3 ужасни традиции на 21 век

В нашия свят понякога се обръщаме с носталгия към далечните времена преди 4 века, когато свръхсветлинните магистрали все още не са съществували, когато всички сме обитавали една планета и сме се събирали с роднините си всяка Коледа физически, а не само като холограмни образи. Но ви уверявам, скъпи читатели, че ежедневието на нашите предци никак не е било леко. Сякаш не им е била достатъчна ежедневната скучна и принудителна работа, от която зависи изхранването им; податливостта на странни и отдавна забравени болести; ужасите на войните и културните сблъсъци, но на всичкото отгоре те сами си създавали модели на поведение, практики и традиции, които на съвременния човек от 25-и век изглеждат напълно излишни и необясними.

Сега ще ви представим три от тези жестоки и ужасяващи интервенции, които нашите прабаби и прадеди доброволно са си причинявали, с идеята, че го правят в името на красотата и личностното си развитие.

Уголемяване на половите атрибути

Ще ви се стори странно, но в онези времена изглежда основната функция на много жени е била да служат като сексуален обект на мъжа, както се вижда от горната снимка. Гърдите им били приемани за най-важния атрибут, ако съдим по запазените артефакти в книжен и дигитален вид. Ще се учудите, но всъщност именно с откриването на свръхсветлинните магистрали през 2060 г., които бележат истинското начало на космическите пътувания, човешкото тяло постепенно придобива съвременния си издължен и елегантен вид, толкова различен от заоблената визия на предкосмическите времена. Но дори да приемем, че естетическият вкус на предците ни е одобрявал подобни непропорционални издутини, не можем да разберем как тогавашната жена е могла да си причини толкова болка и да се обрече на постоянен ежегоден тунинг след подобна хирургическа намеса. Интересно е, че мъжете не са им отстъпвали. Те пък често правили операция за уголемяване на… пениса си! Да, не се учудвайте, не на мозъка, а на пениса! О, времена, о нрави, както е казал древният мъдрец. Всъщност статистическо проучване доказва, че основната функция на мъжете също е била да са сексуални обекти на жените, които обаче умело са успели да скрият този факт от силния пол в продължение на векове.

Зъболекарски услуги

 

В странните времена преди генетичната медицина да изкорени веднъж завинаги всички болести, хората често страдали от бацили, наречени "кариеси", които с времето се превръщали в "пулпити" или "гангрени", и ги обезобразявали. С напредъка на медицината хората се научили да ги третират, но цената била безобразно висока. Не само финансово, но и физически – болката била толкова нетърпима, че въпреки слабите методи за упойка, които съществували по онова време, зъболекари ставали предимно хора с атрактивен външен вид, които да привлекат сексуално пациентите и да разсеят вниманието им от неприятните процедури, които се извършват върху тях. Това било негласна практика, за която обаче имаме сериозни доказателства от изкуството в онзи период. На снимката виждате зъболекарка от 21 век, която се готви да изтезава пациента, докато междувременно го разсейва със сексуални намеци.

 

15

 

 

Обезкосмяване

 Атавистичният белег на нежеланото окосмяване отдавна вече не съществува. Миналата година в междугалактическата преса се появи сензационен случай с младеж, на когото му пораснаха странни косми над горната устна, но проблемът бързо се реши с една елементарна ДНК проекция. За нашите предци от 21 век въпросът не е стоял така. И мъжете, и жените са имали окосмявания на нежелани места, които са премахвали с изключително болезнени и неприятни процедури. Мъжете са практикували тъй нареченото "бръснене". Освен че се налагало да го правят всеки ден, то раздразвало кожата им и предизвиквало неприятен сърбеж и възпаления, наречени пъпки. Някои от тях отказвали да го практикуват и си пускали дълги лицеви опашки, наречени бради, в които понякога съхранявали хранителни запаси или развъждали особен вид домашни любимци, наречени въшки.

 

34058828 m

 

Интересно е да се отбележи, че имало кратък период в историята, когато брадатите се обединили във воюваща секта и обявили, че искат да превземат целия свят и да принудят всички да носят бради, а тези, които нямат, да си покриват главите с кърпи. Накрая обаче голобрадите надделели, брадите на всички агресори били обръснати по гореописаната процедура и станало ясно, че цялата тази агресия произлиза от неизвестната до този момент корелация между дължината на мъжката брада и липсата на женска ласка. Статистическите данни доказали, че мъжете с дълги бради страдат от липса на женско внимание и съответно инвестират неосъществения си хормонален потенциал в агресия и войни. Впоследствие медицината се погрижила генетично да заличи нежеланото окосмяване и хората се отдавали все повече на любов, откривателство и приключения. Тогава настъпил и Платинения век на междугалактичните пътувания и вече никой нямал време и желание за глупави междуособици. Жените също имали нежелани окосмявания, но те тихо и кротко ги премахвали с една твърде болезнена процедура, за която мъжете така и не разбрали, защото се провеждала в шумоизолирани помещения, под строг медицински контрол, със силно упойващо вещество, което се излъчва от ароматизирани свещи и под хипнозата на тиха и приятна музика.

Толкова от мен за днес, 2417 земна година, 21 февруари.

Мария Пеева

Последно променена в Вторник, 21 Февруари 2017 14:28
Ако искате веднъж седмично да получавате обзор на най-доброто от сайта, можете да се абонирате ето тук.
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Жена в колата

Жена в колата

28 Авг, 2019 Забавно

Що се смеете на чуждото страдание!

Що се смеете на чуждото страдание!

19 Авг, 2019 Татко Калоян

Истанбул - столицата на света

Истанбул - столицата на света

17 Авг, 2019 Развлечения

Митичният чичо Митко

Митичният чичо Митко

01 Сеп, 2019 Блог

Бърборкото

Бърборкото

05 Сеп, 2019 Истории

Стояна е бременна

Стояна е бременна

10 Сеп, 2019 Истории

Летни истории

Летни истории

06 Сеп, 2019 Блог

Фабрика за мечти "Светлина" - иновативното място за деца и възрастни

Фабрика за мечти "Светлина" - …

16 Сеп, 2019 Образование

Говорите ли за пари с децата?

Говорите ли за пари с децата?

12 Сеп, 2019 Образование

Стояна е бременна

Стояна е бременна

10 Сеп, 2019 Истории

Продължението на мозъка

Продължението на мозъка

09 Сеп, 2019 Възпитание

Гранд хотел

Гранд хотел

08 Сеп, 2019 Забавно

Летни истории

Летни истории

06 Сеп, 2019 Блог

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам