logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 25.03 - 31.03.2024

Автор: Надя Брайт

Овен

Влизаме в много силен период за връзките и партньорствата ви, Овни. И най-вече - за ексклузивните такива. В понеделник ще имаме пълнолуние и лунно затъмнение във Везни във вашия дом на обвързването и партньорството. Нека първо да обърна внимание на момента със затъмнението. Това обикновено е събитие, което носи със себе си резки промени, завихря някак живота ни и след него може да имаме усещането, че сме се озовали на някакъв друг бряг. В нашия край на планетата ефектът от това затъмнение няма да е чак така интензивен, защото нямаме видимост към явлението. Затова нека се обърнем към позитивната част от влиянието. Сега имате шансове да получите всичко, което сте искали от и за връзката си. Необвързаните Овни ще могат да срещнат и разпознаят перспективен партньор. Разбира се, за да се случи това, бъдете така добри да се покажете на света още в първите две седмици след понеделник. Иначе много ще затрудните Луната, ако трябва да изпрати новия ви любим пред прага на заключената ви врата. Обвързаните сред вас може да се отдадат на хубавото в отношенията с партньора си, да усетят любовта си в пълнота и да помислят за следващото ниво на развитие на връзката си.

В понеделник ще имаме още две събития, като и двете ще бъдат свързани с Венера и влиянието им ще се усеща до към четвъртък. Първото е не толкова позитивно и е среща между планетата на любовта и Плутон. Това може да ви провокира да размислите дали всеки в приятелския ви кръг е на мястото си ако не - защо. Мислете си колкото напоително имате нужда, но по-добре действайте, след четвъртък.

По-благоприятна ще е срещата на Венера с Юпитер, която може да ви повлияе да разгърнете креативността си по отношение на парите си. Може да намерите начин да увеличите благосъстоянието си, ако си позволите да мислите „извън кутията”.

Телец

Пълнолунието идва, за да ви напомни за кого първо трябва да се погрижите в живота си, Телци - за себе си. В понеделник ще имаме пълнолуние и лунно затъмнение във Везни и във вашия дом на навици, организация и грижа за себе си. Нека първо да обърна внимание на момента със затъмнението. Това обикновено е събитие, което носи със себе си резки промени, завихря някак живота ни и след него може да имаме усещането, че сме се озовали на някакъв друг бряг. В нашия край на планетата ефектът от това затъмнение няма да е чак така интензивен, защото нямаме видимост към явлението. Така, че можем да се фокусираме върху позитивното влияние. А то има потенциал да е много позитивно, ако допуснете добрата грижа за собствената ви персона да стане приоритет. Помислете си от какво се нуждаете и се постарайте да си го осигурите. За някои от вас може да е ментална почивка, за други - физическа, а трети може би просто имате нужда да си позволите да поискате грижа от околните. Приемете това като инвестиция в един здрав и доволен Телец, който ще може да свърши още повече работа в бъдеще. Подходящо е и за качествена промяна или надграждане на навиците, стига да направите първи стъпки към това в двете седмици, след понеделник. Така Луната ще ви подкрепя в следващите шест месеца.

В понеделник ще имаме още две събития в хороскопа. И двете са свързани с вашата повелителка Венера и ефектът от тях ще се усеща до към четвъртък. Първото е леко негативно и е свързано със среща на планетата на любовта с Плутон. Възможно е тя да доведе до фрустрации в приятелските връзки или с колегите. Не го вземайте твърде навътре, докато влиянието не отмине, защото тогава ще видите по-ясно за какво става дума.

Второто влияние е благоприятно и е среща на Венера с Юпитер. Планетата на късмета е във вашия знак и тази комбинация ще ви помогне да затвърдите влиянието си сред по-широки групи от хора и да спечелите последователи.

Близнаци

Късметът сам ви търси, Близнаци! Не преувеличавам. В понеделник ще имаме пълнолуние и лунно затъмнение във Везни и вашия дом на слава, флиртове, късмет и гламур. Нека първо да обърна внимание на момента със затъмнението. Това обикновено е събитие, което носи със себе си резки промени, завихря някак живота ни и след него може да имаме усещането, че сме се озовали на някакъв друг бряг. В нашия край на планетата ефектът от това затъмнение няма да е чак така интензивен, защото нямаме видимост към явлението. Затова е по-добре да се фокусираме над позитивното влияние. Където сте посяли семенцето на чара си в последните шест месеца - там е поникнало и сега ще се върне като възможност към вас. За много Близнаци е възможно да получат неочаквано примамливи предложения за работа, партита и романтични преживявания. Особено благодатни месеци предстоят за артистите и хората, които се занимават с публична дейност. Просто това пълнолуние ще отвори широко вратите към вашата популярност. Разбира се, надявам се, че и сами се сещате, че, за да се възползвате от благоприятното влияние, трябва да сте проактивни и да предизвикате късмета с демонстрация на изключителната си работна етика. Желая успех и да се забавлявате!

В понеделник ще имаме още две събития в хороскопа. И двете са свързани с Венера и влиянието им ще се усеща до към четвъртък. Първото е не толкова благоприятната среща между планетата на любовта и Плутон. Може да ви донесе някакви неразбирателства с колегите. Като че ли по-разумно за вас ще е да не раздухвате конфликта.

По позитивна ще е срещата на Венера с Юпитер. Тя ще ви отвори очите и съзнанието за определени теми в професионален план, които да погледнете от различен ъгъл. Може да касае това как вие се чувствате, какви са перспективите ви, кое ви дава смисъл и други подобни.

Рак

Тази седмица на преден план излиза любимата ви тема, скъпи Раци. В понеделник ще имаме пълнолуние и лунно затъмнение във Везни и това събитие ще освети вашата зона на дома. Нека първо да обърна внимание на момента със затъмнението. Това обикновено е събитие, което носи със себе си резки промени, завихря някак живота ни и след него може да имаме усещането, че сме се озовали на някакъв друг бряг. В нашия край на планетата ефектът от това затъмнение няма да е чак така интензивен, защото нямаме видимост към явлението. Затова ще се фокусирам над позитивното влияние. А то е, че ще имате много добри аспекти за подредба на дома във всеки един смисъл на думата. Може да решите някакви въпроси с близките си, да си намерите съквартиранти, да направите ремонт, да се преместите в ново жилище… Небето ви е граница (или покривът, по-точно казано). Към каквото и да искате да пристъпите - осъществете първите действия в 14те дни след понеделник. Това е начинът да направите заявка за позитивна промяна и Луната да ви помага в следващите шест месеца напред.

Ще имаме и още две събития в хороскопа тази седмица. И двете се случват в понеделник, свързани са с Венера и влиянието им ще продължи до към четвъртък. Първото е неособено благоприятна среща на планетата н любовта с Плутон. Възможно е под това влияние да имате колебания във връзката си, да се събуди ревност или недоверие. Съветвам ви да не вземате всичко, което интуицията ви казва за чиста монета и да се опитате да мислите по-рационално. Както и да изчакате с изводите до края на седмицата.

Второто влияние е свързано с позитивна среща на Венера и Юпитер и ще е свързано с възможност за получаване на обществено признание или свързване с някаква общност. Възможни са и полезни контакти, извън границата на страната, в която се намирате.

Лъв

Много ще ви бива в комуникацията, скъпи Лъвове! Какво? Казвате, че нямаме новина? Е, да… Знам, че по принцип комуникацията си е ваша дарба, но сега ще бъде още по-засилено. В понеделник ще имаме пълнолуние във Везни, както и лунно затъмнение. На вас ще ви се отрази в дома на комуникацията, както и връзките с роднини, братя и сестри, приятели и други платонични отношения. Нека първо да обърна внимание на момента със затъмнението. Това обикновено е събитие, което носи със себе си резки промени, завихря някак живота ни и след него може да имаме усещането, че сме се озовали на някакъв друг бряг. В нашия край на планетата ефектът от това затъмнение няма да е чак така интензивен, защото нямаме видимост към явлението. Затова ще се фокусирам над позитивната част. Пълнолунието ще отключи пълния потенциал на таланта ви да се разбирате с хората и да ги увличате във вашите начинания. Бихте могли да ползвате това, за да постигнете целите си (независимо, дали лични или професионални). Също - може успешно да влезете в ролята на миротворци. Било то за поправяне на ваши отношения или за съдействие за въвеждане на разбирателство между други хора. Опитайте се да реализирате нещо от изброеното дотук още в първите 14 дни, след понеделник, за да продължи Луната да ви подкрепя за шест месеца напред.

В понеделник ще имаме и още две събития. И двете са свързани с Венера и влиянието им ще се усеща до към четвъртък. Първото е, че планетата на любовта ще има неособено благоприятна среща с Плутон и това може да ви обърка при комуникацията с интимния партньор. Затова - не бързайте да реагирате или да вземате прибързани решения. Опитайте се да говорите ясно и да слушате добре, а ако има някакви изводи за съставяне - оставете ги за края на седмицата.

Другото влияние е по-благоприятно, то е между Венера и Юпитер. Ще имате възможност за успешни колаборации в работата, които може да привлекат следващи успехи, като верижна реакция.

Дева

Време е да осребрите труда си, Деви! В понеделник ще имаме пълнолуние и лунно затъмнение във Везни и във вашия дом на финансова сигурност. Нека първо да обърна внимание на момента със затъмнението. Това обикновено е събитие, което носи със себе си резки промени, завихря някак живота ни и след него може да имаме усещането, че сме се озовали на някакъв друг бряг. В нашия край на планетата ефектът от това затъмнение няма да е чак така интензивен, защото нямаме видимост към явлението. Затова да се фокусираме над позитивното влияние. Пълнолунието е влияние за жътва - каквото сте посяли като труд и възможности в последната половин година, сега е моментът да оберете като финансови плодове. Може смело да мислите за това как да вземате повече пари за единица работа или да започнете инициатива, която ще подобри благосъстоянието ви. Нищо, че е пълнолуние, а не новолуние - може да обмислите ново начинание, но е добре то да бъде на база натрупания ви до момента опит. Направете стъпки към успеха още в първите две седмици след понеделник, за да имате подкрепа от Луната до шест месеца напред.

В понеделник ще имаме още две събития. И двете ще са свързани с Венера и ефектът от тях ще се усеща до към четвъртък. Първото е неособено благоприятна среща на планетата на любовта с Плутон. Възможно е да имате вътрешни фрустрации по отношение на партньорствата си… Може би е по-добре да не ги правите външни, преди края на седмицата. Дайте си време да обмислите по-добре и по-информирано ситуацията.

По-позитивното влияние е свързано с взаимодействието на Юпитер с Венера, което ще ви провокира да мечтаете да преминавате граници заедно с партньора си и да покорявате нови хоризонти. И защо пък да не осъществите тези мечти?

Везни

Изглежда, че поне поне в понеделник всички ще говорят за вашия знак, уважаеми Везни. И неслучайно, разбира се… Точно в понеделник сутрин ще имаме пълнолуние и лунно затъмнение във Везни. Много ключово събитие за събиране на плодовете от труда ви. Нека първо да обърна внимание на момента със затъмнението. Това обикновено е събитие, което носи със себе си резки промени, завихря някак живота ни и след него може да имаме усещането, че сме се озовали на някакъв друг бряг. В нашия край на планетата ефектът от това затъмнение няма да е чак така интензивен, защото нямаме видимост към явлението. Но това не значи, че не може да очаквате определени промени. Те ще са свързани с това, което сте правили в последните шест месеца по отношение на своето собствено развитие. Особено в първите две седмици след понеделник може да получите неочаквани прозрения и да обърнете поглед към нови и благодатни посоки. Смело отворете съзнанието си за вдъхновение, творчество и създаване на красота около вас.

В понеделник ще имаме и още две влияния. И двете ще са свързани с вашата повелителка Венера и ефектът от тях ще се усеща до към четвъртък. Едното ще е следствие на благоприятна среща на планетата на любовта с Юпитер, а другото - на не толкова благоприятна с Плутон. В общи линии - имате добри аспекти за прекарване на качествено време с партньора си (имам предвид предимно секс) и за развихряне на фантазиите. Но и малко объркани перспективи в случай, че желаете да бъдете с нов партньор. Възможно е грешно приемане на сигнали, излъгани очаквания и други подобни. Хубавото е, че доколкото има негативно влияние, то ще е доста кратко и няма трайно да обърка търсенето на нов партньор на необвързаните.

Скорпион

Време за изцеление, Скорпиони. В понеделник ще имаме пълнолуние и лунно затъмнение във Везни. Нека първо да обърна внимание на момента със затъмнението. Това обикновено е събитие, което носи със себе си резки промени, завихря някак живота ни и след него може да имаме усещането, че сме се озовали на някакъв друг бряг. В нашия край на планетата ефектът от това затъмнение няма да е чак така интензивен, защото нямаме видимост към явлението. Затова ще се фокусирам по-скоро над позитивния ефект на пълнолунието. При вас ще е мощен катализатор за обмисляне на процесите във вътрешния ви свят, преработване на преживявания и лекуване на собствените рани. За да се възползвате от тази изцерителна сила обаче, трябва да си дадете време да останете сами със себе си. Искам да ви напомня, докато удовлетворявате нуждата си да помислите над някои неща, да не забравите да си дадете пространство и да ги почувствате. Емоциите, за които не сме си дали възможност да бъдат преживяни, не изчезват, а остават в нас като камъчета в обувка. Погледнете смело към себе си, Луната ще ви помогне да се пречистите и да продължите напред.

В понеделник ще имаме и още две събития. И двете са свързани с Венера и влиянието им ще се усеща до към четвъртък. Първото не е особено благоприятно - планетата на любовта ще се срещне с Плутон и може малко да ви обърка комуникацията с хората, с които живеете или пък по отношение на въпроси, свързани с дома. Ако не позволите да задълбаете в това, няма да е нещо значимо.

По-хубава е срещата на планетата на любовта с Юпитер. Тя може да разгори романтиката с партньора ви и да ви провокира да се отдадете на бурни страсти. Още една причина да не задълбавате във влиянието с Плутон и да не си създавате излишни главоболия. Просто се наслаждавайте на миговете с любимия човек!

Стрелец

Има нещо много специфично в отношението ви към работата в екип, уважаеми Стрелци. Нещо, което може да убегне на много очи, които не ви познават… Но с мен се знаете, така че нека си го кажем. Изглеждате сякаш сте създадени да работите с други хора. И то е така до голяма степен. Но сте създадени и за лидери и ако другите хора не го разбират, екипът може много бързо да остане в историята… За щастие този понеделник ще се радваме на пълнолуние във Везни, което ще даде много силен тласък именно на работата ви в екип. А оттам - и на всичките ви съществени въжделения. Нека да отбележа, че ще има и лунно затъмнение. Това обикновено е събитие, което носи със себе си резки промени, завихря някак живота ни и след него може да имаме усещането, че сме се озовали на някакъв друг бряг. В нашия край на планетата ефектът от това затъмнение няма да е чак така интензивен, защото нямаме видимост към явлението. Затова ще се фокусирам над позитивното на влиянието. А то е, че ще имате много, много добри аспекти да работите в колаборация и с общи усилия за успехите, към които се стремите. Благоприятно е за промяна на кръга от хора, с които взаимодействате и за прозрения какво точно ви е нужно като човешки ресурс около вас, за да постигнете максимума. Ще се радвате и на нещо, което много обичате - популярността сред околните. Действате по тези направления още през първите две седмици, след понеделник и ще удължите благоприятното влияние до половин година напред.

И двете други събития, които ще се случат по хороскоп тази седмица, ще бъдат в понеделник и са свързани с Венера. Ефектът от тях ще се усеща до към четвъртък. Първото е една немного позитивна среща между планетата на любовта и Плутон. Може да имате вътрешни противоречия и дори фрустрации по отношение на най-близкия си кръг от хора и дали не сте ги допуснали прекалено близко. Обмислете каквото ви идва на ума и сърцето и, ако има решения за вземане, пристъпете към тях след четвъртък.

Второто събитие е доста по-позитивно, Венера се среща с планетата на късмета Юпитер и това ще се отрази подкрепящо на всякакви инициативи, свързани с подредбата на дома ви, в пряк и преносен смисъл.

Козирог

Имате ли желание за голям скок в кариерата, Козирози? Защото ако имате такова - Луната е готова да ви даде сериозни шансове за това. Този понеделник ще имаме пълнолуние и лунно затъмнение във Везни, което ще освети вашия дом на кариерно развитие. Нека първо да обърна внимание на момента със затъмнението. Това обикновено е събитие, което носи със себе си резки промени, завихря някак живота ни и след него може да имаме усещането, че сме се озовали на някакъв друг бряг. В нашия край на планетата ефектът от това затъмнение няма да е чак така интензивен, защото нямаме видимост към явлението. Затова ние по-скоро ще усетим позитивното влияние на събитието. А влиянието ще се изразява в това, че много от представителите на знака ви ще получат шанс да израснат в професията си, успехите им да бъдат зачетени и/или да започнат да получават повече от сегашното си професионално положение. Разбира се, ако вие желаете да направите стъпка напред, а пред вас не се отваря пътека за това… Проправете я сами, Луната ще е на ваша страна. Действайте в първите две седмици след понеделник. Така ще си постелете добре за половин година напред.

Другите две събития за хороскопа ви тази седмица отново ще се случат в понеделник, а влиянието им ще се задържи до към четвъртък. И двете са свързани с Венера, която в момента е във вашия дом на приятели, братя и сестри, съседи и изобщо - платонични връзки.

Първото събитие е неособено благоприятна среща на планетата на любовта с Плутон. В контекста на това влияние не ви препоръчвам да се впускате в инициативи, свързани с пари и хора от близкото ви обкръжение тази седмица. Може да обмисляте идеи, разбира се. Но по-добре е да вземете решенията след четвъртък.

Второто влияние е добро и е свързано с Юпитер. Венера ще се съчетае много позитивно с планетата на късмета и е възможно това да ви донесе възможности за нови флиртове. А новите флиртове може да ви донесат много добри възможности за нови страсти… Или пък, ако сте обвързани - пофлиртувайте по нов начин с партньора си. Възможно е и платонична връзка да се трансформира в любовна.

Водолей

Готови ли сте за големи промени, Водолеи? Готови или не - Луната ще ви даде възможност да осъществите такива. В понеделник ще имаме пълнолуние и лунно затъмнение във Везни и вашият дом на експанзия, учене и приключения. Нека първо да обърна внимание на момента със затъмнението. Това обикновено е събитие, което носи със себе си резки промени, завихря някак живота ни и след него може да имаме усещането, че сме се озовали на някакъв друг бряг. В нашия край на планетата ефектът от това затъмнение няма да е чак така интензивен, защото нямаме видимост към явлението. Така, че спокойно - предимно хубавото влияние може да вземете. А то ще е по отношение на израстването ви по един или друг начин. Имате много добри аспекти за учене и дори поемане на нова или надграждаща професионална посока. И като казах „нова професионална посока”… Много Водолеи може да почувстват, че е дошъл моментът да обърнат служебното си статукво с краката нагоре и да продължат по друг начин. Обмислете го добре, не се поддавайте на автентична спонтанност що се касае решения с дългосрочна перспектива. И ако наистина моментът е дошъл - Вселената ще е с вас. Най-силно е влиянието на пълнолунието в първите две седмици, така че тогава е времето за обмисляне и евентуални действия.

В началото на седмицата ще има и още две събития. Те са свързани с Венера и влиянието им ще се усеща до сряда-четвъртък. Едното е неособено благоприятна среща между планетата на любовта и изобилието и Плутон, която ще ви влияе в сферата на парите. Възможно е да преосмислите начинът, по който сте уредили личните си финансови движения и да установите, че ви е нужна промяна. Отново ще ви посъветвам да премислите няколко пъти, преди да вземате решения. Не защото е вероятно те да са погрешни, а, за да не сте под леко деструктивния ефект на Плутон.

Другата среща на Венера е с Юпитер и тя ще ви се отрази благоприятно на инициативи, свързани с обогатяване и разкрасяване на дома. Или казано по-просто - може да похарчите малко за естетически издържани предмети у вас. А най-добре, ако имат и инвестиционна стойност…

Риби

Ще го кажа направо - много силно пълнолуние и лунно затъмнение във Везни и във вашия дом на еротика, мистика и интимност. И то - още от понеделник. Нека първо да обърна внимание на момента със затъмнението. Това обикновено е събитие, което носи със себе си резки промени, завихря някак живота ни и след него може да имаме усещането, че сме се озовали на някакъв друг бряг. В нашия край на планетата ефектът от това затъмнение няма да е чак така интензивен, защото нямаме видимост към явлението. Затова по-скоро ще вземем само позитивното от пълнолунието. А позитивното за вас никак няма да е малко, Риби!

Необвързаните представители на знака ви ще получат много повече шансове да срещнат интересен обект на желанията си, а и ще заблестят с особена харизма. Разбира се, това може да стане, ако не си стоите вкъщи в първите две седмици, след пълнолунието, а се покажете на света. Даже може и да потанцувате, при желание.

За обвързаните това пълнолуние ще е много добър вдъхновител да се сближите с партньора си, да заздравите и разнообразите отношенията си. Подходящо е и за решения за съвместна дейност, било то бизнес, покупка или инвестиция.

В началото на седмицата ще има още две събития. Интересното е, че и двете са свързани с Венера, която в момента е във вашия знак. Ефектът от тях ще се усеща до към четвъртък.

В понеделник планетата на любовта ще взаимодейства неособено щастливо с Плутон. Възможно е на повърхността на съзнанието ви да се появяват чувства, които си мислите, че сте оставили назад, но всъщност има още какво да си изяснявате… Не се предоверявайте на интуицията си и не си вярвайте 100% на преценката за даден човек или ситуация.

Другата среща на Венера ще е благоприятна с Юпитер и ще ви повлияе добре на отношенията с приятели, съседи, братя и сестри. Ползвайте това влияние, както намерите за добре - да се забавлявате, да се сдобрявате, да превръщате платонична връзка в любовна… вие си знаете :)

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Може да я слушате от понеделник до петък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 25 Март 2024 08:55

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам