logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 20.03 - 26.03.2023

Автор: Надя Брайт

Овен

Как е, Овни? Готвите ли се за сезона на рождените си дни? Надявам се, че не просто се готвите, а вече сте напълно готови, защото във вторник започвате да празнувате с пълна сила. И като казах „с пълна сила“, важно е да отбележа нещо за този период. Досега Слънцето беше във вашия дванайсети дом и по-скоро правехте равносметки, бяхте по-бавни в действията си от обикновено, а може и много от вас да са правили планове. Сега, когато Слънцето се мести в първия ви дом, вероятно ще имате усещането, че отлепяте напред и нагоре, стремително като самолет от писта… Хубаво е да запазите това усещане, но не и да действате твърде спонтанно или необмислено. Макар да не обичате да ви го казват, знаете си, че ентусиазмът понякога е лош съветник и трябва да изпипвате детайлите. Вярвам, че ще се справите с осъществяването на всичките си планове, Овни!

И не само, че вярвам във вас, а и знам, че Луната ще ви помага… Във вторник ще имаме и новолуние във вашия знак, което още повече засилва усещането за Нова година сред Овните. Новолунията са момент за започване на нови начинания, поставяне на основи на мечтите и всичко подобно. В този ред на мисли – сега със Слънцето във вашия знак и с това новолуние, имате всички шансове да започнете мега успешни проекти. Само трябва да вървите разумно по пътя на осъществяването им.

В събота вашият повелител Марс ще влезе в знака на Рак и ще стои там до 20 май. Това е време, в което да обърнете внимание на дома, на идеята за усядане и като цяло – на въпросите, свързани с мястото, на което живеете. Този период носи по-спокойна и уравновесена енергия, както и възможност да се заредите позитивно от дейности, свързани с домашното и семейното ви пространство.

Телец

Скъпи Телци, нещата стават точно такива, каквито ги обичате – хем спокойни, хем живи и удовлетворяващи.

Във вторник влизаме в сезона на Овен, а тъй като това е зодиакалният знак, преди вас в колелото, Слънцето ще влезе във вашия дванайсети дом. За вас този период, до настъпването на рождените ви дни, ще бъде време за успокояване на духовете, грижа за себе си във всеки смисъл на израза, както и за преосмисляне какво се е случило до тук и какво искате занапред. Не предвиждам меланхолични състояния, но все пак оставете си време за самовглъбяване, както и за лежерни приятни моменти. Никак няма да е лошо да се изчистите от негативни емоции и да се заредите позитивно, преди Слънцето да влезе в Телец и да започнете да духате свещички :)

Във вторник се случва и още нещо – ще имаме новолуние в Овен (не им стига Слънцето) и то ще се съчетае много добре с гореописаното влияние. Обърнете внимание на средата, която сте си създали и отношенията си с околните. Може би е време тези, които не се държат достатъчно добре с вас или пък искат повече, отколкото дават, да изчезнат от живота ви. Чувала съм, че по-лесно се живее така…

В неделя планетата на екшъна Марс влиза в Рак и до 20 май се фокусира върху вашите приятелства и социални контакти. Периодът е хубав да излизате, да се запознавате с нови хора, да правите впечатление и да трупате приятни спомени. Вие обичате социален живот, както и сте почитатели на хубавата храна и готините коктейли… Мисля, че добре ще ви се отрази този Рачешки Марс, определено. А необвързаните сред вас пък имат добри аспекти да срещнат нов човек, докато се забавляват с приятели. Приятно изкарване, Телци!

Близнаци

Успех и пари ви нося тази седмица, скъпи Близнаци! Има на какво да се зарадвате, така да се каже…

Започвам с вторник, когато и Слънцето ще влезе в знака на Овен, и ще се случи новолуние в същия знак. Влиянието ще е много силно (двойно направо) и ще бъде в посока екипна и съвместна работа. Може би вече се сещате, че периодът в следващия месец ще е за нови начала и инициативи. Смело направете първите крачки по проектите, които ви се въртят в главата от известно време. Важното е да знаете, че благотворните влияния са в дома на споделянето на работа, съвместни дейности и колаборации. Знам, че ви се иска всичко да става много бързо и при това – да бъде така, както сте си наумили. Също, както ви познавам - вероятно смятате, че вие най-добре знаете какъв трябва да е резултатът от работата. Но, нека признаем – истината е, че повече хора вършат повече работа и то – по-добре. Така, че – доверете се на Слънцето и Луната и потърсете съмишленици.

Парите идват в събота, когато Марс ще влезе в Рак и във вашия дом на финансите. До 20 май се фокусирайте върху начините за печелене на пари, както и върху плановете си за финансова сигурност. Огледайте добре всичко, в живота ви, което е свързано с доходите ви, както и потенциалните възможности за печалба. Не оставяйте нищо, което може да ви донесе пари, неразработено и непробвано. Марс ще ви носи късмет, но действията зависят от вас. Периодът е добър за отваряне на спестовни влогове, актуализиране на пенсионния план или др. под. вложения в спокойните ви старини. Успех, Близнаци!

Рак

Напред и нагоре, Раци! Това са двете ви посоки в хороскопа тази седмица и, благодарение на Слънце, Луна и Марс, ще тръгнете стремително по тях.

Започвам със Слънцето и Луната. Във вторник ще влезем в сезона на Овните, като не стига това, ами ще има и новолуние в знака на Овен. В следващия месец имате всички шансове да постигате успех в каквото си пожелаете. Разковничето обаче е, че трябва да си пожелаете нещо. Овенът е активен знак и именно такова трябва да бъде и вашето отношение към кариерния ви растеж. Ако търсите възможностите си, ако не се страхувате и не се пестите в работата си, и Слънцето, и Луната ще ви помагат да успявате. Периодът е добър за постигане на високи цели – повишение, нов бизнес, увеличаване на популярността, неочакван проект и др. под. Ще имате възможност да покажете и развиете лидерските си качества и да изведете не само себе си на следващо ниво, но и хората, с които работите.

В събота пък Марс ще влезе във вашия знак и съответно – вашия първи дом, до 20 май. Това означава, че планетата на действието и експанзията ще действат така, че вашите лични цели да бъдат приоритет и да ги постигате. Всичко, което е в главата ви и е свързано с ново начало – от външния ви вид, през хобита и творчески проекти, до работни стремежи – ще бъде много силно подпомогнато. От вас се иска само да оставите за известно време черупката и да се развъртите смело из света. Дерзайте, Раци, силата е с вас!

Лъв

Като гледам хороскопа - най-добре да го давате по-леко и да помислите за разнообразяване на живота, Лъвове.

Във вторник Слънцето ще влезе в знака на Овен и ще имаме новолуние пак в същия знак. Това са две събития, които се обединяват в мощно влияние във вашия дом на пътуване и разширяване на хоризонтите. В следващия месец насочете вниманието си към възможностите, които имате, да обиколите нови места. Знаете, че пътуването е не само свързано с почивка и релакс, но и със опознаване на различни култури и хора, както и обогатяване от преживяното. Дали с компания, с любим човек или сами – не се чудете дълго, преди да предприемете покоряване на хоризонта.

Ако не четете мой хороскоп за първи път, вероятно вече знаете, че влиянията свързани с пътуване, са свързани и с учене. Имате благоприятни аспекти за записване на курс, ново образование или взимане на стари изпити. Желая успех по академичния ви път, Лъвове!

В събота Марс ще влезе в знака на Рак и вашия дом на мъдростта, приключването на стари неща и взимането на поуки. Тоест – до 20 май планетата на действието ще бъде във вашия дом на духовно израстване. Това означава, че в този период по-скоро няма да сте фокусирани върху постигане на успехи или да си поставяте динамични цели. Даже, погледнато отвън, може да изглежда, че доста се забавили темпото. Истината обаче е, че съществената ви работа ще се случва вътре във вас и след като Марс излезе от Рак, най-вероятно вие ще бъдете по-осъзнати, по-наясно какво искате, в мир със себе си и готовност за покоряване на нови върхове. Дотогава – наслаждавайте се на времето, което ще прекарате в изучаване на себе си, Лъвове…

Дева

Хороскопът тази седмица вещае, че интересите ви ще се обърнат към другите в тесен и широк смисъл, скъпи Деви.

Във вторник Слънцето влиза в Овен, а именно тогава ще имаме и новолуние в същия знак (сякаш само слънцето не му стига). В следващия месец това ще обедини две силни влияния в една посока – вашето желание за задълбочено свързване с хората. И тук имам предвид по-тесния смисъл на „свързване“. Независимо дали в момента имате партньор или не, стремежът ви ще бъде към изграждане на смислена и споделена връзка с някого. Само внимавайте да не прекалите с привързаността и да не нарушите осезаемо нечие лично пространство и всичко ще бъде наред. Аспектите за споделеност и интимност са много добри.

Добри са и аспектите за решаване на въпроси, свързани със семейния бюджет или финансите ви, ако сте в съдружие. Сега, с добър шанс за консенсус, може да повдигнете въпроси, касаещи общото изкарване на пари и общото харчене, ако имате такива. Също може да започнете съвместни действия с някого, за да спечелите пари заедно. Просто е важно от самото начало да уговорите условията, за да вземете ползата от влиянието на Овен.

В събота Марс ще влезе в Рак и ще ви даде възможност до 20 май да релаксирате с приятелите. Влиянието на Марс в този знак за вас ще се отрази във възможности да прекарате приятно времето си с хора, на които държите. Независимо дали сте от Девите, които обичат шумните купони или пък сте от тези с по-тихите вечери – не се бавете, а организирайте няколко дати напред. Имате нужда от такова презареждане, след като Марс беше в Близнаци и не спираше да ви дава газ в работата. Отпуснете се и се забавлявайте, Деви!

Везни

Хем любов, хем кариерни успехи… Какво да ви правя, Везни, като си имате късмет?

Във вторник Слънцето се мести в Овен, а в същия ден ще имаме и новолуние отново в Овен. Двете събития се обединяват и действат във вашия дом на връзките. Имате мощно благоприятно влияние по отношение на заздравяване на отношенията или започване на ново партньорство. Ще можете да сложите приоритетите и нуждите си на масата в отношенията с любимия човек и да постигнете желаното по любимия ви начин – така че всички да са доволни. А ако пък нещата с партньора са ви наред така или иначе – мощното влияние се отразява в приятно прекарване на щастливи мигове заедно. Цял месец при това… Какъвто и да е статусът и статутът ви – позволете на пролетта да влее от свежестта си у вас и разцъфнете с цветовете на любовта (пчелите сами ще дойдат).

В събота Марс ще влезе в Рак и ще пътува в този знак и вашия дом на кариерно развитие до 20 май. В този период планетата на действието и експанзията ще направи всичко възможно да ви даде стабилна засилка в постигането на целите ви. Оглеждайте се и се ослушвайте за професионални шансове, защото те може и да ви падат от небето, но само от вас ще зависи да ги хванете. Помислете добре какво наистина искате да постигнете и къде искате да бъдете след няколко месеца. Така ще успеете да канализирате енергията си и да я вложите в посока, която ще ви донесе удовлетворение. Успех, Везни!

Скорпион

Скъпи Скорпиони, винаги, когато по хороскоп ви излезе период на чистене, подреждане и подобни занимавки с пространствата около вас, изпитвам леко неудобство, че трябва да предлагам на вашето внимание подобни прозаични дейности. Обаче какво да направим, като във вторник Слънцето ще влезе в Овен и ще има новолуние в Овен, които ще ви повлияят именно в такава посока? Ами как какво да направим? Да вземем най-доброто от това влияние, разбира се!

В следващия месец ще имате възможност да сложите в ред каквото ви притеснява и причинява неудобство както в материален, така и в душевен план. Настъпването на пролетта е идеалното време да разкарате от живота си непотребните вещи и отношения, както и да сложите на място това, което ви е нужно и ви радва. Периодът е подходящ за взимане на решения за смяна на работата или дори попрището. Изобщо – направете си една равносметка какво искате и не искате и дали сте там, където ви е най-добре и действате по въпросите.

В събота Марс ще влезе в знака на Рак и ще се движи там до 20 май. Изведнъж вашият по-скоро потаен знак ще добие потребност да бъде особено откровен. Направо настръхвам, като си представя Скорпионите да си развържат езиците… Предполагам, че това ще размести пластовете на много места. Мисля, че е най-добре всички да си пожелаем успех в този период и да зачакаме със затаен дъх какво ще излезе наяве.

Стрелец

Доста ще се позабавлявате с настъпването на пролетта, Стрелци. Даже бих казала, че нещата добиват леко вариететен характер…

Във вторник Слънцето ще влезе в Овен, както и ще имаме новолуние в същия знак. В следващият месец двете събития ще се обединят в силно влияние във вашия дом на флиртове, забавления и гламур. Ползвайте това, както намерите за добре – има много приложения. Тези от вас, които имат артистична професия или пък се занимават с публични послания, може да впрегнат харизмата си за привличане на повече последователи. А Стрелците, които искат да преживеят флиртове и романтични истории – обличайте новите дрехи и се пускайте. Обвързаните може да влеят свежест във връзката си, като измислят забавления и изненади. За някои от обвързаните това ще е възможност за преминаване на следващо ниво в отношенията. Също – периодът е фертилен – разбирайте го това, както искате :)

Още по-горещо става в събота, когато Марс ще влезе в Рак и вашия дом на интимност и секс и ще се движи там чак до 20 май. От една страна Марс е планетата на секса и да се появи в този ваш дом води до доста страстен ефект. От друга страна – ще бъде в знака на Рак, който е покровител на сериозните връзки и семейния уют. За обвързаните са по-ясни нещата – ако си изиграете добре картите – ще създадете незабравими спомени с половинката. Останалите от вас по-скоро ще се движат в амплитудата между „искам само забавление“ и „искам споделеност и интимност“. Не е толкова лошо това, създава вълнения. Само внимавайте да не подведете някого и после да се налагат обяснения. Като цяло – малко разум към страстта и ще излезете доволни от Рачешкия Марс.

Козирог

В понеделник идва пролетта, а във вторник – пролетното почистване, Козирози. В събота пък идва любовта! Но хайде едно по едно да говорим…

Първо във вторник Слънцето ще влезе в знака на Овен, като в този ден ще има и новолуние в същия знак. Двете влияния ще се обединят и ще активират вашата зона на дома. В следващия месец имате възможност да решите всички въпроси, свързани с вашия дом. За някои от вас това може да означава почистване и преподредба, за да започнете новия сезон със свежи сили. За други може да е ремонт или смяна на жилището. Каквото и да имате наум – оправете този въпрос сега, за да може да посрещнете предизвикателствата пред вас с лекота в душата и пространствата.

Периодът е подходящ и за прошка и сдобряване с някого, с който сте имали конфликт в миналото. Ако искате пак да си върнете някое приятелство в живота, направете го, докато сме в сезона на Овена.

В събота пък за вас ще започне любовен период, който ще продължи (поне) до 20 май. Марс ще влезе в Рак и вашия дом на сериозните връзки. Или иначе казано - планетата на секса и действието влиза в най-семейния знак и просто няма да се отървете от желание за дълбока и смислена любов. Обвързаните сред вас може да усетят още по-силно радостта от общуването с партньора си, като открият нови начини да се наслаждават един на друг. Необвързаните ще бъдат в усилено търсене на сродна душа и трябва да кажа, че за тези, които наистина се постараят, и късметът ще проработи. Изобщо – всичко ще бъде захарен памук, Козирози, наслаждавайте се!

Водолей

Готови ли сте да сте най-голяма звезда под прожектора, Водолеи? Какво питам и аз… Винаги сте готови за това. А в следващия месец направо ще ви се даде. Във вторник Слънцето влиза в Овен, както и ще имаме новолуние в същия знак. Влиянията на двете събития ще се комбинира в мощен тласък по отношение на вашето публично представяне. До 20 април ще ви вървят всякакви изяви, свързани с презентиране, речи, публикуване в социални мрежи и пр. Ще можете с лекота да увличате хора за каузите и проектите си, както и да печелите симпатии. Единственото, за което трябва да внимавате е, да не се омаете твърде много в собственото си говорене и да забравите да изслушвате другите. Знаете – хората ще ви последват, заради харизмата ви, но ще задържат симпатиите си, ако се чувстват разбрани. Впрочем, това влияние можете да използвате и за проекти с по-малък мащаб – например най-накрая да изгладите противоречията с някой съсед или колега и в крайна сметка да стане това, което вие искате.

В събота Марс ще влезе в знака на Рак и до 20 май ще ви постави задача да се погрижите за тонуса и физическата си форма. Добрата новина е, че благодарение на Марсовата сила, ще бъдете много мотивирани и ще ви се получава с лекота. Значи – има-няма два месеца и очаквам Водолеите да са като манекени и с холивудски усмивки! Вие сте на ход!

Риби

Рождените ви дни приключват, Риби, но за сметка на това съм ви приготвила хороскоп пълен с пари и флиртове. Какво по-хубаво от това? Аз не се сещам за нещо по-добро…

Започвам с парите. Във вторник Слънцето влиза в Овен, като тогава ще имаме и новолуние в същия знак. Двете влияния се обединяват в много силно влияние във вашия финансов дом. В следващия месец обърнете внимание на доходите си. Всичко, което можете да направите, за да ги увеличите или да привлечете нови, ще бъде покровителствано с късмет. Важното е да бъдете проактивни и да не чакате да паднат пачките от небето. Всъщност вие знаете как да изкарвате пари, само трябва да канализирате енергията си. Не се сещам за по-добри търговци в зодиака от вас… Така че - запретнете ръкави!

Периодът е подходящ и за работа по финансовата ви стабилност в бъдеще – избиране на пенсионен фонд, отваряне на спестовен влог или нещо подобно.

В събота планетата на действието и секса Марс влиза в знака на семейството и сериозните отношения Рак, както и във вашия дом на флиртове, романси и забавления. До 20 май ви предстои чуден панаир (в добрия смисъл на думата) от емоции, запознанства, флиртове, закачки и изобщо – все неща, които ви карат да се чувствате в свои води. Обвързаните да не забравят да хванат за ръка партньора си и да го въведат в панаира, за да не се обясняваме после… А за необвързаните само ще пусна напомняне да внимават, докато се забавляват, да не пленят някое сърце, без да искат. Като изключим подводните камъни на любовта – доста веселие ви чака, Риби!

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Може да я слушате всяка седмица от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук.

Ако искате да ви помогнете да водите конструктивен разговор с критиците и да обръщате ситуацията в тяхна полза  – заповядайте на курсовете ѝ на 1 и 2 април.

А ако пък искате да ви разсмее, заповядайте на стендъп шоу 23.03 в София.

Последно променена в Понеделник, 27 Март 2023 10:30

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам