logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 18.12 - 24.12.2023

Автор: Надя Брайт

Овен

Скъпи ми Овни, как преживявате празничния месец? Прескачате ли от парти на парти с обезоръжаващата си усмивка или сте заринати до рогцата в работа? Каквото и да е - надявам се, че сте доволни:) А ако знаете само колко наситена със събития седмица ни предстои… Започвам едно по едно да ви ги представям:

В четвъртък Слънцето влиза в знака на Козирог и в следващите четири седмици ще празнуваме техните рождени дни. За вас това е време, в което можете да използвате стабилната енергия на този знак и да я вложите в кариерното си развитие. Козирогът е бащината фигура на зодиака - поставя основите, установява реда, планира занапред и осигурява реда. Именно този поглед над кариерата ви може да ви помогне да постигнете желано развитие. Или иначе казано - смирете за кратко експлозивната си овенска енергия, застопорете се за малко на едно място, планирайте добре, дишайте дълбоко и тръгнете с методични крачки напред.

Също в четвъртък Венера ще се конфронтира с Уран (който и без това носи революционна енергия) и е възможно при вас да изникне ситуация, свързана с интимния ви партньор или с пари, или и с двете заедно. Помнете, че от вас зависи дали ще я приемете като нещо радикално или като временно затруднение. Както и какви изводи ще направите и как ще ги ползвате занапред.

В петък Слънцето ще влезе в конфликт с Меркурий и е добре да бъдете по-внимателни в общуването си с колегите. Не знам за какво точно да внимавате, това зависи от личния ви контекст. Просто съветвам да премисляте какво казвате, както и да си проверявате служебните имейли по два пъти, преди пращане.

В събота Меркурий, който ще си е все така ретрограден до 1 януари, ще се премести в знака на Стрелец и във вашия дом на пътуванията на далечни разстояния. Отсега ви казвам да не се настройвате за предстоящи проблеми в организацията, защото понякога тази настройка ни кара да виждаме дори в дребните несъответствия голям извор на нерви. Ако сте спокойни, ако сверявате детайлите по повече от веднъж и ако подходите организирано към пътуванията си, ще бъдете добре. От мен - успех и приятно изкарване!

Телец

Надявам се, че ви намирам в отлично разположение на духа, уважаеми Телци! Предстои седмица, изпълнена със събития, така че затегнете коланите и стойте с мен, докато ви ги представям.

В четвъртък повелителката ви Венера ще се конфронтира с революционерът Уран, който е във вашия дом. Възможни са някакви промени в нагласата, относно любовния ви живот и/или материалните ценности. Всъщност - дали ще приемете случващото се в този ден за знак за промяна или като нещо временно, зависи от вас. Уран просто ще даде повод за размисъл, вие решавате какво да излезе от това.

В същия ден Слънцето ще се премести в Козирог и във вашия дом на пътувания, покоряване на нови хоризонти и учене. Може да използвате качествата на Козирога, за да планирате в дългосрочен план някакъв вид личностно развитие или пък пътуване, далеч от границите на страната, в която сте. Напомням, че качествата на Козирога са целенасоченост, скромност, планиране, морална устойчивост и стабилност. Негативните са инатливост, консервативност, затвореност. Вие избирайте кое да вземете и как да го развиете. Аз от сърце желая успех!

В петък Слънцето ще конфронтира Меркурий. Това означава да бъдете внимателни как общувате най-вече с интимната си половинка. Възможно е да останете неразбрани или вие да не разбирате точно какво ви се казва. Не се навивайте - има големи шансове да просто нещо временно.

И като казах Меркурий… В събота планетата на комуникацията се мести в знака на Стрелец и отива точно в дома ви на интимно общуване, еротика и тайни. Напомням, че до 1 януари планетата е ретроградна. Затова, на първо място - бъдете внимателни какви тайни споделяте и къде. Ако има някакви противоречия с интимния ви партньор, възможно е в този период да излязат отново на преден план. Във ваши ръце е дали ще подходите към разрешаване или задълбочаване на ситуацията.

Близнаци

Как сте, скъпи Близнаци? Празничният месец завихрил ли ви е с пълна сила в емоции, организации и пр.? Вероятно да. Но изчакайте само да видите колко астрологични събития предстоят…

В четвъртък Венера ще се конфронтира с и без това бунтовния Уран. За вас това може да донесе внезапен прилив на емоции, който да се чудите къде да вместите в напрегната си програма. Съветът ми е все пак да го вместите някъде и да си обърнете внимание. Не се пренебрегвайте - да прегърнеш себе си е винаги добра идея - ще ви зареди с нови сили.

В същия ден Слънцето се мести в Козирог и във вашия дом на интимно общуване, еротика и тайни. Енергията на Козирога е по-скоро в посока планиране и поставяне на основи за дългосрочни решения. От друга страна - щом е Слънце, значи ще имате и доста харизма, пратена от Вселената. По-разбираемо казано - в следващите четири седмици ще може да привлечете, каквото вие пожелаете в интимния си живот. И от ключово значение тук е да определите какво желаете. Иначе може да стане твърде населено, така да се каже…

В петък Слънцето ще се конфронтира с Меркурий и всъщност това е ден, в който много ясно може да си проличи, ако не сте взели решение по горното влияние. Възможно е да давате и да получавате смесени сигнали. В подобна какофония полезно за ориентацията е да не действате импулсивно, а да се опитвате наистина да чувате какво ви се казва. В случай, че не разбирате - да питате.

В събота Меркурий, който е ретрограден до 1 януари, ще се премести в знака на Стрелец и вашия дом на партньорствата. В този период може да излязат на преден план неизяснени досега въпроси с личен или служебен партньор. Обикновено, когато излезе на яве нещо нерешено, пред нас стои дилемата дали да подходим към разрешаване и изясняване или да се фокусираме над проблема и да вземем друга посока на действие. Какво да направите зависи от вас. Важно е да помните обаче, че от всички възможни варианти, този със смитането под килима, е най-малко работещ. Някои връзки стават по-устойчиви, след появата на неразбирателства, а други се трансформират в минало. И в двата случая е за добро, като за край на годината.

Рак

Как сте, уважаеми сантиментални Раци? Напълно обзети ли сте от Коледен дух или много работни задачи в края на годината все още не ви позволяват да потънете в празничност? Какъвто и да отговорът ви, идвам да ви кажа, че тази седмица небесните тела са ни подготвили много събития…

В четвъртък Венера ще се конфронтира с Уран (който и без това обича да се конфронтира) и е добре да внимавате по отношение на настройката си, спрямо партньора. Както и по отношение на това какво говорите за партньора си пред други хора. Възможно е в този ден да влезете в собствен филм (което, простете, знаем че умеете) и това да ви предизвика да правите промени. Може би е по-добре да обмислите вида на промените още няколко дни, преди да пристъпите към тях.

Още повече, че в четвъртък Слънцето ще влезе в Козирог и именно във вашия дом на партньорствата. В този период от четири седмици е подходящо да поставите основите на по-стабилно и дългосрочно партньорство в личен или служебен план. Необвързаните имат добри аспекти да срещнат сродна душа. Обръщам внимание - не просто нов интимен партньор, а сродна душа. Затова се оглеждайте добре. А за обвързаните е подходящо да се фокусират върху връзката си и да инвестират в нея.

В петък Слънцето ще влезе в конфликт с Меркурий и в този ден е добре да бъдете внимателни с всичко, което касае работата ви или някакъв вид организация и планиране. Сверявайте детайлите, не бързайте и четете по два пъти преди пращане, както и когато получите нещо.

В събота пък ретроградния Меркурий ще се премести в знака на Стрелец и вашия дом на служба и навици. Планетата на комуникацията ще е там до 1 януари. Може да излязат стари недовършени задачи - довършете си ги, без да се нервирате - за добро е. Периодът е подходящ да ревизирате старите си идеи за по-здравословен начин на живот и методично и без напрежение, да ги въведете в ежедневието си. Да - краят на декември е, не ви се почва диета, разбирам… Но не е и нужно. Малки и последователни крачки ще ви поведат към желаните форма и състояние. Успех!

Лъв

Лъвове, купихте ли вече всички подаръци за Коледа? Или, признайте си, не обичате да планирате жестовете си, а да ги правите спонтанно и с размах и затова ще ви видим тази седмица как харчите непланирано много пари за близките си? Само питам… Освен празнично пазаруване, Вселената ни е приготвила и доста събития в предстоящите дни, така че стойте с мен.

В четвъртък планетата на любовта Венера ще се конфронтира с революционния Уран. За вас това може да донесе противоречие в баланса между работа и личен живот. И което е малко по-напрягащо - може да имате външен натиск с кого повече да се съобразите. Не забравяйте да попитате първо себе си какво смятате по въпроса и да артикулирате максимално ясно позицията си пред заинтересованите страни.

В същия ден Слънцето ще влезе в Козирог и във вашия дом на ежедневни навици, служба и грижа за себе си. Предстоят четири седмици, в които можете да се погрижите за нуждите, които касаят тялото и духа ви. Препоръчително е да ползвате качествата на Козирога - планираност, методичност, стабилност. Тоест - да оставите за малко настрани лъвската си амбиция и да не си поставяте цели да покорите фитнеса за два дни, а по-скоро да мислите дългосрочно. Не забравяйте и да обърнете внимание и на менталното и емоционалното си здраве и да намерите време да поизчистите съзнанието си от проблемите на ежедневието.

В петък Слънцето ще влезе в конфликт с Меркурий и хубаво е на този ден всички да внимаваме как говорим един с друг. Неразбирателства и недоразумения са твърде възможни, така че от една страна е наистина препоръчително да говорим и слушаме внимателно, а от друга да имаме предвид, че тези смущения по линията са с временен характер.

В събота Меркурий, който е ретрограден до 1 януари, ще се премести в знака на Стрелец и вашия дом на слава, флиртове и забавления. Тук ще бъда много кратка и ясна - внимавайте какви сигнали давате на увлечените по вас, какво говорите на събирания и колко сте чувствителни, към това, което чувате. Подхождайте с двойна отговорност към това да сте в светлината на прожекторите, когато попаднете там.

Дева

Деви, как сте? Обзел ли ви е Коледният дух? Купихте ли вече всички подаръци, измислихте ли какво ще сервирате на трапезите? И нещо не по-малко важно - блестите ли по Коледните партита и тази година? Вселената ни е приготвила много събития идната седмица, така че - вижте по-надолу.

В четвъртък Слънцето ще влезе в Козирог и във вашия дом на слава, флиртове и забавления. Козирогът е сериозен и затова може би няма да сте много лековато настроени във флиртовете. Тоест необвързаните вероятно ще търсят нещо по-стабилно, отколкото просто забавление за няколко вечери. Добре е, ако е така, да се постараете да давате правилните сигнали на хората, към които имате интерес. Обвързаните може да използват предстоящите четири седмици за да прекарат забавно и отпускащо време с партньора си. Отколкото и време да сте заедно - поживейте малко като пресни гаджета, ще ви се отрази освежаващо.

В същия ден Венера ще се конфронтира с Уран. Бунтовният Уран е във вашия дом на пътувания и развития и оттам ще влезе в конфликт със зоната на приятелства и братя и сестри. С други думи - може да изникнат дилеми между личния избор и това, което искат от вас близките ви от този кръг. Най-важното е да запазите спокойствие и да не забравите да попитате най-важния си човек, какво мисли по въпроса. А именно - себе си.

В петък пък Слънцето ще се конфронтира с Меркурий и това определено е ден, в който да внимаваме какво говорим и какво чуваме. Във вашия случай е добре да сте особено внимателни в комуникацията със семейството си. Имайте предвид, че дори и да излезе някакъв проблемен въпрос за решаване, имате време до 1 януари, да се справите с него.

Защо дотогава ли? Защото в събота Меркурий, който в момента е ретрограден, ще се премести в знака на Стрелец и вашата зона на дом и семейство. Периодът не само може да изкара на яве неразрешени въпроси с близките от семейния ви кръг, но и да ви даде възможност да стигнете до благоприятен изход от тях и повече да не ви се налага да се занимавате с това. Желая успех!

Везни

Как сте, скъпи Везни? Дали сте в празнично, приповдигнато настроение, в което не могат да ви докоснат дребните житейски проблеми или сте във вихъра на Коледните приготовления и нямате време за нищо? Сигурно по малко и от двете, доколкото ви познавам… Вижте сега какво ни е приготвила Вселената за седмица:

В четвъртък Слънцето влиза в знака на Козирог и в следващите четири седмици бащината фигура на зодиака ще действа във вашата зона на дома и рода. Това означава, че ще имате възможност да подредите дома си в широкия смисъл на израза. Дали пред вас стои въпрос за някакъв ремонт или нещо подобно (а, колкото и да не ви се вярва - ретроградният Меркурий по-скоро помага за поправяне на стари битови проблеми) или пък искате да подредите някакви отношения - Козирогът може да помогне. Важното е да подходите систематично към въпроса и да сте спокойни, докато го решавате.

В същия ден Венера ще се конфронтира с Уран. Така или иначе Уран носи енергията на бунта, та този ден се очертава интересен за всички представители на зодиака… При вас е възможен конфликт между материалните ценности и интимния ви живот. Какъв ще е характерът на конфликта зависи от вашия личен контекст… Някои от вас може да осъзнаят, че интимните им отношения буквално струват скъпо, други - да поискат партньорът им да инвестира повече във връзката им, а трети - да получат просветление за бюджета си. Предупреждавам, че просветленията на Уран не идват по лекия начин.

В петък Слънцето ще се конфронтира с Меркурий и ви препоръчвам да бъдете внимателни с общуването си с приятели и братя и сестри. Говорете по-обрано и се подсигурявайте дали наистина сте разбрали какво ви се казва.

В събота Меркурий, който е ретрограден до 1 януари, ще се премести в знака на Стрелец и именно във вашия дом на приятелства и братя и сестри. Ако имате някакви нерешени въпроси с този кръг от хора, вероятността те да излязат отново на дневен ред е много голяма. Особено, предвид предстоящите семейни събирания… От една страна може би е малко притеснително, че ще трябва да се обяснявате по определени въпроси. От друга - приемете го като шанс да изгладите нещата и повече да не се занимавате. Успех!

Скорпион

Как сте, Скорпиони? Готвите ли се за празниците? Така, като ви гледам, точно в края на годината ще си подредите отношенията и с близки роднини и приятели, и с партньори… Че и парите ще подреждате, на това отгоре. Турбулентно, но е за добро. Освен това, доколкото ви познавам - вие умеете да превръщате турбуленциите в собствен източник на възобновяема енергия.

Започвам с това, че в четвъртък Слънцето ще се премести в знака на Козирог и вашия дом на приятели, братя и сестри. В следващите четири седмици този кръг от хора ще бъде ваше зарядно и убежище. Особено добре е, че това съвпада с празниците, когато така или иначе се събираме. Хубаво е да обърнете внимание на тези отношения и да инвестирате време и внимание в тях. Дори и там, където много не искате да го правите… Неслучайно използвам думата „инвестиция”, защото качественото време прекарано с приятели или братя и сестри, ще ви се отплати.

В четвъртък ще се случи и още нещо - Венера ще се конфронтира с Уран. Планетата на любовта е във вашия знак, а така или иначе революционно настроеният Уран е в дома на партньорствата ви. Временният конфликт между двете планети може да доведе до сериозно обмисляне у вас как точно се балансират вашите интереси във връзката ви и дали не е нужна промяна. Обмислете, каквото имате за обмисляне, действията ги отложете за два-три дни, след влиянието, за да сте сигурни в тях.

В петък Меркурий и Слънцето ще са в опозиция и това е ден, в който за всички е по-добре да внимаваме как говорим и какво чуваме. Възможни са смущения по линията, така да се каже. По-скоро избягвайте в този ден да вземате финансови решения.

И като казах „финансови решения” - в събота Меркурий, който е ретрограден до 1 януари, ще се премести в знака на Стрелец и вашия дом на парите. В периода, докато е там, бъдете внимателни с харчовете, планирайте добре, наблюдавайте за „течове” и пр. Възможно е да се появят стари задължения - подходете спокойно, защото в този период имате добри възможности да изчистите старото и да продължите с лекота напред.

Стрелец

Скъпи Стрелци, как сте? Последна седмица на рождените ви дни и после - Коледни празници, нали така? Надявам се, че ви намирам в добро разположение на духа и тялото. Тази седмица Вселената е подготвила много събития, така че няма да скучаете, обещавам.

В четвъртък Слънцето ще излезе от вашия знак и ще влезе в този на Козирог, както и във вашия дом на финансите. Следващите четири седмици са чудесно време за вас да планирате финансовата си година. А защо не и по-дълъг план? Използвайте енергията на Козирога - упоритост, систематичност и целенасоченост и превърнете мечтите си за благополучие в цели. След 1 януари (защо тогава ще стане дума по-долу) спокойно ще можете да преминете към тяхното осъществяване. Една подсказка - излезте малко от типичното за Стрелеца мислене „с размах” и се вгледайте в детайлите на плана си.

Също в четвъртък Венера ще влезе в опозиция с Уран и е възможно вие да преживеете определени вътрешни фрустрации. Темата им би се въртяла около баланса между това как се чувствате, от какво имате нужда и дали животът ви е подреден така, че да отговаря на вашите нужди. Уран обича да ни води към промени и това е добре. Важно е да имате предвид, че вероятно ако обмислите нещата два-три дни повече, ще вземете по-полезно решение.

В петък Слънцето ще влезе в конфликт с Меркурий и е особено препоръчително всички да бъдем внимателни какво говорим и какво чуваме. Особено вие… Знам, че говорите от сърце и понякога трудно разбирате защо ви се засягат… Но и знам, че е по-добре в петък да внимавате.

А в събота Меркурий, който е ретрограден, ще влезе във вашия знак до 1 януари. За какво да бъдете внимателни в този период? На първо място - за обещанията, които ви се дават. Където ви е възможно - приемете, че може и да не стане точно така, както ви казват. А ако не можете да го приемете - опитайте се да се подсигурите максимално. Но пак имайте едно наум. Също - за това как нещата, които споделяте, може да се обърнат между вас. Изобщо - трудна работа ви възлагам - да говорите обрано и премислено, но… В крайна сметка така ще си спестите други грижи. Успех!

Козирог

Как сте, Козирози? Надявам се - добре, защото тази седмица вие сте повелителите на хороскопа. И то - даже за четири седмици напред. Но нека разгледаме събитията едно по едно.

Хубавата новина е, че в четвъртък Слънцето ще влезе в Козирог и в следващите четири седмици вие ще посрещнете вашата лична нова година. Може би в този момент сте поуморени, за да мислите ентусиазирано за годината ви напред… Все пак - дайте си малко време за спокойствие и почивка и си наречете хубавите неща, които искате да ви се случат до следващия рожден ден. И още нещо много важно - потупайте се по рамото за успехите си дотук!

Също в четвъртък Венера ще влезе в конфликт с така или иначе революционния Уран. При вас би могло да се усети в общуването ви с хора от широкия ви кръг контакти или в социалните мрежи. По-добре е в този ден да не правите шумни изказвания или да се намесвате в публични дебати, за да не се налага да се обяснявате повторно. И без това Меркурий все още ще е ретрограден във вашия знак…

В петък Слънцето ще се противопостави на Меркурий и това е още един повод да внимавате с комуникацията си, защото може да възникнат някакви конфликти и неразбирателства. Подхождайте спокойно към ситуациите и просто изяснявайте недоразбраното.

В събота Меркурий ще излезе от вашия знак и ще влезе в Стрелец и дома ви на интроспекция. При това - ще е все така ретрограден до 1 януари. Възможно е да преживеете вътрешни фрустрации по някакви въпроси, които нищите в главата си. Важното в такива моменти е да имате предвид, че са от временен характер и да мислите как може да трансформирате вътрешния си конфликт в полезен извод за самите себе си.

Водолей

Скъпи Водолеи, поканиха ли ви вече на всички възможни партита и раздадохте ли се на тях? Питам, защото си ви знам какви сте харизматични и не вярвам да скучаете в края на годината… А иначе хороскопът ви е пъстър, само гледайте…

В четвъртък Венера ще се конфронтира с вашия покровител Уран. Тази среща между планетите може да доведе до нарушаване на баланса между работа и личен живот. Запазете спокойствие и използвайте случая да обмислите приоритетите си. Дали пък не се нуждаете от някаква промяна в организацията на ежедневието и целите си?

В същия ден ще влезем и в знака на Козирог и за вас това е четириседмичния цикъл, преди да стартират вашите рождени дни, в който да направите личната си равносметка. Какво да съдържа равносметката ви знаете самите вие. Важното е да я правите спокойно и евентуално да довършите нещата, за които ви остава още малко до успешно приключване. Целта е, когато влезем във вашия сезон, вече да ви е леко да мислите за предстоящата ви лична година.

В петък ще имаме противоречие между Слънцето и Меркурий и това може да повлияе на общуването ви с големи групи от хора или публичното ви представяне. Може би в този ден за вас ще е добре да бъдете по-тихи и предпазливи.

В събота все още ретроградният Меркурий ще се премести в знака на Стрелец и до 1 януари ще продължи да влияе именно на публичното ви общуване и на това с по-широкия ви кръг от познати. Спокойно, не е страшно. Просто премисляйте по няколко пъти какви точно послания отправяте и с каква цел. Също - обмисляйте добре и какво чувате, когато получавате обратна връзка.

Риби

Скъпи Риби, как се чувствате? Готови ли сте вече да изпращате тази година и да гледате напред? Вероятно да… Нека преди това обаче ви информирам за наситената с астрологични събития предпоследна седмица от годината.

Първо в четвъртък Венера ще се конфронтира с бунтовния Уран. При вас това може за кратко да се отрази в организацията за пътувания с приятели или друг вид компания. Ако възникне някакъв конфликт или ситуация за решаване, помнете едно - временно е. От вашата нагласа зависи дали ще решите проблема или ще влезете в крайности.

В същия ден Слънцето се мести в знака на Козирог и във вашия дом на общуването с големи групи от хора, в социалните мрежи и на технологиите. Използвайте характерните за Козирога последователност, планираност, целенасоченост, когато общувате или се представяте някъде и звездите ще бъдат благосклонни към вас.

Тези от вас, които работят нещо, свързано с публична комуникация трябва да бъдат особено внимателни в дните до 1 януари. Дотогава Меркурий е ретрограден, а в петък се мести в Стрелец и във вашия знак на кариерата. Това, комбинирано със Слънце в Козирог, за което ви казах по-горе, наистина фокусира възможни изненади в общуването ви с по-широки кръгове от хора. Затова, нека го кажа още веднъж - мислете добре какво искате да кажете и как точно трябва да го формулирате. За Рибите, които не работят в сферата на комуникацията тежестта на ретроградния Меркурий е по-малка. Все пак е важно да бъдете по-внимателни в периода до началото на следващата година, да четете по два пъти имейлите, преди да ги пратите, и да правите двойна проверка на детайлите по организацията на работата си. Особено в петък, когато Слънцето ще конфронтира Меркурий, е добре наистина да сте внимателни и да не оставяте нищо на случайността. И все пак - всеки проблем е временен. Затова не се фокусирайте върху трудността, а върху намирането на решение и се осланяйте на своята вродена мъдрост. Така ще успеете да запазите присъствие на духа и няма да се докоснете дълбоко от временни затруднения. Успех!

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Този месец Надя ви кани на стендъп шоу, на което да се забавлявате и да помогнете на Любчо и баба му Саня да преживеят своята по-топла и магична Коледа. Повече за шоуто и каузата вижте тук —> https://www.facebook.com/events/2259878790868757

Може да я слушате от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 18 Декември 2023 20:16

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам