logomamaninjashop

Проект на фондация „За Нашите Деца“ в кампанията „Избери, за да помогнеш“

За пореден път фондация „За Нашите Деца“ бе одобрена да се включи в благотворителната кампания на Райфайзенбанк „Избери за да помогнеш“, която тази година празнува своя 10-и юбилей.

Проектът „Приемната грижа - сигурност, развитие и щастие за уязвимите деца“ дава възможност фондацията да организира различни надграждащи обучения за приемните семейства, с които работи екипът на Центъра по приемна грижа. Обученията повишават техните умения за създаване на сигурна и безопасна среда за децата, изграждане на позитивна идентичност у тях и справяне с раздялата. Тези дейности сформират общност от приемни родители, които се подкрепят взаимно, обменят добри практики и опит, споделят и се справят с емоциите. С тази подкрепа, приемните семейства са още по-успешни в грижите за най-уязвимите деца и по-мотивирани да посветят професионалния си път на тази нелека мисия. Със средствата от проекта се организират и различни събития за децата в приемна грижа, като работилници за мартенички, празник за Деня на детето, забавления сред природата, които провокират любознателността и разширяват кръгозора им. Тези събития са и повод децата да се срещнат с други деца със сходна съдба, което е силна психологическа опора за тях.

Дарения в подкрепа на проекта на фондация „За Нашите Деца“ могат да се направят по няколко начина:

  • С кредитна или дебитна карта чрез линк от сайта на Райфайзенбанк
  • Клиентите на интернет банкирането на Райфайзенбанк могат да правят дарения чрез Райфайзен Онлайн, директно по сметката на фондацията:

Получател/Титуляр: Фондация ЗА НАШИТЕ ДЕЦА

IBAN: BG32RZBB91551060533767

BIC: RZBBBGSF

При банка: Райфайзенбанк България

Основание за плащане: Избери, за да помогнеш

  • С банков превод от друга банка по сметката на фондацията
  • Чрез SMS с текст DMS DETSTVO на кратък номер 17 777 за всички мобилни оператори

Благодарение на инициативата, миналата година фондацията събра над 7000 лв. за проекта „Подари щастливо детство на деца с трудности в развитието“. Със средствата са подкрепени 6 деца с трудности в развитието, с възможност, според потребностите им, с тях да работят различни специалисти и да посещават иновативни терапии (хипо- и хидротерапия).


Прочетохте ли

47 деца с трудности в развитието
подкрепи фондация "За Нашите Деца"

Последно променена в Четвъртък, 22 Ноември 2018 09:22

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам