logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 13.03 - 19.03.2023

Автор: Надя Брайт

Овен

Седмицата ви е приготвила някои предизвикателства, Овни, но те за щастие са временни. А още по-щастливо е обстоятелството, че по-дълготрайните влияния в хороскопа ви са доста добри за вас. Накратко – сядайте и четете!

Във вторник планетата на подсъзнанието и фантазията Нептун ще се срещне малко конфликтно с Марс, който в момента е във вашия дом на комуникацията. Преведено на ежедневен език това означава, че неяснотата и измислицата се срещат с агресията в комуникацията ви и ще е по-добре да мислите по два пъти, преди да се изказвате. Не за друго, а за да си спестите обяснения тип „Ама аз нямах това предвид“ след два дни.

В четвъртък, Плутон – планетата на разрушаването на старото и съграждането на новото, ще се срещне под неблагоприятен ъгъл с Венера и това за вас ще е ден, в който да си отваряте очите на четири за лицемери. Спокойно, нищо кой знае какво лошо не ви се пише, просто внимавайте кой колко ви сапунисва.

Както обещах – ще имате по-дълготрайни и по-благоприятни влияния от горните. Първото е на Венера, която в четвъртък ще излезе от вашия знак и ще влезе в Телец. До 11 април в любовен план задачата ви от планетите е да покажете истинските си чувства на този, на когото държите. И то – по-скоро с действия, отколкото с думи. Да го наречем инвестиция във връзката. Знаете – както всяко нещо и любовта има нужда от грижа и отглеждане. Ако не се пестите в това отношение, имате много силни шансове Венера да ви възнагради с взаимна любов.

Най-хубавото планетите са запазили за накрая. В неделя Меркурий влиза във вашия знак и вие ставате царете на комуникацията чак до 3 април. Ползвайте разумно това влияние, защото е сравнително за кратко, а може да окаже много полезно въздействие върху работата и личните ви контакти. Само внимавайте да не се опияните от ораторското си майсторство и да не кажете повече, отколкото е приятно за околните и всичко ще бъде наред. Успех, Овни!

Телец

Започваме седмицата с два леко предизвикателни дни и я завършваме с две по-дълготрайни и много благоприятни влияния, Телци. Мисля, че има от какво да сте доволни. Нека да видим…

Във вторник планетата на подсъзнателното Нептун ще се срещне в неблагоприятен ъгъл с планетата на действието Марс и това може да ви направи малко подозрителни към хората около вас. Не ви казвам изобщо да не вярвате на преценката си, но ако в този ден някой ви се строи лицемерен или пък че крие нещо – не бързайте да отсъждате, че е така. Оставете мисълта да отлежи, сянката на Нептун да се разсее и тогава си съставете мнение.

Второто предизвикателство идва в четвъртък, когато планетата рушаща статуквото Плутон ще направи конфликтна среща с Венера във вашия дом на подсъзнанието. В този ден е възможно някой да се опита да присвои резултатите от вашите постижения или пък да подкопае самочувствието ви. Постарайте се хем да не ставате параноични, хем да имате едно наум и да спрете такъв процес в зародиш.

Ето го и хубавото! Вашата повелителка Венера – царицата на красотата, любовта и изобилието, излиза от Овен и се центрира във вашия знак този четвъртък. До 11 април вие ще сте най-впечатляващия герой на житейската сцена (стига да го пожелаете, разбира се). В този период за вас е благоприятно да промените стила, гардероба, прическата… Отворете обятията си за астрономичната пролет и за метафоричната, която ще разцъфне в душата ви и се радвайте на живота, Телци!

В неделя Меркурий ще влезе в знака на Овен и за вас до 3 април настъпва време на събуждане на творчеството и изкарване на креативните ви ресурси на повърхността. Отделяйте максимално време за дейности, които ви зареждат с позитивна енергия и позволете на музата си да се вихри. Както казах, Телци – пролет идва!

Близнаци

Хороскопът ви идва с едно-две леки предизвикателства и завършва с две по-дълготрайни добри влияния, Близнаци. Мисля, че ще имате основания да сте много доволни. Вижте сами…

Във вторник Нептун – планетата на несъзнаваното, ще се срещне в неблагоприятен ъгъл с планетата на действието Марс. В този ден е възможно да не успявате да се фокусирате достатъчно добре върху приоритетните си задачи и да се налага да се справяте с разсейващи фактори. Спокойно, не се изнервяйте – ще мине бързо и това.

В четвъртък пък планетата на възраждането (или иначе казано - разрушаване на старото и съграждане на ново) – Плутон, прави конфликт с Венера. Пазете си тайните в този ден, защото от една страна вие ще сте много склонни да споделяте, а от друга – може би не всяко ухо, което слуша, ще бъде добронамерено към вас. Особено внимавайте какви писмени следи оставяте. Малко повече предпазливост и всичко ще бъде наред, Близнаци.

В четвъртък има още едно влияние и то е от хубавите и дълготрайните, които ви обещах. Венера ще влезе в Телец и до 11 април вие ще имате възможност да презаредите енергията си. Имам предвид по-конкретно сексуалната ви енергия. И като ви познавам, сигурна съм, че много от вас в момента повдигат вежди и са „Хм… Аз нямам нужда от презареждане!“. Вероятно нямате остра нужда, но помислете си какво чудо ще настане, ако се доверите на Венера… А как да я презаредите ли? С хубави преживявания, време за релакс и без да се напрягате с излишни глупости във връзката си. Приятно изкарване желая!

Вашият покровител и цар на комуникацията Меркурий ще влезе в знака на Овен в неделя и ще стои там до 3 април. За вас това ще действа изключително добре в дома ви на екипна работа и общуване с хора. Ако имате да убеждавате някого в нещо или да печелите обществена подкрепа – действайте сега! А може и просто да си направите ютюб канал… Знае ли човек – току виж избухнал под влиянието на Меркурий.

Рак

Две леки предизвикателства в началото на хороскопа за вас, Раци, и после – две много благоприятни влияния за любов и кариера. Има от какво да сте доволни!

Във вторник планетата на несъзнаваното Нептун и тази на действието – Марс, ще се срещнат в неблагоприятен ъгъл. Добре е в този ден да бъдете внимателни с желанието си да стигате до дъното на нещата. Знам, че го обичате това – да хванете една ситуация и да я разгледате от всички възможни ъгли, докато я разберете. Само, че точно във вторник е възможно да се подведете и това да донесе неясни последствия. Имайте търпение, ще го мислите после.

В четвъртък пък Венера ще влезе в противоречие с планетата на чупенето на статуквото Плутон. Може да се окажете в ситуация, в която искате много стремително да изкачите някакъв професионален връх и изпускате да се съобразите с определени граници. Едва ли това е, което търсите – конфликт и засегнати колеги. Затова – по-внимателно действайте и ще минете без неприятности.

В четвъртък вече идва първото по-добро влияние. Венера влиза в знака на Телец и вашия дом на общуването, като ще стои там до 11 април. Това е време, в което свободните от вас може да открият любовта навън, общувайки с групи от хора. Най-добре излезте от уютната си черупка и покажете чара пред света си. Твърде вероятно е крачка напред да направи някой запленен от този чар и… останалото е магия. Обвързаните ще могат да раздвижат и развеселят връзката си, като посещават различни интересни събития със своя партньор. Забавлявайте се, Раци!

В неделя Меркурий влиза в Овен и до 3 април вие ще бъдете на върха на професионалните си възможности. Периодът е добър за засилването на действията към кариерно израстване или разширяване на бизнеса ви. Също – ще имате успех в създаването на професионални мрежи и заздравяването на колегиалните връзки.

Лъв

Хороскопът ви започва с две леки предизвикателства, за да завърши с много благоприятни и, за щастие, по-дълготрайни влияния, скъпи Лъвове.

Във вторник планетата на несъзнаваното и фантазията Нептун ще направи неблагоприятен ъгъл с планетата на действието Марс и това може да се отрази в общуването ви с хората от близкото ви обкръжение. Възможно е да ви се стори, че някой от приближените ви не е толкова добронамерен, за колкото се представя или да се почувствате разочаровани от нещо. Нямам представа, дали преценката ви ще е вярна. Знам само, че е добре да не ѝ се доверявате веднага, а да изчакате сянката на Нептун да отмине за ден-два, преди да предприемате действия.

В четвъртък планетата на революциите и съграждането от пепелта на старото Плутон ще има конфликтна среща с любовната Венера. Много, много ще ви се иска да се отдавате на изкушения, Лъвове. Ще се усеща един силен порив към хедонизъм у представителите на вашия знак, а Плутон ще прави нещата да изглеждат по-безобидни, отколкото всъщност са. Накратко – дръжте кредитната карта надалеч и заключете шкафа със сладките неща в този ден.

В четвъртък се случва още нещо и него можем да причислим към дълготрайните и благоприятни влияния. Венера ще влезе в Овен и вашия дом на кариерата, като планира да стои там до 11 април. Венера е планета не само на любовта, но и на изобилието. Значи – имате големи шансове да постигнете високите си професионални амбиции в този период. Дерзайте! Да… Още нещо за Венера в Овен – може да срещнете любов на работното място или пък да започнете общ проект с любимия човек.

В неделя повелителят на комуникацията Меркурий ще влезе в Телец и вашия дом на експанзията и разширяването на хоризонтите. До 3 април направете каквото ви е възможно, за да пътувате повече. Още по-добре ще бъде, ако освен да пътувате, успеете да си организирате срещи с приятели от далечни места, както и да се запознаете с нови хора на локациите, които посещавате. Общуването е нещо, което владеете и обичате – в този период може да ви донесе много, ако го практикувате надалеч.

Дева

Хороскопът ви тази седмица започва с едно леко предизвикателство и после голяма страст и голяма любов, Деви! Според мен ще сте доволни. Нека да видим…

Във вторник планетата на фантазиите Нептун ще направи неблагоприятен ъгъл с планетата на действието Марс. В този ден може изведнъж да се окаже, че хората от екипа ви не са толкова кооперативни, колкото сте очаквали. Не бързайте да влизате в обяснения или не дай Боже – пререкания. Дори и да ви се иска да решите въпроса тук и сега, в този ден ще бъде доста трудно това да се случи. Изчакайте малко да премине сянката на Нептун, хората да се наместят какво искат, вие да сте по-спокойни и ще ги подредите нещата.

В четвъртък планетата на трансформациите и на съграждането на новото от разрушенията на старото - Плутон ще има конфликтна среща с любовната Венера и вие ще сте единствената зодия, на която това всъщност ще се отрази добре. И по-точно – ще ви се отрази добре по отношение на страстта и еротиката в живота ви. Сексуалният ви плам ще се разгори и… дано партньорът ви да е готов за дълго и напоително гасене на този пожар :)

В четвъртък ще имате едно по-дълготрайно и в същото време – благоприятно влияние. Венера ще се премести от знака на Овен в Телец и ще стои там до 11 април. Това ще ви подейства освобождаващо в любовен план – ще разчупите някои собствени стереотипи и ако не разбиете границите си, то поне ще ги изместите. Необвързаните сред вас може да срещнат някой, който не отговаря на списъка им с изисквания, но пък да се окаже точният човек за тях. За обвързаните влиянието може да се изрази в промяна на динамиката в отношенията, предизвикана от самите вас или пък в изпробване на нови съвместни занимания с партньора.

В неделя Меркурий влиза в Овен и във вашия дом на страстта и съблазняването до 3 април. Вашата сила в интимното общуване ще бъде в това да се изразявате. Назовавайте желанията си, споделяйте, говорете с партньора си. Ще видите колко нови светове на наслада може да ви разкрие това. Забавлявайте се, Деви!

Везни

Тази седмица хороскопът ви от една страна е малко предизвикателен, но пък от друга си е точно като за вас – размисли, любов и страсти. Нека да видим какво са ви подготвили планетите…

Във вторник планетата на действието Марс ще направи неблагоприятен ъгъл с мечтателния Нептун и това може да провокира хора от обкръжението ви да ви погледнат със завистливи очи. Дали това тяхно отношение ще е временно, заради влиянието на планетите или пък просто около тази дата ще се разкрият, не мога да ви гарантирам. Знам само, че вторник не е най-подходящият ден да се разкривате напълно пред околните.

В четвъртък повелителката ви Венера ще има конфликтна среща с разрушителя на статуквото Плутон. Това може да ви доведе до объркване или дори фрустрация по темата за отношенията в дома ви. Не се вглъбявайте в негативните си усещания. Когато планетите са в неподходящ ъгъл, понякога увеличават или изкривяват това, което виждаме. Запазете си усещанията, но ги обмислете два-три дни по-късно.

В четвъртък се случва и още нещо – Венера (отново вашата управителка ще има главна роля), влиза в знака на Телец и вашия дом на интимността и секса и ще стои там до 11 април. Това е време, в което можете да внесете радикални промени в една или друга посока във връзката си. Или да си намерите партньор, в случай, че сте необвързани. Ако има някакви неясноти в отношенията ви с любимия човек или пък нещо ви носи дискомфорт – това е подходящ период да промените нещата в позитивна посока. Вие много добре знаете как, скъпи Везни – с дипломация и без компромиси. За дипломацията ще ви помогне и следващото влияние.

В неделя Меркурий ще влезе в Овен и до 3 април ще действа във вашия дом на партньорствата. Имате всички шансове да бъдете разбрани от партньора си, когато говорите с него и да стане това, което смятате, че е добре и за двамата. Намирането на нов партньор – в личен или професионален план, може да се случи с помощта на технологиите и най-вече – с открито общуване.

Скорпион

Леки предизвикателства в началото на хороскопа и благоприятни и дълготрайни влияния в края му има, скъпи Скорпиони.

Във вторник планетата на действието Марс и тази на фантазията и несъзнаваното Нептун ще се срещнат в неблагоприятен ъгъл и това ще ви затрудни в общуването с околните. Възможно е да имате затруднения в разчитането на ситуациите и хората. Успокоителното е, че това е временно явление и ако успеете да се въздържате от окончателни решения във вторник и сряда, ще избегнете и неразбориите.

В четвъртък пък любовната Венера ще направи конфликтна среща с разрушителя на статуквото Плутон и една известна доза скептицизъм в отношенията няма да ви навреди. Заради Нептун е добре да имате предвид, че не всичко ще бъде такова, каквото изглежда. Нищо страшно няма в това, просто не се доверявайте напълно в този ден. Изчакайте два-три дни да премине влиянието и ще ви се прояснят нещата.

В четвъртък се случва още нещо и то е първото от добрите и дълготрайни влияния, които ви обещах в началото. Венера ще влезе в Телец и вашия дом на връзките, като ще стои там до 11 април. Любовният ви живот може силно да се раздвижи и то – в добра посока, Скорпиони. Също – ако имате някакви противоречия с партньора си, този период е много благоприятен да ги изчистите със силата на дипломацията и без конфликти. Важно е да търсите взаимодействие, а не единодушие с любимия човек.

В неделя Меркурий ще влезе в Овен до 3 април. Това е чудесен период за внасяне на ред във всички сфери на живота ви. От битовото, през служебното, та чак до личното – ако се е създал някакъв хаос в последно време, сега ще можете да го трансформирате. Това ще ви донесе усещане за лекота и възможност за развитие напред. Успех, Скорпиони!

Стрелец

Хороскопът ви тази седмица е непредсказуем като самите вас, Стрелци. Всичко ще бъде наред, само запазете присъствие на духа и добро настроение :)

Във вторник планетата на фантазията Нептун прави неблагоприятен ъгъл с тази на действието – Марс и вероятно в този ден ще бъдете по-чувствителни от обикновено. Възможно е да се засегнете от нещо, казано в нормален разговор или пък да се усъмните, дали това, което чувате има скрит подтекст. Имайте предвид, че Нептун обича да си играе с представите ни за реалността и да изкривява възприятията ви. Ако някой ви засегне – не го взимайте много навътре, изчакайте ден-два и тогава преценете, дали си струва да се занимавате с казаното.

В четвъртък пък Плутон – планетата, която трансформира и руши статуквото ще има конфликтна среща с Венера. Възможно е да бъдете поставени пред дилема, дали да похарчите, колкото ви душа иска или да бъдете по-дисциплинирани с бюджета. Тези дилеми като цяло не са ви приятни, но имайте едно наум, когато си бръкнете в джоба. Просто изобилната Венера ще ви кара към разкош, Плутон ще ви подтиква да минете отвъд границите, но накрая сметката ще я плащате вие, а не планетите.

В четвъртък се случва и още нещо – Венера влиза в Телец и ще стои там до 11 април. Отново планетата на любовта излиза на сцената и този път ще влияе във вашия дом на службата, рутината и грижата за себе си. Периодът е подходящ малко да забавите темпото и да се вгледате в собствените си нужди. Ако се претоварвате с работа или пък се опитвате да огреете навсякъде в социалния си живот – Венера ви дава възможност да се погрижите за себе си, преди да сте паднали от изтощение.

В неделя Меркурий излиза от знака на Риби и влиза в Овен. Планетата на комуникациите ще бъде в дома ви на романтика до 3 април. Чудесно време за вас да се опитате да бъдете по-креативни в романтичния си живот. Всъщност, това ви се отдава много естествено. Въпросът тук е, че ако случайно сте загърбили забавленията в любовен план, Меркурий ви поставя задача да възвърнете игривостта си и да разчупите ежедневието. Забавлявайте се, Стрелци!

Козирог

След като преминете двете леки предизвикателства, които планетите ви поставят за тази седмица, ще можете да се насладите на двете по-благоприятни и дълготрайни влияния, Козирози. Нека да видим какво ви очаква…

Във вторник Марс прави среща под конфликтен ъгъл с мечтателния Нептун и за вас ще е малко трудно да вършите задачите си, според приоритетите, които предварително сте си подредили. Не се изнервяйте, а по-скоро се опитайте да проявите гъвкавост. Или пък да зарежете обичайните си дневни задължения и да се отдадете на някаква творческа работа. Когато Нептун ви дава хаос, вие му нарисувайте картина (примерно).

В четвъртък пък Венера ще направи противоречива среща с Плутон. Комбинацията между планетата на любовта и тази на трансформациите ще направи така, че вашата чувствителност да се изостри в този ден. Възможно е не само да се разчувствате по непредвидими поводи – например, някой да каже нещо съвсем обикновено, а вие да се върнете към някакъв спомен от преди много време, но и да сменяте бързо вида на емоциите. В крайна сметка нищо страшно няма… Просто дайте пространство на чувствата си и ги преживейте.

В четвъртък се случва още нещо – Венера влиза в знака на Телец и вашия дом на любовни вълнения, гламур, романтика и забавления до 11 април. Всички Козирози, независимо дали са обвързани или не, ще могат да преживеят своя ренесанс в романтичен план. Необвързаните имат шанс да намерят своята половинка, ако се отпуснат и се забавляват. Някъде някой чака да види как изглеждате, когато танцувате и се смеете Козирози. За обвързаните периодът е идеален да внесат лекота в отношенията си с партньора и да се отдадат на дейности, които ги правят щастливи, без да се замислят твърде много в дълбочина. Понякога имаме нужда да си припомним лекомислието на младостта, нали така?

В неделя Меркурий влиза в знака на Овен и вашата зона на дома. До 3 април ще се зареждате от общуване с близките си, което е добре, защото имате задача от Меркурий да общувате повече с тях. Другото, което ще ви носи удовлетворение е да прекарвате повече време в дома си. Предполагам, че съчетано с влиянието на Венера, това означава да имате повече гости у вас или дори да домакинствате партита с партньора си. Каквото и да правите – желая ви приятни дни и нощи, Козирози!

Водолей

Във вторник планетата на действието Марс ще се срещне под неблагоприятен ъгъл с планетата на мечтите и несъзнаваното Нептун и това може да ви доведе до някои вътрешни противоречия. И по-конкретно – до противоречието дали да си угодите с нещо или да си спестите пари. По-скоро изкушенията, които ви дебнат са в тази посока, но е възможно да се подхлъзнете и по друго свое недотам здравословно желание. В крайна сметка не мога да ви кажа как би било правилно да постъпите, само ще сложа едно напомняне, че да се отпускаме не е лошо. Въпросът е колко се отпускаме.

В четвъртък Венера прави противоречива среща с Плутон. Планетите на любовта и изобилието и на трансформациите ще ви повлияят в желание да получите одобрение от околните. Това може да внесе известна нестабилност в самоувереността ви или да ви затрудни във вашата собствена оценка. Важно е, ако наистина искате да чуете добра дума от някого, да му зададете правилните въпроси, а не да го чакате сам да се сети. И като цяло – не взимайте много навътре реакциите на другите в този ден – нека мине влиянието на Плутон и тогава го мислете.

В четвъртък се случва още едно нещо – Венера влиза в Телец и вашата зона на дома и семейството до 11 април. Това е период, в който домът ви ще бъде извор на енергия и любов за вас. Ще имате нужда да сте с най-близките си, както и да прекарвате повече време вкъщи. Разбира се – Венера е всичко друго, но не и скучна планета, така че едва ли просто ще си седите с топлите чехли на дивана. Обвързаните може да организират домашни партита или други забавления с половинката. Необвързаните да се оглеждат наоколо – току виж новият ви любим е някой от съседите…

Най-добрата новина е, че в неделя Меркурий се мести в Овен и вашия дом на комуникацията. Което означава, че планетата на общуването при вас ще влияе там, където е най-силна. До 3 април са препоръчителни всички дейности, свързани с комуникация – от изглаждане на отношения, в които има конфликт, през убеждаване на някой в нещо, та чак до публични изяви, подкасти и др. под. Изкажете се смело и позволете на света да ви чуе. Шансът посланията ви да са добре приети е огромен, така че действайте!

Риби

Шарен ви е хороскопът, като самите вас, Риби! Имате някои предизвикателства, но накрая всичко ще излезе в добра посока.

Във вторник вашият повелител – планетата на фантазиите Нептун, ще се срещне в конфликтен ъгъл с планетата на действието Марс. Тази среща може да повлияе на общуването ви в семейството. Най-щадящото, което можете да предприемете за себе си, е да не влизате веднага в създадена конфликтна ситуация. Вероятно няма да  ви е лесно, защото сте чувствителни души, особено, когато става дума за близките си. Просто ще е добре да се опитате да постъпите мъдро, за да не задълбочите нещата, това е.

В четвъртък пък Венера ще влезе в противоречие с трансформиращия Плутон. Това е ден, в който маските падат. Ако имате някой лицемер или зложелател в обкръжението си – Плутон ще има грижата да го разобличи. Подобни случки са болезнени, но са и полезни. Надявам се все пак да не се стига до там, но ако се стигне – горе главата – по-добре е да разпознаете вълка под овчата кожа и да продължите живота си без него.

В четвъртък се случва още нещо – Венера влиза в Телец и във вашия дом на взаимодействията до 11 април. Това ще е период, в който ще се радвате на някои от любимите си неща – мир и хармония с околните. Подходящо е да се сдобрите с някой роднина, с когото сте имали пререкания в миналото. Необвързаните може да срещнат любовта сред някой от платоничните си контакти – приятел, съсед, колега или нещо подобно. Ще бъдете и доста активни по отношение на излизане с компании и срещи с хора. Изобщо – мир, любов и топла храна е положението :)

В неделя Меркурий влиза в Овен за период до 3 април. Планетата на комуникациите ще резидира във вашия дом на финансите. Това си е направо чудесна новина. В този период ще можете да изкарвате пари по нови и креативни начини. Ако имате някоя творческа идея, която отлежава – сега е моментът да я вкарате в ход и да монетизирате. Също – ще ви се отрази добре да похарчите малко и за себе си – поглезете се (разумно), заслужавате. Желая успех и веселие, Риби!

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Може да я слушате всяка седмица от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук.

Ако искате да ви помогнете да водите конструктивен разговор с критиците и да обръщате ситуацията в тяхна полза  – заповядайте на курсовете ѝ на 1 и 2 април.

А ако пък искате да ви разсмее заповядайте на стендъп шоу 17.03 в София.

 

Последно променена в Понеделник, 13 Март 2023 08:43

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам