logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 11.03 - 17.03.2024

Автор: Надя Брайт

Овен

Скъпи Овни, започвате тази седмица с много интересно и благотворно влияние. В понеделник Венера влиза в Риби и във вашия дом на философски размисли. Чак до 5 април имате време да се радвате на влиянието. И понеже Венера покровителства любовта и изобилието, силно се съмнявам, че ще си останете само с размислите… Това, което може да направите в периода до 5 април, е да отпуснете малко душата си и да си позволите да сте по-открити и уязвими пред партньора си или човека, който е обект на желанието ви. Венера управлява привличането на благата и именно, чрез духовно свързване с партньора си, вие ще можете да привлечете истинското щастие в любовта. Споделяйте - фантазии, емоции, желания…

Уикендът ви може да е посветен на изясняване на отношения, но нека да отбележа - вие да си ги изясните за себе си, а не да влизате в полемики с някого. Слънце и Нептун се срещат в неделя в Риби и това влияние е подходящо именно да помислите над незатворените си конфликти или тези, които са неизразени и си тлеят във вас. За това ще ви помогне и Луната, която в неделя ще бъде в своята четвърт. Това е нейната балансираща фаза и влиянието ѝ ще е много благотворно именно за успокояване на вътрешни страсти и противоречия, свързани с отношенията ви с някого.

Телец

Започваме седмицата силно, скъпи Телци. В понеделник вашата повелителка Венера ще влезе в Риби и в дома ви на общуване с големи групи от хора и технологии. Влиянието ще продължи до 5 април и е страшно подходящо да разширите кръга си от познати. Ако се питате защо пък ви е да го разширявате, веднага ще ви изброя няколко ползи. Първата е, че ще се разнообразите, а и може да се обогатите от общуването с различни хора и посещаването на различни места. Защото да - начинът да се запознаете с нови хора е, като промените малко обичайната си среда. А втората най-голяма полза касае най-вече необвързаните. Все пак говорим за Венера - тя винаги ви дава шансове да срещнете любовта. Този път шансовете ви ще минават най-вече през нови познати и през технологиите.

През уикенда обаче може да имате известни смущения в преценката си относно хората. Нептун и Слънце ще се срещнат в Риби и ще ви повлияят точно така. Затова гледайте в края на седмицата да не вземате важни решения, които се основават на преценката ви за определен човек.

Ще спомена и Луната, която в неделя ще бъде в своята четвърт, което е балансиращо влияние и ще бъде по отношение на вашите финанси. Подходящо е да помислите над движението на паричните потоци в бюджета ви и има ли нужда от подобрения в този аспект.

Близнаци

Уважаеми Близнаци, още в началото на седмицата ще имаме събитие, което важно и, за щастие - доста благоприятно. Венера ще се премести в знака на Риби и във вашия дом на професионално развитие. До 5 април ще имате много добри аспекти, както за привличане на изобилие в работата, така и за балансиране между личен и професионален живот. Разбира се, като казвам „изобилие в работата”, имам предвид от насрещни блага, а не от задължения. Мисля, че това е радостно, нали? Другото, което може да привлечете са полезни контакти в професионален план, в зависимост от това, с което се занимавате. Ще имате необходимата обаятелност, за да спечелите нови клиенти, партньори или пък най-подходящите бъдещи служители да заработят за вас.

През уикенда една среща на Слънце и Нептун, която ще се случи в неделя под знака на Риби, ще ви подейства релаксиращо и дори може да се замечтаете. Това замечтаване вероятно ще се отрази добре на креативността ви, но няма да е в полза на реалистичната ви преценка. Така, че е по-добре да не вземате важни решения в края на седмицата.

В неделя и Луната ще бъде в своята четвърт и то - във вашия знак. Влиянието на четвърт Луната е балансиращо и е много подходящо да помислите за себе си, за своето благоденствие и не по-малко важно - за вътрешния си мир. 

Рак

Венера излиза от вашия дом на еротиката, уважаеми Раци, за да внесе огромна доза авантюризъм в настройките ви. Това ще се случи още в понеделник, а влиянието ще продължи чак до 5 април. Планетата на любовта, привличането и изобилието ще ви влияе така, че да искате да надминете собствените си граници (предимно в любовен аспект). Периодът е благоприятен за връзки от разстояние, както и за разстояние във връзките. Тоест - ако сте необвързани, като нищо може да се окаже, че имате нова тръпка, с която ви делят километри. Обвързаните или да се впуснат в приключения и пътувания с любимия, или да помислят дали няма да се освежат повече, ако си дадат малко свобода и самостоятелност за разнообразие.

Помислете дали не може да избягате някъде този уикенд… В неделя Слънце и Нептун се срещат и ще ви повлияят много сериозно в посока на това да си съберете багажа и да смените обстановката. Може би е добре да се организирате от по-рано, за да не си останете вкъщи с този неосъществен порив.

В неделя и Луната ще се обади - тя ще бъде в своята четвърт и ще ви повлияе по отношение на мъдростта и интуицията ви. Възможно е през уикенда да получите някакво прозрение за човек от обкръжението ви или за ситуация, в която сте.

Лъв

Започваме седмицата с едно доста силно и благотворно влияние за любовния ви живот, Лъвове. В понеделник Венера ще се премести в Риби и във вашия дом на еротика и тайни. Планетата на любовта ще бъде там чак до 5 април. През това време ще имате много силно съблазнителна аура. При това - ще можете да съблазнявате не само интимни партньори, но и да привличате успех в нещата, които най-съкровено желаете. Много от вас може да поискат да задълбочат връзката си с партньора или да се обвържат още по-силно с него. Имате благоприятно влияние за подобни инициативи, само гледайте да са наистина осмислени, а не да действате под влияние на страстта.

През уикенда може направо да се заслепите от страст, Лъвове. Нептун и Слънце ще се срещнат и това ще запали огъня във вас. Важното е да изконсумирате тази енергия по здравословен за вас начин, без да вземате прибързани решения, основани на страст.

В неделя Луната ще бъде в своята четвърт. Балансираната енергия на това събитие ще ви повлияе по отношение на кръга от хора, с които комуникирате. Може да помислите дали ще е добре да направите някакво разместване, например.

Дева

Скъпи Деви, седмицата започва меко казано прекрасно за вас и, което е още по-добре - прекрасното влияние ще се задържи до 5 април. А какво е влиянието ли? Венера влиза в Риби и във вашия дом на връзки и партньорства. Венера в Риби е романтична и мечтателна и точно така се очаква да се отрази на връзките ви. За обвързаните ще е много полезно, ако се отдадат на тази страна на партньорството - романтичната, чувствената, Дайте си възможност за сладникави моменти и ги преживейте в пълнота. Необвързаните може да си позволят да разкрият по-меката си страна на своя евентуален избраник, защото имате добри аспекти да получите разбиране и да се свържете с този човек. А за тези, които все още нямат избраник -  ами огледайте се, Венера е - все ще прати нещо :)

В неделя може да бъдете заляти от вълна от романтика, благодарение на среща между Слънце и Нептун в знака на Риби. Това може да е чудесно време, в което да прекарате много сладки моменти. Може обаче и да ви заслепи малко и да ви вкара в драма, ако го позволите.

В неделя ще имаме и Луна в своята четвърт. Балансиращата енергия на това събитие ще ви повлияе във вашия професионален дом. Подходящо е да помислите за посоката на  кариерата си и дали имате нужда от някакво калибриране по нея.

Везни

Как сте, Везни? Надявам се, че сте добре. Идвам с новината, че все по-добре ще ставате. В понеделник вашата управителка Венера ще влезе в знака на Риби и във вашия дом на грижа за себе си и ежедневни навици. Влиянието ще продължи до 5 април и задачата ви дотогава наистина е да направите така, че да се почувствате по-добре. Щом е намесена Венера, значи грижата за вас самите трябва да минава през хубави неща, а не през някакви санкции и лишения. Погрижете се за себе си, съчетавайки здравословното с приятното. Тъй като е Венера, а вие сте Везни - може да включите и любимия си човек в тази вълна на (надявам се) глезотийки.

През уикенда Вселената ще ви прати възможност да се погрижите за себе си и може би е добре да планирате такова преживяване от по-рано, за да се насладите напълно. Нептун и Слънце ще се срещнат и ще ви повлияят именно в желанието да направите нещо повече за себе си. Което е чудесно, бих казала.

В неделя Луната ще бъде в своята четвърт и балансиращото влияние на това събитие ще отвори съзнанието ви за смели визии за бъдещето и идеи „извън кутията”.

Скорпион

Готови ли сте да станете най-забележимите и привлекателни в зодиака, Скорпиони? Влезте бързо в режим на готовност, защото още в понеделник Луната ще влезе в Риби и във вашия дом на слава, флиртове и гламур. Влиянието ще бъде до 5 април и ще има много благотворен ефект над вас. Планетата на изобилието и привличането ще ви озари със страшно магнетична аура и само от вас зависи как ще я ползвате. Моят съвет е да не си стоите вкъщи, а да посетите различни места и събития, както и да се запознаете с нови хора. За обвързаните периодът е много подходящ за вълнуващи романтични преживявания с любимия човек. А за необвързаните - да се покажете на всички възможни партита, да спечелите всяко сърце и после да изберете кого да заведете вкъщи.

Този уикенд по-скоро ще отворите съзнанието си за изкуство и преживявания отвъд обичайното ежедневие. В неделя ще се срещнат Слънце и Нептун и това ще ви повлияе да търсите нещо различно, нещо отвъд това, с което сте свикнали. В този ден ще имате влияние и от Луната, която ще бъде в своята четвърт. Балансиращата енергия на това събитие ще ви повлияе в посока на интроспекция и себерефлексия, така че определено ще имате нужда и полза от изкуството.

Стрелец

Седмицата ще стартира силно, като Венера ще ви обърне внимание на дома, скъпи Стрелци. В понеделник планетата на любовта и естетиката влиза в Риби и във вашата зона на дома и ще се задържи там до 5 април. В този период е подходящо да предекорирате дома си и да внесете нова естетика в него - да разчупите малко така да се каже. За обвързаните ще е добре да прекарат повече време с партньора си у дома. Като, разбира се, имам предвид време за вас самите и романтика, а не да си налепите плочките в банята… Необвързаните могат да използват енергията на периода и да подготвят дома си за нов човек в него.

През уикенда определено ще намерите щастие в общуването с хората от най-близкия си кръг - приятели и любим човек. Затова ще са отговорни влиянията на срещата между Слънце и Нептун и Луната, която ще е в своята четвърт фаза. Първото събитие ще ви насочи към търсене на домашен уют и споделяне на времето с най-близките и обичните ви, а второто - към фокусиране в партньорствата ви и щастието в тях.

Козирог

Скъпи Козирози, Венера идва, за да подобри общуването ви и да ви даде удоволствие от него. Планетата на любовта и изобилието ще бъде във вашия дом на комуникация с близки хора и платоничните ви връзки до 5 април. През това време ще имате много добри аспекти за прекарване на качествено време с приятели, братя и сестри и съседи, например. А в някоя от тези приятни сбирки, на необвързаните Козирози може да им се усмихне новата любов… Бъдете проактивни в търсенето на комуникация - със сигурност всеки ще се радва да излезе или просто да си поговори с вас. Все пак ще се озарени от аурата на Венера.

Само внимавайте в неделя, когато Слънце и Нептун се срещат в Риби. Това е влияние, което се случва веднъж годишно и тази година ще е малко рисково за комуникацията ви. Възможно е в неделя и ден преди и след това да бъдете по-непремерени в изказа си, отколкото е нужно и да си навлечете нежелани последствия. Затова - бройте до десет, преди да се изкажете.

Ще спомена и Луната, която ще бъде в нейната четвърт фаза в неделя и ще е във вашия дом на здравословни навици и грижа за себе си. Подходящ ден за планиране на балансирани промени за един по-здравословен режим.

Водолей

Уважаеми Водолеи, този понеделник изпращате Венера от вашия знак. Но не тъгувайте дълго за това сбогуване, защото планетата на привличането и изобилието ще се премести във вашия дом на финансова сигурност. До 5 април имате аспекти, както да привличате пари, така и много да харчите… Периодът е подходящ за закупуване на предмети на изкуството. Обаче много е важно да мислите разумно точно за какво колко пари давате и дали е инвестиция или харч. За много от вас периодът може да се оползотвори, като уреждате така нещата си, че финансите ви да се увеличават. Просто посланието на Венера не е „Изгърби се от работа за пари”, а „Действай умно и осребри умните си действия”. Но повтарям - следете за баланса си, за да не се изненадвате накрая.

Бъдете по-внимателни в неделя, когато Нептун и Слънце се срещат в Риби и може да ви донесат някаква финансова неуредица. Просто в неделя и ден преди и след това бройте по-внимателно, както и не вземайте съществени финансови решения.

Неделя е още и подходящ ден за размисли, относно удовлетвореността ви любовния ви живот. Луната ще бъде в нейната четвърт тогава, а това е събитие с балансираща енергия. По-скоро помислете има ли добро съотношение между това, което давате и получавате и как да работите за подобрение, ако е нужно.

Риби

Много силно начало на седмицата за вас, Риби! Още в понеделник не коя да е планета, а самата Венера ще влезе във вашия знак. Планетата на любовта и изобилието ще ви озарява с привличащата си енергия чак до 5 април. Във вашия знак Венера се чувства много добре и е силна, защото вие самите сте естети и романтици и умножавате нейната сила. В периода на това влияние може спокойно да се отдадете именно на привличане. Повикайте в живота си това, което силно желаете - любов, пари, забавления, красота… Как да ги повикате ли? С увереността, че ги заслужавате и с не по-малката увереност, че каквото искате - ще ви бъде дадено. Останалото ще го свърши вроденият ви чар в комбинация с Венера. Действайте!

Отсега ви казвам, че уикендът ще е най-подходящ да си останете вкъщи на спокойствие, скъпи ми Риби. В неделя ще имаме среща на Слънце и Нептун, точно във вашия знак. Това е събитие, което да ви предизвика към себерефлексия и размисли дълбоко във вътрешния ви свят. А от друга страна, Луната ще бъде в своята четвърт фаза във вашата зона на дома. Влиянието на такава Луна е балансиращо и успокоително. Подходящо е да се отдадете на домашен уют и почивка.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Онлайн обучение за справяне с токсични събеседници, с водеща Надя Брайт —> https://fb.me/e/3gWnRobVC

Стендъп шоуто „София срещу провинцията” с нейно участие може да гледате на 14.03 в София Лайв Клуб. За повече информация —> https://www.facebook.com/events/1125700378458372

Може да я слушате от понеделник до петък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 11 Март 2024 09:19

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам