logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 11.12 - 17.12.2023

Автор: Надя Брайт

Овен

Какво интересно стечение на обстоятелства се задава за вас, Овни… Някак ще трябва да балансирате между двете събития, които ще се случат тази сряда - ретроградният Меркурий и новолунието в Стрелец. За щастие - Меркурий ще е ретрограден само три седмици, а новолунието може да влияе благотворно до половин година напред. Но за какво става дума?

В сряда Луната ще изгрее чисто нова в знака на Стрелец и във вашия дом на пътуване, приключения и учене. При това и Марс е там. Което прави нещата много нажежени по отношение на желанието ви да пътувате и да покорявате нови хоризонти във всеки смисъл на последния израз. И ето тук е добре да намерите задоволителен баланс между това да се втурнете, накъдето ви се иска и това да не се оплетете в прибързаната си организация. Набележете си някакви цели и мечтани дестинации в първите две седмици, след сряда. Просто внимавайте с детайлите по организацията, заради Меркурий - проверявайте по няколко пъти детайлите и имайте резервен план. И спокойно - в крайна сметка новолунието наистина е влияние за месеци напред.

Колкото до Меркурий - той ще се върти наобратно във вашия дом на кариерата (ще ви пиша пак, като смени дома). Това означава да бъдете бдителни по отношение на комуникацията си в работен план. Интересувайте се, дали са ви разбрали, както вие искате, повтаряйте какво вие сте разбрали, когато ви се говори, проверявайте по два пъти имейлите и техническите подробности, не отговаряйте прибързано на нищо и всичко ще бъде наред. Също - по-добре не тествайте чувството за хумор на шефовете си. След 1 януари ще си отдъхнете от тези ограничения. Успех ви желая, Овни!

Телец

Как сте с връзките, Телци? Както и да сте в момента, задава се силен шанс да станете по-добре. Шансът идва от новолунието, което ще изгрее тази сряда в знака на Стрелец и вашия дом на интимното общуване. Какво означава това? Че имате зелена светлина да направите искрен преглед на хората, които са в най-близкото ви обкръжение (особено в интимен план) и да „подредите” всекиму според заслугите. С други думи - ако някой ви прави щастливи и искате да бъдете с този човек, новолунието е вашият шанс да го заявите на себе си, на този човек, както и на цялата Вселената и така да му отредите важно място в бъдещето си. Нека да не пропускам и другия важен аспект… Може спокойно да се поотдалечите от хората, които всъщност не ви носят достатъчно удовлетворение. Промяната е едно от най-трудните неща, но ето - сега имате благоприятно влияние, а резултатът може да е много добър за вас - да дишате по щастливо и свободно. Струва си.

Идвам и с едно предупреждение - в сряда ще се случи още едно събитие - Меркурий ще се завърти ретроградно. Обратното въртене не планетата на комуникациите трябва да приключи на 1 януари. До 23 декември бъдете внимателни с организацията на пътуванията си, защото планетата е в този ваш дом (ще ви пиша пак, като смени дома). Не казвам да не планирате такива, разбира се. Просто проверявайте резервациите, билетите, пишете и четете данните съсредоточено и толкова. Не позволявайте на някаква планета да ви разваля пътуванията, а им се наслаждавайте :)

Близнаци

Добра новина за представителите на вашия знак, които държат на любовните отношения! Което са в общи линии всички Близнаци… Тази сряда ще имаме новолуние в Стрелец и във вашия дом на партньорствата. Трябва да отбележа, че в следващите редове може да става дума, както за лични, така и за делови партньорства. Новолунието е събитие, което благоприятства новото, така че тези от вас, които търсят партньор, нека се определят какво точно търсят и да си отварят добре очите, защото късметът вероятно чака някъде много наблизо около тях. За вече обвързаните ще е добре да помислите за нещо ново и дългосрочно, което може да правите с половинката си в следващите шест месеца. От вас зависи, дали ще го приемете като шанс за професионално развитие и нови проекти в съдружие, ще планирате пътуване с любимия човек или пък ще тръгнете да се жените… Каквото и да е - нека е вдъхновено от оптимизъм за съвместно бъдеще и да бъде наистина желано.

Вашият повелител Меркурий планира да се завърти ретроградно също в сряда и ще поддържа този курс до 1 януари. До 23 декември обратното въртене ще е в дома ви на интимността и тайните. Две посоки са възможни. Едната е да имате някакви недоразумения в комуникацията с интимния партньор. По този въпрос гледайте да не ги взимате много надълбоко нещата, имайки предвид възможността да е смущение по линията, породено от Меркурий. Разбира се - не подценявайте гледната точка на партньора си, просто не приемайте прибързано, че имате фатални различия. Другата възможна посока е да ви се върнат стари чувства… Нямам съвет за такава ситуация. Ако се случи, обикновено е, за да научим някакъв урок. Сами ще решите дали и какво имате да научите.

Рак

Не за първи път ви се пада в празничния месец да мислите за здравословен начин на живот, скъпи Раци… Но не е толкова скучно, всъщност. Току виж сте се разминали с традиционното декемврийско заседяване и напълняване и януари ви завари щастливи и доволни. А защо ви ги пиша всички тези неща? Защото в сряда ще имаме новолуние в Стрелец и то ще освети именно вашия дом на грижа за себе си и навици. Добро време за поставяне на цели, свързани с физическата форма и тонуса ви. Не се хвърляйте в крайности. Ако решите нещо сега, две седмици след сряда, и започнете да го следвате, в следващите шест месеца може да надграждате спокойно и последователно. Също - не се обезкуражавайте от всички изкушения, които ще дебнат през декември - важното е цялостно да сте взели решение да се чувствате и изглеждате добре, малките спънки са лесно преодолими.

Скоро да сте се сещали за някой бивш, Раци? Почакайте до сряда, когато Меркурий ще се завърти ретроградно във вашия дом на връзките и партньорствата. Ретроградното въртене ще се случва до 1 януари, като до 23 декември ще е в дома на партньорствата при вас. Необвързаните да имат предвид, че може да се завърне стара тръпка. Не мога да ви съветвам какво да правите в този случай. Ще кажа само, че това се случва, за да научите нещо. От вас зависи какъв ще е урокът. При обвързаните може да излезе стар нерешен проблем в отношенията с партньора. Честно казано, май ще е по-добре да се опитате сега да го решите, за да не се завръща сам при други ретроградни периоди.

Лъв

Страст, слава или и двете, Лъвове? Точно този избор смята да ви предостави Луната в сряда, когато ще изгрее нова на небосклона в знака на Стрелец и във вашия дом на флиртове, слава и забавления. Много хубаво влияние върху новите ви начинания, което може да си ползвате както си искате. Влиянието е най-активно през първите две седмици, но ако се възползвате от него, може да продължи до шест месеца. Някои от вас ще потърсят светлината на прожекторите, за да получат признанието, което заслужават. Определено имате добри аспекти за това, така че няма нужда да боледувате от излишна скромност. Други Лъвове пък ще оплетат много сърца в мрежите си тънко изплетени… (после обаче не ме питайте мен как да се оправяте с улова). За обвързаните Лъвове времето е много подходящо да внесат елемент на вълнение и забавление в отношенията си с любимия човек. Изобщо - новолунието ви отваря широко поле да се държите точно както най-добре умеете - като перла в короната на живота. Enjoy!

В сряда ще се случи още едно важно нещо - Меркурий ще се завърти ретроградно. Целият ретрограден период ще продължи до 1 януари, а до 23 декември ще се случва в Козирог и във вашия дом на грижа за себе си и навици. Значи, за да ви е мирна главата, просто наблегнете на профилактично подсилване на имунната система. Добра храна, допълнително витамини, течности, спорт и възможно най-много чист въздух. Добра идея е, ако някой в този период ви лази по нервите, да му кажете да се разкара, защото ви помрачава аурата, а вие искате да се грижите здравословно за себе си.

Дева

Скъпи Деви, напоследък стана модерен един глагол - „обживявам” и аз много искам да го използвам в хороскоп… Падна се да е във вашия. В сряда ще имаме новолуние в Стрелец, което ще освети вашата зона на дома. Може да се каже, че е време да загърбите малко работните си задължения и да обживеете дома си. Новолунието е подходящо да внесете някакви промени в пространствата, които обитавате, но и да не променяте нищо, а просто да се свиете в едно топло одеяло и да се заредите със сила от вашия дом - вашата крепост. Благоприятно влияние ще имате и за общуване със семейство и роднини, както и за оправяне на обтегнати отношения с хора от този кръг. За последното е по-добре да изчакате 1 януари, когато ще премине ретроградният Меркурий (за който ще прочетете по-долу), но все пак - набележете си го като цел до две седмици, след сряда.

В сряда ще имаме още едно важно събитие - Меркурий ще се завърти ретроградно. Целият ретрограден период ще е до 1 януари, а до 23 декември планетата ще бъде в Козирог и вашия дом на слава, флиртове и блясък. Като цяло това е период, в който може да сте склонни да правите драми или да се увличате по хора, които ви ги създават. Честно казано, няма да ви съветвам да ги избягвате… Знам ли? Може да имате нужда от нещо такова. Въпросът е да не превръщате нещо временно или повърхностно в катализатор на радикални промени. Важно е да се опитвате да не губите връзка с реалността и да реагирате адекватно по сила на мащаба на това, което ви притеснява в момента.

Везни

Къде са най-хубавите неща за вас, Везни? Ами на ръка разстояние… Поне това ще ви покаже новолунието, което ни очаква тази сряда. То ще изгрее в знака на Стрелец и във вашия дом на приятели, братя и сестри и локална общност. Какво означават всички тези астрологични обстоятелства ли? Че имате благословията на Луната да започнете нещо ново, което ви е на сърце и най-голяма подкрепа по пътя си ще срещнете от хората, които са в приятелския ви кръг или от квартала ви или друга подобна локална общност. Като знак, който събира и сплотява, съвсем спокойно може да помислите за някакъв проект, който едновременно да ви носи удовлетворение и да е полезен за околните. Определено ще бъдете оценени. Успех и нека креативността ви се развихри!

Уф… На вас ли се падна Меркурий да е ретрограден в зоната на дома и роднините, преди празниците? Нищо, де… Ще се оправим някак. Планетата на комуникацията ще е ретроградна от сряда до 1 януари. До 23 декември ще бъде в Козирог и в зоната ви на дома. Какво да правите ли? Ами… възползвайте се. Ако се появят смущения в комуникацията с близките и роднините, значи са налице, за да решите някакъв стар проблем. Какво по-хубаво от това, точно преди празниците? А, за да се предпазите от нови проблеми, когато общувате с роднини, проверявайте, дали правилно сте ги разбрали и също така - какво те са разбрали от разговора с вас. Всичко ще бъде наред!

Скорпион

Хайде да си поговорим за пари, Скорпиони… И не ми казвайте, че през декември така или иначе всички говорят И за пари, защото аз идвам с добра новина за вас. В сряда ще имаме новолуние в Стрелец и във вашия дом на финансите. Добрата новина е, че новата Луна покровителства и благоприятства начинанията, както и че можете да си „постелете добре” за следващите шест месеца. Какво да направите? Да си поставите някаква нова финансова цел, която да следвате в предстоящата половин година. Бъдете конкретни и реалистични в желанията си. Също - направете първите стъпки още в двете седмици след сряда. Все пак не пришпорвайте нещата, защото до 1 януари ще сме в ретрограден Меркурий. Последователно и устойчиво следвайте целта си и в края на май 2024г. ще бъдете възнаградени за финансовата си дисциплина. Успех!

Точно за празниците Меркурий ни е подготвил „изненада”. Ще бъде ретрограден от тази сряда до 1 януари. А до 23 декември планетата на комуникацията ще се върти наобратно в Козирог и във вашия дом на… ами, на комуникацията. Възможно е да имате усещането, че не ви разбират много добре. Възможно е това усещане да е реалистично. Както и да имате някакви неразбирателства с братя или сестри. Спокойно обаче… Ретроградният Меркурий не е толкова лош, колкото го изкарват. Внимавайте дали правилно сте разбрали какво искат да ви кажат събеседниците ви и проверявайте, дали вашите послания са достигнали по желания от вас начин. Ако се появи конфликт с брат или сестра - приемете го като шанс да оправите старо противоречие и да продължите напред без тежести.

Стрелец

Нова година за вас ще дойде именно тази седмица, прескъпи ми Стрелци! И по-точно - ще настъпи на 13 декември с новолунието във вашия знак. Знаете - новолунията слагат началото на нещо и могат да окажат благотворно влияние до половин година напред. Във вашия случай началото ще е на каквото вие си пожелаете. Тоест - може да запишете новогодишните си резолюции още сега. Не че някога сте го правили, но нека да го кажа - не ограничавайте мащабите на желанията си. Също - добре е още в първите две седмици след сряда да предприемете действия по реализиране на плановете си, но няма нужда да бързате да правите всичко наведнъж. С последователни действия е значително по-вероятно да постигнете резултат. Успех!

Точно по празниците щедрата ви натура ще е добре да събере малко пръстите и да харчи разумно. Защото, какво да го правим, Меркурий е решил да става ретрограден точно за празниците. Планетата на комуникацията ще се завърти наобратно в сряда и ще държи този курс до 1 януари. До 23 декември ще бъде в Козирог и във вашия дом на финансова сигурност. Което означава, че е възможно да ви се появяват някакви финансови неразбории, както и да излязат стари задължения отнякъде. Спокойно обаче, сериозни проблеми не се предвиждат. Просто дръжте портфейла и кредитните карти под контрол и ще преминете без сътресения през периода. Може да си направите предварителен бюджет, например. Така ще ви е по-лесно, вместо да се колебаете, преди всяка покупка.

Козирог

Готови ли сте да отворите каналите на интуицията си и да се доверите на подсъзнанието си, Козирози? Не? Я пак помислете, моля… В сряда ще имаме новолуние в Стрелец и това е чудесно влияние за вас, да се свържете със своята духовна страна. Ако в първите две седмици, след новолунието, си позволите време за самовглъбение и се слушате във вътрешния си глас, силно вероятно е това да е катализатор на нови идеи за качествена промяна в живота ви. Новолунията са събития, които имат благотворно влияние върху поставянето на начало. Вероятно вие усещате какво ново искате да ви се случи. Просто трябва да си дадете свобода да облечете усещането в думи. Успех!

Меркурий в момента е във вашия знак, което е по-скоро добре. Просто трябва да имате предвид, че между 13 декември и 1 януари ще се върти ретроградно, като на 23 декември ще излезе от вашия знак. Без паника, моля! Имайте предвид няколко лесни указания и всичко ще бъде наред. Опитвайте се да не се изказвате импулсивно по чувствителни теми или пък пред хора, с които не сте сигурни, че се разбирате много добре. Когато общувате - интересувайте се какво е разбрала от разговора отсрещната страна и търсете потвърждение, дали вие сте разбрали правилно. Не се предоверявайте на технологиите в общуването, проверявайте детайлите на писмената комуникация. И най-важното - не се напрягайте излишно, ако се случи някакво недоразумение - всичко може да се изглади.

Водолей

В сряда ще имаме новолуние в Стрелец, което за вас ще отвори портала към цялата сила на визионерската ви натура. Все пак точно вие сте визионерите на зодиака - недейте да го забравяте. Именно това новолуние сега ще ви даде възможност, ако желаете, да дадете по-голяма гласност на своите идеи. Пътят към приемането им и впоследствие - към тяхното реализиране, минава през популяризирането им сред различни групи от хора. И точно това новолуние ще ви окаже подкрепа в широкото разпространение на визията ви за по-добро бъдеще. Може да става дума за всичко - от личното ви професионално развитие, през развитието на екипа ви до обществено значими каузи. Избирайте внимателно аудиторията си в следващите дни, защото ще е от ключово значение кой ви слуша.

Оставям и още един маркер за повишено внимание - Меркурий ще се върти ретроградно от 13 декември до 1 януари. Планетата на комуникацията ще бъде във вашия дом на подсъзнанието и фантазиите до 23 декември (ще ви пиша пак, като смени дома). Това може да доведе до известни смущения, когато искате да изразите вътрешното си състояние. Ако се случи да срещнете неразбиране по въпроса как вие се чувствате или относно позицията ви по някакъв личен въпрос - не се фрустрирайте - от Меркурий е. Бройте от едно до десет и от десет до едно и обяснете отново. Всичко това ще мине, важното е да не го вземате надълбоко и да не се отклонявате от пътя си.

Риби

Знам, че вероятно вече сте разположили коледната украса и сте се пременили в топъл Коледен пуловер, Риби. Но… Имам тука едно новолуние за вас… В сряда Луната ще изгрее нова-новеничка в Стрелец и във вашия дом на кариерата. Значи сега е моментът да сложите ново начало на всякакъв вид професионално развитие. В крайна сметка - като са празници, не значи, че светът е на пауза, нали? Затова - не губете време, а още първите две седмици след сряда направете някакви, дори и малки, стъпки напред и нагоре в кариерата. Какви да са стъпките зависи от контекста на живота ви в момента. За някои може да е промяна в попрището, за други - повишение, за трети - нов проект и т.н. Важното е да мислите за себе си в развитие, а не статично. Успех!

Много интересно ще е при вас влиянието на ретроградния Меркурий, уважаеми Риби… Планетата на комуникацията ще се завърти наобратно тази сряда и ще продължи по този начин до 1 януари. И тъй като до 23 декември е във вашия дом на общностите и взаимодействието с широки маси хора (ще ви пиша пак, като смени дома), може да доведе до неочакван обрат за вас. Може би някои Риби ще променят разбиранията си и това ще ги определи като застъпник на една или друга част от обществото. Не мога да кажа, че всички ще сте повлияни до степен да се включите активно в някаква кауза, но определено е възможно да преживеете трансформация на възгледите си. Разбира се - не забравяйте общовалидното правило за ретрограден Меркурий - проверявайте по два пъти какво пращате по мейла, внимавайте как ви разбират и какво разбирате вие в разговор и всичко ще бъде наред.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Този месец Надя ви кани на стендъп шоу, на което да се забавлявате и да помогнете на Любчо и баба му Саня да преживеят своята по-топла и магична Коледа. Повече за шоуто и каузата вижте тук —> https://www.facebook.com/events/2259878790868757

Може да я слушате от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 11 Декември 2023 08:34

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам