logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 23.01 - 29.01.2023

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 23.01 - 29.01.2023 Фотограф: Ивелина Чолакова #midjourney

 

Автор: Надя Брайт

Овен

В четвъртък Венера ще влезе в Риби до 20 февруари и това ще развихри фантазията ви. Особено в любовен план. От една страна си представям това да ви доведе до щастливо усещане и любов живота. Все пак, ако смесим вашия непоправим оптимизъм и енергията ви да се хвърляте в любовни преживявания с розовия воал, с който Венера в мечтателните Риби ще покрие всичко… тогава си представям само романтика и розови облаци. За късметлиите сред вас, които вече са във връзка с подходящия човек или тъкмо влизат във връзка с такъв – ще бъде точно така и ще влезете много приятен и емоционален период. Останалите Овни да внимават да не идеализират някого или пък, повлияни от фантазията на Рибите, да не объркат някои от сигналите, които получават. Като цяло и необвързаните ще се чувстват добре. Само е хубаво да правите сверка с реалността в любовните ситуации. Тя всъщност сверката с реалността е винаги полезна, независимо от статуса на обвързване…

В неделя Слънце и Марс ще се срещнат и това ще повлияе вашия дом на социални активности. Нещо повече – ще ви повлияе благотворно по отношение на свързването с хора и споделянето на общи интереси. Неделя е подходящ ден да проучите, дали някъде няма група от хора или клуб, с които бихте прекарвали добре час от времето си. Може да се окаже, че някъде се събират и други, които имат вашето хоби или пък искате да членувате в организация с кауза. Вероятно за хора с отворени сърца като вас подобно начинание ще е приятно.

Телец

В четвъртък Венера влиза в Риби и до 20 февруари вие ще сте доста желана компания за събития, купони или просто срещи с приятели. Планетата на любовта ще действа в дома ви на социалните активности и това е нещото, от което ще черпите най-много енергия в този период. Според мен никак не трябва да лишавате другите от присъствието си, ако ви поканят някъде. Да не забравяме, че когато сте в настроение, сте доста приятна и забавна компания. Подбирайте си местата, на които ще ходите, така че да е интересно за вас и да научавате нови неща (от какъвто и да е характер). Просто е възможно, ако го няма този елемент на по-внимателен подбор, да се опитате да откликнете на всяка покана и възможност и да се преуморите. А, както знаем, вие обичате комфорта – няма причина да не си го дадете.

В дома на социалните активности са и технологиите, така че в периода на Венера в Риби ги ползвайте активно, за да създавате нови контакти.

В неделя Марс и Слънцето ще се срещнат и това може да докара птичето на финансовото щастие да ви кацне на рамото. В този ден е възможно да получите неочаквани шансове за печелене на пари или пък да ви дойдат добри идеи как това да стане. Не се подвеждайте, че е неделя и оставете съзнанието си будно на тема пари. Успех!

Близнаци

В четвъртък Венера ще влезе в Риби и вашия дом на приключенията и ще стои там до 20 февруари. Приключенският ви дух ще се изразява предимно в търсене на нови и интересни възможности за работа. Много от вас ще са пълни с идеи в този период и ще са жадни да си ги осъществят. Важно е обаче да канализирате енергията си и да не се опитвате да работите по всичко, което ви хрумва. Другото важно е, ако захванете нещо, да внимавате колко лесно сте склонни да го оставите, заради друго, което изглежда по-голямо и по-привлекателно. Венера в Риби има и фантазьорски аспект, а това в комплект с оптимизма ви може да бъде подвеждащо. Най-доброто, което можете да направите е да ползвате високите си нива на енергия и желание за покоряване на нови върхове и да не забравяте да обмисляте аналитично ходовете си.

В любовта ще искате да се усещате близо до стабилен партньор. Обвързаните, независимо от колко време сте заедно с човека до вас, ще се държат точно по този топъл и мил начин – сякаш се познавате цял живот. Необвързаните ще потърсят компанията на някой, който им дава усещането за сродна душа.

В неделя Марс и Слънцето ще се срещнат и това ще ви направи много откровени. Вие по принцип сте си откровени, но тук говори за някакви крайности вече… Предупреждавам ви в този ден, колкото и добра политика да ви изглежда искреността, просто да мислите два пъти, преди да се изказвате. Нямам предвид, че всяка искреност ще донесе проблеми. Може пък и да е за добро. Просто ви насърчавам да сте премислили възможните резултати, преди да говорите. Успех!

Рак

Готови ли сте за голямото излизане от черупката, Раци? Хайде, нека видя ентусиазъм!

В четвъртък Венера ще влезе в Риби до 20 февруари и това ще енергизира вашия дом на пътешествия и приключения. По принцип не сте от тези, дето мятат две дрешки в куфар и се появяват на летището, затова не вярвам и сега да стане така. Това, което виждам обаче, e, че много Раци ще направят планове за пътувания, ще купят билети и ще организират ваканции. Необвързаните е възможно да срещнат някой от друг град или държава и да влязат във връзка от разстояние.

Дори и в периода на Венера в Риби да не е подходящо да организирате пътувания, не подценявайте приключенските си пориви. Най-малкото – излезте от дома си и се вижте с приятели, излизайте на интересни събития и се разнообразявайте. Повече истински живот, по-малко виртуална реалност и ще усетите как се изпълвате с енергия.

В неделя Марс и Слънцето ще направят благоприятен съюз. За вас това ще се отрази в изостряне на и без това силната ви интуиция. Добре е в този ден да отделите малко време в усамотение, за да не се разсейвате от външния свят. Много възможно е да усетите какво е решението на ситуация, за която се колебаете или пък да получите някое прозрение, дори и да нямате колебания в момента. Няма да ви е за първи път, знаете как е :)

Лъв

Започва много приятен любовен период за вас, Лъвове :) В четвъртък Венера ще влезе в Риби и вашият дом на връзките и ще стои там до 20 февруари. Дотогава вие ще искате да се отдадете на любимия си човек, в случай, че сте обвързани. Романтика, секс, фантазия – това са трите основни неща, които ще давате във връзката си и силно се надявам да получавате достатъчно от същото, за да сте щастливи. Някои от вас може да направят стъпка за по-сериозно обвързване. За необвързаните периодът ще е силен по отношение на успеха във флиртовете и  това колко ще ви харесват околните. По-важното обаче е, че ако не си стоите вкъщи, а сте активни, ще имате много шансове да срещнете някой подходящ обект на чувствата ви. Изобщо – тази Венера в Риби ще ви е добра Венера, така да се каже. Успех!

В неделя Марс и Слънце се срещат и това ще се отрази на дома ви на приятелствата и платоничните отношения. Влиянието ще е в посока, че близки хора може да имат нужда от вас и вашата подкрепа. За вашия знак не е чуждо да помага и да е насреща, така че едва ли ще ви затрудни твърде много. Важното е да пазите себе си и собствения си баланс и да не се натоварвате повече от необходимото, дори и човекът да ви е близък. В крайна сметка – не можете да оправите света (макар и да ви изглежда, че ви е във възможностите).

Дева

В четвъртък Венера ще влезе в Риби и ще ви изкара малко от работния ритъм, в който сезонът на Водолея ви вкара. Спокойно – ще ви изкара от този ритъм за добро. Венера ще влияе на вашия дом на връзките, като тук имам предвид и романтични, и платонични такива. До 20 февруари ще усетите силно свързване както с приятелите си, така и с партньора. Вас ще ви искат и вие ще искате да си прекарвате времето с любимите хора по интересен начин. Добре е да приоритизирате и да слушате себе си къде искате да бъдете, за да не се окаже, че ви дърпат от твърде много посоки. В романтичен план се очакват вечери на свещи и бурни огньове в спалнята. Това важи и за необвързаните, които в този период имат много добри аспекти да срещнат подходящ човек. При вас срещането на подходящия е трудно не защото не ви харесват, а заради високите ви критерии. И сега няма да ви казвам да сваляте изискванията (не дай Боже), но ще ви подскажа, че понякога е добре да погледнем втори път, преди да отрежем някого…

В неделя Марс ще се срещне със Слънцето и това ще ви превключи на работна тема. Но спокойно, нямам предвид, че ще бачкате в неделя :) Имам предвид, че е възможно да ви дойдат чудесни идеи за работата ви и вашето развитие и никак не трябва да ги подценявате. Каквото и да правите в почивния ден, не пропъждайте мислите, които ви идват за професионалното ви занимание, може да се окажат много ценни.

Везни

Везни, предстои ви да се гмурнете в морето на грижата за здравето и духа и да излезете по-красиви, мъдри и добри от сега (ако въобще е възможно). Това ще се случи благодарение на смяната на позицията на Венера, която в четвъртък влиза в Риби и ще е там до 20 февруари. Дотогава ще видим много представители на вашия знак с йога постелки на гръб, смутита в ръка или пък на джогинг в парка. Разбира се, представителите на вашия знак едва ли ще се отдадат на самотни занимания, дори и когато се отнася за тяхното здраве. Повечето Везни ще увлекат приятели и близки в своите активности. Като нищо пък и да станете уелнес гуру, знае ли човек…

В неделя Слънце и Марс ще се срещнат в експлозивна за вас среща. Спокойно – ще бъде експлозивна в добрия смисъл. Слънцето е във вашия дом на страстта, а Марс е в дома ви на приключенията. Схванахте ли вече картинката? Огън и по-голям огън ще разпалват страстите и желанието за приключения… Преди да кажа хубавите неща – да пусна едно леко предупреждение да се внимава с откровеността в разговорите, за да не засегнете някого. Иначе - обвързаните от вас да грабват половинката за ръка и да се отправят на романтично приключение по техен вкус. За необвързаните този ден е силно подходящ за намиране на човекА. Но няма да стане, ако си стоите у вас по халат. Нагласете се, пригладете перчема и излезте навън, да видите свят и света да види вас.

Скорпион

Тъкмо сте влезли в ролята на домошари с книга в ръка и топли чехли и хоп! - Венера се мести в знака на Риби в четвъртък. Играта се обръща и влизате в роля, в която се чувствате по-комфортно. От четвъртък до 20 февруари, от където вие минете – автоматично ще става червен килим. Просто тази Венера много силно ще влияе във вашия дом на слава, романтика и гламур, това е. На ваше място бих се огледала за бляскави събития, на които има възможност да срещнете интересни хора, а и те да срещнат вас. Не пропускайте възможност за забавления, както и да застанете под светлините на прожектора. Все някаква полза ще има от всичко това – нови възможности в професионален план, нови флиртове за необвързаните или просто добре прекарано време. Хайде, вадете пайетите от гардероба и се пускайте!

В неделя Марс и Слънцето ще се срещнат и ще ви повлияят много добре по отношение на свързването ви с хората. Ако имате човек в живота си, с когото бихте искали да установите по-дълбока връзка, независимо дали от любовен или платоничен характер – неделя е подходящ ден да го потърсите. Също – доста силна ще бъде и енергията ви за съблазняване, като „съблазняване“ тук има много широк смисъл. Използвайте принципите на закона на привличането и „повикайте“ това, което искате да ви се случи. Успех!

Стрелец

Така както във времето на Водолея станахте по-социални, така Венера ще влезе в Риби в четвъртък и ще промени тази тенденция. До 20 февруари много от вас ще станат нещо като домошари. Казвам „нещо като“, защото едва ли Стрелец може да стане истински домошар. Но все пак има някои аспекти на ползването на дома като крепост, които ще ви харесат. Например – никак не ви е излишно да си починете и да се заредите с енергия вкъщи. Спокойно прекараното време може да ви изчисти съзнанието и да ви отвори пространство за нови идеи, което вие много обичате. Доста от вас ще се отдадат на подреждане и изчистване на дома си и работното място от стари и ненужни неща. Това е доста добра инициатива и бих ви посъветвала, дори да не ви се занимава много, да ползвате тази Венера, за да го свършите.

Разбира се, съвсем възможно е много от вас да гледат на седенето вкъщи, като повод за организация на домашни партита и всъщност това е много добра гледна точка. Можете да съчетаете приятното с приятното и да се забавлявате с приятели, наслаждавайки се на уюта на дома си.

В неделя Марс ще се срещне със Слънцето и тази среща ще ви повлияе на откровеността. Тоест – принципно високите ѝ нива ще хвръкнат до небето. Ако имате нужда нещо да кажете, но се потискате, вероятно в неделя ще се освободите от този товар. Хубаво е да премислите предварително какво ви тежи или къде има риск да избухнете и да не оставяте нещата съвсем на импулсите си. Заради последствията, не за друго… От друга страна – то пък и близките ви трябва да свикват да ги чуват нещата, какво? А далечните – да се оправят.

Козирог

Изглежда е възможно да имате всичко, Козирози! Докато сме в сезона на Водолея вие много давате газ на работата и сте устремени към осъществяването на проектите си. Това е супер, важното е да внимавате да не се преуморите. Хубава добавка към това ще ви даде Венера, която в четвъртък влиза в Риби и ще стои там до 20 февруари. Влиянията на планетата на любовта върху вас ще са в две посоки. Първата е, че ще можете по-лесно да осъществявате колаборации и съдружия, както и да работите в екип. Това ще помогне много на професионалните ви планове, защото винаги се върши повече, ако не работиш сам.

Другото хубаво, което Венера ще ви донесе, е късмет в любовта. Независимо дали сте обвързани отдавна или отскоро, или в момента търсите своя човек – имате аспекти за най-благоприятни развития. Само трябва да отворите очите си, за да видите и сърцата си, за да преживеете – хубавото ви чака.

В неделя Марс и Слънце ще се срещнат, като двете небесни тела влияят на професионални и финансовия ви сектор. Тъй като срещата е огнена и експлозивна, вероятно е да усетите силен порив да се хвърлите в някой проект. По-скоро не се хвърляйте, а си дайте време за преглеждане на детайлите. Просто този огнен съюз може да ви даде повече оптимизъм от здравословното. Но с вглеждане в подробностите, всичко ще бъде наред, Кзоирози!

Водолей

Доста сте в силата си, мили Водолеи – все пак Слънцето отскоро е във вашия знак. Идвам с още по-добри новини за вас. В четвъртък Венера влиза в Риби и планира да стои там до 20 февруари. През това време вашето мото ще бъде „лукс и пари“. Ще искате да се глезите и да се грижите за себе си, като си купувате неща. Но ще искате и да изкарвате пари и нюхът ви за добри финансови възможности ще се изостри. В този период много Водолеи ще сте съсредоточени в темата за оборота на парите – как влизат при вас и накъде ги насочвате вие. Възможно е това да доведе до решения свързани с професионалния ви път или нещо такова. Важното е периода на Венера – планетата на любовта, естетиката и изобилието да не забравяте да поставяте себе си и насладата на първо място. Звучи малко декадентско, но ми се струва, че е точно на място за комбинацията Венера в Риби и вашата по-скоро екстравагантна персона.

В неделя Марс и Слънцето ще се срещнат и ще запалят огъня на любовта и страстта у вас. В зависимост от това какъв ви е статусът са възможни множество развития. За обвързаните току виж се възродил огън, който да увлече и половинката ви в незабравим момент на страст и отдаване. Необвързаните може да набележат някого и да го посочат за своя човек (и твърде вероятно да усетят взаимност). Изобщо – доста интересен и вълнуващ ден ви се очертава, скъпи Водолеи :)

Риби

Докато сме в сезона на Водолея и още не сме започнали да палим свещички по вашите торти, вие сте по-скоро меланхолични и преработващи емоциите си от последната година, Риби. Обаче това състояние ще бъде разбутано от Венера, която в четвъртък влиза във вашия знак. И то – ще бъде разбутано за добро. Венера ще бъде в Риби до 20 февруари и това е период, в който вие ще излъчвате мега силен сексапил магнетизъм. Изобщо не хабете това време, за да си седите вкъщи. Особено ако сте необвързани. То, честно казано – ако сте необвързани, няма и да ви свърта у вас… използвайте влиянието на Венера върху вас във всички посоки. Организирайте си приятни преживявания с половинката, ако имате такава. Съвсем възможно е да си сътворите незабравими спомени, които не са за разказване… Ако сте необвързани – не се свенете да използвате чара си, но се вглеждайте внимателно кого сте уловили. При наличието на много желаещи понякога трудно забелязваме най-добрия. Също влиянието на Венера може да ви помогне и в работата. Ако искате да привлечете нови партньори или пък да убедите шефа си в нещо – припомнете си, че думата „съблазняване“ има широк смисъл и не се използва само в сексуален контекст.

В неделя Марс и Слънце се срещат и това много ще повлияе на вътрешните ви емоции. Някои от вас може да получат някакво просветление по даден въпрос, да видят нещо или някой от неочакван ъгъл. Други може да влязат в лек конфликт, свързан с техните разбирания и усещането, че някой се опитва да стои срещу тях. Внимавайте за дрязги у дома. Вероятно ако има нещо подобно, причината ще се крие в недобра комуникация, а не в истински проблем. Не приемайте нещата крайно или че някой е тръгнал срещу вас. Гледайте си живота и да сте добре, не ви е нужно да се карате с когото и да е. Всичко ще бъде наред. 

Надя Брайт се занимава с психология, коучинг, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. Можете да я гледате на живо във вторник, 24.01 ето тук. 

Последно променена в Понеделник, 30 Януари 2023 10:07

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам