logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 02.10 - 08.10.2023

Автор: Надя Брайт

Овен

Скъпи Овни, тази сряда Меркурий най-накрая ще излезе от Дева и вашия дом на служба и грижа за себе си и ще влезе във Везни и дома ви на партньорствата. Надявам се, че сте успели да подредите ежедневната си рутина, навиците си, пространствата около себе си и сега имате спокойствието до 22 октомври да погледнете към комуникацията, която е свързана с партньорствата ви. Лично или служебно - важно е да знаете, че Меркурий ще покровителства работата по отношение на заздравяване на сериозното обвързване, което сте създали. Ако всичко е протекло по вселенския план, след дългия период на влиянието в Дева, сега би следвало да знаете какво искате и да можете да адресирате нуждите си към отсрещната страна. Също, ще отбележа, че и изслушването на партньора и вникването в неговите нужди е важно, за да постигнете хармонични отношения. Но няма да пропусна да напомня, че вашето собствено удовлетворение не е цена, която да платите в името на спокойна връзка.

В неделя Венера ще излезе от знака на Лъв и ще влезе в този на Дева, като до 8 ноември ще бъде във вашия дом на грижата за себе си и навиците. Добре е да погледнем на това влияние през призмата на планетата, която го осъществява. Венера е изобилна, тя ни потиква към удоволствия, дори хедонизъм и гледа на живота през радостите, които той ни носи. В този контекст - опитайте се да се възползвате от периода и да организирате живота си така, че да имате възможност да изпитвате и радостта от него. Още един повод да обърнете внимание на нуждите и желанията си и да отворите пространство за тях. Успех, Овни!

Телец

Първо, скъпи Телци, ще трябва да се погрижите за себе си. Тази задача ви я дава Меркурий, който след много дълго пребиваване в знака на Дева, сега ще влезе в този на Везни и ще стои във вашия дом на навици и грижа за себе си до 22 октомври. Това е време, в което може да се пренастроите към есенно-зимен уелнес режим. Някаква грижа, която да ви подсили за идващите по-студени месеци, няма да е излишна. Вие си знаете от какво имате нужда (а ако не си знаете - дайте си време само за себе си, за да го разберете). Тъй като Меркурий повелява комуникацията и технологиите, сигурно ще ви се отрази добре, ако влезете в някаква общност, която споделя цели. Например, може да се запишете на групово спортно занимание или пък да влезете в група, в която се обменя информация за здравословен живот или да си изберете мобилно приложение, което да ви напътства. Възможностите са много, но целта е една - да се чувствате по-здрави и удовлетворени. Успех!

В неделя вашата повелителка Венера ще премести местообитанието си и от знака на Лъв, ще влезе в този на Дева и във вашия дом на слава, флиртове, забавления и гламур. До 8 ноември ще имате изключително добри аспекти да преживеете интересни и запомнящи се флиртове. А доста хора ще запомнят вашето присъствие на различни мероприятия (стига да отидете, разбира се). Венера е изобилна и привличаща и ако тя ви посипе с нейната харизма, безспорно имате шансове, както много да се забавлявате, така и да направите открояващо се впечатление. Съветът ми е през този месец да не си стоите вкъщи, а да излезете навън и да видите какво ще ви предложи животът…

Близнаци

Как сте, Близнаци? Както и да сте в момента, идвам да ви кажа, че ви предстоят доста забавни моменти в следващите близо три седмици. Вашият повелител Меркурий в сряда ще излезе от знака на Дева и ще влезе във Везни до 22 октомври. И нещо повече - планетата на комуникациите ще влезе във вашия дом на флиртове, забавления, гламур и слава. Това означава, че е най-добре да излезете от пределите на обичайните си местообитания и да се покажете пред света. Не за друго, а защото вероятно, ако се покажете, много ще се забавлявате. Както и е твърде възможно да получите неочаквани предложения. Дали предложенията ще са за работа или за нещо по… по-интимно, не мога да кажа. Но имате шансове и за двете. Определено общуването ви ще спорѝ, ако се отворите за по-лежерни контакти. А, доколкото ви познавам, това няма да е много трудно за вашия знак…

И, както ви говоря за излизане и разширяване на кръга от хора, с които общувате, така трябва да отбележа, че в неделя Венера ще влезе в Дева и във вашата зона на дома. Изглежда любовта ви ще минава през домашния уют поне до 8 ноември, докогато ще трае това влияние. Тоест - за да балансирате двете предстоящи астрологични събития за тази седмица е добре да отделите време да се срещате с хора, но и да покажете на избраника на сърцето си, че домът ви и уютните интимни вечери са запазени за него. Звучи малко натоварено, откъм организация, но аз знам, че ако има някой, който може да балансира тези две неща, без да се пренатовари, това са именно Близнаците. Насладете се на влиянието на планетите и вижте какво ще ви донесе.

Рак

Скъпи Раци, златният октомври дойде и вас ще ви обземе настроение, което е подходящо именно за този месец - спокойно, топло, уютно… Всъщност това настроение е винаги подходящо за нежната ви домошарска натура, дори и да не е октомври… Но все пак и планетите ще допринесат. В сряда Меркурий ще се премести от Дева във Везни и ще влезе във вашата зона на дома. До 22 октомври общуването ви ще върви най-много през активностите, които се въртят около дома ви - уютни вечери с приятели, задушевни разговори с роднини, романтични вечери в домашна обстановка и други подобни… Вдъхновението ви ще идва от дома и мога да кажа, че това положение съвсем, съвсем не ви е непознато :) Разбира се - благоприятни са и вложения от време и енергия в освежаване на пространствата, които обитавате.

В неделя пък Венера ще влезе в Дева и във вашия дом на груповите активности. Планетата на любовта и изобилието ще прекара времето си там чак до 8 ноември. През този един месец обърнете внимание на всичко, което се развива в близък радиус около вас - в квартала ви, сред приятелския кръг и сред роднините ви (ако имате късмета да имате голямо семейство). Точно в такива събития може да срещнете следващата добра възможност за развитие или пък да ви дойде идея за такава. А може да ви срещне и друг късмет, стига да имате очи да го видите и желание да го уловите. Успех!

Лъв

Ще правите едно от любимите си неща Лъвове, а именно - ще блестите! Тази сряда Меркурий ще излезе от знака на Дева и дома ви на финансова сигурност и ще влезе във Везни и вашия дом на групови и локални активности и на платонични връзки. До 22 октомври силата ви ще бъде в комуникация с групи хора около вас - колеги, съседи, хора, с които споделяте общи интереси, роднини, приятели и пр. Имате много добри влияния и за партита. В крайна сметка - да не подценяваме и този аспект от живота - кой не обича да празнува? Особено пък ако е Лъв и ако ще е център на внимание (Меркурий ще се погрижи да бъдете такъв). Накратко казано - забавлявайте се в следващия месец, хем ви се пише, хем ви е ред!

От своя страна Венера ще се премести от вашия знак в този на Дева и във вашия дом на парите. До 8 ноември ще сте под въздействието на изобилната, но в същото време щедра и дори склонна към разхищение планета. Добре е да имате предвид, че ще ви е по-трудно да балансирате между разумното харчене и желанието да се сдобивате с красиви вещи. За щастие поне това ще се развива в знака на Дева, така че уравнението няма да е с невъзможно решение. Ако ще харчите, правете го с мисъл, дали покупката може да възвърне някаква стойност в бъдеще. Така ще има повече характер на инвестиция, отколкото просто на даване на пари. Но пък и нека не подценяваме щастието, което заслужавате да си доставите и да не считаме, че ще е голям грях да си дадете малко лукс :)

Дева

Скъпи Деви, Меркурий най-накрая ще излезе от вашия знак и ще влезе в този на Дева. Това ще се случи в сряда и до 22 октомври ще имате възможност да се насладите на влиянието на вашият повелител и планета на комуникациите - Меркурий, в дома ви на парите и финансовата сигурност. Би трябвало в последните месеци да сте подредили доста аспекти от живота си, затова сега ще е като една черешка на тортата, да си подредите и парите. В периода на влиянието на Меркурий ще може да изкарвате пари през контактите си и комуникацията с тях. Възможно е и да получите някакво предложение за увеличаване на доходите. Прегледайте си профилите в социалните мрежи и преценете дали са достатъчно добри, за да ви потърсят и изберат хората, които могат да ви предложат професионално развитие. Не пропускайте и да запомните новите хора, с които се запознавате, някой от тях може да ви е много полезен в бъдеще.

В неделя Венера също ще смени своето местообитание, като от знака на Лъв тя ще се премести именно във вашия знак. До 8 ноември ще имате по-притегателна харизма от обичайното и ще можете да привличате както хора, така и успехи. Но тук има и малка уловка… Добре е да поработите над собственото си удовлетворение, съхраняване на енергията си и по-малко раздаване на другите. Дори обвързаните сред вас ще имат нужда от повече време само за себе си. Периодът е подходящ да се отървете от хора, които само взимат от вас или които взимат повече, отколкото дават. Също е добър за работа над самочувствието и активна почивка от несъществени тревоги.

Везни

Освен, че сме във вашия личен сезон и може да се каже, че времето е ваше, Вселената ще ви направи още един подарък, скъпи Везни. В сряда Меркурий ще се премести от знака на Дева във вашия знак и вие ще получите най-добрите шансове да развиете своята популярност. Популярността ви може да има различни измерения, разбира се… За някои от вас може да е важно да бъдат по-зачетени сред колегите и приносът им да стане по-видим, други може да искат да се популяризират в по-широк кръг, трети може да се занимават с някаква артистична дейност… При всички положения в периода до 22 октомври е много подходящо за следните дейности: да излъскате онлайн имиджа си, да си обновите профилите, да махнете компромисното съдържание; да стартирате свой блог/влог или друг канал в социални мрежи; да разказвате по-подробно за дейностите си; да създавате нови контакти.

В неделя Венера ще се премести с един знак по-близо до вас и ще влезе в Дева до 8 ноември. Планетата на любовта ще е във вашия дом на интроспекция и философски размисли. Честно казано - това е много ваша комбинация - да размишлявате и да мечтаете за любовта… Уловката тук е да внимавате да не заживеете твърде много в собствените си представи и да пропуснете това, което наистина се случва. Просто, докато сте под влияние на тази Венера и строите прекрасните розови кули в главата си, от време на време си поставяйте за цел да сравните с реалността и (ако желаете, разбира се) да съчетавате двете неща. Все пак любовта е и за преживяване, не само за лелеене. Естествено, не трябва да пропускам да кажа, че в този период ще имате късмет в любовта, така че наистина - ако нещо искате - действайте за него. Успех!

Скорпион

Тази седмица имам само добри новини и започвам с първата - креативността ви ще се задейства на максимум, скъпи Скорпиони! За това е отговорен Меркурий, който в сряда ще излезе от Дева и ще влезе във Везни и вашия дом на интроспекция и философски размисли. До 22 октомври планетата на комуникацията ще възбужда вашето въображение и ще ви помага да си рисувате картините там, където се виждат само няколко отправни точки. Трябва да отбележа, че напълно зависи от вас дали ще използвате въображението си, за да ви става по-добре или пък, за да задълбаете в сценарии, които ви натоварват. Ако питате мен - давайте напред и си нарисувайте розово настояще и бъдеще, вместо да се чудите, дали някой няма задни мисли и дори да си чертаете какви са. Действайте с увереност и свобода и ще се изненадате колко по-напред ще стигнете.

В неделя Венера ще се премести от Лъв в Дева и ще влезе във вашия дом на екипната работа и технологиите. Планетата на привличането и изобилието ще бъде в този ваш дом до 8 ноември. За разлика от предишното влияние, което усещахте там - на Меркурий и Дева, сега ще бъдете по-освободени и работата и общуването ви в този аспект, ще минават през забавлението и привличането на хората към вас. Наистина ключовата дума за добра съвместна работа и общуване с околните ще е забавление, а ключовата съставка ще е да им покажете повече от себе си и своята позитивна страна. Заслужавате това олекотяване в общуването, няма спор!

Стрелец

Как сте, Стрелци? Работите ли много? Меркурий ви дава жега вече два месеца, но сега ще ви даде малко да си отдъхнете. В сряда планетата на комуникацията ще влезе в знака на Везни, ще излезе от вашия дом на кариерата и ще се премести във вашия дом на екипни дейности и технологии. Повече общуване с околните, повече лекота и по-малко напрежение. Това ще е влиянието. Поне до 22 октомври, после ще видим. Бъдете отворени за възможности, които може да дойдат отдалеч, през каналите ви за общуване в социалните мрежи. Или пък за идеи от хората, с които работите, дори и идеите да ви се струват мъгляви и трудно осъществими. Далеч не казвам да приемате всяко предложение, разбира се. Казвам, че във всичко, което чувате и ви се предлага, може да има някакво зрънце интересна възможност, над която си струва да помислите.

В неделя пък Венера ще влезе в Дева и във вашия кариерен дом, но по-скоро това влияние може да го разглеждаме в аспекта на връзките и партньорствата ви. Това е дом на постижения и успехи, а Венера покровителства любовта. Като че ли е добре да погледнете по-сериозно на тази лична и любовна сфера от живота си и да прецените, дали няма да е добре, ако положите волеви усилия за развитие в някаква посока. Знам, че обичате нещата да се случват от само себе си. Всъщност, в доста голяма част от случаите това е и най-добрата стратегия. Въпросът е, че всяко нещо иска определени грижи, за да се развива и до 8 ноември, докогато ще продължи това влияние, ще е много добре да погледнете любовния си живот отблизо и да му дадете грижите и старанието, от което се нуждае.

Козирог

Уважаеми Козирози, в сряда Меркурий ще се премести в знака на Везни и вашия кариерен дом и ще ви даде възможност до 22 октомври да комуникирате точно каквото си поискате, свързано с кариерното ви развитие. Периодът е особено подходящ да продадете своите професионални идеи, каквото и да означава това за вас. Може да говорите за повишение, да презентирате нова идея или пък да промотирате свършеното дотук, да създадете нови и полезни контакти в работата си или някой да ви потърси с интересно предложение. За да може да се възползвате от силата на Меркурий в този аспект на живота си, ще трябва да вдигнете глава от ежедневните задачи и да оставите пространство за общуване. Приоритизирайте мисленето за по-голямата картина, защото въвличането в ежедневните детайли може да отнеме от енергията за свободно общуване и да изпуснете възможност да се представите в най-добрата светлина. Затова - действайте уверено и говорете свободно и успехите ще ви последват.

В неделя Венера също ще смени местоположението си. Планетата на любовта ще излезе от знака на Лъв и ще влезе в този на Дева, като ще стои там един месец - до 8 ноември. Нещо повече - планетата на любовта ще влияе на вашия дом на учене, пътуване и покоряване на нови хоризонти. Кажете „да” на флиртовете от разстояние, на възможностите за връзки от разстояние, както и на пътуванията в името на любовта. Обвързаните сред вас може да получат възможност да тестват връзката си като временно разделечат локациите си с партньора или пък да планират съвместни пътувания. За необвързаните шансовете могат да дебнат от най-неочаквани точки на планетата. Желая успех и се забавлявайте!

Водолей

Мили Водолеи, от сряда до 22 октомври се очаква съзнанието ви да се освободи и да погледнете напред и надалеч. Това ще се случи с преместването на Меркурий от Дева във Везни и във вашия дом на пътуване, учене и приключения. Тъй като Меркурий повелява и комуникацията, и технологиите, в този период вероятно телефонът ви ще сигнализира с много известия от хора, които живеят извън пределите на страната ви и предлагат най-различни възможности… От екскурзия с приятели, през онлайн обучение (а защо не и обучение на място в друга държава) до флирт или връзка от разстояние - всичко е възможно. Най-важното тук е да не си слагате сами лимит на възможностите и да не отхвърляте каквото и да е, само защото е далече. В наши дни разстоянията са лесно преодолими :)

В неделя пък планетата на любовта Венера ще излезе от вашия дом на връзките и партньорствата и ще влезе в дома ви на еротика, интимност и мистика, както и в знака на Дева. Имате един месец - до 8 ноември, в който ще можете по-спокойно да се отдадете на интимни забавления. Обвързаните сред вас може да се свържат по-силно с партньора си, споделяйки интимни фантазии, които досега не са разкрили. А за необвързаните именно сексуалното привличане ще е много важно, когато срещат потенциални партньори. Като цяло периодът ви е под знака на свързването и привличането на онова ниво, където има по-малко думи и повече усещания.

Риби

Скъпи Риби, готови ли сте интуицията ви да заработи още по-силно от обикновено? Всъщност вие винаги сте готови за това… Околните - по-рядко, но в крайна сметка - това си е техен въпрос. В сряда Меркурий ще се премести във Везни и във вашия дом на мистерии, тайни и еротика. До 22 октомври ще имате особено силно развити умения да чувате неизказаното и да долавяте дори това, което другите се опитват да скрият. Как ще ползвате тази супер сила зависи от вас… Някои Риби може да впрегнат обострения си нюх, за да постигнат определени свои цели. Други може да потърсят път към някой, който се е затворил за тях. Трети пък може да се впуснат в тайна комуникация или да бъдат привлечени към окултни практики. Внимавайте с последното, защото пътят между това да мислим, че виждаме нещо скрито и да си измисляме това, което виждаме, е доста кратък и хлъзгав.

В неделя Венера ще премести своето положение и от Лъв ще влезе в знака на Дева, както и във вашия дом на партньорства и връзки. Чак до 8 ноември ще имате късмета планетата на любовта и изобилието да благоприятства вашия дом на обвързването. Тези от вас, които имат партньор, може да се посветят на изчистване на въпросите, за които отговаря знака на Дева - ежедневни дейности, служба (например - кой подава данъчната декларация, кой се грижи за хладилника и пр.), честност и чистота в отношенията, здравословен баланс в тях. Необвързаните Риби имат много добри аспекти да срещнат сериозен партньор. За тази цел обаче трябва да поработите над изясняване какво наистина искате и какво давате. Желая успех и любов на всички!

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Ако искате да ви разсмее, заповядайте на стендъп шоу на 11.09. —> https://www.facebook.com/events/149482024871388

Може да я слушате от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 02 Октомври 2023 09:51

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам