logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 28.11 - 04.12.2022

Автор: Надя Брайт

Овен

Ох… предварително се извинявам, Овни, но и тази седмица ще ви посъветвам да внимавате какво говорите… Но разберете ме, просто Марс ще е в опозиция с Венера в четвъртък и това може да доведе до някои противоречия в комуникацията ви. И за да се предпазите от усложнения е най-добре да се ръководите от тези прости, но полезни насоки: не давайте съвети, ако не са ви ги поискали; а дори и да са ви поискали съвет – изкажете се по-меко; не критикувайте твърде разпалено; не бързайте да реагирате ако нещо ви е засегнало, изчакайте да ви премине и помислете как да дадете своята обратна връзка. Всичко това ви го казвам, защото в този ден много неща може да изглеждат по-важни, отколкото ще бъдат след два дни и ако реагирате прибързано, ще трябва да се справяте с последствията.

В събота най-накрая, след пет месеца, Нептун спира да е ретрограден. Сега ще си кажете „Какво пък? То все едно много важно, че е бил ретрограден…“. Ами важно ви е, Овни, защото през последните пет месеца тази мечтателна планетка (за която всъщност не е правилно да употребявам умалителни, защото хич не е малка), се бъркаше във възприятията ви. Следствие на ретроградността ѝ може би това, което сте мислили за реалност е било истината, но замъглена и оплетена в някакви фантазии или илюзии. Всичко това приключва тази седмица и ще можете отново да разполагате с трезвата си преценка за начинанията си. Желая успех!

Телец

Темата за парите излиза на дневен ред, Телци. По принцип това е тема, която ви вълнува и с която държите да се оправяте добре. Тази седмица, в четвъртък, е възможно да сте поставени пред някои изпитания, които ще е във ваша полза да решите в момента, в който се появят. Марс и Венера ще бъдат в конфликт в този ден, като едната планета е във финансовия ви сектор, а другата е в зоната на споделените ви ресурси. Това означава, че ако имате някакви противоречия с бизнес или личен партньор по отношение на това как се печели, харчи и спестява – Марс и Венера ще ги изкарат на повърхността. Както казах – добре е да не се опитвате да смитате това под килима, а да достигнете до някакво удовлетворително за вас решение. Защото… познаваме се – няма да търпите дълго, ако парите не се управляват по удовлетворителен за вас начин. Разбира се, имайте предвид, че този въпрос няма да се реши с конфликт, а с преговори.

В събота Нептун ще спре ретроградния си ход и ще се завърти в правилната посока. Пет месеца беше ретрограден и това внасяше известен смут в зоната ви на споделени преживявания, приятелски и друг вид социални групи. Възможно е да сте опитвали да се внедрите на нови места, да не сте се усещали напълно на място, да сте се чудили къде всъщност искате да бъдете и подобни. Сега ще можете да изберете най-доброто за вас, според опита, който сте натрупали през този период. Късметлии са тези, които ще изберете за ваши приятели и съмишленици!

Близнаци

В четвъртък Марс, който е във вашия знак в момента, ще влезе в опозиция на Венера и това ще ви донесе някои размисли и страсти по отношение на личния ви живот, Близнаци. Може да усетите вътрешно противоречие между желанието си да сте свободни и лоялността си към партньора. Възможно е в последно време да сте дали повече, отколкото сте получили и ако това е така – в четвъртък собствените ви нужди ще се обадят и вие ще искате да ги удовлетворите. Важно е да не влизате в някакво нарцистично състояние, в което да настоявате да получите всичко сега и веднага, да се сърдите, да се чувствате пренебрегнати и изобщо… да не превръщате евентуален разговор за това какво вие желаете в някакво надцакване с партньора. Имате право на желанията си и вероятно ще получите всичко, което искате… Само трябва да използвате неповторимия си Близнашки чар.

Събота пристига с добри новини – Нептун излиза от изтощителния си петмесечен период на ретроградност. Сигурно се питате какво пък толкова с някакъв си Нептун и защо да е било изтощително… Ами защото, скъпи Близнаци, Нептун затрудняваше кариерното ви развитие. Възможно е в последните месеци да сте постигали всичко с повече усилия или дори жертви. Ето това е ретрограден Нептун за вас. Сега обаче нещата ще се отпушат и не че ще ви тръгне работата без никакви пречки, но ще отпаднат повечето от излишните препятствия. Успех!

Рак

В четвъртък Марс и Венера ще са в опозиция и това ще ви докара някои вътрешни противоречия по отношение на задълженията ви. Възможно е да влезете в колебания защо изобщо трябва да си вършите задачите, като е толкова по-добре просто да си обуете топли чорапи и да си четете книга или да гледате филм с чаша ароматен чай вкъщи. Или пък за по-авантюристично настроените сред вас – да теглите една на работните задължения и да се затворите в спалнята с някой подходящ за целта индивид. Не съм сигурна кой ще е по-добрият избор в този ден, само искам да предупредя, че Венера ще ви тласка към лекомислие и, каквото и да изберете, е добре да го премислите поне два пъти, за да не няма после ядове. Където и да решите да вложите енергията си – желая ви удовлетворяващ ден!

В събота Нептун излиза от своя уморителен петмесечен ретрограден период и ще ви разчисти полето за действие. Докато тази планета беше ретроградна, Раците бяха много склонни да забиват в екзистенциални и философски размисли и повече да разсъждават, отколкото да действат. Това, разбира се, не е толкова лошо, защото вие умеете да учите и да помъдрявате, чрез собствения си мисловен процес и наблюдения над околните и света. Въпросът е, че сега ще може да ползвате наученото, за да пристъпите към действия за постигане на целите си. Особен успех ще имат дейностите, свързани по някакъв начин с публикуване и издаване. Само напред и нагоре, Раци!

Лъв

В четвъртък Марс и Венера ще бъдат в конфликт и тъй като Венера е във вашия романтичен дом, възможно е вие самите да влезете в конфликт с някого от близките си хора, Лъвове. Ако има нещо, за което сте си премълчавали в личните си отношения, нищо чудно Марс да го изкара на повърхността в четвъртък. Разумното в тази ситуация е да не ескалирате, а да се опитате да обясните какво ви тревожи и какво желаете и така да достигнете до задоволителен консенсус. Или… поне пробвайте с добро, пък да видим накъде ще отиде работата… Не си представям, че някой може да откаже нещо на Лъв, който се старае да се усмихва, вместо да си покаже зъбите :)

Събота слага край на изтощителното петмесечно ретроградно въртене на Нептун. Може Нептун да не ви звучи като важна планета, но доверете ми се – важна е. Особено при положение, че е в зоната ви на еротика и мистицизъм. Възможно е цяло лято да сте се чувствали малко не точно като себе си, не толкова игриви и авантюристично настроени, както и интуицията ви да е била малко замъглена. Може би това е довело до нещо като частична хибернация – приспиване на определена част от инстинктите ви и желанието за забавления… Е, всичко това ще остане в миналото и събраната енергия по време на ретроградния период, ще се реализира с пълна сила в приключения и покоряване на върховете, към които гледате. Забавлявайте се, Лъвове!

Дева

В четвъртък Марс и Венера ще са в конфликт и това може да докара конфликт у вас, свързан с баланса между кариера и грижа за дома. Някак ви се иска да се погрижите и за двете, а времето в крайна сметка не се разтяга, според нашите желания. Важното за вас в този ден ще е да не се опитвате да свършите всичко, а да приоритизирате по някакъв начин. Твърде възможно е, ако се опитвате да огреете навсякъде, накрая да се окаже, че не сте огрели никъде достатъчно качествено. Така че – фокусирайте се. Също е много важно да не се изнервяте, ако някоя задача не може да бъде отметната. Гледайте към това, което сте постигнали и се радвайте на него.

В събота Нептун излиза от доста изнервящия си петмесечен ретрограден период и започва да се върти в правилна посока. Това ще ви донесе немалко облекчение в личния и по-конкретно – в романтичния ви живот, Деви. Възможно е в последните пет месеца да сте се чувствали несигурни в тази сфера от живота си или да се изпитвали колебания. Сега, с оправянето на хода на тази никак немаловажна планета, ще дойде и успокоението и стабилизирането на желанията ви. Ще ви се прояснят нещата и ще вземете решения, с които ще внесете стабилност в живота си. В контекста на приключващите колебания мога да кажа само едно – честито на избраните в живота ви!

Везни

В четвъртък Марс ще застане в опозиция на вашата управителка Венера и това може да ви въвлече в някои противоречия, Везни. Противоречията, които този планетарен конфликт вещае са свързани с личните ви отношения и предимно с приятелския ви кръг. Някъде та може да чувствате, че искате да получите повече внимание или да заздравите връзките, като в същото време няма да сте много склонни самите вие да се инвестирате, а ще искате да получавате. Като цяло това е трудно за комуникация и са възможни неразбирателства, а оттам и разочарования за вас. Не го приемайте твърде навътре и просто обмислете как да промените подхода, за да се случи това, което вие искате, а и другите да останат доволни.

Ако в последните месеци сте чудили защо не ви се получават спорта, диетите и като цяло – здравословните навици – заради Нептун е. Пет месеца тази планета беше в изтощителен ретрограден период, през който пречеше на вашия знак да бъде последователен по отношение на навиците си. В събота обаче се слага край на това, Нептун се завърта в правилната посока и вие ще можете да влезете във формата, в която желаете да бъдете. Не е нужно да става дума за някакви спортни постижения или хранителни лишения. Просто ще можете да се чувствате удовлетворени от ежедневните избори, които правите, и как те се отразяват на тонуса и визията ви.

Скорпион

В четвъртък Марс и Венера ще бъдат в противоречие и този ден идва за вас с някакви промени във връзката ви. Нямам предвид радикални промени, като раздяла например (макар, че ако вървите по този път, нищо чудно точно в четвъртък да изтрещи). Имам предвид, че вероятно ще направите нещо като рязък завой, с който да раздвижите нещата с партньора си. Непредвидена вечеря на свещи, изненадваща организация за пътуване, секси връзване за спалнята или.. изпотрошени чинии и ултиматум с тих глас. Тоест – в каквато посока вървите, в такава посока ще е и случката. Разбира се, надявам се всичко да е в сферата на романтиката и забавленията :)

Наистина силно се надявам, защото в събота ще имате важно събитие, свързано с романтичния ви статус. След пет изморителни месеца на ретроградност, Нептун се завърта в правилна посока и е време да отворите сърцето си за любов. За необвързаните сред вас предстои благоприятен период да намерите своя човек. Стига разбира се (и тук ме прочетете много внимателно) да свалите малко гарда и да си позволите да повярвате на някого. Знам, че много го разбирате живота и сте над нещата, но любовта минава през доверието, няма как. Обвързаните ще имат благоприятен аспект да задълбочат връзката с партньора и да преминат на ново (избрано от тях) ниво.

Стрелец

Ох, малко ще ви е предизвикателно в четвъртък, Стрелци… Марс и Венера ще са в опозиция, при това – Венера е във вашия знак. Следствие на тази конфликтна среща, е възможно, на повърхността да излезе и някакъв конфликт във връзката ви. Вероятно първата ви реакция ще е да се опитате да го омаловажите, заметете под килима и пр. Знаем се – хич не ви се занимава с „драми“. Но нека сме честни, Стрелци – не е добро решение да се преструвате, че нещо, което съществува, всъщност го няма. Затова впрегнете малко усилия, опитайте се да разберете какво ви казва партньора ви, изяснете със себе си какво искате вие и действайте за изглаждане на ситуацията. Гледайте на това като на инвестиция за спокойно бъдеще.

И като заговорихме за спокойно бъдеще… В събота Нептун ще се обърне в правилна посока, след като пет месеца ни изтощаваше с ретроградността си. Конкретно при вас влиянието е свързано с дома. Нямам предвид дома като място, а като хората, които го съставляват (където и да живеят те) – родители, партньор, деца, съквартиранти и пр. Възможно е в последно време да сте имали противоречия с тях, съмнения в това колко всъщност сте свързани и други подобни. Сега, когато Нептун ще поеме в правилен ход, получавате възможност наистина да постигнете стабилност в този вид отношения. Трябва само да подходите с отворено сърце и да оставите негативното зад гърба си. Където има любов, има и път напред.

Козирог

Да си поговорим за връзки, Козирози… В четвъртък Марс и Венера ще са в конфликт и това няма как да не се отрази на всички нас. Конкретно за вашия знак, който има „късмета“ Венера от месец насам да е ретроградна в дома на организацията на живота ви, тази опозиция на планетите ще изкара на преден план аспектите на връзката ви, по които нямате съвпадение с партньора. Едно такова събитие или може да ви наведе на мисли, че сте тръгнали в погрешна посока или може да отвори пространство за споделяне, взаимно разбиране и напасване. Тоест – влиянието е в посока разкриване на конфликти, но е изцяло във ваши ръце как ще подходите към противоречията си. Разбира се, нека пожелаем и здрави нерви на партньора ви, защото както знаем – вземете ли някакво решение – влакът е тръгнал…

В събота Нептун най-накрая ще спре да се върти ретроградно и отново ще отпуши комуникационните ви умения. Пет месеца тази планета ви слагаше спънки в общуването. А това, освен че е доста дразнещо, има влияние върху всички сфери на живота. Вече няма да имате препятствия в общуването, независимо дали е свързано с работата или с личния ви живот. Това вероятно ще подобри усещането ви за принадлежност към различните групи (приятелски и професионални), в които сте избрали да участвате. Да можете да се разбирате с хората е едно от най-ценните неща и много силен инструмент за постигане на целите. Така че, след освобождението ви от Нептун, само мога да ви пожелая успех и да се забавлявате, Козирози!

Водолей

Скъпи Водолеи, в четвъртък ви предстои интересен ден… Марс и Венера ще са в опозиция и това може да доведе до различни случки, свързани с приятелския ви кръг. Имайки предвид, че едната планета е любовна, а другата – сексуална и агресивна. Комбинацията между двете, в дома ви на приятелствата, може да предизвика известни изненади. Едната възможна изненада е да усетите привличане към някого, с когото до момента сте имали само платонични отношения. Призовавам ви да обмислите добре нещата, преди да предприемате действия. Не за друго, а защото вероятно с вашия чар, ако решите да съблазните някого, ще ви се получи. Но после трябва да се оправяте с възможните последствия, които биха се усложнили, ако този човек ви е приятел.

Другото възможно предизвикателство на деня ще е да се почувствате конкурентни към някой свой приятел и да се опитате да го победите в нещо. Не че е кой знае колко лошо това, но отново е добре да помислите за последствията и дали тази победа чак толкова си заслужава.

Изобщо – в четвъртък явно ще имате доста енергия и е препоръчително да внимавате къде я влагате.

В събота Нептун ще се завърти в правилна посока след петмесечна ретроградност и това ще се отрази добре на сектор, който ви е много важен – финансовия. Ще ви се отпушат нещата, така да се каже. На ваше място не бих губила никакво време и бих помислила за нови възможности за изкарване на пари. Също – добре е да погледнете бюджета си, как се съотнасят приходи към разходи и спестявания и ако е необходимо да въведете по-оптимални правила в управлението на парите си.

Риби

В четвъртък Марс и Венера застават в точна опозиция, а това си едно доста конфликтно събитие. При вас срещата на двете планети ще се отрази в баланса между работа и личен живот. Няма какво да се лъжем – трудно е да гониш кариера и стабилност в семейството. Понякога противоречията изглеждат повече от балансираните аспекти и точно това може да излезе на повърхността при вас в четвъртък. Важно е да имате предвид, че всъщност никой не е постигнал идеален баланс и, колкото и да е добър вашият знак в дипломацията, дори и за вас е невъзможен абсолютният успех в това отношение. Тоест – тръгнете от там, че първо трябва да простите на себе си, ако нещо не е напълно наред. Втората стъпка е да потърсите емоционална подкрепа от приятел - някой, който държи на вас и не е засегнат пряко. А третата стъпка, разбира се, е да обсъдите с партньора си как той вижда нещата. Твърде вероятно е да получите достатъчно успокоение, за да не се тревожите накрая.

В събота се случва нещо чудесно за вас! Вашият повелител Нептун най-накрая излиза от петмесечния си ретрограден период и се завърта в правилната посока. За вас това ще подейства сякаш някой ви маха воал от очите и вече виждате по-ясно всичко пред себе си. Възможно е в последните месеци да сте знаели какво искате, или поне да сте го усещали, но така и да не сте тръгнали уверено по пътя към него. От ретроградния Нептун са били тези спънки… След събота обаче ще може да заплувате уверено към целите си, да ги постигнете и да им се радвате (а после да си набележите нови). Успех, Риби! 

Надя Брайт се занимава с психология, коучинг, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Последно променена в Понеделник, 05 Декември 2022 09:38

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам