logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 03.07 - 09.07.2023

Автор: Надя Брайт

Овен

Започвайте да празнувате успехите си, Овни! В понеделник ще имаме пълнолуние в Козирог, даже ще е Супер Луна, която ще огрее вашия дом на професионалното развитие. Сега е моментът да завършите всичко, което сте започнали на новолунието в Козирог, което се случи в края на декември миналата година, и да оберете плодовете му. Ако сте накрая на някакъв проект - натиснете педала на газта, за да го завършите. А ако вече сте приключили някаква работа, не я оставяйте тихомълком в миналото - направете всичко възможно да вземете максимума от резултатите. Имате много добри аспекти да популяризирате работата си и уменията си в следващите месеци, само трябва да заработите по въпроса още в първите две седмици след пълнолунието.

Не бъдете нехайни или просто твърде щедри към труда си и не го харизвайте на другите, за да могат те да се кичат с вашите лаври. Отбелязвайте приноса си в различни проекти и следете за правата си върху авторството.

Козирогът покровителства систематичните действия и дългосрочните планове, така че е благоприятно да помислите как да използвате съграденото дотук като стъпало към следващо ниво на развитие в следващата половин година.

Телец

Време за пътуване и приключения, Телци! В понеделник ще имаме не просто пълнолуние, а Супер Луна в Козирог и това събитие ще огрее много ярко вашия дом на достигането на нови хоризонти в пряк и преносен смисъл. Много подходящо е в първите две седмици след понеделник да направите планове (дори да купите билети) за дестинации, които да посетите в следващата половин година. Замислете се какво сте искали да видите и докъде сте искали да стигнете от края на декември насам, когато беше новолунието в Козирог. Сега, на пълнолуние, е време да осъществите желанията си. Приемете темата за пътуването не само буквално - да достигнете до желана дестинация, но и на символно ниво. Развитието ви, разширяването на хоризонтите и достигането до нови места може да се случи и през учене или хобита и занимания, с каквито досега не сте се захващали. Но все пак… една ваканцийка или екскурзия на никого не е навредила, нали?

Близнаци

Раздвижване и нови вълнуващи преживявания в интимния живот ви се пишат, скъпи Близнаци. В понеделник ще имам пълнолуние в Козирог (и то - не какво да е пълнолуние, а Супер Луна) и то ще огрее вашия дом на интимни връзки и забавления. Пълнолунието е събитие, което по-скоро води до обиране на плодовете на това, което сме си посяли от новолунието в съответния знак насам. Новолунието в Козирог беше в края на декември миналата година. Надявам се оттогава добре да сте си постлали в интимен план (в пряк и преносен смисъл), защото сега ще можете да се насладите напълно на… постланото. За тези от вас, които са в сериозна връзка, предстои раздвижване, вливане на нова енергия и създаване на приятно и запомнящо се разнообразие с партньора. На Близнаците волни птици мога да кажа, че никак няма да им е трудно да си намират компания за веселите игри, които им се въртят в главата. Ако пък искате да намерите постоянен партньор - Луната ще бъде благосклонна към вас и ще помага, стига да направите първите стъпки и да бъдете активни по въпроса още в първите две седмици след понеделник, защото тогава влиянието е най-силно.

Рак

Раци, задава се любимото ви! Любов, любов, варен картоф… В понеделник ще имаме пълнолуние в Козирог (даже супер Луна), което ще има много мощно влияние върху вашия дом на връзките и партньорствата. В личен и професионален план ще може да реализирате такъв вид партньорство, какъвто ви се иска. За тази цел обаче ви съветвам първо да изясните със себе си какво точно искате. За обвързаните е подходящо да помислят дали са на правилното място, с правилния човек, в желаните условия. Ако нещо не отговаря на представите ви - имате шанс да калибрирате. Необвързаните е добре да са честни със себе си, да си изяснят какви отношения искат и какъв партньор, след което да набележат план, според който да са проактивни в търсенето.

В професионален план важат същите неща по отношение на създаването и поддържането на колаборации.

Добре е да направите първите стъпки по желаните промени или развития в първите две седмици след понеделник, за да може да задвижите влиянието да работи във ваша полза в следващите шест месеца. Също така - помислете за какво сте мечтали от края на декември миналата година насам, когато беше новолунието в Козирог и се опитайте да реализирате тези мечти.

Лъв

Виж ти, какво нещо… Хем е лято, хем сте царете на зодиака, хем пълнолунието в Козирог ще ви прати дисциплинираща енергия. Какво да правим, това е животът, скъпи Лъвове. Но пък то ще е за ваше добро. В понеделник ще имаме пълнолуние в Козирог, което ще освети много ярко вашия дом на грижа за себе си, навици и дисциплина. Това е много добър момент да канализирате енергията си по започнатите в края на декември миналата година задачи в тази област. Тогава беше новолунието в Козирог и то е сложило началото на това, на което сега може да оберете плодовете. Ако ви се е искало да започнете диета или да въведете по-добър режим в ежедневието - хващайте вълната на това пълнолуние и действайте. Първите две седмици след понеделник са най-силни като влияние и ако се възползвате от него в този период, може да удължите добрия ефект до шест месеца.

Също така - може да използвате Козирожката Луна, за да въведете ред в делата и вещите си, да подредите иконите на лаптопа и други такива дребни, но съществени дейности в ежедневието. Истината е, че всичко изброено дотук помага за лекота на ежедневието, така че влиянието е супер - възползвайте се.

Дева

В понеделник ще имаме пълнолуние в Козирог, което даже ще е Супер Луна, и на вашия знак то ще повлияе в любимия ми дом - на романтика, креативност и гламур. Тоест - ако в първите две седмици след понеделник събудите творческата си и флиртаджийска натура, може доста приятно да си изкарате дори до шест месеца напред. Помислете за какво сте си мечтали по отношение на творческата част от вас, както и по отношение на вълнуващите романси, от края на декември миналата година досега. Тогава беше новолунието в Козирог и сте поставили началото на желаното, а сега, при пълнолуние, може да оберете плодовете. Отново ще акцентирам върху творческата ви страна - събудете музите си и творете каквото ви е на сърце. Романсите и гламура включват едно по-бохемско отношение на живота, което също може да посъбудите в себе си и да му се наслаждавате.

В общи линии ви виждам с чаша шампанско, да флиртувате с интересен тип пред нова картина на премиера на изложба… Нещо такова :)

Везни

Ориентирате се към дома си и това може да ви донесе доста приятни емоции, скъпи ми Везни. В понеделник ще имаме пълнолуние в Козирог, което дори ще бъде Супер Луна, и то ще освети много ярко вашата зона на дома. Ако от края на декември насам, когато беше новолунието в Козирог ви се иска да направите нещо свързано с дома - ремонт, пренареждане, дори преместване на друга локация - сега е моментът да реализирате този план или да го завършите, ако е започнат. Лято е, вероятно и вие ще пътувате - така може да ви дойдат нови идеи как искате да подредите личното си пространство. Ако промените са по-големи и няма да станат за ден - не се притеснявайте, пълнолунието има ефект за шест месеца напред. За да може да се възползвате от силното му влияние, обаче, ще трябва да направите първите стъпки още в двете седмици, които следват този понеделник.

Периодът е подходящ и да решите някои дребни (или по-едри) конфликти с хората, с които живеете. От това кой къде си хвърля чорапите, през това дали наистина свекървата трябва да живее с вас, та до това, дали всички искате да обитавате точно в това жилище. При всички положения - влиянието е сериозно и дългосрочно, но по-скоро носи приятни емоции.

Скорпион

Ставате още по-изкусни комуникатори, Скорпиони! По принцип вашият знак не е много по приказките и споделянето, но умението за общуване винаги е важно и може да помогне в много аспекти на живота ви. В понеделник ще имаме пълнолуние в Козирог (даже ще е Супер Луна), което ще огрее ярко вашият дом на комуникацията. Помислете какви цели сте имали в тази сфера от края на декември миналата година, когато беше новолунието в Козирог, насам, защото сега е моментът да ги реализирате. Влиянието е много добро както за изчистване на личната ви комуникация от неразбирателства, така и за публично обявяване и популяризиране на вашите умения и работата ви. Ако поставите началото на реализацията на комуникационните си цели още в първите две седмици след понеделник, може да удължите влиянието до шест месеца напред.

Поработете над представянето си в публичното пространство като професионалист, създавайте нови контакти, обменяйте идеи - всичко ще има полза за бъдещето ви развитие.

В личен план имате най-високи шансове да постигнете по дипломатичен път своето в отношенията си с близките, така че и те да са доволни и вие да сте рахат.

Стрелец

Добри новини за финансовата ви сигурност, Стрелци! В понеделник ще имаме пълнолуние в Козирог (което даже ще е Супер Луна) и то ще повлияе много добре на вашия дом на дългосрочните финансови планове. Помислете какво сте искали или за какво сте работили в този аспект от края на декември миналата година, когато беше новолунието в Козирог, насам. Сега е моментът да осъществите или завършите плановете, които биха ви довели до по-голямо финансово спокойствие.

Това пълнолуние покровителства дългосрочните планове и системните усилия, така че съотнесено до финансовите ви планове, трябва да означава благоприятно време за стабилни инвестиции. Придобиване на недвижима собственост, отваряне на спестовен влог или осигуряване на допълнителен дългосрочен доход са съвсем реални възможности за вас. Важно е да направите първите стъпки още в двете седмици след понеделник, за да може да активирате влиянието за шест месеца напред.

Козирог

В понеделник ще имаме пълнолуние, дори Супер Луна, във вашия знак, скъпи Козирози. Това ще ви постави в центъра на светлините на прожекторите, както и ще даде много силна енергия за осъществяване на плановете ви. Помислете над какво работите от края на декември миналата година, когато беше новолунието във вашия знак и също така - за какво мечтаете оттогава. Сега е много благоприятно да натиснете педала на газта и да работите по реализирането на тези планове и обирането на плодовете от труда си.

Луната ви дава зелена светлина за осъществяване на всяко постижение, което може да визуализирате в главата си, така че не си слагайте спирачки. Не се свенете да се изтъквате пред околните и да печелите съмишленици и обожатели.

Важно е да пристъпите към действия за реализиране на мечтите си още в първите две седмици, след понеделник. Така ще задействате влиянието във ваша полза за следващите шест месеца напред.

Тъй като влиянието е във вашия знак, то ще покровителства дългосрочните планове и системните усилия. Действайте разумно, но без задръжки. Желая успех!

Водолей

В понеделник ще имаме пълнолуние в Козирог (даже Супер Луна), което ще освети вашия дом на слагане на край, мъдрост, себерефлексия и лекуване. Ще можете да си починете малко от „шума на безумната тълпа” и да помислите за своя душевен комфорт и какво ви е нужно, за да го постигнете. Влиянието е най-силно в първите две седмици след събитието, но може да продължи до шест месеца напред и от вас зависи как ще го използвате. Важното е да не заглушавате вътрешния си глас и да не го пренебрегвате. По-скоро осигурете някакво време, в което да бъдете сами със себе си и да надникнете по-дълбоко във вътрешния си свят. Калибрирането на емоциите, установяването на нуждите и определянето на желанията е ключово за вътрешна стабилност, която може да ви отведе много по-напред в изпълнението на целите ви, каквито и да са те.

Или накратко казано - дори такива волни птици като вас, имат нужда от време на време да се свият в гнездото си, да успокоят душата, да съберат енергия и след това отново да полетят накъдето ги влече сърцето.

Риби

Пак ще се изявявате сред групи от хора, ще веете знамена на каузи и ще бъдете притегателен център за общността, Риби! Да, знам че звучи малко ангажиращо като за летния сезон, но вие ще съумеете да използвате тази енергия по вашия ненатрапчив, но все пак ефективен начин. Енергията ще дойде от пълнолунието в Козирог в понеделник (то даже ще бъде Супер Луна), което ще огрее вашия дом на общности, каузи и технологии.

В първите две седмици влиянието е най-силно, така че очаквам в този период да се активирате по темите, които ви вълнуват и да запалите хората около вас за тях. Пълнолунието в влияние, което ни позволява да оберем плодовете от планираното и свършеното в последните шест месеца, когато е било последното новолуние в този знак. Значи, ако от края на декември миналата година ви се е искало да сте по-активни по някоя тема или пък сте участвали в някоя общност - твърде вероятно сега това да премине в конкретни резултати.

Каквото и да ви е на сърце - манифестирайте го, Риби - ще стане!

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Как решава Надя политическия тест на Флора в подкаста на БНР вижте ТУК.

Може да я слушате от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 03 Юли 2023 10:56

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам