logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 17.06 - 23.06.2024

Автор: Надя Брайт

Овен

Най-добрите аспекти за семейството и дома идват точно при вас, Овни! Този понеделник и Венера, и Меркурий ще влязат в Рак (най-семейният знак) и именно във вашата зона на дома и семейството. Планетата на любовта ще действа оттам до 11 юли, а тази на комуникацията - до 2ри. В този период имате изключително силни аспекти за решаване на проблеми с партньор, семейство и роднини. Или пък, ако нямате проблеми за решаване - ще се радвате на чудесни предиспозиции за надграждане и подобряване на положението във всеки един смисъл на израза. Възможно е доста Овни, които живеят отделно от партньора си, да преминат към съвместно съжителство. Изобщо - любовта и разбирателството ще са с вас!

Самият понеделник ще бъде белязан от едно кратко влияние, което може да има негативни последици, ако му разрешим. Отнася се за всеки знак от зодиака. Меркурий ще се срещне под неприятен ъгъл с Нептун, което отваря портал за измами или заблуди. Избягвайте да се доверявате твърде много в този ден.

В четвъртък и Слънцето ще влезе в Рак и вашата зона на дома. В четирите седмици, които ще минат под знака на това влияние, ще имате чудесни възможности за реконструкция на дома си. Разбирайте „реконструкция” в пряк и преносен смисъл. Периодът е подходящ за положителни промени по семейното ви гнездо и отношенията в него - ремонт, преместване на по-хубаво място и др.

В събота ще имаме пълнолуние, то ще бъде в знака на Козирог и във вашия дом на кариерно развитие. Пълнолунията са време за жътва, така че може да разчитате на кулминационна точка по отношение на работата си в последните шест месеца. Разбира се - резултатите няма да дойдат сами, ако желаете - вие ще трябва да приключите проектите си и да пожънете успехите им. Хубавото е, че пълнолунието отваря възможности за ново по-силно начало, след приключване на вече започнатото.

Телец

Предстоят ви много добри дни за смислено и удовлетворяващо общуване, Телци. В понеделник и вашата повелителка Венера, и управителят на комуникацията и технологиите Меркурий ще влязат в знака на Рак и вашия дом на общуване с близки, семейство, приятели и подобни платонични връзки. Венера ще бъде в тази позиция до 11 юли, а Меркурий - до 2ри. Периодът е много добър за свързване през общуване с близките ви, за провеждане на разговорите, от които имате нужда, и от които ще се обогатите се и пораснете. Също - имате силата да убеждавате и да постигате успех през това умение. Няма да ви е до дребнотемия, ще търсите истината.

Самият понеделник ще бъде белязан от едно кратко влияние, което може да има негативни последици, ако му разрешим. Отнася се за всеки знак от зодиака. Меркурий ще се срещне под неприятен ъгъл с Нептун, което отваря портал за измами или заблуди. Избягвайте да се доверявате твърде много в този ден.

В четвъртък Слънцето ще влезе в Рак и във вашия дом на общуване приятели, колеги и съседи. В четирите седмици на влиянието ще имате много добри предиспозиции за забавления, събирания и купони с близки хора в малък радиус около локацията, на която се намирате. Недейте да избягвате покани и да си стоите вкъщи, защото късметът, който чакате да ви споходи вероятно чака вас под формата на запознанство на някое от тези събития.

В събота ще имаме пълнолуние в Козирог и във вашия дом на пътешествия и учене. Може би ще получите неочаквано предложение за пътуване, а може би и самите вие ще се наградите с пътешествие. Каквото и да е положението, имайте предвид, че ако в главата си прожектирате определена дестинация - най-добре е да ползвате пълнолунието за осъществяване на планове, свързани с нея. Веднъж се живее.

Близнаци

Сигурност в любовта, Близнаци? Как звучи това на представителите на вашия свободен и игрив знак? Вероятно ще започне да ви звучи много добре още от понеделник, когато и Венера, и Меркурий ще влязат в Рак и във вашия дом пари и сигурност. Планетата на любовта ще ви влияе оттам до 11 юли, а вашият повелител Меркурий - до 2ри. Определено ще имате силата да привличате материални блага, но фокусът на планетите ще е основно върху любовния ви живот. За тези от вас, които са необвързани, периодът е много силен за сериозни решения по отношение на партньорствата и за встъпване в по-задълбочена фаза на връзката ви. За обвързаните е добре да помислят за още по-силно скрепяване на съюзите си.

Самият понеделник ще бъде белязан от едно кратко влияние, което може да има негативни последици, ако му разрешим. Отнася се за всеки знак от зодиака. Меркурий ще се срещне под неприятен ъгъл с Нептун, което отваря портал за измами или заблуди. Избягвайте да се доверявате твърде много в този ден.

В четвъртък и Слънцето ще влезе в Рак и във вашия дом на финансова сигурност. През четирите седмици, в които ще е там, ще имате силни аспекти за инвестиции в дома - нов дом, продажба на имот, спестяване за жилище. И като казах спестяване - Ракът доста работи в тази част, така че ще ви помогне, ако решите да предприемете нещо в тази посока. Имате добри шансове и за печелене на пари от семейни инициативи. Но имайте предвид и, че печеленото на пари извън семейството е напълно възможно и има благословията на Слънцето.

В събота ще имаме пълнолуние в Козирог, което ще огрее вашия дом на интимност и споделяне. Възможно е да изведете връзка, която се е развивала досега на следващо ниво. Това е, което пълнолунието прави - слага кулминационна точка на случващото се в последната половин година. Във вашия случай е силно възможно, ако сте развили близки отношения с някого, те да добият по-съществена и удовлетворяваща форма.

Рак

Много добри новини, Раци! Още в понеделник и Венера, и Меркурий ще влязат във вашия знак! Планетата на любовта ще се вихри в Рак до 11 юли, а тази на комуникацията - до 2ри. Това планетарно комбо ще ви осигури централно място под всеки прожектор. И дори да сте от по-затворените представители на зодията, не бързайте да бърчите нос. Ще имате много добри аспекти птичето на късмета да ви кацне на рамото. От вас се иска само да заведете рамото си на правилните места и да покажете бързи рефлекси при улавянето на въпросното птиче. Чудесен период за всеки Рак, който се занимава с публична дейност или иска да направи впечатление на някого. Обличайте новите дрехи и се развъртете!

Самият понеделник ще бъде белязан от едно кратко влияние, което може да има негативни последици, ако му разрешим. Отнася се за всеки знак от зодиака. Меркурий ще се срещне под неприятен ъгъл с Нептун, което отваря портал за измами или заблуди. Избягвайте да се доверявате твърде много в този ден.

Продължавам с добрите новини за вас! В четвъртък официално започваме да празнуваме рождените ви дни! Това идва с четири седмици благословия от Слънцето и възможност да направите своята смела заявка какво искате да ви се случи в следващата една година. В любовен план (който, нека не се лъжем, е най-важният за Раците) всичко се очертава по мед и масло. Остава вие само да дадете своето - проявете смелост да се откажете от това, което не ви носи щастие и протегнете ръка към хубавото на живота.

В събота ще имаме и пълнолуние, то ще изгрее в Козирог и във вашия дом на партньорствата. В първите две седмици след събитието ще имате много добри шансове лична или служебна връзка да премине на следващо ниво и да се превърне в партньорска. Ако сте се надявали или сте работили за нещо такова в последните шест месеца - сега е моментът да „понатиснете” и да реализирате резултат. Случилото се в първите две седмици на пълнолунието има добри шансове за развитие до половин година напред.

Лъв

Предстои ви период на развихрено въображение, както и на задълбочени любовни чувства, скъпи Лъвове. В понеделник Венера и Меркурий ще влязат в знака на Рак. Планетата на любовта ще ви влияе оттам до 11 юли. В този период ще привличате неща, които са родени от дебрите на несъзнаваното или пък по някаква причина потискате в себе си. И спокойно - имам предвид добри неща. В любовен план ще търсите неповърхностни радости. А до 2 юли планетата на комуникацията ще способства изразяването на съкровените ви мисли, както и ще насърчава фантазията и творчеството ви. Бъдете себе си и хубаво ще дойде при вас.

Самият понеделник ще бъде белязан от едно кратко влияние, което може да има негативни последици, ако му разрешим. Отнася се за всеки знак от зодиака. Меркурий ще се срещне под неприятен ъгъл с Нептун, което отваря портал в деня за измами или заблуди. Избягвайте да се доверявате твърде много.

В четвъртък и Слънцето ще влезе в Рак, което за вас ще постави начало на четириседмичен период на равносметка и подготовка за скок. Това е времето от годината, в което да премислите какво сте постигнали и получили дотук, какво искате да задържите в живота си, от какво да се отървете и към какво ново ще се стремите, след като духнете свещите на вашата торта след месец, месец и нещо.

В събота ще имаме пълнолуние в Козирог, което ще може особено много да ви помогне, ако сте решили да въведете качествена промяна в навиците си. Особено за тези от вас, които са работили за това и преди пълнолунието. Луната ще ви съдейства да установите трайно добри промени и дори да усетите положителния резултат от направеното дотук. Също така - имате много добри аспекти за надграждане.

Дева

Готови ли сте да станете душата на компанията, Деви? И то - в един доста по-широк от банкетния смисъл на израза… Готови или не, Венера и Меркурий мислят да ви направят сърцето на всички общности, от които сте част. И двете планети влизат в знака на Рак в понеделник, като тази на любовта ще пребивава там до 11 юли, а тази на комуникацията - до 2ри. За вас това е много силен период за да станете част от общност, която ви привлича, както и да показвате най-доброто от себе си в различните кръгове от хора, в които се движите. Много добри аспекти за лидерство, но и за забавление в избрани компании. Общуването ви през технологии ще е във възход.

Самият понеделник ще бъде белязан от едно кратко влияние, което може да има негативни последици, ако му разрешим. Отнася се за всеки знак от зодиака. Меркурий ще се срещне под неприятен ъгъл с Нептун, което отваря портал в деня за измами или заблуди. Избягвайте да се доверявате твърде много.

В четвъртък Слънцето ще влезе в Рак и това ще ви отвори много добри възможности за екипна работа през следващите четири седмици. Ако така или иначе работите в екип - постарайте се включвате останалите повече във вашите инициативи, това ще ви донесе успех. А ако сте самостоятелни, помислете колко ползи може да ви донесе работата със съмишленици и потърсете такива за проектите си.

В събота ще имаме пълнолуние в Козирог, което може да ескалира положения от вас труд през последните шест месеца до силно забележим успех. Пълнолунието е във вашия дом на славата, така че е възможно да привлечете внимание и да заблестите заслужено някъде. Въпросът тук е да не пропускате шанса да заблестите и да изтъкнете успехите си, за да могат те да се умножат. Действайте още в първите две седмици, след събота, за да удължите благоприятния ефект до шест месеца.

Везни

Работа, ама по хубав начин ви се пише, скъпи Везни. Този понеделник и Венера, и Меркурий ще влязат в Рак и във вашия дом на кариерното развитие. Вашата покровителка и планета на изобилието Венера ще бъде там до 11 юли, а управителят на комуникацията - до 2ри. За вас периодът е много силен за привличане на професионални контакти и привличане на успехи, на база имиджа ви. Подходящо е да привлечете инвеститори, да искате повишение или да направите впечатление на евентуални работодатели. Вярвайте в себе си и в бъдещето, не се свенете да изтъквате качествата си и силата ще бъде с вас!

Самият понеделник ще бъде белязан от едно кратко влияние, което може да има негативни последици, ако му разрешим. Отнася се за всеки знак от зодиака. Меркурий ще се срещне под неприятен ъгъл с Нептун, което отваря портал за измами или заблуди. Избягвайте да се доверявате твърде много в този ден.

В четвъртък и Слънцето ще влезе в Рак. Периодът на влияние е четири седмици и в него ще имате възможност да изведете кариерата си на по-високо ниво. Може би сте настроени повече за почивка, отколкото за работа, все пак обърнете внимание на професионалните си планове, защото Слънцето само чака да даде едно рамо. Задействайте се по целите си - късметът ще е с вас!

В събота ще имаме пълнолуние в Козирог, което ще се фокусира върху вашата зона на дома и семейството. Добър момент да обърнете внимание на най-близките си. Също и на дома си - на подредбата, на хората, които влизат в него, усещането, с което ви оставя, енергията, с която ви зарежда и т.н.

Скорпион

Става много приключенско, Скорпиони! Този понеделник и Венера, и Меркурий ще влязат в Рак и във вашия дом на пътуване и преминаване на метафорични и реални граници. До 11 юли планетата на любовта ще ви вдъхновява да търсите нови незабравими преживявания на далечни дестинации. За необвързаните има големи шансове да срещнат интересен обект на желанията си, който да е от далечно място. Повелителят на комуникацията и технологиите ще засилва и улеснява тези тенденции до 2 юли. Периодът е подходящ за дистанционно учене. Както и, разбира се под знака на Рак - за семейни пътувания. Насладете се!

Самият понеделник ще бъде белязан от едно кратко влияние, което може да има негативни последици, ако му разрешим. Отнася се за всеки знак от зодиака. Меркурий ще се срещне под неприятен ъгъл с Нептун, което отваря портал за измами или заблуди. Избягвайте да се доверявате твърде много в този ден.

Зелена светлина за пътуване ще имате и от Слънцето, което също ще влезе в Рак и във вашия дом на пътуване и приключения. Слънцето ще ви влияе оттам в продължение на четири седмици, считано от този четвъртък. Май наистина е време да си организирате онова пътуване, за което тайно (или явно) мечтаете.

В събота ще имаме пълнолуние в Козирог, а за вашия знак то ще изгрее във вашия дом на комуникацията сред колеги, приятели и роднини. Предвид знака на Козирог - работлив и целеустремен, на ваше място бих се фокусирала над комуникацията с колегите. Пълнолунието има свойството да слага кулминация на положените усилия през последните месеци. За вас това може да означава успех при съвместната работа дотук, както и възможност за надграждане с нов проект.

Стрелец

Като че ли ще ви се отвори тъмната страна, Стрелци… Но спокойно - има и положителни аспекти. Нека обаче започнем отначало. В понеделник и планетата на любовта Венера, и повелителят на комуникациите ще влязат в знака на Рак и във вашия дом на интимност, мистика и тайни. Венера ще влияе оттам до 11 юли, а Меркурий - до 2ри. Това е период, в който необвързаните сред вас може да се отдадат на едно по-несериозно търсене на партньор и да се фокусират предимно върху по-низките си страсти. Няма да ви съдя - ако за вас това е добро и го искате - планетите ще помагат да ви се случва. За обвързаните може да е период на по-голяма мнителност в партньорството ви. Не залитайте в крайности, опирайте се на пословично оптимистичната страна на същността си.

Самият понеделник ще бъде белязан от едно кратко влияние, което може да има негативни последици, ако му разрешим. Отнася се за всеки знак от зодиака. Меркурий ще се срещне под неприятен ъгъл с Нептун, което отваря портал за измами или заблуди. Избягвайте да се доверявате твърде много в този ден.

В четвъртък и Слънцето ще влезе в Рак и във вашия дом на интимност, тайни и мистика. В четирите седмици на това влияние ще бъдете по-магнетични от всякога и ще имате възможност с лекота да привличате хората, които харесвате. И тук имам предвид интимно „харесване”. Бъдете внимателни, защото вие така или иначе имате навика да привличате някакви хора, да разберете впоследствие колко те са увлечени и чак после да берете гайле… Просто насочвайте сексапила си съзнателно, защото ще е поразяващ.

В събота ще имаме пълнолуние в Козирог. Това ще е доста прагматично събитие, което ще повлияе на вашия дом на финансова сигурност. Предоставят ви се всички шансове е да осребрите това, за което сте работили в последните шест месеца. Също - имайте предвид, че приключването на един проект, ще ви даде възможност да започнете нов и по-добър. Действайте в първите две седмици след събитието и ще удължите положителния ефект за шест месеца напред.

Козирог

Вселената се фокусира във връзките ви, скъпи Козирози. В понеделник Венера и Меркурий влизат в знака на Рак и във вашия дом на сериозни партньорства. Планетата на любовта и изобилието ще се помещава там до 11 юли, а повелителят на комуникацията - до 2ри. Тъй като Рак е знакът на семейството, нещата ще бъдат едновременно много сериозни, но и много позитивни за вас. Периодът е силен за създаване на истински значимо обвързване, за тези от вас, които още търсят. За Козирозите, които вече имат партньори ще е много добре ако отделите време на любимия човек, което да прекарате заедно в качествени и щастливи занимания.

Самият понеделник ще бъде белязан от едно кратко влияние, което може да има негативни последици, ако му разрешим. Отнася се за всеки знак от зодиака. Меркурий ще се срещне под неприятен ъгъл с Нептун, което отваря портал за измами или заблуди. Избягвайте да се доверявате твърде много в този ден.

В четвъртък и Слънцето ще влезе в Рак, с което ще сложи начало на четириседмичен период, в който ще имате много силни аспекти да осъществите най-добрите за вас колаборации и партньорства. Обърнете внимание кой около вас заслужава доверие и го приобщете в дейностите си. Знаете - повече хора вършат повече работа. Особено, ако са правилните. Разбира се, не ви съветвам да се хвърляте необмислено в съдружия, но със сигурност в този период не подминавайте с лека ръка предложения за такива.

В събота ще имаме още едно събитие и то ще е много важно и позитивно за вас, Козирози - пълнолуние във вашия знак. То ще засили възможностите ви да довършите това, за което сте работили в последните шест месеца, както и да направите решителна крачка към започване на нещо ново. Ключовото за последното е да предприемете надграждащи инициативи, те ще са с по-голям късмет от чисто новите начинания. Натиснете педала на газта и извлечете максимум успех от това, в което сте инвестирали усилията си досега.

Водолей

В понеделник планетите ще ви дадат знак да обърнете внимание на грижата за себе си, скъпи Водолеи. В този ден и Венера, и Меркурий ще влязат в знака на Рак и във вашия дом на здравословни навици и организация. Планетата на любовта и изобилието ще действа от там до 11 юли, а тази на комуникацията - до 2ри. Идеален период да помислите как да живеете по-здравословно. Но така че да се чувствате по-добре и да сте по-щастливи, а не просто да си забраните някакви удоволствия или да се наказвате за „прегрешения”. Дайте си това, което ще ви зареди и релаксира - спорт за раздвижване, храна за енергия, разходки сред природата за душевен баланс.

Самият понеделник ще бъде белязан от едно кратко влияние, което може да има негативни последици, ако му разрешим. Отнася се за всеки знак от зодиака. Меркурий ще се срещне под неприятен ъгъл с Нептун, което отваря портал за измами или заблуди. Избягвайте да се доверявате твърде много в този ден.

Темата за грижата за себе си продължава във вашия хороскоп, благодарение на Слънцето, което също ще влезе в Рак и в дома на навиците ви. Това ще се случи този четвъртък влиянието ще продължи четири седмици. Добре е да използвате това време, за да поставите основите на по-устойчиви модели на поведение, които да направят положителна разлика в качеството ви на живот и да са инвестиция за бъдещето.

В събота ще имаме и пълнолуние в Козирог, което ще огрее вашия дом на себерефлексия, слагане на край и философски поглед над живота. Ще имате възможност да осмислите случилото се през последната година и да прецените в каква посока искате да се движите. Важно е да имате предвид, че събитието обръща внимание на вътрешния ви свят, на вашите автентични чувства и желания. Мислете за тях, а не „какво трябва” да се случи.

Риби

Чудесно влизате в лятото, Риби! Този понеделник и Венера, и Меркурий ще влязат в Рак и във вашия дом на романси, флиртове и слава. Планетата на любовта ще ви влияе оттам до 11 юли, а тази на комуникацията - до 2ри. Необвързаните ще могат бурно да се развихрят, под съпровода на песента „Отдето мина - любовта пламва, трева не никне”. Изобщо не мислете кротко да си стоите вкъщи… За семейните Риби влиянието е също изключително добро, защото имате силни аспекти да вдигнете максимално градусите на романтиката с партньора си. Накратко казано, Риби - забравете рутината и се наслаждавайте на живота!

Самият понеделник ще бъде белязан от едно кратко влияние, което може да има негативни последици, ако му разрешим. Отнася се за всеки знак от зодиака. Меркурий ще се срещне под неприятен ъгъл с Нептун, което отваря портал за измами или заблуди. Избягвайте да се доверявате твърде много в този ден.

В четвъртък и Слънцето ще влезе в Рак и във вашия дом на слава. Предстоят четири седмици, в които вие ще имате всички шансове да направите най-доброто възможно представяне и да спечелите когото за каквото трябва. По-конкретно - ако ви е важно да сте популярни или искате някой да ви забележи и оцени, както и да направите впечатление в определена среда - тези четири седмици ще отворят широко вратите пред вас. Успех!

В събота ще имаме пълнолуние и, за разнообразие - то ще бъде в в различен знак от Рак. Пълнолунието ще бъде в Козирог и във вашия дом за работа в екип и общуване с големи групи от хора. Това събитие може да сложи черешката на тортата на случилото се в този аспект на живота ви в последните шест месеца и в този смисъл - да ви даде възможност да се изкачите на друго ниво. Какво би могло да бъде то зависи от контекста на живота ви и дейностите ви, свързани с комуникация и екипна работа.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

На 18 юни Надя ще модерира дискусията, която ще последва моноспектакъла „Prima Facie” с Елена Телбис. Подробности за събитието -> https://www.facebook.com/events/752033743450674/

На 4 юли може да гледате стендъп шоу с Надя в летен театър Бургас -> https://www.facebook.com/events/440117162137192

Може да я слушате всеки петък в „Шоуто на Надя Брайт” и от понеделник до четвъртък  от 17:00 до 18:00 в радиопредаването „Лаф&Хейт“ на честотите на радио Фокус в цяла България или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 17 Юни 2024 09:06

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам