logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 07.10 - 13.10.2024

Автор: Надя Брайт

Овен

Скъпи Овни, започваме хороскопа с много благоприятно събитие още във вторник! В този ден Марс и Венера ще се срещнат и това ще има подсилващо влияние по въпросите с партньорствата в живота ви. Цели три дни ще може да разчитате на подкрепа в отношенията с най-близкия ви човек или най-доверения ви в служебен план. Възползвайте се от възможността за хармонична комуникация, според целите, които имате в конкретната връзка. Конкретно за вашия знак има силен аспект за намиране на подходящ партньор, ако търсите такъв.

В сряда Юпитер - повелителят на късмета и оптимизма ще се завърти ретроградно, като това ще продължи до 4 февруари 2025г. Но не се плашете от обратното въртене - то не носи негативизъм, а по-скоро забавяне. Влиянието при Овните ще е в дома ви на комуникацията с близки и познати. Касае платоничните връзки - приятели, братя и сестри, роднини, колеги, съседи. Периодът е много подходящ за осъзнаване на моделите ви на комуникация. Какво ви носи общуването с близките ви, какво ви взима, как искате да бъде и какво можете да направите, за да го промените. Малко ще е нетипично за вас, но е по-добре да се случи по-бавно. Имате време до февруари, а и материята е деликатна, така че наистина ще е по-добре да не правите много резки движения.

В петък пък, за баланс, Плутон ще спре да се върти ретроградно. Планетата на властта и секса в момента е в Козирог и във вашия дом на професионалното развитие. До 19 ноември планетата ще е в същата позиция, но ще се върти в правилната посока. Това ще ви даде възможност да се освободите от натрупвани фрустрации по отношение на работата ви и да предприемете крачка напред. Може да е голямо развитие, може да е по-малко движение. А понякога - дори да спрем да се тревожим за нещо, е стъпка напред. Просто ще ви стане по-спокойно, а това не е малко…

В неделя Меркурий - планетата покровителстваща комуникацията и технологиите ще се премести в знака на Скорпион и във вашия дом на интимност и тайни. Определено до 2 ноември много ще ви върви в романсите и флиртовете, Овни! По тази причина препоръчвам да използвате времето за реализация на огнения ви темперамент. Обвързаните - освободете време в календара за срещи на свещи с любимия човек. А необвързаните… правете, каквото си искате - ще ви връзва :)

Телец

Хороскопът започва с много позитивно събитие, скъпи Телци! Във вторник Марс и Венера ще имат благоприятна среща, която ще се отрази на партньорските ви отношения. В продължение на три дни Вселената ще ви отвори канал за хармонична комуникация с любовен или служебен партньор. Използвайте го, според вашите желания и цели. Имате силни аспекти за задълбочаване на връзката и градене на съвместни планове.

В сряда Юпитер - повелителят на късмета и оптимизма, ще се завърти ретроградно. Влиянието ще продължи до 4 февруари 2025г. и ще бъде във вашия дом на финансовата сигурност. Но не се плашете от думата „ретроградно”. Това не е период на беди, а на преосмисляне и преоценка. Ще бъде добре, ако направите по-обстоен преглед на отношението си към изкарването на пари, спестяването и влагането им. Понякога търсеният отговор е в цифрите. Но друг път - по-важните въпроси се крият в източниците на цифрите.

В петък, за баланс, Плутон ще спре да се върти ретроградно. Планетата джудже, която покровителства властта и секса, ще бъде в Козирог и вашия дом на пътуване и учене до 19 ноември. Може би в последните месеци сте преживявали някакви противоречия, затруднения по отношение на пътуванията си или поради желание или колебания за работа с чужбина… Сега, с приключването на ретроградния период, би следвало да усетите разчистване на спънките и да поемете напред, сякаш с отприщена инерция. Може да касае работа извън границите, които обитавате, пътувания и приключения или учене.

В неделя Меркурий ще се премести в Скорпион и вашия дом на партньорски връзки. До 2 ноември обвързаните могат спокойно да започват флиртове - шансът някой да ви отхвърли, е много малък. Обвързаните да отделят време за качествени и свързващи занимания с любимия човек. Дайте си възможност спокойно да споделите един друг вълненията си от последно време… Това винаги сближава, дори и понякога да изглежда, че няма накъде повече да се сближим :)

Близнаци

Започваме хороскопа с много благоприятно събитие, Близнаци! Във вторник Марс и Венера ще имат среща, която ще се отрази чудесно върху възможността ви да спечелите пари. Имате добри шансове за затваряне на сделки, печелене на клиенти  и като цяло - за печалби. Влиянието ще продължи два-три дни. Разбира се, напомням, че планетите помагат само, когато ние сме си постлали за доброто влияние, нищо не пада от небето (дори и в астрологията).

В сряда Юпитер, който е във вашия знак и който покровителства късмета и оптимизма, ще се завърти ретроградно. Не се плашете - нищо страшно няма в ретроградността. Просто до 4 февруари 2025 година, ще имате възможност да действате по-бавно, да коригирате стари грешки и да учите уроци, за да може да ги прилагате в бъдеще. Важи както за лични, така и за кариерни решения. Периодът не е съвсем подходящ за големи скокове напред, но е чудесен за набиране на инерция и заставане на стартова позиция.

В петък пък, за да балансира, Плутон ще спре да се върти ретроградно. Планетата на властта и секса ще бъде неретроградна в Козирог и във вашия дом на интимност, тайни и мистика до 19 ноември. Възможно е в този период внезапно да се развържат някои мисловни възли, които са заплитали съзнанието ви в последните месеци. Може да вземете решения, които касаят стари тайни или прикрити ситуации около вас и по този начин да тръгнете напред.

В неделя вашият повелител Меркурий се мести в знака на Скорпион и в дома ви на навици и грижа за себе си до 2 ноември. Добър период за подреждане на навиците, които касаят менталния и емоционалния ви баланс. Обърнете внимание на това каква информация приемате и как ви влияе тя. Добра идея е да изградите някаква рутина, която да ви помага за проветряване на съзнанието и постигане на по-добър баланс.

Рак

Скъпи Раци, започвам хороскопа ви с позитивно събитие! Във вторник Марс и Венера ще имат много благоприятна среща. Тази среща на планетите има потенциал да превърне средата на седмицата - от вторник до четвъртък, във вълнуваща романтична приказка. Ако питате мен - направо си освободете календара от ангажименти и действайте по въпроса!

В сряда Юпитер - планетата на оптимизма и късмета ще се завърти ретроградно. Не се стряскайте от обратното въртене, периодът няма да е лош. Просто до 4 февруари 2025г. ще имате възможност да го карате малко по-спокойно. Подходящо е за преоценка на минали действия, за почивка и планове за надграждане. Не означава, че не може да започвате нещо ново. Просто ще е по-добре за вас, ако действате спокойно, вместо да скачате за големи експанзии.

В петък идват добри новини за любовния ви живот и партньорските връзки. Плутон, който е в знака на Козирог, ще спре да е ретрограден и ще започне да ви влияе благоприятно в този аспект. Може би от началото на септември сте преживявали случки или чувства, които ви дърпат назад в любовен план. Е, сега планетата на страстта и властта ще ви освободят от това и дори е възможно да изхвърчите напред с нова инерция. На подобно изхвърчане може да разчитате до 19 ноември - дотогава Плутон ще е в знака на Козирог и този ваш дом. Време е да погледнете оптимистично на темата за любовта и да се устремите към желаните развития.

Към горното влияние можем да добавим и преместването на Меркурий в Скорпион тази неделя. Планетата на комуникацията ще влияе във вашия дом на слава, флиртове и гламур до 2 ноември. В този период ще се радвате на силна харизма и определено ще имате възможност да спечелите сърцето на всеки, към когото имате интерес. В тази връзка - имайки предвид, че не сте знак на безразборните връзки, а на сериозните влюбвания, така че хубаво мислете, преди да задълбочавате флиртовете. Но разбира се - забавлявайте се!

Лъв

Скъпи Лъвове, в началото на седмицата - още във вторник, Вселената ще ви даде възможност да решите някакъв свой проблем или да се отървете от нещо, което ви тежи. Този шанс ще ви бъде даден от Марс и Венера, които ще се срещнат под благоприятен ъгъл. Във вторник, сряда и четвъртък не се улисвайте само в ежедневни задачи, а си дайте възможност за размисъл или да се посъветвате с някого.

В сряда планетата на оптимизма и късмета - Юпитер, ще се завърти ретроградно във вашия дом на комуникация с големи групи от хора и работа в екип. Не се плашете от думата „ретроградно”, ще бъде просто едно забавяне, с цел да ви даде възможност да осмислите този аспект от живота си. До 2 февруари 2025г. Ще може да рефлектирате върху начина, по който общувате с по-широкия кръг от хора около вас, какво искате да постигате и как да се случва. Много ще ви помогне, ако едновременно сте отворени за обратна връзка, но и не позволявате тя да ви наранява, ако е негативна. Ползвайте я, за да вървите напред.

В петък имаме доста добра новина - Плутон ще спре да се върти ретроградно. Планетата на властта и секса до 19 ноември ще бъде в знака на Козирог и вашия дом на навици и грижа за себе си. Значи, считано от петък дотогава, ще усетите реално раздвижване в добра посока на този аспект от живота си. Определено ще е добре да обърнете внимание на начина си на живот и да модерирате, където е нужно, за да въведете здравословни навици. Може и вече да направите стъпки към отърваване от това, което ви интоксикира във физически или ментален план.

В неделя планетата на комуникацията и технологиите - Меркурий, ще се премести в знака на Скорпион и вашата зона на дома. Меркурий ще е в тази позиция до 2 ноември. Може да използвате влиянието в две посоки. Едната е за повече релакс вкъщи и създаване на домашен уют. Това ще ви зарежда с енергия за важните ви дела. А и Венера доста ще помага за добрите преживявания в това отношение, защото също е в този ваш дом. Другата посока е преговори и сделки, свързани с имоти. Доста добре, откъдето и да го погледнеш, нали?

Дева

Скъпи Деви, седмицата започва с много благоприятно влияние! Във вторник Марс и Венера ще имат среща, която ще се отрази чудесно на вашата комуникация. Може да считате, че в този ден и двата дни след него, общуването ви с всички кръгове от хора - приятели, колеги, последователи и романтични партньори, ще бъде на високо ниво. Използвайте, за да постигнете някаква ваша цел с разговор или преговори.

В сряда планетата на късмета и оптимизма - Юпитер, ще се завърти ретроградно до 4 февруари 2025г. Не се плашете от дългия ретрограден период, той не носи негативизъм, а по-скоро забавяне. Тъй като влиянието при вас ще бъде в дома на професионалното развитие, добре е в този период да обърнете внимание на няколко неща. Първо - дали амбициите ви не са нездравословно големи или пък нереалистични. Може и да не са, но периодът е за преоценка, така че - обърнете си внимание. Второ - оставяйте си малко времеви буфер по изпълнението на плановете, за да сте подготвени за евентуалните забавяния на изпълнението. И трето - мислете, дали не искате нова посока в дългосрочен план. Ако се окаже така - може да ползвате времето до февруари за подготовка на голямата стъпка.

В петък отново ще имаме добра новина - Плутон ще спре да се върти ретроградно. Планетата на властта и секса, е в Козирог и вашия дом на слава, гламур и романси. Там ще си остане до 19 ноември, но пък от петък - няма да се върти наобратно. Ще се радвате отново на по-жизнерадостно общуване, по-весело прекарване в компании. А за необвързаните направо може да се навърже една поредица от флиртове, стига да го пожелаят. Само внимавайте да не заплитате интриги, волно или неволно, защото Плутон си ги обича тия работи…

В неделя Меркурий ще се премести в знака на Скорпион и вашия дом на приятели, колеги и събития в близък радиус около вас. Чудесно влияние за купони, което ще продължи до 2 ноември. Време е да си облечете новите дрехи и да откликнете на поканите за приятни мероприятия. А защо не и да организирате някое? Един щур и запомнящ се Хелоуин, например? Забавлявайте се, Деви!

Везни

Скъпи Везни, започвам хороскопа ви с добри новини! Във вторник Марс и Венера ще се срещнат, а срещата ще ви се отрази като тридневно благоприятно влияние по отношение на печеленото на пари. Може да затворите сделка, да успеете да продадете нещо или пък да получите предложение, което да ви донесе приходи. Разбира се, планетите не дават печалби от лотарията, а само помагат, където вече е посято.

В сряда повелителят на оптимизма и късмета - Юпитер, ще се завърти ретроградно във вашия дом на пътуване, приключения и учене. Периодът ще продължи до 4 февруари 2025г. Не се плашете от думата „ретроградно”, тя не вещае беди, а забавяне. Това, което ще ви помогне да оползотворите влиянието, е да рефлектирате над досегашните си планове, както и да се отдадете на по-внимателно планиране за бъдещето. Тук се има предвид по-скоро това, което е свързано с пътуване, работа с чужбина или продължаване на образованието. Не е особено подходящо за започване на някакви експанзии, но пък е много добре да чертаете стратегии за такива, които да изпълните догодина. 

В петък Плутон ще балансира, като излезе от ретроградния си период. Планетата на секса и властта, ще се завърти направо в Козирог и във вашата зона на дома, като това ще продължи до 19 ноември. Ако сте планирали промени в дома и местоживеенето или сте имали някакви вътрешни или пък явни конфликти по тази тема, сега би следвало заплетеното да се разплете и да се почувствате освободени. А освобождението ще можете да трансформирате в прогрес.

В неделя Меркурий - управителят на комуникацията и технологиите ще излезе от вашия знак и ще се премести в Скорпион и в дома на парите ви. До 2 ноември имате много добри възможности да печелите пари през технологии, да договаряте успешно сделки, да презентирате и да продавате. На ваше място не бих се бавила много и бих си набелязала къде и пред кого да използвам благоприятното влияние над търговските ми способности. Успех!

Скорпион

Скъпи Скорпиони, тази седмица хороскопът започва с добра новина още във вторник. Тогава Марс и Венера ще имат благоприятна среща, която ще влияе цели три дни. За вас ще се усети сякаш сте посипани с магически прашец от харизма. Не, че по принцип не сте магнетични, но… Сега ще е интензивно. Ползвайте това влияние, за да привлечете в живота си това (или този), за което копнеете.

В сряда Юпитер - повелителят на оптимизма и късмета, ще се завърти ретроградно. До 4 февруари 2025г., ще усещате това влияние именно в дома, който вие управлявате - този на мистика, секс и подсъзнание. Но спокойно - ретроградността не означава, че ще имате проблеми. По-скоро ще е период на забавяне и на осъзнаване. Възможно е на повърхността да изскочат непреработени емоции или уж забравени вътрешни конфликти. Юпитер ще ви даде шанс да затворите качествено страницата с тях или пък да откриете начин да ги използвате за ваше добро в бъдеще. Не бързайте, не се ядосвайте прекомерно и не се крийте сами от себе си. Имате ресурсите да подредите всичко, само ще трябва да проявите разбиране и търпение.

В петък, за да балансира - Плутон ще спре да се върти ретроградно. Повелителят на властта и парите ще бъде в Козирог и във вашия дом на комуникация с близки, роднини, приятели и колеги. Или иначе казано - в дома на хората от близкото обкръжение и платоничните връзки. Ако в последните месеци сте усещали фрустрации по темата или сте имали пречки в разбирателството, очаква се сега едно по едно парчетата да се подредят в приемлив пъзел. Сигурно ретроградният период ви е преподал няколко урока - ползвайте ги за добро!

Продължавам с добрите новини - в неделя Меркурий ще се премести във вашия знак. До 2 ноември планетата на комуникацията и технологиите ще работи изключително за ваше добро. В този период имате възможност да се изразявате, така че да ви чуват и разбират. Може да се впуснете в преговори, в скрепяване на близки отношения, печелене на последователи и всичко друго, свързано с общуване. И още нещо - ако питате мен - под това влияние на Меркурий не си стойте вкъщи, а се забавлявайте колкото може повече във весели компании!

Стрелец

Скъпи Стрелци, започвам хороскопа с позитивна новина! Във вторник Марс и Венера ще направят благоприятна среща, която ще има влияние цели три дни. На вас ще се отрази по отношение на любовта и нейните често неведоми пътища. Възможно е да разкриете нещо благоприятно за вас… Например - таен обожател или пък изненада от любим човек. А може да решите и, че няма нужда да се чака и самите вие да направите изненада на някого, за когото сърцето ви бие по-учестено.

В сряда вашият покровител Юпитер - планетата на оптимизма и късмета, ще се завърти ретроградно. Но спокойно, това не е лоша новина. Няма да ви донесе беди, а само забавяне или по-скоро замисляне по темата за партньорските ви отношения. У много от вас може да се появят съмнения, дали личния им живот се развива в посоката, в която те биха желали. Препоръчително е да обмисляте добре, да рефлектирате над чувствата си, ако трябва - да се съветвате и да обсъждате. В най-добрия случай, когато на 4 февруари 2025г. Юпитер излезе от ретроградния период, вие ще продължите напред уверени в решенията, които сте взели.

За баланс в ретроградностите - този петък Плутон - повелителят на властта и секса, ще излезе от такъв период и ще се задвижи в правилна посока. Плутон ще е в Козирог и във вашия дом на финансовата сигурност до 19 ноември. Може би през последните месеци сте имали някакви фрустрации или пък неясноти по отношение на финансовото ви състояние. Би следвало след този петък да почувствате, че имате повече власт над събитията, които касаят финансите ви. Преговорите ще ви вървят по-лесно, визията ви за управлението на парите ви ще се избистри. Действайте, без да се страхувате от лош късмет и ще си наредите постъпленията.

В неделя Меркурий - повелителят на комуникацията и технологиите, ще се премести в знака на Скорпион и във вашия дом на философия, лекуване, разсъждения. Едно добро, което можете да си направите до 2 ноември, е да се организирате така, че да имате повече време за уединение и… разговори със себе си (с интелигентен човек, иначе казано). По принцип сте общителен знак, но вероятно под това влияние, ще имате нужда от по-малко шум около себе си. Опитайте се да си дадете това спокойствие.

Козирог

Скъпи Козирози, започвам хороскопа с добра новина! Във вторник Марс и Венера ще имат благоприятна среща, чието влияние ще продължи три дни и ще се отрази на любовни ви живот. И то - ще се отрази много, много добре. За необвързаните сред вас има големи шансове да срещнете много интересен или дори правилния човек (само се огледайте наоколо). А обвързаните може да усетят щастието от любовта, ако ѝ позволят да ги завладее и си дадат време, да я преживеят.

В сряда Юпитер - повелителят на късмета и оптимизма, ще се завърти ретроградно до 4 февруари 2025г. Влиянието ще е във вашия дом на навици, грижа за себе си служба. Бързам да ви успокоя, че тази ретроградност не е страшна. Тя води само до определени забавяния, които пък е добре вие да използвате за себерефлексия и преподреждане. Ако има нещо, което си струва да правите по друг начин в живота си - темата ще излезе на дневен ред и ще имате възможност да го промените. Понякога ретроградността носи дразнещи „възможности”, защото връща и връща неща, които не сме оправили преди, но… за добро е!

В петък, за да има баланс сред ретроградните планети, Плутон ще тръгне в правилна посока. И то - Плутон, който е във вашия знак до 19 ноември. В оставащия период във вашия знак, ще можете да се отървете от всички ограничения, които сами си налагате и да поемете в посока „право напред”. Дори, ще усетите нещо като засилка при старта, защото най-вероятно по време на ретроградността сте научили доста уроци, които сега ще можете да приложите по пътя към успеха си.

В неделя Меркурий ще се премести в знака на Скорпион и във вашия дом на общуването с големи групи от хора, където ще остане до 2 ноември. Много полезно влияние, което може да удари едно рамо на влиянието от Плутон и просто да се превърнете в лидер. Уменията ви да работите в екип ще бъдат по-изразени, ще се чувствате уверени и това ще ви даде възможност да увлечете правилните хора по пътя на добрите си идеи. Успех, Козирози!

Водолей

Скъпи Водолеи, започваме хороскопа с добра новина! Във вторник Марс и Венера ще имат благоприятна среща, чието влияние ще се усеща три дни. Вие ще го усетите в дома на професионалното развитие и ще ви се отрази като силен прилив на енергия и засилване на късмета ви в работата. Натиснете педала на газта не само за изработване на текущите ви задачи, а и към по-големите амбиции, които имате.

В сряда Юпитер, който управлява късмета и оптимизма, ще се завърти ретроградно. Този период ще продължи до 2 февруари 2025г. и влиянието за вас ще бъде в дома ви на романси, слава, гламур и творчество. В този случай ретроградността не е страшна (всъщност тя никога не е), просто ще имате известни забавяния и колебания. Те могат да са свързани с нещата, които създавате, с впечатлението, което правите, контактите, които създавате, както и с намеренията ви в романтичните отношения. Смисълът на тези тревоги е в осъзнаването на нуждата от промяна (ако има такава) и реализирането ѝ. С други думи - уроци, а не проблеми ще ви донесе Юпитер.

В петък, сякаш за да балансира ретроградността, Плутон ще се завърти в правилна посока, след дълго въртене наобратно. Планетата на властта и парите ще бъде в знака на Козирог и вашия дом на философски разсъждения, лекуване и слагане на край до 19 ноември. В най-добрия случай може да използвате този период, за да приложите уроците, които сте си изработили в последните месеци. Казвам „сте си изработили”, защото именно такова е влиянието в дома на житейската философия - спрямо случващото се в живота ни, да подредим вътрешния си свят. И после - спрямо тази подредба, да навигираме това, което се случва в живота ни. Сега ще влезете във втората фаза. Успех!

В неделя Меркурий - повелителят на комуникацията и технологиите, ще се премести в знака на Скорпион и във вашия дом на професионално развитие до 2 ноември. Много силен период за създаване на служебни контакти, за излъскване на професионалния имидж, договаряне на сделки, партньорства или по-добри условия на работното място. Вярвайте в себе си и в посланията си и ги изразявайте смело. Успех!

Риби

Скъпи Риби, започваме седмицата с добра новина! Във вторник Марс и Венера ще направят благоприятна среща, която ще отвори съзнанието ви за любов и интимност. Позитивната нагласа води към позитивни действия, а пък те - до щастливи събития. Не пренебрегвайте прилива на тази енергия и го използвайте, за да създадете радостно и романтично лично събитие. Влиянието ще продължи цели три дни!

В сряда планетата на късмета и оптимизма - Юпитер, ще се завърти ретроградно до 4 февруари 2025г. Но не се плашете от ретроградното въртене, то ще е просто възможност да забавите темпото и да се погрижите за себе си. И тук „грижа за себе си” не означава просто почивка или СПА преживявания (макар и съвсем да не ги изключва). Означава да обърнете повече внимание на собствените си емоции, да ги приемете и да работите с тях за свое добро. Подчертавам - за свое добро, защото работата с целостта на емоционалното ни ядро е основна за добруването ни във всички други аспекти на живота.

В петък продължаваме с добрите новини. Плутон - повелител на секса и властта, излиза от ретрограден период. До 19 ноември планетата джудже ще бъде в Козирог и във вашия дом на общуване с големи групи от хора и технологии. Възможно е в последните месеци да сте били объркани по отношение на този етап от живота си и да сте усещали нужда от промяна. В идеалния случай - до петък идеята за вида на промяната трябва да е изкристализирала и до 19 ноември да осъществите качествено изменение. Вероятно ще е в посока по-щастливо и ползотворно общуване през технологии и широки кръгове от хора.

В неделя Меркурий - повелителят на технологиите и комуникациите ще ви даде още едно рамо в общуването, като се премести в Скорпион и вашия дом на пътуване, учене и разширяване на хоризонтите. До 2 ноември ще ви върви да правите резервации и организации, така да се каже. Особено за романтични пътешествия. Ще ви върви и ученето, ако това ви е тема. А ако не е - защо пък да не стане?

Надя Брайт е коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има зодии в нея.

На 11 октомври може да се забавлявате със стендъп шоуто за зрели хора „30+” в бар Сингълс. За повече информация —> https://bilet.bg/bg/events/30-stendiep-s-inside-joke-11-oktomvri-klub-singles-ndk-5534-5534

Изданията на „Шоуто на Надя Брайт” по радио Фокус може да слушате тук -> https://soundcloud.com/focusradio123/sets/shouto-na-nadya-brajt?si=b438c4580a7742fb8295530813c049af&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Последно променена в Понеделник, 07 Октомври 2024 09:59
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам