logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 21.08. - 27.08.2023

Автор: Надя Брайт

Овен

Стягайте се, Овни, предстои наситена с астрологични събития седмица и на това отгоре - всичките са важни. Първо в сряда Слънцето ще се премести в Дева за следващите четири седмици и ще действа във вашия дом на грижа за себе си, навици и служба. В същия ден и Меркурий ще се завърти ретроградно, отново в знака на Дева, отново в същия ви дом. Неговото влияние ще продължи до 15 септември. Както съм ви казвала и друг път - от ретроградни планети не трябва да се плашим, а само да приемаме възможностите, които дават. В този случай, това което е добре да правите в съчетанието на тези две влияния е добре да осмислите накъде влагате енергията си и дали го правите по здравословен за вас начин. Всички повтарящи се действия, които оформят вашето ежедневие и съответно - изграждат навиците и съзнанието ви, могат да подлежат на преоценка. Главната цел на това е да изхвърлите ненужното, да въведете нещо ново, ако ще е добре за вас и да установите ежедневна рутина, която работи за ВАС и вашето добруване. Това последното като първи приоритет го сложете. Няма да е гладък процес, заради ретроградния Меркурий, за сметка на това ще е ползотворен, като всяко нещо с трудности по пътя.

В неделя Марс ще се премести във Везни. Планетата на действието не се чувства супер комфортно в балансиращия знак на Везните, но… това е положението. До 12 октомври ще ви влияе върху връзките и партньорствата. Най-доброто, което можете да направите е да съчетаете действената енергия на управителя си и балансиращата, фина и споделяща натура на Везните и да направите промени във връзките си, които водят до по-добро свързване и повече споделяне. Или, ако няма нужда от такива промени - да се насладите на установените вече отношения на свързаност и споделяне. Марс покровителства постигането на цели и развитието, така че периодът е добър за поставяне на общи цели с партньора ви (личен или бизнес).

Телец

Скъпи Телци, ще става по-добре. Дори и да имаме ретрограден Меркурий. Вярвайте ми, защото аз виждам възможности в ретроградността на планетите и сега ще ви разкажа за тях. Първо ще спомена преминаването на Слънце в Дева, което ще се случи тази сряда. В следващите четири седмици Слънцето ще действа в този чист и подреден знак и вашия дом на флиртове, забавления, гламур и слава. В същия дом ще влияе и ретроградния Меркурий, който се завърта назад също в сряда и ще се върти така до 15 септември. Какво да правите с тези две влияния ли? Използвайте ги, за да премислите кое ви е ненужно в сферата на флиртовете и изявите ви пред хора и, много важно - какво още искате да добавите към преживяванията. Ретроградният Меркурий определено не е подходящ за нови инициативи, но е много подходящ за набелязване на качествени промени. Освен това - ако нещо имате да отработвате в това поле - ще ви го върне обратно, за да си изиграете картите, както трябва, Това може да бъде човек, с когото сте флиртували и сте оставили комуникацията недовършена или пък група хора, на които сте обещали присъствие, но не сте им го дали или пък отзвук от нещо такова в миналото… ще видим… Каквото и да е - отметнете си го този път.

В неделя екшън планетата Марс влиза в спокойните и балансирани Везни. Малко противоречиво взаимодействие, обаче ще продължи до 12 октомври и си струва да му се обърне внимание. При вас Марс ще влияе в дома ви на еротика, интимност и тайни. Казано направо - планетата на секса, ще е в знака на романтиката и ще ви влияе на дома на интимността… Звучи като огън работа. Постарайте се обаче да бъдете балансирани, защото Везните повеляват така и няма да покровителстват резките движения, към които Марс ще ви потиква. Тоест - пише ви се романтика, интимни забавления и дори приключения в тази сфера, но гледайте на това като на гурме, а не като на чревоугодничество.

Близнаци

Как сте, Близнаци? Надявам се да сте мотивирани в началото на новата седмица, защото идвам с немалко важни събития. На първо място - в сряда Слънцето ще се премести в знака на Дева за следващите четири седмици. А в същия ден и Меркурий ще се завърти ретроградно отново в Дева и ще продължи да се върти така до 15 септември. Всичко това ще се развива във вашата зона на дома и семейството. Доста интересно влияние и добре, че имате личен астролог да ви навигира из него… Първо, важно е да знаете, че в следващия месец вашия дом ще бъде приоритет. Благодарение на Меркурий е възможно да се върнат стари недооправени и неприключени неща на дневен ред. Ако сте правили ремонт някога и сте си казали за нещо „може и така”… Е, сега ще трябва да го направите по правилния ред. Същото важи и за отношенията с роднините ви. Ако сте замитали някакъв разговор под килима - ще му дойде времето. Може да е малко изнервящо, но всъщност е за добро. Защо да влачите стари неща, като може сега да си ги ремонтирате (в пряк и преносен смисъл)? Заредете се с търпение и с енергия за навременни поправки.

В неделя Марс ще влезе във Везни до 12 октомври. Влиянието ще бъде във вашия дом на пътуване, учене и приключения. Малко са противоречиви нещата, защото Марс е с експлозивна, дори агресивна енергия, а Везните търсят баланс и действат по-бавно и меко. Всъщност най-доброто, което можете да направите в този период е да използвате решителността на червената планета и да набележите цели, свързани с учене и пътуване, както и енергията на Везни и да включите близките си в тези цели. И не забравяйте да следите за удовлетворението на всички замесени в приключенията ви. Всъщност и двете неща не са чужди за вашия знак, така че ще се справите страхотно. Напомням само за ретроградния Меркурий - проверявайте билети и резервации по няколко пъти, ако организирате пътувания.

Рак

Мили Раци, предстоят вълнуващи и в известна степен объркващи астрологични събития. Но не искам да се притеснявате - аз съм тук и ще ви помогна да преминете през тях по най-добрия начин. Първо в сряда Слънцето ще се премести в знака на Дева за четири седмици напред. А малко по-късно през деня Меркурий ще се завърти ретроградно, отново в Дева, до 15 септември. Влиянията ще бъдат във вашия дом на приятели, братя и сестри и като цяло - близки връзки с платоничен характер. Какво да правите ли? Подгответе се да уредите взаимоотношенията, в които има нещо неизказано или нерешено. Обикновено не е много приятно на повърхността да излизат конфликти, с които явно не ви се е занимавало, за да ги държите скрити, но… Нека си го кажем - през конфликта се ражда истината. До 15 септември ще можете (волно или неволно) да преминете през ръбовете на отношенията си с хора от близкото ви обкръжение. Някои ръбове ще бъдат загладени, на други ще се порежете, а трети може да доведат до непоправими пукнатини. При всички положения обаче, това ще бъде крачка напред за вас, защото няма да се заблуждавате за нищо или да носите тежести от миналото.

В неделя Марс ще влезе в знака на Везни и вашия дом на кариерата и професионалното развитие и ще стои там до 12 октомври. Влиянието е малко противоречиво, защото от една страна имаме действения, дори агресивен Марс, а от друга - меките и балансиращи Везни. За да прогресирате възможно най-много под егидата на тази астрологична комбинация е добре да възприемате спокоен, но последователен подход в работата си. Ще успявате, ако в дейностите си вземате под внимание интересите на всички включени страни, ако се вслушвате в другите и работите по проекти, които удовлетворяват общ интерес. Развитието е напълно възможно - все пак това е Марс, важно е обаче да сте премерени в крачките си напред.

Лъв

Скъпи Лъвове, духнете последните свещички на рожденическите си торти, защото в сряда Слънцето ще излезе от вашия знак. Въпреки обаче, Вселената това ще продължи да ви предоставя интересни преживявания. Първото е, че както в сряда Слънцето ще се премести в Дева за четири седмици напред, така и в този ден Меркурий ще се завърти ретроградно в същия знак до 15 септември. И тези две влияния ще се случват във вашия дом на парите. Как да подходите ли? Ами - разумно. Периодът не е подходящ да давате заеми, да инвестирате или да пробвате чисто нови методи за спестяване или увеличаване на дохода. Периодът обаче е много подходящ да изчистите стари задължения, да уредите сметки, които сте оставили назад в списъка с приоритети и да направите едно освежаване на бюджета си. И под „освежаване” разбирам да изключите ненужните разходи. Извинете ме, че ви го казвам така директно. В общи линии - до 15 септември е добре да си подредите градинката с парите, а в седмицата след това, може и да садите в нея.

В неделя Марс ще влезе в знака на Везни и ще повлияе на вашия дом на груповите и социални активности. Планетата на действието ще бъде в балансиращия знак до 12 октомври и това е период, в който всички ще получаваме противоречиви сигнали от нея. Противоречията се дължат на различията между агресивната червена планета и балансиращия, изтънчен знак на Везните. Във вашия случай идеята е бавно, но сигурно да напредвате в дейностите, които са свързани с групи от хора. Ако сте последователни, ако вземате под внимание интересите на всички замесени - ще може да постигате резултати, в дейностите си, свързани с този аспект. Успех!

Дева

Деви, в следващите четири седмици вие ще сте основно действащо лице на зодиака! Това се дължи на обстоятелството, че в сряда Слънцето влиза във вашия знак и започваме да празнуваме рождените ви дни. Което е чудесно, разбира се! В същия ден и Меркурий ще се включи - ще се завърти ретроградно, отново във вашия знак. Това влияние ще продължи до 15 септември. Какво да правите ли? Фокусирайте се върху себе си. Предстои ви много интересен период, в който да погледнете напред, към следващите 12 месеца от живота си, но и да осъзнаете, че прогресът не е възможен, ако не уредите стари нерешени въпроси. По просто казано - сега си изградете визията за своето бъдеще такова, каквото го искате вие и след това се обърнете към нерешените си проблеми. И ги решете. Когато веднъж подредите миналото, бъдещето ще се проясни още повече. А освободени от излишни товари, ще можете да развиете много по-голяма скорост към новите си цели. Желая успех, вярвам, че можете всичко!

В неделя Марс ще влезе във Везни и вашия дом на слагане на край, прошка и излекуване. Планетата на действието ще стои в балансиращия знак чак до 12 октомври и въпреки противоречивото си влияние, има много потенциал да ви помогне за нещата, които ви написах по-горе. От една страна използвайте силата и решимостта на Марс, за да сложите край там, където е нужен. Но от друга - не забравяйте да се уповавате на балансиращата и загрижена енергия, която Везните дават. Имате възможност да сложите край на ненужното с любов и финес. Както и после да се излекувате със същата любов и да продължите напред, с увереността на червената планета.

Накратко казано - ако желаете, можете да преживеете цялостна трансформация през следващите седмици и да излезете пречистени от ненужна и регресивна енергия, за да продължите бодро и уверено напред в живота си.

Везни

Скъпи ми Везни, тази седмица (а и за доста седмици напред) Вселената е отредила и за вас доста централна роля в събитията. Ще започна обаче по хронологичен ред. Първо в сряда Слънцето ще влезе в Дева за следващите четири седмици и във вашия дом на слагане на край, лекуване и прошка. В същия ден, в същия знак и в същия ваш дом Меркурий ще се завърти ретроградно до 15 септември. Как да съчетаете тези две противоречиви влияния ли? Предимно с любов към себе си. Слагането на край и прошката са първо работа със собственото лично израстване и чак след това - с отношенията с околните. Меркурий ще има грижата да изкара неуредените от миналото неща, на които може би си струва да поставите финална точка. А Слънцето ще се погрижи да ви даде енергия за това. Важното е да бъдете спокойни и уверени и да знаете, че дори и да сте поставени на изпитания, това е за ваше добро и ако ги преминете искрено и решително, ще си освободите пътя напред за нови и по-хубави преживявания.

И като казах път напред и противоречиви влияния… В неделя Марс ще влезе във вашия знак до 12 октомври и това отваря за вас период именно на пътуване напред, но и с малко диксомфорт от противоречието. Противоречието е между екшън енергията на Марс и вашето желание и умение да правите нещата по-балансирано и без резки движения. Най-доброто, което сега може да предприемете е, да бъдете последователни към набелязаните си цели, да впрегнете амбицията си и да извървите пътя до успеха по вашия си начин. Марс е много силен и наистина е добре да почерпите от неговата сила, за да прогресирате. Успех!

Скорпион

Вижте колко интересен хороскоп съм ви приготвила, Скорпиони! В сряда Слънцето се мести в Дева за следващите четири седмици, а пък малко по-късно - Меркурий ще се завърти ретроградно в същия знак до 15 септември. И двете събития ще влияят във вашия дом на груповите активности и на дейностите, свързани с публика. Тоест - предстои ви период, в който първо да излязат на дневен ред неуредените ви неща, свързани с приятели или други групи от хора, както и със социални събития. Предупреждавам, че когато излязат на дневен ред, е добре да ги решите, за да удовлетворите ретроградния Меркурий. Иначе ще ви ги връща отново и отново и ще продължи да ви изнервя. След като отметнете това и мине ретроградността, ще имате една седмица, в която да поставите нови начала на успешни дейности с хора. Според собствените си цели, може да организирате събития, които да са полезни за развитието ви.

В неделя вашият ко-управител Марс ще влезе в знака на Везни и ще стои там до 12 октомври. За вас това ще е период на финансов просперитет. Планетата на действието ще покровителства нови финансови планове. Балансиращата енергия на Везните пък ще ви помага, ако тези планове са свързани с колаборации или с проекти от общ интерес. Ключът е да бъдете последователни, да изпълнявате всяка стъпка по реда си, да се грижите за интересите на всички замесени и, разбира се, да следвате амбициите си неотлъчно.

Стрелец

Стрелци, астрологично погледнато живеем в интересни времена… И, мисля че това ще ви хареса… В сряда Слънцето ще влезе в знака на Дева за следващите четири седмици, а Меркурий ще се завърти ретроградно в същия знак до 15 септември. И двете влияния ще са във вашия дом на професионалното развитие. Какво ще става в този дом ли? Ще се върнат неуредени и нерешени въпроси в професионалната ви сфера и съветът ми е този път да си ги разрешите. В противен случай Меркурий ще ги връща отново и отново, докато не оправите нещата. А и за вас самите ще е по-добре да го направите, за да ви се отвори поле за действие за нови инициативи. Такова поле ще ви се отвори в седмицата, след 15 септември. Използвайте енергията на Дева - бъдете последователни, изпипвайте детайлите и работете целеустремено. В крайна сметка планетите не искат никого да прецакват, просто ни слагат препятствия, за да се изграждаме по-силни и по-можещи. Нещо такова ще се случи с вас сега в полето на кариерата ви. Успех!

В неделя Марс ще влезе във Везни до 12 октомври. Това влияние е противоречиво, защото Марс обича да тича презглава напред, а Везните обичат да премислят, да се накланят в една или друга посока и да не бързат много, преди да направят крачка. Вие ще усетите влиянието във вашата зона на приятелите, братята и сестрите и като цяло - близките платонични връзки. Най-доброто, което можете да направите в периода до 12 октомври е да потърсите начини, с които да подобрите тези връзки. Да се свържете с тези хора, през реални действия - да организирате събиране, да направите подарък, с който да покажете, че ви е грижа или друго подобно.

Козирог

Козирози, как сте? Готови ли сте за чисто нови и интересни астрологични развития? Направо мога да ви чуя как казвате „Винаги готови!”… В сряда Слънцето ще влезе в Дева за следващите четири седмици, а пък Меркурий ще се завърти ретроградно до 15 септември. И двете влияния ще са във вашия дом на пътуване, приключения и учене. Доста интересна комбинация. И като казвам „интересна”, имам предвид противоречива…  Какво да я правите ли? Ами действайте внимателно и в своя полза. Първо Меркурий ще изкара на повърхността нерешените ви проблеми в тази сфера. Подходящо е да се върнете към невзети изпити или неуредена документация, свързана с това. Ще ви се завърнат и уж позабравени мечти за пътувания. Идеята на цялото влияние е първо да уредите нещата назад, за да изчистите полето за действия напред. Колкото и да е дразнещо да се занимаваме с проблеми от миналото, толкова е и възнаграждаващо, а и полезно. Впрегнете Козирожката си упоритост и действате. А след 15 септември - смело напред към новите хоризонти и новите знания!

В неделя Марс влиза във Везни до 12 октомври. Това отново е противоречиво влияние и ще действа във вашата зона на дома и роднините. Имате добри аспекти за ремонти и довършителни работи. И това важи в пряк смисъл - ремонт на жилище, както и в преносен - ремонт на отношения с роднини. Марс дава енергия, която води напред и служи за постигане на цели. Везните пък са балансиращи, меки, интересуват се от интересите на всички околни. Ако съчетаете тези две неща, имате много, много добри аспекти за надграждане в сферата на дома. Също - да не забравяме, че Меркурий е ретрограден и може да създава проблеми с организацията, проверявайте си детайлите по ремонта по няколко пъти.

Водолей

Скъпи ми въздушни души, предстоят интересни събития, дръжте се! И спокойно - за добро са :) В сряда Слънцето влиза в Дева за следващите четири седмици, а Меркурий ще се завърти ретроградно, отново в Дева, до 15 септември. И двете влияние ще са във вашия дом на интимност, еротика и тайни. Какво да ги правите тези две влияния ли? Ами… как да ви кажа… Докато Меркурий е ретрограден, може да ви върне към опити за свързване с интимни партньори от миналото или пък да ви се прииска да възстановите стари преживявания. Ще трябва като че ли да преосмислите и какви тайни пазите и нужни ли са ви те. Помнете, че всичко, което Меркурий връща от миналото, го връща, за да го разрешите като проблем и да не ви стои повече като багаж. Тоест - вие си преценете, дали и с кого да пробвате отново. Както и какво да пробвате. Само имайте предвид, че каквото и да правите е добре да си вземете уроците, за да не ви се появяват пак при ретрограден Меркурий. След 15 септември ще можете да си отдъхнете и да си подредите интимния свят, спрямо това как сте си постлали дотук.

В неделя Марс влиза в знака на Везни и ще действа там до 12 октомври. За вас това влияние ще е в дома на флиртове, партита, гламур и взаимодействие с публика. Енергията на Марс е силна, действена и на моменти експлозивна. Докато Везните предпочитат по-скоро да се действа балансиращо и да е угодно за всички участници в действията ни. Опитайте се, ако правите нещо, свързано с публика, слава или просто появяване сред общество, да покажете най-доброто от качествата си, но и да засвидетелствате уважение на всички околни. Това ще ви свърже най-добре с тях и ще ви осигури добри перспективи за съдействие.

Риби

Мили ми Риби, хороскопът ще е много интересен тази седмица. Знам, че не обичате скуката, но пък цените спокойствието… Ще има начин да съчетаете тези свои интереси, обаче все пак ще се изисква внимание към ситуацията. А ситуацията е, че в сряда Слънцето влиза в Дева за следващите четири седмици, а Меркурий в същия ден се завърта ретроградно до 15 септември, в същия знак. И двете влияния ще бъдат във вашия дом на връзки и партньорства. Какво да правите с тези две влияния ли? Съчетайте ги. От една страна - Меркурий ще върне каквото нерешено имате по отношения на партньорствата си. Гледайте да си го решите, а не да се опитвате да го потулвате. Първо - потуленото ще се връща отново и отново при ретроградност и второ - решените въпроси не ни тежат като ненужен багаж и ни дават възможност да продължим напред с нови сили. От друга страна - след като мине ретроградността, знакът на Дева ще ви даде възможност да си подредите  връзките по един честен и открит начин, който ще ви донесе не само удовлетворение, но и перспективи за надграждане. Казаното дотук важи както за лични, така и за бизнес партньорства.

В неделя Марс ще влезе в знака на Везни. До 15 октомври планетата на действието ще влияе във вашия дом на навици, служба и грижа за себе си. Уловката е, че червената планета е в изтънчен и балансиращ знак и това носи малко противоречие. Мъдрата стратегия за вас ще бъде да си начертаете цели, които са свързани с вашите ежедневни навици във всеки един аспект от живота и да подходите към постигането им спокойно и без бързане. Важно е да съблюдавате как вашата рутина взаимодейства с околните. Сега имате добри аспекти да хармонизирате ежедневието си с най-близките почти напълно и едновременно навиците ви да служат на вашите цели, но и да са подкрепени от важните за вас хора.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Може да я слушате от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 21 Август 2023 10:21

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам