logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 10.04 - 16.04.2023

Автор: Надя Брайт

Овен

Във вторник се случват много неща, Овни, четете внимателно… Но все пак хвърлете едно око накрая, за да видите какво ви очаква и в петък.

Започвам с най-мащабното - във вторник Венера влиза в Близнаци и ще пребивава там до 7 май. През това време ще бъдете на върха на комуникационните си възможности по отношение на привличането. И като казвам “привличане”, имам предвид всеки един смисъл на думата. Шансовете да привлечете това, което си поискате, са доста високи в този период. И именно затова е по-добре да бъдете внимателни какво си пожелавате (само леко напомняне слагам).

По отношение на чувствата и любовните връзки е добре да обмисляте какви сигнали давате. Хубаво е да не забравяме, че дори неволно преминавайки граници е възможно да подведем някого и да го нараним, например. Накратко казано - много ще сте харизматични с тази Венера, много ще ви се играе, просто внимавайте някой да не се опари от вашия огън.

Второ събитие във вторник имаме - Слънце и Юпитер се срещат във вашия знак, след повече от цяло десетилетие - голям ден, наистина. Слънцето във вашия знак е символ на всичко, което сте вие, а Юпитер има силата да увеличи потенциала и възможностите ви и да ви даде сили и мотивация за нещо мащабно. Това е ден, в който ще можете да видите бъдещето си много напред и да си поставите голяма житейска цел. Нека го кажа така - във вторник дайте възможност на вътрешния ви глас да ви проговори и го чуйте какво казва.

В петък Сатурн се среща с Венера и и от тази странна смесица между житейски уроци, любов и вашия дом на комуникацията, може да потънете в желанието си да изслушвате и да помагате на другите. Поставете си здравословни граници и нямайте угризения. Как ще помагате, ако ви изцедят силите все пак? И вие сте хора, Овни (и то прекрасни)!

Телец

Във вторник вашата разкошна повелителка Венера ще влезе в Близнаци и вашия дом на финансите, като планира да стои там до 7 май. В този период ще бъдете настроени да си угаждате и честно казано - намирам го за доста позитивна тенденция. Тъй като Венера е планета и на изобилието и разкоша ще сте склонни да харчите със широки пръсти. Предлагам ви да не се опитвате да противостоите на своята планета управителка, а да отделите някакъв бюджет, който да използвате в следващите дни, за да се поглезите. Заслужавате го, нали?

Във вторник се случва и още нещо голямо - Юпитер се среща със Слънцето във вашия дом на излекуването, прошката и поставянето на край. Влиянието е много мощно и е възможно да достигнете до сериозно прозрение, което да ви води по пътя ви в следващите няколко години. Тези от вас, които са поставени в ограничаващи ситуации или отношения вероятно ще поискат промяна и, окрилени от Юпитер, ще разчупят статуквото. При всички положения влиянието е към освобождаване, затваряне на нови страници и преминаване на нов етап.

В петък Сатурн ще срещне Венера и толерантността ви към хора, които не са ви съвсем на сърце, рязко ще се понижи. Не мога да ви кажа да избягвате конфликти, защото Сатурн е по-силен от мен. Но за по-малко излишни нерви препоръчвам да си спестите срещи с хора, които не са ви любими. Просто петък го дайте с по-лежерен график и си гледайте собствения комфорт.

Близнаци

Скъпи Близнаци, не коя да е планета, а планетата на любовта и изобилието ще влезе във вашия знак във вторник и ще бъде там до 7 май. Това за вас е период, в който да стане пределно ясно както на вас, така и на околните какво избирате за себе си в любовта. Ако сте поставени пред някакви избори или пък просто си живеете в неизяснена ситуация, защото изглежда по-удобно, сега нещата ще добият по-точен характер. Само се пазете от компромиси или криворазбрано чувство за дълг към някого. Следвайте сърцето и истинските си желания, защото само това ще ви отведе до заветната любов.

Венера е и планета на естетиката, така че използвайте периода за естетически подобрения във всеки един смисъл. От избелване на зъби, през смяна на гардероба до корекция на носа или просто освежаване на профилите в социалните мрежи - ако сте искали нещо подобно, сега влизате в благоприятен период.

Във вторник се случва и още нещо много силно - Слънцето ще се срещне с Юпитер във вашия дом на екипната работа и груповите активности. Това ще ви направи особено успешни в заниманията свързани с групи от хора. Чарът ви, който така или иначе е нещо като легендарен, ще работи с пълна сила за вас, за да можете да повеждате околните към поставена от вас цел. От вас се иска само да поставите целта. Единственото смущение на честотите на екипната работа ще имате в петък, когато Венера ще се срещне със Сатурн и е възможно планетата на уроците да натисне леко спирачката. Ако не четете за Сатурн за първи път, вероятно знаете и защо ще ви поднесе привидни спънки - за да изгладите недостатъците, да си вземете поука и да продължите напред. Така, че без нерви, просто анализирайте ситуацията и излезте от нея по най-добрия възможен начин.

Рак

Мили сантиментални Раци, вашата душа ще затрепти в романтична приказка. И по-интересното тук е, че дори и да няма приказка, вие ще си я създадете. Това се дължи на влизането на Венера в Близнаци, което ще се случи във вторник и ще продължи като период на пребиваване до 7 май. Нали знаете как сте склонни още в началото, когато се увлечете по някого, да си представяте светлото ви бъдеще и съвместния ви живот заедно? Е, нещо такова ще се случва, докато Венера е в Близнаци - каквото и да става, вашето романтично съзнание ще покрива всичко с аурата на романтиката. Като цяло това е чудесно - добро настроение и приповдигнати емоции никога не са излишни. Слагам само една малка лампа да ви свети, че ще сте склонни да идеализирате романтични отношения и може много неща да ви минат под радара. Тоест - периодът не е подходящ спонтанно да се хвърляте в много сериозно обвързване, нито да се влюбвате “изведнъж, но завинаги”. Като цяло не се въвличайте в рискове. Просто се радвайте на любовните си отношения, без да живеете с убеждението, че тази радост ще е вечна. Животът ще си покаже кое какво е.

Във вторник се случва и още нещо - Юпитер се среща със Слънцето във вашия дом на кариерата. Комбинацията е много мощна и е свързана с правене на голяма крачка, дори поемане на известен риск. Хубаво е влиянието, само внимавайте Венера да не ви размътва представите и да прави перспективите да изглеждат по-безпроблемни, отколкото са. Предприемайте действия в посока, която вече сте обмисляли и за която, макар и развитието да не е сигурно, все пак имате предварителна представа.

В петък планетата на любовта ще се срещне със Сатурн - планетата на уроците. Това ще изведе на дневен ред въпроса дали сте поставили здравословни граници във връзката си или давате повече, отколкото получавате. Ако сте направили прекомерно много компромиси, вероятно в петък Сатурн ще ви отвори очите за тях. Как ще действате, разбира се, зависи от вас. Като цяло, както аз ги виждам нещата, всичко ще бъде наред, Раци!

Лъв

Време е за забавления, Лъвове! Във вторник Венера влиза в Близнаци и вашия дом на приятелства, партита и групови активности. Планетата на любовта и разкоша ще влияе на веселото ви настроение и приятно прекарване на времето до 7 май. Периодът е подходящ да разпуснете, да осветите нощния живот с лъвския си звезден блясък и не на последно място - да творите. Влиянието е доста силно за хора, които се занимават с творческа работа или пък имат такива идеи за реализиране. Сексът и флиртовете също ще ви вървят… Няма да казвам повече, вие си знаете какво да правите с тази информация :)

Във вторник се случва и още нещо голямо - Юпитер се среща със Слънцето и мощно ще активират вашия дом на пътуване, учене и експанзия. Подобно влияние се случва веднъж на повече от десет години, така че не го оставяйте просто да ви се изплъзне. Благоприятно е да направите план за далечно пътуване или пък за разширяване на дейността си. Възможностите за учене също не са за подценяване. Изобщо - отворете съзнанието си, а Слънце и Юпитер ще се погрижат да разширят хоризонтите ви.

В петък Венера ще се срещне със Сатурн. Ако не четете хороскопа ми за първи път, знаете че Сатурн е планета, която обича да дава уроци. Обикновено уроците му не са леки, но за сметка на това имат трайно благоприятно влияние впоследствие. В случая “темата на броя” на Сатурн ще бъде “Знае ли Лъвът какво прави в любовта или не се замисля много-много”. Ако си карате лежерно и чакате нещата да се наредят от само себе си в личен план - планетата на уроците ще ви даде начален тласък да си подредите нещата. Спокойно, за добро е.

Дева

Нещата отиват на много високо ниво, Деви! Във вторник Венера влиза в Близнаци и вашия дом на кариерата и ще пребивава там до 7 май. През това време ще бъдете посипани с благодатта на тази планета - силно привличаща харизма, изобилни резултати и щипка пищност в поведението. По отношение на кариерата това може да ви свърши работа изразено в смелост за поемане към нови хоризонти, привличане на съмишленици, популяризиране на резултатите от работата ви и не на последно място - забавление, докато работите. Важно е да си набележите някаква цел и да нямате никакво колебание, че щом я искате - можете да я постигнете. Желая успех и силно вярвам в него, Деви!

Във вторник се случва и още нещо много силно - Слънцето се среща с Юпитер във вашия дом на интимността и секса. Влиянието е много мощно и всъщност най-ценното, което можете да вземете от него не е просто да съблазните някого (не че това е за подценяване), но да освободите себе си от всички предразсъдъци и комплекси. Денят е много добър да се погледнете в огледалото с любов, да обърнете внимание на най-интимните си желания и да повярвате, че заслужавате да ги задоволите (защото е точно така).

В петък жадната за удоволствия Венера ще се срещне със строгия учител Сатурн и това може да породи някакви вътрешни конфликти у вас. Вътрешните ви граници между искам и трябва, както и между желано и здравословно може да бъдат подложени на изпитание. Важно е да се фокусирате върху това какво е най-добро за вас и да не се вкарвате в рамки, които ви притискат.

Везни

Във вторник Венера ще влезе в Близнаци и вашия дом на пътуванията и приключенията и ще пребивава там до 7 май. В този период идеята да отидете на различно място ще ви привлича като магнит. И защо не, в крайна сметка? Малко приключение никога не е излишно. Особено на знак като вашия, който е в състояние да превърне дори ежедневието си в поезия, какво остава за по-необичайните си занимания. Дори да не се вижда възможност на хоризонта за по-съществено пътуване или ваканция, все пак опитайте се да си организирате някакви дори дребни моменти на смяна на пейзажа. Уикенд в уютен хотел, разходка в планината, отскачане до близък град… Каквото и да е, стига да не стоите на едно място. Обвързаните, разбира се, да приобщят любимия човек към тези дейности. За необвързаните има сериозни шансове да се запленят от някой, който е надалеч или идва отдалеч.

Във вторник се случва още нещо голямо - Юпитер се среща със Слънцето във вашата зона на връзки и партньорства. Съюзът на двете небесни тела е много мощен и нека не забравяме, че Юпитер е планета на рисковете. Много от вас, скъпи Везни, ще поемат риск в любовта и участието на Слънцето ме кара да мисля, че рискът ще е за добро. Предвиждам, че немалко Везни ще разкрият чувствата си, други може да поръчат годежен пръстен, а трети - да признаят поне пред себе си какво чувстват и в каква посока искат да се движи личният им живот.

В петък Венера ще се срещне със Сатурн и тази среща ще постави въпроса дали спазвате здравословните си граници, когато изслушвате другите. Знакът ви обича да се притичва на помощ, да разбира и съчувства. И всичко това е прекрасно. Просто е добре от време на време да се питате, дали всичко с вас самите е наред. Тъкмо по тази причина ще се намеси Сатурн. Надявам се да поставите себе си като приоритет.

Скорпион

Скъпи Скорпиони, във вторник Венера влиза в Близнаци и вашия дом на интимни отношения и съблазън и смята да действа там до 7 май. И като казвам “да действа” имам предвид, че наистина ще оказва влияние в този дом. Така или иначе пословичната ви страст ще се умножи, но с това ще се увеличат и изискванията ви към партньора и отношенията. Няма да се задоволявате с нищо по-малко от от най-доброто. Но за сметка на това няма и да давате нищо по-малко от върха на възможностите си. Накратко казано - в този период ще бъдете страстна машина. Необвързаните хич да не си стоят вкъщи, а да се огледат за възможни партньори - потенциално навсякъде може да срещнете човек. Обвързаните пък да погледнат календара си и да запишат вътре достатъчно време насаме с любимия, далеч от всички грижи и ежедневни задължения.

Във вторник се случва и още едно силно влияние - Слънцето се среща с Юпитер. Това събитие ще повлияе на вашия дом на грижа за себе си и ежедневни дейности. Моментът е много подходящ за слагане на решително начало за борба с лошите навици - който има да отказва цигари, да намалява вредните храни или пък да се бори с уседналия начин на живот, никак да не се колебае, а да ползва мощното действие на съюза между Слънце и Юпитер. Въвеждането на добри практики за грижа към себе си също е добро дошло. Ако поставите началото във вторник или сряда, шансът да имате устойчив успех е много сериозен.

В петък Сатурн ще срещне Венера и това ще изведе въпроса за вашия комфорт в отношенията на дневен ред. Ако имате нужда да промените мястото си в някоя от връзките, в която сте - платонична или интимна, Сатурн ще ви го покаже в петък. Не е съвсем препоръчително да действате веднага, но определено обърнете внимание на това как се чувствате в този ден. Влиянието ще е активно и по отношение на служебното ви положение, много от вас може да осъзнаят, че заслужават повишение и е време да го поискат.

Стрелец

И друг път съм ви казвала, скъпи Стрелци, че вашият знак хич не обича да се обвързва, но трудно ще намерим необвързани негови представители. Започвам по този начин, за да ви насоча да помислите кое ви е наистина важно, докато четете следващата прогноза за Венера.

Във вторник планетата на любовта ще влезе в Близнаци и вашия дом на партньорствата и ще стои там до 7 май. Имайте предвид, че когато говорим за партньорства, това касае и лични и служебни такива, но все пак Венера повече се занимава с любовните връзки. За тези от вас, които са в неизяснени отношения, идва време, в което да си ги изясните. Ако сте емоционално увлечени - не бягайте от себе си и от хубавото и не се правете на недостъпни… Не искам да ви го казвам така директно, но май нямам избор - може да изгубите нещо, ако не покажете истинските си чувства. А ако пък не сте инвестирани във връзката - нека стане ясно, за да не губите ничие време.

За обвързаните от вас периодът е много подходящ да прекарате качествено време с партньора си и да създадете спомени, които дълго да ви радват.

Във вторник се случва и още нещо - вашият повелител Юпитер се среща със Слънцето. Това ще бъде много мощно влияние върху вашия дом на славата, романсите и привличането. Какво ще искате да привлечете зависи от вас. Аз знам само, че много ще ви връзва. Предвид на силната комбинация между Слънце и планетата ви управител, предлагам да си поставите амбициозна цел за това какво или кого да привлечете, да си облечете новите дрехи и да действате.

В петък Сатурн ще се срещне с Венера и, така да се каже, ще ви помогне да вземете решение какво искате по отношение на дадена връзка. Или пък просто ще си проличи - щете, не щете… Всичко идва от там, че Сатурн се е заел да ви дава уроци в зоната ви на сигурност и бъдеще, а Венера си действа в любовта и комуникацията. С други думи - ако нещо някъде в любовен план не върви - ще излезе на повърхността и ще трябва да се оправяте. И всъщност това е за добро, защото пъзелът на личния ви живот ще се намести.

Козирог

Във вторник Венера ще влезе в Близнаци и във вашия дом на навиците и грижа към себе си. Тъй като Венера е не само планета на любовта, но и на изобилието и естетиката, определено за много от вас предстои период, в който ще бъдете съсредоточени в това да ставате по-здрави и красиви. И именно заради влиянието на Венера не ви виждам скрити да бъхтите някъде самотни тренировки. По-скоро в този период Козирозите ще бъдат с най-секси и модерните спортни екипи и ще пробват последните тенденции в модата на здравословния живот. Много от вас ще увлекат и приятелите си в своите динамични и здравословни занимания. Последното даже е препоръчително - колкото повече, толкова по-весело и толкова по-голям е шансът да превърнете тенденцията в траен навик. Между другото - необвързаните като нищо може да срещнат сродна душа, облечена в спортен екип - оглеждайте се :)

Във вторник се случва и още нещо - Юпитер се среща със Слънцето и правят мощен съюз, който ще има влияние върху вашия дом на корените и уседналостта. Много от вас ще видят възможност за смяна на местоживеенето или покупка на ново жилище. Други ще намерят възможност да пренаредят отношения с близки или роднини. Ако има нещо, което ви носи дискомфорт по отношение на вашия дом и на това как се усещате в дома си - срещата на Слънцето с Юпитер ще извади това на светло и ще ви помогне да намерите в себе си решителност за решаване на ситуацията.

В петък вашият повелител Сатурн ще срещне Венера и в този ден е добре да се замислите за приоритетите си. Тези от вас, които са затрупани с повече задачи (а това вероятно са повечето Козирози), ще могат да ги поставят в календара си според тяхната важност и неотложност. Наистина не пропускайте да направите това, защото няма как да свършите всичко едновременно и да останете в добро разположение на духа. Грижата за приоритетите ви е всъщност грижа за себе си.

Водолей

Във вторник Венера ще влезе в Близнаци и във вашия дом на романтиката и нещата ще станат много розовки, скъпи Водолеи… Престоят на любовната планета в тези позиции ще бъде до 7 май и в този период вие ще се чувствате особено приповдигнати, романтични и игриви. Има и нещо по-сериозно, което Венера може да направи за вас, обаче. Докато е в Близнаци тази щастлива планета ще ви помогне да установите някои граници с партньора ви (или потенциалния такъв) по отношение на романтичната ви връзка. Понякога е важно да се проведат разговори за нуждите и желанията и на двамата партньори, както и за нещата, с които не биха направили компромис. И само да вметна - не само е важно да влезете в тази комуникация, важно е и да изслушате другия и да се опитате да го разберете. За последното няма какво да се залъгваме, все пак се познаваме добре - ще се случи само, ако наистина държите на човека. В този смисъл - в периода до 7 май ще стане ясно доколко човекът до вас е вашият човек.

Във вторник се случва и още нещо - Слънцето среща Юпитер и двете небесни тела образуват мощен съюз, който ще повлияе на вашия дом на приятелствата и платоничните връзки. Ще търсите разнообразие и е твърде вероятно да разширите мрежата си от контакти с нови и интересни хора. Неслучайно казвам “интересни”, защото за вашия знак е от първостепенно значение хората от обкръжението ви да могат да разговарят на различни теми и да имат разнообразни познания. Е, срещата на Юпитер със Слънцето може да направи така, че да обогатите средата си. А всяко обогатяване на средата за вас носи нови идеи и стимули и съответно - ново развитие.

В петък Сатурн се среща с Венера и това ще постави на дневен ред въпроса за финансите ви. И особено въпросите за спестяване, отлагане на разходите или инвестиция. Не че ви е любимото да се ограничавате… Но мислете за това като за умен стратегически ход за осигуряване за бъдещето и разсъждавайте прагматично.

Риби

Във вторник Венера влиза в Близнаци и вашата зона на дома и ще стои там до 7 май. По време на влиянието на планетата на любовта, естетиката и изобилието вашият дом ще е вашата крепост. И по-точно - вашата кокетно подредена и преподредена крепост, обсипана с пъстри възглавници, нови аксесоари и много внимание към детайла. Да, ще се погрижите за дома си по своите разбирания, но няма да го оставите само за себе си. В този период вратите ви ще бъдат отворени за приятели и семейство и много от близките ви ще намерят комфорт именно у вас. Обвързаните сред вас все пак да не се ограничават само с домашното пространство. Венера ще ви посипе с любовната си енергия, ако организирате кратко интимно бягство в романтична обстановка с любимия човек.

Във вторник имаме още едно събитие и то също е много силно - Слънцето се среща с Юпитер във вашия дом на финансовата сигурност. Определено не подминавайте възможността да откриете нови източници на доходи. Това влияние е меко казано благоприятно за изкарване на пари. И… извинявам се, че ще ви кажа това, но… Влиянието е подходящо и за оптимизация на разходите и да проверите кой от тях може да съкратите.

В петък Венера ще се срещне със Сатурн и е възможно търпението ви към близки и роднини да бъде поставено на изпитание. Колкото и да имате желание да изслушате някого, да му влезете в положение и да му помогнете, все пак има и здравословна граница, до която да жертвате времето и енергията си. Сатурн ще постави този въпрос на дневен ред, но от вас зависи как ще го разрешите.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Ако искате да ви разсмее, заповядайте на шоуто с нейно участие: https://www.facebook.com/events/s/софия-срещу-провинция-stand-up/259540343170022/

За коучинг сесии може да ѝ пишете съобщение във фейсбук: https://www.facebook.com/is.nadia.bright

Може да я слушате всяка седмица от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 10 Април 2023 10:00

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам