logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 26.06 - 02.07.2023

Автор: Надя Брайт

Овен

Почваме със събитията още в понеделник, скъпи ми Овни. В този ден Меркурий ще влезе в знака на Рак, където планира да стои до 11 юли. Планетата на комуникацията ще бъде във вашата зона на дома, семейството и корените. Едно от добрите неща, които може да направите в този период е да си подредите комуникацията с близки и роднини. Ако имате стари и неразрешени конфликти или пък нещо, което ви притеснява, но не сте го повдигали като въпрос - сега е подходящ момент да оправите нещата. Разбира се, не забравяйте да бъдете дипломатични и не се хвърляйте с рогата напред. Все пак обичате тези хора, нали? Знакът на Рака ще ви помогне да постигнете съгласие през любовта, а не през конфликт. Друго, за което е подходящ периодът, е да си подредите дома. Може би доста от вещите ви вече не са ви нужни или са за смяна. А може и да ви дойдат креативни идеи за по-добро разположение на интериора. Важното е да го приемете като забавление и като нещо, което правите, за да се чувствате самите вие по-добре. Така пространството ви ще се разчисти и във физически и в енергиен смисъл.

Има още едно поле в живота ви, за което ще ви предупредя да действате дипломатично и това е любовта. В понеделник и неделя Уран (който обича да ни подтиква към импулсивни действия) ще се конфронтира както с Венера, така и с Марс. В момента и двете планети са във вашия дом на връзки и партньорства, така че наистина е добре да внимавате как ще реагирате, ако нещо ви подразни. Не ви казвам да загърбвате чувствата си, а просто да обмисляте каква реакция ще е най-подходяща към действия или думи, които не ви допадат. Нямате аспекти за големи драми, така че не си ги създавайте сами.

Телец

В понеделник Меркурий ще влезе в знака на Рак и във вашия дом на комуникация и социализиране и ще стои там до 11 юли. Определено в този период ще бъдете особено харизматични и привлекателни за околните. Добрата новина е, че и на вас ще ви се иска да участвате в най-различни събития и да общувате с голям кръг от хора. В някакъв момент може да се окаже, че от толкова отворено общуване някой се обърква и престъпва личните ви граници, която вашата стабилна зодия счита за неприкосновени. Не се ядосвайте твърде много, използвайте силата на Меркурий за дипломатично общуване и просто покажете на случайния натрапник къде предпочитате да стои. Ако искате да развиете бизнес идея или пък да започнете нещо ново - може да намерите подкрепа именно у някой от тези хора, които ще се въртят около вас до 11 юли като винарки над забравена чаша. Периодът е подходящ за увеличаване на популярността, ако имате такива аспирации.

По-горе споменах за личните граници и сега ще трябва да го направя още веднъж. В понеделник и неделя Марс и Венера ще бъдат провокирани от Уран. Марс и Венера са във вашата зона на дома, а Уран обича да създава конфликти или поне да ни кара да реагираме по-импулсивно. Възможно е тази седмица да усещате, че някой, с когото живеете или пък е роднина, ви провокира по някакъв начин. По-мъдро ще е да не се подавате на провокации и да обмислите добре как и дали да реагирате. В крайна сметка - важно е да заявите себе си, но ключът към ефективната заявка е как точно я осъществявате. Призовете на помощ естествената мъдрост на вашия знак и действайте решително, но меко.

Близнаци

Добри новини за финансите ви, скъпи Близнаци! В понеделник вашият повелител Меркурий ще влезе в знака на Рак и вашия дом на парите до 11 юли. Периодът е много подходящ, за да вземете решение дали искате да търсите нови източници на доходи и как бихте могли да повишите сегашните си постъпления. Ако извикате на помощ своята креативност, шансовете да откриете нещо ново, което да повиши финансовия ви просперитет, са много сериозни. Периодът е подходящ и за преговори за повишение за тези от вас, които го обмислят (а и за тези, които не го обмислят - също е подходящ).

Възможно е тази седмица да сте малко по-нервни от обичайното и да сте склонни да си го изкарвате на другите. Отсега ви успокоявам, че това е просто Уран, който обича да разчупва рамките. Планетата на революциите ще се срещне в немного благоприятен ъгъл с Марс и Венера в понеделник и неделя. И двете планети са във вашия дом на интроспекцията и философското обмисляне на живота. Тоест - и в двата края на седмицата може да почувствате, че нещо генерално не е наред в мирогледа ви и да набележите някакви виновници за това. Какво да ви кажа… Дайте го малко повече по Близнашки - спокойствие, лек поглед върху проблемите и весело настроение. Каквото има да се регулира - ще си го регулирате така, както искате, излишно е да се карате с хората.

Рак

Добри новини, Раци! В понеделник Меркурий влиза във вашия знак и ще стои там до 11 юли. Това ще даде много силен тласък за реализиране на плановете, които може би отлагахте, докато планетата на комуникацията беше в Близнаци. Ще усетите прилив на креативна енергия и ведро отношение към бъдещето и преживяванията, които би могло да ви донесе то. Очаквам в този период да чуя новини за много от вас, които са започнали нещо ново или пък са успели да финализират вече започнат проект. Хубавото на това влияние е, че ви даде необходимата доза дипломатичност, за да общувате по-лесно, да решавате конфликти (даже, преди да са се създали) и да получавате каквото искате от другите.

Трябва да ви кажа, че това влияние никак няма да ви е излишно тази седмица. Винаги революционно настроеният Уран ще се срещне в немного благоприятен ъгъл и с Венера в понеделник, и с Марс в неделя. Двете планети са във вашия дом на ценностите, докато Уран е в този на екипната работа и може да се опита да ви разбърка отношенията с колегите. Възможно е тази седмица да бъдете по-безкомпромисни и по-настоятелно да търсите „своето” в комуникацията си с колегите. Много е важно да имате предвид, че Уран влияе конфликтно в момента, и да обмисляте кои битки са ви важни. И може би - дали изобщо това, в което участвате е битка или е просто разногласие. Ако не се подавате на първите си емоции, имате всички шансове да преминете конструктивно през предстоящата седмица.

Лъв

Скъпи Лъвове, чували ли сте, че почивката прави шампиона? Независимо дали сте го чували - в понеделник Меркурий идва да ви го покаже на практика. Планетата на комуникацията влиза в знака на Рак в този ден и ще стои там до 11 юли. За вас това е период, в който е благоприятно да забавите малко темпото и да се отдадете на по-спокойни и релаксиращи дейности и мисли. Не е нужно да се отдавате на отшелничество, но ще се почувствате по-добре, ако съкратите малко посещаването на събития и срещите с множество хора. Най-доброто, което можете да направите до 11 юли е да отбиете за малко от бързата лента и да се насладите на простичките удоволствия, които спокойният живот дава. Това ще ви зареди с енергия за бъдещи подвизи и ще ви помогне да се отървете от излишни грижи, които може би неусетно мъкнете със себе си.

Предстоящата седмица слага един малък капан пред спокойното съществуване, към което ви насочвам, но… Затова съм тук - да ви предупредя и да го избегнете успешно. В понеделник и в Неделя бунтовният Уран ще се срещне в неблагоприятни ъгли с Венера и Марс, които в момента са във вашия знак. Възможно е тази седмица да изпитвате съмнения в близките и околните си - дали ви зачитат достатъчно и дали са лоялни към вас. Предполагам знаете, че когато започнем да изискваме от другите да показват лоялност, всъщност се поставяме в слаба позиция. И колкото повече се усещаме слаби, толкова повече сме склонни да влизаме в конфликти. Подобен сценарий може лесно да бъде избегнат, ако имате предвид, че Уран ви подтиква към импулсивни действия и е възможно да замъглява преценката ви. Ако си дадете време за обмисляне, ще може да реагирате по овладяно и в крайна сметка да постигнете разбирателство с околните.

Дева

В понеделник вашият повелител Меркурий ще влезе в знака на Рак и вашия дом на кариерно развитие, като ще стои там до 11 юли. Това е период, в който ще имате успех в екипната работа и това ще е най-добрият начин да реализирате идеите си. Инстинктите ви за това как е най-добре да бъде свършена една работа няма да ви подвеждат и ви съветвам да разчитате на тях. Дипломацията ви ще бъде на много добро ниво, така че се възползвайте, за да създадете нови устойчиви партньорства и добри колегиални връзки. Подходящо е също да се включите в групи по интереси, както и да създадете собствени такива.

Тази седмица в понеделник и в неделя, преминаващият граници Уран ще се срещне в немного благоприятни ъгли с Венера и Марс. Това може да предизвика бълбукането, че и кипенето на много скрити чувства у вас. Вероятно, под влиянието на Уран, кипенето на тези чувства ще добие и външен изказ. Това може да изненада както вас, така и околните. Хубаво е да потърсите баланса между това да се изразите и заявите и това изненадващо да разхвърляте околните на всякакви посоки. Обмисляйте как да поднесете думите си, както и моментът, в който да го направите и по всяка вероятност всичко ще бъде наред. А ако пък някой много заслужава - ами… разхвърляйте го! Да е мислил навреме :)

Везни

В понеделник Меркурий ще влезе в знака на Рак и ще стои там до 11 юли, като за вас влиянието ще бъде доста благоприятно в сферата на изграждане на имидж. Разбирайте „изграждане на имидж” в много широк смисъл. Някои от вас може би ще почувстват нужда или желание да променят външния си вид - направете го сега, докато Меркурий ви помага да намерите точното послание, което искате да отправите с новата си визия. Вие, пословични естети, много добре разбирате какво казвам - това, което сме на външен вид, дава информация за това, което е вътре в нас. И вие сте майстори в поднасянето на тази информация. Така, че - ако ще правите такава трансформация - ще кажа само - забавлявайте се!

Другото, което може да направите за себе си, е да поработите над професионалния си имидж. Тук също е много важно какво послание искате да отправяте като професионалист и къде искате да стигне то. Огледайте се за събития, свързани с вашата професионална насоченост, които да посетите и да направите контакти там. Обновете профилите си в социалните мрежи, така че да станат възможно най-далновидни и грабващи вниманието и после… Ами действайте! Успехът чака да го прегърнете.

Иии… Тази седмица ви очакват страсти, с които е добре да внимавате, скъпи Везни… Винаги революционно настроеният Уран в понеделник и неделя ще се срещне под немного благоприятни ъгли с Венера и Марс. И това ще се развива във вашия дом на интимността и еротиката. Много от вас ще са завладени от бурни страсти, за които не е сигурно, че е добре да бъдат реализирани. Това с реализацията го преценявате вие, аз само ще отбележа, че Уран постоянно се старае да ни подтикне към импулсивни действия и такива, които чупят статуквото. Та, помислете добре, дали ви се чупи статукво и на каква цена.

Скорпион

В понеделник Меркурий ще влезе в знака на Рак и във вашия дом на пътуване, приключения и разширяване на познанията, като ще седи там до 11 юли. Много благодатен период за пътувания до неочаквани дестинации, спонтанни екскурзии и всякакви подобни авантюри. Имате нужда да разширите хоризонтите си във всеки смисъл на думата и Меркурий любезно ще ви съдейства за това. Дори да не сте много добре с бюджета в момента, помислете за варианти все пак да се разходите някъде по-далеч и да утолите жаждата си за преживявания. Периодът е много подходящ за преминаване на някакъв курс за личностно развитие или пък да се запишете на някакви уроци за хоби, което привлича интереса ви.

В понеделник и неделя винаги жадният за промени Уран, който в момента влияе на вашия дом на връзки и партньорства, ще се срещне в немного благоприятни ъгли с Венера и Марс, които пък са във вашия дом на бъдещи планове. Тези срещи на планетите може да направят седмицата ви малко по-несигурна що се отнася до връзките ви. Много от вас ще изпитат съмнения в бъдещето на партньорствата си, а други директно ще ги поставят на изпитания. Искам да ви оставя едно любезно напомняне, че Уран е импулсивен, винаги иска да променя установените правила и… понякога ни подвежда с този стремеж за трансформации. Затова бих ви посъветвала тази седмица да не взимате крайни решения и да не базирате действията си изцяло на емоция. Ако нещо има да се проверява - дайте си малко повече време за тази проверка. Другата седмица ще са се разминали тези влияния и може да разгледате отново въпроса.

Стрелец

В понеделник Меркурий ще влезе в знака на Рак, където ще стои до 11 юли и, не знам как да ви го кажа по-деликатно, но… Възможно е да ви се отнесе главата от флиртове, любов и секс в този период. Просто влиянието е силно и е точно в този ваш дом. От вас се иска само да си отделите достатъчно време в графика, за да се отдадете на забавления. И може би - да не се забърквате в неща, за които после ще трябва да се извинявате… Така или иначе - няма да морализаторствам - на който му се пише секс - пише му се. Забавлявайте се, гледайте да не изпускате другите важни неща от контрол и всичко ще бъде наред!

Конкретно тази седмица е възможно да изпитате определени противоречия или дори вътрешни фрустрации, благодарение на Уран - планетата революционер. В понеделник и неделя Уран ще се срещне в неблагоприятни ъгли с Венера и Марс и това ще сблъска вашето разбиране за фундаментални истини с разбирането ви за свобода и промяна. Възможно е да се чудите за всяко решение, дали е правилно и да се усещате, сякаш сте изгубили личния си компас. Не задълбавайте в затруднението да решите, не се насилвайте да избирате. Поразсъждавайте, колкото ви е нужно, но оставете действията за другата седмица, когато ще са се разминали влиянията. Може да извлечете позитиви от причиненото объркване, като приемете обмислянето за гимнастика на ума. А може и да се ядосвате на противоречията, но съвсем не ви го препоръчвам. Живейте с идеята, че всичко ще се нареди, защото тя е вярна :)

Козирог

В понеделник Меркурий ще влезе в знака на Рак и вашия дом на партньорствата и ще прекара времето си там до 11 юли. За вас това е много благодатен период за установяване на лични или бизнес партньорства. Всичко, с което се захващате, ще бъде по успешно, ако го правите в комбина с някой съмишленик (или сродна душа). За тези от вас, които вече имат доверен партньор, мога да кажа само да подкарват пълен напред, защото новите успехи или пък запомнящи се преживявания, вас чакат. За тези, които обмислят нови начинания, предлагам активно да потърсят подходящия партньор за тях. Независимо дали става дума за работа или любов - бъдете инициативни, не стойте на едно място, да очаквате късмета си… Да не забравяме, че Меркурий покровителства съобщенията и технологиите, така че нищо чудно правилният партньор да ви чака някъде в интернет пространството.

Конкретно тази седмица може и да ви изправи пред някои предизвикателства в интимния живот, но няма от какво да се притеснявате, докато аз съм тук, за да ви подготвя за тях :) В понеделник и неделя вечният бунтар Уран ще се срещне в неособено благоприятни ъгли с Венера и Марс във вашия дом на интимността. Може да срещнете колебания по някой въпрос, свързан с интимната ви връзка или пък прекалено прибързано да вземете решения, които не са точно във ваша полза. Най-доброто, което можете да направите тази седмица, е да не приемате нещата много навътре. Изчакайте страстите да поотминат и тогава се върнете към спортните за вас въпроси. Или ще вземете по-разумно решение, или ще се окаже, че всъщност спорен въпрос не съществува.

Водолей

В понеделник Меркурий ще влезе в знака на Рак и във вашия дом на навици, служба и грижа за себе си. Чудесно време да се погрижите за себе си, като едновременно се забавлявате, защото Меркурий обича да се забавлява. Потърсете си нещо, което хем ще ви помага да сте във форма, хем ще ви носи радост. Евентуално някакво групово спортно занимание или пък хоби на открито - байкинг, каяк, надбягвания по поляни… Направете още един прочит на хранителния си режим и добавете цветни и вкусни храни в него (от природата, разбира се, а не бонбони асорти). Изобщо - възползвайте се от това влияние и въведете здравословен център между забавното, полезното и приятното, за да почувствате радостта от лятото в пълнота.

И като казах център… В понеделник и неделя вашия повелител, планетата на трансформациите и борец със статуквото - Уран, ще се срещне в немного благоприятни ъгли с Венера и Марс. Действието ще се развива във вашата зона на дома, семейството и близките и може да ви докара някои противоречия. Като цяло може да не ви е лесно да балансирате енергията, които тези транзити носят, но наистина ще е добре да се опитате да го направите. Ако усетите някакъв конфликт вътре в себе си, първо - опитайте се да не го преживявате много дълбоко. Възможно е, след като се разсее влиянието на Уран, да се окаже, че проблемът не е съществен. Другото, което е добре да се опитате да направите, е да не взимате импулсивни решения и да не бъдете крайни в изказванията си. Гледайте напред (към следващата седмица) - там ще е по-безоблачно.

Риби

В понеделник Меркурий влиза в знака на Рак и вашият дом на флиртове, забавления, популярност и гламур. До 11 юли страстите ще бъдат горещи, а вие ще бъдете на върха на своята популярност. Периодът на Меркурий в Рак за вас е подходящ за няколко дейности (все приятни). Може да се позанимаете със стайлинга си, например. Разгледайте си гардероба, измислете нови комбинации, освежете визията и настроението си. Като най-видния естет в зодиака, вярвам че това ще ви донесе радост. Хубаво е също така да не забравяте, че ще имате магнетична сила и само от вас зависи какво ще привлечете. Придържайте се към правилото, че каквото повика - такова се обажда и не забравяйте да манифестирате желанията си навсякъде. Не се знае от кой храст ще изскочи вашият нов инвеститор или обожател… И последно, но не и по значение - периодът е подходящ за горещи вечери с ледени коктейли, така че не се колебайте самите вие да организирате партита. Така поне ще е сигурно, че компанията ще е по вкуса ви.

В понеделник и неделя бунтовният Уран ще се срещне в немного благоприятни ъгли с Венера и Марс. Влиянието може да се съчетае, така че вземете предвид следващата прогнозата за цялата седмица. Уран ще изостри вашата пословична интуиция, но може би и малко ще ви разбърква сигналите. Затова не е изключено да приемате по-конфликтно изпуснати фрази или пък да влагате по-дълбок смисъл в нещата, които околните казват. Не бързайте да вземате нещата навътре и да ги мислите твърде много. Ако смятате, че нещо трябва да се изясни - първо обмислете как да подходите, после включете вродената си дипломатичност в действие и така изведете разговора до благоприятен за всички финал. Разбира се, ако не може да е благоприятен за всички - нека е такъв за вас. Просто не го мислете излишно и си гледайте коктейлите, стайлинга и ведрите планове за бъдещето :)

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Може да я слушате от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 26 Юни 2023 10:15

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам