logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 05.02 - 11.02.2024

Автор: Надя Брайт

Овен

Готови ли сте да станете инфлуенсъри, Овни? По-добре да сте готови, защото точно с такава възможност ще дойде при вас Меркурий този понеделник. Планетата на комуникацията и технологиите ще влезе в знака на Водолей и вашия дом на общуване с широки групи от хора и ще остане там до 23 февруари. Това е период, в който ще имате зелена светлина за реализиране на проекти, които касаят по-широк кръг от хора, по-голяма част от обществото. Това може да е разпространяване на ваше послание, събиране на подкрепа за кауза, стартиране на маркетингова кампания или увеличаване на влиянието ви в екипа, в който работите. Особена благословия ще имат проекти с хуманитарна насоченост, а най-добре ще ви върви, ако използвате технологии.

Отново в знака на Водолей и в същия ваш дом ще ви огрее новолунието в петък срещу събота. Много подходящо е да планирате нови проекти, свързани с широка комуникация. Ако сте се чудили дали да стартирате блог, влог или нещо подобно - това новолуние е много подходящо, за да го направите. Усъвършенствайте уменията си за използване на технологични инструменти - в съчетание с влиянието на Меркурий ще ви е от голяма полза. За да имате резултат за шест месеца напред, действайте с първите стъпки още в първите 14 дни след новолунието.

Телец

Още в понеделник се започва с астрологичните събития, скъпи Телци! Тогава Меркурий ще се премести във Водолей и във вашия дом на кариерата, като ще стои там до 23 февруари. Много подходящ период за осъществяване на важна комуникация, свързана с професионалното ви развитие. Особено благотворно ще бъде влиянието над представителите на знака ви, които упражняват хуманитарни професии. Помислете дали може да използвате технологиите в своя полза по отношение на работата си, защото Меркурий покровителства и тях. Избягвайте да се опитвате да вършите всичко сами, търсете екипност.

Отново във Водолей и в същия ваш дом ще се случи новолуние в нощта петък срещу събота. Новолунието е време, в което да поставите начало на нещо. В случая - на нещо, свързано с кариерата ви. Не се ограничавайте нито в мечтите, нито в амбициите си. Водолеят мисли нашироко, а ако направите първите стъпки още в 14-те дни, след новолунието, имате огромен шанс до шест месеца да изпълните плановете си. Отново искам да напомня да използвате технологии, защото Водолей ги покровителства и е възможно много да си помогнете, чрез тях. Дерзайте, Телци!

Близнаци

Съзнанието ви ще се разгръща и ще прекосява граници, скъпи Близнаци! В понеделник Меркурий ще влезе във Водолей и във вашия дом на пътешествия, учене и приключения. Планетата на комуникацията и технологиите планира да е в тази позиция до 23 февруари. Това е особено благоприятен период за организиране на далечни пътувания, но и за свързване с хора през големи разстояния, посредством технологии. Меркурий е ваш повелител, а във Водолей се чувства уютно, така че имате добри аспекти и за създаване на нови приятелства в този период.

В петък срещу събота пък ще имаме новолуние отново във Водолей и отново във вашия дом на пътешествията и приключенията. В двете седмици, след петък, е много подходящо да планирате пътувания. Разбира се, слагам леко предупреждение, че Водолеят не обича да се занимава с подробности, но за успешните пътешествия е важно да си проверявате детайлите. Възможно е да се почувствате особено авантюристични под влияние на Луната… Какво пък, току виж сте се впуснали в нещо ново, което не сте предполагали, че може да ви се случи, но пък е много хубаво за вас. И нека не забравяме, че и ученето е в този дом. Може да помислите за придобиване на някакви знания и умения в следващите шест месеца. Особено благоприятно е за изучаване на хуманитарни науки, както и за използване на технологии (може да впрегнете ChatGPT да ви пише домашните…).

Рак

В понеделник Меркурий ще влезе във Водолей и вашия дом на интимност, еротика и тайна. Планетата на комуникацията ще стои там до 23 февруари и през това време на вас много ще ви се иска да осъществите силно значима връзка. Имате и благоприятни аспекти за това. Само внимавайте да не се подведете от собственото си желание и да си въобразите, че се случва нещо по-сериозно, отколкото е в действителност. По принцип Раците умеят да пазят тайни, по-скоро се осланяйте на това умение в периода си, за да не се окаже, че Водолеят много ви е развързал езика. Необвързаните имат добри аспекти да срещнат интимен партньор през сайтове или приложения за запознанства.

В петък срещу събота ще имаме новолуние - отново във Водолей и отново във вашия дом на интимност. Това може да разгори искрата на страстта у много Раци. Но не просто на страстта, а на желанието за сериозно свързване. Какви Раци ще сте изобщо, ако не желаете сериозно свързване, нали? За необвързаните може да се окаже, че някой, с когото се чувстват особено комфортно като приятел, може да донесе не по-малък комфорт в интимния живот. Остава разбира се и възможността с приложенията, която споменах по-горе. Обвързаните може да направят стъпки за още по-силно свързване с партньора си и да планират общи цели за следващите шест месеца. За да ги изпълните - трябва да направите предприемете първите действия до две седмици, след новолунието.

Лъв

В понеделник Меркурий влиза във Водолей и във вашия дом на партньорствата, уважаеми Лъвове. До 23 февруари вашият правилен подход към успеха (личен и професионален) ще е да действате дипломатично. Отдайте се на спокойствието, което вашия знак познава - че сте над ежедневните проблеми и крамоли. Един уверен поглед по-отгоре на нещата, ще ви помогне да уравновесите ситуациите както у дома, така и на работа. А именно от уравновесяването и възцарения мир могат да се родят хубави неща. Какви хубави неща ли? Прочетете по-долу :)

В петък срещу събота ще имаме новолуние във Водолей, което отново ще бъде във вашия дом на партньорствата - лични и служебни. Новолунието е подходящо за поставяне на нови цели и тръгване по неотъпкан до момента път. Какъв да бъде този път зависи от конкретната ситуация на живота ви. Някои от вас може да искат развитие в професионален план, а други - да преминат по-напред във връзката си. Имате добри аспекти и за започване на съвместен бизнес с партньора си или съвместна инвестиция в нещо. Новолунието влияе най-силно в първите две седмици, след като се случи, така че действайте тогава и ще имате шанс да удължите положителния ефект до шест месеца.

Дева

Скъпи Деви, Вселената иска да ви насочи към навиците, които ви правят по-резултатни. В понеделник Меркурий ще се премести във Водолей и във вашия дом на грижа за себе си, рутина и служба. Което всъщност е и домът, който вие управлявате. В общи линии най-доброто, което може да направите до 23 февруари е да обърнете внимание на знанията, които имате по отношение на това кое е най-здравословно за вас и евентуално да ги обогатите. Имате много добри аспекти за записване на образователни курсове или работа с коуч или треньор, които да ви помогнат да изградите своята възможно най-добра здравословна рутина. Това се съчетава много добре с влиянието на следващото събитие.

В петък срещу събота ще имаме новолуние, което отново ще бъде във Водолей и отново в дома ви на грижа за себе си и служба. За това събитие, както може би знаете, е добре да си поставите цели. И то - цели, които могат да се развият до половин година напред. Най-добре е да са свързани с организацията на ежедневието ви и балансирането между задължения, почивка и навици, които допринасят за добрия ви тонус и физическа подготовка. Някои от вас може да въведат позитивни промени в храненето си, други - да добавят редовни тренировки в седмицата си, трети - да спрат да носят работата вкъщи и т.н. Каквото и да е- важно е да го мислите от гледна точка на това да е добро за вас (подчертавам последното) и да направите първите стъпки към осъществяване до две седмици, след петък.

Везни

Тази седмица ще усетим влияния, които ще се отразят на аспекти от живота ви, които вие доста си обичате. А и владеете, скъпи Везни. Започвам с това, че в понеделник Меркурий ще влезе във Водолей и във вашия дом на флиртове, слава и гламур. До 23 февруари ще сте особено харизматични за общуване, а и на вас ще ви доставя голямо удоволствие. Най-вече общуването, в което ще ви върви е да привличате - обожатели, внимание, дори успеха си. В периода на влияние не се затваряйте вкъщи, а излизайте повече и се виждайте с повече хора. Необвързаните имат много добри шансове да впечатлят някой перспективен обожател.

Още повече се подсилва това влияние от новолунието, което ще се случи в петък срещу събота. То отново ще бъде във Водолей и отново във вашия дом на флиртове, слава, романтика и пр. За много от вас това ще е като своеобразно прераждане в романтичния ви живот. Обвързаните може много да подобрят климата във връзката си, като използват умението си да бъдат романтични и да засвидетелстват любовта си. Ако сте с правилния партньор, би следвало да се почувствате високо оценени. За необвързаните това може да е преломен момент, който ще ги отведе към намирането на партньор. И като казвам „момент”, имам предвид да действате в първите 14 дни, след петък, за да удължите благоприятното влияние до половин година напред.

Скорпион

Предстои седмица, която ще постави фокус над дома ви, скъпи Скорпиони. В понеделник Меркурий ще влезе във Водолей и във вашата зона на дома. До 23 февруари ще сте в период, в който ще се чувствате най-комфортно, ако организирате контактите си около дома - роднини, семейство, приятели, които са достатъчно близки, за да поканите у вас и др. под. Отдайте се на повече тихи домашни занимания и се наслаждавайте на уюта, който може да си осигурите вкъщи. Това ще ви зареди и ще ви подготви за следващото преместване на Меркурий, което ще ви тласне към много по-динамични занимания и преживявания.

Има и още едно влияние в посока преоткриване на дома като ваша крепост. В петък срещу събота ще имаме новолуние във Водолей, което ще изгрее именно в домашната ви зона. Подходящо е да планирате ремонти и всякакви организации, които са свързани с облагородяване на пространствата, които обитавате. Важно е, ако искате да се ползвате с благотворното влияние на Луната в следващата половин година, да пристъпите към действие в първите две седмици след петък. Първи стъпки към осъществяване на плановете ви са достатъчна заявка към Вселената на този етап.

Стрелец

Скъпи ми Стрелци, уменията ви за общуване ще бъдат турбо заредени с енергия от влиянията през предстоящата седмица. Първо в понеделник Меркурий, който управлява комуникацията се мести във Водолей и именно във вашия дом на комуникация. До 23 февруари ще успявате грубо казано да промотирате и продавате всичко, което пожелаете. От идеите ви, през собствената ви личност и таланти до резултатите от работата си. Идеален период за осъществяване на полезни контакти и най-вече - от ефективно използване на тези контакти. Периодът е много добър и за затвърждаване и заздравяване на връзките с близки приятели и братя и сестри.

Още едно силно влияние за комуникацията ви ще е новолунието, което ще се случи в петък срещу събота. То отново ще бъде във Водолей и в същия ваш дом. Този път можете да планирате по-дългосрочно как да използвате събитието, защото влиянието може да с удължи до половин година напред, ако направите стъпки още в първите 14 дни след петък. А какво е влиянието ли? Свързано е с установяване на разбирателство и здрави връзки с хората, които са в, образно казано, малък радиус около вас - приятели, съседи, колеги и близко семейство. Имате добри аспекти дори за бизнес, който да е свързан с тях по някакъв начин. Също - влиянието е подходящо за развиване на талант, свързан с публикуване.

Козирог

Уважаеми Козирози, чувате ли шума на парите? Още в понеделник се очаква да започнете да чувате този метафоричен, но все пак приятен звук… В този ден Меркурий влиза във Водолей и във вашия дом на финансова сигурност. До 23 Февруари имате много благоприятни аспекти да изкарате пари, чрез осъществяване на контакти. Дали това значи да обедините различни хора в екип, да убедите някого да ви се довери и да вложи във вас, да продадете таланта и труда си по някакъв начин или нещо друго, аз не знам. Знам обаче, че Водолей покровителства работата с хора, хуманитарната насоченост, а Меркурий - комуникацията и технологиите. Значи е добре да се огледате за възможностите около себе си и уверено да скочите в тях. Още повече предвид следващото влияние.

В петък срещу събота ще имаме новолуние във Водолей, което много силно ще освети именно вашия дом на финансите. Използвайте това новолуние, за да планирате финансовите си цели за следващата половин година. Едва ли ще уча Козирог как да си планира финансите… Единственото, което мога да ви кажа е да мислите в посока как да увеличавате благосъстоянието и да направите първите стъпки по целите си в следващите 14 дни. Така ще може да увеличите влиянието за следващата половин година напред.

Водолей

Тази седмица сте в центъра на събитията, уважаеми Водолеи! В понеделник планетата на комуникациите и технологиите влиза във вашия знак до 23 февруари. Това е за вас е много силен период за всякакъв вид общуване и себеизразяване. Ще сте особено харизматични и ще ви „върви приказката” на всички полета за изява в живота. Имате много добри аспекти за създаване на нови контакти и за изграждане на добро впечатление за себе си у другите. Необвързаните сред вас може да пробват любовния си късмет през сайтове и приложения за запознанства.

В петък срещу събота ще имаме новолуние. Това събитие също ще бъде във вашия знак. Ако четете редовно хороскопа ми знаете, че новолунието е нещо като лична нова година, когато попадна в знака ни. В двете седмици след новолунието планирайте какво искате да постигнете в следващата половин година. Мислете без да си налагате ограничения… Даже мечтайте. В крайна сметка - кога, ако не сега? Направете реални стъпки за осъществяване на плановете си. Също - вложете в себе си и развитието на своите таланти, знания и умения. Периодът е подходящ за това и такъв вид инвестиция може да ви се отплати много качествено.

Риби

Стартираме още в понеделник с важни новини, скъпи Риби! Меркурий ще влезе във Водолей и вашия дом на философия, лекуване, духовност и слагане на край. Както знаете, Меркурий покровителства комуникацията и технологиите. Значи за вас до 23 февруари ще е много благоприятно да се обърнете към някакъв вид учения или философии, които ще ви помогнат да разширите и обогатите духа си. Разбира се - избягвайте шамани и подобни практики. Просто заложете на присъщата за знака си мъдра страна и я „нахранете” с това, което желае - книги, разговори с хора, които си заслужава да слушате, изкуство и други подобни. Може да запишете и някакъв онлайн курс с такава тематика.

В петък срещу събота ще има новолуние във Водолей, което отново ще действа в същия ваш дом. За това влияние по-скоро ще ви е от полза, ако се свържете с близките си хора. Дайте си време да общувате спокойно с тези, с които душата ви се чувства най-добре, обменете мисли и преживявания. Позволете си да покажете уязвимост и да потърсите подкрепа по въпрос, който ви тревожи. Също така - не позволявайте времето, прекарано с близките ви, да се превърне във време, в което само вие се ангажирате с техните проблеми и не сте достатъчно изслушани. „Давай на сърцето си каквото иска”, Риби!

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Във Варна може да гледате стендъп шоу с нейно участие на 14 февруари. Повече информация за шоуто —> https://www.facebook.com/events/1807627856328556

В София може да гледате стендъп шоу с нейно участие на 22 февруари. За повече информация —>  https://www.facebook.com/events/695222192762588

Може да я слушате от понеделник до петък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 05 Февруари 2024 08:39

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам