logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 08.01 - 14.01.2024

Автор: Надя Брайт

Овен

Тази седмица има две по-малки и две по-важни събития. При това - важните ще са в особен синхрон на позитивно влияние. Ще започна с тези, които ще ви се отразят в седмицата, а след това може да видите кои са и събитията с по-дълготраен ефект.

Първо - във вторник и сряда Слънцето и Уран ще се срещнат по благоприятен начин. Това е събитие, което провокира креативността и намирането на нестандартни решения. Слънцето е в Козирог, а Уран е в Телец. Това означава, че дните са подходящи за брейнсторминг срещи, както и да отделите време за поглеждане на някакъв ваш проблем от различна перспектива. Означава още и че можете да търсите новите решения през последователен и земен поглед, какъвто имат и двата знака.

В петък Марси и Юпитер се срещат в благоприятен ъгъл. Планетата на експанзията е във вашия дом на кариерно развитие, а оптимистът и късметлия Юпитер - в зоната ви на парите. Чудесна комбинация, вероятно ще се вдъхновите как да изкарате повече пари. Само ви съветвам да изчакате ден-два с вземането на решения, за да не се окаже, че интензитета на влияние на двете планети ви е подвел да не прецените достатъчно детайлите.

В четвъртък ще имаме новолуние в Козирог, което ще изгрее във вашия дом на кариерно развитие. В събота пък Меркурий ще се премести в същия знак и в същия ваш дом до 5 февруари. Използвайте новолунието, за да си поставите за професионално развитие за шест месеца напред. Истински, амбициозни, но и реалистични цели. Също така - направете някакви стъпки за изпълнението им, в дните след новолунието, за да може Луната да ви подкрепя в следващите шест месеца. Ако сега сте заложили правилните за вас цели и ако работите последователно за тях - до края на юни, когато е пълнолунието в Козирог, ще трябва да видите резултат. Наблягам на последователната работа, защото това е, което този знак покровителства.

Меркурий също ще помага. Комуникацията ви ще върви по-леко в работен план. Имате добри аспекти за постигане на своето при преговори. За Козирог е много важно да сте на справедливата страна, както и да се съобразявате с базовите ценности. Това ще трябва да ви е отправна точка, когато комуникирате служебните си теми. Също - периодът е благоприятен да адресирате несправедливости, ако има такива, които се случват на работното ви място.

Телец

Тази седмица има две по-малки и две по-важни събития. При това - важните ще са в особен синхрон на позитивно влияние. Вашия знак е един от тези, при които ще подредя събитията хронологично.

Първо - във вторник и сряда Слънцето и Уран ще се срещнат по благоприятен начин. Това е събитие, което провокира креативността и намирането на нестандартни решения. Слънцето е в Козирог, а Уран е във вашия знак. Имате много добри аспекти да бъдете осенени от важни идеи или да търсят мнението ви за нещо. Дните са подходящи за брейнсторминг срещи, както и да отделите време за разглеждане на някакъв ваш проблем от друга перспектива. Можете да търсите новите решения през последователния и земен поглед, който е характерен за вашия знак.

В четвъртък ще имаме новолуние в Козирог и то ще освети вашия дом на пътуване, учене и приключения. Любопитното е, че в събота Меркурий ще се премести в същия знак и същия ваш дом, като ще стои там до 5 февруари. Двете влияния се допълват чудесно. Добре е след новолунието да отделите време и да си помислите къде бихте искали да пътувате в следващите шест месеца. Или пък дали не искате да развиете кариерата си извън границите, в които се намирате. Когато си отговорите на тези въпроси - набележете си план и направете първите стъпки по него. Ако целите ви са били добри за вас и ако следвате Козирожкия модел на работа - старателно и последователно, в края на юни вече трябва да видите резултатите.

В петък оптимистът Юпитер, който е във вашия знак, ще се срещне с буйния Марс, който е в зоната ви на покоряване на нови хоризонти. Това влияние се съчетава много добре с новолунието. Съветвам ви обаче по-скоро да го използвате за вдъхновение по въпроса къде бихте искали да отидете и колко далеч искате да стигнете, отколкото да предприемате реални действия. Просто комбинацията от планетите е много силна и може да се подведете и да не прецените достатъчно детайлите.

Меркурий ще ви помага в ученето, резервациите на пътувания, както и в контактите с хора в чужбина. От вас се иска само да сте целенасочени, открити и честни, което са качествата на Козирога. До 5 февруари имате много благоприятно влияние за започване на ново образование. За тези от вас, които имат стари висящи изпити или недовършена работа, свързана с образованието им - сега е моментът да оправите тези бакии. Успех!

Близнаци

Тази седмица има две по-малки и две по-важни събития. При това - важните ще са в особен синхрон на позитивно влияние. Вашият знак е един от тези, при които ще подредя събитията хронологично.

Първо - във вторник и сряда Слънцето и Уран ще се срещнат по благоприятен начин. Това е събитие, което провокира креативността и намирането на нестандартни решения. Слънцето е в Козирог, а Уран е в Телец. Това означава, че дните са подходящи за брейнсторминг срещи, както и да отделите време за поглеждане на някакъв ваш проблем от друга перспектива. Означава още и че можете да търсите новите решения през последователен и земен поглед, какъвто имат и двата знака.

Много интересна комбинация ви се очертава, Близнаци… В четвъртък ще има новолуние в Козирог, а в петък - Меркурий ще влезе в същия знак до 5 февруари. И двете влияния ще са във вашия дом на еротика, себерефлексия и тайни. Козирогът не е много на „ти” с този дом и затова начините да ползвате влиянията не са много. Подходящо е, след новолунието, да си зададете въпроси по отношение на желанията в интимната ви връзка. Достатъчно ли сте удовлетворени, какво би ви удовлетворило повече, какво можете да допринесете и други подобни ориентирани към бъдещето теми. Новолунието е събитие, което предполага, че може да си поставите цели в определена посока и да работите върху тях. Ако направите това сега по отношение на интимната сфера на живота си, до края на юни би следвало да видите резултатите.

В петък Марс и Юпитер ще се срещнат и ще образуват много силно влияние, касаещо интимния ви живот и подсъзнанието ви. Денят е подходящ за осъществяване на фантазии. Не е подходящо обаче да смятате, че осъществените преживявания в този ден са толкова силни, колкото са усещанията ви в тях. Или с други думи - отдайте се на страстите си, но изчакайте ден-два, докато им придадете съществено значение за живота си.

Меркурий пък ще ви помага да общувате по-качествено с интимния си партньор. Козирогът може да изчисти комуникацията от недомлъвки и други неясноти, които правят реалността несигурна. Също - ще можете по-лесно да обсъждате горните теми с партньора си. В периода на влияние е възможно много тайни да бъдат разбулени.

Рак

Тази седмица има две по-малки и две по-важни събития. При това - важните ще са в особен синхрон на позитивно влияние. Ще започна с тези, които ще ви се отразят в седмицата, а след това може да видите кои са и събитията с по-дълготраен ефект.

Първо - във вторник и сряда Слънцето и Уран ще се срещнат по благоприятен начин. Това е събитие, което провокира креативността и намирането на нестандартни решения. Слънцето е в Козирог, а Уран е в Телец. Това означава, че дните са подходящи  за брейнсторминг срещи, както и да отделите време за поглеждане на някакъв ваш проблем от друга перспектива. Означава още и че можете да търсите новите решения през последователен и земен поглед, какъвто имат и двата знака.

В петък Марс и Юпитер се срещат под благоприятен ъгъл. Денят за вас е подходящ да излезе с партньора си сред компания. Или ако сте необвързани, да си потърсите партньор на някакво мероприятие или събиране. Какъвто и да е семейният ви статус - не си стойте вкъщи. Юпитер покровителства добрите развития, а Марс е силно страстен, така че все някакъв късмет ще ви излезе.

Дошло е време за партньорства и колаборации, скъпи Раци. В четвъртък ще имаме новолуние в Козирог, а а петък - Меркурий ще влезе в същия знак. И не само ще се случат в един и същи знак, но и в един и същи ваш дом - този на партньорствата. След новолунието е добре да обмислите какви са целите и желанията ви, свързани с най-важните ви партньорства. За необвързаните ще е важно да си отговорят на въпроса търсят ли половинка или не. И ако търсят - какво всъщност искат и какво са готови да дадат. Ако се постараете да изясните приоритетите си и поведението ви им импонира, до края на юни би следвало да се случи промяна в личния ви живот. Нещо подобно важи и за обвързаните - осъзнаване на приоритетите, следване на желаната посока и ще видите качествена промяна след шест месеца. Изброеното дотук важи и в служебен план.

До 5 февруари Меркурий ще работи във ваша полза по отношение на  комуникацията с партньора ви. Използвайте този период, за да изчистите скрити и явни неразбирателства. И най-вече - използвайте го за качествена комуникация с партньора ви и по-дълбоко свързване. Необвързаните Раци ще имат късмет в общуването с потенциални партньори, както и в използването на технологии с цел намиране на партньор. И тук мога да кажа, че важи както за лични, така и за служебни партньорства.

Лъв

Тази седмица има две по-малки и две по-важни събития. При това - важните ще са в особен синхрон на позитивно влияние. Ще започна с тези, които ще ви се отразят в седмицата, а след това може да видите кои са и събитията с по-дълготраен ефект.

Първо - във вторник и сряда Слънцето и Уран ще се срещнат по благоприятен начин. Това е събитие, което провокира креативността и намирането на нестандартни решения. Слънцето е в Козирог, а Уран е в Телец. Това означава, че дните са подходящи за брейнсторминг срещи, както и да отделите време за поглеждане на някакъв ваш проблем от друга перспектива. Означава още и че можете да търсите новите решения през последователен и земен поглед, какъвто имат и двата знака.

В петък Марс и Юпитер ще осъществят благоприятна среща, която може да повлияе много добре на професионалния ви живот. Може да получите вдъхновение, с какво или как трябва да се заемете, за да постигнете успех. Само внимавайте да не се хвърлите в нещата необмислено и страстно, защото под влияние на тези две планети е напълно възможно. Помислете над идеята си и след това се захванете с изпълнението ѝ.

Имате цели две влияния, които да се отразят благотворно на тонуса и формата ви, уважаеми Лъвове. В четвъртък ще имаме новолуние в Козирог, а в събота - Меркруий ще влезе в същия знак до 5 февруари. И двете влияния ще бъдат във вашия дом на навици, грижа за себе си и уелнес. Първо - на 11 януари, новолунието, е точното време да напишете истинските си резолюция за новата година по отношение на фитнеса и диетите. Ако планирате добре, ако използвате качествата на Козирога - последователен, старателен, амбициозен реалист и ако работите за целите си - в края на юни ще видите ефекта от старанието си.

До 5 февруари Меркурий ще влияе добре на всички дейности, които включват подреждане и систематизиране на ежедневната ви рутина. Особено онези, които са свързани с технологиите. Може да поработите в полза на менталното си здраве, като си подредите физическите и дигитални папки и разчистите пространствата около вас. Най-доброто обаче е, ако ръка за ръка с разчистените и подредени пространства, приемете и задачата да организирате по-добре ежедневните си навици.

Дева

Тази седмица има две по-малки и две по-важни събития. При това - важните ще са в особен синхрон на позитивно влияние. Ще започна с тези, които ще ви се отразят в седмицата, а след това може да видите кои са и събитията с по-дълготраен ефект.

Първо - във вторник и сряда Слънцето и Уран ще се срещнат по благоприятен начин. Това е събитие, което провокира креативността и намирането на нестандартни решения. Слънцето е в Козирог, а Уран е в Телец. Това означава, че дните са подходящи за брейнсторминг срещи, както и да отделите време за поглеждане на някакъв ваш проблем от друга перспектива. Означава още и че можете да търсите новите решения през последователен и земен поглед, какъвто имат и двата знака.

В петък Марс ще се срещне с Юпитер и тази среща ще е благоприятна. При вас влиянието ще е много интензивно и вероятно ще усетите изблик на желание за бонвиванство. Ще искате да пътувате, да флиртувате, да се забавлявате и изобщо - да усетите хубавото от живота. Няма лошо, особено, ако можете да си наредите така нещата. В този ден обаче ви съветвам по-скоро да се отдадете на усещанията си, отколкото да купувате самолетни билети. Може и идеята ви да е много добра, но е по-добре да я премислите два пъти, защото Юпитер малко ще замъглява преценката ви за детайлите.

В четвъртък ще имаме новолуние в Козирог, а в събота - Меркурий ще се премести в същия знак до 5 февруари. И не само, че ще са в един и същи знак, а и ще бъдат в един и същи ваш дом - този на гламур, флиртове и слава. Малко странна е тази позиция за Козирогът, който предпочита по-стабилни преживявания от „гламур, флиртове и слава”, но все пак влиянията може да са благотворни. Просто трябва да се работи правилно с тях. Ако решите да изкарате под светлините на прожекторите своята сериозна страна и резултатите, които постигате - няма да сгрешите. Още по-ясно обяснено - тези две влияния ще ви помогнат да се издигнете по-напред и по-нагоре в своите амбиции. От една страна - трябва да си поставите за цел да запознаете всички с достойнствата и уменията си (за което Меркурий ще помага), а от друга - да капитализирате контактите, които ще осъществите, докато го правите. Мислете разумно, не се ограничавайте в поставянето на целите си, не се самосаботирайте, действайте уверено и до края на юни ще видите резултати.

Везни

Тази седмица има две по-малки и две по-важни събития. При това - важните ще са в особен синхрон на позитивно влияние. Във вашия случай ще подредя събитията в хронологичен ред..

Първо - във вторник и сряда Слънцето и Уран ще се срещнат по благоприятен начин. Това е събитие, което провокира креативността и намирането на нестандартни решения. Слънцето е в Козирог, а Уран е в Телец. Това означава, че дните са подходящи за брейнсторминг срещи, както и да отделите време за поглеждане на някакъв ваш проблем от друга перспектива. Означава още и че можете да търсите новите решения през последователен и земен поглед, какъвто имат и двата знака.

В четвъртък ще имаме новолуние в Козирог, а в събота Меркурий ще влезе в този знак и ще стои там до 5 февруари. И двете събития ще се случат във вашата зона на дома и рода. Как да ползвате влиянието? След новолунието си помислете какво бихте искали да обновите и/или промените в дома си. Ако сега започнете някаква промяна, в следващите шест месеца имате много добри аспекти да я завършите успешно. Също така много Везни ще имат желание да си стоят вкъщи, загърнати с меко одеяло и с топла напитка в ръка. Отдайте се на това желание, времето, прекарано по този начин, ще ви донесе душевен мир.

В петък може би доста силно ще искате да си останете вкъщи. Но не, за да се завиете с топло одеяло, а за да се отдадете на интимни забавления. Това се дължи на срещата между Марс и Юпитер в този ден. Двете планети ще запалят страстите ви, но и ще накарат да търсите преживяванията си по-скоро в уютна и затворена среда. Надявам се, че ще ви е възможно да го организирате, Везни.

Меркурий ще ви помага в комуникацията със семейство и роднини, така че периодът на влиянието му е подходящ за решаване на въпроси от семеен характер. Козирогът ще покровителства всяка ваша комуникация с близките, която е основана на честност, откритост и поставя основа за бъдещето. Дори да нямате въпроси за решаване с роднините, търсете начин да общувате повече, ще научите ценни уроци.

Скорпион

Тази седмица има две по-малки и две по-важни събития. При това - важните ще са в особен синхрон на позитивно влияние. Ще започна с тези, които ще ви се отразят в седмицата, а след това може да видите кои са и събитията с по-дълготраен ефект.

Първо - във вторник и сряда Слънцето и Уран ще се срещнат по благоприятен начин. Това е събитие, което провокира креативността и намирането на нестандартни решения. Слънцето е в Козирог, а Уран е в Телец. Това означава, че дните са подходящи за брейнсторминг срещи, както и да отделите време за поглеждане на някакъв ваш проблем от друга перспектива. Означава още и че можете да търсите новите решения през последователен и земен поглед, какъвто имат и двата знака.

В петък ще имате много подходящо влияние за общуване с половинката си. Марс и Юпитер ще се срещнат под благоприятен ъгъл и влиянието ще е толкова интензивно, че със сигурност ще се почувствате по-добре, ако го изконсумирате. По-скоро говорим за качествено прекарано време заедно, отколкото само за разгорени страсти в случая. Макар, че и без това не може да мине, защото… Марс :)

В четвъртък ще има новолуние в Козирог и във вашия дом на приятели и братя и сестри (близки платонични връзки) и по-важното - домът на комуникацията. В събота пък Меркурий ще влезе в същия знак и в същия ваш дом и ще стои там до 5 февруари. Това новолуние е много подходящ момент да се насочите към себеизразяване и към обновяване на кръга от хора, с които общувате. Влиянието е подходящо за нови неща - нови приятели, нови кръгове по интереси, клубове и пр.

Благодарение на Меркурий и на това, че вече не е ретрограден, сега ще можете да се изразявате, както и да се разбирате много по-лесно с околните. Използвайте времето до 5 февруари, за да презентирате идеите и уменията си, където бихте желали. Благоприятно е и за заздравяване на връзките с близките ви, както и за създаване на нови контакти от всякакъв характер. Ще ви дам съвет, който напоследък се разбира малко неправилно, но в този случай е много подходящ - бъдете себе си, Скорпиони!

Стрелец

Тази седмица има две по-малки и две по-важни събития. При това - важните ще са в особен синхрон на позитивно влияние. В хороскопа за вашия знак, за разлика от този на доста други знаци, ще ги подредя хронологично.

Първо - във вторник и сряда Слънцето и Уран ще се срещнат по благоприятен начин. Това е събитие, което провокира креативността и намирането на нестандартни решения. Слънцето е в Козирог, а Уран е в Телец. Това означава, че дните са подходящи за брейнсторминг срещи, както и да отделите време за разглеждане на някакъв ваш проблем от друга, различна перспектива. Означава още и че можете да търсите новите решения през последователен и земен поглед, какъвто имат и двата знака.

Започвате годината с доста благоприятни влияния за вашите финанси, Стрелци. Мисля, че новините са добри. В четвъртък ще имаме новолуние в Козирог и във вашия дом на финансова стабилност, а в събота Меркурий ще се премести в същия знак и същия дом и ще стои там до 5 февруари. Много е важно след новолунието да направите равносметка, както и план за финансов просперитет. Подчертавам просперитет, защото влиянието е подходящо за нови приходи и увеличаване на благосъстоянието. За да се възползвате максимално трябва да се опрете на качествата на Козирога - последователност, стабилност, старание, реализъм и амбиция. Тоест - по-малко оптимистично мислене и повече пунктуалност няма да са излишни във финансовия ви план. За сметка на това - ако той е добър и започнете работа по него, скоро след новолунието - до края на юни тази година ще видите резултати от работата си.

Петък ще е ден, в който може особено силно да усетите желание за инициативност по отношение на печеленето на пари. Експанзивният Марс ще се срещне с вашия повелител Юпитер и влиянието им върху вас и желанието ви за печелене ще бъде доста интензивно. Препоръчвам ви в този ден по-скоро да събирате вдъхновение и идеи, отколкото да вземате решения. Просто ще сте много завихрени в оптимизъм и желание за успех и може да се пропуснат детайли.

Меркурий ще ви помага в комуникацията, свързана с постигане на финансовите ви цели. Помислете дали имате достатъчно контакти, които могат да помогнат за идеите ви за увеличаване на доходите. Ако имате - обърнете се към тях с конкретни идеи. А ако нямате - създайте познанства. Междувпрочем създаването на контакти никога не е излишно, независимо дали става дума за пари или друга сфера на живота… Също - когато се запознавате с нови хора до 5 февруари, обръщайте внимание и ги запомняйте, може да се окаже, че биха били полезни за делата ви. Успех, Стрелци!

Козирог

Скъпи Козирози, тази седмица имаме две краткотрайни и две по-силно въздействащи събития. И вторите две са все във вашия знак. Което е чудесно, откъдето и да го погледнеш, затова започвам с тях.

Първо - във вторник и сряда Слънцето и Уран ще се срещнат по благоприятен начин. Това е събитие, което провокира креативността и намирането на нестандартни решения. Слънцето е във вашия знак, а Уран е в Телец. Може да получите неочаквани прозрения или да потърсят мненията ви по някакъв казус. Дните са подходящи за брейнсторминг срещи, както и да отделите време за поглеждане на някакъв ваш проблем от друга перспектива. Може да търсите новите решения през последователен и земен поглед, какъвто имат вашия знак и Телеца.

В петък Марс, който също е във вашия знак в момента, ще се срещне с късметлията Юпитер, който е в дома ви на флиртове и романси. Този ден може да е много наситен с неочаквани романтични и страстни преживявания за представителите на вашия знак. Най-доброто, което можете да направите, е да им се отдадете, но и да внимавате да не си загубите ума във водовъртежа на емоциите. Изчакайте с преценката за човека, който ви е завъртял главата, нека страстния Марс се успокои и тогава ще мислите.

Годината ви започва много добре, Козирози. Даже с летящ старт на новолуние във вашия знак. То ще се случи на 11 януари и е повече от чудесен момент да си набележите целите за следващите шест месеца. Както и да направите първите стъпки към тях, разбира се. За да може да пожънете резултатите в края на юни, когато ни очаква пълнолунието в Козирог, не оставяйте това, което желаете само в сферата на хипотетичното. Казано накратко - това е истинският момент за новогодишните ви резолюции - действайте!

В събота Меркурий ще се настани във вашия знак, където ще остане до 5 февруари. Както знаете, планетата на комуникацията и технологиите вече не е ретроградна, така че да е във вашият знак е прекрасно. В следващите 3-4 седмици се отдайте на свободно себеизразяване. Било то по отношение на личния ви стил или на някакво послание, което искате да отправите. Не се цензурирайте, не се опитвайте да се впишете в предполагаеми рамки. Бъдете себе си, защото това е, което ще привлече истински смислени хора в живота ви - такива, с които споделяте общи ценности и такива, които могат да оценят вас.

Водолей

Тази седмица има две по-малки и две по-важни събития. При това - важните ще са в особен синхрон на позитивно влияние. Ще започна с тези, които ще ви се отразят в седмицата, а след това може да видите кои са и събитията с по-дълготраен ефект.

Първо - във вторник и сряда Слънцето и Уран ще се срещнат по благоприятен начин. Това е събитие, което провокира креативността и намирането на нестандартни решения. Слънцето е в Козирог, а Уран е в Телец. Това означава, че дните са подходящи за брейнсторминг срещи, както и да отделите време за поглеждане на някакъв ваш проблем от друга перспектива. Означава още и че можете да търсите новите решения през последователен и земен поглед, какъвто имат и двата знака.

В петък Марс, който е във вашия дом на подсъзнанието ще се повлияе от Юпитер, който е повелител на оптимизма и късмета и е в зоната на дома ви. Силно експанзивно влияние в немного експанзивни зони… Възможно е да получите някакви прозрения по отношение на дома и рода си. Но може и просто креативността ви да се събуди и да отведе съзнанието ви в неочаквани посоки.

В четвъртък ще имаме новолуние в Козирог и за вас това събитие може да бъде особено освобождаващо, Водолеи. Новолунието ще изгрее във вашия дом на слагане на край, лекуване и философски поглед над живота. Много подходящо е да прецените от какво/кого искате да се освободите в живота си и да набележите стъпки как да стане това. Има ситуации, в които нещо/някой ни тежи, но ние приемаме, постепенно свикваме да живеем така и не осъзнаваме, че можем да променим ситуацията си към по-добро. Всяка промяна плаши и не е нужно да се впуснете веднага към нейното осъществяване. Но е добре първо откровено да признаете на себе си какво бихте искали да промените и след това да предприемете някаква стъпка, за да може Луната да ви помогне в начинанието.

И като казах да признаете пред себе си… В събота Меркурий също влиза в Козирог и във вашия дом на философския поглед над живота. До 5 февруари имате много добри аспекти да поговорите малко със себе си и, което е много важно - да се изслушате. Даже, за някои от вас, няма да е зле да се обърнат към професионалист, който да ги изслуша - коуч, терапевт, ментор. Нека не забравяме, че всичко, което правите в живота ви, започва именно с това, което е вътре във вас и затова си заслужава да обърнете внимание на психичния и емоционалния си свят.

Риби

Тази седмица има две по-малки и две по-важни събития. При това - важните ще са в особен синхрон на позитивно влияние. Ще започна с тези, които ще ви се отразят в седмицата, а след това може да видите кои са и събитията с по-дълготраен ефект.

Първо - във вторник и сряда Слънцето и Уран ще се срещнат по благоприятен начин. Това е събитие, което провокира креативността и намирането на нестандартни решения. Слънцето е в Козирог, а Уран е в Телец. Това означава, че дните са подходящи за брейнсторминг срещи, както и да отделите време за поглеждане на някакъв ваш проблем от различна перспектива. Означава още и че можете да търсите новите решения през последователен и земен поглед, какъвто имат и двата знака.

В петък Марс, който е в зоната ви на общуване с големи групи от хора, ще се срещне с късметлийският Юпитер, който пък е в зоната ви на комуникация. Това е ден, в който може да получите много сериозно вдъхновение за комуникационен проект или пък да се запалите по кауза. Възможно е и да усетите силно желание да казвате, каквото ви е на сърце. Съветвам ви да премисляте по два пъти, преди да го правите.

В четвъртък ще имаме новолуние в Козирог, а в събота - Меркурий също ще се премести в този знак. И двете влияния ще са във вашия дом на общуване с големи групи от хора и технологии. Чудесни влияния и чудесна комбинация между тях. Първото, което можете да направите е след новолунието да си набележите цели, свързани с по-широка комуникация, които искате да постигнете. Някои от вас може да целят популярност, други - да установят контакт с хора от различни сфери на дейност и краища на света, четвърти може да искат творчеството им да достигне до по-голям кръг хора… Каквото и да е в тази посока - след новолунието си го набележете и направете първите стъпки към реализация. В края на юни, на пълнолунието в Козирог, ще можете да преброите пилците.

Меркурий ще ви помага в тези дела чак до 5 февруари. Ще имате много добри аспекти за публични изяви, както и за разпращане на посланията ви сред големи групи от хора. Ползвайте смело технологиите (и отговорно, разбира се), за да се изразявате, да ви опознават и да се свързвате с хора. Периодът е подходящ за сбирки с приятели, излизания с компания и всякакъв род обществени мероприятия - коктейли, изложби и пр.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Този месец Надя ще участва в шоу във Варна на 18.01 и във Велико Търново на 19.01. За шоуто във Варна вижте тук: https://fb.me/e/8AvGn4onm, за Велико Търново - тук: https://fb.me/e/g1ctkVwdd

Ако искате да усвоите важни умения за справяне с токсични събеседници, проверете това онлайн обучение: https://fb.me/e/49Qdsy1h0

Може да я слушате от понеделник до петък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 08 Януари 2024 08:52

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам