logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 14.11 - 20.11.2022

Овен

В сряда Венера влиза в Стрелец и вашия дом на приключенията до 9 декември и това ще ви накара да се чувствате много освободени през този период, скъпи Овни. Огнената ви натура ще копнее да се вихри и честно казано – няма смисъл от опити за ограничения. Не мисля, че в този период работата ще ви е приоритет. По-скоро ще сте насочени към интересни и щастливи преживявания. Можем само да завиждаме на тези, чиито партньор е от вашия зодиакален знак.

Овните, които в момента не са във връзка, ще бъдат привличани от по-екстровертни, вълнуващи и дори може би екстравагантни натури. Какво да ви кажа? Ако срещнете такъв човек и го пожелаете – направо се хвърляйте в боя – шансовете да го омаете ще бъдат много добри.

Към огнено любовното влияние на Венера ще се присъедини и влиянието от срещата между Слънце и Юпитер в неделя. Това ще добави и щипка страст към желанията ви да преживявате нови и интересни приключения. Именно неделя е денят, в който дори само да намигнете на някой, вече ще бъде ваш. Или, ако е по-страхлив, ще избяга с двеста… Ама то пък за какво ви е някакъв страхливец в крайна сметка?!

Телец

Охоо, Телци… В сряда Венера влиза в Стрелец и вашия дом на еротика и интимност и ще се задържи там до 9 декември. Бих казала, че ви предстоят доста парещи и запомнящи се преживявания в този период. Няма да ви е нито до сериозни мисли за връзката ви, влизане в по-голямо обвързване, изясняване на чувства, нито до задълбаване в работата. Ще бъдете сензитивни, съзнанието ви ще е отворено за фантазии и с предимство в живота ви (да се чете „леглото ви“) ще бъде този, който ги сбъдва с вас. Вашият знак среща известни трудности да сподели фантазиите си с партньора, мисля че Венера ще ви се отрази много добре в следващите дни и ще ви помогне да разрушите някои от стените си. Хубавите неща се случват, когато има взаимно доверие и сега ще имате възможност да поработите и над тази тема с партньора си, преработвайки я през сексуалната игра между вас.

В неделя Слънцето ще направи благоприятен транзит с Юпитер, като влиянието върху вас ще бъде в посока на съчетаване на интимната ви връзка с приятелския ви кръг. За тези от вас, които са в още развиващи се връзки – денят е чудесен, за да внедрите гаджето в приятелския си кръг. За Телците с дългогодишни връзки пък ще е много приятно да излязат по семейно с приятели и да се заредят с позитивни преживявания.

Близнаци

За вашия знак предстои период на фокусиране върху сериозната ви връзка или желанието ви за такава. Този период е от сряда до 9 декември, когато Венера ще е в Стрелец и във вашия дом на обвързването. Сега предполагам, че ако всички, които ви харесват, четат този хороскоп – много скоро ще се окажете обградени от желаещи да им пробвате мусаката или да ви заведат на уикенд в планината, за да ви демонстрират колко перспективни партньори са за вас. Разбира се – вие ще направите точно това, което си искате и ще изберете точно този човек, когото сърцето ви желае. Ако вече сте обвързани – периодът е подходящ да отделите повече време на партньора си, за да изгладите стари и заметени под килима противоречия, ако има такива и като цяло – да си живеете живота заедно. Някои от вас може да пожелаят съвместно съжителство или годежен пръстен. Ами… да бъде!

В неделя Слънце и Юпитер ще имат благоприятна среща и това ще отвори душата ви за добри дела. Възможно е лъчезарната ви натура не само да огрее околните с чара си, а реално да се захванете да решавате нечии проблеми или пък да окажете някаква помощ. Разбира се, подобни неща не ви се случват само, когато Слънцето се среща с Юпитер - вие като цяло сте си добри и отворени към хората… Просто в неделя се огледайте по-внимателно, може съвсем неочаквано да забележите забележите правилния човек, на когото да окажете подкрепа.

Рак

Е, какво да ви кажа, Раци… В сряда Венера влиза в Стрелец и за доста знаци това дава старт на еротични, любовни и парти забавления чак до 9 декември… За вас, като по-сериозни, ще даде старт на установяване на здравословни навици, влизане във форма и пречистване на организма, преди Коледните празници. На пръв поглед не изглежда толкова забавно влияние, като при другите, но мисля, че е по-добре да не го подценявате. В този мрачен и хладен сезон ще ви се отрази добре да влеете свежа енергия в тялото и да прочистите съзнанието с физическа активност и добра храна. Знае ли човек – може пък и да се вдъхновите за нови кулинарни подвизи и да изненадате приятно, както себе си, така и околните.

В неделя Слънцето ще направи благоприятен транзит с Юпитер и денят ще бъде особено подходящ да оповестите пред света ваша нова идея, проект или просто да порекламирате малко работата, която сте свършили до тук. Ще имате благословията на планетите да бъдете чути и оценени, ако не се страхувате да покажете какво можете или какъв път сте избрали. Успех!

Лъв

Е, Лъвове, какво да ви кажа… Животът ви иска и вие нямате намерение да му се дърпате :) От тази сряда до 9 декември Венера ще бъде в Стрелец и във вашия дом на забавлението. Какво по-хубаво от това планетата на изобилието и красотата да ви провокира да се забавлявате? Няма да ви казвам какво да правите, вие много добре знаете как да си прекарвате времето добре… Това, на което мога да ви обърна внимание е, че периодът е подходящ за промяна във външния вид и стила. Вероятно ще ви се иска да правите повече впечатление, да се обличате така, че другите да ви забелязват и като цяло – да се откроите по различен начин от досегашния (защото вие по принцип си се откроявате). Действайте смело – на хубав човек всичко му отива!

В неделя Слънцето и Юпитер ще направят благоприятен транзит. Това ще ви даде много рядката възможност с лекота да сдобрите с някого, с когото сте имали противоречия или пък да се сближите с някого, с когото сте се отдалечили с времето, но не бихте желали да е трайно. Ако подходите меко към човека, шансовете да бъдете разбрани и приети и да получите положителен ответ са много големи. Така, че – помислете си с кого от хората, които са ви на сърце бихте искали да изгладите нещо помежду си и му се обадете.

Дева

Деви, настана време да си облечете плюшените пижами, да си нахлузите чехлите и да се наслаждавате на домашния уют, без да се извинявате защо пропускате официалните събития. Просто от сряда до 9 декември Венера ще бъде в Стрелец и нищо, че тя е планетата на разкоша, а Стрелец е приключенец – цялата тази енергия ще ви насочва към собствения ви дом. От там ще черпите енергия и това ще е зоната ви на комфорт за този период. Естествено, много от вас, както си седят на дивана, ще получат прозрение, че трябва да направят някаква нова подредба вкъщи или да купят нова мебел, например. Няма лошо – все пак Венера не може да се сдържи да не вкара малко разкош и изобилие в цялата работа… Ако това ще ви направи щастливи – давайте!

В неделя Слънцето и Юпитер ще направят благоприятен транзит и за малко ще ви изкарат от дома ви. Ще е за добро, по-добре не пропилявайте шанса. Просто срещата на двете планети ще създаде благоприятен аспект да постигнете някаква ваша цел през мрежата ви от познати. Или да създадете ново познанство, което да ви бъде полезно в бъдеще. За да се случи това обаче, ще трябва да откликнете на някоя покана за събиране или пък сами да организирате нещо и да привлечете нови хора. Забавлявайте се!

Везни

Много ще ви се говори, Везни… И добрата новина е, че много ще ви слушат. В сряда Венера влиза в Стрелец и ще стои там до 9 декември. През това време трябва да имате предвид две неща. Едното е, че ще имат голям успех с комуникацията и периодът е много подходящ за отправяне на послания и увличане на хора за вашите каузи или начинания. Другото, за което няма как да не ви предупредя е, че все пак е добре да внимавате какво казвате. Може понякога, увлечени от собствената си реторика, да пропуснете да отчетете как би се приело това, което казвате и да засегнете някого. Разбира се, после ще оправите нещата с чара си, но все пак… Защо да си създавате излишни грижи, ако можете просто да си спестите ситуация? Накратко – говорете смело и чаровно, но все пак мислете преди това :)

В неделя Слънце и Юпитер правят много благоприятен транзит и е твърде възможно някой да ви потърси, за да ви предложи нова работа или някакъв друг вид нова възможност. Като цяло – денят е подходящ за растеж и развитие и поемане към начинания, от които ще научите нещо. Оглеждайте се за възможностите или още по-добре – помислете какви са възможностите, които сами може да създадете за себе си.

Скорпион

Темата за парите излиза на дневен ред, Скорпиони. За щастие – излиза по добър начин, защото в картинката се появява Венера, а тя има отношение към изобилието. В сряда тази прекрасна планета ще влезе в Стрелец и ще се задържи там до 9 декември. През това време обърнете внимание на това как спестявате и може ли да направите нещо по въпроса, за да подобрите този процес. Имате и добри аспекти за печелене на пари, но трябва много внимателно да обмисляте начинанията и да не се подвеждате по късметлийските настроения на Стрелеца. Не бъдете авантюристични, а разумни, когато става дума за пари – това е много важно условие, защото само ако то е изпълнено, ще имате успех.

В неделя Слънцето и Юпитер ще са в благоприятен транзит. На вас това ще ви се отрази по отношение на… ами на забавлението! Изобщо не го приемайте несериозно, защото това е един от двата момента в годината, когато можете да направите нещо забавно, което да изпълни душата и съзнанието ви с приятни спомени за дълго време напред. Така, че ви съветвам още от сега, когато си четете хороскопа, да започнете да планирате големия си неделен ден.

Стрелец

Венера влиза във вашия знак в сряда и ще се задържи там до 9 декември, Стрелци. Това означава само едно – успех в любовта! Каквото и да означава за вас това – в този период имате всички шансове да го получите. Обвързаните да се постараят да изпълнят периода на Венера с приятни и интересни моменти с половинката си. Излейте си цялата романтика, партньорът ви със сигурност ще го оцени.

Необвързаните да не губят време и да не си стоят вкъщи. Разширете полето на търсене колкото можете повече, пуснете флиртаджийския си чар на свобода и се наслаждавайте на общуването с потенциални гаджета. Не знам, дали ще намерите новия си партньор, но със сигурност знам, че ще преживеете множество приятни моменти. Само внимавайте да не се окаже, че накрая на периода няколко човека са влюбени във вас, а вие от своя страна не сте им запомнили много точно имената….

В неделя Слънце и Юпитер правят много благоприятен транзит, като при вас влиянието отново ще е в любовен план. Може да се окаже, че ви припламва неочаквана искра към някого и изведнъж ви се иска от нея да лумне голям огън. Съвети и насоки няма да ви давам, само ще ви стискам палци искрата да е дошла от правилното място.

Козирог

Влизате в хубав период, Козирози. В сряда Венера се мести в Стрелец и ще стои там до 9 декември. Това ще стимулира креативността и въображението ви и в този период практичната страна на живота ще отиде като че ли на заден план (да, знам какво казах и да – съвсем възможно е да се случи и на Козирог, щом Венера се намеси). Не потискайте тази така приятна ваша страна – на творчество и свобода. Отдайте ѝ се и тя ще ви зареди с нова енергия. А защо не и да ви донесе различни, но все пак значими успехи?

Венера ще ви повлияе и в любовен план. За някои от вас влюбването в този период е съвсем реална възможност на хоризонта. Ще гледате една идея по-оптимистично на нещата и може да си представите сериозни перспективи на твърде ранен етап от връзката… Опитайте се да балансирате вълнението от влюбването с реалистичен поглед.

Обвързаните ще преживеят романтични моменти с половинката си и, ако съм на ваше място – отсега ще започна да планирам времето, което ще прекарам с любимия човек.

В неделя Слънцето ще направи благоприятен транзит с Юпитер и за вас денят ще бъде подходящ да привлечете съмишленици за ваш проект. Влиянието е много добро и не го подценявайте. Със сигурност има нещо, с което сте се заели, което би имало по-голям успех, ако привлечете повече хора към него. Действайте сега, за да оберете плодовете скоро!

Водолей

Венера ви е подготвила чуден подарък, Водолеи! В сряда планетата на любовта ще влезе в Стрелец и ще стои там до 9 декември. През това време вие ще имате възможност да балансирате търсенията си на платонични и интимни отношения. Току виж, след постигане на този баланс, в живота ви се появи някой, който обединява всички качества, които търсите в партньора си. Имате шанс да срещнете точния човек, стига да се изясните със себе си какво означава „точен“. Това, разбира се, касае необвързаните. За обвързаните ще е важно да обърнат внимание на партньора си и като приятел, и като сексуален партньор. Просто в този период на влияние на Венера ще ви интересува да преживеете връзката си с любимия човек в нейната пълнота.

Имате добри аспекти и за работа с технологии. Така че ако по някакъв начин професионалният ви живот е свързан с тях – възползвайте се от благоприятния период и засилете технологичните проекти.

В неделя Слънцето ще направи благоприятен транзит с Юпитер. За вас това ще бъде ден, в който е твърде вероятно да получите пари. Може би някакво забавено плащане ще тръгне към вас, някой ще ви върне заем, или пък ще измислите как да изкарате допълнително. Не знам от къде, колко и дали със сигурност, но знам, че ако досега пренебрегвате някой канал, по който могат да ви дойдат постъпления – не е лоша идея да го раздвижите в неделя. Успех!

Риби

Тази седмица ще изкара от вас вашата целенасочена и последователна страна, Риби. В сряда Венера влиза в Стрелец и ще стои там до 9 декември. Това влияние ще ви насочи да мислите в перспектива за работата си и да тръгнете по някакъв план за изпълняване на заложени цели. Както често се случва с вас – успехът ще дойде по-бързо и сигурно, ако се колаборирате с други хора. Няма да е лошо да прегледате мрежата си с контакти и да помислите кой с какво може да ви е полезен.

В любовта също ще проявите целенасоченост. Обвързаните сред вас може би ще поставят на дневен ред въпросите за общото бъдеще и ще се опитат да изяснят максимално посоката, в която вървят с партньора си. За необвързаните това ще са дни на конкретизиране на собствените нужди и желания и създаване на ясен образ nа партньора, който търсят. Разбира се, докато премисляте какво търсите, не забравяйте да излизате сред хора… Все пак няма да е лошо, след като знаете какво искате, да му дадете и шанс да ви срещне :)

В неделя Слънцето прави благоприятен транзит с Юпитер. За Рибите това сякаш ще вдигне завеса и вие изведнъж ще видите широки и далечни, но като че ли достъпни хоризонти пред себе си. Това си е ден на пробуждане на интерес към нови покоряване на нови територии. Мисля, че ще ви зареди много позитивно и очаквам да видя до къде ще стигнете!

Надя Брайт се занимава с психология, коучинг, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Последно променена в Понеделник, 21 Ноември 2022 09:51

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам