logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 27.11 - 03.12

Автор: Надя Брайт

Овен

Повече екипна работа, по-малко тичане с рогата напред, мили Овни. Това ви е мотото за следващите две седмици поне, защото в понеделник ще имаме пълнолуние в Близнаци, което ще огрее вашия дом на платоничните връзки. Това означава, че ще бъдете силни, ако взаимодействате с приятели, братя и сестри и съмишленици. Опитайте се да вкарате в пълен ход всичко, което правите в екип, за да се възползвате от благоприятното влияние и да постигнете максимален успех от дейностите си. Другото, което е добре да направите е да помислите в кое от започнатите ви проекти може да се включи още някой. И не бързайте да казвате, че само вие знаете как точно да се свърши работата и другите биха ви забавили… помислете пак. А дори и да не можете да включите някой, като пряк помощник - да потърсите приятелско рамо и подкрепа също никак не е малко и може да ви зареди много положително.

В петък планетата покровител на комуникацията ще влезе в Козирог, както и във вашия дом на професионалното развитие. До 23 декември имате мега добро влияние за развитие на кариерата си, посредством правилно насочена комуникация. Времето не е много, така че планирайте добре какво ви се иска да постигнете в кариерен план, кои са правилните хора, които могат да окажат благотворно влияние по пътя към целите ви и най-вече - как най-правилно да осъществите комуникацията с тях. Подходящо е и за служебни пътувания и осъществяване на делови контакти с чужбина. Желая успех!

Телец

Нека да поговорим за нещо, което много обичате, уважаеми Телци - за пари. И то - ще започнем да говорим още от понеделник, когато ще имаме пълнолуние в Близнаци, което ще огрее точно този ваш дом - на финансовата сигурност. В следващите две седмици отделете време, за да подредите тези досадни неща, които касаят именно финансовата ви сигурност - влогове, осигурителни фондове, бюджети, други притежания и инвестиции. Пълнолунието е много силно, когато сме проактивни в уреждането на въпросите, които касае. Възможно е ако сега наредите правилно перата на бюджета, всъщност да намерите начин да увеличите приходите си. Затова, макар и скучна - темата си струва да ѝ обърнете внимание, защото може да се окаже важна инвестиция в бъдещето ви.

Този петък Меркурий ще се премести в знака на Козирог и във вашия дом на пътуване, учене и приключения. До 23 декември ще имате много добри аспекти за обучения, свързани с комуникация, за служебни пътувания или осъществяване на важна делова връзка с някой, извън границите на вашата държава. Особено ще са ви интересни онлайн обучения, които ви дават възможност да се включите в интернационална група и/или да научите нещо, което го няма по ширините, на които живеете. Имате добри аспекти и за изучаване на чужди езици.

Близнаци

Близнаци, седмицата ви започва чудно-чудничко! Още в понеделник ще имаме пълнолуние във вашия знак и то определено ще ви окрили. Какво да правите под това влияние? В следващите две седмици не се свенете да разлиствате и показвате всичките си таланти, да се виждате с хора, с които ви е приятно да общувате и с които взаимно се обогатявате, да трупате почитатели навсякъде, където отидете. Също много важно - доверявайте се на интуицията си, когато става дума за намиране на изход от ситуации. Какво да не правите? Да не взимате много големи решения, преди да е отминало най-интензивното влияние в първите 14 дни. Например - подходящо е да намерите решение на някакъв въпрос, свързан с кариерата ви, не е подходящо да обявите „Сменям професионалното поприще”. Просто оптимизмът няма да е никак малко при вас и е по-добре да не му се отдавате напълно.

В петък планетата на комуникациите и ваш покровител Меркурий ще влезе в знака на Козирог и можем да поговорим малко за интимност сега, Близнаци. До 23 декември обърнете внимание на този вид комуникация в живота си, защото имате много добри аспекти в нея. Вероятно, чрез общуване с интимния си партньор ще постигнете нови висоти на свързване и ще откриете много интересни неща един за друг. А това е едно от основните горива на връзките - да се преоткриваме, нали? Възможно е в този период да научите някакви тайни - бъдете разумни какво всъщност искате да научите и как да ползвате информацията след това.

Рак

Готови ли сте за оставяне на неслужещото в миналото, Раци? Готови или не, в понеделник ще имаме пълнолуние в Близнаци, което в следващите две седмици ще ви даде шанс да направите именно това - да се освободите. От какво ще се освободите зависи от контекста на вашия собствен живот. Някои Раци може да осъзнаят, че е добре да приключат връзка с някого, други може да се откажат от ангажимент или от проект, с който са се захванали. Слагането на край е по същество позитивно решение, но невинаги е много лесно. Не се плашете от трудностите, мислете за себе си. Луната ще направи каквото може, за да помогне, но основната работа си е ваша. А веднъж, когато разчистите пространство от тежести, ще се отворят възможности за нови и позитивни начинания. Успех!

В петък планетата на комуникацията Меркурий ще влезе в Козирог и във вашия дом на връзки и партньорства. До 23 декември имате много добро влияние по отношение на общуването с хората, с които сте в лично или професионално партньорство. Ще можете да установите някакво общо разбирателство, към което вие лично се стремите. Както вече вероятно и сами сте се досетили - разговорите ще са в основата на успеха ви с партньора. Бъдете искрени и много важно - слушайте активно и емпатично. Успех!

Лъв

Скъпи Лъвове, време е да помислите за компанията, в която се движите. Това го казвам в много широк смисъл, разбира се - приятели, колеги, други общности. Поводът за размислянето ще е пълнолунието в Близнаци, което ще се случи в понеделник и ще има особено силно влияние в първите две седмици, след като настъпи. То ще огрее вашия дом на групови активности и приятелства и ще е много добър повод да поправите и изгладите каквито несъвършенства има в тези кръгове. Моментът е подходящ да спрете да си затваряте очите за неособено добрите поведения и да се дистанцирате от хората, които не се съобразяват с вас. Подходящо е и за положителни промени в екипа, с който работите - нови хора, смяна на хора и др. под. Важно е да осъзнаете, че как се чувствате вие самите в обкръжението си трябва да е приоритет за вас.

В петък планетата на комуникацията Меркурий ще влезе във вашия дом на навици и грижа за себе си. До 23 декември имате много добри аспекти да научите нещо, което да ви помогне в изграждането на по-добри за вас навици. Също много важно - имате добри възможности да говорите с близките си и да постигнете съгласие относно уредбата на ежедневието ви, така че да е по-балансирано за вас и нуждите ви да са зачетени. А кой знае, може да се окаже, че ключът в баланса ви е осъзнаването на нуждите на някой от семейството ви и по-доброто им зачитане… Като цяло - около това се върти периодът - приоритизиране и балансиране на времето, така че да имате по-здравословно ежедневие.

Дева

Уважаеми Деви, Вселената ви е приготвила много добри шансове за професионално развитие и ви съветвам да не ги оставяте да ви се изплъзват. В понеделник ще имаме пълнолуние в Близнаци, което може силно да благоприятства кариерните ви планове в следващите две седмици. За да помогне Луната, разбира се, вие ще трябва да сте проактивни в поставянето на цели и преследването им. Целите могат да бъдат от всякакъв характер, касаещ работата ви - повишение, нов проект, получаване на заслужената добра оценка за свършена работа, обмисляне на допълнителна квалификация. Важно е да не се притеснявате да поискате това, което заслужавате. Също е добре да комуникирате с околните и да взаимодействате с тях - все пак влиянието е на Близнаци, те покровителстват този вид поведение. В общи линии - за каквото мечтаете в кариерен план, сега можете да си го изработите и да го получите. Успех!

В петък планетата на комуникацията Меркурий влиза в Козирог и във вашия дом на слава, флиртове и гламур. До 23 декември можете (а според мен и трябва) да бъдете душата на компанията и да се помещавате предимно под светлината на прожекторите. Не се ограничавайте да показвате артистичната страна (защото вие имате доста ярка такава) пред околните. Все пак и ние имаме нужда да се окъпем в блясъка ви. Освен за забавление, влиянието е добро за флиртове, ако сте необвързани, както и за добро развитие на тези Деви, които се занимават с творческа дейност. Нека празничният сезон започне сега!

Везни

Пътува ли ви се, Везни? Ако отговорът ви все още не е отривисто „Да!”, то съвсем скоро ще стане такъв… Само изчакайте да усетите пълнолунието в Близнаци. То се случва в понеделник и в първите две седмици след това ще ви окаже силно влияние в посока желание за пътешествие и духовно и интелектуално развитие. От една страна имате добри аспекти както да организирате пътуване до място, където можете да се срещнете с нови хора и да научите нови неща, защото това е, което Близнаците покровителстват в случая. От друга може би много от вас ще се насочат към изучаване на нещо, което е свързано с комуникация. Каквото и да е - важното е да не ви е скучно, да има нещо ново и предизвикателно и да е свързано с общуване с много хора. Това ще ви донесе този весел трептеж на душата, който обичате да чувствате и който ви кара да виждате света толкова розов, колкото вие си го харесвате.

В петък планетата на комуникацията Меркурий ще влезе в знака на Козирог и във вашата зона на дома. До 23 декември имате много добри аспекти за уреждане на всякакви отношения с роднини и семейство. Дори и във връзка с някои болезнени теми като имоти и други подобни. Ако имате роднини, с които не се разбирате особено добре - помислете си хубаво, може би пък искате да се опитате да подобрите отношенията. Ако това е така - Меркурий ще помага. Само имайте предвид, че едва ли ситуацията може да стане идеална, както и че ако сте имали конфликт с някого, много трудно сдобряването ще е точно както вие си го представяте. Но и най-лошият мир е по-добър от най-добрата война. А вие сте си миролюбиви…

Скорпион

Скъпи Скорпиони, тази седмица още в понеделник започват благоприятните влияния за вашия зодиакален знак. В този ден ще имаме пълнолуние в Близнаци, който ще огрее вашия личен сектор на зодиака - този на мистериите, еротиката и интимността. Предвид на това, че влиянието ще е от Близнаци, по-скоро в следващите две седмици може да се отдадете на приятната част на интимното общуване и да почувствате лекота в отношенията си с интимния партньор. За обвързаните сред вас препоръчвам да оползотворите приятно време с партньора като си организирате някаква екскурзия и опознаете нови неща заедно. Необвързаните ще имат шанс да срещнат интересен човек на социални събирания или излизания с компания. Що се отнася до частта с тайните - по-скоро слушайте, отколкото много да говорите в следващите седмици, за да научавате повече, отколкото разкривате.

В петък планетата на комуникацията Меркурий ще влезе в знака на Козирог и във вашия дом на приятели, братя и сестри, колеги и др.под. Платонични връзки. До 23 декември имате много добри аспекти за общуване именно с тези хора. Използвайте времето, за да осъществите такава комуникация, каквато би ви била полезна за нещо. Някои от вас може да се нуждаят от помощ за нещо, други - да имат отношения за оправяне с някого, а трети може да просто да искат да разпускат в приятна компания. Общувайте с тези хора, взаимодействайте, добрият ефект няма да закъснее.

Стрелец

Предстои много силен период за Стрелците, за които обвързването е важна тема. Което (извинете, че ще го напиша публично) са всички Стрелци. Просто по вашия си начин и без да го признавате… Но да се върнем на влиянието - в понеделник ще имаме пълнолуние в Близнаци, което ще бъде особено благоприятно за осъществяване на следваща стъпка в отношенията ви с партньора. Каква да е следващата стъпка зависи от това вие на какъв етап сте в момента. За някои от вас може да е да поканите някого на първа среща, а за друг - да предложите брак. Имайте наум само, въпреки добрите аспекти, да не действате импулсивно. Близнаците са оптимисти, а и често под тяхно влияние се сблъскваме с двойнствени обстоятелства. Това означава, че може преценката ви да не е много трезва в момента. Затова най-доброто е в следващите две седмици да обмисляте сериозната стъпка, а след това - да я обмислите втори път и да действате.

В петък Меркурий ще влезе в знака на Козирог и във вашия дом на финансовата сигурност. До 23 декември ще можете да се възползвате от сериозното влияние на Козирога и покровителстването на комуникациите от Меркурий, за да уредите някакъв свой финансов въпрос. А ако нямате такъв… Ами помислете за някакъв, защото наистина влиянието е добро. Може да се окаже, например, че печеленето на повече пари е само на няколко разговора разстояние…

Козирог

Скъпи ми Козирози, тази седмица е важна за вас, защото Меркурий ще влезе във вашия знак. Но затова ще прочетете след малко. Сега първо нека ви разкажа как пълнолунието в понеделник ще способства за вашата по-добра подредба на ежедневието и съответно - за подобряване на качеството ви на живот. Пълнолунието ще е в Близнаци и ще има много добро влияния върху грижата ви за себе си. Подходящо е да проверите отново как приоритизирате дейностите в ежедневието си и ако трябва - да разместите списъка, така че да има време за вашата собствена персона. Това е важно, защото никоя задача няма да бъде качествено свършена, ако вие самите не се чувствате комфортно в кожата си. Затова - недейте много да се инатите, а ползвайте пълнолунието, за да сложите малко „време за мен” в графика.

В петък планетата на комуникацията Меркурий ще се премести в Козирог и до 23 декември вие можете да бъдете най-привлекателния знак от зодиака. И като казвам „привлекателен”, имам предвид всеки аспект на това. Ще получите усещане за лекота в общуването и е най-добре да го ползвате, за да се освободите от задръжките, които сами си слагате и да покажете кои сте всъщност. И в професионалната, и в личната ви среда хората ще оценят автентичния ви чар и това ще ви помогне да постигнете по-пълноценни отношения. Не е за подценяване и че ще ви даде възможност да се забавлявате, разбира се… Изобщо - смело бъдете себе си, ще се изненадате колко много ще се хареса това всъщност.

Водолей

О, Водолеи, какво веселичко време предстои! В понеделник ще имаме пълнолуние в Близнаци и то да вземе, че да освети вашия дом на флиртове, публични изяви и гламур, моля ви се… Не стига, че вие самите сте супер чаровни, а и другият от най-обаятелните знаци да ви влияе - това направо е експлозивна комбинация. Използвайте първите две седмици след понеделник, за да привлечете всичко и всеки, които искате. Независимо, дали става дума за човек в живота ви, повишение в работата или признание от някаква група хора (фенове, например) - сега е моментът да заявите, че вие сте на сцената житейска и очаквате да получите внимание. Не забравяйте обаче, че не е добре да бъдете връх концентрирани в себе си и се старайте да обръщате внимание на това, което ви казват околните, да ги слушате и да ги разбирате. Всъщност така ще ги спечелите още повече.

В петък пък Меркурий ще се премести в знака на Козирог и до 23 декември вие може да станете по-сантиментални от обикновено. Това е така, защото планетата на комуникацията ще влезе във вашия дом на слагане на край, себерефлексия и философия. Ще бъдете по-отворени и емпатични към това, което ви споделят, както и ще имате желание вие самите да споделяте повече. И знам, че едва ли сте много доволни, като четете, че ще сте сантиментални, но всъщност това е добро влияние. Ще ви даде възможност да разберете повече за себе си - за това какво ви разчуства, с кого можете да имате съкровена комуникация, какво и на кого имате нужда да споделите и пр. Затова - не се крийте, когато очите ви се насълзят, а изразете емоциите си - така ще разберете най-добре кой ви е наистина близък.

Риби

В понеделник ще имаме пълнолуние в Близнаци, скъпи Риби и за вас влиянието може да означава много неща. Това пълнолуние ще освети вашата зона на дома и корените и ще повлияе много благоприятно на тези аспекти от живота ви. В следващите две седмици може да направите стъпки за имотни сделки, свързани с вас лично или с роднини и деца. Може също да установите отношения с роднини, които сте позабравили във времето или пък да се сдобрите с някой от рода си, с когото сте се спречквали преди. Подходящо е да установите позиции в рода и семейството си, в случай че някой нарушава вашите граници или не усещате да ви цени достатъчно. А при липса на негативи, които да поправяте - отдайте се на повече семейни сбирки и дори общи пътувания - влиянието на Близнаци е много добро именно за такива преживявания.

В петък Меркурий ще влезе в Козирог и във вашия дом на групи от хора, общности, технологии и подобни. И тъй като Меркурий е планета на комуникацията, това означава, че до 23 декември ще имате особено добро влияние за изяви пред публика, както и за изяви в социалните мрежи. Също, знакът на Козирог ще покровителства служебната ви комуникация. Значи какво излиза от всичко това - повече презентации, повече участие в работни срещи, повече публична комуникация за вас, уважаеми Риби. Имате какво да покажете и разкажете.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Тази седмица Надя ви кани на благотворително парти и куиз в гр. София, шоуто се казва „Стани Космат”, повече информация може да видите тук —> https://www.facebook.com/events/756773573147360

Може да я слушате от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/ 

Последно променена в Понеделник, 27 Ноември 2023 16:05

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам