logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 04.12 - 10.12.2023

Автор: Надя Брайт

Овен

Това, което следва да прочетете, Овни, ще е дори по-вълнуващо за партньорите на представители на вашия знак… А именно - в понеделник Венера влиза в Скорпион и във вашия дом на еротика, интимност и тайни. Влиянието на горещата комбинация - Скорпион и Венера в дома на еротиката ще продължи чак до края на месеца. Дотогава какво да ви кажа - ще сте магнетично привлекателни и ще имате възможност да осъществите фантазиите си. Разбира се - от вас зависи накъде и по-точно - към кого да насочите енергията си, така че желанията ви наистина да се сбъднат. И имайте едно наум, че може би не всеки е на същите нива на готовност, на които сте вие. Давайте малко време на желания човек да се настрои, преди да го отнесете като ураган. Също така - не пренебрегвайте и общуването в интимността. Този месец може да разберете много за партньора си, просто, докато си говорите прегърнати.

В сряда Нептун, който от пет месеца се въртеше ретроградно в дома на вашето подсъзнание, ще се завърти в правилна посока. Какво означава това ли? Възможно е в последните месеци да сте имали някакви случаи, в които да сте оплитали своите представи за реалността със самата реалност. Сега вече се очаква да виждате по-ясно и да вземате по-обективни решения.

В събота отново Венера излиза на сцената. Този път - в опозиция с Юпитер. Това ще ви направи особено податливи на любовен огън и през уикенда е възможно от нещо малко да пламне голям пожар. Мислете, дали е най-доброто за вас и тогава се отдавайте.

Телец

Настъпва чудесен период по отношение на връзките и партньорствата ви, Телци! В понеделник вашата повелителка Венера ще влезе в Скорпион и в дома ви на сериозните обвързвания, като планира да стои там до края на декември. Това, което ви предстои този месец е да отворите очите и сърцето си за радостта от обвързването. Много от вас ще имат възможност да изгладят различията с партньора си, ако имат такива (Венера е и планета на дипломацията). Ще имате и достатъчно възможности за забавления. Необвързаните Телци нека си дадат ясна сметка какво търсят и какво дават по отношение на партньорствата и според това да преценят къде да търсят любовта. Подходящ ден за такива решения е вторник, когато Венера ще се срещне в благоприятен ъгъл с планетата на структурата и житейските уроци Сатурн.

Тази немного голяма и доста далечна планета Нептун се въртеше ретроградно в последните пет месеца… В резултат на това е възможно да сте чувствали смущения в отношенията си с широкия приятелски и социален кръг. В сряда обаче Нептун ще възвърне нормални си ход във вашия дом на общуването с групи от хора. Сега следва каквито смущения е имало да се изяснят и да продължите напред, без излишни съмнения кой ви е близък, колко ви цени и с кого е полезно за вас да прекарвате времето си. Ще добиете яснота по този въпрос.

В събота отново повелителката ви Венера ще има участие. Този път ще застане в опозиция на Юпитер, който пък е във вашия знак. Това може да доведе до съмнения дали с някой, който ви е важен давате и получавате реципрочно. Не бързайте да реагирате или да вземате решения. Помислете по въпроса, поговорете… Нека опозицията премина за ден-два и ще прецените трезво ситуацията.

Близнаци

Готови ли сте за здравословен декември, Близнаци? Вероятно повечето от вас сега повдигат вежди и се чудят какво изобщо говоря в месеца, който е изпълнен с най-много събития и възможности за парти… Говоря за Венера, уважаеми. Този понеделник тя ще влезе в знака на Скорпион и вашия дом на грижа за себе си. Под егидата на тази планета може да се погрижите за себе си като: сложите на дневен ред въпроса за баланс между работа и личен живот, погрижите се да доставите удоволствие на душата си с любима музика, книги, филми и пр., обърнете внимание на удоволствието от здравословния режим на хранене (и пиене). Венера ще помогне много, ако подходите със светла мотивация и предприемете действия, които да подобрят общия ви тонус. Вторник е добър ден да обърнете внимание на темата с баланса, защото тогава Венера ще се срещне със Сатурн под благоприятен ъгъл и ще е подходящо за устойчиво планиране.

Възможно е в последните пет месеца да сте чувствали някакви забавяния и пречки в работата си. Това се дължи на ретроградността на Нептун, който е далече и затова влиянията му са дълги. От тази сряда планетата ще се завърти в правилна посока и вие ще се почувствате сякаш някой внезапно ви е освободил от тежест, която ви е спирала да осъществите всичко, което искате. Изяснете целите си и пълен напред, Близнаци!

В събота Венера пак се появява на житейската ви сцена. Този път - в опозиция с Юпитер. Това ще изведе на дневен ред въпроса дали някой не очаква повече от вас, отколкото заслужава. И колкото и да ви се иска да се раздавате за околните, дали пък не е добре да сложите някакви граници?

Рак

Започваме с Венера, която определено ще ви зарадва, скъпи Раци. И то, ще ви зарадва още в понеделник, когато ще се премести в знака на Скорпион и във вашия дом на флиртове, забавления, слава и… фертилност. До края на декември ще можете да ползвате това благотворно влияние, според собствения си статус на живот и, разбира се - според желанията си. Може да насочите магнетизма си към това да развълнувате любовното море, в което плувате с любимия си или ако сте необвързани - да развълнувате моретата на интересни обекти на желанието ви. Този вторник ще бъде подходящо време за градене на планове за любовно развитие. Тогава Венера ще се срещне в благоприятен ъгъл със Сатурн и ще отвори възможности да погледнете в бъдещето.

В последните пет месеца Нептун се въртеше ретроградно във вашия дом на пътуване и разширяване на хоризонтите. Може да сте чувствали, че сте в режим „тръгни-спри” по отношение на плановете ви, които включват пътешествия или пък развитие отвъд границите, които имате по една или друга причина. Тази сряда далечната ни планета ще се завърти в правилна посока и вече няма да имате пречки да осъществите целите си. Учене, пътешествия, работа с чужбина, личностно израстване - всичко това е пред вас и за вас, Раци.

В събота Венера ще се появи отново. Този път ще ви влияе, като влезе в опозиция с Юпитер. Като че ли всички ще искат нещо от вас в края на седмицата. Не задължително услуги или нещо подобно. Просто ще имате много предложения къде и с кого да бъдете. Това също може да е натоварващо. Затова - по-скоро мислете добре, преди да приемете предложение, за да не се окаже, че се разкъсвате излишно.

Лъв

Във възможно най-подходящият месец вие, уважаеми Лъвове, ще се превърнете в домашни котки… Това ще се случи, защото в понеделник Венера ще влезе в Скорпион и във вашата зона на дома и ще стои там до края на този месец. На планетата на естетиката можете да разчитате за вдъхновение да сътворите истински декемврийски уют в пространствата, които обитавате. Също така периодът е особено подходящ за семейни сбирки, както и за (внимание) изглаждане на конфликти с близки хора. Венера покровителства не само любовта, но и дипломацията. Така че по всичко изглежда, че вие ще бъдете гълъба на мира на сбирките на роднини и приятели, ако има нужда от такъв. Особено внимание обърнете на женските фигури в живота си и вдъхновението, което те ще ви донесат.

През последните пет месеца далечният Нептун се въртеше ретроградно във вашия дом на еротиката и интимните връзки. Възможно е това влияние да ви е направило малко по-объркани какво всъщност се случва в интимния ви живот. За някои Лъвове може би е повлияло и на увереността и самочувствието. Е, в сряда Нептун ще се завърти в правилната посока и ще можете отново да се центрирате така, както ще се чувствате най-комфортно.

В събота отново ще си говорим за Венера. Този път планетата на любовта застава в опозиция на Юпитер и тази среща може да се опита да наруши баланса ви между работа и личен живот. По-скоро не позволявайте да ви карат да избирате, а вървете по собствените си приоритети.

Дева

Готови ли сте да бъдете чути, Деви? Дайте си съвсем малко време и ще почувствате тази готовност… В понеделник Венера ще влезе в знака на Скорпион и във вашия дом на комуникацията и ще остане там до края на месеца. Това влияние не просто ще ви развърже езика, а ще направи така, че да станете възможно най-харизматичният комуникатор на зодиака. Използвайте този дар слово, който ще получите, за да постигнете целите си. Девите, които искат да постигнат успех в работата, да обърнат внимание на установяването на полезни контакти и презентирането на идеите си, където трябва. Във вторник Сатурн ще се срещне в благоприятен ъгъл с Венера и този ден е добър за планиране. За тези, които си търсят късмета в любовта - търсете начин да общувате с повече хора, вероятно оттам ще се покажат очите, които искате да видите. Ако сте във връзка - отделете внимание на разговорите си с партньора - нека те да бъдат начин да се преоткривате. А ако пък сега четете и си мислите, че не сте много по приказките - това е вашият шанс да подобрите тези способности, чрез тренинг, например.

В сряда планетата на фантазиите и подсъзнанието Нептун ще излезе от петмесечен ретрограден период. За вас влиянието е в дома на връзките и е напълно възможно в последните пет месеца от време на време да сте се чувствали сякаш в плаващи пясъци в тази сфера на живота си. От тази седмица се очаква да виждате вече по-ясно, както настоящото си положение, така и перспективите пред себе си. Което означава, че може би някои Деви ще вземат решения за партньорствата си.

В събота отново Венера се появява, този път, за да влезе в опозиция с Юпитер. Това може да предизвика по-нервни реакции от ваша страна. Възможни са дори по-силни емоции, като гняв, например. По-скоро мислете, преди да изразявате раздразнение, за да не се окаже, че после вие ще излезете виновни.

Везни

Седмицата стартира много силно с вашата повелителка, скъпи Везни. В понеделник Венера ще влезе в знака на Скорпион и във вашия дом на финансова сигурност. Влиянието ще продължи до края на декември и ще ви даде възможност да погледнете на темата за парите от перспективата на „как да имам повече”. Тъй като Венера е планета на привличането и изобилието, именно начина на мислене как да привлечете повече парични потоци ще ви донесе финансов успех през декември. Вторник е добър ден да обмислите въпроса и да планирате, защото тогава Сатурн - планетата на дългосрочните промени и структурата, ще се срещне под благоприятен ъгъл с Венера. Добре е да се пазите от разточителство. Не пръскайте парите си, а ако си купувате нещо скъпо - гледайте да има стойност на инвестиция. Например - скъпа модерна ваза и скъпа ваза-антика са различни покупки. Едната после може да продадете за повече пари. Това влияние се подсилва за кратко в събота. Тогава Венера отново ще играе роля в хороскопите ни. Този път - като влезе в опозиция на Юпитер. На вас това ще ви се отрази в желание да харчите пари и да се сдобивате с вещи. Вие си преценете как да постъпите с този порив, моят съвет е да пазите касовите бележки и опаковките, за да може после да връщате покупки…

Дали в последните месеци ви беше по-трудно да се организирате и да се грижите за себе си, Везни? Възможно е да сте чувствали пречки в поддържането на здравословни навици, защото Нептун се въртеше ретроградно цели пет месеца в този ваш дом. Е, тази сряда това ще спре. Силно ви препоръчвам да потърсите мотивацията си и да си приготвите сакчето за фитнес, защото сега ще можете спокойно да подредите някаква уелнес програма в ежедневието си.

Скорпион

Хей, хей, Скорпиони! Екзалтираният възглас е защото в понеделник Венера влиза точно във вашия знак. Целият декември ще сте посипани с харизмата на планетата на любовта, изобилието и естетиката. Какво е подходящо? Флиртове, самопрезентиране, забавления, работа с личния стил. За обвързаните ще е чудесно, ако си организират романтични срещи с половинката, дори и ако живеете заедно от сто години. Даже може би точно в този случай е направо задължително. Във вторник планетата на структурата Сатурн ще се срещне в благоприятен ъгъл с Венера и за вас ще се отвори много добър шанс да коментирате бъдещето си с любимия човек и да вземете някакво решение. Като цяло - декември ще е месец, в който ще блестите, а светът ще ви гледа влюбено.

Другата добра новина е, че след пет месеца ретроградно въртене, тази сряда Нептун ще се завърти в правилната посока във вашия дом на флиртове, слава и забавления. Това е много важно за необвързаните, защото може би сте имали някакви трудности в преценката по отношение на потенциалните партньори. Сега тази преценка може да стане по-реалистична. Стига вие да проявите сила и да се откажете от някоя от всички стени, които градите, за да затруднявате обожателите си, разбира се.

В събота Венера отново ще изгрее на сцената. Този път - за да влезе в опозиция с Юпитер. Това може да ви предизвика да изразите откровено нещо, което не е особено приятно. Може пък да е полезно да го направите. Само внимавайте с изразните средства, за да може гледната ви точка да стане ясна, а не да оставите впечатление, че просто искате да влезете в конфликт.

Стрелец

Във възможно най-„подходящият” месец за освобождаване от външни дразнители - декември, когато всичко жужи като кошер, на вас ви се пада точно това да правите… да се освободите от излишно напрежение. В понеделник Венера ще влезе в Скорпион и във вашия дом на слагане на край, философски поглед над живота и лекуване. До края на декември ще можете (а и това ви е задачата от Вселената) да поставяте граници на хора и ангажименти, които не отговарят на вашата собствена нагласа. За това особено може да ви помогне срещата между Сатурн и Венера, която ще се случи във вторник и е благоприятна. Имайте предвид обаче, че този месец Венера ще ви направи по-чувствителни от обикновено и поставянето на граници всъщност няма да ви е много лесно. Основната идея тук е, че ще е добре да използвате тази чувствителност, за да чуете сами себе си и да си признаете какво искате и не искате в живота си. Раздялата с излишните хора и чувства ще се случи през мотивация за собствената ви грижа за вас.

В последните пет месеца далечната планета Нептун се въртеше ретроградно и за Стрелците това въртене се случваше в зоната на дома. Възможно е да сте чувствали някакъв дискомфорт по отношение на дома, както в материален, така и в духовен план. Тази сряда Нептун приключва с ретроградното въртене и вие може да се усетите центрирани по въпроса. Някои от вас ще решат стари проблеми, други ще преминат към обновяване на ситуацията. Важното е, че ще пуснете котва и ще се успокоите.

В събота отново ще си имаме работа с Венера или по-скоро - тя с нас. Този път планетата на любовта ще влезе в опозиция на Юпитер и това ще се отрази на общия ви тонус. Възможно е да почувствате нужда от повече почивка или да усетите някакво неразположение. Спокойно - нищо сериозно няма, просто се погрижете добре за себе си.

Козирог

Този понеделник Венера ще влезе в Скорпион и през целия декември ще иска да ви дава свобода, скъпи Козирози. Настъпва момент, в който да се дистанцирате малко от модела на усилена работа и да потърсите ползите и радостите от съвместното сътрудничество. Планетата на любовта и изобилието ще влезе във вашия дом на екипна работа и технологии и това може да ви даде много нови възможности през предстоящия месец. Търсете полезни контакти, предлагайте сътрудничество, рекламирайте се смело и самоуверено. Може да планирате тези дейности във вторник, когато планетата на структурата Сатурн, ще се срещне с Венера под благоприятен ъгъл и ще способства изграждането на устойчиви перспективи. Не забравяйте да потърсите преживявания в приятна компания и в личен план. Събиранията с приятели ще ви зареждат с енергия и ще ви носят радост. Този месец използвайте технологиите за всичко и най-вече - за свързване с хора… А на необвързаните ще им върви в приложенията за запознанства :)

Нептун - тази далечна планета, повеляваща фантазиите и подсъзнанието беше ретроградна във вашия дом на комуникацията цели пет месеца. Ако сте чувствали понякога, че не можете да намерите правилните думи или не ви разбират правилно, имам удоволствието да ви съобщя, че в сряда планетата се завърта в правилна посока. Ще се отървете от усещането, че все не казвате точно каквото искате. Ще ви бъде по-лесно да завързвате контакти и да поддържате отношения, така че действайте по този въпрос.

В събота Венера ще влезе в опозиция на Юпитер и през целия уикенд е възможно да бъдете малко по-драматични от обикновено. И това може да се отрази в комуникацията ви. Колкото и да усещате страстите си разгорещени - давайте си десет-двайсет секунда пауза, преди да се изкажете, ще има полза.

Водолей

Водолеи, оставете другите да се вълнуват за предстоящите празници, вие имате по-важна задача. А именно - да избухнете кариерно. В понеделник Венера ще влезе в Скорпион и във вашия дом на професионално развитие. До края на декември планетата на изобилието и привличането ще работи във ваша полза що се отнася до работата ви. Значи сега е моментът да се развихрите и смело да направите амбициозни крачки към големите си мечти. Какви са мечтите и какви да са крачките зависи от вас. Аз мога само да кажа, че Скорпионът е знак, който не се води по другите и може би това идва да покаже, че вашата истина е само във вашата глава и в ничия друга. Много подходящ ден за планиране на световна доминация (или пък разговор с нов потенциален клиент) е вторник. Тогава структурирания Сатурн ще се срещне с романтичната Венера и това ще ви помогне да превърнете мечтите си в планове и да се почувствате уверени и мотивирани.

През последните пет месеца Нептун беше ретрограден във вашия дом на парите. Което ще рече, че е възможно да не сте имали много ясна преценка относно финансовото си положение и целите си. Просто Нептун така прави с нас - смесва реалност и фантазия, така че да ни е трудно да ги различим. Ако сте направили някакви финансови грешки в този период - не се обвинявайте. Използвайте ги за уроци сега, когато планетата ще се завърти в правилната посока. Това ще се случи тази сряда и ще ви даде възможност ясно да видите финансовите си перспективи и да действате по тях.

В събота Венера се появява отново в хороскопите. Този път - ще застане в опозиция на Юпитер и това може да ви провокира към по-трудни разговори с близки или с хората, с които работите в най-близкия си кръг. Не се страхувайте да започнете такъв разговор, ако има нещо, което искате да се случва по различен начин между вас. Просто внимавайте точно как се изразявате и не влизайте в излишни конфликти.

Риби

Скъпи ми Риби, хич и не се гответе за тих и домашен празничен месец. Още този понеделник Венера ще се премести в Скорпион и вашия дом на приключения и пътувания. Доста силно влияние за покоряване на света. Венера умее да привлича изобилието, така че до края на декември очаквам очите ви да светят, защото ще са пълни с визуализации за скъпоценности, които искате да притежавате. Естествено - скъпоценности да се разбира в широк смисъл. Просто ще искате да имате още и повече нови прекрасни преживявания. И най-хубавото е, че ще можете да си ги доставите. Не се ограничавайте в желанията си, свързани с пътувания или друг вид международни инициативи, както и не се спирайте пред идеята да учите нещо ново. И най-вече - не се ограничавайте, когато ви се прииска да предприемете романтично пътуване с партньора си. Тази вторник е идеален ден за планиране на нещо такова, тогава Сатурн ще се срещне с Венера в благоприятен ъгъл.

През последните пет месеца повелителят ви Нептун беше ретрограден. Това може да ви е карало да се чувствате някак на приливи и отливи и от време на време да сте усещали, че губите посоката си. За щастие тази сряда планетата ви ще се завърти отново в правилна посока и това ще ви помогне да избистрите погледа си. След пречките, които може да сте срещнали в последните пет месеца, вероятно сега имате яснота точно накъде искате да плава житейският ви кораб. Напълно сте свободни да издигате платната в желаната посока, Риби.

В събота Венера ще се появи отново на сцената и този път ще влезе в опозиция с Юпитер. Тази среща между планетите може да ви провокира да сте по-откровени от здравословното за вас. Не ви съветвам да мълчите, просто обмисляйте как да се изразите, ако става дума за чувствителна тема или вие самите сте чувствителни в този момент.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Може да я слушате от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

 

Последно променена в Понеделник, 04 Декември 2023 10:25

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам