logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 19.02-25.02

Автор: Надя Брайт

Овен

В понеделник влизаме в знака на Риби и в периода за равносметки и затваряне на цикъла на личната ви година, скъпи Овни. В следващите четири седмици може с чиста съвест да помислите кое е това, което искате да вземете с вас напред в живота си и с кое бихте искали да се разделите. Докато празнуваме рождените дни на Рибите, Слънцето ще бъде във вашия дом на слагане на край и лекуване. Възползвайте се от това, за да изчистите буквално и преносно пространствата около вас. Дайте на душата си лекотата, от която се нуждае. Нека, когато настъпи сезонът на Овните и започнем да празнуваме началото на вашата лична година, да тръгнете напред смело и без излишни тежести.

Горното влияние ще бъде подсилено от Меркурий от този петък. Тогава планетата на комуникацията и технологиите също ще влезе в Риби и във вашия дом на философски поглед над живота и слагане на край, като ще остане там до 9 март. През този период имате добри аспекти да се развиете духовно през общуване. Подходящо е за работа с терапевт, коуч или ментор. Но дори и да не се обърнете към професионалист - слушайте добре, когато говорите с хората, възможно е да получите важно прозрение.

Връщам ви един ден назад - в четвъртък, когато Марс и Венера ще се срещнат за първи път от две години. Планетата на изобилието и тази на завладяването правят много силен съюз, който да облагодетелства вашият дом на широката популярност. Подходящ ден за стартиране на проекти, свързани с публичност.

В събота ще имаме пълнолуние в Дева, което ще огрее точно домът, който Девата покровителства - този на грижата за себе си, службата и навиците. Ако в последните шест месеца сте положили старания по отношение на организацията на ежедневието си - въвели сте определени навици или сте се отървали от други - сега ще имате възможност да оберете плодовете на труда си. Ще можете да се насладите на успеха си и да надградите труда си. А тези от вас, които са пропуснали да се погрижат за себе си, сега ще осъзнаят как точно да въведат тази грижа в живота си.

Телец

Публичните изяви не са ви най-любимото нещо, но настава време именно за такива, скъпи ми Телци. В понеделник Слънцето ще влезе в Риби и във вашия дом на общуване с големи групи от хора, популярност и технологии. Определено Слънцето е небесното тяло с най-силна енергия и това, което покровителства аз-ът и себеизразяването. Това означава, че в следващите четири седмици имате много добри аспекти за осъществяване на всичко, което е свързано с комуникация, себеизразяване и технологии. Изключително подходящ период за популяризиране на себе си, талантите и работата си. С предимство ще са тези от вас, в чиято работа присъства духовността, защото те ще получат и от благоприятното влияние на знака Риби.

Още по-силно ще стане влиянието за широка популярност от петък, когато Меркурий ще влезе в Риби и в същия ваш дом, като Слънцето. До 9 март ще бъдете сред най-изкусните комуникатори и презентатори в зодиака. Не се колебайте, а използвайте този период, за да разширите границите си на влияние и да привлечете нови съмишленици и поддръжници. Обръщайте внимание на хората, с които се запознавате в този период (макар, че ще бъдат повече от обикновено) - някой от тях може да се окаже особено ценен за бъдещите ви планове.

Връщам ви един ден назад - в четвъртък, когато Марс и Венера ще се срещнат за първи път от две години. Изключително силна комбинация от привличане и завладяване на изобилие във вашия дом на кариерното развитие. Много подходящ ден за реализиране на желания и амбиции в професионалната сфера.

В събота ще имаме пълнолуние в Дева, което ще огрее вашия дом на… На славата, Телци! Предстои да получите признание за това, което сте свършили през последната половин година. Не бягайте от това и недейте да скромничите. Оберете си спокойно плодовете на труда. Имате нужда не само от похвалите, но и от усещането за добре свършена работа. Ориентирайте се към финализиране на започнатото от август насам и надграждане.

Близнаци

Идва много подходящ период да напреднете в професионален план, уважаеми Близнаци. В понеделник Слънцето ще се премести в знака на Риби и във вашия дом на кариерно развитие. Слънцето е небесното тяло, което дава най-много енергия. То търси щастието, себеизразяването и развитието. Или иначе казано - в следващите четири седмици ще имате чудесни предиспозиции да „дръпнете напред” в професионален план. Побързайте да си поставите амбициозни цели и да преминете към тяхното осъществяване. С предимство ще бъдат тези от вас, които се занимават с някакъв вид духовно развитие, защото те ще получат и от силата на знака Риби.

Към това влияние силно положително ще се присъедини и вашият покровител Меркурий. Планетата на комуникацията и технологиите ще влезе в същия ваш дом и отново в знака на Риби този петък. До 9 март Меркурий ще ви помага да осъществявате полезни професионални контакти. Ще помага също и да се представяте успешно на работни презентации и публични изяви. Добър период за тези от вас, които се занимават с ПР, маркетинг, инфлуенсърство, журналистика и подобни професии.

Връщам ви един ден назад - в четвъртък, когато Марс и Венера ще се срещнат за първи път от две години. Много силна комбинация от планети - едната привлича изобилието и любовта, другата осъществява завладяване на нови територии. И всичко това - във вашия дом на експанзията. Изключително подходящ ден за стартиране на нови проекти или купуване на самолетни билети (или и двете).

В събота ще имаме пълнолуние в Дева, което ще окаже влияние на вашата зона на дома и семейството. Ако от август насам сте имали някакви проекти, свързани с този аспект от живота си - с това пълнолуние ще може да видите резултатите от тях. Добре е да се ориентирате към качествено затваряне на този етап от работата, каквато и да е тя - ремонт, съвместен проект с член от семейството или друго подобно, и след това да надградите с ново начало.

Рак

Уважаеми Раци, чувствате ли се авантюристично настроени? Ако случайно в момента отговорът ви е „Не”, имайте предвид, че всеки момент ще се превърне в „Да”. Още в понеделник Слънцето се мести в Риби и във вашия дом на приключенията, пътуването и ученето. Предвид силната енергия на Слънцето, както и философската натура на Рибите, в следващите четири седмици буквално и преносно ви предстоят пътувания. Много от вас ще искат да разширят хоризонтите си. Дали това ще означава самолетни билети до непозната дестинация или поемане по нов духовен път на учене и развитие (или и двете заедно), зависи от вас. Но не пренебрегвайте порива за минаване отвъд комфортните си граници.

В полза на влиянието за учене ще се присъедини и Меркурий. Този петък планетата на комуникацията и технологиите ще влезе в същия ваш дом, отново в знака на Риби. До 9 март имате много добри влияния за учене, чрез ментори и развитие на познанията си, чрез комуникация. Някои от вас може да се ориентират и към образование, което е извън границите на държавата, в която живеете. Имате много добри аспекти за международни запознанства и осъществяване на смислени инициативи, извън пределите, в които сте свикнали да действате. Използвайте активно технологиите за запознанство и контакти с нови хора.

Връщам ви един ден назад - в четвъртък, когато Марс и Венера ще се срещнат за първи път от две години. Двете допълващи се планети на любовта са във вашия дом на интимността. Това за Раците определено е ден, в който могат да се гмурнат много надълбоко във връзката си… Какво ще извадят от дълбините ѝ, зависи от много обстоятелства. Но при всички положения ще е ценно.

В събота ще имаме пълнолуние в Дева, което ще освети вашия дом на комуникацията и общуването с близки, роднини, както и събития в малък радиус около вас. Препоръчвам ви този уикенд да разгледате локалните събития и да се забавлявате с близките си. А след това може да рефлектирате над това как сте общували с най-тесния кръг хора около вас от август насам и да прецените дали има нужда от някаква промяна в това отношение.

Лъв

Скъпи Лъвове, вашето небесно тяло - Слънцето, се мести от Водолей в Риби още този понеделник. И то - мести се в дома ви на еротика и мистика. Слънцето има свойството да ескалира всичко, до което се докосне и да увеличава нашите сила и щастие. А Рибите са философи и романтици. Това означава, че в следващите четири седмици може да се фокусирате върху интимността и щастието, което изпитвате в нея. За обвързаните периодът е подходящ да изразяват себе си в интимните си отношения и да споделят радостта от това с партньора. Необвързаните може да намерят човек, който да импонира на желанията им и с когото да имат страстно привличане.

За горното влияние ще ви помага и Меркурий, който този петък ще влезе в знака на Риби и в същия ваш дом - на еротиката и мистиката. До 9 март от една страна е добре да сте внимателни на кого споделяте тайните си - защото ще имате голямо желание за общуване и обмен на информация. От друга - ако споделяте съкровените си преживявания и емоции с правилния човек, ще почувствате истински удовлетворяващо и дълбоко свързване.

Връщам ви един ден назад - в четвъртък, когато Марс и Венера ще се срещнат за първи път от две години. Двете планети - на привличането и на завладяването са във Водолей и във вашия дом на връзките и партньорствата. Този ден има потенциала да е решаващ по отношение на романтичната ви връзка. Какво може да се реши, зависи от вашия личен контекст. Но при всички положения съдбовният заряд е силен.

В събота ще имаме пълнолуние в Дева, което ще освети вашия дом на парите. Пълнолунията са събития, които ни позволяват да пожънем резултатите от усилията си в дадена сфера. Това звучи особено добре, когато става дума за пари, нали така? Сега може да реализирате печалба от нещата, над които сте работили от август месец насам. Даже може да затворите някои от проектите си, за да минете на следващо ниво и да ги надградите.

Дева

Деви, готови ли сте да мислите за партньорства и колаборации? Подгответе се бързо, защото още в понеделник Слънцето влиза в Риби и във вашия дом на партньорствата. Слънцето има много силна енергия, то е небесното тяло на аз-а, а пък Рибите са много мъдри и романтични. Чудесна комбинация, която е по-скоро съсредоточена върху романтичните ви партньорства. В следващите четири седмици се фокусирайте върху подобряването на романтичната си връзка, изразяването и създаването на щастие в нея. За необвързаните периодът е подходящ да се отворят за приемане на щастие и да заявят своето търсене на любов и благоденствие.

Влиянието на Слънцето ще бъде подпомогнато от това на Меркурий. Планетата на комуникацията и технологиите влиза в знака на Риби и в дома на партньорствата ви този петък, като ще стои там до 9 март. През това време ще можете да осъществите качествена комуникация с партньора си, от която да разберете много неща, както един за друг, така и за самите себе си. Отделете време за такъв вид взаимодействие помежду си, ще се отрази благотворно на връзката ви. Необвързаните имат добри шансове да намерят своя човек с приложения за запознанства, както и на весели събирания на живо.

Връщам ви един ден назад - в четвъртък, когато Марс и Венера ще се срещнат за първи път от две години. Двете планети на любовта и допълването на човешката същност са във Водолей и във вашия дом на навици и служба. В този ден може да получите дълбоко и значимо прозрение за организацията на живота си.

Събота е приготвила особено щастливо събитие за вас, Деви. Тогава ще имаме пълнолуние във вашия знак! Пълнолунията, както може би знаете, са време на жътва - да съберете реколтата от усилията си в последните шест месеца. Щом Луната грее във вашия знак, значи става дума за личните ви постижения и за нещата, които съкровено сте искали. Сега може да стартирате процеса по финализиране на започнатото, осмисляне на това, което се е случило в последната половин година и достигането до желани от вас резултати. Действайте смело и уверено - Луната е на ваша страна!

Везни

Започваме седмицата силно, защото още в понеделник Слънцето се мести в знака на Риби. За вас това означава, че в следващите четири седмици ще се фокусирате върху организацията на ежедневието си, скъпи Везни. И преди да сте ми казали, че това е скучно, нека ви напомня, че от ежедневните ни действия произлизат големите резултати. Затова използвайте Слънчевата енергия, за да обърнете внимание на първо място на себе си. Грижите ли се достатъчно добре за най-важния човек в живота ви? Има ли нужда да внесете промени в навиците си, за да се чувствате по-добре? Ключовото тук е да се чувствате по-добре - Слънцето иска да сте здрави, силни и щастливи и в тази посока мислете и вие, докато празнуваме рождените дни на Рибите.

Меркурий също ще се присъедини към това влияние и ще го подсили. Планетата на комуникацията и технологиите ще влезе в дома ви на грижа за себе си и в знака на Риби този петък и ще излезе от там на 9 март. През това време имате добри аспекти да общувате с хора, които ще допринесат за личностното ви развитие и за благоденствието ви. Също - имате и предиспозиции вие самите да станете нечии учители. Периодът е подходящ за всякакъв вид духовен обмен, който ще помогне за развитието ви.

Връщам ви един ден назад - в четвъртък, когато Марс и Венера ще се срещнат за първи път от две години. Планетите Ин и Ян на човешката природа са във Водолей и във вашия дом на флиртове и слава. Много силно влияние за привличане на това, което най-силно желаете. Съветвам ви да послушате сърцето си и да не се страхувате да заявите желанията си.

В събота ще имаме пълнолуние в Дева и във вашия дом на слагане на край и лекуване. Пълнолунието увенчава с резултат това, което се е случвало в последната половин година. Ако в този период някой или нещо се е развивало така, че да покаже, че няма място в живота ви - време е да хванете голямата метла. Девата е знакът на чистотата и честността и влиянието ѝ в този ваш дом ще ви помогне да затворите страниците, които вече нямат място в живота ви и да отворите нови - чисти и очакващи това, което ще напишете в тях.

Скорпион

Скъпи Скорпиони, с удоволствие ви съобщавам, че в понеделник Слънцето влиза в Риби и във вашия дом на слава, флиртове и гламур. Предстоят ви четири седмици, в които да съчетаете романтичния нрав на Рибите, със силната енергия на Слънцето, която ще ви кара да се себеизразявате и да се забавлявате. Иначе казано - доста флиртаджийски период, в който ще упражнявате закона на привличането. И под „привличане” далеч не трябва да се разбира само на хора и в романтичен и сексуален план. Ще можете да привличате всичко, към което се стремите. Съветвам ви да не подхождате повърхностно към желанията си, сега ще имате сила за по-сериозни завоевания.

Още едно силно влияние се присъединява в дома ви на флиртове и слава. И то е на Меркурий, който в петък ще влезе също в Риби и този ваш дом. До 9 март ще бъдете най-омайните разказвачи и комуникатори на зодиака. Внимавайте колко увличате хората по себе си, за да не се налага после да ги разгонваме от пред вратата ви. Последното хем е шега, хем не е… Наистина ще имате силата да омайвате с думи и наистина е добре да канализирате тази енергия по съзидателен начин. Макар, че кой може да ви съди и ако просто се радвате на харизмата си…

Връщам ви един ден назад - в четвъртък, когато Марс и Венера ще се срещнат за първи път от две години. Планетите на привличането и на завладяването са във вашия дом на семейството и дома. Това е ден, в който можете да привлечете благоденствие и просперитет за дома си.

В събота ще имаме пълнолуние в Дева и във вашия дом на публична комуникация. Пълнолунието слага начало на период, в който можете да пожънете резултатите от положените усилия в определена сфера. В този случай - ако в последните шест месеца сте искали да популяризирате нещо или да изпратите свое послание на по-широк кръг хора, вече трябва да започнете да виждате ефектът от това. Бъдете готови да довършите започнатото и да добавите още към него - Луната е с вас!

Стрелец

Скъпи Стрелци, в понеделник Слънцето ще влезе в по-скоро меланхоличните Риби и във вашата зона на дома за четири седмици напред. Разбира се, това не означава, че ще се затворите вкъщи и ще подсмърчате пред романтични филми (макар, че не са изключени и такива моменти)… Означава обаче, че периодът е добър да фокусирате вниманието си над теми, касаещи дома ви. Дали това ще са някакъв вид ремонти или пък близките ви имат нужда да им обърнете повече внимание, вие сами ще прецените. Хубаво е да знаете, че в сезона на Рибите ще черпите най-много енергия от дома си. Затова няма да сбъркате, ако отделите повече време да сте си вкъщи, вместо някъде навън. 

Още една добра новина е, че Меркурий ще се присъедини към това влияние. В петък планетата на комуникацията и технологиите ще влезе също в Риби и във вашата зона на дома и семейството. Значи, Стрелци, до 9 март може да подобрите отношенията си с този вид близки хора. За тези от вас, които имат някакви конфликти - сега е моментът да ги изгладите. За останалите - говорете си с близките си, ще научите много и ще се почувствате удовлетворени.

Връщам ви един ден назад - в четвъртък, когато Марс и Венера ще се срещнат за първи път от две години. Двете допълващи се планети на любовта са във вашия дом на себеизразяване. Използвайте този ден, за да заявите любовта си и да отправите необходимите послания към хората, които са най-скъпи на сърцето ви.

Имаме и новини за професионалния ви живот, Стрелци. В събота ще имаме пълнолуние в Дева и във вашия дом на кариерно развитие. Пълнолунието дава началото на време, в което да пожънете резултатите от усилията, които сте положили в последните шест месеца. Добре е да се ориентирате към финализиране на проекти, които сте работили от август насам и да се ориентирате към обиране на плодовете от труда си и надграждане. Желая успех, имате много добри аспекти за реализация!

Козирог

Започваме с важните събития още от понеделник, скъпи Козирози. Тогава Слънцето влиза в Риби и във вашия дом на себеизразяване и лични платонични връзки. Предстоят ви четири седмици, в които ще имате възможност да бъдете изцяло себе си и това да ви донесе позитиви. Може да използвате Слънчевото влияние за няколко неща. Първото е да обърнете внимание на комуникацията си и да поработите за нейното подобрение/усъвършенстване. Второто е да инвестирате време и внимание във връзките си с приятели и роднини. А трето, бонус - да стартирате или да се включите в инициатива за подобряване качеството на живот в квартала ви или в общността, в която живеете.

За това влияние ще ви помогне и Меркурий. Каква по-добра комбинация от Слънце и Меркурий, всъщност? Планетата на комуникацията и технологиите ще влезе в Риби и в същия ваш дом този петък, като ще стои там до 9 март. Тези от вас, които имат какъвто и да е вид публични изяви и презентации - да наблегнат на тях в този период, имате всички предпоставки да сте успешни. За Козирозите, които се страхуват от подобна изява - действайте сега, за да се освободите от този страх и да добиете нужните умения. Вярвайте ми, това е чудесна инвестиция в бъдещите ви успехи!

Връщам ви един ден назад - в четвъртък, когато Марс и Венера ще се срещнат за първи път от две години. Венера привлича изобилието, а Марс печели пари… И това влияние се развива във вашия дом на финансовата сигурност. Какво повече да кажа - подходящо е за инвестиции и реализиране на печалби.

Пътувахте ли в последната половин година Козирози? А учихте ли? Ако да - в събота Луната ще ви възнагради с пълнолуние в Дева. Наградата се състои в това, че пълнолунието ви дава възможност да оберете плодовете от труда си в последните шест месеца. Каквото сте правили по отношение на развитие, пътуване и разширяване на границите си (буквално и преносно), сега можете да го финализирате, да пожънете засятото и да се ориентирате към нови проекти и/или надграждане. Успех!

Водолей

Този понеделник влизаме в четириседмичен период, в който на фокус ще са парите ви, скъпи Водолеи. Слънцето се мести в Риби и във вашия дом на финансова сигурност. Докато те празнуват рождените си дни, вие обърнете внимание на няколко неща. Първото е да си направите равносметка на бюджета си и да се уверите, че има баланс между приходи и разходи. Ако се налага, може да направите корекции. Второто е да помислите за инвестиции, увеличаване на дохода или допълнителен доход. А третото - да обърнете внимание на спестяванията си и да ги увеличите. Водолеите се справяте добре с финансовата тема, сега с мощното влияние на Слънцето, очаквам много от вас да подобрят материалното си положение.

Към това влияние се присъединява и Меркурий, който в петък също ще влезе в знака на Риби и във вашия дом на парите и технологиите. До 9 март имате много добро влияние за преговори във връзка с финансови развития, както и за изкарване на пари, посредством някакъв вид технологии. Сега е моментът да договаряте нови сделки, повишение или да използвате някакъв вид онлайн маркетинг. Успех!

Връщам ви един ден назад - в четвъртък, когато Марс и Венера ще се срещнат за първи път от две години. Планетата на изобилието и тази на завладяването, Ин-а и Ян-а на човешката същност - и двете - във вашия знак. Много силен ден за реализиране на стремежи, както и за изразяване и получаване на любов.

В събота ще имаме пълнолуние в Дева и във вашия дом на интимност, скъпи Водолеи. Ще имате възможност да осъзнаете, дали искате да преминете на по-високо ниво в отношенията си с интимния партньор. Това пълнолуние ще има много силно влияние за сливане и тези от вас, които са с правилния човек, ще се сближат още повече с него. А за Водолеите в неясни връзки доста неща ще се изяснят… Необвързаните ще отворят очи за потенциалните партньори около себе си и, с малко късмет - за правилния избор.

Риби

Риби, готови ли сте? Как за какво? За рождените си дни, разбира се! Още в понеделник Слънцето влиза във вашия знак и дава старт на четириседмичен период, в който ще сте в своята върхова форма. Слънцето ще освети вашия дом на личното ви аз, за да ви даде възможност да разцъфтите в пълния си блясък, В сезона на Рибите вие сами решавате какви ще са приоритетите ви за предстоящата ви лична година, към какво ще се стремите и как ще се насочите към постигането му. Защото излизате от периода на равносметките и е време да натиснете газта напред към това, което желаете. Слънцето ще налее необходимото гориво, от вас се иска само да запалите машината на мечтите.

Допълнителна помощ ще получите от Меркурий, който в петък ще влезе във вашия знак и ще бъде при вас до 9 март. Планетата, която покровителства комуникацията и технологиите ще ви помага да се срещате с правилните хора и да осъществявате полезни контакти с тях. Също - в този период имате всички предиспозиции да бъдете чути и разбрани. Затова говорете, ще има полза. Изобщо - планетите са ви подготвили период на интензивни контакти и себеизразяване, но най-хубавото е, че всичко е с позитивен знак и със съзидателна енергия.

Връщам ви един ден назад - в четвъртък, когато Марс и Венера ще се срещнат за първи път от две години. Двете планети, които изразяват женското и мъжкото начало са в знака на Водолей и в дома, който вие управлявате - на философията и мъдростта. Силен ден за получаване на прозрения и за балансиране на собствената енергия.

В събота ще имаме пълнолуние, което ще изгрее в Дева и във вашия дом на партньорствата. Пълнолунието е повод за кулминация на положените усилия в последните шест месеца. Във вашия случай сега това означава, че за каквото сте работили (или ви се е случило) по отношение на партньорствата, сега може да има финален завършек, след който да надграждате. Възможно е много от вас да преминат на следващо ниво във връзката с партньора си. Или с други думи - годежи, бракове, съвместни инициативи (и в някои случаи малко раздели), които ще отворят нова страница пред вас.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

В София може да гледате стендъп шоу с нейно участие на 22 февруари. За повече информация —>  https://www.facebook.com/events/695222192762588

Може да я слушате от понеделник до петък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 26 Февруари 2024 09:37

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам