logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 12.02 - 18.02.2024

Автор: Надя Брайт

Овен

Вашият повелител Марс се заема да ви направи популярни, скъпи Овни! Във вторник амбициозната планета ще влезе във вашия дом на общуването с големи групи от хора и на технологиите и ще остане там до 23 март. В този период се насочете повече към работа в екип, отколкото към конкуренция с другите. Ще имате много добри възможности за успех, ако увличате околните в своите идеи. Смело проявявайте лидерските си качества и не се стеснявайте да демонстрирате мащаба на амбициите си. В общи линии - Марс ще ви подкрепя по пътя към целите ви, от вас се иска да приобщавате и други хора към тях. Имате добри аспекти за харизматично присъствие и увеличаване на популярността си, както по-горе казах. Показвайте се пред хората (реално или виртуално), говорете им - ще намерите съмишленици.

В петък пък Венера ще влезе в същия знак и дом, като Марс, и ще остане там до 11 март. В този период обвързаните да си измислят забавления с половинката, които включват дейност сред хора - партита, екскурзии, социални събития, дори спортни занимания на открито. А необвързаните Овни може да намерят своя човек, именно сред някаква весела тълпа някъде. Както и чрез технологиите, разбира се - излъскайте профилите в приложенията за запознанства и действайте. Като цяло периодът по-скоро трябва да е щастлив в любовен план, стига да се отворите към света.

Телец

Готови ли сте за кариерно изстрелване, Телци? Готови или не - Марс влиза във вашия професионален дом и в знака на Водолей. До 23 май амбициозната планета, ще подкрепя кариерните ви цели, както и ще ви мотивира да стигате колкото се може по-напред. Няколко неща по въпроса да ви кажа. Първо - действайте - Марс си е Марс и влиянието е точно за действия. Второ - внимавайте да не станете твърде конкурентни и да стигнете до по-ожесточени битки за върха, отколкото е нужно. Колкото и да се усещате в силата си - все пак не забравяйте, че работата в екип винаги е по-резултатна, а сближаването с колегите е инвестиция в професионалното бъдеще.

В петък любовната Венера ще влезе в същия знак и дом като Марс и ще остане там до 11 март. В този период е подходящо да се замислите дали с партньора ви сте калибрирали отношението си към целите в живота, включително и към професионалните такива. Дали сте на една вълна по отношение на това кой какво иска да постигне и по-важно - каква ще е цената, която двойката трябва да плати, за да си постигнете целите поотделно. Това важи и за необвързаните - в търсенето на партньор и критериите какъв човек искате до себе си, темата за какво развитие работите в професионален план, е не по-малко важна. С което не ви казвам само да мислите и преценявате по време на тази Венера, разбира се… Забавлявайте се, естествено!

Близнаци

Скъпи Близнаци, независимо дали ще пътувате, ще учите или ще се заемете с предприемачество, мога да ви обещая нещо - няма да има скука.

Първата причина за това е, че Марс ще влезе във Водолей и във вашия дом на приключения, нови територии и учене във вторник. До 23 март планетата на завоеванията ще ви мотивира да вървите напред и да разширявате хоризонтите си. Като това може да означава различни неща за различните представители на знака ви. Някои може да организират пътувания до непосетени дестинации, други - да запишат някакво образование, а трети - да се заемат с предприемаческа инициатива. Марс ще подкрепя амбициозните и целенасочените сред вас.

В петък Венера ще добави към тези динамични влияния и възможности за романси. Планетата на любовта също ще влезе в знака на Водолей и в дома ви на приключенията. Нейният престой там ще бъде от петък до 11 март. В този период вероятно ще усетите приключенския дух в любовта, като всеки от вас може да го оползотвори както намери за добре. Може да пътувате с любимия човек или да си осигурите други новости в преживяванията. Необвързаните може да се отдадат на флиртове и партита, без угризения на съвестта. Важното е да не оставяте тази приключенска Венера да се извърти, без да си разнообразите любовния живот :)

Рак

Навлизаме в период, в който интимността ще е приоритет в хороскопа ви, а това са си много ваши води, уважаеми Раци. Две планети, които са противоположни, но и се допълват, ще се обединят във вашия дом на интимност, еротика и тайни в следващите седмици.

Първо във вторник Марс ще влезе във Водолей и дома, за който ви казах по-горе, като ще стои там до 23 март. Планетата на страстта управлява точно този дом, така че нещата ще бъдат горещи… Това влияние може да направи усещанията ви по-интензивни, страстта ви по-гореща и последствията от нея - по-непредвидими. Или по-точно казано - много ясно ще усетите какво и кого искате и ако има някакви пречки да имате точно това - страстта ви може да избие в неочаквани действия. Силно се надявам да няма истински драми, а само страстни обрати, колкото да ви е интересно и да ви остави приятни спомени.

В петък пък Венера ще влезе във Водолей и в дома ви на интимност и тайна. Планетата на любовта, привличането и изобилието ще оказва своето влияние там до 11 март. Периодът е много благоприятен за привличане на такъв вид интимно общуване в живота ви, какъвто най-съкровено желаете. Важи и за обвързани, и за необвързани. Тук най-важна е реализацията на желаното, така че много ясно ще трябва да си отговорите на въпроса от какъв човек се нуждаете в живота си, за да ви се случи точно това, което искате. Или иначе казано - период, в който да си отворите очите и да бъдете честни най-вече със себе си, но и с потенциал за много приятни изживявания.

Лъв

Тази седмица, скъпи ми Лъвове, ще си говорим за партньорства и връзки. Защото и Марс, и Венера ще влияят в този ваш дом и положението е благоприятно отвсякъде…

Първо във вторник Марс ще влезе във Водолей и във вашия дом на връзки и партньорства, като ще стои там до 23 март. Това ще е период, в който е добре да обмислите целите си по отношение на партньорствата, в които сте. Марс е амбициозен и обича да гледа напред. Също - Марс е и много страстен, така че… Да кажем, че обвързаните сред вас ще зарадват партньорите си. За необвързаните има добри перспективи да намерят партньор, стига да търсят някого със сходни желания за бъдещето. Или просто партньор за удовлетворяване на страстните пориви… Вие си знаете.

В петък в същия знак и дом като Марс, ще влезе Венера. Тя ще стои там до 11 март и ще ви влияе благотворно по отношение на привличане на партньорства, както и на печелене на пари в партньорство. Периодът е много, много подходящ за намиране на вашия човек, стига да сте необвързани. Не си стойте вкъщи, излезте, издокарайте се, покажете се на света и той ще ви изпрати възможности под всякаква форма. Забавлявайте се, Лъвове!

Дева

Тази седмица ще имате две много добри влияния по отношение на грижата за себе си, скъпи ми Деви. Интересното е, че те ще се допълват и ще създадат за вас пълноценна и допълваща се синергия от влияния. Като цяло - доста позитивен хороскоп…

Започвам с Марс, който във вторник ще влезе във Водолей и във вашия дом на навици и грижа за себе си. Планетата на завоеванията и страстта ще прекара времето си там до 23 март. През това време много от вас ще усетят силна амбиция да променят начина си на живот и външния си вид към по-добро. Вземете  позитивното от влиянието - решителността и амбицията, но не се подвеждайте по свръхамбициозни планове от днес да се промените коренно и не започвайте с непривично големи натоварвания. Защото рано или късно Марс ще напусне това влияние и това може да ви демотивира. Затова - използвайте периода, за да въведете по-бавни, но за сметка на това устойчиви промени в режима си.

Венера ще се намеси в петък, за да внесе доста приятен елемент във влиянието за грижата към вас самите. До 11 март планетата на изобилието ще ви влияе в посока да се грижите за себе си с хубави неща. Да поглезите сетивата и душата и да си позволите приятен релакс. Не пренебрегвайте това влияние - то много добре се съчетава с горното. А и в крайна сметка - не е в ли в това смисъла на грижата - да се почувстваме добре?

Везни

Посокота е отвътре навън, Везни! Тази седмица двете противоположни, но допълващи се планети, които правят Ин и Ян на човешката същност, влизат във Водолей и във вашия дом на флиртове, слава и гламур. Двете планети, разбира се, са Марс и Венера.

Започвам с Марс, който във вторник ще влезе в знака и дома, който ви казах и ще стои там до 23 март. Много от вас ще имат желание за изява, а и доста добре ще им се получава. Под „изява” разбирайте всичко, свързано с думата. Някои Везни ще искат да се промотират в професионалните си среди. Други ще искат просто да поразпуснат на партита или по-значими събития. Трети много ще флиртуват… Изобщо - енергията на Марс е доста силна и никак не е за подценяване. Затова съветът ми е, ако чувствате желание да се изявите, да се покажете, да взаимодействате с хора - да го канализирате така, че да има някаква полза за вас.

В петък вашата повелителка - планетата на любовта и изобилието Венера, ще влезе също във Водолей и в зоната ви на слава и флиртове. До 11 март имате много добри аспекти да се занимавате със стила си на обличане и външния си вид. Промени в стила, изпробване на смели комбинации, експериментиране - имате зелена светлина за това, а и шансовете ви за успех са много силни. Отдайте се и на малко хедонизъм, какво му е… Веднъж се живее. Именно това ще иска Венера, докато е в гламурния ви дом. Забавлявайте се!

Скорпион

Уважаеми Скорпиони, вашият покровител Марс тази седмица ще влезе в знака на Водолей и ще ви мотивира да… правите ремонти! Първо да уточним параметрите на влиянието - от 13 февруари до 23 март (бая ремонти могат да се започнат за това време). Второто, което трябва да знаете е, че влиянието е в зоната на дома, а Марс е много амбициозен. Тоест от една страна имате много добри аспекти да започнете важни подобрения на имотите си. Но от друга - може да се пренатегнете и да стартирате повече проекти, отколкото е разумно. Затова - първо мислете, после действайте. А и… извинете, че ви го казвам, но внимавайте и да не се карате с роднините с това Марсово влияние… Не всеки може и иска да действа точно, както вие смятате за добре и това е нормално, не ги замервайте с предмети.

В петък пък Венера - повелителката на естетиката, любовта и изобилието ще се настани във Водолей и в зоната ви на дома. Нейното влияние ще продължи до 11 март. Много подходящо за романтика под собствения покрив и на уютния ви диван. Отделете време, което да прекарате с партньора си в тиха и комфортна обстановка. Ако не на собствения ви дом, то някъде, където се чувствате у дома си. Ако сте необвързани, уреждайте си срещи на спокойни места, това е от което ще имате нужда и което ще ви предразполага.

Стрелец

Тази седмица ще имате много силни влияние, свързани с вашето себеизразяване и комуникацията ви с най-близките, скъпи Стрелци. Може да се каже, че двете противоположни, но привличащи се половини на човешката същност, олицетворявани от Марс и Венера, ще обединят влиянията си.

Във вторник Марс ще влезе във Водолей и във вашия дом на себеизразяване, комуникация и платонични връзки. До 23 март може да усетите много силен порив да създавате общности, да работите в екип и да се събирате в общи начинания с братя, сестри и приятели. Не само няма нищо лошо, а е и много добре. Вие умеете да се разбирате с хора и да бъдете техен лидер и водач. А влиянието на Марс ще е в посока постигане на цели, така че всичко се съчетава по много благоприятен начин. Все пак - не си позволявайте да сте твърде големи оптимисти и преценявайте добре кой наистина притежава необходимите качества за общо начинание.

В петък още една планета влиза във Водолей и във вашия дом на комуникация и платонични връзки. Това ще е Венера и тя ще стои там до 11 март. Венера е планета на любовта, естетиката, привличането и изобилието. В общи линии - предстои ви приятен период на забавления и разпускане с близките ви. Ако, разбира се, вие отделите време за това. Но моят съвет е да го направите и да почувствате радостта и лекотата от забавленията с близки хора.

Козирог

Тази седмица ще си говорим за пари и печалби, Козирози. Защото и Венера, и Марс ще влязат не само в знака на Водолей, но и във вашия дом на финансова сигурност.

Започвам с Марс, който ще се премести там във вторник. До 23 март планетата на завоеванията ще оказва много положително влияние на амбициите ви за увеличаване на печалбите. Марс покровителства завладяването на нови територии. Разбирайте това в широк смисъл - някои от вас може да започнат нов бизнес, да инвестират в нещо ново или пък да вземат страничен проект, който да им донесе допълнителен доход.

Венера, която освен планета на любовта е и покровителка на изобилието, ще влезе във Водолей и в дома ви на парите в петък, като ще остане там до 11 март. През това време може да привлечете партньор за служебно начинание, от което да изкарате пари. Или да заздравите връзката си с настоящ бизнес партньор, ако имате такъв. Подходящо е да започнете съвместно бизнес начинание и с интимния си партньор. Но това последното винаги трябва да се премисля по няколко пъти, не се осланяйте само на една Венера във Водолей. Успех!

Водолей

Скъпи Водолеи, не стига, че и Плутон, и Слънцето, и Меркурий са във вашия знак, но и Марс и Венера ще се присъединят към вас тази седмица. Рядко състояние на изключителна вселенска сила, така да се каже…

Първи ще бъде Марс, който ще направи своето преместване и ще се задържи при вас до 23 март. Това е период, в който да си поставяте цели и да се впускате амбициозно към постигането им. Пазете се от прекомерно агресивни състояния, но не потушавайте амбицията си. Също - приоритизирайте, не се разпилявайте по всяко нещо, което ви се струва привлекателно като цел, колкото и Марс да ви нашепва, че имате достатъчно сила за всичко. В този период сексът ще покачи нивата си на качество, а и на важност за вас.

В петък и Венера ще влезе във вашия знак, за да е щастието пълно. Планетата на любовта и изобилието ще бъде при вас до 11 март. Този период има всички възможности да се превърне в трансформационен за вас по отношение на любовта. За необвързаните ще е много възможно да променят перспективата, от която гледат на връзките си, както и представата си какъв партньор търсят. Тази промяна може да ви изненада, необвързани Водолеи и да осъществите неочакван, но много ценен съюз. Обвързаните да използват периода за разнообразие и изненади във времето с половинката. На първо - място - намерете време, което да прекарате с половинката си, това е добро начало.

Риби

Тази седмица двете планети, които изобразяват целостта на мъжкото и женското начало, както и на любовта и войната, ще влязат във Водолей и във вашия дом на себерефлексия, слагане на край и лекуване,

Първи ще бъде Марс, който ще премести позицията си във вторник, като влиянието му ще бъде такова до 23 март. В този период е възможно да осъзнаете, че някои от хората, които сте допуснали в обкръжението си, може би не допринасят за вътрешния ви мир. И понеже Марс си е Марс и не се церемони - твърде вероятно е обкръжението ви да бъде променено, спрямо последните ви открития. Не е лошо да се поставите като център на собствения си живот. Даже би било доста полезно.

В петък пък Венера ще се присъедини към Марс в знака на Водолей и във вашия дом на слагане на край и философия. До 11 март планетата на любовта и изобилието ще ви влияе да размишлявате над любовния си живот, да го претегляте и преценявате. В това няма нищо лошо, важното е да не се подведете по прекомерно дълго мислене, без резултат. Или пък да се разсърдите на половинката си, че не иска да влезе в безконечни обсъждания на връзката ви. Просто използвайте влиянието, за да рефлектирате над това как се чувствате по отношение на любовния си живот, без да създавате дълги и пространни сценарии в главата си.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Във Варна може да гледате стендъп шоу с нейно участие на 14 февруари. Повече информация за шоуто —> https://www.facebook.com/events/1807627856328556

В София може да гледате стендъп шоу с нейно участие на 22 февруари. За повече информация —>  https://www.facebook.com/events/695222192762588

Може да я слушате от понеделник до петък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 12 Февруари 2024 09:09

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам