logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 22.05 - 28.05.2023

Автор: Надя Брайт

Овен

Ключовата дума в хороскопа ви е „баланс”, скъпи ми огнени приятели. Ще имате повод да си я припомните и в началото, в края на предстоящата седмица.

Във вторник вашият повелител, действеният Марс ще се срещне в противоречив ъгъл с Юпитер и това ще повлияе на желанието ви да харчите пари. Ако четете редовно хороскопа ми, знаете, че Юпитер е планета на оптимизма и късмета. Сега ще добавя, че има и хазартен елемент при него. Затова, ако в началото на седмицата видите нещо, силно пожелаете да го притежавате и почувствате, че не е толкова важно да мислите за разходите… Бройте до 10 и все пак помислете за разходите. Може би е добре да отложите импулсивните покупки с два-три дни, когато влиянието ще е отминало. С което не ви казвам изобщо нищо да не си купувате, разбира се… И вие душа носите. Казвам само, че извън влиянието на Марс и Юпитер ще разсъждавате по-трезво.

В събота Луната ще е в своята първа четвърт в Дева и във вашия дом на грижата за себе си и уелнес активностите. По-балансиращо събитие от това - здраве му кажи. И всъщност - наистина е време да си кажете „здраве” и да въведете някои устойчиви здравословни навици в живота си. Много от нас в ежедневието си правят малки, но системни нездравословни неща, свързани с начин на хранене, пушене, обездвижване или нещо подобно. Е, сега Луната ви дава шанс плавно да пооправите нещата и да установите поведение, което е във ваша полза. Например да намалите дните със сладко, да преминете от пържено на печено, да махнете поне няколко цигари от деня си или да удължите ходенето пеша.

Телец

Отношенията ви с хората ще са на фокус през идната седмица, скъпи Телци. Вселената ви дава добри шансове да ги балансирате и да постигнете мир и комфорт.

Във вторник Марс ще се срещне с Юпитер и това може да доведе до известни противоречия в усещанията ви, свързани с хората от близкото ви обкръжение. Противоречията обаче може да се окажат за добро. Ще имате повод да помислите, колко близо всъщност имат право да влизат хората в личното ви пространство. Установяването на здравословни граници, макар и немного лесно като процес, винаги е полезно. Така, че ако във вторник и два-три дни след този ден усетите нужда да изкарате някого от най-близката си орбита, по-скоро не подминавайте усещането, а се заемете с въпроса.

В събота пък Луната ще е в своята първа четвърт в Дева и във вашия дом на романтика, флиртове и забавления. Това влияние е много балансиращо и независимо, дали сте обвързани или не и може да влее нова енергия в романтичния ви живот. Необвързаните имат добри аспекти да подновят активностите, свързани с излизане по срещи. Например повишено оглеждане на обстановката, с цел търсене на подходящ обект, гмуркане в приложенията за запознанства, излизане на повече места и пр. Телците, които са във връзка пък може да се впуснат в романтични преживявания с партньора си и да разпалят страстните искри.

Близнаци

Така, така… Ще трябва да отправя предупреждение на най-общителния знак в зодиака да внимава какво говори… Не е лесна и мойта :) Все пак, имайте предвид, скъпи Близнаци, че във вторник Марс и Юпитер се срещат във вашия дом на комуникацията и ще ви повлияят доста буквално. Едната планета покровителства бързите, категорични действия, а другата - оптимизма и гледането отгоре-отгоре на детайлите. Тази комбинация обаче може да ви доведе до изричане на неща в неправилното време или пред неправилните уши. За да не съжалявате после за нещо казано, по-добре във вторник и два-три дни около този ден говорете по-внимателно.

В събота Луната ще е в своята първа четвърт в Дева и във вашата зона на дома и най-близките родствени връзки. Това ще ви повлияе в две посоки. Едната е пренареждане на дома, така че хем да създадете уют, хем да има нещо ново около вас и да задоволи потребността ви от разнообразие. Другото влияние на тази изключително балансираща Луна ще е да поизгладите отношения с близките си роднини, ако има нещо за изглаждане. Тази фаза на Луната в Дева е много подходяща за прошка, в случай, че има какво да се прощава. При всички положения - възползвайте се от влиянието, за да направите такива промени, от които да ви стане благо на душата.

Рак

Скъпи Раци, на преден план тази седмица излиза общуването ви с хората в професионален и личен аспект. Във вторник Марс се среща с Юпитер във вашия дом на екипната работа и тази противоречива среща може да доведе до конфликти на работното ви място. Ако ви се струва, че някой се меси във визията ви за нещата, които сте си наумили или усещате вмешателство и това не ви харесва и искате да разкарате „натрапника” - помислете пак. Може Марс да ви дава прекалено агресивни позиви за действие. Опитайте се да запазите спокойствие във вторник и два-три дни около него, да изслушвате чуждата гледна точка. Не бързайте да давате сериозен отпор на колегите, преди да сте сигурни, че някой наистина ви се „бърка”, а не просто се опитва да съдейства. От друга страна - ако сте сигурни, че някой трябва да бъде натирен - отново Марс ще ви е съюзник в това и ще го направите доста ясно. Вие си решете как да действате, просто отправям предупреждение, че преценката може да е замъглена в тези дни.

В събота Луната ще е в своята четвърт в Дева във вашия дом на комуникацията. Тази Луна е много балансираща, енергията ѝ е позитивна и може да ви повлияе добре, в случай, че искате да изразите нещо. Някои от вас, Раци, може да са се сдържали да проведат разговор или да изразят позиция - сега Луната ще ви помогне да намерите правилните думи и правилното време, за да бъдете чути. Други пък може да искат да се захванат с нещо, свързано с писане или публикуване - отново ще имате положително влияние. Така, че - тези от вас, които чувстват потребност да се изкажат по някаква тема или въпрос - да взимат сила от Луната в събота и в следващите дни да направят така, че гласът им да се чуе.

Лъв

Ето ви и вас, Лъвове - обзети от енергия за успех и в същото време - призовани от планетите да се поспрете малко и да балансирате. Не се ядосвайте - за добро е.

Във вторник Марс ще се срещне с Юпитер във вашия кариерен дом и наистина ще е по-добре да забавите темпото и да обмисляте повече, за да не се хвърлите твърде бързо в непозната територия. Марс е планетата на завладяването, на бързите и агресивни действия, а Юпитер дава увереност, че всичко ще бъде наред и без да се вглеждате в детайлите. Да, но срещата им е противоречива, затова е по-добре наистина да се вгледате в детайлите. Във вторник и два-три дни около него избягвайте крайни решения, както и конфликти с околните, за да не си създавате излишни проблеми. После, като се прояснят нещата, ще прецените какво да предприемете.

И като казах да се прояснят нещата - в събота Луната ще бъде в своята първа четвърт в Дева и във вашия дом на финансовата сигурност. Това е изключително балансиращо и благотворно влияние, така че силно ви препоръчвам да го ползвате, за да си огледате финансовия баланс, плановете занапред и най-вече - дали сте пропуснали някакво задължение назад. Вероятно е досадно, като за уикенд занимание, но вярвайте ми - ще се почувствате по-добре, ако го отметнете.

Дева

Всички пътища водят към… вас, Деви! Тази седмица планетите са се подредили така, че вие да сте си приоритет и, честно казано, в това няма нищо лошо.

Във вторник Марс ще се срещне с Юпитер в противоречива среща и пред вас може да се появи въпросът, доколко да идеализирате хората, на които се възхищавате. Независимо дали в личен или професионален план имате някой, когото считате за ваш водач или ментор, Юпитер поставя пред вас много ясно въпросът, дали пък вие не разбирате повече от този човек. Честно да ви кажа - вероятно разбирате доста повече, когато става дума за собствения ви живот и път. Не мога да ви посъветвам нищо категорично - дали е по-добре да отхвърляте авторитетите или да ги послушате, защото и влиянието е противоречиво. Единственото, което виждам е, че вероятно ще бъдете поставени пред избор. А какво ще изберете, зависи от вас самите.

В събота Луната ще е в своята първа четвърт и то не в кой да е знак, а именно във вашия. Това е изключително балансиращо събитие и влиянието му ще е в посока колко вие искате да се еманципирате от близките си или пък бихте искали те да ви помагат повече. С други думи казано - тази Луна ще ви даде възможност да уравновесите какво давате и получавате в отношенията си с близките ви хора. Ако са взели за даденост някои усилия, които полагате - сега може да изтъкнете това. Ако пък искате да ви се месят по-малко - също е подходящ момент да се изразите. Изобщо - както казах в началото - вие ще сте си важни, Деви.

Везни

Доста философска и в същото време действена седмица ви се очертава, Везни.

Във вторник Марс ще се срещне с Юпитер, като срещата им ще бъде малко противоречива, от което следва да сте внимателни за някои неща. Добре е да премисляте къде споделяте своите слабости, защото във вторник и два-три дни около него, няма гаранция, дали няма да попаднете на недоброжелателни уши. Разбира се, не ви съветвам да стискате зъби и да мълчите, ако нещо ви тежи. Просто подбирайте внимателно аудиторията си. И всъщност, ако имате нещо, което наистина ви притеснява, може би не е лоша идея да се обърнете към специалист.

В събота ще имаме една много балансираща Луна - ще бъде в своята първа четвърт в Дева, както и във вашия дом на слагане на край, философско приемане на живота и, съответно - продължаване напред. Тоест, ако имате ситуация, в която не сте изразили точно какво искате - да приключи или да продължи, и нещата висят във въздуха (а, извинете, че ви го казвам, но вашият знак просто обича така да прави) - от събота, та чак до няколко дни след нея, може да започнете да решавате въпроса. Знам, че понякога ви изглежда трудно да сложите край на нещо, заради всички последствия от това, но не забравяйте, че последствията включват и отваряне на ново пространство и лекота.

Скорпион

Цяла седмица ще балансирате как се държите с другите, Скорпиони… Знам, че звучи малко изтощително, но всъщност ще е за добро, така че - стойте с мен :)

Във вторник Марс ще се срещне под противоречив ъгъл с Юпитер и това малко може да разклати доверието ви в колегите. Марс е в кариерния ви дом, което ви кара да преследвате енергично целите си, движени от своите амбиции. Супер е това, макар и малко изморително. Във вторник обаче е възможно някакви хора от екипа ви да си позволят да изказват мнение и да чуете нещо различно от това, което мислите. По-разумно ще е да не бързате да отхвърляте всичко, както и да не го приемате като покана за дуел. Изчакайте два-три дни Марс да спре да се бунтува, заради Юпитер и тогава размислете по-внимателно над това, което ви казват. Дотогава се опитвайте да изслушвате или поне убедително си дайте вид, че го правите.

В събота Луната ще бъде в своята първа четвърт в Дева и вашия дом на приятелите, социалните контакти и технологиите. Влиянието на тази Луна ще е изключително балансиращо, така че е добър повод да калибрирате начина, по който общувате с хората. А може би е добре да размислите и кои са хората, с които общувате. Ако ви се правят размествания в близкия ви кръг с контакти, моментът е подходящ да започнете подобна промяна. Огледайте профилите си в социалните мрежи и преценете, дали градят имиджа, който бихте искали. Ако има нещо за коригиране - действайте от събота до следващите няколко дни.

Стрелец

Започваме с това, че във вторник и два-три дни след него е добре да внимавате какво говорите (съжалявам, че ви го казвам), както и да внимавате колко от това, което чувате, приемате за чиста монета. В този ден Марс се среща с Юпитер под противоречив ъгъл и това може да разбърква сигналите в комуникацията ви. Повелителят ви Юпитер може да ви подведе, че много добре знаете за какво говорите, когато не е точно така, а пък Марс ще ви мотивира да се изказвате силно и ясно. Няма да ви съветвам да мълчите, разбира се.. Просто ще отбележа, че е добре да мислите по два пъти, преди да говорите. Определено мислете по два пъти и преди да се доверите на нечии приказки. Отново оптимизмът на Юпитер може да ви подведе да решите, че някой е по-умен, отколкото е в действителност.

В събота Луната ще бъде в своята първа четвърт в Дева и във вашия дом на лидерство и развитие. Влиянието е изключително балансиращо и това, с което може да ви помогне е, да погледнете в бъдещето, да видите накъде сте се запътили и да калибрирате стратегията си за постигане на целите, които сте си поставили. Стрелците обикновено са визионери, които гледат напред, без да задълбават в детайли. Често обаче и Господ, и Дявола са в детайлите, така че би помогнало да ги огледате. Така ще прецените от какво имате нужда по пътя си, какви може да са спънките, а и ще освежите усещането си накъде сте тръгнали. Желая успех!

Козирог

Козирози, готови ли сте да се впуснете във вихъра на големите страсти? Честно казано - по-добре се пригответе, защото Марс и Юпитер ви кроят именно това във Вторник. Тогава двете планети ще се срещнат в противоречив ъгъл и вашата емоционалност може да се разгори до рядко срещани висоти. Никак не ми се иска да ви казвам да се сдържате, защото развълнуван Козирог е прекрасно явление… Просто ще сложа една бележка, че все пак Юпитер ще дава усещане за свръх оптимизъм, а Марс ще ви подтиква към незабавни действия. Тоест - възможно е да има един елемент на по-голяма драма, който да ви кара да виждате нещата като „сега или никога” в любовен план. Нямам идея дали за вас ще е по-добре да хванете шанса си или пък да изчакате да се поуталожат страстите и тогава да взимате решения за действия. Знам само, че страст и любов ще има - от вас зависи какво да правите с тях.

В събота Луната ще е в своята първа четвърт в Дева и във вашия дом на пътуването и покоряването на нови хоризонти. Това влияние е балансиращо и не така експлозивно като гореописаното. И все пак - свързано е с нови приключения. Като че ли няма да е лошо да му се отдадете и да планирате няколко пътувания. Даже можете да бъдете по-смели и да се включите в нещо нестандартно - като ще е гарга, да е рошава! В крайна сметка едно летене с балон на никого не е навредило, нали?

Водолей

Във вторник ще бъдете особено чувствителни, мили Водолеи и като че ли е добре да ви предупредя за това… В този ден Юпитер се среща в противоречив ъгъл с Марс и вашата чувствителност ще се изостри така щото е възможно да приемете някои неща по-навътре и да реагирате остро. Особено внимавайте за „неща”, които идват от партньора ви. Марс ще ви провокира да гледате от конфликтна перспектива, а Юпитер има навика да премахва цедката от устата ни. Разбира се, не ви казвам, че непременно няма да имате основания да сте ядосани или че трябва да преглъщате и да търпите. Просто ви обръщам внимание, че е възможно противоречията да ви изглеждат по-значими, отколкото са в действителност и няма да навреди да обмисляте по-дълго, преди да реагирате.

В събота Луната ще е в своята първа четвърт в знака на Дева и в зоната на вашите партньорства. Много балансиращо влияние, което ще ви помогне да премислите състоянието на своите съюзи в момента, както и да направите нови, ако имате такъв стремеж. Теми като баланс и полезност ще са на първо място по отношение на партньорствата ви. За необвързаните сред вас ще има рязко увеличение на шансовете да намерите подходящ партньор. И още нещо важно - тази Луна ще повлияе благотворно и на вашия дом на еротиката, така че запазете си време в календара за интимност - няма да съжалявате.

Риби

Много обичате близките си, нали, Риби? Знам, че е така. Също знам, че около вторник е добре да укротите малко тази любов… Марс и Юпитер ще се срещнат в противоречив ъгъл и ще ви дадат увереност да се бъркате в делата на тези, които обичате. И да - колкото и да е от добри намерения, едно нахлуване в личното им пространство, може да има неприятни последици. Добрата тактика е да си кажете мнението, ако ви попитат и то - възможно най-неинвазивно. И не защото не сте прави или защото е много добре да се потискате. Безспорно имате какво да кажете и би било ценно. Просто е важно как се казва и в какъв момент. А моментът е с напрежение между планетата на действието и тази на оптимизма и късмета и това може да доведе до конфликти. Изчакайте ден, два или три и ако ви е много важно - тогава се изкажете.

В събота ще имаме много балансираща Луна - ще бъде в своята първа четвърт в знака на Дева. На вас това ще повлияе в дома на партньорствата - лични и служебни. В събота и седмицата напред е подходящо да сключвате нови съюзи, както и да помислите какво може да се подобри във вече сключените такива. Ще повторя ключовата дума - баланс - вгледайте се внимателно, дали получавате, колкото давате, дали сте достатъчно свободни в партньорствата си и има ли нужда от някакви фини настройки. Както винаги - разчитаме на вродената ви дипломация за решаване на ситуации, а Луната ще помага с пълна сила.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Ако искате да ви разсмее, заповядайте на стендъп: https://fb.me/e/4axPCr5Bz

Може да я слушате всяка седмица от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 22 Май 2023 11:12

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам