logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 14.08 - 20.08.2023

Автор: Надя Брайт

Овен

Две събития ще има точно в средата на седмицата, Овни, и двете ще бъдат добри за вас. А едното даже ще е вълнуващо… Именно с него и ще започна, не само защото е вълнуващо, а и защото ще е по-дълготрайно. В сряда ще имаме новолуние в Лъв и то ще освети любимия ми дом - този на романтика, флиртове, забавления и гламур. Това само по себе си е вълнуващо, но още по-вълнуващото е, че в първите две седмици на новолунието можете да си „настроите” какво да ви се случва в следващите шест месеца. Помислете добре за този аспект на живота си и какво бихте искали да преживявате в него. След като сте наясно със себе си - може да започнете с първите стъпки по сбъдването на желанията си. За някои Овни това може да означава да си освободят повече време за излизане със и сред хора, за други - да обърнат внимание на романтиката във връзката си, а пък трети може да искат да намалят малко целия този гламур в живота си… Знам ли? Хора всякакви, все пак. Важно е обаче да имате предвид, че каквото си посеете в първите две седмици след сряда - това ще жънете в следващите шест месеца до пълнолунието в Лъв.

Другото астрологично събитие за седмицата също ще се случи в сряда. Ефектът от него ще е два-три дни, но все пак е важно. Марс и Уран ще се срещнат. Управителят ви Марс е във вашия дом на служба, грижа за себе си и навици, а Уран - в този на парите. Тоест - в дните около сряда ще усетите много силен катализатор за промяна на финансовите си навици. Опитайте се едновременно да не пропускате това влияние, но и да не правите супер резки движения - все пак Венера е ретроградна. Разумното тук би било да пристъпите към методична положителна промяна на финансовите си навици. Желая успех, Овни!

Телец

Малко вихър и повече спокойна енергия има за вас в хороскопа тази седмица, Телци. Ще започна с вихъра - влиянието ще е по-краткотрайно, но както вече стана ясно - бурно.

В сряда се срещат Марс и Уран. Марс - планетата на действието и секса, е във вашия дом на флиртове, гламур и страсти. А Уран, който пък е планетата на разрушаването на статуквото си е директно във вашия знак. За щастие - срещата им е благоприятна и влиянието върху вас ще е добро. В средата на седмицата не само ще искате, а и ще можете да заемете централно място под прожекторите. Не се колебайте да заблестите навсякъде, където ви се отваря възможност. А ако не ви се отваря възможност - вие я създайте. От една страна това ще ви достави удоволствие, а от друга - току виж изскочила някоя добра възможност от хората, които ще впечатлите, под влиянието на Марс и Уран. Пригответе новите дрехи и се пускайте в приключение, Телци!

В сряда ще се случи и другото важно събитие за седмицата - новолуние в Лъв. Луната ще изгрее във вашата зона на дома и ще ви позволи да помислите за качествени и благоприятни промени в този аспект на живот си. Ако искате да сменяте жилище, да правите ремонт или да коментирате правилата на живеене с тези, с които споделяте дом - новолунието е добър катализатор за това. В първите две седмици, след сряда, обмислете какво искате и направете стъпки по реализацията му. Ако сте последователни - Луната ще ви помага в следващата половин година, за да постигнете целите си.

Близнаци

Ето я и седмицата, в която астрологията ви е приготвила точно това, което можете най-добре, Близнаци - комуникация. Има две събития, свързани с подобно влияние, и двете се случват в сряда и ще започна с това, което ще има по-дълготраен ефект - новолунието. Новолунието ще е в знака на Лъв и във вашия дом на общуването с групи от хора, технологиите и лидерските комуникационни умения. Обикновено новолунията могат да действат до половин година, ако поставим основите за това в първите две седмици, след събитието. А какво може да направите сега? Да си помислите по какъв начин искате да общувате с хората в живота си. Тези хора, които са свързани с работата, интересите ви или друг вид занимания сред общество. Също - да помислите и какви резултати бихте искали да имате от комуникацията си с околните. След като вземете решения по тези два основополагащи въпроси - предлагам да направите и първите крачки по осъществяване на плана, скоро след самото новолуние. Би следвало до шест месеца да имате качествено нови резултати от общуването с околните. В каква посока ще са те, зависи от вас.

Другото събитие в сряда е срещата между Марс и Уран. Отново ще ви повлияе в дома на общуването, само че този път ще бъде с близките ви хора. В дните около сряда е възможно да се чувствате малко по-уязвими и да имате нужда да споделяте повече. Свържете се с някой от хората, на които имате доверие и си организирайте една съкровена среща с разговори, които отиват по-дълбоко от ежедневните грижи. Това ще ви пречисти и ще ви даде нова перспектива.

Рак

В сряда ще имаме новолуние в Лъв и ви съветвам да напрегнете слух, за да чуете шума на парите, скъпи Раци. Ако ви се иска да увеличите доходите си (а това няма как да не ви се иска с ретроградната Венера в момента), добре е да излезете с някакъв проактивен план. То винаги е добре да имате проактивен план, но сега Луната ще ви помага особено много. Затова си седнете на черупката, начертайте няколко стъпки и действайте. Не позволявайте да се спирате от това, че не виждате ясно абсолютно всеки детайл от плана или от вроденото за Раците желание да направят първата крачка към нещо назад… Важно е да се задействайте още в първите две седмици след сряда, за да може да продължите тенденцията в следващата половин година. Пожелайте, тръгнете към пожеланото и ще ви бъде дадено.

Всъщност, ще имате още една силна астрологична подкрепа към каквото и да се насочите - Марс и Уран ще се срещнат, също в сряда. Срещата на двете планети ще засили интелектуалния ви капацитет, както и ще направи благоприятно съветването и обмяната на мисли с други хора. Тоест - ако имате някакви планове - в дните около сряда е много подходящо да ги обсъдите с хора, които биха ви дали полезни гледни точки. А ако нямате планове - сряда е добър ден да си начертаете такива. За каквото и да става дума - нека е свързвано с развитие и прогрес. Нищо, че сме август или „следобедът на годината”. Успех, Раци!

Лъв

Равносметки и поставяне на нови начала ви чакат тази седмица, Лъвове. Но спокойно, всичко ще е за добро. И как няма да е, като предстои личната ви Нова година - новолунието във вашия знак, което ще се случи точно тази сряда. Новолунието в собствения знак означава две неща - осмисляне на свършеното дотук през последните шест месеца и задаване на посока за предстоящите шест. За вас обикновено тези два процеса не са свързани с някакви съжаления, страхове или подобни негативни емоции. Вие умеете добре да разбирате какво искате, с какви ресурси разполагате до момента, за да го постигнете и как да навигирате към успеха. Въпросът, скъпи Лъвове е, че е добре да го направите сега, когато Луната е толкова склонна да ви помага. Нищо, че е август - още в първите две седмици след сряда се задействайте по въпроса с поставянето на нови цели и ще видите, че до половин година вече ще берете плодовете на труда си.

В сряда ще се случи и още нещо, което може да ви даде добър начален тласък. Уран и Марс ще се срещнат и ще влеят много силна позитивна енергия във вашия дом на кариерата. В дните около сряда е добре да потърсите възможности за подкрепа на професионалните си планове от значими фигури около вас (или пък да се запознаете с такива). Възможно е, контактите, които установите около тази среща на планетите, да ви послужат много, много добре в близко бъдеще. Успех, Лъвове!

Дева

Предстои ви период на духовна, а вероятно и практическа трансформация, Деви. Трансформациите обикновено не са лесни, но за сметка на това са нужни за развитието ни. Това, за което говоря, ще се случи след сряда, когато ще имаме новолуние в Лъв. Това новолуние ще освети вашия дом на лекуването, прошката и слагането на край. Благоприятно за вас е през първите две седмици, след сряда, да се замислите дали има някакво ваше вярване, повтарящо се поведение или пък човек от обкръжението ви, които повече тежат, отколкото да ви помагат. Има ли нещо, от което искате да се освободите в живота си? Ама честно? Всъщност… не бързайте да отговаряте. Изчакайте сряда и след това си задайте тези въпроси. И спокойно - не е нужно да взимате радикални решения. Просто начертайте посоките, по които искате да поемете, в съзнанието си и бавно, но методично се насочете към желаните промени. Ако започнете веднага след него да действате, новолунието има ефект до шест месеца, от настъпването си. Тоест - нито отлагайте дълго, нито си налагайте по-бързо темпо, от това, което имате нужда. Целта е накрая да излезете по-свободни и щастливи.

В сряда ще се случи още едно нещо - Марс и Уран ще се срещнат и ще създадат благоприятно влияние за вас по отношение на ученето и интелектуалното ви развитие. В дните около сряда обърнете внимание на възможностите да придобиете нови знания или дори - допълнителна или нова квалификация. Ей го къде е края на лятото и началото на новата учебна година… Защо пък не?

Везни

Тази седмица ви носи две интересни събития, Везни. И двете ще се случат в сряда и имат потенциал да ви повлияят осезаемо. Първото е новолунието в Лъв, което ще освети вашия дом на екипната работа. Предвид характеристиките на знака ви - екипната работа ви е любимият вид работа, защото обичате да се свързвате с хората и да ги обединявате. Новолунието е много подходящ момент, да съберете около себе си точно тези хора, които биха били най-полезни за целите ви. Независимо, дали говорим за професионални или лични цели - средата ни е един от определящите фактори за развитие. Така, че сега вие ще имате възможност да моделирате среда, която да подхранва личността ви и да ви дава възможност да растете заедно. Това, разбира се, не се случва бързо - иска се подбор, грижи, изграждане на отношения… Затова е добре да имате предвид, че Луната ще ви помага в следващите до шест месеца, стига да направите първите си стъпки сега - в двете седмици, които следват новолунието.

Другото събитие е среща между Марс и Уран, която носи силен и трудно управляем заряд. Влиянието на срещата между тези две планети ще се отрази от една страна на креативното ви мислене, а от друга - ще запали страстите ви. В дните около сряда обръщайте внимание на всяка идея, която ви хрумва, защото съзнанието ви ще е отворено за творчество и може да излезе нещо важно като идея. Даже не чакайте просто нещо да ви хрумне, а си осигурете условия творческата ви страна да се развихри. В тези дни са възможни и бурни страсти, дори ревност. Съветвам ви да изчакате с негативните проявления докъм петък-събота, когато следва влиянието от Марс и Уран да е преминало.

Скорпион

Две влияния има тази седмица в хороскопа ви, Скорпиони, и двете се случват в сряда. И тук приключват общите неща между тях. Ще започна с по-кратковременното влияние.

Уран и Марс ще се срещнат и ще „разбутат” усещанията и разбиранията ви за вашето обкръжение. Спокойно, не става дума за конфликти или пък да зачеркнете някого от списъка. Става дума за нещо по-позитивно - промяна и/или разширяване на кръга от познати и приятели. На Уран това му е работата - да ни потиква да променяме статуквото и да се трансформираме. Значи в дните около сряда имате добри аспекти за промяна на обичайната среда, за нови запознанства и привличане на нови хора. По-скоро влиянието е в платоничния аспект на връзките. Отбелязвам го, защото ви знам какви сте флиртаджии…

Събитието с по-дълготраен ефект е новолунието в Лъв. То ще освети вашия дом на кариерата и ще ви донесе много силен заряд за промяна и растеж. Новолунието е катализатор на дългосрочни промени. Имате време да планирате и да осъществявате методично плановете си. За да се възползвате от ефекта му за половин година напред обаче, е важно, въпреки че е август, да направите първите стъпки сега - до 14 дни след сряда. Мислете наедро и без ограничения, но действайте внимателно и последователно. Не виждам какво може да ви спре по пътя към набелязания от вас връх, така че - желая успех, Скорпиони, дерзайте!

Стрелец

Юхуу, Стрелци! Да, правилно прочетохте - голямо Юхуу за вас :) Новината е, че в сряда ще имаме новолуние в Лъв. Само по себе си това новолуние е доста силно, но имайки предвид и кой ваш дом ще освети - нещата стават сериозни. Луната ще се активира в дома, който се счита за ваш - на пътешествията, приключенията, ученето и разширяването на хоризонти. Сега Луната ще ви окаже много силна подкрепа за нови начинания и изобщо за всякакви стъпки към нови неща и непокорени хоризонти. Дайте воля на въображението си и си помечтайте за нещата, които са ви на сърце и искате да са ви в ръцете (дори и метафорично казано). След това, въпреки че е е август, се стегнете и започнете да вървите към целите си стъпка по стъпка. Ако направите това в първите две седмици след сряда, ще  посеете семената на успеха си за половин година напред. Струва си да канализирате огнената си енергия, нали?

Още нещо ще се случи в сряда и макар и влиянието да е по-кратковременно, със сигурност ще е значимо. Марс и Уран ще се срещнат. Планетата на действието Марс е във вашия дом на кариерата в момента, а Уран - рушителят на статуквото е в дома ви на служба, навици и грижа. Тоест какво излиза тук? Две силно експанзивни планети се обединяват в полза на работата ви. Ползвайте сряда и дните около този ден, за да дадете начален тласък на своя идея или пък, за да затворите някой проект и да го промотирате пред когото трябва. Определено зарядът ви ще е силен, така че не пропускайте възможността да се изстреляте нагоре в кариерен план.

Козирог

Кой си има новолуние, което ще огрее много силно домът на еротиката? Ами, вие, Козирози. Или по-скоро - всички ще имаме новолуние в Лъв тази сряда, но само при вас ще се задейства дома на еротиката и мистиката. И то - ще се задейства с пълна силна. Новолунията са събития, които носят промяна. Или по-скоро - способстват промяната за тези, които я желаят. Което означава, че ако вие желаете някаква промяна по отношение на най-интимния си и може би дори скрит живот - можете да я осъществите сега. Например - бихте могли да дадете свобода на фантазиите си и да отворите пространство в живота си за повече забавления. Струва си да помислите над това, но не мислете много дълго, а направо действайте. Ако поставите основите на желаната промяна в първите две седмици, след новолунието, ще имате възможност да я установите трайно за следващите шест месеца напред.

Друго страстно и по-скоро експлозивно влияние ще усетите пак в сряда, но този път ще бъде по-кратковременно - два-три дни около сряда. Тогава Уран ще се срещне с Марс и двете силно действени планети ще ви повлияят да отворите себе си към света. Или казано по друг начин - ще станете доста откровени и последствията от това, честно казано, не подлежат на предвиждане. Определено влиянието ще се усети във вашия дом на флиртове и социален живот, така че… Какво да ви кажа? Откровеността ви потенциално може да засегне доста хора. Мислете какво и къде говорите, дори и когато се шегувате. Даже особено, когато се шегувате. Добрите аспекти на срещата между Марс и Уран са, че може да си позволите да се забавлявате с половинката си и да си организирате щур купон, с елементи на сексуални забавления… Ако бях на ваше място - бих заложила на последното.

Водолей

Всичко в хороскопа ви тази седмица се върти около връзки или флиртове, Водолеи… Не знам какво друго да ви кажа просто…

Започвам с първото влияние - то е по-дълготрайно, а и е в сферата на сериозното обвързване. В сряда ще имаме новолуние в Лъв и то ще огрее вашия дом на партньорствата. Това е силно влияние, което ще ви даде възможност, ако искате да поставите ново начало в личните или служебните си партньорства. И тук не става дума само за нова връзка. В крайна сметка, ако сте в добро партньорство - не ви трябва ново, нали? Става дума за това, че необвързаните ще могат да намерят нов партньор, а обвързаните ще имат възможност да променят някакви модели във връзката си или да въведат нови. Важно е да знаете, че за да се възползвате от силата на Луната, е добре да направите първи стъпки към новото начало още в 14-те дни след новолунието. Това е период, в който да изясните със самите себе си какво наистина искате и да си представите, стъпките, които трябва да извървите до желаното от вас. Даже може и да тръгнете по тези стъпки. Ако направите това в първите две седмици, след сряда, шансовете ви за траен успех ще се увеличат многократно.

Другото, което ще се случи тази седмица, е отново в сряда и този път е замесен и вашият повелител Уран. Планетата бунтовник ще се срещне с планетата на действието - Марс и тази среща ще ви освободи съзнанието, за да можете да погледнете хората около себе си и евентуално да видите в някой от тях потенциален обект на сексуалния си интерес. Обвързаните може да ползват това влияние, като в сряда и два-три дни около този ден намерят време и си подарят интересно и вълнуващо преживяване с половинката си. А необвързаните просто да вдигнат глава и да се огледат - някъде наоколо някой ще им привлече вниманието.

Риби

Едно новолуние, което ще ви донесе баланс и една среща на планети, която ще ви донесе благоприятни развития в сферата на екипната работа, ви очакват, скъпи Риби. Не е малко, нали?

В сряда се случват и двете събития. Ще започна с това, което ще има по-дълготраен ефект - новолунието. То ще бъде в знака на Лъв и във вашия дом на грижата за себе си, навиците и службата. По-скоро влиянието ще бъде в сферата на това как вие се грижите за себе си и как допринасяте за собственото си добруване. Това новолуние е много добър момент, който да използвате и да се поставите като приоритет. И по-конкретно - да поставите сред най-значимите си цели грижата за здравето си, емоционалния си баланс и в крайна сметка - радостта от живота. В първите две седмици след сряда си набележете начините, по които  може да подобрите физическото си и емоционално състояние. Например - добавяне на повече движение в ежедневието, отделяне на време за себе си и собствените си мисли, заделяне на фонд „и аз съм човек”, който да харчите за неща, които ви правят щастливи и др. Ако започнете сега, шансовете ви да утвърдите тези неща като практика са много големи. Успех!

Също в сряда ще се срещнат Марс и Уран и тази среща ще повлияе благотворно на работата ви в екип. Ако има нещо, което бихте искали да постигнете - не е лошо в дните около тази планетарна среща да се замислите кой от колегите или познатите ви би могъл да допринесе за успеха ви, ако работите заедно. А ако не се сещате за такъв човек от обкръжението си… Ами, запознайте се с някой подходящ. Споделената работа дава по-добри резултати.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Може да я слушате от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 14 Август 2023 10:12

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам