logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 15.01 - 21.01.2024

Овен

Скъпи Овни, тази седмица има интересен набор от събития за всички и вие не правите изключение. На първо място ще ви разкажа за Плутон и Слънцето. Тези две небесни тела ще се срещнат на 20-21 януари, като влиянието от срещата им ще се усеща приблизително между 18 и 23 януари. Срещата им ще има силно трансформиращ ефект върху всички ни. Като за вашия знак влиянието е върху кариерното развитие. Възможно е да вземете решение (или да осъществите вече взето такова) за промяна в професионален план. Възможно е промяната да бъде продиктувана отвън. Както и да го усещате - позитивно или негативно - съсредоточете се върху урока и върху пътя си напред. Не е подходящо за финализиране на преговори. Подходящо е обаче за заемане на нисък старт към ново (дори неподозирано) постижение.

В неделя вашия дом на технологии и общуване с големи групи от хора ще бъде озарен от Слънцето, при това - в най-подходящия за този дом знак. Слънцето ще бъде във Водолей до 19 февруари и през това време ще ви помага във всички начинания свързани с комуникация и технологии. Ще може да разпространявате посланията си, да рекламирате добре, да се свързвате с нови аудитории и всички активности, подобни на изброените. Определено е добре да обърнете поглед към иновациите и да бъдете отворени към технологиите и прогреса.

В неделя ще се случи нещо епохално. След 16 години в Козирог, Плутон ще се премести в знака на Водолей. От 2008г. насам планетата на трансформациите ви даваше уроци по отношение на кариерното ви развитие. Преминахте през много и се надявам да сте научили каквото е важно за вас, защото сега влиянието се прехвърля в зоната ви на взаимодействие с другите. Или иначе казано - досега работихте над себе си и собствените си възможности, сега е време да ги споделите с най-добрия възможен екип. Също - много е важно да се отворите към технологиите и да ги използвате максимално в работата си. И нямам предвид повече да се свързвате, чрез мобилни технологии, например, а да задълбаете в истинските иновации и да се „сприятелите” с изкуствения интелект. Влиянието на Плутон във Водолей ще бъде първо сега до началото на септември, след това планетата ще се върне за два месеца в Козирог, но след тези два месеца Плутон ще се премести отново във Водолей за цели две декади напред.

Телец

Може би тази седмица ще осъществите трансформация, която касае реализирането на планове извън границите, в които се намирате. А може и такава трансформация да бъде продиктувана от външни обстоятелства. Така ще ви се отрази влиянието на Плутон и Слънцето. Те ще се срещнат на 20-21 януари, като ефектът от срещата им ще се усеща приблизително от 18 до 23 януари. През това време всичко, което е свързано с пътуване, работа с чужбина или връзки от разстояние, може да претърпи промени. Важно е, каквато и да е промяната - инициирано то вас преподреждане или някакъв вид раздяла или загуба, да гледате напред. Уроците на Плутон невинаги са лесни, но пък са свързани с израстване и качествена промяна.

В неделя Слънцето ще влезе във Водолей и във вашия дом на кариерно развитие. До 19 февруари ще имате много добри аспекти за създаване на полезни (а и приятни) контакти в професионален план. Използвайте енергията на Водолея - обединяваща и ведра, за да създадете общност или да станете част от общност. Също - използвайте технологии в работата си и обръщайте внимание на иновациите. Това са много важни аспекти на успеха, когато сте под знака на Водолея. Подхождайте към задачите си с оптимизъм и с увереност в собствените сили.

Време е да намерите и утвърдите своето истинско място в професионалния живот, Телци. В неделя ще се случи нещо епохално - Плутон ще се премести във Водолей и вашия дом на кариерата, след 16 години пребиваване в Козирог. Движението на Плутон ще бъде първо до началото на септември във Водолей, после за два месеца обратно в Козирог и след това - за цели две декади отново във Водолей. Така, че предстоящите месеци са нещо като подготовка за дългите и съществени трансформации, които ви предстоят. Ще трябва да намерите своето истинско професионално поприще - това, което ви удовлетворява и по отношение на това какво вземате, но и какво давате. Както и такова, в което сте наистина можещи и се развивате в него. За тези, които вече считат, че са намерили кариерното си място, предстои да се трансформират до степен, в която излизат от сегашните си рамки и намират нова форма на реализация.

Близнаци

Много от вас ще имат седмица, наситена със страсти, скъпи Близнаци. Това се обуславя от силна среща между Слънце и Плутон във вашия дом на еротиката и тайни. Срещата между небесните тела ще бъде на 20-21 януари, но влиянието ще се усеща приблизително между 18 и 23 януари. Възможно е да преживеете трансформация, свързана с интимния си свят. Може би ще бъдат разкрити тайни със или без вие да сте поели инициативата за това. Много е важно да имате предвид, че уроците на Плутон не са лесни (дори и сами да сме ги пожелали), но за сметка на това ни служат много добре. Чрез трансформиращите преживявания на тази планета, ние разчистваме ненужното старо, пожелаваме новото и прилагаме трудно придобитите си житейски знания, за да си осигурим желано бъдеще.

В неделя Слънцето ще се премести във Водолей и във вашия дом на пътуванията и контактите извън граници. Чудесна комбинация от влияния за този аспект от живота. До 19 февруари ще имате благословията на Слънцето за далечни пътувания, както и за дистанционни връзки или служебни партньорства и колаборации, извън границите на мястото, на което се намирате. Авантюризмът ви ще бъде подхранен от оптимистичния дух на Водолея, затова все пак напомням да не забравяте да правите и връзка с реалността, когато се втурвате след мечтите си. Едно по-скоро реалистично, но все така жизнеутвърждаващо втурване би следвало да е най-доброто за периода на Водолея :)

В неделя ще се случи и още нещо и то е епохално - Плутон ще се премести във Водолей, след 16 години пребиваване в Козирог. Планетата на трансформациите ще влезе сега във Водолей до началото на септември, след което ще има два месеца отново в Козирог и след тях ще се завърне във Водолей за цели две декади напред. При вас влиянието ще е в дома на приключенията, пътуванията и ученето. Предстои ви еманципиране и освобождаване от всичко, което е пречка да развивате истинската си идентичност. Ще може да се осланяте на оптимистичен поглед над света и живота и да се развивате извън поставените ви граници. Буквално и преносно. Използвайте влиянието максимално, не се подвеждайте по това, че е дълго. То се случва веднъж на 250 години и е единствено по рода си.

Рак

Скъпи Раци, тази седмица си позволете да поглеждате малко по-надалеч от черупката си, защото Слънце и Плутон ви готвят изненади. Двете небесни тела ще се срещнат на 20-21 януари, като влиянието от тяхната трансформираща среща ще се усеща между 18 и 23 януари. При вас може да се появи някаква неочаквана промяна в любовен или служебен план по отношение на партньорствата. Промените на Плутон са от всякакъв характер (желан и нежелан) и целят да ни дадат урок, както и да ни изведат на следващо ниво. Може да срещнете партньор на неочаквано място или да го откриете в някой, за когото не сте очаквали, че може да е вашият човек. Само имайте предвид, че не е подходящо да подпечатвате решенията си.

В неделя Слънцето ще влезе във Водолей и във вашия дом на интимността. Или с други думи - доста приятни четири седмици ви предстоят, уважаеми Раци. Необвързаните сред вас да си държат очите широко отворени за това кой се появява в живота им. Периодът е крайно подходящ както за бурни страсти, така и за намиране на партньор. Обвързаните може да помислят за пътуване с партньора, забавления и изобщо - обърнете си внимание, усетете хубавото на съвместния живот.

От 2008г. насам Плутон е във вашия дом на партньорствата и не спира да ви дава уроци там. Всички лични и служебни партньорства, които сте имали в този 16 годишен период, са били с цел да ви научат на нещо. В неделя планетата на трансформациите влиза в знака на Водолей и вашия дом на интимно общуване. В този случай домът на влияние означава много повече. Означава сливане - увенчаване на всички уроци със следваща стъпка към развитието. За много Раци това ще е нов път или утвърждаване на поетата посока и по-уверено тръгване по нея. Или по-директно казано - много от вас ще намерят точния партньор за себе си, каквото и да им коства това. Влиянието сега е до началото на септември, когато Плутон ще се върне за два месеца и половина отново в Козирог, но след това кратко прекъсване, ще се премести отново във Водолей за цели две декади напред.

Лъв

Тази седмица сложете себе си като приоритет, уважаеми Лъвове. Слънцето и Плутон ще се срещнат на 20-21 януари и ще повлияят на вашия дом на грижа за себе си и рутина. Влиянието от срещата на двете небесни тела ще се усеща приблизително от 18 до 23 януари. През това време може да се случат предизвикани и непредизвикани трансформации в сферата на ежедневната ви рутина, организацията на деня ви и здравословните ви навици. Обръщайте си внимание, слушайте си тялото и си удовлетворявайте нуждите. Това ще има ефект за вас и след като отмине влиянието Слънце-Плутон.

Лъвове, вие също като Раците, ще имате много благоприятни влияния по отношение на връзките. Като при вас обаче може да става дума и за бизнес колаборации В неделя Слънцето ще влезе във Водолей и във вашия дом на партньорствата и ще остане там до 19 февруари. Това са четири седмици, в които може да намерите партньор за начинание, за което се нуждаете от такъв. Дали това е лично или професионално, зависи от контекста на живота ви. Връзки от разстояние са силно възможни под влияние на Водолея. За обвързаните Лъвове е препоръчително да пътуват с любимия човек и да се забавляват заедно. Ползвайте технологиите за флирт с партньора си, дори и вече да сте уж надживели тази фаза. Пишете си съобщения, пращайте си снимки и други подобни.

В неделя ще се случи нещо, което може да се определи като епохално. 16 години по-късно Плутон ще се премести в знака на Водолей и отново - във вашия дом на партньорствата. Влиянието ще е първо няколко месеца - до началото на септември, след това планетата отново ще се върне в Козирог за кратко, но след средата на ноември ще се премести пак във Водолей и ще преседи две декади в този знак. Вашите връзки ще бъдат вашето огледало, уроците ви и пътят към израстването ви. Каквото има да учите за себе си и взаимодействието с другите, ще го учите през партньорствата си. Какви ученици ще бъдете - прилежни или небрежни и как ще приложите наученото, разбира се, зависи от вас.

Дева

Тази седмица може да получите много съществен тласък на развитие по отношение на своята популярност, скъпи Деви. На 20-21 януари Слънцето ще се срещне с трансформиращия Плутон. Влиянието от тази среща ще се усеща приблизително между 18 и 23 януари. Както казах - при вас промените ще са в сферата на популярността. Може да организирате своята лична кампания по изграждане на имидж там, където смятате, че ще е ценно за вас. Тъй като Плутон обича да ни дава уроци, възможно е да получите такъв по отношение на това как се представяте пред хората. Мислете в перспектива и претворете наученото в практиката, за да реализирате развитие.

В неделя Слънцето ще се премести във Водолей и във вашия дом на навици и грижа за себе си. Това е домът, който вие повелявате. Сега до 19 февруари, с ведрата енергия на Водолея, може да си позволите да разчупите малко ежедневието си. С което нямам предвид да го ударите през просото и да зарежете здравословните навици, разбира се. Просто може (даже е препоръчително) да въведете повече забавления в деня си и да подходите към задълженията си като към част от някаква игра. Това ще внесе различно настроение и свеж поглед в ежедневието и знае ли човек - може да доведе и до по-трайни промени.

Тази неделя се случва и още нещо и то ще е от епохален характер. Плутон ще се премести, след 16 години в Козирог, в знака на Водолей. Влиянието ще е първо сега до началото на септември, после планетата отново ще влезе в Козирог, но след средата на ноември ще се завърне във Водолей и ще прекара там цели две декади. Влиянието върху вас ще е в дома, в който вие управлявате - здраве, навици, организация, чистота. Плутон е трансформиращ и е силно възможно вярванията ви да бъдат атакувани, за да може да изградите най-правилната философия лично за вас. Много Деви ще обърнат внимание не само на своето здраве, но и на философията за здравословния начин на живот и свързването на ум, дух и тяло. Предстои ви да научите много, а как ще приложите наученото зависи само от вас, Деви.

Везни

Промени вкъщи, как ви се струва, Везни? Както и да ви се струва - гледайте да вземете най-доброто от това влияние. Става дума за среща между Слънце и Плутон, която ще се състои на 20-21 януари, като ефектът от нея ще се усеща между 18 и 23 януари. Трансформации, уроци… Това се случва под егидата на Плутон. Във вашия случай е в зоната на дома и рода. Може да се разделите с нещо, за да освободите място за нещо ново и по-желано. А може и да се съгласите на промяна, пожелана отвън. Важното е да го правите в името на по-доброто си бъдеще. Периодът не е подходящ за подписване на имотна сделка.

Готови ли сте в следващите седмици да сте най-големите чаровници на зодиака, Везни? Готови или не - в неделя Слънцето се мести във Водолей и ще ви посипе с харизма. До 19 февруари може да ползвате вродения си чар, засилен от привличащата и обединяваща енергия на Водолея, за да блестите под светлините на прожектора. Разбира се под кой прожектор ще застанете и с каква цел, зависи само от вас. Можете да ползвате магнетизма си, за да се свържете с правилните хора за работа или пък, за да обогатите личния си живот… Между другото - влиянието ще бъде и в дома на фертилността, така че, който има желание, може да поработи за увеличаване на домочадието си.

В неделя ще се случи нещо, което наричам епохално и което ще изведе много от представителите на вашия знак на челни позиции в уредбата на обществото. Плутон ще се премести във Водолей, след 16 години пребиваване в Козирог. И нещо повече - сега планетата ще бъде във Водолей до началото на септември, после ще се върне в Козирог за два месеца и половина и след това - ще влезе отново във Водолей за две декади напред. Докато Плутон е във Водолей, Везните ще имат по-голяма гласност, творческата им енергия ще бъде силна и ще има нужда от изразяване. Много от вас ще създават и творят във всеки един аспект на думата. Периодът е силно плодоносен и вашата задача ще е да не подхождате лекомислено към творческите си възможности, да не ги пилеете, а да ги развивате и да се учите през тях. Помнете, че никога не достигаме върха на възможностите си - винаги има какво още да дадем, да разберем и да направим.

Скорпион

Светът е голям и спасение дебне отвсякъде, Скорпиони. Във вашия случай - най-вероятно е в близкото ви обкръжение. Сега ще ви обясня защо ви говоря тези неща… На 20-21 януари ще се случи среща между Слънце и Плутон. Срещата им ще е силно трансформираща, ще бъде във вашия дом на приятелства, братя и сестри и подобни платонични връзки и влиянието ѝ ще се усеща приблизително между 18 и 23 януари. Ключова дума тук е „трансформация”. Нещо може да се промени с помощта на някой от близкия ви платоничен кръг. А може и да получите някой урок, който (приятен или неприятен) да ви оттласне от сегашното ви положение и да ви прати напред към ново развитие.

В неделя Слънцето ще влезе във Водолей и ще остане там до 19 февруари. За вас това е период, в който да съчетаете влиянието в зоната на дома с желанието и умението на Водолей да се социализира. Събирания със семейството, уютни вечери, съвместни активности… Изобщо - обърнете внимание на всички, което може да бъде качествено прекарано време с близките ви роднини. За много Скорпиони това е добър период за уреждане на финансови въпроси, свързани със семейството.

Тази неделя ще се случи нещо, което няма да се уморя да повтарям, че е епохално. След 16 години пребиваване в Козирог, вашият повелител Плутон ще се премести в знака на Водолей. Пребиваването на планетата в този знак ще продължи първо до началото на септември, след това ще има кратко връщане в Козирог за два месеца и половина и после отново влизане във Водолей за цели две декади напред. За вас това е период, в който ще откривате себе си, през уроците на корените си и най-близкото си семейство. Духът ви едновременно ще се захранва и трансформира, ако се отворите към ранните си преживявания и изградените връзки с най-близките от семейството и ги преработите в контекста на живота, който живеете в момента и който искате да живеете. Плутон е трансформатор и учител. Най-важните уроци не идват лесно, но за сметка на това си заслужават израстването.

Стрелец

За пари и тяхното подреждане малко ще стане дума тази седмица, уважаеми Стрелци. Даже може и да не е малко. Слънцето и Плутон ще се срещнат, а и двете планети са в Козирог и вашия дом на парите. Дотук добре. Въпросът е, че Плутон обича да променя и да дава уроци. Възможно е да получите предизвикани и непредизвикани такива. На първо време ви съветвам в периода на влияние да не подписвате документи за инвестиции и да не харчите излишно. Добра идея е да погледнете в перспектива и да прецените, дали всичките ви разходи са наистина оправдани. Не с цел да се лишавате, разбира се, а да се подсигурите.

В неделя Слънцето ще влезе във Водолей и във вашия дом на приятели, братя и сестри и др.под. платонични връзки. До 19 февруари може да се осланяте на подкрепата на този кръг хора. Независимо с какво решите да се захванете - професионален проект, социална инициатива или просто някакво забавление за свободното време - потърсете съмишленици сред хората около вас. И не само това - организирайте си някакви приятни срещи с колеги и приятели. Също - отделете време за братята и сестрите си. Това ще ви се отрази чудесно както на настроението, така и като инвестиция в тези връзки.

Тази неделя ще се случи нещо, за което съобщавам на всеки знак, че е епохално. Епохално ще е и за вас, Стрелци. Плутон ще се премести във Водолей, след 16 години пребиваване в знака на Козирог. Нещо повече - сега ще преседи във Водолей до началото на септември, после ще направи кратка пауза от около два месеца и половина, в които ще бъде отново в Козирог, и след това ще се завърне пак във Водолей за две декади напред. Уроците, които ще ви дава Плутон в този немалък период, са свързани със семейството и корените. Ще трябва да разгадаете семейните си тайни, да ги преработите в себе си и да продължите напред със силата на истината. Може би ще имате работа и върху тайните, които вие самите сте създали и пазите. Смисълът на преминаването на трансформатора Плутон през този ваш дом, е да научите кои сте и да използвате това знание за утвърждаване на ценностите, в които вярвате.

Козирог

Тази седмица все още ще ни черпите за рождени дни, скъпи Козирози, така че се надявам да гребете с пълни шепи от радостта на празника си. Много важен транзит, който ще е под егидата на вашия знак, ще се случи на 20-21 януари. Слънцето и Плутон ще се срещнат - и двете небесни тела са в Козирог и влиянието от тази среща ще продължи около два дни преди и след събитието. Това е много мощен съвпад, който има потенциал да ви доведе до личностна трансформация. Тази трансформация може да е продиктувана от творческо вдъхновение и да е с позитивен знак. А може и да е раздяла или загуба. Но имайте предвид, че Вселената никога няма за цел просто да ощетява. Тя разчиства пространство за растеж и дава уроци за развитие.

В неделя Слънцето ще се премести във Водолей и във вашия дом на финансова сигурност. Периодът до 19 февруари е подходящ да прегледате бюджета си и да го коригирате, ако има някаква нужда. Също - възползвайте се от енергията на Водолея, за да увеличите постъпленията си - иновативност и работа с хора ще са двете основни силни карти за вас. Прегледайте професионалните си социални мрежи - може би там има полезен контакт, който може да ви помогне да постигнете финансовите си цели.

И сега - нещо епохално - след 16 години във вашия знак, Плутон ще се премести за малко във Водолей тази неделя. 16 години на личностни трансформации, търсене на истината за себе си и изграждане на идентичност. Толкова дълъг период, че може изобщо да не се усеща като търсене на промяна, а като начин на живот. Сега, до началото на септември, на дневен ред при вас няма да стои въпросът кой съм аз, а ще се питате за какво се боря. Плутон ще бъде във вашия дом на парите и финансовата сигурност и за вас ще излезе на дневен ред темата, дали това, с което си изкарвате парите, отговаря на вашата идентичност. Приемете това като няколкомесечна подготовка. Защото планетата ще се завърне във вашия знак между септември и ноември, но след това ще влезе отново във Водолей за цели 20 години. Тоест - 16 години работихте над това кои сте вие и в следващите две декади ще работите над това какво давате на света и какъв е смисълът за вас. Желая успех и не забравяйте, че всяка трансформация е стъпка напред.

Водолей

Тази седмица всички събития, които предстоят, ще бъдат силни за вашия знак. Започвам с много важна среща между Плутон и Слънце, която ще се случи на 20-21 януари и чието влияние ще се усеща приблизително от 18 до 23 януари. И двете небесни тела са във вашия дом на прекратяване на стари неща, философия, интроспекция и лекуване. Тъй като срещата им ще е трансформираща, вероятно много от вас ще получат прозрение, че наистина е добре да се разделят с нещо. А за други Водолеи може промяната да се случи, без те да са я инициирали. Важно е да се фокусирате над урока и перспективата за бъдещето, а не да се борите да задържите миналото.

А сега - най-хубава новина - в неделя ще влезем във вашия личен сезон на рождени дни, Водолеи! Предстоят четири седмици, в които не само ще ни черпите, а и ще може да се фокусирате над себе си. Каква искате да бъде следващата ви лична година? Да пътувате, да растете в кариерата, да влияете на общественото мнение, нещо в личен план? Следващите четири седмици са времето да планирате целите си и да правите стъпки към осъществяване на мечтите си. Не слагайте сами на себе си ограничения. Кой, ако не вие? Кога, ако не сега?

И сега - затаете дъх, защото ви предстои нещо епохално, Водолеи. След 16 години престой във вашия дом на интроспекция и вътрешно лекуване, Плутон ще се премести във вашия знак тази неделя. До началото на септември ще усещате влиянието на планетата в знака си. Нещо, което се случва веднъж на 250 години и е просто феноменално, че ще имате възможност да го изпитате. И много важно - между септември и ноември планетата пак ще се върне в Козирог, но след това ще се премести отново във вашия знак и то - за 20 години напред. Така, че приемете тези няколко месеца, като подготовка. Въпросът, който Плутон ще ви постави е кои сте вие и най-вече - как го заявявате пред света. Предстои ви период на утвърждаване на дълго градена идентичност. 16 години по-късно би следвало да знаете кои сте, какво искате и къде отивате. Време е това да стане ясно за всички.

Риби

Скъпи Риби, предстои ви една силно трансформираща седмица на всички нива. На 20-21 януари ще имаме среща между Плутон и Слънце, чието влияние ще усещаме приблизително от 18 до 23 януари. Събитието ще е особено трансформиращо за всички представители на зодиака. Конкретно при вас и двете небесни тела са във вашия дом на общуването с големи групи от хора и технологиите. Това означава, че в периода на влияние може да получите вдъхновение на направите промяна по отношение на контактите си с външния свят, публичния имидж и посланията си. А може и такава промяна да ви бъде показана (или наложена) от обстоятелствата. Важно е да се осланяте на енергията на Плутон и да знаете, че каквото и да предизвиква промяната у вас, тя има по-висша цел от моментното ви състояние. Целта е бъдещето и излизането на ново, по-високо ниво.

В неделя Слънцето ще влезе във Водолей и това ще са вашите четири седмици за затваряне на личната ви година. Време за равносметки, потупване по рамото и, не по-малко важно - за почивка. Или по-скоро - за отпускане на съзнанието от грижи и от „трябва”, както и от „не трябваше” и за фокусиране върху нуждите и желанията ви. Използвайте времето до 19 февруари за рефлексия върху вътрешния си свят. Така ще можете в следващия месец, когато дойде рождения ви ден, да погледнете навън и напред - към създаване на собствената реалност и изпълнение на целите за следващата лична година.

Готови ли сте за нещо, което не се е случвало от 250 години насам, Риби? Вероятно сте готови, аз не познавам неподготвени представители на знака ви. В неделя Плутон ще се премести във Водолей и във вашия дом на мъдростта, интроспекцията и духовното лекуване. Това се случва след 16 години престой на планетата в Козирог и ще продължи до началото на септември. Това е период, в който и без това силната ви интуиция и необяснима връзка с колективното несъзнавано ще се изостри. Ще можете да научите много, но и трябва да се пазите да не се завихрите в чуждите преживявания. Ще влезете в ролята на духовния учител на зодиака и е много важно, докато сте в тази роля, да балансирате и да не забравяте и своите нужди. От септември до ноември Плутон ще направи кратко връщане към Козирог, но след това ще се закотви пак във Водолей за 20 години. Което означава, че е важно в предстоящите няколко месеца да се подготвите добре за предстоящата дълга духовна трансформация.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Този месец Надя ще участва в шоу във Варна на 18.01 и във Велико Търново на 19.01. За шоуто във Варна вижте тук: https://fb.me/e/8AvGn4onm, за Велико Търново - тук: https://fb.me/e/g1ctkVwdd

В София може да гледате стендъп шоу с нейно участие на 1 февруари. За повече информация —>  https://www.facebook.com/events/1807627856328556?locale=bg_BG

Ако искате да усвоите важни умения за справяне с токсични събеседници, проверете това онлайн обучение: https://fb.me/e/49Qdsy1h0

Може да я слушате от понеделник до петък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 15 Януари 2024 09:25

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам