logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 03.04.2023 - 09.04.2023

Автор: Надя Брайт

Овен

В понеделник Меркурий ще влезе в Телец и вашия дом на приходи и финансова стабилност и ще стои там чак до 11 юни. Като изключим краткия период на ретроградност между 21.04 и 14.05, за който ще ви дам насоки като му дойде времето, докато Меркурий е в Телец, ще трябва да вкарате в ред финансите си. За всеки представител на знака ви “да вкара в ред финансите си” може да означава нещо различно. Но като обща препоръка вземете това, че преди 21.04 е добре да оправите стари задължения (или поне да започнете да ги погасявате), както и да подредите затлачена документация. Спрете да се правите на приятно разсеяни за попълването и подаването на всякакви отчети, декларации и пр. - сега му е времето. Позитивното е, че периодът е добър за печелене на пари и за заделяне настрани. Тоест - ако се заемете с този въпрос, ще чуете шума на парите.

В четвъртък сутрин ще имаме пълнолуние във Везни, което мощно ще огрее вашия дом на връзките и партньорствата. В личен план в следващите две седмици събитията ще се забързат. Освен ако твърдо не решите да се противопоставите на чувствата си и не се заключите вкъщи, разбира се. Все пак, доколкото ви познавам, едва ли ще си останете скрити-покрити, затова ще ви кажа прогнозата. Тези, които са тайно увлечени или влюбени, имат добри аспекти разкрият чувствата си. За тези във връзки с неясни параметри, следващите две седмици са благоприятни за разясняване на параметрите. Обвързаните да намерят начин да напомнят на партньора си колко им е важен (а ако не е - какво изобщо правите с него?). А за тези Овни, които нямат никакви сърдечни трепети в момента, мога да кажа само едно… Я се огледайте по-хубаво наоколо :)

И в делови план двете седмици след пълнолунието са подходящи за установяване на партньорство или пък за заздравяване на вече съществуващото. Ще си направите услуга ако съчетаете това влияние с влиянието на Меркурий. Успех, Овни!

Телец

Чакайте да видите само колко ви е хубав хороскопът за тази седмица, Телци! Започвам с по-голямата новина - в понеделник Меркурий влиза във вашия знак! Планетата на комуникациите ще царува в Телец чак до 11.06. Ще има и един кратък ретрограден период между 21.04 и 14.05, но за това ще говорим, като му дойде времето. Засега е важно да знаете, че времето на Меркурий в Телец за вас ще е много активно и ще познава само две посоки - напред и нагоре. Ако искате да се развивате, в каквато и да е посока, няма място нито за пословичния ви инат и стоене на едно място, нито за опърничавост. Всичко, което трябва да правите е, да работите за своя прогрес. При това - с добро настроение и оптимизъм. Защото Меркурий ще засили харизмата ви и влиянието ви над околните, така че - доста по-добре за всички е да излъчвате положителна енергия. Колкото повече “викате” щастието и успеха, толкова повече те ще идват при вас. Успех, Телци!

В четвъртък сутрин ще имаме пълнолуние във Везни и, както ви обещах, това също ще е много благотворно за вас. Пълнолунието ще ви донесе възможности в две посоки. Едната е кариерна - в първите две седмици след четвъртък, може да потърсите ново място за професионално развитие или пък дори да помислите за нов вид кариера. Не пропускайте добре да прегледате списъка си с контакти - вероятно някой, за когото не се сещате на прима виста, може да ви бъде много полезен.

Двете седмици след пълнолунието са много подходящи да обърнете внимание на здравето и тонуса си. И най-хубавото е, че не говоря за тренировки и диети, а за грижа от типа на масажи, разходки, хубава храна и ментално спокойствие. Осигурете си тези неща, защото ги заслужавате, скъпи Телци. А и ще имате нужда от енергия за всичко хубаво, което предстои да си изработите по време на царуването на Меркурий във вашия знак. Радвайте се на живота!

Близнаци

Виж ти какво нещо, Близнаци… Вашият повелител - планетата на комуникациите Меркурий, от понеделник ще влезе в Телец и дома ви на интроспекция, философски размисли и житейски уроци, като ще стои там чак до 11 юни. Има и един ретрограден период от 21 април до 14 май, но за него ще говорим, като наближи. Засега това, което е важно да знаете е, че сетивността ви за всякакъв вид комуникация - не само вербална, но и такава отвъд вербалната, ще се изостри. Ще улавяте много повече от това, което другите казват с думи и уловеното ще ви помага да научите повече за човешката природа, както и да преценявате ситуациите, в които се намирате. Разбира се, подобна мъдрост не идва без вглеждане в себе си, така че мога да кажа, че ви предстои и период на себепознание. Възможно е, докато Меркурий е в този ваш дом да станете една идея по-тихи, но това няма да намали интензитета, с който вътрешният ви свят се разлиства и живее. И разбира се - изобщо няма да намали силата на вашата харизма. Особено предвид и следващото влияние, за което ще прочетете по-долу.

В четвъртък сутрин ще имаме пълнолуние във Везни и то ще освети вашия дом на страст, флиртове и себеизразяване. В следващите две седмици (като влиянието може да се удължи до шест месеца), Луната ще ви подкрепи много силно в любовните ви дела, ако те са в своето начало. За тайно влюбените настъпва момент за разкриване на чувствата, а за тези с все още свободни сърца предстоят интересни срещи, от които може да излязат още по-интересни развития… Изобщо - както сте си по-вглъбени, от влиянието на Меркурий, не забравяйте все пак да се пуснете сред хората, за да им позволите да се омаят от чара ви. Ако пък сте обвързани, имам да ви кажа нещо - това пълнолуние е фертилно за вас. Вие си ползвайте това обстоятелство както прецените :)

Рак

Познайте кой ще става лидер на мнение, както и популярен професионалист, за чиито съвети хората ще искат да си платят? Вие, Раци! Защото още в понеделник Меркурий влиза в Телец и вашия дом на социалните контакти, като ще стои там чак до 11 юни. Има и един ретрограден период от 21 април до 14 май, но за него ще ви говоря, когато му дойде времето. Сега се съсредоточавам над ползите за вас от това влияние, защото те никак не са малко. Планетата на комуникациите ще засили харизмата ви така, че да можете с лекота да прокарвате идеите си и да увличате хора да ви следват. Как ще ползвате това влияние над другите зависи от вас и от професионалните ви амбиции. При всички положения - струва си да обмислите въпроса. Може би, ако сте от по-свитите Раци точно сега трябва да направите решителната стъпка и да покажете талантите си пред повече хора. А ако не сте от свитите - направо действайте!

В четвъртък сутрин ще имаме пълнолуние във Везни, което ще светне право в най-съкровеното ви - вашата зона на дома. В следващите две седмици (като влиянието може да се удължи до шест месеца) за вас домът ви ще се превърне не само в крепост, но и в храм. По принцип това е мястото, от което вие черпите най-много енергия, така че до тук нищо ново. Може би новото ще дойде при тези от вас, които мислят за обновяване, смяна или ремонт на домашното пространство. Помислите добре какво наистина искате, дали нямате нужда от определено калибриране на начина, по който дома ви ви кара да се чувствате. След като изясните това пред себе си, не се колебайте да предприемете действия за установяване на собствения си домашен комфорт. Доколкото ви познавам - вие умеете да създавате комфорт и на другите, така че вероятно всички ще са доволни от начина, по който преживявате пълнолунието.

Лъв

Меркурий се готви да даде голям тласък на професионалното ви развитие, скъпи Лъвове. В понеделник планетата на комуникациите ще влезе в Телец и вашия дом на кариерата и ще стои там чак до 11 юни. В този период ще има и ретроградност между 21 април и 14 май, но за това ще ви говоря, когато наближи. Сега ще се съсредоточим от непосредствените позитиви на влиянието на Меркурий. В професионален план ще бъде много динамично и вероятно ще трябва да взимате бързи решения, но пък това като че ли няма да ви затруднява. В общи линии - ще бъдете във вихъра на уменията и талантите си и е твърде вероятно да реализирате растеж в следващите седмици. Разбира се, добре е да бъдете проактивни и да не чакате възможностите да дойдат сами. Ако имате някакви амбиции или дори мечти в кариерен план - действайте уверено и с размах - сега ви е времето.

Много важна добавка към прогнозата - най-голям успех ще имате ако работите в екип.

В четвъртък сутрин ще имаме пълнолуние във Везни и то ще освети вашия дом на платоничните връзки - приятелства, роднинства, съседства и пр. В следващите две седмици ще имате възможност да “оправите нещата”, ако имате явен или скрит конфликт с някой, на когото все пак държите. Платоничните ви връзки ще бъдат и голям извор на подкрепа за вас, както и е възможно да съставляват важна част от пътя ви към успеха. На хоризонта естествено има и нови приятелства, както и немалко забавления с приятели. Разбира се, пълнолунията искат и да довършите започнатото на новолуние. Така, че ако преди шест месеца сте започнали нещо и още не е готово - захващайте се за заключителната работа.

Дева

Пътувания и пари - не знам какво по-хубаво можех да ви предложа, Деви!

Започвам с пътуванията. В понеделник Меркурий ще влезе в Телец и вашия дом на пътуване, учене и разширяване на хоризонтите. Целият период на влиянието е до 11 юни, като има и ретроградност между 21 април и 14 май, но за нея ще ви говоря, когато настъпи. Важното е, че периодът се характеризира с много възможности за пътуване и за учене. Разбира се - от вас зависи как ще използвате тези възможности. Бих ви препоръчала обаче все пак да отворите съзнанието си за тях и да не се оставяте ежедневието да ви завърти дотолкова, че да изпуснете нещо интересно или обогатяващо. Накратко казано - отваряйте сайтовете за пътуване или тези за продължаващо образование и си набелязвайте още от сега. Действайте смело, защото следващото влияние, за което ще ви споделя, също ще помага.

В четвъртък сутрин ще имаме пълнолуние във Везни, което ще освети много силно вашия дом на финансите. В следващите две седмици е добре да свършите няколко неща. На първо място прегледайте много внимателно бюджета си - може да измислите начин да го оптимизирате по-правилно или пък да си откриете някоя грешка. Това важи и за данъчната ви декларация - втори поглед под влиянието на пълнолунието няма да ви е излишен. Другото, което е важно да направите е да предизвикате креативността си и да помислите по какъв различен начин може да печелите пари. Нещо, което досега не ви е хрумвало или пък не сте се осмелявали да направите, може да намери много добро приложение под влиянието на тази Луна. И много важно - каквото сте започнали преди шест месеца на новолуние, сега вече ще трябва да е готово за жътва. Успех, Деви!

Везни

Започвам направо, скъпи Везни. В следващите седмици за вас няма да има скрито-покрито, плюс, че ще сте като еротично динамо. И всичко това следствие само на едно влияние - Меркурий в Телец и вашия дом на тайните и еротиката. Планетата на комуникацията ще бъде в Телец от този понеделник до 11 юни. Ще има и един ретрограден период от 21 април до 14 май, но за него ще ви говоря, като му дойде времето. Като цяло влиянието е свързано с това, че ще искате да разучавате всичко и всички около вас и успех желая на тези, които ще се опитват да ви баламосат или да скрият нещо.

Що се отнася до еротиката… Ами, ще бъдете много във вихъра си - това е. Периодът е подходящ за осъществяване на смелите фантазии, за които си казвате “Някой ден…”, както и за по-задълбочено общуване с партньора на тема скрити желания. Изобщо - не си спестявайте нищо, което може да излезе на повърхността от вас и да се реализира в спалнята… Доволни ще останете :)

В четвъртък сутрин ще имаме пълнолуние. И то не в кой да е знак, а именно във вашия, скъпи Везни. Пълнолунието има най-силен ефект в първите две седмици, но влиянието може да продължи до шест месеца. Най-важното е, че това за вас е период да берете плодовете на това, което сте засели в края на септември, при последното новолуние във вашия знак. В каквото и посока да са били усилията оттогава, сега би трябвало да виждате тяхната реализация. Пълнолунието е добро за развитие и надграждане на постигнатото до тук от новолунието насам. Много важен и приятен ефект на Луната ще е, че ще разпъва червения килим навсякъде, откъдето минавате. Помислите каква полза би ви донесла тази сила - кого бихте искали да впечатлите и с каква цел. Когато си набележите хората, непременно си организирайте срещи с тях, за да ги омаете с чара си.

Скорпион

Време е за общуване с партньора ви, Скорпиони. В понеделник Меркурий ще влезе в Телец и вашия дом на връзките и партньорствата и ще стои там до 11 юни. В този период ще има и ретроградност между 21 април и 14 май, но за нея ще говорим, когато наближи. Засега важно е да знаете, че установяването на планетата на комуникациите в Телец ще повлияе на общуването с хората, в които сте в партньорска връзка. Важи и за личния, и за професионалния живот. Ще имате по-задълбочени и разкриващи разговори, които ще ви помогнат не само да се опознаете по-добре, но и да продължите напред по-силно свързани. В личен план ще бъдете особено сетивни към комуникацията си и дори ще проявите склонност да споделяте свои уязвими страни. Този отворен, задълбочен и интимен начин на общуване се свърза и със следващото влияние за тази седмица в хороскопа ви.

В четвъртък ще имам пълнолуние във Везни, което много силно ще освети вашия дом на поставянето на край, философското приемане на края и излекуването. В първите две седмици след четвъртък на дневен ред може да излезе въпросът кои хора от обкръжението ви заслужават да продължат да са там и с кои е добре да се разделите. Имайки предвид колко трудно допускате някой до себе си, ако решите да спрете достъпа, това означава доста тежко прегрешение спрямо вас. Което пък на свой ред означава, че вероятно няма да ви е лесно да промените нещата. Но пък ще е за добро. Възможно е да преминете през различни негативни емоции, като гняв и тъга например, но е във ваши ръце това да ви доведе до пречистване и ново начало. Успех, Скорпиони!

Стрелец

В понеделник Меркурий влиза в Телец и ще ви постави малко непривична задача, скъпи Стрелци. Ще трябва да се вглеждате в детайлите. Периодът на това влияние на Меркурий е от 3 април до 11 юни, като между 21 април и 14 май ще бъде ретрограден, но за това ще ви информирам по-подробно, като му дойде времето. Засега е важно да знаете, че планетата на комуникацията ще влияе на вашия шести дом и това означава няколко неща. Първото е, че на мода при вас ще дойде изпипването на детайлите и обръщането на внимание дори на подробностите във вашите дела. Подобно нещо не ви е много по сърце - вие обичате да гледате голямата картина и да мислите много напред, вместо да се вглеждате отблизо в това, което изработвате в момента. Все пак малко перфекционизъм, който е неизбежно свързан с проява на търпение, няма да ви излишен. Извинете, че споменавам, че търпението няма да ви е излишно, но… Неслучайно казват, че то е добродетел - наистина може да ви помогне, ако го усвоите.

Другото влияние на Меркурий в този ваш дом е по отношение на грижата за себе си. Сега е моментът да въведете някакви устойчиви здравословни навици в ежедневието си, които да ви помогнат да изградите здрав дух в здраво тяло. В крайна сметка - никак няма да ви навреди да се чувствате по-енергични и спокойни, нали?

В четвъртък сутрин ще имаме пълнолуние във Везни и то ще освети вашия дом на приятелствата, технологиите и екипната работа. В първите две седмици след пълнолунието ще имате особено силни аспекти да пренаредите най-близкия си кръг, ако имате нужда от това. Може да се окаже, че някои от хората, които в момента са в него, не са толкова лоялни, за колкото сте ги смятали. Твърде възможно е около вас да се е появил нов човек, който заслужава да допуснете по-близо до себе си. Ползвайте това влияние и за да определите кои са “вашите хора” в работата ви. Винаги е важно да се знае на кого може да разчитате. Каквото си подредите сега, ще има влияние в следващата половин година.

Козирог

Май ставате крале на собственото си кралство, Козирози! Имате само две влияния в хороскопа тази седмица, но и двете са във ваша полза.

Първото е, че в понеделник Меркурий ще влезе в Телец и във вашия дом на романси, флиртове, забавления и гламур. Планетата на комуникацията ще бъде в Телец чак до 11 юни. В периода има и ретроградност между 21 април и 14 май, но за нея ще ви разкажа като му дойде времето. Засега е важно да знаете, че имате карт бланш от планетите да се забавлявате, да флиртувате, да бъдете под светлината на прожекторите или накратко - да се радвате на живота. Може да си позволите за известно време да поставяте не задълженията си на първо място, а себе си - не е такъв грях. Пък знае ли се - може покрай това приповдигнато и леко настроение да срещнете хора (или определен човек), които събуждат желанието за живот още по-силно у вас и дори ви носят щастие.

И като заговорих за житейски приоритети - в четвъртък сутрин ще имаме пълнолуние във Везни, което ще огрее вашия дом на професионалното развитие. Това събитие ще ви повлияе в зависимост от положението, в което се намирате в момента. За тези от вас, които са доволни от работното си място и натискат газта към развитие точно там, в първите две седмици след четвъртък може да излезе някаква възможност за повишение или пък преминаване на по-високо ниво в задълженията. За Козирозите, които не са съвсем удовлетворени, но търпят в името на добрия служебен микроклимат, пълнолунието дава възможност да поставите себе си на първо място. Може би не трябва да продължавате да търпите, а е по-добре да поставите собствените си нужди на масата. Не мога да ви гарантирам до какво би довела една подобна смяна на курса на поведение на работното ви място. Знам само, че пълнолунието много силно ще постави пред вас въпросът кое ви е по-важно - да се съобразявате или най-накрая да се съобразят с вас. Желая успех, Козирози!

Водолей

В понеделник Меркурий ще влезе в Телец и вашата зона на дома и семейството. Меркурий ще бъде там до 11 юни, като ще има и ретрограден период между 21 април и 14 май, но за него ще ви разкажа като наближи. Това, което ще е характерно за пребиваването на планетата на комуникацията във вашия дом на близките връзки е, че ще търсите предимно уединение с най-довереното си обкръжение и това ще бъде изворът на вашата сила и вдъхновение. Силно вероятно е шумните партита, които много от вас обичат, да бъдат заменени с тихи вечери с любими хора или с домашни вечеринки у вас. Вероятно, докато четете си мислите “Хм… нищо вълнуващо няма тук”. Да, така звучи, но не забравяйте, че вие имате дарбата да откривате вълнение във всичко, така че и докато Меркурий е в Телец ще ви бъде забавно, просто няма да е свързано с гастролиране в големи компании.

В четвъртък сутрин ще имаме пълнолуние във Везни, което ще ви подейства по два начина (влиянието е най-силно в първите две седмици, но може да продължи до шест месеца). Първо и много важно е да си припомните какво сте започвали в края на септември миналата година, когато беше новолунието във Везни. Започнатото тогава ще дава своите плодове сега и може да се трансформира в нещо още по-добро.

Второто влияние е, че ще ви се отвори глад за пътуване и покоряване на нови хоризонти. Не подценявайте този порив и потърсете някакви билети за интересна дестинация - със сигурност го заслужавате, а и няма да ви е излишно да се порадвате на смяна на обстановката. Приятно изкарване, Водолеи!

Риби

Пише ви се най-любимото ви, Риби - да откривате нови преживявания и да се гмуркате в непознати и вълнуващи води! В понеделник Меркурий влиза в Телец и вашия дом на приключения до 11 юни. В този период ще има и ретроградност между 21 април и 14 юни, но за нея ще ви информирам, като наближи. Сега важното е да знаете, че по-скоро говорим за приключения на духа и опитване на нови неща, отколкото за покоряване на далечни хоризонти. Царуването на Меркурий в Телец е времето, в което да запишете онзи курс, за който отдавна се чудите (танци/грънчарство/йога) или пък да се запознаете с хора, които ви привличат по някакъв начин и да разберете повече за тях. Изобщо на всичко, което ви е интересно, мислите, че може да ви обогати или пък просто ви изглежда забавно просто казвайте “Да” в този период. Ползите от нови преживявания са винаги големи за изучаващ знак като вашия - вие можете да превърнете всяко преживяване в житейски урок, който да ви помага в бъдеще.

В четвъртък сутрин ще имаме пълнолуние във Везни, което ще освети дома ви на лични връзки. За тези от вас, които се чудят как да коментират нещо, което има е важно, с партньора си, първите две седмици след четвъртък са особено подходящи за такива разговори. Периодът е добър и за изразяване на сексуалните ви фантазии и тяхното сбъдване с любимия човек.

Възможно е под влияние на пълнолунието подсъзнанието ви да започне да участва малко по-гласно в съзнателните ви процеси и това да ви обърка. Не е лошо да обърнете внимание на това какво се опитва да ви каже вътрешния глас и да се хармонизирате с него. Все пак, ако има знак, който е повелител на хармонията, това сте вие - тя ви дава сила и спокойствие. И за да постигнете сила и спокойствие, най-добре е да започнете от вътрешния си свят.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Може да я слушате всяка седмица от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук. 

Снимката е в този вид, защото помолих Надя за хоризонтална снимка. Но какво може да се очаква всъщност от стендъп комедиант...

Последно променена в Понеделник, 03 Април 2023 10:52

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам