logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 22.01 - 28.01.2024

Автор: Надя Брайт

Овен

Тази седмица хороскопът ви е доста силен, Овни. Започвам първо с добрите новини за професионалното ви развитие. Във вторник Венера влиза в Козирог и вашия дом на кариерното развитие и ще бъде там до 16 февруари. Венера, освен планета на любовта, покровителства привличането и изобилието. Тоест в този период вие имате много благоприятни аспекти да привлечете своя професионален успех. За целта обаче използвайте качествата на Козирога - поставете си дългосрочна цел и работете последователно по нея. Ще имате добри влияния и за съвместна работа с партньора си. Като тук имам предвид партньора ви в любовта, но е добре да се отбележи, че устойчивите професионални партньорства ще се затвърдят и ще донесат успех. Покажете се на повече места, на които може да срещнете хора, които биха ви били полезни, недейте да скромничите и да се стеснявате, когато имате възможност да се самопромотирате. Даже активно създавайте подобни възможности и ги обръщайте в своя полза.

В четвъртък ще имаме пълнолуние в Лъв, което ще изгрее във вашия дом на слава, флиртове и забавления. Ще имате възможност да получите оценка и признание за вашата креативност. За тези от вас, които се занимават с творчество или пък имат някаква публичност - това пълнолуние е чудесен шанс да разкрият талантите си пред всички и да оберат плодовете на популярността си.

И не по-малко добра новина е, че пет месеца по-късно Уран - планетата на революциите, ще спре да се върти ретроградно във вашия дом на парите. Което означава, че сега ще може по-лесно да влагате и спестявате пари, както и да оглеждате нови начинания с по-голямо спокойствие.

Телец

Повелителката ви Венера тази седмица влиза силно в играта, скъпи Телци. Планетата на любовта и изобилието във вторник ще се премести в знака на Козирог и във вашия дом на пътуване и приключения. До 16 февруари ще имате много благоприятно влияние за връзки от разстояние или пътешествия с партньора ви. Необвързаните може да се запознаят с някой перспективен  човек, който да завладее мислите и чувствата им. Не забравяйте, че Козирогът покровителства сериозните планове и по-скоро действайте разумно, отколкото да се впускате в авантюри, омаяни от оптимизма на Венера.

В четвъртък ще имаме пълнолуние в Лъв, което ще освети вашата зона на дома. Периодът след пълнолунието е подходящ за ремонти, предекориране, както и за ново жилище. Не знам какво повече да ви кажа по въпроса, то всичко е ясно - вашият дом е вашата крепост и сега моментът е подходящ да го сложите в приоритетите си. Вашият знак умее да върти дом, така че можем само да завиждаме на хората, които съжителстват с вас.

В събота Уран, който покровителства революциите и е във вашия знак, ще спре да се върти ретроградно. Това е чудесно, защото ще ви донесе спокойствие. Ще почувствате стабилност, каквато ви е липсвала през последните пет месеца и от която се нуждаете, за да вървите уверено напред.

Близнаци

Скъпи ми Близнаци, става наистина горещо около вас… Не стига, че Марс е в зоната ви на интимно общуване и мистика, а и Венера ще се настани там този вторник. Планетата на любовта и изобилието ще влезе в Козирог и дома на страстите ви във вторник и ще остане там до 16 февруари. Периодът е подходящ за привличане на сериозен партньор, в случай, че сте необвързани. Козирогът покровителства стабилните и дългосрочни планове, както и семейството в някаква степен, а Венера ще работи за привличането. Така, че ако сте от тези Близнаци, които търсят обвързване в момента - вдигнете глава от задачите и нека видим с кого ще срещнете погледи, изпълнени с копнеж. А за тези от вас, които вече са обвързани - не пренебрегвайте възможността да се забавлявате с партньора си и да обърнете внимание на хубавото във връзката си.

В четвъртък ще имаме пълнолуние в Лъв, което ще освети вашия дом на приятелства, братя и сестри и като цяло - платонични връзки от близкото обкръжение. Това е и домът на комуникацията, който се управлява не от кой да е, а от вашия собствен знак. Първите две седмици след пълнолунието са много подходящи за себеизразяване. Може да използвате това във всеки аспект на живота си. От постигане на разбирателство с приятели, през разпространяване на послания и създаване на контакти. Правете това, което най-добре можете да правите - бъдете себе си и оставете другите да се омаят от харизмата ви.

В събота Уран - планетата на революциите ще спре да се върти ретроградно във вашия дом на философия, слагане на край и лекуване. Възможно е последните пет месеца да сте имали някои по-остри моменти на желание да прекратите нещо или на размисли дали трябва да го правите. След събота се очаква да разсъждавате по-спокойно над тези въпроси и да вземате обмислени решения.

Рак

Скъпи Раци, вашето изконно желание за сериозна връзка и стабилно семейство ще бъде пробудено или направо удовлетворено. Във вторник планетата на любовта и изобилието Венера ще влезе в сериозния Козирог и във вашия дом на партньорствата. До 16 февруари имате много добри аспекти да развиете любовния си живот по линията на сериозните перспективи. За необвързаните сред вас влиянието ще е изключително благоприятно за намиране на постоянен партньор. За Раците, които са във връзка, периодът е добър за затвърждаване или развитие на отношенията. Предложения за съвместно съжителство или брак, както и закупуване на общ дом са сред възможностите под влияние на Венера в Козирог.

В четвъртък ще имане пълнолуние в Лъв и във вашия сектор на финансова сигурност. Това е много добро събитие за обиране на финансовите плодове от труда ви в последната половин година. Възможно е парите да ви намерят по някакъв начин, без да ги търсите или искате. Но, както знаем, по-добре е да не разчитате на благоволението на съдбата. Направете равносметка какво сте изработили през последните шест месеца и помислете как може да увеличите доходите си на тази база.

В събота Уран ще спре да се върти ретроградно, след като пет месеца беше поел именно в тази посока във вашия дом на комуникацията с големи групи от хора и технологиите. Вероятно сте усещали смущения в разпространението на посланията си, но сега вече честотите ще предават ясно.

Лъв

Хороскопът ви за тази седмица е чудесен, скъпи ми Лъвове. Във вторник Венера ще влезе в знака на Козирог и във вашия дом на навици и грижа за себе си. Малко еклектична комбинация от влияния, трябва да признаем. Но все пак - много благоприятна. До 16 февруари имате добри аспекти за промяна във външния вид и стила, както и за работа върху навиците, които биха били добри за вас. Подходящо е за консултации с професионалист по отношение на стайлинг, режим на хранене и други подобни, които могат да са ви интересни. Поглезете се с процедури за красота и СПА. Отделете си време и внимание да се порадвате на себе си и да се обгрижите.

Не по-малко важно е и пълнолунието в Лъв, което предстои да се случи този четвъртък. За вас това ще е нещо като Коледа - ще получите подаръците от съдбата, които сте заслужили през последната половин година. Очаква се нарастване на благата, за които сте работили, както и да се отворят шансовете, които сте желали.

В събота планетата на революциите Уран ще се завърти в правилна посока, след пет дълги месеца на ретроградно въртене, във вашия дом на кариерно развитие. Сега се очаква да се отървете от усещането, че вървите на „газ-спирачка” в професионален план и да потеглите на пълна скорост.

Дева

Готови ли сте да бъдете център на внимание, Деви? Много от вас са родени готови, това е истината… А останалите - по-добре се пригответе, защото този вторник Венера ще влезе в Козирог и във вашия дом на слава, гламур, флиртове и забавления. До 16 февруари планетата на красотата и изобилието ще ви обсипе с харизма. Как ще ползвате тази харизма зависи само от вас. Може да се изявите с някакъв свой талант или да промотирате работата си, може да създадете нови контакти. А може и да се съсредоточите над любовта и да привлечете партньор/и в случай, че сте необвързани. Обвързаните може да внесат свежест във връзката си, като си поиграят на съблазняване с партньора си.

В четвъртък ще имаме пълнолуние в Лъв, което ще освети вашия дом на философски разсъждения, интроспекция и лекуване. Дните след пътуването са подходящи за преживяване на трансформации - за затваряне на някаква страница и продължаване напред. Пълнолунието е жътва - прибиране на реколтата от положения труд дотук. Много от вас ще приключат нещо, за да се качат на следващо ниво на развитие.

В събота Уран ще спре да се върти ретроградно във вашия дом на приключения, пътуване и учене. Планетата на революциите даваше смущения в плановете ви за развитие извън границите на познатото. Сега обаче ще се завърти в нормалната посока и ще може да си отдъхнете.

Везни

Тази седмица хороскопът е чудесен, Везни! Във вторник планетата на любовта и изобилието ще се премести в Козирог и във вашата зона на дома и рода. Имате много добри аспекти за инвестиции, свързани с дома и за уреждане на имотни въпроси, касаещи роднински връзки. Някои от вас може да се преместят в общ дом с избраника на сърцето си, а други да пристъпят към закупуване на такъв. Важното е да мислите в посока за привличане на просперитет и блага за семейството си. Козирогът, под чието влияние ще сме, покровителства сериозните планове и работата за бъдещето. Имайте го предвид в периода на това влияние, който ще е до 16 февруари.

В четвъртък ще имаме пълнолуние в Лъв, което ще освети вашия дом на комуникацията с широки групи от хора и технологиите. Тези от вас, които са работили в екип, ще имат възможност да видят резултати от работата си. Използвайте дните след пълнолунието, за да взаимодействате с хората, с които работите - да обменяте идеи, да градите планове и да благодарите един на друг за добрата съвместна работа. Оберете плодовете на труда си дотук и планирайте напред.

В събота Уран ще спре да се върти ретроградно във вашия дом на интимно общуване и тайни. В продължение на пет месеца планетата на революциите даваше на някои от вас усещането за рязка промяна на скоростите в интимното общуване. Сега тези смущения ще отминат и ще ви бъде по-спокойно.

Скорпион

Скорпиони, идвам с позитивен хороскоп тази седмица! Започвам с вторник, когато Венера ще се премести в знака на Козирог и във вашия дом на приятели, братя и сестри и платонични връзки. Планетата на любовта и изобилието ще остане там до 16 февруари. През това време вие ще имате много добри аспекти за затвърждаване на отношенията с тази група от хора, както и за съвместни инвестиции с тях. Може да се опрете на близките си от този кръг при вземане на решения, както и ако имате някакъв вид любовни терзания. Впрочем, що се отнася до любовните терзания - в този период трябва да се гледа перспективата и устойчивостта за развитие на отношенията.

В четвъртък ще имаме пълнолуние в Лъв, което ще освети вашия дом на професионалното развитие. В първите дни след пълнолунието ще може да се порадвате на плодовете на труда си. Това, за което сте работили от края на юли миналата годна насам, предстои да кулминира и да ви се отплати. Използвайте момента да се потупате по рамото, както и да погледнете напред и планирайте бъдещите си успехи.

В събота Уран ще спре да се върти ретроградно във вашия дом във вашия дом на връзките. Планетата на революциите ви „даряваше” с известни съмнения цели пет месеца, но сега планира да спре да го прави и да ви даде малко спокойствие по въпроса.

Стрелец

Чудесен хороскоп тази седмица, Стрелци! Първото влияние е, че във вторник Венера ще влезе в Козирог и във вашия дом на парите. Чудесна новина, имайки предвид, че Венера е планета на изобилието, а Козирогът покровителства дългосрочните развития. В периода до 16 февруари ще имате финансов успех, ако гледате в перспектива и работите за устойчив план. Някои от вас ще могат да изкарват пари съвместно с партньора си. Финансовите инициативи в делово партньорство също ще имат успех, ако правилно сте избрали с кого да работите. Имайте едно наум да не се поддавате на оптимизма на Венера, ако не сте проверили много добре с кого си имате работа. Това влияние има и аспект на прекомерно харчене на пари, така че бъдете внимателни с импулсите си. Подходящо е за инвестиция в дом или други инвестиции касаещи семейството.

В четвъртък ще имаме новолуние в Лъв, което ще освети дома, който именно вие управлявате - на приключения, пътешествия и учене. Това пълнолуние ще е кулминация на това, което сте постигнали в последните шест месеца по отношение на работа извън границите ви и учене. Ще можете да оберете плодовете на труда си в дните след пълнолунието. По отношение на пътешествията - имате благоприятни аспекти за осъществяване на това, за което мечтаете от юли миналата година насам.

В събота, след пет дълги месеца, Уран ще спре да се върти ретроградно във вашия дом на навици и грижа за себе си. Планетата на революциите даваше смущения в опитите ви да се придържате към подходяща за вас рутина, но сега вече ще ви остави на спокойствие.

Козирог

Скъпи Козирози, вие наистина ставате владетели на зодиака в последно време… Освен че Марс е във вашия знак до 12.02, във вторник и Венера влиза в него до 16.02. Венера е планета на привличането, изобилието и любовта. Във вашия знак тя ще покровителства сериозните развития във връзките, както и привличането на блага в дългосрочен план. Венера ще ви даде харизма и лекота, с която да „повикате” това, което желаете. Необвързаните Козирози може да срещнат бъдещия си партньор, обвързаните - да преминат на ново ниво във връзката си. А тези от вас, които търсят по-скоро професионална и финансова реализация ще могат да осъществят правилните контакти и да продадат идеите си, където искат. Важното е да останете верни на себе си, да не разчитате на късмета, а на качествата си и да действате по плановете си. Предупреждавам за възможно пилеене на пари в периода - имайте го предвид и си правете сметка.

В четвъртък ще имаме пълнолуние в Лъв, което ще освети вашия дом на интимното общуване, еротика и тайни. Напомням, че и Марс и Венера са във вашия знак. Сега с пълнолунието ще имате много силен момент на консолидиране на сексуалната си енергия и харизмата си. За Козирозите, които са във връзка, тези влияния могат да се канализират в утвърждаването на синергията с партньора. Необвързаните имат потенциала да привлекат партньор, от който имат нужда и с когото да развиват потенциала си.

В събота Уран ще спре да се върти ретроградно във вашия дом на флиртове, забавления и слава. След пет дълги месеца, в които планетата на революциите ви създаваше проблеми по отношение на имиджа ви пред другите и общуването на социални събития, сега ще ви остави на спокойствие в това отношение.

Водолей

Плутон вече влезе във вашия знак, уважаеми Водолеи и сега ще сме под ваше влияние цели две декади напред. Но и в по-краткосрочен план се случват благоприятни развития за вас. Във вторник Венера ще влезе в Козирог и във вашия дом на слагане на край и лекуване. Това обаче далеч не означава, че ви предстои да слагате край. Означава, че до 16 февруари ще сте в период на трансформация на връзките. Какви ще са трансформациите се определя от вашия личен контекст. За някои от вас може да доведе до събаряне на стени, които градите в интимния си свят и приемане на собствените чувства. Други може да простят нещо. При всички положения влиянието е силно в посока на осъзнаване на собствените чувства и желания в любовта в дългосрочен план и по отношение на сериозното обвързване.

В четвъртък ще изгрее пълна Луна в Лъв и във вашия дом на връзки и партньорства. Ще преживеете кулминация на това, което сте искали в последните шест месеца в този аспект от живота си. За много от вас дните след пълнолунието може да донесат просветление за истинските им желания, както и за баланса между даване и получаване, който трябва да постигнат във връзките си, за да усетят взаимодействието, което желаят.

В събота Уран, след пет дълги месеца, ще спре да се върти ретроградно във вашата зона на дома. Уран е планета на революциите и сега може да си отдъхнете, че ще има по-малко революции у вас и сред роднинския ви кръг.

Риби

Скъпи Риби, тази седмица хороскопът ви е много благоприятен.  Ще започна с влияние, което е във вашия дом на големите групи от хора, обществената комуникация и технологиите. Във вторник Венера ще влезе в Козирог и този ваш дом и ще стои там до 16 февруари. Имате много положително влияние да привлечете това, към което се стремите, през общуването си в широк кръг. За някои Риби това може да е любов, за други - благополучие, за трети - популярност. Важното е да знаете какво искате и ще е много добре ако имате по-дългосрочни планове за бъдещето, защото това е, което Козирогът покровителства. В периода има зелена светлина за съвместни начинания с партньора за тези от вас, които са обвързани. Добре би било да поработите над имиджа си в социалните мрежи. За тези от вас, които имат желание за публична изява или вече работят нещо, свързано с по-широка публичност, влиянието на Венера ще е много благоприятно, така че активно потърсете възможности да се покажете пред повече хора.

В четвъртък ще имаме пълнолуние в Лъв, което ще ви помогне да установите желания от вас ред в ежедневието ви. Луната ще освети вашия дом на навици, служба и грижа за себе си. Ако в последната половин година сте работили над промяна в ежедневните си навици - ще усетите резултатите. А ако сте обмисляли такава - сега имате зелена светлина и вятър в платната да я осъществите. Успех!

В събота Уран ще спре да се върти ретроградно в Телец и във вашия дом на приятелства и платонични връзки. Уран е революционер, променя статуквото. Със завъртането му в нормална посока се очаква да се изгладят противоречия, които може би сте имали с хора от близкото си платонично обкръжение.

 

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

В София може да гледате стендъп шоу с нейно участие на 1 февруари. За повече информация —>  https://www.facebook.com/events/1807627856328556?locale=bg_BG

Може да я слушате от понеделник до петък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 22 Януари 2024 09:14

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам