Как само ме дразниш!

Точно сме открили идеалния мъж, точно сме го убедили, че сме идеалната жена, точно започваме идеалния брак и... на повърхността изплуват дразнещите му навици.

Не, не става дума за клишета като хвърлените на пода чорапи, капака на тоалетната чиния или незатворената паста за зъби. Фаворити се оказват съвсем други навици.

Не познава цветовете
Ако съществува някъде мъжки ад,
стените му най-вероятно са боядисани във всички оттенъци на кафявото. Шоколадово? Бежово? Кафе с мляко? Екрю? Всички тези жизненоважни за тоалета ни нюанси, за него се изразяват с една дума – сиво. Още по-зле стоят нещата с розовото, което най-често е определяно като червено, а в някои ексцентрични изключения и оранжево.

Отказва да види очевидното
„Скъпа, да не би да изядохме онази салата?“ – пита той за трети път, отваряйки ( за трети път) хладилника. Не му омръзва. Да не би да си мисли, че при някое поредно отваряне салатата ще му намигне от рафта? Този въпрос той ще задава, докато не му напомниш, че салатата е била опустошена предния ден лично от него.
Или пък друг любим въпрос: „Къде ми е ризата, с която бях вчера?“ Тя е при ризите от онзи и по-онзи ден – т.е. за пране. Защото ризата, която си обличал веднъж, вече носи онзи уловим специфичен мирис, който може да ориентира кучето ти сред хиляди други мъже (и ризи).
Да признаем – това с въпросите е талант.

Нищо не може да купи без списък
Не че ако има, е застрахован от грешки. Защото той може и да импровизира. Но списък трябва да има, дори да става дума за две покупки. И това не е достатъчно. Трябва да сте му предоставили информация за марката и производителя, иначе ще стоите половин час втренчени в месинджъра, по който получавате снимка след снимка на кофички кисело мляко и видове хляб.

Оставя пътеки по кухненския плот
Дори да става дума за правене на кафе. Струва ви се прекалено? Какво толкова – пускаш кафемашината, после наливаш в чашата и слагаш лъжичка захар. Една лъжичка захар, но и тя е достатъчна да се образуват бели пътечки по плота. Да ги изтрие? А къде е кърпата?


Обича упътванията

Купили сте си кухненски робот. Избрали сте го с предпочитани от вас характеристики и нямате никакъв проблем, и търпение, да го пуснете в експлоатация. Ще трябва да почакате, защото мъжът ви не се е запознал в детайли с упътването. Той не може да остави непознат електроуред в двете ви леви ръце. Много са битовите злополуки, които биха могли да се случат, в резултат на неграмотното ви ползване. Той, разбира се, с тези уреди не работи, но контролира процеса. Затова чете внимателно и дава съвети.

1373489819 top vrednykh privychek
Критикува шофирането ви
Вие не можете да шофирате. Признайте си. Дори да имате 10-годишен стаж зад волана, а съпругът ви да е придобил права преди месец. Той се ражда с този талант: „Как спираш? Натисни газта най-сетне! По-полека, ще излетим! Зелено, тръгвай! Защо сега избра този маршрут, а не вчерашния?“
Идва ви да го закарате на някое отдалечено, безлюдно място и да го оставите там завинаги.

Задава неуместни въпроси
Защото не ви слуша естествено. Прави това най-често в две ситуации. Първо, когато не слуша какво му говорите и в някакъв момент, откъсвайки поглед от монитора от учтивост пита: „А на кого беше кучето?“ Вие самите вече сте забравили за това куче, далечна несъществена брънка от историята ви.
Другият много често срещан вариант, е в момент, когато сте под душа или бръмчите с миксера да се провикне от съседната стая с въпрос, от който до вас достигат откъслечни звуци. Гениално!

Той е заклет колекционер
Купува, сглобява и тунингова модели от Първата, Втората световна война и най-новите невидими за радарите самолети. Откъде сте толкова наясно – защото всеки път ви убеждава, че поредният изключително ценен експонат, който има „невероятни“ екстри, напълно си струва сто и петдесетте евра. При това, такъв модел няма и колегата му по хоби Цветанов, който най-редовно печели награди по изложенията.

Обсебва цялата спалня
Дори да сте притежатели на креват два на два, любимият може да го окупира целия, без да се свени. Ляга в центъра, разполага крайниците си по четирите лъча, оставяйки ви ъгълче в периферията, където можете да се сгънете на четири. Една лайт-версия на нощната окупация е „общото“ одеяло. Защо изобщо му викат общо? Вие се будите посреднощ премръзнали, установявайки, че зъбите ви тракат, защото ви липсва завивка. Поглеждате в другия край на леглото – там дълбоко спи, увит като мумия, мъжът на живота ви. Решавате леко да издърпате едното крайче, за да се покриете все пак. Това предизвиква раздвижване в мъжката половина и докато се усетите вече е метнал морния си крак върху вас. Поне ще ви е топло.

Мрази да му подсказвате
Ако искате да сдъвче дистанционното от яд, кажете му кой е убиецът в кримката, която току-що е започнал да гледа. Още по-голям грях е да коментирате сюжета на Междузвездни войни, които сте гледали заедно 147 пъти, а той сам още два пъти по толкова. Защото Междузвездни войни е имало и преди вас, и след вас също ще има. Може да е в състояние да изрецитира репликите на всички герои от начало до край във всеки филм от поредицата, но ако вие решите да го направите, ще ви отпрати в другата стая. Мъжът и Междузвездни войни – има ли нещо по-интимно?

Материала подготви Янка Петкова

Препоръчваме ви и ОбъркАл си сметките, пич! и 15 доказателства, че мъжете не порастват.

Последно променена в Неделя, 11 Юни 2017 03:41
Ако искате веднъж седмично да получавате обзор на най-доброто от сайта, можете да се абонирате ето тук.
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Женската интуиция

Женската интуиция

25 Сеп, 2019 Забавно

Първият принцип на кавалерството

Първият принцип на кавалерството

24 Сеп, 2019 Татко Калоян

Измама за милиони?

Измама за милиони?

25 Сеп, 2019 Истории

Калояне, как можа, бе?

Калояне, как можа, бе?

07 Окт, 2019 Татко Калоян

Аз и Мара

Аз и Мара

22 Сеп, 2019 Забавно

За кожата на една готвачка

За кожата на една готвачка

03 Окт, 2019 Забавно

Най-прекрасният град

Най-прекрасният град

21 Сеп, 2019 Развлечения

Кучешки истории

Кучешки истории

05 Окт, 2019 Любимци

Жена и багаж

Жена и багаж

19 Окт, 2019 Забавно

Прав ли съм? Прав съм!

Прав ли съм? Прав съм!

14 Окт, 2019 Истории

Отвори, неверна жено!

Отвори, неверна жено!

13 Окт, 2019 Забавно

Ужасна майка

Ужасна майка

12 Окт, 2019 Блог

Гласувайте за Надя

Гласувайте за Надя

07 Окт, 2019 Забавно

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам