logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 01.04 - 07.04.2024

Овен

Меркурий е във вашия знак, скъпи Овни. Това е добре. Меркурий ще бъде ретрограден от 1 до 25 април. Това пак е добре, но по друг начин. От една страна - добре е да внимавате какво и къде говорите. Все пак Меркурий покровителства комуникацията и технологиите. Значи - премисляйте, преди да се изказвате и особено - преди да изпращате писмени изказвания. Може да излязат на дневен ред нерешени казуси в общуването ви от всякакъв характер и всъщност, в ретроградния период ще е подходящо да си ги решите. Не е подходящо да започвате нови проекти, но определено може да прецизирате, изработите и затворите всичко започнато до момента. Присъщата ви спонтанност може да ви вкара в странни ситуации, следствие на неразбиране от околните, така че - премисляйте малко повече думите и действията си.

В сряда ще се срещнат Венера и Нептун и за вас това може да донесе повратна точка в отношението ви към някого. Ако има човек или някакъв вид връзка, за които сте в колебание дали да продължите, сряда може да е денят, в който ще получите необходимото прозрение.

Новината, която си струва да отпразнувате е, че този петък не коя да е планета, а тази на любовта, изобилието и естетиката, ще влезе във вашия знак. Венера ще бъде в Овен до 29 април и това е период, в който вие ще завъртате най-много глави след себе си. Като цяло - период на съблазняване за вас. Сякаш ще имате дарба да привличате. И то - не само хора, но и всякакви развития, които желаете и към които се стремите. В общи линии - с подбрани думи, заради ретроградния Меркурий, ще имате възможността да привлечете толкова успехи и блага, колкото вие поискате.

Телец

Скъпи Телци, време е да дадете свобода на фантазията си. И да, знам че може да звучи малко екзотично за вас, но и вие имате нужда от това. Най-малкото, за да отпуснете креативната си енергия. Това ще се случи, благодарение на Меркурий, който ще бъде ретрограден от 1 до 25 април във вашия дом на подсъзнание, философски поглед над живота. Наистина най-добрият начин да оползотворите периода е, като си позволите да пуснете съзнанието си да чертае извън границите, в които ежедневно сте се впрегнали. Възможно е да излязат недовършени проекти, които да изработите докрай. Много Телци може да си припомнят как са искали да се занимават с нещо творческо, но по една или друга причина са се отказали. Може би има смисъл да се завърнете към идеята?

В сряда Нептун и Венера ще се срещнат и това събитие ще отвори за вас темата за приятелството. Може би някои от хората, които са в близкото ви обкръжение са по-близко, отколкото е необходимо. И може би на тяхно място трябва да преминат други - по-чистосърдечни хора, които заслужават повече да бъдат ваши близки.

В петък и Венера ще се премести в знака на Овен и във вашия дом на подсъзнание и философски разсъждения. До 29 април Венера отваря широко вратата на фантазията във вашия живот. Фантазията има своите отрицателни страни - да не можем да разграничим реалното от измисленото. Но има и много добри страни и е добре да се фокусираме над тях - именно - приказната страна на любовта. Ако позволите на съзнанието си да се отвори към романтика и пълноценно преживяване на любовната емоция, периодът на Венера в Овен може да е наистина чудесен за вас.

Близнаци

Вашият повелител Меркурий пак ще внесе смут в редиците, скъпи Близнаци. В понеделник планетата на комуникацията и технологиите ще се завърти ретроградно, като ще задържи този курс до 25 април. За вас влиянието ще бъде над общуването с големи групи от хора и/или в общности. Възможни са завръщания към стари компании, приятелски кръгове или групи по интереси. Също е добре да внимавате как общувате с хората от настоящия ви социален кръг, защото Меркурий обича да ни оплита езиците и да създава ситуации тип „изгубени в превода”. И в крайна сметка - не забравяйте е, че най-важното е как се чувствате самите вие, когато сте с някого и следвайте това, което сърцето ви казва.

В сряда Венера и Нептун ще се срещнат във вашия кариерен дом и това може да даде временен, но съществен тласък на професионалните ви проекти. Денят е зареден с възможности за развихряне на фантазията. Може би точно това е, което ви е нужно, за да разчупите перспективата, през която гледате и да измислите нов подход към професионално предизвикателство.

В петък и Венера ще се премести в Овен и във вашия дом на публичната комуникация. До 29 април необвързаните може да срещнат любовта на събитие или публична изява, а обвързаните - да представят половинката си в общество. Бъдете отворени към възможности да се съберете с различни хора и да обмените идеи и настроения с тях. Периодът е подходящ и за включване в каузи.

Рак

Раци, без много предисловия, нека да ви кажа какво ви чака от този понеделник до 25 април. Ретрограден Меркурий. Точно така - планетата на комуникацията и технологиите ще се завърти наобратно и това ще се случи във вашия дом на професионалното развитие. Спокойно, не искам да ви кажа, че ще претърпите регрес в кариерата. Просто трябва да имате предвид, че периодът е много по-подходящ за рефлексия и планиране, отколкото за предприемане на стъпки напред. Ретроградността на планетите е подходящ период да направите равносметка, да оцените силните и слабите си страни, да поработите над изчистване на евентуални стари конфликти с колеги и чак тогава да погледнете към бъдещо развитие. Мислете по няколко пъти, преди да провеждате разговори с шефовете си.

В сряда Венера ще се срещне с Нептун и това събитие може да разбърка най-дълбоките пластове на душата ви. Нептун може да извади от дълбокото теми, за които по принцип не говорите и за които сте решили, че повече няма да се вълнувате. Обаче, както знаете - невинаги можем просто да си решим, че няма да се вълнуваме от нещо. Затова ако в сряда почувствате нужда да изразите емоция, която идва то скритите пластове на душата ви - подберете добре събеседниците си.

В петък планетата на любовта и изобилието Венера ще влезе в знака на Овен и ще стои там до 29 април. Венера ще влияе на вашия дом на кариерното развитие, което прави нещата много интересни. От една страна - в любовен план ще търсите далновидност и по-важното - имате шанс да я намерите/постигнете. От друга - ще привличате благоприятни възможности в кариерен план. Изобщо - когато Венера излезе на сцената, ние трябва да се оглеждаме за благоприятни възможности. 

Лъв

Скъпи Лъвове, ако сте планирали някакви пътувания за периода 1-25 април, проверявайте детайлите по организацията по няколко пъти. В този период планетата на комуникацията и технологиите ще се върти ретроградно във вашия дом на пътуване, учене и контакти зад граница. Като цяло е добре да внимавате какво говорите не само в контактите си зад граница, но и по принцип. Но особено с далечните, премисляйте какво казвате. И най-вече отново обръщам внимание на организацията по пътуванията - проверявайте резервации, билети, разписания, детайли. В крайна сметка нищо не е обречено, заради едната ретроградност, просто бъдете предвидливи и ще си спестите главоболия.

В сряда Венера и Нептун ще направят своята ежегодна среща и тя ще бъде в Риби и вашия дом на интимността и мистиката. Определено доста горещ ден за вас, ако пожелаете да го оползотворите по този начин. Страстите ще бъдат на висок градус и не по-малко важно - фантазията ви ще работи много усилено. Затова като че ли е добра идея в сряда-четвъртък да си осигурите време за усамотение с обекта на желанията си.

В петък Венера също ще се премести в знака на Овен и във вашия дом на пътуване, учене и приключения. Планетата на любовта ще действа от тази позиция до 29 април. В този период за необвързаните е подходящо да потърсят любовта в по-голям диаметър - на далечни разстояния и дори - през граница. На обвързаните може да се наложи да тестват връзката си през разстояния. Шансовете са да е за добро.

Дева

Скъпи Деви, още в понеделник планетата на комуникацията и технологиите, Меркурий, ще се завърти ретроградно във вашия дом на интимно общуване и тайни. Ретроградният период ще продължи от 1 април до 25 април. Не е толкова притеснително, просто е добре да имате предвид няколко неща. Например, че може да имате смущения в комуникацията с интимния партньор. Затова е добре да подхождате спокойно към разговорите, да обмисляте внимателно какво казвате и какво чувате, преди да сте взели решение. Може на дневен ред да се върнат стари, заметени под килима ситуации, които сега да ориентирате към изчистване. Също, не е изключено да се обади и някоя уж отминала тръпка… Или пък вие да се присетите за увлечение от миналото. Постъпете с тези пориви, както намерите за добре, но имайте предвид, че ретроградните периоди трябва да се ползват за изчистване на проблеми, а не за забатачването им.

В сряда Венера и Нептун ще се срещнат и това може да извади романтичната ви страна на показ. Може би е добре да не пренебрегвате този порив да се отдадете на пеперудите в стомаха си и да си осигурите два-три дни, в които да има време и пространство за романтични преживявания.

В петък Венера също ще влезе в знака на Овен и във вашия дом на интимното общуване. До 29 април ако сте необвързани, позволете си да разпръснете чара си свободно, на колкото може повече приятни места. Имате много възможности за забавление, преценете как да им се радвате в своя полза. Обвързаните може да обърнат внимание на партньора си и да се отдадат на хедонистични удоволствия заедно. Да, правилно прочетохте - препоръчвам ви хедонизъм и най-добре последвайте тази препоръка.

Везни

Скъпи Везни, в понеделник ще настъпи събитието, от което се притесняват много хора, които се интересуват от астрология - ретроградният Меркурий. Периодът на ретроградност на планетата на комуникацията и технологиите ще бъде от 1 до 25 април. Няма за какво чак толкова да се притеснявате, просто имайте предвид няколко неща. Влиянието при вас ще е в дома на връзките и партньорствата и предимно - в начина, по който общувате в тях. Става дума както за лични и любовни, така и за служебни партньорства. Преди всичко е добре да внимавате с начина си на изразяване, когато говорите с партньора си. Добре е да не бъдете крайни в изказа си и да проверявате, дали са ви разбрали, както вие сте имали  цел да бъдете разбрани. Твърде възможно е да излязат на дневен ред стари  проблемни ситуации във връзката ви, ако сте оставили нещо заметено под килима и нерешено. Периодът е подходящ да изчистите старите неща, стига да подготвите с такова намерение, а не с желание да се докаже кой е „отгоре”.

В сряда Венера и Нептун ще се срещнат и това ще развълнува вродения ви вкус към изкуството. Възможно е дори да изпитате глад за изтънченост и естетика около вас. Предвид позициите на двете планети, като че ли ще ви се отрази добре и вдъхновяващо да позиционирате ново произведение на изкуството там, където прекарвате най-много време.

В петък и Венера ще влезе в Овен и във вашия дом на партньорствата. Периодът на това влияние ще е до 29 април и е подходящ за съвместни начинания с половинката. Това „съвместни начинания” го разбирайте в широк смисъл. Може да става дума за качествено прекарано романтично време или пък заедно в компания. А може да става дума и за започване на някакъв вид работен проект с половинката ви. За старт на подобна инициатива обаче препоръчвам да изчакате да приключи ретроградността на Меркурий. Дотогава може да планирате на воля.

Скорпион

В понеделник планетата на комуникацията и технологиите Меркурий ще се завърти ретроградно и ще продължи да поддържа този курс до 25 април. При вас ретроградното въртене ще бъде в дома ви на организацията, грижата за себе си и ежедневните навици. Какво да направите, за да си спестите излишни главоболия? Може да се върнете към стари недовършени задачи - сметки за плащане, подреждане на файлове или физически вещи, изчистване на паметта на електронните ви устройства, приключване на проекти. Не е подходящо за въвеждане на нови навици, но е много подходящо за затвърждаване на старата рутина. Особено за тези, които са свързани с поддръжка на добро здравословно състояние. Също - периодът е добър за профилактични прегледи. Не чакайте повече напомняния, а ги организирайте сега, Скорпиони.

В сряда Нептун и Венера ще се срещнат и за около два дни атмосферата около вас ще изглежда сякаш наситена с възможности за прекрасни развития. И не, че тези възможности със сигурност няма да са реални, но… Имайте предвид, че Нептун променя преценката ни за реалността и понякога може да ни подведе с оптимизъм. Така, че преценявайте внимателно и без да прибързвате кой шанс ще хванете.

В петък и Венера ще влезе в знака на Овен и вашия дом на грижата за себе си и навиците. Това е страхотна новина, честно казано. До 29 април обърнете особено внимание на това дали слагате себе си и своето добруване като приоритет или сте склонни да се пренебрегнете. Венера покровителства изобилието, естетиката, удоволствието… Не знам дали разбирате накъде бия, но нека го кажа направо - доставяйте сами на себе си радост, за да почувствате и радостта от живота.

Стрелец

Нали знаете класиката при ретрограден Меркурий, Стрелци? Бившите почват да се обаждат… Е, при вас има всички шансове да се случи точно така. Планетата на комуникацията и технологията ще се завърти ретроградно този понеделник и ще продължи да го прави до 25 април. Влиянието при Стрелците ще бъде в зоната на романси, флиртове, слава и блясък. Твърде е възможно спомени да се опитат да ви омагьосат като сирени, сред морето на емоциите ви, за да се върнете назад към нещо старо. Не мога да кажа дали ще е добра или лоша идея да се поддадете на порива си към създаване на нови спомени от пепелта на старите. Знам само, че за доста Стрелци ще е тема в ретроградния период. А за тези, които нямат тлеещи любовни страсти, може да се завърнат стари приятелства или неоползотворено вдъхновение за професионални предизвикателства.

В сряда Венера и Нептун ще се срещнат във вашата зона на дома и ще ви дадат два много подходящи дни за подреждане във всеки смисъл на думата. Може да го приемете буквално и да предприемете пролетното почистване на дома си, за да вдишате с пълни гърди от усещането за ново начало. А може и да направите крачки към помирение с роднина, ако имате неизяснен конфликт.

В петък и Венера ще влезе в Овен и във вашия дом на флиртове и слава. Периодът ще бъде до 29 април и е подходящ за промяна на личния стил, отваряне към по-модерен и свеж начин на себеизразяване. Не ви препоръчвам промяна на прическа или физически корекции до края на ретроградния период на Меркурий. Но всякакви други експерименти само може да ви вдъхновят и да ви повдигнат самочувствието. Подходящо е и за творчество. Независимо дали сте професионалисти или не - дайте свобода на талантите ви да се изразят.

Козирог

В понеделник ще се случи събитието, от което се притесняват много хора, които се интересуват от астрология - Меркурий ще се завърти ретроградно. Планетата на комуникацията и технологиите ще поддържа такъв курс до 25 април. И искам да успокоя представителите на вашия знак, че периодът може да мине без големи ексцесии. Най-важното е да внимавате в общуването със семейството и хората, с които живеете. А под „внимавате” имам предвид да бъдете по-деликатни, когато се изразявате, както и да не вземате веднага навътре това, което чувате. Периодът може да извади на дневен ред нерешени въпроси между вас и близките ви. От вас зависи дали ще задълбочите конфликта или ще работите за решаването му.

В сряда ще се срещнат Венера и Нептун и това ще бъде за вас кратък, но интензивен прозорец за комуникация с приятни хора. В сряда и четвъртък си дайте време да се видите с настоящи или потенциални приятели и да се забавлявате с тях. И не забравяйте, че забавлението включва и вие да се отпуснете и да общувате свободно.

В петък и Венера ще влезе в знака на Овен и във вашата зона на дома. Това влияние ще продължи до 29 април и е благоприятно за вас. Поставете домашния уют и спокойствието си като приоритет за вас. Има добри аспекти и за планиране на ремонти, след приключване на ретроградния период на Меркурий.

Водолей

Започвам направо, Водолеи. В понеделник планетата на комуникацията и технологиите - Меркурий ще се завърти ретроградно и то - във вашия дом на… комуникацията. Периодът на ретроградност ще е до 25 април. По този повод - ето с какво да внимавате. Бъдете особено осторожни с онлайн комуникацията, приложенията, които ползвате, паролите, съхраняването на файлове, прибързаното натискане на „Send” и изобщо всичко, което касае общуването ви през технологии. Също - мерете си приказките, премисляйте какъв ефект би имало казаното от вас. Подходящо е за редактиране на писмена работа и за задълбочени изследвания. Ако професията ви е свързана с някоя от тези дейности - залавяйте се! Може да излязат недовършени разговори от миналото или пък да почувствате нужда да отработите и затворите някой важен житейски казус.

В сряда ще има среща между Венера и Нептун, която ще се отрази на желанието ви за харчене и на преценката ви за това дали разходът е нужен и разумен. От една страна планетата на изобилието ще ви вдъхновява да се стремите към повече и по-лъскави притежания, а от друга - Нептун ще върши неговата си работа - да замъглява реалистичния поглед и да ви потиква към мечтания. Може би е добра идея да сложите покупката в списък „Желани” и да вземете решение, дали да я реализирате, в петък.

А в петък и Венера ще се премести в Овен и във вашия дом на комуникацията. До 29 април ще бъдете посипани с особена харизма, която ще завърта главите на всички след вас, а пък на вас това особено ще ви допада. Важното в този период е да ползвате чара си за добри цели, а не да го оставяте да се вихри безогледно, за да няма наранени хора накрая. Възползвайте се от периода и излизайте повече сред хора и се забавлявайте.

Риби

Скъпи Риби, ще ви го съобщя веднага и без излишни церемонии - от този понеделник до 25 април ще е по-добре да внимавате с парите. Планетата на комуникацията и технологиите Меркурий ще бъде ретрограден именно във вашата финансова зона. Подходящо е да правите разбори на финансовото си поведение назад, преоценки и равносметки. Подходящо е и за погасяване на дългове. Не бих ви препоръчала нови сделки, инвестиционни ходове или по-големи покупки. Ако много ви се прииска да пазарувате - пробвайте да си направите един списък с желания и го проверете отново след 25 април, за да решите кое наистина си струва да бъде купено.

В сряда ще е много интересен ден за вас, защото две планети, които са във вашия знак, ще направят своята годишна среща. Това са Венера и вашият повелител Нептун. Тази среща ще ви даде яснота на ума и изостреност на интуицията, каквито рядко човек може да усети. Сряда, четвъртък и петък са подходящи за прозрения по важни за вас теми.

В петък планетата на любовта и изобилието Венера също ще влезе в знака на Овен и вашия дом на парите. До 29 април може да поработите над връзката, която правите между любовта и материалното. Това е многоаспектен въпрос - обхваща вашата щедрост, очакванията ви за получаване, както и съвместното изграждане на материална сигурност. „Да поработите” означава да преосмислите какво искате и какво правите и ако е нужно - да калибрирате или направо да промените нещо.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Може да я гледате на стендъп комедийно шоу в гр. Стара Загора на 11.04., предстои публикуване на събитие с подробности.

Стендъп с Надя в гр. Варна може да гледате на 17.04 - https://facebook.com/events/s/30-стендъп-варна-moda-bar-1704/2575389732639932/

Може да я слушате от понеделник до петък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 15 Април 2024 11:16

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам