logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 18.09 - 24.09.2023

Автор: Надя Брайт

Овен

Вярванията ви ще бъдат поставени на известно изпитание тази седмица, скъпи Овни. Във вторник Слънцето се среща с Нептун, а в сряда - с Плутон и тези две срещи ще замъглят по някакъв начин виждането ви за истина и лъжа, правилно и погрешно. Може би ще се откажете от някои свои битки (да, дори и Овните от време на време може да се отказват от битки). А може и да се объркате и да останете в колебание. По-скоро бих ви препоръчала да не вземате окончателни решения до петък, когато влиянията ще отслабнат. И не се тревожете много, заради съмненията си - съмненията са нещо нормално и в някои случаи може да ни помогнат. Освен това бъдете комфортни, ако видите, че е по-добре да промените позицията си по даден въпрос - само глупаците не си променят мнението.

В петък ще влезем в сезона на Везни и Слънцето ще освети вашия дом на партньорствата. Това си е много добра новина, защото ви предстоят четири седмици на романтика и свързване с любимия човек. А ако в момента сте необвързани, определено бих ви препоръчала да се разходите на по-широк периметър, защото твърде вероятно е да срещнете някой, който ако не да е любовта на живота ви - поне ще бъде много приятен партньор за романтични предложения. Изобщо - обличайте си сатенените дрешки (все пак сме във Везни) и се отдавайте на романтика!

Телец

Преценката ви ще бъде подложена на тестове в предстоящата седмица, скъпи Телци. Това се дължи на срещите на слънцето с Нептун във вторник и Плутон в сряда. Спокойно, нищо страшно, само може би ще ви е трудно да отсъдите точно каква е реалността в някои ситуации, в които не виждате нищо. Като цяло е по-добре да не взимате съдбовни решения между вторник и петък, но истината е, че влиянията не са чак толкова силни, че ако обмисляте нещо отдавна, наистина да ви попречат. По-скоро могат да създадат пречки в бързите решения или в непозната обстановка. Но и това ще мине, както ви казах.

А в петък ще влезете в съвсем нов период, защото Слънцето се мести в знака на Везни и вашия дом на грижа за себе си, навици и служба. По принцип този дом е свързан с това да се въвеждат добри навици, да влизаме във форма, да спираме цигари и да почваме диета, например. Или пък да си подредим пространствата, в които работим и живеем. Всичко това е валидно, но е важно и да се има предвид знака, в който ще се намираме. Везните са знак на удоволствията, на философията, на моменти дори на хедонистичен начин на живот. Можете да съчетаете това с дома на грижата, като обърнете внимание на духовното си здраве - практики за изчистване на съзнанието, балансиране на енергията и др. И, също така, като си позволите някакви удоволствия, които ще ви накарат да се почувствате по-добре в кожата си.

Близнаци

Тази работна седмица ще ви поднесе малко предизвикателства, във връзка с фокуса ви на работното място, както и с балансът между работа и време с близките. Във вторник Слънцето се среща с Нептун, а в сряда - с Плутон и тези срещи ще предизвикат известни смущения в концентрацията ви, както и може да объркат малко плановете ви за желан ритъм на работа. Също - вероятно е близките ви да проявят желание за повече време с вас, а вие да не успеете да им го дадете, поради споменатите смущения от планетите. Важното е първо - да запазите спокойствие и да не се напрягате излишно - като има трудности - има. И второ - да приоритизирате и да приемете, че няма нищо осъдително, ако оставите част от задачите за края на тази или началото на другата седмица.

В петък тези влияния ще отшумят и в същия ден ще влезем в знака на Везни, като Слънцето ще огрее вашия дом на слава, флиртове, гламур и забавления. Откъдето и да го погледнеш - това си е точно вашия дом, а Везни е много хубав знак, който да бъде в него. В следващите четири седмици ще имате  благоприятни аспекти за изяви пред публика. И особено добри, ако изявите са свързани с демонстрация на вашите интелектуални качества. Комбинацията гламур + Везни означава, че ще ви влече луксът и в крайна сметка - нищо лошо няма да си угодите в някакви граници.

Рак

В средата на седмицата - вторник и сряда, ще има две последователни събития, които ще ви направят нуждата ви от близки хора и подкрепа малко по-осезаема. Във вторник Нептун ще се срещне със Слънцето, а в сряда - Плутон. И двете срещи е твърде вероятно да ви провокират да потърсите разбиране и изслушване от някой близък. Позволете си го, няма нищо лошо в показването на уязвимост. Особено, ако намерите правилния човек, на когото да споделите. Така ще спечелите поне две неща - подкрепа и възможност да изслушате собствените си мисли на глас… Знае ли човек? Току виж сте разбрали нещо важно.

В петък ще влезем в сезона на Везни за следващите две седмици и Слънцето ще влезе във вашата зона на дом и роднини. В общи линии - любимото ви за есенния сезон - уютни вечери с пухкави одеялца и вкусни изкушения. Разбира се, за много от вас периодът няма да е чак толкова целомъдрен и захаросан. Просто няма да ви влече към романтични срещи навън, а към уютни вечери с обекта на интереса ви у дома. Подходящо е за ремонти, реновиране, покупки за дома и уточняване на важни въпроси с хората, с които живеете. Везните са изтънчен, философски знак, така че е възможно да ви се изостри вкуса към по-скъпи покупки за дома. Помислете, дали не е добра идея, ако ще давате пари, да ги давате за нещо, което е и инвестиция - изкуство, мебел, която може да се препродаде на добра цена, антики, порцелан…

Лъв

Възможно е тази седмица да сте по-емоционални, скъпи Лъвове. Нищо лошо или страшно няма в това… Тъкмо и близките ви за малко ще почувстват, че могат да ви подкрепят в нещо. Във вторник Нептун ще се срещне със Слънцето, а в сряда - Плутон. Тези две срещи ще ви подействат на фината чувствителност и може би ще се трогвате по-лесно или ще бъдете по-сантиментални от обикновено. Не се опитвайте да се прикривате или потискате, едва ли ще спечелите много от това. По-добре потърсете някой близък и му споделете чувствата си. Длъжна съм да предупредя, че тази емоционалност може да се превъплъти в раздразнителност и заядливост при някои от вас, така че е добре да внимавате.

Към петък тези влияния отшумяват, а в самия петък Слънцето се мести във Везни и във вашия дом на платоничните връзки - приятели, съседи, братя и сестри и др.под. Това е чудесно, защото Везните, също като вас са много комуникативен знак. По всичко изглежда, че в следващите четири седмици ще имате доста наситен социален живот. Напомням само да на се разпилявате твърде много, за да ви остане енергия и за другите аспекти от живота ви. Тези от вас, които търсят подкрепа за някакво свое начинание, имат добри шансове да я намерят, докато сме в сезона на Везните. Успех!

Дева

Тази седмица не ви е много подходяща за преговори, уважаеми Деви. Или поне по време на работната такава. Във вторник Слънцето ще се срещне с Нептун, а в сряда - с Плутон и тези две срещи ще повлияят върху доверието ви към околните. Възможно да станете по-мнителни, както е възможно и да усетите мнителност към себе си. Независимо дали ще имате основание за тези съмнения или не, определено това не е добра атмосфера за постигане на съгласие или договаряне на нещо. Разбира се - не е изключено и да имате смущения и въпреки тях да успеете да се договорите. Но шансът да стане така ще е по-голям, ако имате предвид, че планетите ви влияят.

Към петък това се разчиства и в самия ден Слънцето ще излезе от вашия знак и ще влезе в този на Везни. В следващите четири седмици ще имате добри влияния във вашия дом на парите. Само ви предупреждавам, че знака Везни обича да харчи, така че може да имате и силно желание за харчене. Но извън това - периодът е подходящ за инвестиции в изкуство, скъпоценности и такъв род изделия. Също е добре да помислите за умножаване на доходите по някакъв начин, свързан с други хора (разбира се - не се предоверявайте, когато става дума за средства). Като цяло - финансовите въпроси трябва да са добре, просто не се подвеждайте по много лъскави и скъпи покупки.

Везни

Първо ще трябва да поработите малко над самарянските си качества, а после ще дойде Нова година, скъпи Везни!

Във вторник Нептун ще се срещне със Слънцето, а в сряда - с Плутон и тези две срещи ще ви поставят на едно леко изпитание. Вашият знак обича да помага, да взаимодейства с хората, работата в екип е вашата стихия. Възможно е обаче в предстоящите дни да се наложи да си направите справка с реалността - дали помагате или просто вършите работата на някого, вместо самия него? И ако е второто - доколко това е здравословно за вас, за общото ви дело и за самия човек? Хубаво е да мислите над тези въпроси основно, защото е излишно да пилеете енергията за чужди задължения. Бихте могли да я вложите в по-смислени неща, нали?

Новата година за вас ще дойде в петък, когато Слънцето ще се премести във вашия знак. Ако все още не сте - побързайте да оставите старото и ненужното зад гърба си, докато Слънцето е все още в Дева и вашия дом на приключване, лекуване и прошки. Защото от петък нататък ви предстоят четири седмици, в които смело да мечтаете, да поставяте начало на нови планове и да вярвате, че бъдещето крие за вас само най-добри развития. С оптимизъм и мотивация напред, Везни!

Скорпион

Тази седмица ще имате няколко дни, в които може да се оглеждате за най-подходящия момент, в който да блеснете под прожекторите, Скорпиони. Във вторник Нептун ще се срещне със Слънцето, а в сряда - Плутон и тези две срещи ще ви повлияят именно в такава посока. Бъдете внимателни какво се случва с вас и около вас, защото така няма да пропуснете правилния шанс да покажете най-доброто от себе си. Какви ще бъдат обстоятелствата и в каква насока ще се изявите, нямам идея. Знам само, че ще трябва да общувате с хората около вас, защото най-вероятно възможностите ще дойдат именно от такова общуване. Така, че - за тези от вас, които искат да се докажат в работата си или да направят впечатление на някого - седмицата е благоприятна. Успех!

В петък влизаме в сезона на Везни и Слънцето ще влезе във вашия последен дом от колелото - този на приключване, лекуване, философско осмисляне и прошка. Това е съвсем логичен ход на събитията, преди да настъпят рождените ви дни. Период за равносметки, за изчистване на старото и на това, което тежи и дори за духовна почивка. Ще е добре да си дадете малко покой на съзнанието, да преосмислите важните за вас неща и да „пуснете” маловажните далеч от обсега ви на нерви и подобни. Изобщо - с любов към себе си оставете старото и се подгответе след месец да посрещнете новото.

Стрелец

Тази седмица изкарва на дневен ред баланса на времето ви, скъпи Стрелци. И по-конкретно - баланса ви между времето, което отделяте на грижи за дома, времето за себе си и това, което отдавате на служебните си задължения. Във вторник Нептун ще се срещне със Слънцето, а в сряда - Плутон. В общи линии до петък и двете планети ще ви поставят на изпитания именно по отношение на приоритизирането. Бих искала отсега да ви кажа да не се напрягате излишно, защото историята не познава човек, който винаги правилно да балансира времето за себе си и семейството, с това за работа. Все пак - не позволявайте нито да ви обсебват, нито пък бъдете индеферентни към нуждите на любимите си хора. В крайна сметка как ще се справите зависи предимно от вас, но поне имайте предвид, че тези влияния са много краткотрайни и „и това ще мине”.

В петък влизаме в сезона на Везни и в следващите четири седмици Слънцето ще бъде във вашия дом на общуването с групи от хора, публичните изяви и приятелите. Комбинацията е много добра, защото Везните чудесно управляват този дом. За да получите максимума от добрия ефект, трябва да бъдете готови да изслушвате другите и да взаимодействайте с тях. Така те ще ви оценят и дори може да станат ваши съмишленици.

Козирог

По време на работната седмица важният въпрос пред вас ще бъде доверието в споделянето, Козирози. Това се дължи на две срещи на планети във вторник и сряда. Последователно Нептун ще се срещне със Слънцето, а след това и Плутон. Първото влияние ще е върху това вие да внимавате какво говорите и къде. Знаете - понякога ни се струва, че сме в среда на доверие, а после се оказва, че ни цитират тенденциозно. Или пък някой изглежда симпатичен, колкото да научи чувствителна информация за нас. Второто влияние ще е по отношение на доверието ви към това, което на вас ви казват. Може би ще ви се наложи да прецените, дали може да повярвате на някой в следващите дни. Тъй като шансовете преценката ви да е точна не са много големи, по-добре е, ако можете, да отложите гласуването на доверие за дните след петък, когато ефектът планетарните срещи е отшумял.

В петък влизаме в сезона на Везни и в следващите четири седмици Слънцето ще е във вашия дом на кариерното развитие. Това са чудесни новини за течи от вас, които имат професионални амбиции. Хубаво е да знаете, че Везните покровителстват екипната работа и взаимодействието с хората, така че това ще е пътят към вашия успех.

Водолей

Тази седмица по-скоро наблюдавайте и преценявайте, отколкото да се впускате в начинания или да правите договорки, уважаеми Водолеи. Във вторник Слънцето ще се срещне с Нептун, а в сряда с Плутон и тези две срещи ще ви повлияят по отношение на доверието към околните. От една страна - може да започнете да се съмнявате в нещата, които ви казват или да подозирате някакъв резервен план, зад изложените намерения. От друга страна - може съмненията ви да не са лишени от основание. Не ви гарантирам, че ви мамят, просто казвам, че ако е така - вероятно ще го усетите. Дните са подходящи за наблюдение, но не и за категорични изводи и действия. Все пак Нептун замъглява преценката. Най-добре трупайте впечатления и ако ще реагирате - правете го след петък.

В петък влизаме в сезона на Везни и във вашия дом на пътуване, приключения и учене. В следващите четири седмици имате благоприятни аспекти за разширяване на хоризонтите в пряк и преносен смисъл, във всички посоки, които Везните покровителстват. Романтика, работа в екип, философия, произведения на изкуството и това, което произлиза от тях, са полетата, в които да потърсите развитие. Или пък просто си организирайте романтично пътешествие до Италия - така ще сте съчетали цялото влияние на периода.

Риби

Скъпи Риби, тази седмица целият ви хороскоп е посветен на връзки и партньорства. Във вторник и сряда на дневен ред за вас ще е общуването с партньора. Най-вече това как да дадете пространство на любимия си човек, но и да говорите по темите, които ви вълнуват. Във вторник вашият управител Нептун ще се срещне със Слънцето и това ще постави въпроса за границите във връзката ви. По-скоро как да усетите, дали партньорът ви има нужда да го засипете с любов или да му дадете повече свобода. В сряда пък Плутон ще се срещне със Слънце и у вас може да възникне усещане, че не ви се казва всичко и любимият ви нещо премълчава. Не мога да ви гарантирам, че това усещане ще е измамно, но определено мога да кажа, че планетите ще го усилят повече от необходимото. Не изпадайте в параноя и не се сърдете, преди да имате истински повод. Изчакайте ден-два и ще ви просветне дали изобщо има нещо, за което не сте разбрали навреме или е било фалшива тревога.

В петък влизаме в сезона на Везни и в следващите четири седмици Слънцето ще бъде във вашия дом на интимност, еротика, тайни и мистика. Везните са изтънчен знак, така че съвсем спокойно може да се отдадете на, така да се каже, едно изобилие от интимност, еротика и мистика, до степен, граничеща с хедонизма. Не знам какво повече да кажа за предстоящите четири седмици освен да си отделите време, да не се претрупвате със социални ангажименти и да се отдадете на фантазиите си. Както и да си запазите някои неща в тайна, разбира се…

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

На 22 септември може да ви разсмее в шоуто „Queens of Standup” за повече информация - вижте тук  ->  https://www.facebook.com/events/951343962629613

Може да я слушате от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 18 Септември 2023 20:19

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам