logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 06.03 - 12.03.2023

Автор: Надя Брайт

Овен

Хороскопът ви тази седмица е фокусиран върху самите вас, скъпи ми Овни. Като отново влиянията ще са с по-дълъг ефект от една седмица. Даже едното ще продължи чак до февруари 2026г…

Във вторник големият учител и повелител на структурата Сатурн ще излезе от Водолей и ще влезе в Риби и вашия дванайсети дом. Това е домът на мъдростта, себепознаването, слагането на край и поставянето на ново начало. И именно това ще бъде дългото влияние, за което споменах – следващите три години. През това време Овните ще пренаредят плавно, но стабилно приоритетите си и вероятно ще преминат в нов житейски етап. Имате време, ще можете да осмислите ситуацията и вътрешния си свят и да вземете устойчиви решения. Сатурновите уроци често са трудни, но за сметка на това са важни и дават стабилна основа за развитие.

Във вторник се случва и още нещо – пълнолуние в Дева. На вас това влияние ще се отрази в дома на грижата за себе си и ежедневната рутина. Ако искате да влезете във форма, да се освободите от някой вреден навик или да въведете нов, следващите две седмици са особено подходящи да сложите началото на това. При пълнолуние обикновено жънем резултати от постигнатото, през последните шест месеца, така ще ви е от полза да включите нещо научено или постигнато в последната половин година. Вярвам във вас, Овни и желая успех!

Телец

Тази седмица има малко, но за сметка на това доста състоятелни астрологични събития, Телци. Даже едното ще има влияние за три години напред! Ще започна от него:

Във вторник Сатурн – учителят, бащата, структуроопределящата фигура сред планетите ще се премести от знака на Водолей в този на Риби и ще стои там чак до 26 февруари 2026г. Сатурн ще бъде във вашия дом на социалните и работни контакти. В периода си на това влияние Сатурн ще направи, така че предишните три години, които бяха предизвикателни за вас в професионален план, сега да дадат резултат. Ако сте от тези, които търсят своя професионален път или пък не сте били напълно удовлетворени от мястото, на което работите, но все още сте там, твърде вероятно е да намерите точно каквото търсите, докато Сатурн е в Риби. Промените, свързани с тази планета не се случват бързо или много леко, но за сметка на това са стабилни и устойчиви. Сатурн прави, така че след като изядете торбите със сол, да продължите по-силни, по-уверени и по правия път. Успех, ще станат нещата, Телци!

Още едно събитие има във вторник – пълнолуние в Дева. Тук имате супер влияние от Луната – ще насочи прожекторите към вас. Това, за което сте работили през последната половин година, вече трябва да е узряло и да дава плод. Не се колебайте да покажете на всички успехите си и да си оберете лаврите. Първите две седмици след пълнолунието са особено силни, но влиянието продължава до шест месеца след събитието. Важното е да положите основите до 14 дни след вторник и после да си действате по плана.

В романтичен план също ще е добро това пълнолуние. Обвързаните Телци може да решат да преминат на следващо ниво във връзката си, а необвързаните – да отворят очите си за някой подходящ партньор. Периодът е плодовит във всеки смисъл на думата… Ако ви се правят бебета – Луната ще подкрепи начинанието.

Близнаци

Запретвайте ръкави, Близнаци! Имате работа да вършите, но всичката ще е за добро и ще ви донесе полза. Тази седмица има само две влияния, но и двете са силни, а едното ще продължи да действа чак до края на февруари 2026г. Ще започна с него:

Във вторник Сатурн ще се премести от знака на Водолей и ще влезе в знака на Риби и вашия кариерен дом. В следващите три години, под влияние на структуроопределящата планета учител, вие ще можете да се развиете и да направите такива промени в професионален план, които да ви отведат до сериозна възвращаемост. И като казвам „възвращаемост“ нямам предвид само финансова, макар че и това ви се очертава. Имам предвид поемане на устойчив курс към вашето призвание (усещането за призвание понякога се мени през живота ни). Кариерният ви път ще премине през може би нелесни уроци, но това е и чарът на Сатурн – прекарва ни през иглени уши, за да стигнем до своето съкровище. Силно вярвам във вашия успех, Близнаци и ви го желая!

Във вторник се случва и още нещо важно – ще има пълнолуние в Дева. За вас това ще е влияние за подреждане във всеки един смисъл на думата. Някои от вас може да започнат полу-маниакално да чистят и разчистват пространствата около себе си – дом, офис, градина и пр. За други може да се окаже подходящ период за преподреждане на служебните приоритети и задачи. Влиянието е благотворно и за преместване на местоживеенето, ако имате такива идеи. Най-силно ефектът на пълнолунието се усеща през първите две седмици и тогава е добре да се постави началото на дейностите, като може да се осъществяват в периода на последващите шест месеца.

Рак

Скъпи Раци, представям ви хороскоп с малко събития, но пък наситени със силно положително влияние. А едното от тях ще има значение в следващите цели три години! Започвам с него:

Във вторник Сатурн ще излезе от Водолей и ще влезе в знака на Риби и вашият дом на експанзия, пътуване, развитие и учене. В Риби планетата на структурата и на важните житейски уроци ще стои чак до 13 февруари 2026г. За вас това ще е време, в което внимателно и постъпателно ще можете да осъществите големите си планове за личностно и професионално развитие. Бъдете търпеливи, но последователни и упорити и резултатите ще дойдат. А резултатите ще бъдат впечатляващи, защото всичко под егидата на Сатурн е такова. Ако нямате големи планове в момента, искам да ви предупредя, че е твърде вероятно някоя от полу-заспалите идеи някъде из кътчетата на съзнанието ви да се окаже точно това – голям план, който може да и отведе към успех. Стъпка по стъпка, Раци и не спирайте да се радвате на пътя си!

Във вторник ще се случи и още нещо – ще имаме пълнолуние в Дева. За вас това влияние ще се отрази в посока на обикаляне по интересни събития, общуване с различни хора и изобщо – Ракът свят да види и светът да го види него. Със сигурност ще намерите нещо ценно за себе си от всички преживявания и контакти, а и кой знае… Може да намерите някой ценен, ако търсите в момента :) Най-силно влиянието на пълнолунието се усеща в първите две седмици, но продължава шест месеца напред. Тъкмо пролетта и лятото да оползотворите, така да се каже…

Лъв

Лъвове, ще го кажа направо – във вашия хороскоп тази седмица се говори за секс и пари. Смятам, че тези теми хич не са ви чужди… През седмицата има малко събития, за сметка на това – с важно и дълго влияние. Даже едното е за цели три години! Нека да започнем с него:

Във вторник Сатурн ще се премести от знака на Водолей в знака на Риби и ще стои там чак до 13.02.2026г. И като казвам „там“, нямам предвид само в Риби, а и във вашия дом на еротика и интимност. Сатурн е планета на структурните промени, житейските уроци и дългосрочните решения. Звучи малко сериозно като за дома на еротиката, но има смисъл. В следващите три години Лъвовете ще развият своя мироглед по отношение на споделяне на интимността и това какво търсят и дават в една връзка. За много от вас това ще е период на развитие на партньорството, за други ще донесе промени в очакванията и съответно – в търсенето на партньор. При всички положения очаквам много да се забавлявате, докато търсите, намирате и се променяте (намиг, намиг).

Другото, което се случва тази седмица е също във Вторник – пълнолуние в Дева. Това пълнолуние за вас ще се отрази във финансов план. За щастие – ще се отрази добре, обаче ще трябва да се постараете. Посоката е да съберете малко широките пръсти и да въведете ред, за да може да се окажете с повече пари в джоба. Не е лоша идея да се посъветвате и с консултант по този въпрос. Дори и сега леко да ми се мръщите – помислете за крайната цел – да имате повече пари. Не е зле, нали?

Периодът е подходящ и за смяна на работата или повишение в настоящата. Желая успех!

Дева

Ето ти ни и нас в седмицата, в която вашият хороскоп е особено важен, Деви! Има само две събития, обаче какви са само… Няма да ви бавя и започвам веднага с първото.

Във вторник ще имаме пълнолуние във вашия знак и то определено ще ви се отрази много благотворно. Разбира се – знаете как е с вашия късмет – ще трябва да си го изработите. Няма лошо, вие поне това го можете. Пълнолунието е време, в което се жънат успехите от положения труд през последните шест месеца. Затова, ако има нещо, над което работите и още не сте го довършили – най-добре е да натиснете педала на газта и да го затворите в следващите две седмици, докато влиянието е най-силно. А за приключените ви проекти ще трябва да оставите скромността вкъщи и смело да ги популяризирате в средите, в които има значение и би ви донесло възвращаемост. Наистина – не чакайте, а започвайте да обирате плодовете на труда си, защото и вие, и аз знаем, че го заслужавате!

Във вторник се случва и още нещо – Сатурн се мести от знака на Водолей и влиза в Риби, където смята да прекара цели три години – до 13.02.2026г. Влиянието на структуроопределящата планета ще бъде във вашия дом на партньорствата. Сатурн прави така, че да получим своите уроци, да ги преработим и чрез тях да поставим основата на качествени и стабилни промени. Много от вас може да изведат партньорствата си на по-високо ниво или пък да променят правилата в тях. Тези, които още търсят любов или професионален съмишленик, вероятно ще преосмислят критериите си и когато са наясно със себе си, ще намерят каквото търсят. Желая успех и по-леки житейски уроци, Деви! И помнете, че уроците на Сатурн носят развитие и промяна към добро :)

Везни

Хороскопът тази седмица е с малко, но за сметка на това особено съдържателни събития, Везни. Даже едното ще има влияние в следващите три години! Така, че четете внимателно – започвам с него:

Във вторник Сатурн се мести от знака на Водолей в знака на Риби и ще бъде във вашия шести дом чак до 13.02.2026г. През този период планетата на житейските уроци и структурата ще ви повлияе по отношение на грижата за себе си, службата и дисциплината. Много от Везните ще започнат да водят по-здравословен начин на живот и да обръщат внимание на външния си вид по един по-цялостен и задълбочен начин. Възможни са и реорганизации по отношение на това как разпределяте времето си и какви са приоритетите ви по отношение на задачите в живота ви. Някои от вас ще преструктурират баланса си между работа и личен живот, а други може да се заемат с обществено-полезни инициативи. При всички положения, промяната ще е за добро, макар и под егидата на Сатурн нещата да не се случват лесно или бързо. Хубавото на Сатурн обаче е, че до каквото достигнем в неговия период – остава стабилно.

Във вторник ще се случи и още нещо – пълнолуние в Дева. Това събитие ще има влияние върху вашия дванайсети дом – на мъдростта, приключването и поставянето на нови начала. Много от вас ще изчистят неща в живота им, които им тежат или са им излишни. За доста Везни са възможни разговори с партньора за промяна на някои от установените правила във връзката. Най-силно влиянието на пълнолунието се усеща в първите две седмици, но продължава до шест месеца от случването му. Това за вас ще е период и на прошка. Прошката е целебна и отваря пространство за нови и смислени преживявания.

Скорпион

Душата ви се освобождава със звук на тапа от шампанско, Скорпиони! Тази седмица имаме само две астрологични събития, но и двете са много хубави и важни, а едното е с влияние за цели три години напред.

Във вторник Сатурн ще се премести от знака на Водолей в знака на Риби и ще влезе във вашия дом на романтика, забавления и гламур, където ще стои чак до 26.02.2026г. Сатурн е планета на житейските уроци, на изграждането на структури в живота и на спечелената мъдрост. Това, на което ще ви учи в следващите три години, е да гледате на любовта по-леко, да се забавлявате с нея и най-вече – да давате любов на самите себе си. За много Скорпиони това ще е период, в който да се отърсят от външно наложени ограничения в личния си живот и да тръгнат след истинското си щастие. Уроците на Сатурн обичайно не са леки и бързи, но за сметка на това са много стойностни и дълготрайни. Предстоят ви промени в начина на обичане и във връзките ви и това ще ви донесе както дълги размисли, така и много щастие. Успех и се забавлявайте!

Във вторник се случва и ще нещо – ще има пълнолуние в Дева. Това пълнолуние ще освети ярко вашия дом на групови активности, работа в екип и технологии. Тоест – ако още в първите две седмици след вторник се постараете да завършите проектите си, като включите в тях подходящи хора, а не вършите всичко сами – в следващите шест месеца ще берете плодовете на труда си. Ползвайте технологиите и за да се свързвате с приятели и нови хора, за да се забавлявате повече. Знам, че го заслужавате. Приятно изкарване и успех, Скорпиони!

Стрелец

Колкото и пъти да ви напиша в хороскоп да излезете сред хората и да се покажете в целия си блясък, няма да ми омръзне, Стрелци! Тази седмица отново идва с нещо такова, както и с едно много съществено влияние, което ще продължи цели три години. Ще започна с него…

Във вторник Сатурн се мести от знака на Водолей в знака на Риби, влиза във вашата зона на дома и семейните въпроси и ще стои там чак до 13.02.2026г. Сатурн е планета на трудно заслужените, но стойностни и стабилни промени. Също и на житейските уроци и определянето на структура в живота. Тоест в следващите три години много от вас ще надградят или променят въпроси, свързани със семейството и дома си. Какви точно биха били промените зависи от ситуацията на вашия личен живот и стремежите ви. Помнете, че Сатурн работи така, че колкото и трудно да спечелите един урок – той да ви върши работа доживот и да имате полза от него. Каквото и да става - за добро ще е, Стрелци!

Във вторник ще имаме и още едно събитие – пълнолуние в Дева. И ето тук идва моментът, в който Вселената просто иска (дори страстно желае) вие да излезете сред хората и да им покажете какво сте свършили през последните шест месеца. С каквото и да се занимавате, помислете си какъв вид публичност или популяризация заслужават вашите успехи и действайте, защото така те ще се умножат. Най-силно влиянието на пълнолунието е в първите две седмици след него, но продължава до шест месеца. Което значи немделенно да давате газ след вторник, за да си постелете добре в предстоящата половин година. Успех и се забавлявайте, Стрелци!

Козирог

Тази седмица има само две събития в хороскопа, но за сметка на това едното е свързано с вашия покровител Сатурн. А когато Сатурн се мести, всички слушаме внимателно, защото влиянието му е по три години… Започвам с вашата планета:

Във вторник най-големият учител в астрологията се мести от знака на Водолей и влиза в знака на Риби и вашия дом на комуникацията и себеизразяването, като планира да седи там чак до 13.02.2026г. През това време вие ще можете да си отдъхнете вече от всички сметки, които Сатурн ви караше да правите през последните три години и да се отдадете на общуване с околните. Тъй като това е планетата на уроците, вероятно ще преживеете и някои промени в комуникацията. Те ще бъдат желани от вас и ще са за добро. Много Козирози ще работят над себе си, за да бъдат по-общителни и да се свързват по-лесно с околните. Други ще се развият много в публичното говорене, в разпространение на посланията си и ще успеят да достигнат до много хора. Отпуснете се, доверете се на вътрешния си глас и му позволете да се изрази навън и да ви отведе в сърцата на другите. Най-вече – забавлявайте се, Козирози, сега ви е паднало!

И като казах „забавлявайте се“ – във вторник ще се случи още едно благотворно събитие. Ще имаме пълнолуние в Дева и то ще освети много силно вашият дом на пътувания, експанзия и разширяване на мирогледа. В първите две седмици след събитието влиянието ще е най-силно, но ще продължи да действа още шест месеца. Съветвам ви да не губите никакво време, да послушате интуицията и желанията си и да тръгнете накъдето ви влече сърцето. Отидете, вижте, върнете се по-освободени и по-знаещи. Айде, хаирлия да е!

Водолей

Ще си отдъхнете и ще се позабавлявате, Водолеи! Тази седмица в хороскопа има само две събития, но и двете са важни и доста добри за вас. Особено това със Сатурн, който излиза най-накрая от вашия знак… Започвам едно по едно:

Във вторник Сатурн, както вече ви казах, излиза от Водолей и влиза в знака на Риби. Последните три години планетата на уроците ви подложи на доста от своите премеждия и ви научи как се калява стоманата, така да се каже. Сега обаче се вижда края на това и ще можете да си отдъхнете и да заживеете по-леко. Както и, разбира се, да приложите наученото, за да установите комфорт и стабилност в живота си. Това особено ще важи за финансите ви, защото Сатурн се мести в този ваш дом сега. В този дом и в Риби планетата ще стои до 13.02.2026г. и за вас това ще е период на планиране на инвестиционни ходове и печелене на пари. Разбирайте „инвестиционни ходове“ в широк смисъл – действия, които да извършвате, за да увеличите печалбите си. Може би в последните години се чувствате сякаш искате да отскочите, но сте вързани с някаква тежест. Е, сега тежестта пада и цялата инерция, която сте събрали, ще се възпроизведе в сила на движение напред. Успех и действайте смело!

Във вторник се случва и още едно събитие и то ще има много сладък привкус за Водолеите – пълнолуние в Дева и вашия дом на еротика, интимност и свързване. Ще усетите много силно желание не само за интимни забавления, но и за истинско споделяне на емоцията, която те носят. За някои Водолеи периодът на влияние след пълнолунието (в първите две седмици е най-силен, продължава до шест месеца) ще бъде решаващ за споделянето с партньора и свързването с него. Или за намиране на партньор, в случай, че сте свободни. Не се страхувайте да се отдадете на тези емоции и не бягайте от тях – ще ви донесат удовлетворение и наслада. Ако това го четат партньори на Водолей – палете свещите в спалнята и вадете секси бельото :)

Риби

Влизате в период на порастване, Риби (да, знам че се чудите има ли накъде повече…), но преди това – любов на поразия. Да започнем едно по едно:

Във вторник ще има пълнолуние в Дева, което ще освети много силно вашия дом на връзки и партньорства. Под влиянието на това пълнолуние необвързаните Риби имат огромни шансове да срещнат подходящ партньор. Разбира се – трябва да излезете някъде, за да го срещнете, както и да си направите труда да го забележите. Но определено Луната ще направи всичко възможно да ви заведе до любовта, ако ѝ позволите.

За обвързаните пълнолунието също е важно. Това е прекрасен момент да се обърнете към любимия си човек и да му дадете любовта си. Знаете, ако сте с правилния до себе си – каквото давате, ще се умножи и ще се върне при вас.

Най-силно влиянието на пълнолунието е в първите две седмици след него, така че, какъвто и да е статусът ви - бързайте да повикате любовта още веднага след вторник. После може да продължи да влияе до шест месеца.

Във вторник планетата учител Сатурн влиза във вашия знак и ще стои там чак до 13.02.2026г. Това за вас ще е период на уроци. А уроците, знаете, не са нещо лесно. Добрата новина е, че ако има някой, който умее да усвоява нов житейски материал, това са Рибите. А още по-добрата новина е, че уроците са за добро и след влиянието на Сатурн излизаме по-уверени, знаещи какво искаме и готови за покоряване на още по-големи върхове.

Междувременно нека не забравяме, че Рибите още празнуват рождените си дни и който не ме е почерпил… ами да ме почерпи! Здрави и щастливи бъдете!

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Може да я слушате всяка седмица от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук.

Ако искате да ви помогнете да водите конструктивен разговор с критиците и да обръщате ситуацията в тяхна полза  – заповядайте на курсовете ѝ на 1 и 2 април.

А ако пък искате да ви разсмее, заповядайте на стендъп шоу 08.03 в София.

 

Последно променена в Понеделник, 06 Март 2023 10:10

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам