logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 26.12.2022 - 01.01.2023

Овен

Овни, всичко ще бъде наред! Започвам с това успокоително изречение, защото първото, което ми се налага да ви съобщя е, че на 29 декември Меркурий се завърта наобратно. Планетата на комуникациите ще бъде ретроградна в знака на Козирог до 18 януари. Обаче всъщност за вас това няма да е лошо. В този период планетите ви дават шанс да се сдобрите с хора, с които сте имали конфликт в миналото (Овен и конфликт?! Ама какви ги говоря и аз, а?). Ако те се скарали с някого, който вече ви липсва – сега е моментът да промените нещата в благоприятна посока. Освен тази подсказка, ще ви дам и още една – избягвайте противоречиви ситуации и нови конфликти в периода на ретроградност. Наистина от 29.12 до 18.01 най-доброто, което вашият знак може да направи за себе и околните е, да бъдете миролюбиви и спокойни. Нали знаете, че който сее ветрове, жъне бури? Е, надхитрете системата и посейте добри отношения, за да пожънете спокойни времена.

В неделя, когато всички останали ще подремваме, преработвайки изпития алкохол и изядената храна, вие ще кроите планове за кариерен успех. Венера и Плутон ще бъдат в мощен съюз в този ден и ще повлияят благотворно на амбициите, които имате в професионален план. Не пропъждайте мислите на тази тема, подведени от лежерността на деня. Напротив – обмислите добре какво ви се върти в главата, защото може да се окаже, че точно в този ден сте открили вашият ключ към просперитета. Потърсете някой Козирог за съдружие – те също имат много добри професионални аспекти в прогнозата си. Добро начало на годината, нали Овни?

Телец

Как сте, Телци? Направихте ли Коледата незабравим уютен спомен за цялото семейство? Сигурна съм, че сте! Сега, продължаваме напред, нека ви кажа как.

Първо, на 29 декември Меркурий ще се завърти ретроградно и ще поддържа този курс до 18 януари. Планетата на комуникациите ще бъде ретроградна в знака на Козирога и в дома ви на пътувания, искреност и развитие. Има някои неща, които е добре да имате предвид, за да преминете безболезнено през този период. Първото е, че ако пътувате, ще е полезно да проверявате и потвърждавате детайлите по организацията по три пъти. Не разчитайте на късмет или пък на това, че някой нещо ви е казал. Нека всичко е уредено, платено, потвърдено.

Второто е, че в този период може да срещате неразбиране, когато споделяте нещата, които ви вълнуват или пък това, което сте казали да бъде интерпретирано погрешно. Затова най-добре ще е да подбирате събеседниците си и да задавате въпроси по това, което сте говорили, за да видите, дали сте правилно разбрани.

Това, което ви посъветвах за Меркурий и пътуванията никак не е за подценяване, защото планетите са ви подготвили още нещо тази седмица. В неделя Плутон и Венера ще бъдат в съюз и тяхната среща ще събуди у вас желание за нови хоризонти. На много Телци пред очите ще започнат да се мержелят гледки на слънчеви плажове или пък екзотични дестинации. Тоест – не само ще ви се пътува, а ще ви се ходи надалеч. Пожелавам ви да имате възможност да осъществите тези желания, както и да намерите най-подходящите хора, да споделят приключенията ви, Телци!

Близнаци

Как е Близнаци? Влязохте ли във вихъра на забавленията? Колко купона ще огреете до Нова година? Сигурно много… Идвам с малко напътствия за безопасно и дори приятно преминаване през следващите дни.

В четвъртък вашият управител Меркурий ще се завърти ретроградно и ще поддържа този курс до 18 януари. Планетата на комуникациите ще бъде ретроградна в знака на Козирог и ще влияе на вашия дом на интимност, еротика и сексуални връзки. В този период е възможно да получавате много двойни сигнали или пък самите вие да не успявате да разчитате знаците, които ви дават. Говорим за свалки и интимни партньори, както вече казах. Важното е да не се шашкате, а да ползвате пословичния си чар, за да помолите за разяснение. Тоест – ако (не дай Боже!) някой от вас се почувства отхвърлен – за всеки случай любезно попитайте, дали сте получили отказ или просто нещо не сте разбрали. Също – при някои от вас отново ще се появяват бивши любовници, които ще търсят вниманието ви. Няма да ви казвам как да постъпвате в такъв случай, просто не забравяйте, че Меркурий играе такива номера и може би това не е „знак от съдбата“.

Планетите явно са се наговорили тази седмица да ви влияят само на тема секс… А даже две от тях – Плутон и Венера, които в неделя ще са в съюз, са решили доста силничко да ви подпалят. Неделя е ден, в който на много Близнаци ще им хрумнат нови неща, които да пробват в спалнята с половинката… А на тези, които нямат половинка, ще им дойде вдъхновение да бъдат по-активни в намирането на интимен партньор, за осъществяването на игривите си планове. Изобщо… Интересно ще ви бъде!

Рак

Раци, тазседмичния ви хороскоп идва със заръки за повишено внимание към детайла и една добра новина за любовния ви живот :)

На 29 декември Меркурий ще се завърти ретроградно в Козирог и ще продължи с този курс до 18 януари следващата година. В този период ще е най-добре да проверявате резервациите, билетите и всичките си планове, свързани с пътуване, по два-три пъти. Ретроградният Меркурий няма навика да проваля, но има навика да разбърква комуникацията и технологиите така, че да ни изнервя и понякога почти да ни води до провал. Другото, с което е добре да внимавате в тези три седмици е начинът, по който се изразявате пред другите. По-добре е да не прилагате маниера, който много Раци обичат – ако нещо ви дразни, да си замълчите, докато намерите „подходящ“ момент, да си го изкарате на виновника. Опитайте се да бъдете ясни и конкретни в разговорите, защото всичко друго ще бъде лесна жертва на обърнатия Меркурий.

Ще започнете годината с нещо важно, защото още на 1 януари Венера и Плутон ще направят съюз, който силно ще ви повлияе в любовен аспект. Това е ден, в който може да вземете важни решения или да получите някакво просветление какво искате в любовта. Тоест – някои Раци може да предложат брак, други може да откажат брак, а трети много ясно да осъзнаят къде се намират те в полето на любовта. Каквото и да се случи – стискам палци да сте щастливи. Имате и благословията на планетите за това!

Лъв

Така, така, Лъвове… Тази седмица хороскопът ви се върти около поддържането на здравословния ви тонус и царския ви външен вид. Което е чудесно, предвид това, че можем да твърдим, че освен всичките ви качества, изпитвате и суета понякога…

На 29 декември Меркурий ще се завърти ретроградно в Козирог и ще поддържа този курс до 18 януари. През тези три седмици е добре да положите повече грижи за общото си физическо състояние. Витамини, разходки, медитация за най-отдадените – такива неща. И не защото ще ви дебнат болести, не е толкова сериозно. Просто Меркурий ще внася смущения в нивата ви на енергия и е по-разумно да се предпазите от непредвидени спадове. А и не е лошо да има едни три седмици, в които да обърнете внимание на човека, към когото първо сте отговорни, а именно – себе си.

В това начинание ще ви помогнат и Венера и Плутон. На 1 януари двете планети ще бъдат в съюз, който ще повлияе много благоприятно всяко старание, което положите, за да изглеждате и да се чувствате по-добре. Нали знаете как всички си обещаваме, че от първи януари тръгваме на фитнес, минаваме на диета и спираме цигарите и колко често това е повод за шеги? Е, може да се окаже, че за представителите на вашия знак това не просто няма да е шега, а ще бъде начало на нещо ново и добро. Успех и пълен напред, Лъвове!

Дева

Скъпи Деви, тъй като подозирам, че точно представителите на вашия знак ще са заети с работа между празниците, бързам да ви предупредя за нещо, както и да ви зарадвам за началото на новата година :)

Първо предупреждението – Меркурий ще е ретрограден в Козирог от 29 декември до 18 януари и макар и този период да не е толкова страшен, все пак е добре да се отнасяте с повишено внимание към някои от дейностите си. На първо място тук е общуването и публичното ви изразяване. В тези три седмици се опитвайте да бъдете максимално ясни, когато говорите с някого. Не е лошо да искате и обратна връзка как сте били разбрани, за да имате увереност, че сте се предпазили от недоразумения. Публичните изказвания, особено тези свързани с публикуване в интернет, също трябва да бъдат внимателно премисляни и прочитани, преди публикуването. И още един дребен, но важен детайл, Деви… Ако получите импулс да се свържете с някой бивш – помислете два пъти. А даже и три. Не казвам, че това е лошо решение. Казвам само, че може да е провокирано от ретроградния Меркурий, а не от полезни за вас мотиви и е по-добре да го обмислите.

Венера и Плутон са ви приготвили много приятни развития, когато на 1 януари влязат в съюз. И като казвам „приятни развития“, имам предвид късмет в любовта :) Ако сте обвързани – мятайте се на врата на половинката и почвайте да си го сбъдвате тоя късмет. Необвързаните активно да се огледат около себе си – може да се окаже, че техният човек само чака да бъде забелязан. А ако не видите такъв човек – ами, разширете периметъра на гледане! Нова година – нов късмет!

Везни

Хороскопът ви за тази седмица се върти около темата за дома и близките ви, Везни. Тази тема ви е доста важна, така че подозирам, ще ви бъде интересно и полезно да прочетете астрологичната си прогноза.

На 29 декември Меркурий става ретрограден в Козирог и ще се върти наобратно до 18 януари. През тези три седмици е възможно да имате противоречия с близките си и, за да е идилията пълна, всъщност вашата задача от планетите е да бъдете миротворци. Ако има знак, който е подходящ да бъде натоварен с тази мисия, това е вашият. Важното обаче е да щадите себе си. Имайте предвид, че Меркурий обърква комуникацията и не хабете излишни нерви за всяко неразбирателство. Ключът към палатката е да бъдете спокойни, разсъдливи и да не позволявате чужди емоции да завладяват и вас. В крайна сметка – който си има ядове – да се ядосва. Вие можете само да се опитате да практикувате пословичната и дипломатичност. От там нататък – който има разум, ще се възползва.

Освен това, на 1 януари вашата повелителка Венера ще влезе в мощен съюз с Плутон и това ще ви се отрази в силно желание да си бъдете вкъщи, да общувате с близките си и да усетите щастието на домашния уют. Въпреки ретроградния Меркурий, не виждам причина това да не се случи. Изживейте си го по вашия начин – с топлота и финес.

Скорпион

Хубав ви е хороскопът тази седмица, Скорпиони. Само малко повече внимание по определени въпроси и всичко ще бъде наред.

Започвам с Меркурий, който ще се завърти ретроградно в Козирог на 29 декември и ще продължи така до 18 януари. Ще е добре да бъдете внимателни в начина, по който общувате. Особено с близките си (като тук имам предвид приятели, колеги и роднини). Понякога обичате да предизвиквате околните и да водите комуникация, която държи другите нащрек. Между другото, това може и да е напрягащо, но често е причина доста хора да бъдат привлечени от вас като магнит. В трите седмици на ретрограден Меркурий, обаче, ще е по-добре да си спестите повечето предизвикателства, пред които поставяте близките си. Просто ще е много по-лесно, ако бъдете ясни, когато говорите – ще ви спести излишни недоразумения. Също така – обмисляйте добре постовете си в социалните мрежи, защото Меркурий управлява и технологиите. В периода на ретроградност обикновено се връщат стари неща в живота ни, във вашия случай е вероятно това да са позабравени приятелства, които бихте искали да съживите.

На 1 януари вашият повелител Плутон ще направи мощен съюз с Венера и вие ще почувствате нужда да се свържете и да общувате със сродни души. Всеки и всичко, което може да удовлетвори желанието ви за творчество, нови открития и разширяване на мирогледа, ще бъде търсено и добре дошло. Помислете дали не ви се ходи на някоя изложба с подходяща компания, примерно. Или пък може да посетите някое интересно събитие в района ви… Има много възможности, стига да ги потърсите. Весело изкарване, Скорпиони!

Стрелец

Стрелци, притихнете за малко… Така. Чувате ли шум на пари? Ако още не го чувате, скоро ще започнете :)

Всъщност ще вляза във финансовата тема с периода на ретрограден Меркурий, от 29 декември до 18 Януари. Планетата на комуникациите ще се върти ретроградно в Козирог и във вашия дом на парите. Задачата ви е в тези три седмици да си подредите бюджета, така че да не харчите повече, отколкото печелите. Вашият щедър знак вероятно му е отпуснал края в празничния месец и, честно казано, ретроградният Меркурий няма да се отнесе много добре към това, ако не вземете мерки. Ако трябва, сложете си и някакви цели за спестяване, като се въздържите от някои разходи (извинявайте, че го казах това с въздържането, но… ще ви бъде полезно). В крайна сметка имате всички шансове да завършите периода с повече пари, отколкото сте започнали. Не е лошо като идея.

Възможности за ново професионално развитие и следователно – увеличени приходи, ще ви донесат Венера и Плутон, които на 1 януари ще направят мощен съюз. Ето това е моментът да направите крачка напред. Помислете къде можете да изпратите CV-то си или каквото е еквивалентът на това действие за вашата професия. Планетите ще бъдат благосклонни към вас и ще помогнат да получите възможността, към която се стремите. За вас остава да осребрите този шанс. Успех!

Козирог

Скъпи Козирози, надявам се, че ви заварвам в чудесно настроение (може би духате свещички на тортата си за рожден ден) и в ритъм на усилена работа по осъществяване на големите си планове. Четете до края, защото има много добра новина там :)

По отношение на големите планове – започвам с едно леко предупреждение - Меркурий ще бъде ретрограден във вашия знак от 29 декември до 18 януари. По-добре е, ако имате да приключвате сделки или да подписвате документи, да го направите преди или след този период. В случай, че няма как да преместите датата – четете много внимателно и по няколко пъти, преди да се подпишете. Меркурий няма за цел да ни провали, но често, когато е ретрограден, така обърква детайлите, че ни носи доста ядове. За да се предпазите от това, просто гледайте подробно и не позволявайте да приспиват вниманието ви. Като цяло е добре да не позволявате чуждо мнение да ви влияе твърде много, защото е възможно това да ви отклони от пътя ви, без реално да имате полза. В общи линии – ако бъдете себе си – умни и систематични – ще преминете без драми през трите седмици на ретроградност.

Ето я и добрата новина – на 1 януари Венера и Плутон ще направят мощен съюз не къде да е, а именно във вашия знак! Това ще ви даде много силен начален тласък за цялата година напред. Ако имате някакви идеи за развитие – направо сядайте и ги превръщайте в планове. Ако пък вече имате планове за световна доминация или пък повишение (все пак – каквото ви е на сърце) – не се бавете, а направете първите стъпки по тях. Мислете мащабно и действайте смело. Планетите са с вас, Козирози!

Водолей

Скъпи Водолеи, предстои период на успокояване на топката и, колкото да нямате идея какво значи този израз, като че ли ще е най-добре да се възползвате от ситуацията.

Меркурий ще се завърти ретроградно от 29 декември до 18 януари в Козирог и във вашия философски 12 дом. Предстоят ви три седмици, в които е възможно да не действате на пълни обороти и, така да се каже - няма да са най-усилните ви дни. В това обаче няма нищо лошо. Ще имате време да релаксирате (наистина – дайте си такова време), да освободите съзнанието си и да отворите възможност да поразмислите за себе си и живота извън рамката на ежедневните ви задачи. Възможно е в тези три седмици да бъдете по-чувствителни от обикновено и, имайки предвид, че Меркурий е повелител на комуникацията, по-разумно е да не отговаряте веднага, ако се засегнете от нещо. Допълнителното премисляне може евентуално да ви доведе до извод, че всъщност това, което сте чули, не е толкова лошо. Или пък, ако все пак имате желание да реагирате – реакцията ви ще бъде по-обмислена и точна и ще имате възможност да предотвратите ескалация на конфликт.

На първия ден от новата година, Венера и Плутон ще влязат в мощен съюз и това ще се отрази много благоприятно на емоционалния ви баланс. Влиянието на тази среща на планетите ще ви помогне да преработите някои емоции, които ви тежат и да ги пуснете да си тръгнат от вас. Каквото пък трябва да приемете, ще успеете да приемете по-лесно. Така ще можете да извадите това от вас, което имате, за да ви служи. Мисля, че емоционално балансиран Водолей става още по-труден за удържане, така че – новата година ще започне силно!

Риби

Приятели, социални групи, фенове… Това са водещите теми в хороскопа ви тази седмица, мили Риби.

Първото влияние идва на 29 декември и е завъртането на Меркурий ретроградно в Козирог до 18 януари. Тъй като планетата на комуникациите ще е във вашия дом на приятелствата и социалните групи, а ще сме в период на ретроградност, ви се поставят една-две задачи. Първата е да си прецените кого наистина искате в приятелския си кръг. Дори от хората, които ви изглеждат много симпатични и ви е много забавно с тях, е възможно да има някой, който натежава. Или пък може би пренебрегвате някой важен, докато сте очаровани от ново запознанство (Мария, наистина ти е такъв хороскопът, не ти пращам знаци). Какъвто и да е случаят, възползвайте се оптимално от тези три седмици, за да погледнете с внимание на този въпрос. Също така - възможно е завръщане на стари приятелства. И, нека не забравяме и смущенията в комуникацията, които всички изпитваме, когато Меркурий се върти наобратно. Бъдете внимателни какво и с кого споделяте, защото може да се окаже, че с лека ръка сте издали чувствителна информация.

На 1 януари Венера и Плутон ще направят мощен съюз, който отново ще е във вашия дом на приятелства. Резултатът от срещата на двете планети ще е, че от приятели, почитатели и обожатели няма да се отървете. Дори и да ви се иска да си останете вкъщи и да се скриете от шумната тълпа… трудничко ще стане това. Затова, какво да ви кажа – облечете нещо блестящо, излезте сред хората и им подарете компанията си – те я искат. Сега, някой по-меркантилен астролог, щеше да ви посъветва, да искате от тях материални подаръци в замяна… Добре, че аз не съм такъв астролог! 

Надя Брайт се занимава с психология, коучинг, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Можете да я гледате на живо на 28.12 в благотворителния й стендъп за Любчо.

Последно променена в Понеделник, 02 Януари 2023 16:19

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам