logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 29.04 - 05.05.2024

Автор: Надя Брайт

Овен

Седмицата определено ще започне силно за вас, скъпи Овни. Още е понеделник вашият повелител Марс ще се срещне с Нептун и влиянието ще е във вашия дом на несъзнаваното. Денят ще е особено подходящ да се отървете от нещо старо, било то вещ, емоция или отношения. Пуснете на свобода и далеч от вас това, което вече не работи във ваша полза. Дори и да сте привързани.

В понеделник има още едно събитие и то също ще бъде с интензивно влияние. Венера ще излезе от вашия знак и ще влезе в Телец и вашия дом на материални ценности, където ще остане до 23 май. Влиянието е чудесно за привличане на доходи и инвестиции. Бъдете оптимистични, когато работите за своето благополучие и вярвайте, че заслужавате изобилие. Постарайте се да отделите време и на практичната част на любовната си връзка - подкрепа на партньора в ежедневието, прекарване на тихо, но качествено време заедно и др. под.

Вашият знак никак няма да скучае, защото във вторник повелителят ви Марс ще се премести точно в Овен, където ще остане до 9 юни. За вас това може да е изключително продуктивен период. Не губете време, а работете на пълни обороти за развитието си и за разширяване на възможностите си, утвърждаване на позициите и увеличаване на доходите. Работете за себе си и своето благополучие във всеки смисъл, не само служебен. Периодът е благотворен и в сексуален план, така че не пренебрегвайте и този аспект от живота си.

В четвъртък Плутон, който е във Водолей ще се завърти ретроградно. До 1 септември това въртене ще се осъществява във вашия дом на общуването с големи групи от хора. Не се притеснявайте от ретроградността - това е бавна планета и обратното въртене не се отразява осезаемо негативно. Просто се отнесете внимателно и стратегически към публичната си комуникация. Как искате да изглеждате за широкия си кръг от познати, какви да са вашите послания и впечатленията, които оставяте. Възможни са събирания и завръщания към общности, от които сте били част в миналото.

Телец

Скъпи Телци, тази седмица ще започне много силно за вас. Първото влияние за понеделник е кратко, но за сметка на това - съществено. Нептун ще се срещне с Марс и вие най-вероятно ще усетите желание за парти, събиране с приятели и познати и социализиране. И знаете ли какво? Най-добре да го оползотворите и да се забавлявате, нищо, че е понеделник.

Другото влияние, което ще стартира още в понеделник може да ви донесе водопад от позитивни емоции. Вашата повелителка Венера ще влезе във вашия знак и ще пребивава там чак до 23 май. Какво да ви кажа - време за любов, за привличане на всичко хубаво, което искате в живота си. Дайте на сърцето си каквото копнее и не се страхувайте да изразявате себе си. Мислете за получаване на изобилните радости на живота, които несъмнено заслужавате.

Във вторник пък Марс ще влезе в Овен, откъдето до 9 юни ще се развихри във вашия дом на подсъзнанието и философския поглед над живота. Тъй като Марс е планета на завоеванието, експанзията, секса и на агресията, възможно е в този период да отработвате вътрешни конфликти. Темите, които излизат на дневен ред под такова влияние са тревожност, вина и неизразен гняв към нещо или някой. Най-доброто за вас ще е да отработите вътрешните си терзания, вместо да избухвате необмислено или пък да се потискате.

В четвъртък Плутон ще се завърти ретроградно и до 1 септември ще го прави във Водолей и вашия дом на кариерата. Не се притеснявайте от ретроградното въртене - Плутон си се върти така по половин година, не е страшно. Просто имайте предвид в следващите четири месеца да мислите стратегически в работата си, да разчитате повече на планиране, отколкото на късмет и да проявявате внимание към детайла.

Близнаци

Стартираме седмицата с едно доста интересно събитие, скъпи Близнаци. Марс ще се срещне с Нептун в понеделник и това може да ви повлияе да сте неочаквано импулсивни в работните си отношения. Най-добре е в този ден да премисляте какво говорите и да не се предоверявате. Не толкова защото има заплаха някой да е нечестен с вас, колкото не се знае дали ще имате достатъчно точна преценка под това влияние.

Продължаваме с понеделнишките събития - Венера ще се премести в Телец и във вашия дом на житейската философия, слагането на край и подсъзнанието. Планетата на любовта ще бъде в тази позиция до 23 май. Тези от вас, които са във връзка, за която имат колебания, ще бъдат подкрепени от Вселената да получат прозрение трябва ли да я прекратят. За необвързаните слагам едно предупреждение, че може нещата в този период да ви изглеждат по-розови от реалното, така че не пришпорвайте събитията. А за стабилно обвързаните мога да кажа, че периодът е добър за работа по общуването с партньора и осъзнаване на собствените нужди.

Във вторник и Марс няма да остане по-назад и ще промени позицията си. Планетата на завоеванията ще се премести в Овен и вашия дом на комуникация с големи групи от хора и технологии. До 9 юни имате много добри аспекти да разширите влиянието си, чрез комуникация в социалните мрежи, например. И като казвам „разширите влиянието си”, приемете го в широк смисъл - повече и по-силни послания, продажби, приятелства… Според целите ви.

В четвъртък Плутон ще се завърти наобратно, но не се плашете, не е негативно влияние. Ретроградния период ще бъде във Водолей и вашия дом на пътувания, разширяване на хоризонти и учене. До 1 септември се постарайте да планирате стратегически ходовете си, които са свързани с преминаване на граници в пряк и преносен смисъл. Бъдете внимателни към детайлите и не си спестявайте време за премисляне и оценка на това, което сте реализирали.

Рак

В понеделник не забравяйте да заложите на едно от най-силните си качества, уважаеми Раци - умението да преценявате кога да замълчите. В този ден Марс и Нептун ще се срещнат и това ще ви повлияе да бъдете малко по-импулсивни в говоренето. Затова ви напомням в този ден първо да мислите и после да говорите, а не обратното.

Първият ден от седмицата ще бъде силен и по друга причина - Венера ще се премести в знака на Телец и вашия дом на общуването с големи групи от хора до 23 май. Ще имате добри аспекти да привличате слава, да бъдете душата на компанията и да увеличавате последователите си във всеки един смисъл на думата. За необвързаните период е подходящ да намерят своя човек чрез приложения за запознанства. Обвързаните да не забравят да приобщават партньора си към своите излизания в общество.

Марс няма да остане по-назад и във вторник също ще се премести. Планетата на завоеванието ще влезе в знака на Овен и вашия дом на кариерно развитие до 9 юни. Изключително подходящ период за постигане на нови професионални успехи. Подходящо е и да се промотирате, да дадете на околните да разберат, че вие сте ценни с нещата, които правите. Разбира се, внимавайте под егидата на огнената комбинация Марс-Овен да не изгорите в амбицията си. Използвайте влиянието за систематично постигане на успех и ви очакват покорени върхове.

В четвъртък Плутон ще се завърти ретроградно в знака на Водолей. Ретроградното въртене ще продължи в този знак до 1 септември, но не се притеснявайте - не е негативно. За Раците влиянието е в сферата на интимното общуване. Възможно е да се изправите пред решения относно интимната си връзка, които до момента сте избягвали. При всички положения - за добро е, за да калибрирате така, както ще е комфортно за вас.

Лъв

Седмицата започва с едно кратко, но за сметка на това доста интензивно влияние, Лъвове. В понеделник Марс и Нептун ще се срещнат и това ще се отрази на вашия дом на интимността. Възможни са дръзки флиртове или игри, които надхвърлят обичайните параметри на поведение, които сте си поставили. Ще трябва да изберете къде да се позиционирате по скалата между палави и опасни.

В понеделник имаме и още едно силно събитие. Венера ще се премести в Телец и във вашия дом на кариерно развитие, където ще остане до 23 май. Това е период, в който да създавате контакти, полезни за работата си, както и да затвърждавате вече съществуващите такива. Венера е майстор на привличането на благата и създаването на изобилие. Възприемете този поглед над себе си - че привличате и задържате това, което ще ви донесе професионален успех.

Марс също ще се включи в играта, като във вторник ще смени позицията си и ще влезе в Овен и вашия дом на приключения, пътуване и учене. До 9 юни ще почувствате това силно огнено влияние, като желание да преминавате своите концептуални, а и практически граници. Марс е завоевател и предполагам, че желанието ви за живот, за още и повече, ще се задейства много силно. Подходящ период да стигнете до места, за които до момента само сте мечтали.

В четвъртък Плутон ще се завърти ретроградно в знака на Водолей, като ще бъде там до 1 септември. Влиянието за вас ще бъде върху партньорствата и връзките, но бързам да ви успокоя, че „ретроградно” не означава негативно. Просто Плутон ще ви провокира да погледнете по-отблизо и по-детайлно важните си партньорства и да направите преоценка на тези отношения и собствената си позиция в тях.

Дева

Седмицата започва с едно кратко, но за сметка на това интензивно влияние, уважаеми Деви. В понеделник Марс и Нептун ще се срещнат и това може да ви направи по-чувствителни от обикновено. Ако ви се струва, че някой ви обижда или пък не се държи, както се полага с вас… Може би е най-добре да почакате до вторник, когато да прецените каква реакция би била най-правилна в този случай.

В понеделник ще имаме и още едно събитие, което ще бъде по-благотворно и с по-дълъг ефект. Венера ще се премести в знака на Телец и вашия дом на приключения и преминаване на граници до 23 май. Тук влиянията може да са в различни посоки. От една страна - да разчупите установените си граници в любовта и да направите нещо ново и нетипично. А от друга - може да се отдадете на пътуване и привличане на нови контакти от различни култури.

Марс няма да остане по-назад тази седмица и също ще смени позицията си. Във вторник планетата на завоеванието ще се премести в Овен и вашия дом на интимните връзки. До 9 юни този аспект на живота ви, ще има извънреден заряд. Периодът е подходящ за необвързаните да спечелят обекта на своя интерес, а за обвързаните да направят нещата доста запомнящи се във връзката си. Подходящо е и за инвестиции и намиране на източници на нови доходи.

В четвъртък пък Плутон ще се завърти ретроградно във Водолей, като този период ще продължи чак до 1 септември. Влиянието ще бъде във вашия дом на грижа за себе си и ежедневни навици и спокойно - това, че е ретроградно не означава, че е лошо. Просто ще трябва да преосмислите дали сте построили ежедневието си по най-добрия възможен начин и да внесете промени, ако е необходимо.

Везни

Седмицата започва с кратко, но интензивно влияние на Марс и Нептун, скъпи Везни. Двете планети ще се срещнат този понеделник и ще повлияят на вашия дом на грижа за себе си. Обърнете внимание на душевния си баланс и пристъпете към действия, които да ви помогнат да се почувствате по-добре отвътре.

Другото събитие, което ще се случи в понеделник ще бъде с по-дълготраен ефект. Повелителката ви Венера ще се премести в Телец и вашия дом на интимното общуване. До 23 май ще бъдете привлекателни като магнит за всички. И тук трябва да отбележа, че е добре с влюбчивата си натура да бъдете малко по-внимателни. Просто за да не се окаже, че сте хлътнали твърде лесно по някого. Или с други думи - използвайте силата си за привличане разумно. Обвързаните да не губят време в този период и да създадат възможности за романтични срещи с партньора.

Във вторник и Марс ще се появи на вселенската сцена, за да не остане по-назад. Огнената планета ще се премести в знака на Овен и във вашия дом на връзките и партньорствата. До 9 юни това влияние ще подсилва още повече ефекта, който ви описвах от Венера. Ако сте необвързана Везна - нямам идея как бихте останали без партньор докрая на тези влияния, честно казано… А обвързаните никак да не се залъгват, че ще се задоволят само с рутината на ежедневието. Ще имате силен апетит за вълнения и нови преживявания с партньора си.

В четвъртък пък Плутон ще се завърти ретроградно във Водолей и вашия дом на славата, романсите и флиртовете. Планетата ще се върти наобратно до 1 септември, но спокойно - нейният ретрограден период не е негативен. Просто ще имате възможност да обмислите какъв е образът, който прожектирате към другите, какви послания дава поведението ви и каква всъщност бихте искали да е средата ви.

Скорпион

Седмицата стартира с кратко, но за сметка на това интензивно влияние, скъпи ми Скорпиони. Нептун и Марс ще се срещнат в понеделник и това може да разпали желанието ви за вълнения и дори за някаква драма. Ще почувствате нужда да излезете от собствените си рамки и рутина. Супер е това, само внимавайте, защото влиянието ще отмине, но последствията ще останат…

В понеделник имаме още едно силно събитие. Този път - с по-дълготраен ефект. Венера ще се премести в Телец и във вашия дом на връзки и партньорства. За необвързаните Скорпиони периодът до 23 май е златен за намиране на партньор. Затова - не си стойте вкъщи и не се стеснявайте да изразявате себе си пред другите. Обвързаните сред вас да проявят творчество и да внесат разнообразие в отношенията си с партньора. Тази своеобразна инвестиция ще ви се отплати.

Във вторник Марс, за да не остане по-назад, а и за да ни направи дните по-интересни, също ще смени позицията си. Планетата на експанзията ще се премести в Овен и във вашия дом на кариерата. До 9 юни ще бъдете във вихъра си по отношение на всичко, което касае професионалното ви развитие. Успехите ви са въпрос само на пожелаването им и на време. С една дума - машини!

В четвъртък повелителят ви Плутон ще се завърти ретроградно в знака на Водолей и вашата зона на дома. Спокойно - ретроградно не означава негативно. Означава обаче, че до 1 септември е възможно да направите промени в начина, по който сте организирали дома и семейните отношения. Което не работи достатъчно добре за вас, повече няма да може да бъде замитано под килима и ще трябва да го промените.

Стрелец

Започваме седмицата с едно кратко, но за сметка на това бурно влияние, Стрелци. Марс ще се срещне с Нептун в понеделник и това събитие може доста да ви скъси фитила. Възможно е в този ден да не сте толкова лесни и спокойни за общуване и сте изправени пред дилема, дали да поставите някого на място или да си замълчите „мир да има”. Каквото и решение да вземете, не забравяйте да помислите и за себе си, а не само за ефекта, който поведението ви би имал върху другите.

Понеделник е силен, заради още едно събитие. Този път - с по-дълъг ефект. Венера ще се премести в Телец и вашия дом на ежедневните навици и грижа за себе си. До 23 май се възползвайте от щастливата енергия на тази планета и се грижете за себе си, доставяйки си изобилие. Изобилие от радост и от позитивни емоции, дори се глезете от време на време. Нещо ми нашепва, че го заслужавате…

Във вторник и Марс ще се появи на сцената на живота. Огнената планета ще се премести в Овен и вашия дом на слава, романси и флиртове. До 9 юни е възможно да развиете някакъв тип желание да завоювате възможно най-много внимание и да бъдете обект на обожание. Нищо лошо няма в това, особено при положение, че наистина имате много добри аспекти това желание да се реализира. Периодът, освен това, е подходящ и за зачеване.

В четвъртък Плутон ще се завърти ретроградно в знака на Водолей и вашия дом на комуникацията и платоничните връзки - братя и сестри, съседи и приятели. Имайте предвид, че ретроградността на Плутон не е лоша. Просто до 1 септември ще имате възможност (а и задача) да погледнете по-детайлно на този род връзки и да работите върху тях. Като посоката на работа зависи от вас, разбира се - за някои може да е важно да се заздравят, а други - да се отстранят.

Козирог

Понеделник може и да има друга слава, но за вас ще бъде под влиянието на забавлението, Козирози. В този ден Марс ще се срещне с Нептун и тази среща ще енергизира вашия дом на комуникация. Ако имате възможност - не се затваряйте вкъщи, защото шансовете да срещнете интересни хора са много сериозни. Не е изключено контактите ви в този ден да се окажат полезни за бъдещето ви.

В понеделник ще имаме и още едно събитие, Венера ще се премести в знака на Телец и вашия дом на романси, слава и флиртове. До 23 май ще бъдете магнит за любов и романтика. Обвързаните мога да посъветвам да отделят време в календара, което да прекарат романтично с избраника на сърцето си. Всички останали Козирози да си извадят хубавите дрехи и приятното настроение и да се впуснат в търсене и привличане на любов. Шансовете да я срещнете са повече от големи. Периодът е подходящ и за зачеване.

Марс няма да остане по-назад и също ще смени позицията си. Това ще се случи във вторник, когато планетата на завоеванията ще влезе в Овен и вашата зона на дома. Това влияние ще продължи до 9 юни и може да ви предизвика да вземете импулсивни решения, свързани с вашия дом. Това невинаги е лошо, може пък да осъществите нещо, което винаги сте искали, но не сте смеели да си признаете, че е така. Все пак - планирайте по-трезво, промяната няма да ви избяга, ако наистина я желаете.

В четвъртък Плутон ще се завърти ретроградно във Водолей и вашия дом на парите. Ретроградното въртене на Плутон не е страшно, той е бавно небесно тяло и не се отразява негативно. Просто до 1 септември е възможно да излязат стари задължения, които да изчистите или да се окаже, че повече не може да замитате някаква тема, свързана с пари, под килима. Всъщност това е добре, защото ще си изчистите положението.

Водолей

В понеделник може да усетите силно желание да си харчите парите, уважаеми Водолеи. Това ще е в следствие на среща между Марс и Нептун, която може да ви провокира към импулсивни харчове. Няма лошо, стига да не забравяте опцията за връщане… Или пък си напълнете някаква виртуална количка, изчакайте два дни и тогава преценете какво от нея да поръчате.

Понеделник ще е силен ден и по още една причина - Венера ще премести позицията си. Планетата на любовта ще влезе в Телец и във вашата зона на дома, където ще стои до 23 май. Определено Телец в домашната зона е много силно влияние в посока на уют и релаксация във „вашата крепост”. Влиянието на Венера ще е и в посока да създавате красота около вас и дори да привлечете разкош.

Марс също ще се намеси на вселенската сцена, като във вторник ще смени позицията си и ще влезе в Овен и вашия дом на комуникацията и платоничните връзки до 9 юни. За обвързаните сред вас това много добре може да се съчетае с влиянието на Венера - посрещане на гости, планиране на промените в семейното ви гнездо и пр. Необвързаните може да използват възможността да прекарат повече време с приятели, съседи, братя и сестри. Едновременно ще си прекарате добре, ще заздравите този вид връзки, а и е възможно да срещнете интересен нов обект на желанията си.

В четвъртък Плутон ще се завърти ретроградно във вашия знак. Това движение ще продължи до 1 септември, но не се плашете от думата „ретроградно”. Това небесно тяло се върти бавно и влиянието му не е толкова негативно. Може да изпитате някакви забавяния на плановете и това ще бъде за добро. Ще бъде възможност да преговорите нещата и да ги направите по-добре за по-устойчиви резултати.

Риби

Още в понеделник тази седмица започваме с две много силни влияния. Първото е краткотрайно, но за сметка на това доста интензивно за вашия знак. Марс ще се срещне с вашия повелител Нептун. В този ден може да усетите вътрешната си сила в пълния ѝ блясък. Може да я използвате, за да решите въпрос, който стои пред вас, за да се заявите, където смятате, че има нужда или за да поставите някой нахалник на мястото му… Вие ще си прецените :)

Другото събитие, което ще се случи в понеделник е доста по-дълготрайно - Венера ще влезе в знака на Телец и вашия дом на комуникацията. До 23 май ще имате много добри аспекти да бъдете център на внимание. Комуникацията ще ви върви и ще имате немалко предложения за посещаване на събития, събирания и всякакъв вид приятни общувания. Наслаждавайте се на това, както само една Риба може… Извличайки най-доброто от общуването с другите и трупането му в личния ви актив от познания.

И Марс няма да остане по-назад и във вторник ще се раздвижи. Планетата на експанзията ще се премести в Овен и във вашия дом на парите и финансовата сигурност. До 9 юни ще имате много добри аспекти за намиране на нови начини за изкарване на пари. Много от вас ще могат да завладеят нови бизнес територии или пък да спечелят нови клиенти. Не забравяйте обаче да не се поддавате напълно на експлозивната енергия на Марс, защото тя води до импулсивни и често необмислени действия. По-скоро бъдете стратези.

В четвъртък пък Плутон ще се завърти ретроградно във Водолей и вашия дом на подсъзнанието и житейската философия до 1 септември. Това именно е и домът, който вие управлявате. Важно е да знаете, две неща. Първо - че ретроградността на Плутон не е негативна - това е бавно небесно тяло, не усещаме да ни поставя пречки. И второ - че е добре в този период да си давате време за самовглъбение, за да може да осмисляте вътрешните си преживявания и да се балансирате. Ще израснете през тези размишления.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Следващото стендъп шоу с Надя в гр. София може да гледате на 9 май в Sofia Live Club. За повече информация —> https://fb.me/e/3EExsms2f

Може да я слушате от понеделник до петък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 29 Април 2024 09:28

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам