logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 16.01 - 22.01.2023

Овен

Надявам се да сте готови за скок, Овни, защото планетите тази седмица идват за вас с тъкмо такава възможност!

Първо, в сряда, Меркурий ще спре да се върти ретроградно и ще отвори пред вас поле за развитие. Ако през последните седмици или месеци сте работили над нещо, ако искате повишение или пък планирате да разширите дейността си – след сряда действайте по въпроса. Ръцете ви са развързани, копитцата ви парят – вие сте на ход! Разбира се, ако нямате подготовка за изкачване на ново стъпало, може би е по-добре да не предприемате непосредствени действия. Но използвайте изчистеното влияние на Меркурий, за да започнете подготовката си за улавяне на нов шанс.

В петък влизаме в знака на Водолея и в следващите четири седмици вие ще усетите доста буквално неговото влияние. Водолеят е знак на иновациите и технологиите. Добре е да погледнете какво в живота ви може да бъде подобрено в този аспект. От наглед дребни неща като купуване на нов компютър или телефон, до въвеждане на промени в начина ви на работа с ползване на повече технологии или дори инвестиция в технологичен проект.

Другото влияние на Водолея е свързано с дейности, които имат обществен ефект. Т.нар. активизъм може да бъде вашето нещо, докато сме в този период. Независимо дали на локално ниво или в някой по-мащабен проект, вероятно ще почувствате удовлетворение, ако вложите енергия и умения в нещо, което може да подобри живота на други хора или средата и качеството на живот около вас. Може би вече дори ви се е завъртяла някоя идея, която сте отхвърлили – дайте ѝ още един шанс.

В неделя планетата на революциите Уран ще спре петмесечния си ретрограден период и ще се завърти в правилна посока в Телец. В предстоящите седем месеца ще можете да оберете плодовете от труда, който сте положили досега. Но не само това – Уран ще ви отвори възможности за ново развитие, стига да искате такова. Тази планета покровителства промените, разчупването на статуквото и смяната на перспективата. Може би ще се захванете с нещо напълно ново за вас и, което е още по-добре – възможно е това ново нещо да е много успешно.

Телец

Много разчупен хороскоп, Телци! Заредете се с енергия, промените идват!

На първо място, когато в сряда Меркурий спре да се върти ретроградно и ви освободи от смущенията в комуникацията и плановете, които донесе, ще почувствате желание за пътуване. Силно се надявам да имате възможност да удовлетворите това желание. Помислете по въпроса и вижте дали пък не бихте могли да си създадете сами необходимите условия за реализация. Особено удовлетворение ще ви донесе пътуване, което е не просто свързано с интересна дестинация, а с вашето желание за духовно развитие. Отидете някъде, където душата ви ще направи „клик“ и ще усетите нещо, което търсите (вие си знаете какво е то).

В петък влизаме в знака на Водолея и в следващите четири седмици ще имате много благоприятни влияния, свързани с професионалното ви развитие. Очаква се прилив на енергия и на мотивация за постигане на цели в кариерата ви. Добре е да канализирате тази енергия, за да не се хвърлите в много начинания едновременно и накрая да му изпуснете края. Имате добри аспекти за нов проект или дори нов бизнес. Особено ще ви върви, ако от време на време се допитвате до други хора и работите в екип. По-скоро ваша е водещата роля, но гледайте да не сте в положение „и сам войнът е войн“. Тези от вас, които искат повишение, може да го заявят именно във водолейския период.

В неделя Уран, който беше ретрограден пет месеца в Телец, ще се завърти в правилната посока и ще продължи да действа от вашия знак. Уран е планета на революциите, на промените, на смяната на перспективата. В следващите седем месеца помислете над това – дали може да погледнете различните аспекти на живота си от друг ъгъл и да намерите някакъв нов подход. Не защото е задължително да променяте нещо, а защото може би различната гледна точка ще ви донесе някаква полза. Да си стабилен не означава да си винаги един и същ, както и да се променяш не означава да си неустойчив. Напротив – гъвкавостта на промяната ни прави по-ресурсни и способни на развитие. Успех, Телци!

Близнаци

Близнаци, започвам с добри новини! А още по-хубавото е, че докрая ще продължа с тях. Започвам едно по едно. В сряда вашият повелител Меркурий ще спре да се върти ретроградно, което означава, че ще спре да ви разбърква мислите и най-вече – чувствата. Ако сте имали някакви терзания, свързани с любовта и връзката ви през последните три седмици, сега се очаква да се отървете от тях и да продължите с по-леко сърце. Разбира се, какво ще правите с това леко сърце и какво ще търсите за него, все така, си остава ваша работа.

В петък влизаме в сезона на Водолея и вашият кръгозор и желание за обикаляне и изучаване на света рязко ще се разшири. Много Близнаци ще погледнат към далечни дестинации и искрено се надявам да можете да реализирате мечтаното пътешествие. С типичния си любознателен дух и весел нрав, ще научите и преживеете много, където и да отидете. Само мога да завиждам на спътниците, които ще изберете за реализиране на пътуванията си.

Ще ви се отрази добре и да започнете да учите нещо ново. Дори не е задължително да е пряко свързано с настоящите ви професионални занимания. Просто съзнанието ви е жадно за повече и нова информация. Ще намерите как да произведете полза за себе си и околните от всичко научено. Вие много добре можете да трансформирате това, което получавате, в подобрение на живота и средата си.

В неделя планетата бунтовник Уран спира да е ретроградна след пет месеца обратно въртене. В следващите седем месеца курсът ѝ ще бъде правилен и ще бъде в знака на Телец. За вас този период е благоприятен за свързване с духовната ви страна, и учене на неща, които са свързани с разбирането на живота, хората и света. Някои от вас може да залитнат по езотерика. Вярвам, че ще успеете да намерите баланс между концептуалното и практическото и да извлечете полза от този период.

Рак

Всичко ще бъде наред, Раци! Ама наистина тоя път… В сряда Меркурий ще приключи с ретроградния си период и малко ще ви се успокоят сърцето и съзнанието. За тези от вас, които получиха странни знаци от Вселената във връзка с любовните си чувства (или пък по-лошо – странни обаждания от бившите си), мога да кажа, че сега ще ви се подредят вижданията за живота и бъдещето. Разбира се, това няма да стане с магическа пръчка – ще трябва сами да си го измислите и да вземете решения. Важното обаче е, че ще можете да разсъждавате фокусирано, без излишни смущения в честотите.

В петък Слънцето ще премине в знака на Водолея и това отново ще повлияе на връзките ви. И то – в частта с еротиката и секса. Ще възприемете игривата енергия на Водолея и, смея да кажа – много ще ви хареса. При необвързаните Раци може да се забележи ново припламване на искри към някой обект… А при обвързаните ще стане както си го направите :) Имате четири седмици на сладострастие, не ги пропилявайте и се забавлявайте!

Другото влияние, което вероятно ще усетите във водолейския период е желанието за семеен уют и самовглъбение. Явно в едната част от времето ще бъдете кротки Рачета с книга и топло одеяло на дивана, а в другата – безсрамни съблазнители. Супер звучи, само предупредете партньора си, ако имате такъв, за да не се чуди на каква въртележка се е качил…

В неделя Уран спира да е ретрограден. Вече пет месеца тази иначе симпатична планета ви поставя препятствия по отношение на екипната работа и работата с технологии. Е, тези препятствия падат сега и ако имате някакви работни планове – най-добре давайте пълен напред в осъществяването им, защото вече нещата зависят от вас. Желая успех!

Лъв

Връщате се към типичното си жизнено състояние, Лъвове – бодри, енергични и пъргави. В сряда Меркурий спира да е ретрограден и тази лека флегматичност, която беше обзела много от вас в последните четири седмици, ще се изпари. Много Лъвове ще нахлузят маратонките и спортните екипи и ще влязат във форма за норматив. По-важното обаче е, че ще чувствате и ума си освежен и ще имате апетит за живот. Бихте могли да постигнете много от целите си, ако го пожелаете и впрегнете кипящата си енергия в систематични усилия. Зная, че можете да правите нещата с лекота, както зная и какво старание стои зад това. Е, сега поне Меркурий няма да стои на пътя към целите ви и светофарите светят зелено пред вас.

В петък влизаме в сезона на Водолея и в следващите четири седмици за вас на преден план ще са партньорствата ви. В професионален план имате добри аспекти за работа в колаборация, както и за нови съдружия. В общи линии, в този период накъдето и да се обърнете, ще срещате желаещи да работят с вас. Гледайте да избирате партньорите си критично, а не с типичната си широкоскроеност все пак.

Периодът на Водолея ще ви се отрази и в любовен план. Тези от вас, които вече имат връзка с избраника на сърцето си ще прекарат много качествено време със своя човек и това ще ви зареди положително. Направо да си го кажем – ще бъдете щастливи. На необвързаните мога да препоръчам да се огледат добре около себе си за подходящият човек, защото периодът е благоприятен за намиране на партньор. Може да ползвате и технологиите за тази цел – Водолеят им е пръв приятел и вероятно това ще ви донесе късмет.

В неделя Уран спира да е ретрограден и в следващите седем месеца ще бъде в знака на Телец. За вас влиянието ще е по отношение на работата и как постигате успех в нея. Искането на мнение и съдействие от външни хора – ментори, нови партньори и др. подобни ще е във ваша полза. Тоест – търсете хора, които са опитни в това, което правите и когато разговаряте с тях, наблягайте на изслушването.

Дева

Хороскопът ви за тази седмица започва добре и завършва добре, Деви! Надявам се да сте готови да приемете благоприятните развития с отворени обятия.

Първо, в сряда, Меркурий ще спре да е ретрограден и ще започне да влияе много добре на вашия дом на романтика, флиртове и слава. До 11 февруари не пропускайте всяка възможност да се разходите по червен килим – в буквален и преносен смисъл. Вашият знак ще има възможност да заблести там, където си поиска. За някои от вас това означава да впечатлят много хора, за други – да впечатлят един конкретен човек, а за трети – да получат признание в работата си. Благоприятните влияние тези неща да се случат са налице, от вас зависи да се появите на правилното място в правилното време и да разпръснете чар и харизма. Както и от вас зависи как ще оползотворите доброто впечатление, което сте направили, разбира се.

В петък влизаме в сезона на Водолей и това отваря за вас сериозна страница по отношение на грижата за себе си. Не става дума просто да си купите фитнес карта или пък да добавите повече спанак в смутито. Става дума за сериозно стратегическо планиране на това как през годината да живеете така, че да сте здрави и щастливи. Разбира се – не всичко зависи от вас, но в частта с ежедневните навици има много неща, които са във ваши ръце. И понеже тази тема за никого не е лесна, предвид всички задължения, които имаме (и предвид това, че вие искате да си изпълните всичките задачи), не е лошо да ползвате подкрепата на Слънцето във Водолей и да си подготвите добре нещата. Може да увлечете и други хора в плановете си за по-здравословен живот, ако мислите, че това ще ви помогне и ще се чувствате по-добре. Само не разчитайте на външни фактори за мотивация, а впрегнете собствените си сили.

В неделя планетата на революциите Уран също ще спре да се върти ретроградно и в следващите седем месеца ще е все така в знака на Телец. Тази планета винаги ни предизвиква да променим нещо и да погледнем нещата от друг ъгъл. Във вашия случай влиянието ще е върху това как се свързвате с хората. Може би трябва да се настроите по-лежерно и да се опитате да показвате повече от истинската си същност през този период, отколкото от това, което искате да проектирате пред другите. Вие сте ценни точно такива, каквито сте и мисля, че ако покажете автентичното си Аз, то ще бъде оценено по достойнство и това ще ви донесе чувство на освобождение.

Везни

Хороскопът ви идва с добри възможности, Везни, обаче всичките ще трябва да си ги изработите. Пак е нещо и то – не е малко, ако питате мен.

Започваме с това, че Меркурий ще спре да се върти ретроградно в сряда. По време на ретроградния период на планетата на комуникациите много от вас може да са срещнали проблеми от домашен характер. Например, възможно е да сте обмисляли смяна на жилището, да сте имали някакви разногласия с роднини или с хората, с които живеете. Сега, когато Меркурий се завърти в правилната посока, ще можете по-спокойно да решите възникналите проблеми и да си отдъхнете. И не само – ще можете да направите промени, от които реално да се почувствате по-добре. От вас зависи какви ще са промените, планетите няма да ви пречат, имате зелена светлина.

В петък влизаме в сезона на Водолея и в следващите четири седмици за вас любовта ще е приоритет. За обвързаните на първо място ще седи възможността да решат скрити или явни конфликти с половинката си, което наистина ще изпълни сърцето ви с щастие. Веднъж, когато изчистите каквото ви тежи, ще можете да влезете в романтичното си амплоа и да се радвате на живота си и любовта в него. За някои от вас може дори да излезе въпроса за преминаване на следващо ниво във връзката ви. Подозирам, че в главите на много Везни ще се завъртят образи на годежни пръстени, сватби или еднакви ключове за ново жилище.

Необвързаните ще направят добре, ако разширят периметъра на търсене. Нямам предвид само буквално, макар и това може би да свърши някаква работа. В периода на свободомислещия Водолей ще ви помогне, ако разчупите малко собствените си стереотипи за партньора, когото търсите. Не залагайте само на един тип човек или пък на определи начини за намирането на потенциални партньори. Ако сте се фиксирали върху някого, с когото нещата не се получават, позволете си да погледнете и други хора, освен него. Също така – ще помогне ако споделите с приятел как вървят нещата в любовен план и чуете някакво мнение или съвет.

В неделя Уран, който е планетата на революциите, спира да е ретрограден и в следващите седем месеца ще бъде в знака на Телец. Това за вас е период, в който ще откриете нови възможности, ако се предизвиквате да променяте перспективата, от която гледате на нещата. За каквото и да става дума – работа или личен живот, търсете нови подходи към ситуацията и се опитвайте да бъдете креативни в решаването на проблеми. Не само, че е полезно за мозъка, а и вероятно ще постигнете успех, именно по неконвенционален начин.

Скорпион

Такааа, Скорпиони… В сряда излизаме от ретроградния Меркурий и е време да преброите оцелелите в близкото си обкръжение. Силно възможно е в последните три седмици, докато планетата на комуникациите се въртеше наобратно, да сте отрязали доста хора. Вероятно някои са заслужили това отношение, а други може да ги освободите вече от карцера на игнора и да се сдобрите с тях. Просто вече ще ви е по-лесно да общувате и търпението ви (за което малко хора си дават сметка, но аз знам, че е там), ще се възвърне.

Като цяло това е добра подготовка за влизането на Слънцето във Водолей в петък. В четирите седмици на водолейския сезон много от вас ще имат желание хем да си стоят вкъщи, хем да се виждат с хора и да се забавляват. Значи каква е очакваната комбинация? Много партита в скорпионски домове… Разбира се, като казвам „партита“ нямам предвид обезателно купони. Може да организирате просто забавни вечери с приятни за вас хора. Експериментиране с различни кулинарни предизвикателства, бордови игри, домашно кино и други такива ще са добре дошли за вас. Определено ще бъдете фокусирани върху прекарване на време у дома си, но това не означава, че ще искате да се изолирате. Помислете за повече работа хоум офис, ако имате тази възможност. Твърде вероятно е да се чувствате много по-комфортно така по времето на Водолея. Оставането вкъщи неизменно повдига и темата за личните граници, защото все пак домът е нашата лична крепост. Затова, колкото и да сте се смирили след края на ретроградния Меркурий, все така ще има някои хора, които няма да ви е приятно да допускате близо до вас. Правете каквото трябва, за да се чувствате комфортно, без угризения.

В неделя бунтовната планета Уран също ще спре ретроградния си ход, който беше доста дълъг – цели пет месеца. В следващите седем месеца може би отношението ви към любовните връзки ще се промени малко. Ще станете по-склонни да давате пространство на партньора си, както и да искате такова за себе си. Възможно е много Скорпиони да намалят интензитета на комуникация с партньора, без това да промени силата на любовта и здравината на връзката. Просто малко взаимно даване на въздух, това е.

Стрелец

Започвам направо, защото нося добри новини за парите ви, Стрелци! В сряда Меркурий спира да е ретрограден и да ви слага спънки и препятствия в желанието ви да увеличите приходите си или да спестявате. Бях ви посъветвала през декември да внимавате с харчовете, надявам се всичко да е било наред. Сега ще можете малко по малко да се отпуснете и да се почувствате по-стабилни финансово. Разбира се – Меркурий няма да ви напълни банковата сметка, това вие ще трябва да направите. Нямам особени притеснения, защото знам, че вашият знак умее да изкарва пари. Добре е да бъдете последователни в осъществяването на плана си и да не се отпускате изведнъж. Но като цяло – нещата се подреждат благоприятно за вас.

В петък влизаме в сезона на Водолея. Предстоят ви четири седмици, в които особено ще ви върви в комуникацията с другите, екипната работа и общите проекти. Оглеждайте внимателно всяко предложение за работа в партньорство, защото може да се окаже, че крие много добри шансове за печалба. През този период имате благоприятни аспекти за развиване на ново занимание, което може да ви донесе допълнителни доходи. Особено за тези от вас, които имат творческа насоченост или пък сега им хрумва да развият някакъв свой талант, сезонът на Водолея ще е изпълнен с възможности за изява.

В неделя революционният Уран спира да се върти ретроградно. И за вашия знак предстои седеммесечен период, в който ще успявате, ако бъдете систематични и последователни. Знам, че за много от вас да извършват добре предначертани и често еднакви действия звучи почти като затвор за душата. Но знам също така, че умеете да си поставяте дългосрочни цели. Затова приемете го по този начин  – ако в следващите седем месеца сте дисциплинирани и вървите устойчиво по избран от вас път, ще постигнете резултати, които ще компенсират скуката на рутината. Желая успех, Стрелци!

Козирог

Бързам с добрата новина, че този гнет, на който ретроградният Меркурий ви подлагаше, приключва в сряда, когато планетата на комуникациите ще се завърти в правилната посока. Меркурий е във вашия знак и затова ретроградността му се отрази най-много на вас. Сега вече ще можете да се отърсите от колебанията, които ви мъчиха, както и от проблемите в общуването ви с другите и да видите ясно посоката си напред. За вас ясната отправна точка винаги е била много важна не само, за да вървите напред, а и за да се чувствате в душевен комфорт. На ваше място не бих губила време и бих поработила над стратегията си за 2023г., веднага след сряда.

В петък влизаме в сезона на Водолея и за вас това идва с налагане на по-строга дисциплина във връзка с финансите. Докато траят вашите рождени дни, вие имате благоприятни влияния в зоната на парите. С преместването на Слънцето във Водолей обаче, ще трябва да започнете да внимавате дали не харчите повече, отколкото изкарвате. Нямате аспекти за загуби или нещо такова, но при всички положения е по-добре да не се поддавате на лекотата, с която Водолеят гледа на екселската таблица с бюджетите си. Бъдете стриктни и внимателни в следващите четири седмици и ще избегнете куршума.

Хубавото на водолейския сезон е, че ще ви донесе и много възможности за успех. Най-добре е да седнете и да помислите как може да трансформирате това, което правите, така че да ви носи повече приходи. Може и да измислите нещо ново, разбира се. Но все пак – не пропускайте да разгледате възможностите, които вече съществуващите ви дейности крият.

В неделя бунтовната планета Уран спира да е ретроградна, след пет месеца обратно въртене. В следващите седем месеца ще ви направи някак по-блестящи, харизматични и отворени за живот. Имате предпоставки да впечатлявате много навсякъде, където отидете, стига да го пожелаете. За тези от вас, които имат такива пориви, ще кажа, че много ще ви върви във флиртовете… Накратко казано – ще завъртите доста глави, ползвайте влиянието си разумно, Козирози!

Водолей

Животът ви ще ври и кипи, Водолеи и само от вас зависи в какво ще забъркате във врящата смес. Започвам с добрата новина, че в сряда Меркурий ще спре да е ретрограден. При вас влиянието на обратното въртене се изразяваше в известно объркване и неясноти какво точно искате, както и в каква посока желаете да поемете. Това вероятно не е било така, защото сте нерешителни, а защото сте имали много идеи, които да се прескачат в главата ви и това е затруднило избора. Е, настъпва време, в което излишни смущения от планетите няма да имате и ще поемете в желаната от вас посока. Не губете време, не пестете усилия, а се насочете към желаните цели. Комбинацията от вашия рожденически сезон и правилния курс на планетата на комуникацията ви дава много добри предпоставки да популяризирате и промотирате своята работа. Смело излизайте на сцената на живота, Водолеи!

От петък започвате да ни черпите с торта и това е чудесно. В следващите четири седмици за представителите на вашия знак ще е най-добре да се фокусират върху себе си. Мислете за своите приоритети, своите цели и за това как искате да подредите живота си, така че вие да сте добре. За общителен знак като вашия това няма да е супер лесно… Обичате да сте сред хора, да участвате в мероприятия, а и много от вас сигурно ще вдигнат щури купони за рождения си ден. Не е лошо това, просто внимавайте да не ви разсее от собствените ви цели.

Водолейският управител Уран ще спре да се върти ретроградно тази неделя. В последните пет месеца ретроградността на тази планета ви действаше малко успиващо… Ако сте имали някакви вътрешни тревоги, възможно е да сте ги пренебрегвали и да сте чакали да отминат от само себе си. Сега обаче тези фрустрации ще се отпушат и ще се наложи да си ги преработите. Макар и да е трудоемко, това всъщност е добре, защото ще ви даде шанс да подредите вътрешния си свят и да израснете от този процес. Значи положението „нова година – нов аз“ за вас започва сега. Успех, Водолеи!

Риби

Предстои ви много благотворен период, Риби!

На първо място, в сряда, Меркурий спира да се върти ретроградно. В последните четири седмици обратното въртене на планетата на комуникациите ви пречеше да преценявате хората около себе си и най-вече – кой наистина заслужава да ви е приятел. Имаше много объркани сигнали в последно време, а вие нито обичате да взимате прибързани решения, нито пък обичате много да търпите, ако нещо ви причинява дискомфорт. Сега смущенията по линията ще изчезнат и вие ще можете с присъщата си лекота да подредите приятелския си кръг така, че да се чувствате сигурни, а и да ви е приятно да си прекарвате времето с избраните хора.

В петък Слънцето влиза в знака на Водолея и в следващите четири седмици на вас ще ви се пътува. Но желанията ви по-скоро ще са свързани със спокойни ваканции, в които да напълните очите си с красота, да ви е лежерно и щастливо. Какво да ви кажа – изберете си някое място с красиви гледки и възможности за приятни занимания и стягайте куфарите… Обикновено желанието за пътуване е свързано и с желание за разширяване на съзнанието с учене или започване на нови хобита и подобни занимания. В периода на Водолея за вас ще е добре, ако се обърнете към някакви духовни практики, които успокояват ума и балансират емоционалното състояние. Просто имате нужда от презареждане и силно се надявам да си дадете време и пространство за това.

И, както знаем – за да приемем нови неща в живота си, трябва да се разделим с някои от старите. Сезонът на Водолея за вас е подходящ да се разделите с ненужния багаж в буквален и преносен смисъл. Някои Риби ще имат нужда да разчистят гардероба си от стари дрехи, а други ще имат нужда да разкарат скелетите от гардероба… Направете каквото трябва, за да ви стане леко на душата.

В неделя планетата на революциите Уран ще излезе от петмесечен ретрограден период. В следващите седем месеца силата ви ще е в подобряване на средата ви за живеене в локален план. Някои от вас може да се нагърбят с проект за облагородяване на квартала си, други да се включат в местни организации, а трети да привлекат хората, които живеят наоколо за своя кауза. С каквото и да се заемете, вярвам, че ще има добър резултат и че всички ще са доволни да работят с вас. Успех, Риби! 

Овен

Надявам се да сте готови за скок, Овни, защото планетите тази седмица идват за вас с тъкмо такава възможност!

Първо, в сряда, Меркурий ще спре да се върти ретроградно и ще отвори пред вас поле за развитие. Ако през последните седмици или месеци сте работили над нещо, ако искате повишение или пък планирате да разширите дейността си – след сряда действайте по въпроса. Ръцете ви са развързани, копитцата ви парят – вие сте на ход! Разбира се, ако нямате подготовка за изкачване на ново стъпало, може би е по-добре да не предприемате непосредствени действия. Но използвайте изчистеното влияние на Меркурий, за да започнете подготовката си за улавяне на нов шанс.

В петък влизаме в знака на Водолея и в следващите четири седмици вие ще усетите доста буквално неговото влияние. Водолеят е знак на иновациите и технологиите. Добре е да погледнете какво в живота ви може да бъде подобрено в този аспект. От наглед дребни неща като купуване на нов компютър или телефон, до въвеждане на промени в начина ви на работа с ползване на повече технологии или дори инвестиция в технологичен проект.

Другото влияние на Водолея е свързано с дейности, които имат обществен ефект. Т.нар. активизъм може да бъде вашето нещо, докато сме в този период. Независимо дали на локално ниво или в някой по-мащабен проект, вероятно ще почувствате удовлетворение, ако вложите енергия и умения в нещо, което може да подобри живота на други хора или средата и качеството на живот около вас. Може би вече дори ви се е завъртяла някоя идея, която сте отхвърлили – дайте ѝ още един шанс.

В неделя планетата на революциите Уран ще спре петмесечния си ретрограден период и ще се завърти в правилна посока в Телец. В предстоящите седем месеца ще можете да оберете плодовете от труда, който сте положили досега. Но не само това – Уран ще ви отвори възможности за ново развитие, стига да искате такова. Тази планета покровителства промените, разчупването на статуквото и смяната на перспективата. Може би ще се захванете с нещо напълно ново за вас и, което е още по-добре – възможно е това ново нещо да е много успешно.

Телец

Много разчупен хороскоп, Телци! Заредете се с енергия, промените идват!

На първо място, когато в сряда Меркурий спре да се върти ретроградно и ви освободи от смущенията в комуникацията и плановете, които донесе, ще почувствате желание за пътуване. Силно се надявам да имате възможност да удовлетворите това желание. Помислете по въпроса и вижте дали пък не бихте могли да си създадете сами необходимите условия за реализация. Особено удовлетворение ще ви донесе пътуване, което е не просто свързано с интересна дестинация, а с вашето желание за духовно развитие. Отидете някъде, където душата ви ще направи „клик“ и ще усетите нещо, което търсите (вие си знаете какво е то).

В петък влизаме в знака на Водолея и в следващите четири седмици ще имате много благоприятни влияния, свързани с професионалното ви развитие. Очаква се прилив на енергия и на мотивация за постигане на цели в кариерата ви. Добре е да канализирате тази енергия, за да не се хвърлите в много начинания едновременно и накрая да му изпуснете края. Имате добри аспекти за нов проект или дори нов бизнес. Особено ще ви върви, ако от време на време се допитвате до други хора и работите в екип. По-скоро ваша е водещата роля, но гледайте да не сте в положение „и сам войнът е войн“. Тези от вас, които искат повишение, може да го заявят именно във водолейския период.

В неделя Уран, който беше ретрограден пет месеца в Телец, ще се завърти в правилната посока и ще продължи да действа от вашия знак. Уран е планета на революциите, на промените, на смяната на перспективата. В следващите седем месеца помислете над това – дали може да погледнете различните аспекти на живота си от друг ъгъл и да намерите някакъв нов подход. Не защото е задължително да променяте нещо, а защото може би различната гледна точка ще ви донесе някаква полза. Да си стабилен не означава да си винаги един и същ, както и да се променяш не означава да си неустойчив. Напротив – гъвкавостта на промяната ни прави по-ресурсни и способни на развитие. Успех, Телци!

Близнаци

Близнаци, започвам с добри новини! А още по-хубавото е, че докрая ще продължа с тях. Започвам едно по едно. В сряда вашият повелител Меркурий ще спре да се върти ретроградно, което означава, че ще спре да ви разбърква мислите и най-вече – чувствата. Ако сте имали някакви терзания, свързани с любовта и връзката ви през последните три седмици, сега се очаква да се отървете от тях и да продължите с по-леко сърце. Разбира се, какво ще правите с това леко сърце и какво ще търсите за него, все така, си остава ваша работа.

В петък влизаме в сезона на Водолея и вашият кръгозор и желание за обикаляне и изучаване на света рязко ще се разшири. Много Близнаци ще погледнат към далечни дестинации и искрено се надявам да можете да реализирате мечтаното пътешествие. С типичния си любознателен дух и весел нрав, ще научите и преживеете много, където и да отидете. Само мога да завиждам на спътниците, които ще изберете за реализиране на пътуванията си.

Ще ви се отрази добре и да започнете да учите нещо ново. Дори не е задължително да е пряко свързано с настоящите ви професионални занимания. Просто съзнанието ви е жадно за повече и нова информация. Ще намерите как да произведете полза за себе си и околните от всичко научено. Вие много добре можете да трансформирате това, което получавате, в подобрение на живота и средата си.

В неделя планетата бунтовник Уран спира да е ретроградна след пет месеца обратно въртене. В следващите седем месеца курсът ѝ ще бъде правилен и ще бъде в знака на Телец. За вас този период е благоприятен за свързване с духовната ви страна, и учене на неща, които са свързани с разбирането на живота, хората и света. Някои от вас може да залитнат по езотерика. Вярвам, че ще успеете да намерите баланс между концептуалното и практическото и да извлечете полза от този период.

Рак

Всичко ще бъде наред, Раци! Ама наистина тоя път… В сряда Меркурий ще приключи с ретроградния си период и малко ще ви се успокоят сърцето и съзнанието. За тези от вас, които получиха странни знаци от Вселената във връзка с любовните си чувства (или пък по-лошо – странни обаждания от бившите си), мога да кажа, че сега ще ви се подредят вижданията за живота и бъдещето. Разбира се, това няма да стане с магическа пръчка – ще трябва сами да си го измислите и да вземете решения. Важното обаче е, че ще можете да разсъждавате фокусирано, без излишни смущения в честотите.

В петък Слънцето ще премине в знака на Водолея и това отново ще повлияе на връзките ви. И то – в частта с еротиката и секса. Ще възприемете игривата енергия на Водолея и, смея да кажа – много ще ви хареса. При необвързаните Раци може да се забележи ново припламване на искри към някой обект… А при обвързаните ще стане както си го направите :) Имате четири седмици на сладострастие, не ги пропилявайте и се забавлявайте!

Другото влияние, което вероятно ще усетите във водолейския период е желанието за семеен уют и самовглъбение. Явно в едната част от времето ще бъдете кротки Рачета с книга и топло одеяло на дивана, а в другата – безсрамни съблазнители. Супер звучи, само предупредете партньора си, ако имате такъв, за да не се чуди на каква въртележка се е качил…

В неделя Уран спира да е ретрограден. Вече пет месеца тази иначе симпатична планета ви поставя препятствия по отношение на екипната работа и работата с технологии. Е, тези препятствия падат сега и ако имате някакви работни планове – най-добре давайте пълен напред в осъществяването им, защото вече нещата зависят от вас. Желая успех!

Лъв

Връщате се към типичното си жизнено състояние, Лъвове – бодри, енергични и пъргави. В сряда Меркурий спира да е ретрограден и тази лека флегматичност, която беше обзела много от вас в последните четири седмици, ще се изпари. Много Лъвове ще нахлузят маратонките и спортните екипи и ще влязат във форма за норматив. По-важното обаче е, че ще чувствате и ума си освежен и ще имате апетит за живот. Бихте могли да постигнете много от целите си, ако го пожелаете и впрегнете кипящата си енергия в систематични усилия. Зная, че можете да правите нещата с лекота, както зная и какво старание стои зад това. Е, сега поне Меркурий няма да стои на пътя към целите ви и светофарите светят зелено пред вас.

В петък влизаме в сезона на Водолея и в следващите четири седмици за вас на преден план ще са партньорствата ви. В професионален план имате добри аспекти за работа в колаборация, както и за нови съдружия. В общи линии, в този период накъдето и да се обърнете, ще срещате желаещи да работят с вас. Гледайте да избирате партньорите си критично, а не с типичната си широкоскроеност все пак.

Периодът на Водолея ще ви се отрази и в любовен план. Тези от вас, които вече имат връзка с избраника на сърцето си ще прекарат много качествено време със своя човек и това ще ви зареди положително. Направо да си го кажем – ще бъдете щастливи. На необвързаните мога да препоръчам да се огледат добре около себе си за подходящият човек, защото периодът е благоприятен за намиране на партньор. Може да ползвате и технологиите за тази цел – Водолеят им е пръв приятел и вероятно това ще ви донесе късмет.

В неделя Уран спира да е ретрограден и в следващите седем месеца ще бъде в знака на Телец. За вас влиянието ще е по отношение на работата и как постигате успех в нея. Искането на мнение и съдействие от външни хора – ментори, нови партньори и др. подобни ще е във ваша полза. Тоест – търсете хора, които са опитни в това, което правите и когато разговаряте с тях, наблягайте на изслушването.

Дева

Хороскопът ви за тази седмица започва добре и завършва добре, Деви! Надявам се да сте готови да приемете благоприятните развития с отворени обятия.

Първо, в сряда, Меркурий ще спре да е ретрограден и ще започне да влияе много добре на вашия дом на романтика, флиртове и слава. До 11 февруари не пропускайте всяка възможност да се разходите по червен килим – в буквален и преносен смисъл. Вашият знак ще има възможност да заблести там, където си поиска. За някои от вас това означава да впечатлят много хора, за други – да впечатлят един конкретен човек, а за трети – да получат признание в работата си. Благоприятните влияние тези неща да се случат са налице, от вас зависи да се появите на правилното място в правилното време и да разпръснете чар и харизма. Както и от вас зависи как ще оползотворите доброто впечатление, което сте направили, разбира се.

В петък влизаме в сезона на Водолей и това отваря за вас сериозна страница по отношение на грижата за себе си. Не става дума просто да си купите фитнес карта или пък да добавите повече спанак в смутито. Става дума за сериозно стратегическо планиране на това как през годината да живеете така, че да сте здрави и щастливи. Разбира се – не всичко зависи от вас, но в частта с ежедневните навици има много неща, които са във ваши ръце. И понеже тази тема за никого не е лесна, предвид всички задължения, които имаме (и предвид това, че вие искате да си изпълните всичките задачи), не е лошо да ползвате подкрепата на Слънцето във Водолей и да си подготвите добре нещата. Може да увлечете и други хора в плановете си за по-здравословен живот, ако мислите, че това ще ви помогне и ще се чувствате по-добре. Само не разчитайте на външни фактори за мотивация, а впрегнете собствените си сили.

В неделя планетата на революциите Уран също ще спре да се върти ретроградно и в следващите седем месеца ще е все така в знака на Телец. Тази планета винаги ни предизвиква да променим нещо и да погледнем нещата от друг ъгъл. Във вашия случай влиянието ще е върху това как се свързвате с хората. Може би трябва да се настроите по-лежерно и да се опитате да показвате повече от истинската си същност през този период, отколкото от това, което искате да проектирате пред другите. Вие сте ценни точно такива, каквито сте и мисля, че ако покажете автентичното си Аз, то ще бъде оценено по достойнство и това ще ви донесе чувство на освобождение.

Везни

Хороскопът ви идва с добри възможности, Везни, обаче всичките ще трябва да си ги изработите. Пак е нещо и то – не е малко, ако питате мен.

Започваме с това, че Меркурий ще спре да се върти ретроградно в сряда. По време на ретроградния период на планетата на комуникациите много от вас може да са срещнали проблеми от домашен характер. Например, възможно е да сте обмисляли смяна на жилището, да сте имали някакви разногласия с роднини или с хората, с които живеете. Сега, когато Меркурий се завърти в правилната посока, ще можете по-спокойно да решите възникналите проблеми и да си отдъхнете. И не само – ще можете да направите промени, от които реално да се почувствате по-добре. От вас зависи какви ще са промените, планетите няма да ви пречат, имате зелена светлина.

В петък влизаме в сезона на Водолея и в следващите четири седмици за вас любовта ще е приоритет. За обвързаните на първо място ще седи възможността да решат скрити или явни конфликти с половинката си, което наистина ще изпълни сърцето ви с щастие. Веднъж, когато изчистите каквото ви тежи, ще можете да влезете в романтичното си амплоа и да се радвате на живота си и любовта в него. За някои от вас може дори да излезе въпроса за преминаване на следващо ниво във връзката ви. Подозирам, че в главите на много Везни ще се завъртят образи на годежни пръстени, сватби или еднакви ключове за ново жилище.

Необвързаните ще направят добре, ако разширят периметъра на търсене. Нямам предвид само буквално, макар и това може би да свърши някаква работа. В периода на свободомислещия Водолей ще ви помогне, ако разчупите малко собствените си стереотипи за партньора, когото търсите. Не залагайте само на един тип човек или пък на определи начини за намирането на потенциални партньори. Ако сте се фиксирали върху някого, с когото нещата не се получават, позволете си да погледнете и други хора, освен него. Също така – ще помогне ако споделите с приятел как вървят нещата в любовен план и чуете някакво мнение или съвет.

В неделя Уран, който е планетата на революциите, спира да е ретрограден и в следващите седем месеца ще бъде в знака на Телец. Това за вас е период, в който ще откриете нови възможности, ако се предизвиквате да променяте перспективата, от която гледате на нещата. За каквото и да става дума – работа или личен живот, търсете нови подходи към ситуацията и се опитвайте да бъдете креативни в решаването на проблеми. Не само, че е полезно за мозъка, а и вероятно ще постигнете успех, именно по неконвенционален начин.

Скорпион

Такааа, Скорпиони… В сряда излизаме от ретроградния Меркурий и е време да преброите оцелелите в близкото си обкръжение. Силно възможно е в последните три седмици, докато планетата на комуникациите се въртеше наобратно, да сте отрязали доста хора. Вероятно някои са заслужили това отношение, а други може да ги освободите вече от карцера на игнора и да се сдобрите с тях. Просто вече ще ви е по-лесно да общувате и търпението ви (за което малко хора си дават сметка, но аз знам, че е там), ще се възвърне.

Като цяло това е добра подготовка за влизането на Слънцето във Водолей в петък. В четирите седмици на водолейския сезон много от вас ще имат желание хем да си стоят вкъщи, хем да се виждат с хора и да се забавляват. Значи каква е очакваната комбинация? Много партита в скорпионски домове… Разбира се, като казвам „партита“ нямам предвид обезателно купони. Може да организирате просто забавни вечери с приятни за вас хора. Експериментиране с различни кулинарни предизвикателства, бордови игри, домашно кино и други такива ще са добре дошли за вас. Определено ще бъдете фокусирани върху прекарване на време у дома си, но това не означава, че ще искате да се изолирате. Помислете за повече работа хоум офис, ако имате тази възможност. Твърде вероятно е да се чувствате много по-комфортно така по времето на Водолея. Оставането вкъщи неизменно повдига и темата за личните граници, защото все пак домът е нашата лична крепост. Затова, колкото и да сте се смирили след края на ретроградния Меркурий, все така ще има някои хора, които няма да ви е приятно да допускате близо до вас. Правете каквото трябва, за да се чувствате комфортно, без угризения.

В неделя бунтовната планета Уран също ще спре ретроградния си ход, който беше доста дълъг – цели пет месеца. В следващите седем месеца може би отношението ви към любовните връзки ще се промени малко. Ще станете по-склонни да давате пространство на партньора си, както и да искате такова за себе си. Възможно е много Скорпиони да намалят интензитета на комуникация с партньора, без това да промени силата на любовта и здравината на връзката. Просто малко взаимно даване на въздух, това е.

Стрелец

Започвам направо, защото нося добри новини за парите ви, Стрелци! В сряда Меркурий спира да е ретрограден и да ви слага спънки и препятствия в желанието ви да увеличите приходите си или да спестявате. Бях ви посъветвала през декември да внимавате с харчовете, надявам се всичко да е било наред. Сега ще можете малко по малко да се отпуснете и да се почувствате по-стабилни финансово. Разбира се – Меркурий няма да ви напълни банковата сметка, това вие ще трябва да направите. Нямам особени притеснения, защото знам, че вашият знак умее да изкарва пари. Добре е да бъдете последователни в осъществяването на плана си и да не се отпускате изведнъж. Но като цяло – нещата се подреждат благоприятно за вас.

В петък влизаме в сезона на Водолея. Предстоят ви четири седмици, в които особено ще ви върви в комуникацията с другите, екипната работа и общите проекти. Оглеждайте внимателно всяко предложение за работа в партньорство, защото може да се окаже, че крие много добри шансове за печалба. През този период имате благоприятни аспекти за развиване на ново занимание, което може да ви донесе допълнителни доходи. Особено за тези от вас, които имат творческа насоченост или пък сега им хрумва да развият някакъв свой талант, сезонът на Водолея ще е изпълнен с възможности за изява.

В неделя революционният Уран спира да се върти ретроградно. И за вашия знак предстои седеммесечен период, в който ще успявате, ако бъдете систематични и последователни. Знам, че за много от вас да извършват добре предначертани и често еднакви действия звучи почти като затвор за душата. Но знам също така, че умеете да си поставяте дългосрочни цели. Затова приемете го по този начин  – ако в следващите седем месеца сте дисциплинирани и вървите устойчиво по избран от вас път, ще постигнете резултати, които ще компенсират скуката на рутината. Желая успех, Стрелци!

Козирог

Бързам с добрата новина, че този гнет, на който ретроградният Меркурий ви подлагаше, приключва в сряда, когато планетата на комуникациите ще се завърти в правилната посока. Меркурий е във вашия знак и затова ретроградността му се отрази най-много на вас. Сега вече ще можете да се отърсите от колебанията, които ви мъчиха, както и от проблемите в общуването ви с другите и да видите ясно посоката си напред. За вас ясната отправна точка винаги е била много важна не само, за да вървите напред, а и за да се чувствате в душевен комфорт. На ваше място не бих губила време и бих поработила над стратегията си за 2023г., веднага след сряда.

В петък влизаме в сезона на Водолея и за вас това идва с налагане на по-строга дисциплина във връзка с финансите. Докато траят вашите рождени дни, вие имате благоприятни влияния в зоната на парите. С преместването на Слънцето във Водолей обаче, ще трябва да започнете да внимавате дали не харчите повече, отколкото изкарвате. Нямате аспекти за загуби или нещо такова, но при всички положения е по-добре да не се поддавате на лекотата, с която Водолеят гледа на екселската таблица с бюджетите си. Бъдете стриктни и внимателни в следващите четири седмици и ще избегнете куршума.

Хубавото на водолейския сезон е, че ще ви донесе и много възможности за успех. Най-добре е да седнете и да помислите как може да трансформирате това, което правите, така че да ви носи повече приходи. Може и да измислите нещо ново, разбира се. Но все пак – не пропускайте да разгледате възможностите, които вече съществуващите ви дейности крият.

В неделя бунтовната планета Уран спира да е ретроградна, след пет месеца обратно въртене. В следващите седем месеца ще ви направи някак по-блестящи, харизматични и отворени за живот. Имате предпоставки да впечатлявате много навсякъде, където отидете, стига да го пожелаете. За тези от вас, които имат такива пориви, ще кажа, че много ще ви върви във флиртовете… Накратко казано – ще завъртите доста глави, ползвайте влиянието си разумно, Козирози!

Водолей

Животът ви ще ври и кипи, Водолеи и само от вас зависи в какво ще забъркате във врящата смес. Започвам с добрата новина, че в сряда Меркурий ще спре да е ретрограден. При вас влиянието на обратното въртене се изразяваше в известно объркване и неясноти какво точно искате, както и в каква посока желаете да поемете. Това вероятно не е било така, защото сте нерешителни, а защото сте имали много идеи, които да се прескачат в главата ви и това е затруднило избора. Е, настъпва време, в което излишни смущения от планетите няма да имате и ще поемете в желаната от вас посока. Не губете време, не пестете усилия, а се насочете към желаните цели. Комбинацията от вашия рожденически сезон и правилния курс на планетата на комуникацията ви дава много добри предпоставки да популяризирате и промотирате своята работа. Смело излизайте на сцената на живота, Водолеи!

От петък започвате да ни черпите с торта и това е чудесно. В следващите четири седмици за представителите на вашия знак ще е най-добре да се фокусират върху себе си. Мислете за своите приоритети, своите цели и за това как искате да подредите живота си, така че вие да сте добре. За общителен знак като вашия това няма да е супер лесно… Обичате да сте сред хора, да участвате в мероприятия, а и много от вас сигурно ще вдигнат щури купони за рождения си ден. Не е лошо това, просто внимавайте да не ви разсее от собствените ви цели.

Водолейският управител Уран ще спре да се върти ретроградно тази неделя. В последните пет месеца ретроградността на тази планета ви действаше малко успиващо… Ако сте имали някакви вътрешни тревоги, възможно е да сте ги пренебрегвали и да сте чакали да отминат от само себе си. Сега обаче тези фрустрации ще се отпушат и ще се наложи да си ги преработите. Макар и да е трудоемко, това всъщност е добре, защото ще ви даде шанс да подредите вътрешния си свят и да израснете от този процес. Значи положението „нова година – нов аз“ за вас започва сега. Успех, Водолеи!

Риби

Предстои ви много благотворен период, Риби!

На първо място, в сряда, Меркурий спира да се върти ретроградно. В последните четири седмици обратното въртене на планетата на комуникациите ви пречеше да преценявате хората около себе си и най-вече – кой наистина заслужава да ви е приятел. Имаше много объркани сигнали в последно време, а вие нито обичате да взимате прибързани решения, нито пък обичате много да търпите, ако нещо ви причинява дискомфорт. Сега смущенията по линията ще изчезнат и вие ще можете с присъщата си лекота да подредите приятелския си кръг така, че да се чувствате сигурни, а и да ви е приятно да си прекарвате времето с избраните хора.

В петък Слънцето влиза в знака на Водолея и в следващите четири седмици на вас ще ви се пътува. Но желанията ви по-скоро ще са свързани със спокойни ваканции, в които да напълните очите си с красота, да ви е лежерно и щастливо. Какво да ви кажа – изберете си някое място с красиви гледки и възможности за приятни занимания и стягайте куфарите… Обикновено желанието за пътуване е свързано и с желание за разширяване на съзнанието с учене или започване на нови хобита и подобни занимания. В периода на Водолея за вас ще е добре, ако се обърнете към някакви духовни практики, които успокояват ума и балансират емоционалното състояние. Просто имате нужда от презареждане и силно се надявам да си дадете време и пространство за това.

И, както знаем – за да приемем нови неща в живота си, трябва да се разделим с някои от старите. Сезонът на Водолея за вас е подходящ да се разделите с ненужния багаж в буквален и преносен смисъл. Някои Риби ще имат нужда да разчистят гардероба си от стари дрехи, а други ще имат нужда да разкарат скелетите от гардероба… Направете каквото трябва, за да ви стане леко на душата.

В неделя планетата на революциите Уран ще излезе от петмесечен ретрограден период. В следващите седем месеца силата ви ще е в подобряване на средата ви за живеене в локален план. Някои от вас може да се нагърбят с проект за облагородяване на квартала си, други да се включат в местни организации, а трети да привлекат хората, които живеят наоколо за своя кауза. С каквото и да се заемете, вярвам, че ще има добър резултат и че всички ще са доволни да работят с вас. Успех, Риби! 

Надя Брайт се занимава с психология, коучинг, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Последно променена в Понеделник, 23 Януари 2023 09:43

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам