logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 30.10 - 05.11.2023

Автор: Надя Брайт

Овен

Тази седмица интересното се случва накрая, скъпи Овни. В събота планетите са ви подготвили възможности за вътрешно вълнение. Както и за това да осъществите част от любимото си - импулсивни решения! Юпитер ще се сблъска със Слънцето в този ден и на вас ще ви се прииска бързо да затворите някаква сделка. Разбирайте „сделка” в широкия смисъл на думата - просто ще имате желание да приемете някаква възможност, която ви се предоставя. Това може да се дължи на силната вяра в собствения ни късмет, която Юпитер ни дава, подсилена от влиянието на Слънцето. Имайте предвид обаче, че точно това астрологично събитие може да ви дава фалшиво усещане за сигурност. Затова, когато вземате решения, оглеждайте всички детайли и не пренебрегвайте дори малките знаци и обстоятелства. Или иначе казано - не се предоверявайте на късмета си.

В събота Сатурн най-накрая ще спре да се върти ретроградно във вашия дом на слагане на край, лекуване и философски поглед над живота. Планетата на житейските уроци е в този ваш дом от 17 юни насам и е възможно много от вас да са усещали вътрешни терзания оттогава. Сега, след преминаването на Сатурн в нормален ход, е време да осмислите заключително решенията, върху които сте разсъждавали в последните месеци. Ако сте приключили нещо в този период - да затвърдите решението, а ако по-скоро сте мислили за край - да решите окончателно дали ще поставите точката. Мислете за себе си, за нуждите си и за здравословните си граници с другите. Каквито и страници да затваряте, желая ви следващите да бъдат написани точно както ви искате.

Телец

Скъпи Телци, изчакайте спокойно до края на седмицата, когато ще се случат интересните астрологични събития. В петък Слънце и Юпитер (който е във вашия знак) ще се срещнат и вие може да почувствате силно желание да споделяте. Желанието ви ще е особено насочено към споделяне с романтичен партньор, защото Слънцето е в този ваш дом. Трябва да ви предупредя, че тъй като срещата между двете небесни тела не е под благоприятен ъгъл, е възможно и преценката ви кога и колко да разкажете да не е особено точна. Прекалено споделяне или пък разговор в неправилното време са напълно очаквана опция, когато влиянието на Юпитер е неразумно увеличено от Слънцето. За тези от вас, които са в нови връзки, препоръчвам да бъдете по-обрани в поведението си. А за стабилно обвързаните - да подбират внимателно времето, в което започват разговор.

В събота най-накрая Сатурн ще се спре да се върти ретроградно. Планетата на уроците беше в ход „наобратно” във вашия дом на екипната работа и груповите занимания от 17 юни насам. В този период е възможно да сте имали разминавания с хората, с които работите, да не ви е вървяло както ви се иска и дори да сте се чудили какво изобщо правите с тях. Това е Сатурн - планета, покровителстваща структурните промени, трудните и фундаментални уроци. Тоест, ако ви е минавало през ум, че нещо трябва да се промени или сте започнали такава промяна - след събота ще имате шанс да я осъществите устойчиво и за ваше добро. С обмислени и последователни стъпки може да преминете на по-добро ниво що се касае хората, с които работите. Не ви обещавам, че ще стане лесно, но ви обещавам, че ако положите старания и не бягате от трудното, Сатурн ще ви подкрепи много силно.

Близнаци

Тази седмица интересните събития са в края ѝ, уважаеми Близнаци. Започвам с петък, когато Слънце и Юпитер ще се сблъскат и това ще се отрази противоречиво на всеки знак от зодиака. Специално за вашия може да донесе противоречия между това какво другите искат и какво е по-добре за вас. Възможно е комбинацията от Юпитер и Слънце да доведе до някакъв вид еуфория, защото това е сякаш увеличение на оптимизма на Юпитер и умножение на вярата му в късмета. Но поради характера на срещата със Слънцето, а именно - неблагоприятният ѝ ъгъл, не всеки аспект на ситуациите ще може да се вижда ясно. Затова за вас е по-благоприятно, ако не вземате решения в този ден. Поне не такива, които не са обмислени предварително или разчитате на късмета си за тях. А ако някой ви притиска да бързате - замислете се, доколко това е добросъвестно поведение.

В събота ще излезем от ретроградния период на Сатурн, който ни „върти” от 17 юни насам. За Близнаците това беше период на забавяне по отношение на професионалното ви развитие, защото Сатурн е в този ваш дом. Тази планета покровителства житейските уроци и структурните промени. Ако някакъв проект ви е бил забавен или сте срещали трудности в него - така е трябвало да стане, за да достигнете до изводи, които ще са ви важни в генерален план занапред. Също така - ако забавената ви работа е добра за вас, сега ще имате възможност да я довършите. А ако е по-добре да се захванете с нещо друго - ще получите прозрение и ще поемете в друга посока. Планирайте - това е ключът към добрите развития под знака на Сатурн. Успех!

Рак

Скъпи Раци, тази седмица интересните развития се случват в нейния край. Първото е сблъсък между Юпитер и Слънце. Влиянието от това ще усетите по отношение на имиджа си и това колко сте успешни или пък колко много умеете и създавате. И по-скоро - на това как искате да ви възприемат околните. Може да има конфликт именно между тези две перспективи. Не е изключено да усетите нужда да браните постиженията си и да ги изтъквате, защото не се чувствате достатъчно оценени. Или пък да искате да покажете, че можете повече от някой друг. По-интересното е, че този порив за конкуренция има потенциал да се възпламени както по отношение на колега или пък реален конкурент, така и в посока на партньора ви. Затова имайте едно наум, че все пак влиянието е противоречиво и ако почувствате желание да се надскачате с близък или доверен човек - пребройте до десет и помислете, доколко това е конструктивно и може ли да се направи по-полезен за всички начин.

В събота Сатурн най-накрая ще спре да се върти ретроградно, което прави от 17 юни във вашия дом на пътуване, учене и разширяване на хоризонтите. Може в последните месеци да ви се е струвало, че се въртите на едно място. Или пък че имате визия за пътя си напред, но някак краката ви не правят стъпките по пътя. Е, идва времето да развиете плановете си наистина, чрез действия. Сатурн покровителства структурните промени и базисните ценности. Което значи, че ако в ретроградния му период сте обмисляли някаква важна, структуроопределяща промяна за живота си, в посока учене или развитие извън географските предели, в които сте - сега може да започнете да я осъществявате. За да получите подкрепата на тази планета трябва да планирате добре и да правите последователни стъпки. Успех!

Лъв

Скъпи ми Лъвове, аз идвам, за да ви разкажа какво интересно ще се случи тази седмица. Имам какво и ще бъде в нейния край. В петък Юпитер ще се сблъска със Слънцето и това ще увеличи самочувствието ви. В добрия случай точно вашия знак няма никакви дефицити в това отношение, така че рязко повишаване от временно и противоречиво влияние може да е рисково. Защото повлиян от Слънцето под неблагоприятен ъгъл, Юпитер може да ви залъже, че вие всичко виждате и разбирате и да ви подтикне към прибързани решения. Ако ще решавате нещо в петък, гледайте да е подготвяно и обмислено преди това или да положите специални усилия да разгледате детайлите. Като цяло, бих ви посъветвала да изчакате два-три дни, да отмине влиянието, преди да се хвърляте в нови начинания.

В събота пък Сатурн ще спре да се върти ретроградно, което прави от 17 юни във вашия дом на интимността, еротиката и тайните. Тъй като Сатурн е планета на структурата в нашия живот и на фундаменталните решения, вероятно е да сте имали някакви терзания и колебания в ретроградния период дали това, което се случва в интимната ви сфера е това, което искате. Някои Лъвове може и да са осъществили известни промени вече. Сега, след събота, ще можете да претворите в действия уроците, които би трябвало да са се избистрили в съзнанието ви. Ще сте наясно какво искате и с какво не можете да направите компромис и ще тръгнете по пътя на осъществяване на желанията си в дългосрочен план. Сатурн ще ви подкрепи, ако действате последователно и мислите в перспектива.

Дева

Уважаеми Деви, тази седмица интересните събития ще се случат в нейния край. Започваме от петък, когато Юпитер ще се срещне под неблагоприятен ъгъл със Слънцето и денят ви може да стане малко френетичен. Възможно е да имате усещането, че околните се опитват да влязат в личното ви пространство, че вместо да ви изслушват, ви надговарят и че се конкурират с вас. Запазете спокойствие, помислете струва ли си да влизате в дребнотемия. По-скоро здравословният начин за решаване на ситуацията е да се опитате да запазите дистанция от околните, отколкото да влизате в конфликти с тях. Най-вече за доброто на вашите собствени нерви. Дайте му два-три дни и това влияние ще отшуми напълно. Тъкмо, докато се върнете на работа в понеделник с нови сили.

И като казвам нови сили… В събота Сатурн ще спре да се върти ретроградно във вашия дом на партньорствата. Планетата на житейските уроци е с обърнат ход в този ваш дом от 17 юни насам. В този период може да сте чувствали някакви съмнения по отношение на любовния или служебния си партньор. Вътрешните конфликти, които Сатурн създава служат за осмисляне на житейския ни път (да, толкова е сериозно) и взимане на решения за бъдещето. Понякога тези решения са трудни, а изпълнението им изисква последователност и устойчивост. В този контекст - сега ще може да изчистите своите съмнения, да вземете решения за бъдещето и да предприемете необходимите стъпки за осъществяването им. Сатурн ще бъде в дома на партньорствата ви до 13 февруари, така че дотогава очаквам много позитивни промени при вас, изработени с труд и постоянство.

Везни

Мили ми Везни, нека ви разкажа какво интересно ви предстои тази седмица. Първо в петък Юпитер ще се срещне в противоречив ъгъл със Слънцето и вие ще почувствате прилив на сексапил и магнетизъм. Определено този астрологичен сблъсък ще ви повлияе сякаш сте знаменитост на червен килим. И окрилени от това усещане за себе си, може да станете особено авантюристични. Възможни са неочаквани флиртове или пък спонтанни преживявания с партньора. За обвързаните, които гледат към любимия си човек, няма да се притеснявам - най-много да си изкарате един секси уикенд. Но за необвързаните имам известни притеснения, че може да се впуснете в необмислен флирт с неясни последствия. Просто слагам една малка лампа да свети и да ви напомня, че Юпитер има навика да ни зарежда с оптимизъм, от който да пренебрегваме определени знаци.

В събота Сатурн ще се завърти в правилната си посока, след дълъг период на ретроградност от 17 юни насам. За вас влиянието беше в дома ви на грижата за себе си, навиците и службата. Немного леко влияние, предвид на това, че Сатурн е планета на житейските уроци и структурните промени. Възможно е много Везни да не са можели да намерят баланса си, между грижа за себе си и задължения, възможно е дори да мислите, че никога няма да постигнете такъв баланс. Спокойно - с излизането от ретроградния период ще имате възможност да рефлектирате върху трудностите си и да изградите план какво всъщност искате да постигнете. Сатурн ще ви подкрепи и ще имате успех, ако си поставите дългосрочни цели и ги следвате устойчиво, без напрежение и без да отивате в крайности. Имате време чак до февруари 2026г., да изградите най-полезната за себе си ежедневна рутина.

Скорпион

Уважаеми рожденици, в хороскопа ви тази седмица интересните събития ще се случат в нейния край. В петък Юпитер ще се сблъска със Слънцето и това може да доведе до противоречие във ваша интимна или платонична връзка. Възможно е някой да поиска от вас повече, отколкото вие сте в състояние да му дадете. По-скоро не позволявайте да се измъчвате от това, а сложете границите си. Не сте длъжни да отговаряте на нуждите на всички. Дори и когато Юпитер засилва желанието ви да бъдете всичко и навсякъде. Просто това е невъзможна цел и не си заслужава да се изнервяте, докато я преследвате. Отнесете се по здравословен начин към собственото си спокойствие и поискайте от околните да зачитат това.

В събота най-накрая Сатурн ще се завърти в правилна посока, след дълъг ретрограден период от 17 юни досега. Планетата на житейските уроци е във вашия дом на романтика, слава, флиртове и блясък. Може би в последните месеци сте усещали потиснатост в своята креативност или сте били плахи във флиртовете и себеизразяването… Е, сега вече може да се сложи край на това неестествено за вас състояние. Време е да си извадите поуките от ретроградния период, да решите къде искате да се позиционирате на житейската сцена и да събудите твореца в себе си. Сега вече може да заявите, дали ще сте статист, подържаща роля и ще се настаните под светлините на прожекторите. А, след като го заявите - да поемете по стъпките към желаното от вас.

Стрелец

Скъпи ми Стрелци, тази седмица важните неща в хороскопа се случват в нейния край. В петък вашия повелител Юпитер ще се сблъска със Слънцето и това може временно да ви извади от релси. Леки проблеми с дисциплината, така да се каже… И докато някои Стрелци просто ще решат да си вземат почивка и да оставят задачите настрани, други ще се почувстват виновни, че не са достатъчно съсредоточени. Според мен негативните чувства са излишни в тази ситуация. Просто се опитайте да приоритизирате задачите, като същевременно не позволявате да забравяте, че вашите лични нужди също са приоритет. Ако имате нещо неотложно и важно за вършене и няма как да си дадете почивка - обърнете се към някого за помощ, за да не се разкъсвате между задачата и слабия си фокус.

В събота най-накрая Сатурн ще спре да се върти ретроградно, което прави във вашата зона на дома и корените от 17 юни насам. Планетата на житейските уроци и структурните промени е в зона на влияние при вас, която така или иначе не ви е най-силната. Много от вас приемат дома си като междинна станция, на която да съберат сили за следващите си приключения. Възможно е в ретроградния период да не сте усещали комфорта и зареждането с енергия, което ви е нужно, когато сте се прибирали във вашата крепост. Сега, след приключването му, се очаква както да намерите спокойствие, така и да ви изкристализират решения как може да подобрите връзката си с дома. Сатурн покровителства последователните стъпки и устойчивите промени, така че със старание към детайла може да постигнете качествено по-добро статукво.

Козирог

Уважаеми Козирози, идвам при вас с интересните астрологични събития за тази седмица и мога да кажа, че те ще се случат в нейния край. В петък Юпитер ще се срещне под неблагоприятен ъгъл със Слънцето и това може да доведе до известни смущения в деня ви. Това астрологично събитие има потенциала да предизвика множество дребни кризи и е възможно да се опитат да ви забъркат в някоя от тях. Не съм сигурна, че е добра идея да се поддавате и да се хвърляте да гасите чужди пожари. Може би всъщност това е важна възможност да обмислите кой за какво ви търси и кой какви трудности ви сервира. И дали това да продължава по този начин.

И като заговорихме за продължаване по определен начин… В събота не коя да е планета, а вашият повелител Сатурн, ще промени начина си на движение и ще излезе от ретроградния си период, който започна на 17 юни. Планетата на структурата е във вашия дом на комуникацията и в последните пет месеца хем ви пречеше в това направление, хем ви даваше знаци как да се подобрите в общуването с другите. Сега, завъртайки се в правилната посока, Сатурн ви дава възможност да осмислите какво не е било наред и как да стане по-добре. Ще можете да въведете качествени проблеми в начина, по който се изразявате, изслушвате и взаимодействате с другите. И ако докато четете, автоматично слагате това в графата „маловажни”, ви призовавам да посочите един аспект на живота, за който комуникацията не е важна. Няма, нали? Е, тогава се възползвайте от Сатурн.

Водолей

Мили Водолеи, тази седмица има две важни събития в хороскопа, и двете ще се случат в нейния край. Първото е в петък, когато Юпитер и Слънце ще се сблъскат и това ще доведе до противоречия у много Водолеи по отношение на баланса ви между личен живот и работа. Почти е невъзможно в такъв конфликт всички да са доволни, така че може би е по-разумно да не се опитвате да постигате това (защото са само нерви и накрая никой не е доволен), а да прецените къде да се направи компромиса - в работата или лично. Имайте предвид, че влиянието е кратко - до два-три дни ще изчезне и не си струва да си създавате големи проблеми, заради него.

И сега за контраст - едно много дълго влияние. Сатурн, който е във вашия дом на финансовата стабилност от началото на март тази година и е ретрограден от 17 юни, ще се завърти в правилния си ход тази събота и ще продължи така до 13 февруари 2026г. Сатурн е планета на големите уроци, на фундаментите в живота ни. Така че финансовата ви стабилност е тема, която много ще ви вълнува в периода на влиянието му и по която трябва да работите старателно. Сатурн помага, когато правите последователни и устойчиви стъпки и имате цел. Сега, след края на ретроградността ще имате нови възможности за увеличаване на благосъстоянието си. Бъдете целенасочени, вярвайте в себе си и ще поставите основата на много добри финансови развития за години напред. Успех!

Риби

Планетите са ви приготвили важните събития за края на седмицата, скъпи Риби. Първо в петък Слънцето ще се сблъска с Юпитер и вие може да почувствате противоречивото влияние на това събитие. При вас ще се отрази в общуването с хората и по-специално - в спонтанното изпитване на големи симпатии към хора, които може би не сте опознали достатъчно добре. Твърде е възможно в този ден пословичната ви интуиция да е замъглена и вие да сте склонни да се предоверявате. По-скоро не вземайте прибързани решения, дори и всичко да ви изглежда слънчево и цветно. Това е ефектът на Юпитер - той слага увеличително стъкло върху добрите страни и ни влива оптимизъм в бъдещето. Общо взето това са хубави свойства, но добре е да имате и поглед върху цялата картина, а точно в края на седмицата ще ви е трудно да гледате критично.

В събота Сатурн най-накрая ще излезе от своя ретрограден период, което е чудесна новина за вас. От 17 юни планетата на житейските уроци се върти наобратно във вашия знак, а като цяло ще бъде при вас до 13 февруари 2026г. Сатурн покровителства фундаменталните ни решения, структурата на живота ни и ако правим промяна под негово влияние, то тя е по-скоро кардинална, дългосрочна и естествено… трудна. В знака ви е веднъж на 30 години, така че влиянието му не е за подценяване. Пристъпвайте към решенията, които имат потенциал да променят живота ви спокойно и умерено - Сатурн покровителства стабилните и последователни крачки. Също - приемайте трудностите в този период като уроци и стъпало към следващо, по-добро ниво на личностно развитие. Специално сега, след излизането от ретроградния период, обмислете какво ви се е случило от 17 юни насам. Това вероятно е знак, че трябва да направите някаква трансформация в живота си.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Може да я слушате от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 30 Октомври 2023 10:19

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам