logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 13.02.2023 - 19.02.2023

Автор: Надя Брайт

Овен

В сряда Венера и Нептун ще се срещнат под такъв ъгъл, че ще активират вашия дом на емпатията и разбирането. Възможно е в този ден да получите прозрение за някой, който ви е обидил или ситуация, която ви е подразнила, и да смекчите негативната си настройка. Денят е подходящ за дипломатично изясняване на отношения. А също е подходящ да се завиете с меко одеялце и да преживеете някаква емоция, която може би потискате. Ако погледнем на емпатията в един малко по-широк и лечебен смисъл, тя не е нещо предназначено само за другите – първо трябва да прегърнем себе си, за да си дадем душевен мир.

В четвъртък ще се срещнат Слънце и Сатурн и това може да повлияе много благотворно на разширяването на мрежата ви от контакти или на ползата от нея за вас. Няма да е лошо в този ден да отделите време на социалните си мрежи. Обновете и „излъскайте“ профилите си там. Прегледайте листите си от контакти, може да ви дойде идея как някой да ви бъде полезен или пък да решите, че трябва да добавите още хора. Това влияние е предимно в професионална посока, така че помислете как може да спомогне за развитието на някой ваш работен проект.

В неделя ще влезем в сезона на Рибите и за вас това ще е период на вдъхновение, развиване или отдаване на страст, която ви вълнува, както и на подготовка за вашия рожденически сезон. Подготовката включва разчистване, подреждане и почивка. Под разчистване и подреждане имам предвид равносметка на това, което ще ви е нужно за предстоящата година след рождения ви ден и това, с което е по-добре да се разделите, за да ви е по-леко. Почивката, за която говоря, е по-скоро състояние на ума и духа. Опитайте се да се разделите с менталната настройка и емоциите, които ви създават тежест и да отворите пространство за нови начала и свобода на духа. Вие обичате новите неща и сте винаги мотивирани да постигнете още нещо в живота, независимо за кой негов аспект става дума. Сигурно вече и сами се сещате, че за да скочите по-високо е нужно да се отървете от излишните тежести. В следващите четири седмици именно това е вашата задача от планетите. Успех, Овни!

Телец

Не знам как се готвите да прекарате св. Валентин, скъпи Телци, но знам, че на следващия ден ще бъдете настроени за купони. В сряда Венера и Нептун ще се срещнат и вие ще се почувствате много по-отворени към света и чудните преживявания в него. Възможно е в този ден много от вас да пробват някакво забавление, което досега не са се осмелявали или пък да бъдат инициатори на излизане с компанията. Иска ми се да не пренебрегвате порива си за забавления, а да си отпуснете душата и да му се отдадете. Заслужавате го – работите много, грижовни сте. А и съм сигурна, че близките ви силно ще се зарадват да видят как пеете караоке, висящи от полилея (примерно).

В четвъртък ще се срещнат Слънце и Сатурн и ще задействат вашата зона на професионален успех. Денят е много подходящ за поставяне на цели. Независимо дали става дума за устрем към нещо ново или пък амбиция за постигане на повече в сегашните ви проекти. В този ден може да ви дойде идея за раздвижване на начина ви на работа. Нова перспектива, творческо решение, привличане на човек към екипа… Вие ще прецените какво вдъхновение ви е дошло и от какво имате нужда. Важното е да имате доверие на способностите си и да се целите високо.

В неделя Слънцето влиза в Риби и в следващите четири седмици ще сме подвластни на енергията на този знак. За вас влиянието ще е в зоната на екипна работа и ще е благотворно. Ако вече работите в екип – отделете време и внимание за скрепяване на връзката ви с хората в него. Със сигурност този месец ще ви е по-лесно да поставяте общи цели, да преговаряте и да постигате каквото вие искате с общи усилия. Ако пък по-скоро работите соло, периодът е подходящ да подсилите работата, като включите и други хора в нея. Независимо дали става дума за професионален проект или някакъв друг вид инициатива, шансовете ви за удовлетворителни резултати ще са по-добри, ако привлечете съмишленици и действате с тях. Успех, Телци!

Близнаци

В целият ви хороскоп тази седмица става дума само за професионално развитие и успехи, Близнаци. Аз го намирам за доста мотивиращо, дано и вие мислите така!

В сряда Нептун и Венера ще се срещнат и това ще засили вашето иновативно и творческо мислене. Предвиждам, че в този ден на доста Близнаци ще им дойдат нови идеи. А, както често се случва с вас – новата идея идва и с план за реализация. Каквото и да ви хрумне в сряда – запишете си го някъде. Не е нужно веднага да решавате, дали идеята е добра и искате да я осъществите. А и понякога се сещаме за нещо добро, но просто не му е времето и трябва да се изчака. Сигурно от всичко записано, поне едно ще ви свърши много добра работа сега или в бъдеще.

В четвъртък Слънцето ще се срещне със Сатурн и тук вече се поставя въпросът за по-сериозно планиране на професионалните ви успехи. Влиянието на тази среща на планетите е подходящо за взимане на решения за дългосрочни планове за развитие. Дали ще е нов проект, развиване на сегашната ви работа, решение за образование или пък друг вид ново начало, зависи от вас, амбициите ви и ситуацията, в която сте. Слънцето и Сатурн ще направят всичко възможно, за да ви помогнат.

В неделя влизаме в знака на Риби и това поставя началото на четири седмици, които ще бъдат много силни за тези от вас, които са в лидерска роля или искат да вземат такава. В този период уменията ви за екипна работа и повеждане на хора по общ път, ще бъдат в максимално добрата си форма. Може би точно сега е моментът за поставяне на по-високи цели? Помислете над това, струва си…

Рак

В сряда Венера и Нептун се срещат и на вас, скъпи Раци, ви се отприщва желанието за пътуване и приключения. Сега… Не знам точно какво може да направи човек с такова желание в средата на работната седмица, но се надявам, че и креативността ви ще се отвори тогава. Вероятно на някои от вас ще им дойдат много добри идеи за по-различно и може би нестандартно прекарване на свободното време в близко бъдеще. А други може направо да резервират самолетни билети… Каквато и да ви е идеята – направете всичко възможно да си я осъществите, защото заслужавате малко щури забавления.

В четвъртък Слънцето ще се срещне със Сатурн и на вас рязко ще ви намалее желанието да се замесвате в драми или пък да търпите чужди такива. Периодът е подходящ за поставяне на граници на хора, които се опитват да ви въвлекат в излишни и сложни ситуации. Също така – ако вие самите сте си създали такава ситуация – пазите тайна или се намирате между чука и наковалнята – в четвъртък може да поемете наратива на историята и да подредите нещата. Или по-простичко казано – ако сте се забъркали в нещо, ще можете по-лесно да излезете на светло и да разчистите бъркотията. Успех!

В неделя влизаме в знака на Риби и желанието ви за пътуване и личностно развитие ще бъде доста засилено. Обикновено, когато има влияние за пътешествие, това включва и буквално – да отидете някъде, и преносно – да разширите съзнанието си, да се докоснете до нещо ново, да усвоите знания. Ако имате някакви мечти, планове или амбиции в тази посока – четирите седмици с рождените дни на Рибите са вашето време да ги реализирате. Всъщност, възможно е докато четете този хороскоп, все още да не усещате никакво желание да поемате в нова посока… Вероятно обаче това ще се промени след неделя и най-добре хич не се колебайте дали да му се отдадете.

Лъв

Свети Валентин си е Свети Валентин и не че тогава няма да ви е романтично, Лъвове. Просто истинската вълна на романтика и флиртаджийско настроение за вас ще дойде на следващия ден – в сряда. Тогава Венера и Нептун ще се срещнат в благоприятен ъгъл и на вас ще ви се запали пламъчето за… да го наречем „за игри“. Необвързаните имат големи шансове да срещнат някого, към когото да усетят внезапно привличане. Или пък, ако вече сте срещнали такъв човек, ще имате зелена светлина да предприемете стъпка към него. За обвързаните сряда е хубав ден за секси-романтични игри с партньора. Пробвайте нещо ново, забавлявайте се!

В четвъртък Слънцето ще се срещне със Сатурн и денят ще е добър за тези Лъвове, които искат да разберат повече за посоката, в която върви връзката им. Даже и да не искате да разберете повече, твърде вероятно е този въпрос сам да излезе на дневен ред. Дори и при тези от вас, които са с улегнало партньорство, може да излезе идея за нов съвместен план. Влиянието е позитивно, така че не се плашете от възможни разговори. Даже ще имате полза, ако сами ги инциирате. За Лъвовете, които са сигурни, че са с правилния човек, този ден може да донесе допълнително уверение, че вървите в добра посока.

В неделя Слънцето се мести в знака на Риби и вие може да поемете по пътя на вълнуваща личностна трансформация. През четирите седмици, в които Рибите ще черпят за рожден ден, Лъвовете ще усещат желание за развитие и промяна. Честно казано, препоръчвам да яхнете тази вълна, защото ще ви се отрази много добре, ако разчупите малко статуквото, което сте си създали. Вие обичате стабилността, но без движение не можете да съществувате, така че следващите четири седмици ще са ви интересни и вълнуващи. А още по-интересното е, че ще бъдете много креативни в секса… Партньорите на Лъвове да се подготвят за… всъщност нямам идея за какво, но ще е хубаво!

Дева

Изкарайте си Свети Валентин както сте си преценили, мили Деви, а на следващия ден се пригответе за раздвижване на любовния фронт. Венера и Нептун се срещат в сряда и това ще ви направи креативни и игриви в любовта и секса. Обвързаните от вас вероятно ще изненадат приятно партньора си с някое изтънчено и едновременно не толкова изтънчено изпълнение на закрити врати. Необвързаните може да поемат риск и да направят първата крачка към обекта на интересите си. Какъвто и да е статутът ви в момента, надявам се да не изпуснете възможността за страстни забавления :)

В четвъртък Слънцето ще се срещне със Сатурн и денят е много благоприятен за отърваване от някои вещи, които само заемат от пространството ви. Тъй като влиянието е в практична посока, няма да е лоша идея не само да се освободите от тези притежания, но и да спечелите от това. Разгледайте възможностите за продажба на дрехи или други предмети втора ръка. Така ще имате двойна полза – хем ще разчистите, хем ще получите постъпления.

В неделя Слънцето ще се премести в знака на Риби и ще влезе във вашия дом на партньорства. Четирите седмици, през които Рибите ще празнуват рождени дни, са благоприятен период за създаване и скрепяване на връзки. Независимо дали става дума за професионални партньорства или съдружия или за обвързване и брак – това е вашият шанс да подредите нещата, както ги искате. Разбира се, не е необходимо непременно да превръщате несериозната връзка в сериозна. Може просто да се разберете за такива условия, в които ще се чувствате спокойни. Съвсем не е изключено обаче някои Деви да получат или направят предложения за брак… Не знам, не знам… Всяка Дева сама си прЕценя :)

Везни

След романтичните забавления, на които ще се отдадете във вторник, ще дойде сряда и срещата между вашата управителка Венера и мечтателния Нептун. Това ще е ден, който ще изкара на преден план въпросът за отношенията ви с най-близките и доколко там няма нещо заметено под килима, което трябва да се реши. Ако досега сте си затваряли очите за нещо и сте чакали “да мине“, може би точно в сряда ще разберете, че е по-добре да не чакате, а да го оправите. И като казах затваряне на очи… Това е ден, в който могат да се разкрият обстоятелства, за които не сте подозирали. За щастие - по-скоро позитивни, отколкото негативни – например може някой платоничен приятел, да ви се обясни в любов или нещо подобно.

В четвъртък Слънцето и Луната ще се срещнат и ще ви предизвикат да погледнете в дълбочина на връзката си с партньора. Сатурн е планетата на житейските уроци, на систематичния труд и дългосрочните резултати. От тази перспектива ще трябва да погледнете и на връзката си. Не така сухарски, разбира се, но все пак… Каква е общата посока, в която гледате? Има ли нещо, което не сте си споделили, а би било по-добре да обсъдите? Вашите чувства все така силни ли са и това ли е човекът, с когото искате да градите бъдеще? Все сериозни неща, но не се плашете – в тази комбинация Слънцето олекотява материята и ви пази от тежки прозрения или събития. Оптимистични и любовни изглеждат нещата.

В неделя влизаме в сезона на Рибите – Слънцето ще се премести в този мъдър и прекрасен знак. През следващите четири седмици обръщайте специално внимание на това как се грижите за здравето си, добрата си форма и емоционалното си състояние. Периодът е добър за установяване на нови здравословни навици, за тези, които все се канят да влязат във форма. За Везните, които вече имат изграден рутина, е подходящо да пробват нови неща, да експериментират и да се забавляват, докато изпълняват здравословния си режим. Целта е, когато влезем в Овен, да сте пращящи от енергия и красота, Везни!

Скорпион

Интересното е, че веднага след Свети Валентин, Венера и Нептун ще ви запалят със страстен огън. В сряда планетата на любовта и изобилието ще се срещне с планетата на оптимизма и фантазията във вашата зона на любовните авантюри. Или преведено от астрологичен на нормален език – като нищо ще се увъртите в страстно любовно приключение, което има шанс да объркате с любов. Не казвам, че няма да е любов. Просто казвам, че Нептун замъглява преценката и кара нещата да изглеждат по-розови, отколкото са. Най-добрият сценарий е да се впуснете в забавлението, но да изчакате с оценката на ситуацията ден-два. А… и за обвързаните Скорпиони – гледайте все пак, ако ще се впускате в авантюри, да е с партньора ви (измислете някаква изненадка, вие по-добре от мен знаете каква).

В четвъртък Слънцето и Сатурн ще се срещнат и ще направят края на работната седмица особено подходящ за решаване на домашните ви въпроси. От викане на майстор, през купуване на нова холна гарнитура, до обсъждане на правилата за съвместно съжителство – Сатурн ще ви даде възможност да постигнете дългосрочен резултат, а Слънцето ще ви зареди с енергия за действане по задачите.

В неделя Слънцето се мести в знака на Риби и следващите четири седмици за вас ще преминат под знака на любовта. Сезонът на Рибите ще ви донесе някаква възможност за нов старт. Независимо дали става дума за това да освежите връзката си с партньора или заедно да поемете по нов път, или пък ако сте необвързан Скорпион, да влезете в нова връзка – Слънцето ще ви покровителства. От вас се иска само да позволите на любовта да ви докосне, да я усетите в нейната истинска, завладяваща пълнота и да я пуснете и изразите към този, който ви е на сърце. Знам, че го можете и то много добре, Скорпиони!

Стрелец

Както и да сте си изкарали Свети Валентин (а надявам се – много, много добре), на следващия ден ще имате нужда да си останете на тихо и топло вкъщи, скъпи Стрелци. Просто в сряда Венера и Плутон се срещат и макар от едната страна да имаме планета на изобилието и разкоша, а от другата – на оптимизма и фантазията, парадоксално точно вашата приключенска зодия ще иска да си стои у дома под това влияние… Няма нищо тревожно. Защо пък да не презаредите батериите и да не успокоите малко душата и съзнанието си? Най-важното за този ден всъщност е не къде ще сте – а как ще се чувствате. Направете всичко възможно да сте спокойни и да усещате, че наистина сте в своята крепост.

В четвъртък Слънцето ще срещне Сатурн и това ще се отрази много добре на вашата комуникация. Ще ви бъде по-лесно да се изразявате така, че другите да ви разбират, което ще благоприятства постигането на целите ви. Четвъртък и петък са подходящи за вас за преговори, комуникационни кампании, участие в дебати или публични изяви. Просто ще успявате разбираемо да изразите това, което идва от сърцето и ума ви и така ще спечелвате околните на своя страна.

В неделя влизаме в сезона на Рибите и докато Слънцето е в техния знак, вие ще усещате нужда да смените обстановката. Най-добре ще се чувствате, ако може да пътувате в този период. Вие като цяло се чувствате добре, като пътувате, но докато сме в знака на Риби ще има и особено благотворно влияние върху вас. Пътуванията ви носят този вид промяна, от който имате нужда, за да се заредите с енергия, знания и емоции. Действат ви пречистващо, защото някак през пътуването успявате да изчистите от себе си стари, излишни емоции и да се отворите за нови. Именно тези ползи ще ви донесе периодът на Рибите, ако успеете да отидете на различно място, дори за малко.

Козирог

Веднага след Свети Валентин – в сряда, ще ви дойде малко диво настроение, Козирози. В този ден Нептун ще се срещне с Венера и тази палава комбинация ще ви настрои за разчупване на рутината. Все пак – планетата на разкоша и изобилието се среща с планетата на фантазията и оптимизма във вашия дом на социализация и забавни дейности. Значи – време ви е да изкарате парти дрехите и да се развъртите сред хората. И да, разбирам, че средата на работната седмица не е точно най-парти времето, но не пропускайте това благоприятно влияние, за да организирате някакво забавление за уикенда. Както и да се видите с приятел още в същия ден, например. А може и просто да си пуснете музика вкъщи и да увлечете любимия в луди танци.

В четвъртък Сатурн и Слънцето ще се срещнат и това ще се отрази много благоприятно на възможностите ви за печалба на пари. Естествено, знаете как стават нещата за вашия знак, а и за планетата на житейските уроци – няма да има изненадваща печалба от лотарията например… Но това, с което ще ви помогне Сатурн е да направите добър план за печелене на пари, а Слънцето ще ви зареди с енергия за изпълнението му. Денят е подходящ както за чисто нови инициативи, така и за увеличаване на печалбата от старите ви проекти.

В неделя влизаме в рожденическия сезон на Рибите. В четирите седмици, в които Слънцето ще бъде в този знак, ще бъде и във вашия дом на любопитството към света, пътуванията, както и на работа и забавления в групи от хора. Никак няма да ви навреди да се отворите към света, да го погледнете през усмихнати очи и да приемете даровете му. Човек с отворени обятия винаги получава повече от този със скръстени ръце. Радвайте се на Рибешкия сезон и нека той ви донесе чудеса!

Водолей

В сряда Венера и Нептун се срещат и вие ще усетите една особена лекота по отношение на харченето. Венера е планета на изобилието и хубавия живот, тя не е голям фен на рестрикциите и спестяването… Нептун пък е този, който честичко ни слага розови очила, през които евентуалните спънки и проблеми почти не се виждат. С други думи – аз няма да ви казвам дали и за какво да си харчите парите, скъпи Водолеи. Само ще ви предупредя, че в сряда ще бъдете по-лекомислени в това отношение и може би е по-разумно да отложите решението за покупка с ден-два. Или пък най-накрая си купете онова палто с паунови пера… Какво пък?!

В четвъртък ще се срещнат Слънцето и Сатурн и то не къде да е, а точно във вашия знак. Тази среща може малко да ви обърка и да се почувствате, сякаш някой е сложил на вродената ви дарба да общувате с другите ключ и резе. Това е така, защото Сатурн има навика да ни прекарва през трудности и уроци, за да ни научи да планираме и подреждаме и да ни отведе до дългосрочен успех. Тоест – ако в четвъртък ви се стори, че ви се струпват проблеми, спокойно – това не е апокалипсис. Това е знак, че можете да подредите и разрешите проблемите си, ако подходите към тях систематично и уверено. Ще станат нещата, вярвам във вас Водолеи!

В неделя официално ще излезем от вашия рожденически сезон, защото Слънцето се мести в знака на Риби. В следващите четири седмици е добре да работите върху постигането на баланс в живота си, който да установите между постигането на задачи, прогресирането и все пак – вашето спокойствие. Нека това, че изглеждате сякаш вършите всичко импровизирано и можете да жонглирате с няколко задачи, не оставя съмнения никого, че всъщност обичате процесите ви на работа да са ясни и точни и да имате собствена рутина. Последното се постига като си дадете някакво време, за да прецените все пак кое как правите и най-вече – като си дадете свобода от текущите задачи, за да подишате по-леко и да продължите с нови сили. Периодът на Рибите е подходящ именно за това.

Риби

Както и да си изкарате Свети Валентин, на следващия ден ще ви очаква магия, скъпи Риби. В сряда вашият повелител Нептун ще има благоприятна среща с красивата Венера и това ще се случи не къде да е, а във вашия първи дом – този на собствената личност. Харизмата ви ще се отприщи и магнетизмът ви ще заработи на много високи нива. Използвайте този дар от планетите, за да съблазните успеха, така да се каже. Защото Венера ще направи така, че да привлече желаното, а Нептун ще ви даде увереността да го управлявате. Неслучайно казах, че ще сте магнетични – наистина ще дърпате с невидима сила към вас това, което поискате. Значи какво ви остава за сряда? Да внимавате какво си пожелавате, защото ще го получите….

В четвъртък се срещат Слънце и Сатурн и това може да ви донесе усещане, че имате твърде много задачи и твърде малко време. А и като нищо може да се окаже не просто усещане, а и самата истина. Ако се успокоите и не се поддадете на паника или тревожност, Сатурн ще ви помогне да приоритизирате задачите си. Другото, за което би ви помогнал Сатурн и си струва да му отделите внимание, е разчистването и подреждането на пространствата около вас. Помислете, дали да не направите едно освобождаване от стари вещи през уикенда. Освежаващо е. А и трябва да направите място за подаръците за рождения си ден, нали?

В неделя влизаме във вашия рожденически сезон! Вълнувате ли се? Според мен си е вълнуващо, защото идва личната ви нова година. През четирите седмици, в които Слънцето ще бъде във вашия знак, най-добре ще е да обръщате внимание на себе си. Удовлетворете нуждите си – починете си малко, освежете визията си, погрижете се за тялото си, подарете си нещо ново, отидете на интересно събитие или място, прочетете хубава книга… Изобщо – дайте на душата си каквото иска, за да се чувства тя свободна да цъфти.

Надя Брайт се занимава с коучинг, обучения по комуникация и стендъп комедия сериозно, а с астрология - за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. Ако искате да ви помогнете да говорите пред публика и да презентирате по-добре – заповядайте на курса ѝ през февруари: https://www.facebook.com/events/904923747362496

А ако пък искате да ви разсмее заповядайте на 14.02 на стендъп комедийно шоу: https://www.facebook.com/events/1006467960766174

 

Последно променена в Вторник, 14 Февруари 2023 08:41

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам