logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 27.03 - 02.04.2023

Автор: Надя Брайт

Овен

Меркурий все още е във вашия знак и вие сте център на внимание, скъпи Овни. Или поне можете с лекота да бъдете, ако го пожелаете. Във вторник обаче планетата на късмета Юпитер ще се срещне с планетата на комуникацията Меркурий и има риск малко да се самозабравите. Просто толкова може да ви хареса как говорите и как се представяте, че да паднете като Нарцис в реката. Това с реката е само образно казано, разбира се. Истинският риск е да не повярвате на някой лицемерен ласкател, който само иска да спечели благоразположението ви, за да се възползва по някакъв начин от вас. Накратко казано - във вторник се харесвайте колкото си искате, но избягвайте да се опиянявате от чуждата висока оценка.

В четвъртък иновативния Уран ще се срещне с изобилната Венера и вие ще започнете да долавяте далечен шум… И това е шумът на парите, Овни! Под влиянието на Уран може да се окаже, че имате шанс за добиване на нови доходи по неочакван за вас начин. Всъщност четвъртък и два-три дни след него са подходящи не просто да чакате шанс, а да помислите, дали има нещо, с което може да увеличите доходите си. Бъдете нестандартни в мисленето си, Уран обича това. Успех и да почерпите после!

Телец

Във вторник Юпитер, който покровителства и философията, освен късмета ще срещне Меркурий във вашия дом на интроспекцията. Тоест - за вас вторник и около два дни след него ще бъдат по-скоро дни за размисъл, за свързване с духовната ви страна и за приемане на света и събитията на малко по-дълбоко ниво. Интуицията ви ще се изостри, както и сетивността ви към неизречени и неназовани части от комуникацията. И да, знам, че не ги обичате тия неща и предпочитате да е ясно, а не да боравите с някакви си усещания, но може би е по-добре сега да се отпуснете малко и да се доверите на вътрешния си глас и какво той ви казва за събитията около вас.

В четвъртък разбивачът на статуквото Уран ще се срещне със съблазнителната Венера и тази среща има силен потенциал да повлияе на любовния ви живот. За тези от вас, които са необвързани или пък искат нещо ново в живота си, шансовете да срещнете интересен човек хич не са малки. Обикновено връзките, които започват под такова влияние носят някакъв заряд на фундаментална промяна, така че… ами да видим. Обвързаните да използват влиянието, за да направят нещо ново и вълнуващо, може би дори и малко необмислено с любимия човек. Действате смело - страстта не гори от само себе си, трябва да се хвърля по малко масло в огъня от време на време.

Близнаци

Току виж сте станали център на внимание във вторник Близнаци. Не, че това ще е чак толкова ново преживяване за вас. Въпросът тук е, че в този ден се срещат вашият повелител Меркурий и късметлията и рисков играч Юпитер и тази среща може да повлияе силно на общуването ви в екипа, в който работите. Може да се окаже, че по такъв начин сте блеснали в работата си, че изведнъж всички очакват от вас да вземете правилните решения и да кажете правилните думи. Спокойно, дори и да сте попаднали случайно в тази ситуация и да се чувствате по скоро неподготвени - все ще му намерите цаката. Най-добре ще е да разчитате на екипната работа и да направите така, че макар и вие да сте център на нещата, всички да допринесат за решаването на проблемите.

В четвъртък любовната Венера ще се срещне с Уран, който обича да разбива установените модели и рамки и това може да ви доведе до крайности в любовта. Вероятно ще ви се прииска да поемате рискове и да си играете с огъня на полето на страстта. И вероятно е по-добре добре да обмислите в какво се забърквате. Идеалният вариант е ако успеете хем да направите нещо, с което да разчупите любовния си живот, хем да не пипате котлона (защото той пари, няма нужда да проверявате сами). Като цяло четвъртък и два дни след него могат да бъдат и доста забавни в любовен и страстен план, ако имате едно наум.

Рак

Във вторник общителният Меркурий ще се срещне с късметлията Юпитер във вашия дом на кариерата и тази среща два-три дни ще ви зарежда с експлозивна работна енергия. Не само, че ще бъдете много работоспособни, а ще се справяте със задачите като рок звезда. Важното тук е да не забравяте и колегите и да не ги поставяте в позиция да бъдат ваши фенове на рок концерта ви. Работете в екип и по-скоро се съсредоточете върху общия успех. Така или иначе вашите способности ще се разкрият, вие ще покажете на какво сте способни и колко сте ценни. Но добре е и след влиянието на Меркурий и Юпитер колегите да ви обичат. Действайте, Раци, успехът наднича иззад ъгъла!

В четвъртък Уран, разбивачът на статуквото се среша с Венера - покровителката на любовта във вашия дом на платонични връзки и технологии. Тази комбинация на планетите точно в този дом може да означава поне две неща. Едното е, че може да прехвърчат искри между вас и някого, с когото имате платонична връзка. Бих ви казала да внимавате в този случай, но… не че няма да ви го кажа и сега.. Просто от това влияние по-скоро може да произлиза някаква страстна авантюра, а не дългосрочна връзка, така че не знам колко е опасно. Второто възможно развитие следствие на тази планетарна среща е да намерите някой, с когото да ви срещнат технологиите. Ако сте в търсене на човек - обновете профила си приложенията за запознанства. Каквото и да правите - просто не забравяйте да се забавлявате, Раци!

Лъв

Тази седмица ще е вашата седмица за представяне на нови проекти и поемане по нов път в професионален план, Лъвове. И като казвам “нов път” нямам предвид нещо радикално ново. Може да става дума за надграждане по вече избраната от вас кариерна посока.

Във вторник планетата на комуникациите Меркурий ще се срещне с планетата на късмета Юпитер и тази среща ще усили вашите визионерски умения. В този ден и два-три дни след него може да видите пред себе си голямата картина на целите си и да ви се изясни накъде искате да вървите и какво ще постигнете. Визионерите затова са визионери - защото виждат надалеч и мащабно. Тоест - не се притеснявайте, ако още не си представяте всички детайли. Веднъж като установите посоката - детайлите ще се избистрят.

В четвъртък пък Уран - разрушителят на границите ще се срещне с изобилната Венера и тази среща ще ви помогне да разпространите своята истина (каквото и да значи това конкретно за вас). Ще имате възможност да покажете където е необходимо каква работа сте свършили, какви планове имате и колко добре се справяте. Не се колебайте да капитализирате това влияние по най-добрия начин, защото ще остане като инвестиция за репутацията ви. Юпитер ще ви покровителства, ако решите да започнете нещо ново, но все пак - не се подавайте на оптимизма на Венера твърде много и подходете разумно към новото начало. Като цяло - имате всички предпоставки за успех, Лъвове.

Дева

Започвам направо, няма какво да шикалкавя… Във вторник Меркурий ще срещне Юпитер и това ще оживи либидото ви. Така ще го оживи, че ще сте готови на безрасъдни флиртове или флиртове с хора, за които до момента не сте си помисляли, че може да са в тази роля. Няма да ви спирам, в крайна сметка веднъж се живее. Просто ще ви кажа, че Юпитер е склонен да представя нещата по-розови, отколкото са и затова може би е добре да обмислите флиртовете и да не подхождате към тях наистина безрасъдно. Но пък от друга страна - забавлението ще е гарантирано, ако се впуснете във влиянието на тази планетарна среща. Така, че - желая ви приятно изкарване, сега ви се е паднало!

В четвъртък, във вашия дом на пътуването и покоряване на нови хоризонти, ще се срещнат Венера и Уран. Или иначе казано - изобилието и рушителя на статуквото ще ви влияят да се метнете на някакво превозно средство и да отпрашите към залеза (а може и към изгрева, разбира се). Не се потискайте, а наистина се опитайте да си угодите на този импулс. Знаете - пътуванията винаги обогатяват и освежават, а и вероятно имате нужда от малко почивка и смяна на обстановката. Както казах и по-горе - желая ви приятно изкарване, Деви!

Везни

Доста вълнения са ви подготвили планетите тази седмица, Везни… Любопитно е как ще ги преработите.

На първо място във вторник ще се срещнат общителният Меркурий и рисковият играч Юпитер във вашия дом на партньорствата. В този ден и два-три дни след него ще бъдете особено склонни да приемате хората в по-добрата им светлина и да се увличате по общуването с тях. Или иначе казано - ще бъдете влюбчиви. Няма лошо в това, разбира се, само гледайте да не задълбочавате връзката, преди да сте познали човека. Вашият знак има навика от време на време да хвърля розов воал върху това, които вижда. Отново - няма лошо, просто внимавайте доколко сте обвързвате. Позитивната страна е, че имате всички шансове да си прекарате страхотно романтично.

В четвъртък пък Уран - рушителят на граници ще се срещне с Венера, която, както знаете много добре, покровителства любовта и изобилието. Срещата им ще бъде във вашия дом на интимността и еротиката. Дали вече ви звъннаха някои камбанки в главата? Да, ще бъде страстно, ще бъде ново и разчупващо, ще бъде дори малко диво… А какво “ще бъде” зависи напълно от вас, скъпи Везни. Дали ще потърсите нов човек в живота си или вече имате партньор, или пък просто ще се отдадете на еднократни забавления… Каквото и да е, гледайте да вземете най-доброто от ситуацията.

Скорпион

Във вторник Юпитер и Меркурий ще се срещнат във вашия дом на кариерата, Скорпиони. Това означава, че ако в този ден, както и два-три дни след него, проявите характерната за Юпитер щедрост към колегите си, вероятно тя ще ви се отплати. Просто подхождайте към хората от екипа си с отворено сърце и се дръжте приветливо с тях. Меркурий ще направи необходимото тази комуникация да се разбере по правилен начин и да ви донесе полза в последствие. Вие така или иначе знаете, че имате нужда от колегите си, разчитате на тях и вероятно ги цените - защо и те да не го разберат?

В четвъртък Уран - разрушителя на статуквото и изобилната и любовна Венера ще се срещнат във вашия дом на партньорствата. Интересна комбинация е това.- разбиване на граници и любов на едно място. Влиянието е добро за предоговаряне на условията на връзката ви (така да го наречем), за поставяне на по-различни граници с партньора ви, както и за изчистване на илюзиите, които единият или другият може да имате по отношение на силата на обвързването. Като цяло - Венера и Уран е влиянието, под което може да промените параметрите на връзката си, без това да доведе до сътресения в любовта.

Стрелец

Във вторник вашият покровител Юпитер ще се срещне с Меркурий и това ще ви зареди с творческа енергия за два-три дни напред, Стрелци. Тази творческа енергия може да се задейства в много посоки - от вас зависи как ще я ползвате. Някои от вас може да се заемат с изкуството си и да създадат нещо ново. Други може да организират пътуване или пък да подходят към работните си задачи от друга перспектива. А трети може да се разфлиртуват (колко хубав глагол) и да разцъфнат в някоя нова романтична история. Каквото и да изберете - гледайте да се забавлявате. Както вие, така и всички замесени. Приятен творчески вторник желая, Стрелци!

В четвъртък пък Уран ще се срещне с Венера във вашия дом на грижа за себе си и уелнес. От тази комбинация на разчупване на границите и желание за изобилие, могат да произтекат някои “съмнителни” действия, като например нарушаване на диета или спортен режим. Или пък вечер с алкохол и вредни забавления. Не виждам да е голяма беда, важното е да не го приемате крайно и да не обръщате цялостната тенденция на здравословния си живот. Една торта, едно уиски - голяма работа… Правили сте и по-лоши неща :))

Козирог

Във вторник Меркурий ще се срещне с Юпитер в благоприятна комбинация и това ще ви повлияе да обърнете повече внимание на близките си. Възможно е в последно време да сте загубили баланса между задълженията и общуването с любимите си хора. Точно затова Меркурий и Юпитер ще ви насочат вниманието именно натам и ще заздравят тези връзки. Особено важи за комуникацията с жени от семейството ви. Помислете, дали нямате сестра, майка, баба, леля, която можете да зарадвате с някакъв дребен жест и с която да прекарате малко качествено време.

В четвъртък се срещат Венера и Уран. Или иначе казано - срещат се любовта и изобилието и разчупването на статуквото. При това, тази среща ще е във вашия дом на романтиката и забавленията. Усещате, че ви е дошло време да се забавлявате и хич не ви се иска да се съобразявате с нормите на околните. И всъщност сте прави - дошло е точно такова време и хич не се колебайте да си вземете, каквото искате от него! Страстта ви може да се изрази спрямо обект на чувствата и интереса ви или в някакъв творчески проект. При всички положения - не се затваряйте за тази своеобразна пролет, а действайте за своята радост от живота!

Водолей

Във вторник планетата на комуникациите Меркурий ще се срещне с Юпитер във вашия дом на изразяването и като че ли ще е добре да имате едно наум за собственото си изразяване. Не за друго, но Меркурий се намира в знака на експлозивния Овен, а Юпитер му дава увереност да поема рискове. Така неусетно може да се окаже, че влизате в спорове, в които губите ценна енергия (а може би и рушите изградени връзки). Дори и да ви се струва, че сте прави по определена тема или пък че е важно да обясните тезата си, помислете все пак доколко далеч трябва да стигате в убеждаването на околните и дали не е по-добре да си стоят неубедени, но да ви е мирна главата.

В четвъртък пък повелителят на промените Уран ще се срещне с Венера във вашата зона на дома. Това ще ви зареди с много енергия за нови неща, за премахване на съществуващи модели и като цяло - за промяна. Дали ще решите да промените мястото на живеене, интериора или пък хората, с които сте под един покрив, не знам… Но каквото и да е, вероятно ще е за добро и вероятно ще поставите началото на едно по-светло бъдеще.

Риби

Във вторник Меркурий ще срещне Юпитер и вие може за малко да забравите каква е разликата между това да харчите пари за нещо, което ви трябва и това да харчите за нещо, което искате. Тоест - във вторник е по-добре да си скриете кредитната карта някъде, защото ще ви паднат задръжките да я ползвате. Опитайте се да не мислите за това като за налагане на дисциплина, защото с тази мисъл изобщо няма да проработи… Просто мислете за някаква по-голяма цел, която имате, извън целта да имате тези супер яки обувки, за които току що ви излезе реклама… Така или иначе - като че ли най-важното е да сте щастливи и ако обувките ще ви направят щастливи - защо пък не? Въпросът тук е да не се лишите от нещо в бъдеще, заради нещо, което искате сега.

В четвъртък Уран, които обича да разбива границите, ще се срещне с Венера във вашия дом на приятелите и социалните активности. В четвъртък и два-три дни след него, не се колебайте да приемате покани за събития и купони от приятели. Огледайте се за интересни събития около мястото, на което живеете и поканете вие на свой ред. Този четвъртък и следващите два-три дни са подходящи за заздравяване на приятелските връзки, както и за създаване на нови такива. Изобщо - не се затваряйте вкъщи, Риби, животът ви иска! Пременете се с новите дрехи от вторник и тичайте навън да покорявате сърца! 

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Може да я слушате всяка седмица от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук.

Ако искате да ви помогнете да водите конструктивен разговор с критиците и да обръщате ситуацията в тяхна полза  – заповядайте на курсовете ѝ на 1 и 2 април.

 

Последно променена в Понеделник, 27 Март 2023 10:36

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам