logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 27.02 - 05.03.2023

Автор: Надя Брайт

Овен

В четвъртък Венера и Юпитер ще се срещнат във вашия знак!!! Казвам ви го толкова развълнувано, защото представете си – планетата на изобилието и разкоша среща късмета точно в Овен! Това е точно толкова хубаво, колкото звучи и при това – не се случвало в близките 12 години. Стига да си изиграете добре картите, тази среща на планетите ще ви превърне в една щастлива версия на цар Мидас. В дните около четвъртък ще имате много благоприятна възможност да изкарате пари от идеите, които имате или да увеличите приходите от сегашната си работа. Не се помайвайте, а директно влизайте в играта! Ако знаете какво искате и направите първите стъпки към него, шансът да извървите успешно целия път, е много сериозен.

В четвъртък ще се случи и още едно нещо – Меркурий влиза в Риби и ще стои там до 19 март. На вас този транзит ще ви отвори „третото око“, така да се каже. Интуицията ви ще се изостри и е възможно да получите някакви прозрения или да ви дойдат вдъхновяващи мисли. Много често подобни идеи и видения идват абстрактно, затова, за да ги запазите и да може евентуално да ги ползвате в бъдеще, бъдете съзнателни към всичко, което ви минава през главата. Даже може да си записвате някои неща. Кой знае – току виж така ви се „явил“ следващият ви голям проект. Периодът е добър и за работа с психотерапевт, коуч или четене на книги за духовно израстване. Просто ще сте настроени да попивате от метафизичното и да преработвате като градивен материал.

Телец

В четвъртък Венера и Юпитер ще се срещнат и това много ще засили вашата чувствителност и интуиция, Телци. Вие, като горди представители на Земята и стабилността, нямате навика да се поддавате на шестото си чувство, а още по-малко – да разчитате на него. Обаче в четвъртък и два-три дни около този ден, не заглушавайте вътрешния си глас. Твърде възможно е точно тогава той да ви нашепне най-добрите ви идеи или да ви изясни истинските ви желания в определена ситуация. Просто обръщайте внимание на преминаващите из главата ви мисли, в подходящ момент ще ги приведете в действие. Позволете си да отворите душата и съзнанието си дори за възможността емоциите ви да ви насочат. Ирационалното не е чак толкова страшно, ако успеете да го канализирате. А и вие определено сте и много чувствителни под повърхността на заземен, стабилен Телец.

В четвъртък се случва още едно нещо – Меркурий влиза в Риби до 19 март. Това е период, в който вие ще имате нужда от интензивна интелектуална стимулация. Проверете възможностите да посетите различни събития, които могат да ви обогатят – семинари, обучения и подобни. Разгледайте новите книги и подкасти в пространството. Помислете си в каква сфера бихте искали да развиете или доразвиете образованието си. Изобщо – ползвайте този период, за да натрупате знания, да се развиете в интелектуален план и (много важно) – да се запознаете с нови хора, които ви мотивират и обогатяват.

Близнаци

В четвъртък Венера и Юпитер ще се срещнат в благотворна синергия, която се случва за първи път през последните 12 години. Това ще засили и без това забележителното ви умение да се свързвате с хората или да свързвате хора помежду им. На практика това означава, че в четвъртък и два-три дни около този ден ще имате най-добрите шансове да намерите подходящи хора за екипа си, да се сетите кой на кого да препоръчате или пък да си измислите най-добрите съвместни дейности с избраника на сърцето ви и вашите приятели. От каквото и да имате нужда във връзка с работата или забавлението със себеподобни  – грабнете вълната на Венера и Юпитер и започнете да звъните/пишете на подходящите хора. Те ще бъдат особено доволни да откликнат.

В четвъртък се случва и още едно нещо – покровителят на Близнаците Меркурий влиза в Риби и вашия дом на кариерата, като планира да стои там до 19 март. Това за вас може да бъде време на възход, стига да го пожелаете. Не че се искат някакви зверски усилия или да впрягате цялата си амбициозност… Просто нещата, които сте пожелали и за които работите, ще се получават с по-голяма лекота. Особено що се касае комуникацията – каквото имате да кажете – ще бъдете правилно разбрани и от когото трябва. Успех, Близнаци!

Рак

В четвъртък всички Раци, за които работата и кариерата са приоритет ще бъдат посипани с астрологичен късмет! Венера и Юпитер се срещат във вашия кариерен дом. Тоест изобилието и късмета ще работят за вашето професионално развитие. В четвъртък и два-три дни около него си отваряйте широко очите и ушите за добри възможности. Даже пробвайте сами да си ги създадете – шансовете са на ваша страна. Ако искате да дадете старт на нещо например, или пък ви трябва контакт с някого, ако искате да продадете своя идея или продукт – четвъртък е денят, а Венера и Юпитер са „вашите хора“. Успех, Раци и да почерпите!

В четвъртък се случва и още нещо – Меркурий влиза в Риби до 19 март. Влиянието за вас ще е в дома ви на пътувания, приключения, експанзия, учене и инициативи на дистанция. Вие си изберете кое от всичко ще осъществите. Всъщност… Защо не повече от едно нещо? Периодът е подходящ както за пътуване на близки и далечни места (стига да смените обстановката и да се почувствате на ново място), така и за започване на нова учебна инициатива. Ключовото е да разширите съзнанието си, както и да стимулирате креативността си с непознати за вас открития.  Препоръчително е и общуване с хора от различна културна среда. Емпатичен знак като вашия може да научи страшно много, дори от обикновени разговори с хора от други националности и култури. Забавлявайте се!

Лъв

В четвъртък Юпитер ще се срещне с Венера под много благоприятен ъгъл. Подобна среща се случва за първи път от 12 години и за вас ще донесе възможност да се поглезите в истинския смисъл на думата. За някои Лъвове четвъртък ще е ден, в който ще резервират самолетни билети и хотел. За други може да се окаже моментът, в който са решили за себе си какво означава „баланс между работа и личен живот“ и са си позволили да започнат промяна към добро. Каквото и да е – ще е свързано с вашето добруване и ще е полезно за вас. Само внимавайте колко пари сте склонни да похарчите. Аз знам, че по принцип сте щедри, а и си заслужавате щедростта да е насочена към вас, но имайте едно наум, че Венера все пак е готова да ви подхлъзне с харченето…

Другото, което ще се случи в четвъртък е, че Меркурий ще влезе в Риби и ще стои там до 19 март. Тази хитра и весела планетка ще влияе на дома ви на еротиката. Демек – огнено, по-огнено, най-огнено, Лъв – така ще стоят нещата. За обвързаните ще е лесно – хващате си половинката и си правите каквото искате заедно. Необвързаните също няма да са особено затруднени да си намерят партньор за забавления… Само имайте предвид да сте внимателни кой е с вас за забавлението и кой е влюбен. Едва ли ви се иска да нараните някоя запленена от чара ви душа по невнимание, нали? Просто, преди да скочите в леглото, мислете трезво и всичко ще бъде наред, Лъвове.

Дева

Придобивания и сливания, тази седмица Деви. Може би във всеки смисъл на думите…

В четвъртък Венера и Юпитер ще се срещнат в много силен съюз, какъвто не се е случвал от 12 години насам. Двете планети ще повлияят на вашия дом на интимността. Това е ден, в който може да почувствате увереност да изразите свои интимни мисли и чувства пред някой, който е близък на сърцето ви. Обикновено подобни действия катализират развитие във връзките, така че това може да се окаже преломна точка в отношенията ви. Аз знам, че по душа сте „прибрани“ и, за да изразите нещо, трябва да сте се почувствали сигурни в отсрещната страна, а все пак доверието ви не се печели лесно. Затова ви е излязло и име на по-затворени. Така или иначе всеки от нас се нуждае от приемане и разбиране, а това става като се изразим… Четвъртък е вашият ден за това.

В четвъртък ще се случи още нещо, което вероятно ще подсили ефекта на първото влияние. Меркурий ще влезе в знака на Риби и във вашия дом на партньорствата, което ще благоприятства създаването и заздравяването на връзките ви с партньори. Това важи както за личния, така и за професионалния ви живот. Тези от вас, които търсят съмишленик, е твърде вероятно да го намерят именно, докато Меркурий е в Риби. За търсещите в любовта важи същото. За вече обвързаните или тези, които работят със съдружник – имате добри аспекти да подобрите партньорството и да го направите по-силно.

Везни

В четвъртък Венера ще се срещне с Юпитер в романтична среща, каквато двете планети не са правили от 12 години насам. На вас това астрологично събитие ще ви се отрази точно така – романтично. За Везните търсещи своя партньор четвъртък и дните около него са много подходящи да забележат някого, който заслужава внимание. И кой знае… Може би това ще е началото на розова приказка? Обвързаните ще могат да преживеят своя романтичен момент с избраника на сърцето си. Разбира се, не чакайте всичко да го свършат Венера и Юпитер. Бъдете активни в организирането на времето заедно. В крайна сметка – кой по-добре от вас би сътворил едно истински романтично преживяване?

В четвъртък се случва и още нещо – Меркурий влиза в Риби и вашия дом на служба и грижа за себе си и ще остане там до 19 март. В този период ще можете да въведете навици, които са полезни за вас или ще ви накарат да се чувствате по-добре. Особено подходящо е влиянието за организация на деня, отмятане на задачи, които сте оставили за после, но „после“ така и не идва… Подредете си работното място във всеки смисъл на думата – от кантонерките до компютърните файлове. Също така – направете си всички профилактични прегледи, които отлагате, положете грижи за външния си вид и гардероба. И ако случайно влезете в режим на силен перфекционизъм – не забравяйте, че околните не са длъжни също да бъдат перфектни… На тях Меркурий може да им е в друг дом, все пак.

Скорпион

В четвъртък Венера и Юпитер се срещат в рядък съюз, който се случва веднъж на 12 години. Влиянието е много силно и на вашия знак ще се отрази в разчистване и изчистване. Става дума по-скоро за подредба на задълженията ви. Ако има нещо, с което сте несправедливо натоварени или някой, който вместо да ви помага ви пречи, силно вероятно е точно в този ден да го осъзнаете и да направите стъпки, да се отървете от излишното.

В четвъртък ще се случи и още нещо – Меркурий ще се премести в знака на Риби и ще стои там до 19 март. За вас това е период, в който да бъдете изцяло себе си, без ограниченията, които ви налага външният свят. Не е толкова време за амбициозни действия, колкото за мечтаене на едро. Вероятно много от вас потискат своята екстравагантност в името на ежедневието и това да играят правилно ролята си в обществото. Е, няма лошо за малко да се отпуснете. Дори това да означава няколко челюсти да увиснат или пък да похарчите малко повече пари. Разковничето тук е, че като си отпуснете душата и съзнанието, може да получите просветление за някакъв път, по който искате да тръгнете. И понеже астрологията всичко е предвидила – след 19 март, когато Меркурий се премести в Овен и вашия шести дом, ще можете да реализирате каквото сте си наумили. Засега просто си развържете въображението и страстите.

И като казах „страсти“… Няма да минем и без тях. До 19 март ще бъдете себе си и по отношение на еротичните забавления. Ще бъдете така магнетични, както само един Скорпион може да бъде… Внимавайте как ползвате това оръжие за масово поразяване, моля. Нека накрая всички излязат усмихнати от тая игра. Желая успех и се забавлявайте, Скорпиони!

Стрелец

В четвъртък вашият повелител – късметлията Юпитер ще направи изключително благоприятен съюз с любовната Венера. Този ден и два-три дни около него, за вас ще бъдат нещо като апогей на романтиката. Ще можете да преживеете вълнуващи мигове с любим човек (или нов и обещаващ в живота ви), които да презаредят тази особена енергия, която притежавате и излъчвате. В тези дни са ви на късмет и публичните изяви – имате добри шансове за слава или поне за това посланието ви да достигне до правилните хора.

В четвъртък се случва и още нещо – Меркурий влиза в Риби и ще стои там до 19 март. За вас това ще е период, в който колкото и да обикаляте по света (образно казано), ще имате нужда и от своето защитено пространство. Срещите с най-близкия ви кръг хора, прекарването на тихи вечери вкъщи и самовглъбяването ще бъдат вашия извор на сила и на мотивация. Не пренебрегвайте желанието си от време на време да оставате сами и да размишлявате или пък да водите философски разговори с близък човек. Имате нужда от този поглед към себе си. Мирогледът ни не се разширява само като гледаме навън, понякога трябва да погледнем навътре, за да научим нещо.

Козирог

В четвъртък Венера и Юпитер ще се срещнат в благоприятен съюз, който се случва изключително рядко. Последната такава среща двете планети са направили преди 12 години. За вашия знак влиянието ще бъде в посока изразяване на чувствата към най-близките на сърцето ви хора. Вероятно мислите, че те вече знаят, че държите на тях и е излишно да го показвате по някакъв специален начин без повод. И вероятно сте прави, че знаят, защото въпреки, че не сте много по приказките, любовта ви се усеща доста ясно. Но все пак планетата на любовта, в комбинация с тази на късмета, ще ви подтикне към спонтанно изразяване на любовта ви и от това може само да спечелите. Дори само едно съобщение до този, който ви липсва в момента или пък няколко мили думи към обичните ви хора, може да направят така, че и вие, и те да разцъфнете от любов.

В четвъртък ще се случи още нещо – Меркурий ще влезе в Риби и ще стои там до 19 март. За Козирозите това ще е период, в който ще искате много неща. И то – не много като количество, а много като разнообразие и качество. За вас би било страшно стимулиращо, ако за запишете на различни курсове или пък посетите събития, каквито досега не сте посещавали. Пътувания, учене и нови запознанства са ключовите думи за вас до 19 март. Какво да ви кажа? Дайте на душата и ума си каквото искат и те ще се ви се отплатят с радост и креативност. Забавлявайте се, Козирози!

Водолей

Направо ви казвам, че всички срещи и важни разговори може да ги насрочите за четвъртък с бодрата убеденост, че ще минат добре. В този ден Венера и Юпитер ще направят изключително благоприятен съюз, какъвто за последно са правили преди 12 години. За вас това ще се отрази в умение да комуникирате така, че да увличате околните и те да са готови да тръгнат след вас за каквото и да става дума. Бъдете внимателни точно колко използвате чара си, за да не се окаже, че някой е решил, че иска завинаги да е с вас (а пък вие искате само да бъде част от ваш проект, примерно). Задълбочените разговори ще имат успех и в личен план. На практика не е необходимо да имате конкретен повод, за да седнете на някое комфортно място с любимия си човек и да си поговорите за чувствата си и за развитието на връзката ви.

В четвъртък ще се случи и нещо друго – Меркурий ще влезе в Риби и ще стои там до 19 март. В този период Водолеите имат много добри шансове да подобрят финансовото си състояние. Имате благоприятни аспекти за създаване на нови доходи. Със сигурност имате добра идея в някое от чекмеджетата на съзнанието си. Може би трябва да се поразровите там и да видите, дали нещо с потенциал за печелене на пари, не чака да бъде извадено на бял свят. Периодът е подходящ и за създаване на нови контакти. А новите контакти чакат в различната среда. Помислете къде бихте могли да отидете и да се представите на непознати досега хора, които биха били полезни за работата. А като го измислите – лъснете обувките, срешете перчема и отивайте право натам. Успех, Водолеи и да почерпите!

Риби

В четвъртък ще ви е много трудно да устоите на изкушенията, Риби. Особено при положение, че едва ли ще искате… В този ден планетата на изобилието и красотата Венера ще се срещне в силен съюз с лекомисления Юпитер и вие ще изпитате силно влечение към закупуването на скъпи и красиви неща. Просто тяхната среща ще се случи в дома ви на парите и… Това е положението. Няма да ви давам финансови съвети и да ви карам да сте пестеливи. Тези неща си ги решавате вие. Мога само да отбележа, че влиянието е временно и е хубаво, когато отмине (докъм събота), да не се окажете с пълна кошница вещи, които реално не ви трябват. Добър начин за преминаване през такива дни е да купувате неща, които имат инвестиционна стойност – злато, произведения на изкуството и пр.

В четвъртък се случва и друго много важно нещо за Рибите  – Меркурий ще влезе във вашия знак до 19 март. Това означава, че всичко, което е свързано с комуникация много ще ви върви. Както и че ще ви е много трудно да си мълчите. По последния въпрос мога да ви посъветвам само да си избирате внимателно събеседниците и темите, за да ви е спокойно, когато говорите. А по първия въпрос – как ще ви върви, е добре да добавя, че периодът е силен за хора, които се занимават с творчество и публичност, както и за тези, които искат да привлекат съмишленици за проект или кауза. Ще бъдете чувани и добре разбирани.

В този период може да помислите и за промяна на личния стил, ако имате такова влечение. Меркурий ще направи каквото зависи от него промяната да е към добро и да ви радва (а вие направете каквото зависи от вас, за да не е твърде импулсивна).

Преди всичко – забавлявайте се! Още сме в сезона на вашите рождени дни и няма причина купоните с торта и шампанско да спират.

Надя Брайт се занимава с коучинг, обучения по комуникация и стендъп комедия сериозно, а с астрология - за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

А ако искате да ви разсмее заповядайте на 08.03 на стендъп комедийно шоу.

Последно променена в Понеделник, 27 Февруари 2023 10:27

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам