logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 06.05.2024 - 12.05.2024

Автор: Надя Брайт

Овен

Тази седмица ще започне с уроци по отношение на ценностите ви във всеки един смисъл на думата, скъпи Овни. В понеделник и вторник Сатурн и Слънцето ще са в благоприятен ъгъл и ще пращат знаци на всички ни за определени аспекти от живота. Вие се оглеждайте и ослушвайте за това какво иска да ви каже Вселената за начина, по който възприемате материалния и нематериален капитал, с който разполагате. Може би ще има повод да преосмислите философията си за това кое е ценно и към какво се стремите.

В сряда сутрин ще имаме новолуние в Телец и във вашия дом на финансовата стабилност. Сега, когато Меркурий не е вече ретрограден и излиза от сянката си (след 15 май), ще е добре да помислите за ново начинание, свързано с увеличаване на благосъстоянието ви. Дали ще е начин за спестяване, инвестиция, или пък допълнителни доходи - каквото и да е, първите две седмици след сряда са ключови за нови решения. Ако предприемете нещо в този период, ще удължите влиянието до шест месеца напред.

Бъдете внимателни в края на тази седмица и началото на другата, когато Уран ще се срещне със Слънцето, отново в дома ви на парите. Това може да катализира някакви промени или неочаквани събития. Успешният подход ще е да потърсите нестандартно, творческо решение.

Телец

Отново събитията започват още в началато на седмицата, скъпи Телци. В понеделник и вторник Сатурн ще бъде в секстил със Слънцето. Това е благоприятна среща. Слънцето е във вашия знак в момента и ще подсили Сатурн и неговите уроци. А в тези два дни те ще бъдат добри за вас и ще са по отношение на вашето място в общностите, в които сте. Може би ще получите знак, че е време да премислите част от какви кръгове сте и какво е вашето място в тях. Какво и какво искате да бъде.

А в сряда сутрин ще имаме новолуние във вашия знак, което е нещо като лична нова година (наред с рождените дни, които празнувате сега). Новолунието ще ви даде сила и закрила да стартирате ново начинание. Какво да бъде то зависи от контекста на вашия живот, може да е свързано с делови развития, лични проекти, дома ви, творчество и пр. Каквото и да е - действайте още в първите две седмици след сряда, за да удължите влиянието на Луната до шест месеца напред.

Бъдете особено внимателни към действията си в края на тази седмица и началото на другата. Тогава Слънцето ще се срещне с Уран, като и двете небесни тела са във вашия знак. Това ще е събитие, което може да донесе промени и за вас ще е добре да ги посрещнете с творчески подход и нестандартно мислене. Ако уцелите правилната нагласа, може да се окаже, че поемате по много благоприятен нов път.

Близнаци

И тази седмица хороскопът стартира силно, уважаеми Близнаци. В понеделник и вторник Слънце и Сатурн ще се срещнат под благоприятен ъгъл. Това ще отвори вселенската кутия с уроци. За вас те ще бъдат в областта на кариерното ви развитие и по-специално - как вие го възприемате, какво означава за вас и каква ценност ви носи. Оглеждайте се и се ослушвайте за знаци в този аспект на живота си.

В сряда сутрин ще имаме новолуние в Телец и във вашия дом на екзистенциалната философия, слагане на край и прошка. Интересна комбинация от събитие, което поставя нови начала и аспект на влияние, който по-скоро е благоприятен за приключване. Може би сега е моментът да осъзнаете, че за вас ще е добре да затворите една врата и да отворите друга. Влиянието е особено силно в първите две седмици, след новолунието, така че не губете време, а помислете по въпроса.

Отнесете се с внимание към събитията, които ще се случат в края на седмицата и началото на другата. В неделя Слънцето ще се срещне с Уран и отново ще повлияе на дома, в който е новолунието ви. Това може да катализира или ускори някакви промени. Вашият полезен ход ще бъде да мислите нестандартно и да подходите творчески към ситуацията. 

Рак

Започваме с астрологичните събития още в понеделник, уважаеми Раци. Тогава Слънце и Сатурн ще се срещнат под благоприятен ъгъл, като влиянието ще продължи да се усеща и във вторник. Тези две планети ще ни дадат възможност да научим урок или да получим някакъв знак. За вас ще е по отношение на новите инициативи, рисковете, които сте склонни да поемете, пътуванията и приключенията. 

В сряда сутрин ще имаме новолуние в Телец, което ще огрее вашия дом на общуването с големи групи от хора и технологиите. Знаете, новолунията са за ново начало и покровителстват инициативността. Във вашия случай може да имате успех с всичко, което решите да предприемете и е свързано с комуникация, както и с технология. За тези от вас, които не са се замисляли да имат блог, влог или пък да разпратят на повече хора презентацията - сега е точният момент за нещо такова.

Бъдете внимателни със съобщенията, които изпращате в края на тази седмица и началото на другата. В неделя Слънцето ще срещне Уран отново във вашия дом на комуникация и технологии и това може да донесе някакви неочаквани промени. Запазете спокойствие - може и да е за добро. И също така - имайте предвид, че е добре в тези дни да мислите по-разчупено и творчески.

Лъв

Лъвове, и тази седмица хороскопът стартира с влияния още от понеделник. Слънце и Сатурн ще са в секстил тогава и ще го усещаме и във вторник. Тази среща на небесните тела ще е благоприятна и ще ни даде някакви уроци или възможности за получаване на знак в някои от аспектите на живота ни. За вас това ще е интимното общуване и себерефлексията. Възможно е да получите важно послание, свързано с това как се възприемате и как ви възприемат хората от най-близкото ви обкръжение.

В сряда сутрин ще имаме новолуние в Телец, което ще огрее вашия дом на кариерата и професионалното развитие. Чудесно влияние за този аспект на живота. Новолунието ще покровителства новите ви начинания, така че може би е време да инициирате такива в професионален план. Напомням, че ако предприемете стъпки още в първите две седмици след новолунието, може да удължите добрия ефект до шест месеца напред. Действайте смело, особено след 15 май, когато ще си отиде и сянката от ретроградния Меркурий.

В неделя и идния понеделник може да се случи неочаквана промяна по отношение на работата ви. Това е следствие от среща между Слънце и Уран, които са в този ваш дом и може да изкарат нещата извън обичайните им релси. Мислите нестандартно, вярвайте, че можете да извадите най-добрия ефект от ситуацията.

Дева

Уважаеми Деви, тази седмица звездните събития ще започнат още в понеделник. Тогава Слънце и Сатурн ще се срещнат под благоприятен ъгъл, като влиянието от тази среща ще се усеща и във вторник. Ще получите възможност да научите урок или пък ще ви бъде пратен някакъв знак по отношение на партньорствата ви. Ослушвайте се и се оглеждайте за нещо важно, което може да ви отвори към прозрение по отношение на важните ви връзки.

В сряда сутрин ще имаме новолуние в Телец и то ще огрее вашия дом на пътувания, приключения и учене. Малко неща са по-хубави от новолуние точно в този дом. Защото Луната ще покровителства новите начала и моментът е много подходящ да си направите планове за половин година напред къде ще пътувате, както и как ще промените личните си метафорични граници. Може да се замислите и за професионално развитие извън границите на държавата, в която сте. Ако направите първите стъпки в първите две седмици, след сряда, благоприятното влияние може да се удължи до шест месеца напред. Най-добре правете резервации и купувайте билети след 15 май, когато и сянката на ретроградния Меркурий ще е изчезнала.

В неделя Слънцето ще се срещне с Уран, като ефектът от срещата ще се усеща и идния понеделник. А ефектът ще е на възможни неочаквани промени по отношение отново на дома ви, който е свързан с пътуване и приключения. Мислете нестандартно, прегърнете промяната и ще извлечете най-доброто от ситуацията.

Везни

Скъпи Везни, и тази седмица започва със събития. В понеделник и вторник ще усетим влиянието на благоприятна среща между Слънце и Сатурн. Това ще ни даде възможност да научим някакъв урок или пък да получим знак. Конкретно за вас ще бъде по отношение на структурирането на ежедневието ви, навиците или пък отношението ви към тази част от живота. Бъдете сензитивни за знаците, които може да получите и посоката, в която биха ви накарали да погледнете.

В сряда сутрин ще имаме новолуние в Телец, което ще огрее вашия дом на интимно общуване и себерефлексия. Новолунието подкрепя новите начала и може би е знак, че е време да погледнете към нещо ново по отношение на най-интимното си общуване. Вероятно се нуждаете от промяна или пък би ви се отразила енергизиращо, дори и да не я усещате като нужда. При всички положения - помислете над въпроса. Романтичен знак като вашия винаги усеща какво има нужда да се разнообрази…

В неделя и идния понеделник ще се усети още едно влияние в същия ваш дом. Слънцето ще се срещне с Уран и това може да доведе до неочаквани промени. Промените в живота често са за добро, стига да умеем да се възползваме от тях. За да успеете вие в това - мислете творчески и нестандартно и не се съпротивлявайте, а се адаптирайте.

Скорпион

Започваме със събитията още от понеделник, скъпи Скорпиони. Тогава Слънце и Сатурн ще се срещнат, като влиянието от тази благоприятна среща ще се усеща и във вторник. Всички ще имаме възможност да научим някакъв урок или пък да получим знак за някой аспект от живота си. При вас ще е по отношение на флиртовете, публичните изяви и забавленията. Може би има нещо, което трябва да преосмислите или да направите по друг начин? Оглеждайте се и се ослушвайте за знак.

В сряда сутрин ще имаме новолуние в Телец и във вашия дом на връзките и партньорствата. Новолунията са събития силно благоприятстващи новите начала. В този контекст за представителите на вашия знак ще е добре да се замислите какво ново искате да ви се случи и какво да надградите по отношение на партньорствата си. Позитивното влияние на Луната може да се удължи до шест месеца напред, стига да предприемете първите стъпки в двете седмици следващи събитието.

В същия аспект на живота ви ще има влияние от Слънце и Уран в края на тази седмица и началото на идната. Това влияние може да ви донесе неочаквани промени. Не се съпротивлявайте, а помислете как да обърнете ситуацията в своя полза. Успешни ще са творческото мислене и нестандартният подход.

Стрелец

Тази седмица хороскопът започва със събития още от понеделник, скъпи Стрелци. Тогава Слънце и Сатурн се срещат в благоприятен ъгъл, като влиянието от това ще се усеща и във вторник. А влиянието е, че всички ще получим някакви уроци или пък важен знак. При вас ще е по отношение на дома и семейството. Може би има нужда да преосмислите нещо в тази посока или пък да направите нещо ново. Бъдете внимателни за посланията на Вселената.

В сряда сутрин ще имаме новолуние в Телец и във вашия дом на ежедневни навици, служба и грижа за себе си. Чудесно влияние от разумния и спокоен Телец да премислите от какъв нов подход се нуждае ежедневието ви, за да удовлетворите нуждите и желанията си. Напомням, че новолунието покровителства новото, така че отворете съзнанието си за това.

Също, бъдете внимателни тази неделя и идния понеделник, защото тогава Слънце и Уран се срещат в същия ваш дом. А защо да бъдете внимателни ли? Защото тази среща може да донесе неочаквани промени. Но всъщност - вие имате шанс да обърнете тези промени в своя полза и всъщност така да помогнете на влиянието от новолунието. Мислете нестандартно, за вас няма да е трудно.

Козирог

Започвам хороскопа с новини още от началото на седмицата, скъпи Козирози. Вашият повелител Сатурн, който в момента е в дома ви на комуникация, ще се срещне със Слънцето в понеделник и ще усещаме влиянието от това и във вторник. Срещата е благоприятна, Слънцето ще подсили Сатурн. Бъдете внимателни за възможните уроци, които ще получите по отношение на общуването с най-близките си хора.

Много хубаво влияние ви се очертава и в сряда, когато ще имаме новолуние в Телец и във вашия дом на флиртове, слава и блясък. Новолунието покровителства новото начало, така че времето е много добро да помислите как се позиционирате в социалния си живот. Срещате ли се с достатъчно хора, отпускате ли талантите си на свобода, позволявате ли си да общувате свободно? Луната може много да ви помогне да се освободите и да получите повече от общуването с околните, стига да го пожелаете и да свалите малко бронята.

Тази неделя и идния понеделник среща на Слънцето с Уран може да ви донесе неочаквани промени. Опитайте се да бъдете гъвкави и да не подчинявате събитията, а да се адаптирате към тях и така може да извадите най-доброто от ситуацията.

Водолей

Скъпи ми Водолеи, и тази седмица започвам хороскопа със събития още в нейното начало. В понеделник и вторник ще усещаме влиянието от благоприятна среща между Сатурн и Слънце. Това е събитие, което ще ни даде възможност да научим някакъв урок или да получим знак. За вас това ще е по отношение на парите. Бъдете внимателни какво ще се опита да ви каже Вселената за този аспект на живота ви. Знам, че сте над нещата, но и знам, че финансовата стабилност ви е важна, така че желая успех!

В сряда сутрин ще имаме новолуние в Телец, което ще огрее вашата зона на дома. Телец е един от най-подходящите знаци, който да влияе на дома. Подходящо е за нови начинания, свързани с „вашата крепост” и семейството ви. Ако искате да смените жилището си, да направите ремонт или пък да поставите семейните отношения по нов начин - добре е да направите първите стъпки за това в четиринайсетте дни след сряда. Така ще удължите влиянието до шест месеца напред. По-добре е, ако ще подписвате нещо, да е след 15 май, когато ще е отминала сянката на ретроградния Меркурий.

В същия дом ще имате и влияние от Слънце и Уран тази неделя и идния понеделник. Възможно е да става дума за неочаквани промени, но бъдете спокойни - може да ги обърнете във ваша полза. Само трябва да сте гъвкави и да мислите „извън кутията”.

Риби

Вселенските събития започват още в понеделник, скъпи Риби. Учителят в Сатурн, който е във вашия знак, ще се срещне благоприятно със Слънцето, което е във вашия дом на комуникацията с близки хора. Това ще се случи в понеделник и вторник. Влиянието ще ви се отрази в посока на уроци в общуването ви с приятели, колеги, съседи, братя и сестри. Наблюдавайте събитията и стеченията на обстоятелствата за важни знаци.

В сряда сутрин ще имаме новолуние в Телец и във вашия дом на общуване с приятели, братя и сестри, съседи и други платонични връзки. Това събитие ще ви даде възможност да поставите качествено ново начало в отношенията си с близкия си кръг. Подходящо е за видоизменяне на връзките, укрепването им, както и създаването на нови такива.

Бъдете по-внимателни към събитията, свързани със същия ваш дом в края на тази седмица и началото на идната. Тогава Слънцето и Уран ще се срещнат и това може да предизвика промени и обрати. Обаче бъдете спокойни - ако се постараете да сте гъвкави в реакциите си, имате всички шансове да обърнете събитията в своя полза.

****************

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Следващото стендъп шоу с Надя в гр. София може да гледате на 9 май в Sofia Live Club. За повече информация —> https://fb.me/e/3EExsms2f

Може да я слушате от понеделник до петък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 06 Май 2024 11:23

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам