logomamaninjashop

Кой победи и кой се провали на червения килим според модните експерти

Най-красивите рокли на Оскар 2017
 

Ема Стоун печели не само Оскара за главна женска роля, но и аналогичната награда на модната критика. Златната рокля на Givenchy и обеците на Tiffany & Co изграждат разкошната визия на актрисата, която макар бляскава, в никакъв случай не може да се определи като „твърде лъскава“. Елегантен силует с ретро препратки, шик в който няма нищо излишно. Така трябва да изглежда истинската холивудска дива!

 

Емаo

Снимка: Ема Стоун в Givenchy

 

 

Роклята на Наоми Харис е олицетворение на вдъхновяващия минимализъм. Разкошна лаконична рокля от Calvin Klein By Appointment, която критиците определиха едва ли не за най-стилното попадение на тазгодишните Оскари, макар някои да бяха сдържани заради по-късата предна част на полата. В крайна сметка всички се обединиха около мнението, че Наоми Харис има и крака за Оскар.

 

наоми o

 

Наоми Харис в Calvin Klein By Appointment

 

Ето една визия, която ни напомня роклята на Гуинет Полтроу на наградите през 2012 година. Тогава тя е в тоалет на Том Форд, останал в модната история като пример за класическа елегантност. Роклята на Карли Клос, дело на Стела Маккартни, е реверанс към легендарната й предшественичка.

 

Карли o

 

Карли Клос в Stella McCartney

 

 

Преди време бяха нарекли Холи Бери – „ходещият секс на червения килим“. Именно Холи направи Ели Сааб звезда, появявайки се в негов полупрозрачен тоалет на наградите Оскар през 2002 година. Тази година актрисата избра Versace и отново уцели десетката. Невероятната асиметрична рокля с ресни, допълнена от актуалната афро прическа, създава неподражаем бюти-образ на актрисата.

ХалиБери o

 

Холи Бери в Versace

 

Може би единствено черната рокля на Алисия Викандер, миналогодишната носителка на Оскар, беше приветствана от модните корифеи. Нежно произведение от дантела на Louis Vuitton с квадратно деколте и „бухнали“ ръкави са допълнени от диамантена огърлица. Крайният ефект е внушителен.

Алисия o

 

Алисия Викандер в Louis Vuitton

 

 

Модни провали – Оскар 2017

 

Разбира се, невъзможно е да се подминат и модните провали. Едва ли можем да обвиним за тях актрисите. Всеизвестна истина е, че за тях работят стилисти, които определят имиджа им на който и да било „килим“. Но вероятно някои от по-долу изброените известни холивудски имена ще трябва да помислят дали не е време да сменят екипа, който отговаря за визията им.

Салма Хайек е жена, към която природата е била щедра. Актрисата не пропуска възможност да покаже това. В случая обаче посланиците на добрия вкус са категорични, че е прекалила. Полупрозрачното елече с тънки презрамки създава усещането, че съвсем скоро фината материя ще се огъне и скъса под мощния прилив на „даровете на природата“. Дай боже всекиму!

 

Салма1 349367265 n 

 

Салма Хайек в Alexander McQueen

 

 

Съпругата на мистър „50 нюанса“ също не беше пощадена от критиците. За церемонията актрисата беше избрала рокля на Emilia Wickstead. Според критиците, роклята поразява с монашеската си сдържаност, дългото до земята наметало подсилва тягостното впечатление, а точките „разхвърлени“ навсякъде подсилват аналогията с далматинец. Защо изобщо жената на мистър Грей трябва да е толкова облечена?

Амелия o

 

Джейми Дорнан и Амелия Уорнър в Emilia Wickstead



След скандалното изявление на Карл Лагерфелд за изнудване от страна на екипа на Мерил Стрийп, и изявлението на актрисата, че очаква публичното му извинение, всички си задаваха въпроса – какво в крайна сметки ще избере легендарната актриса. Впоследствие стана ясно, че е предпочела бранда Elie Saab. Цветът на тоалета обаче – съчетание между бюстие с панталон и разкошна пола върху него – придаваше на актрисата твърде уморен вид. Не помагаше особено и семплата прическа на звездата.

Мерилn

 

Мерил Стрийп в Elie Saab Couture

 

Всички сме впечатлени от блестящата форма, в която е завърналата се след продължително майчинство Дженифър Гудуин. Звездата от сериала „Имало едно време“ обаче не е сред положителните примери за стил на тазгодишните награди Оскар. Според модните критици роклята, с която се появи на червения килим, е по-подходяща за кънтри вечеринка, отколкото за внушителна церемония.

 

ДженифърГудуин o

 

Дженифър Гудуин в Zuhair Murad

 

Като особено неудачен бе определен изборът на Лесли Ман, една от презентаторките, която беше в тоалет на Zac Posen. Според специалистите роклята с цвят горчица не „работи“ в полза на свежата визия, а що се отнася до долната част – с многото набори думата е само една – прекалено. Визията бе наречена твърде инфантилна дори за комедийна актриса.
 

ЛеслиМан

 

Лесли Ман в Zac Posen

 

 

„Най-хубавото“ оставихме за накрая.

Бизнес партньорката на изпълнителя Фарел Уилямс затвърди позицията си на еталон на лошия вкус в шоу бизнеса с инфантилна рокля от прозрачна материя на цветя. Малко помогнаха и златните обувки. Но най- голямо недоумение буди прическата, която е в добрите руски традиции и би подхождала повече на богато избродиран кафтан.

 

МимиВалдес

 

Мими Валдес

 

По материали от интернет - Янка Петкова, А тук можете да прочетете за най-скъпите рокли на Оскарите.

 

Последно променена в Понеделник, 27 Февруари 2017 21:29

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам