logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 12.09 - 18.09.2022

Автор: Надя Брайт

Овен

Цялата седмица, благодарение на ретроградния Меркурий във Везни и вашия дом на връзките, преминава за Овните под знака на премислянето на връзките и партньорствата, в които сте. И като казвам „премисляне“, имам предвид, че може да ви навестят някакви съмнения. Няма лошо, чрез съмненията се проверява  доколко се чувствате добре в дадени отношения и доколко другият човек в тях наистина притежава определени качества и те не са плод на идеализиране от ваша страна. Важното е само да не се измъчвате, както и да не позволявате да станете твърде мнителни. Последното не само вреди на отношенията, но и причинява страдание на всички замесени. Повтаряйте си, че планетите са ретроградни не за да рушат и развалят, а за да ни дадат шанс да поправим или да завършим нещо, както и да вземем урок.

В петък Марс и Венера ще се срещнат под такъв ъгъл, че ще влеят много енергия на вашия и без това доста динамичен знак. Много е важно да внимавате как и къде харчите тази енергия, защото рискувате да не прецените какво става и да прегорите. Също, внимавайте с рязката смяна на настроенията – това също изтощава. В един момент нещо може да ви ентусиазира страшно силно и да се хвърлите в някакво начинание, а в другия – да се чудите защо сте се забъркали изобщо. Казано накратко – в петък се въздържайте от нови проекти и инициативи, за да не се вкарате сами в капана на ентусиазма си. Всичко ще бъде наред, Овни!

Телец

Тази седмица темата с парите, цената и стойността ще бъде водеща за вас, скъпи Телци. На първо място - използвайте влиянието на ретроградния Меркурий, за да разчистите гардероба си. Имам предвид – успокойте топката с желанието за пазаруване на нови неща за настъпващия сезон и вижте какво вече притежавате. Вероятно от собствените ви дрехи могат да се измислят интересни комбинации, които да освежат досегашния ви стил. А може и да намерите дрехи, които да продадете втора употреба. Така някой ще се зарадва, а вие ще спечелите пари, вместо да похарчите. Изобщо – по-малко харчене за дрехи и стил и повече внимание към старите придобивки, ще е по-разумното поведение под ретроградното влияние.

В петък особено ще се замислите кое колко струва в живота в пряк и преносен смисъл. Тогава Марс и Венера ще направят напрегнат ъгъл помежду си и за вас влиянието ще е доста силно в посока размисли колко давате и получавате ли достатъчно в замяна. Независимо дали става дума за връзката ви или за позицията ви в професионален план (или и за двете), възможно е да извадите везните и да почнете да мерите. Само по себе си това не е лошо, все пак всеки човек има нужда да знае къде точно се намира и дали там го ценят. Това, за което трябва да внимавате обаче е, че заради Марс може да приемете нещата твърде драматично и да си причините страдание, както и да влезете в конфликт. Не бързайте да си вадите изводи в този ден, изчакайте страстите ви да се уталожат 2-3 дни и действайте тогава, ако има нужда.

Близнаци

Тази седмица, под влиянието на ретроградния Меркурий, ще ви владеят силни страсти и емоции, които ще напират да бъдат изразени и е възможно отстрани да изглеждате като кралица на драмата, Близнаци… По принцип не е най-приятното чувство, когато наистина се вълнуваш от нещо, околните да ти казват, че драматизираш. Това обикновено засилва още повече страстите… За да избегнете моменти, в които да се чувствате неразбрани, постарайте се да обмисляте кога и пред кого изразявате чувствата си. Не всеки е в състояние да ви разбере, особено ако моментът не е подходящ. Затова, за да можете да преживеете автентично това, което ви вълнува и да получите разбиране, опитвайте се да разкривате душата си пред наистина близки за вас хора. Емоциите ви са ценни и са тук, за да ви научат на нещо – позволете си да ги преживеете.

В петък Марс и Венера ще имат напрегната среща и на вас тя ще ви се отрази дебалансиращо. Възможно е да имате желание за влизане в конфликти, да приемате някакви дребни неща твърде лично или виждате повод за конфронтация там, където може и да си я спестите. Особено внимателни бъдете в любовната си връзка, защото Марс и Венера (естествено) ще ви влияят точно в този аспект на живота ви. Не бързайте да въвличате половинката си в изяснявания и любовни драми, дори и да ви се струва, че имате причина. Защото дори и да имате такава, шансът да се случи нещо конструктивно в този ден, е много малък. Изчакайте 2-3 дни да премине влиянието и след това, ако още смятате, че е важно – говорете с вашия човек.

Рак

Цялата седмица, заради влиянието на ретроградния Меркурий, за вас ще е посветена на дома и семейството, Раци. Имате да отмятате пренебрегнати или отложени задачи. И като казвам задачи, имам предвид ангажименти от всякакъв калибър – от това да изперете пердетата до това да разрешите дълго смитано под килима противоречие с член на семейството. Просто ретроградността е за това – да изчистим и приключим старото, за да можем да продължим напред, без нищо да ни тежи. Разбира се, Меркурий ще е ретрограден и другата седмица и не е нужно да вършите всичко накуп сега. Просто имайте предвид, че ако се инатите и не започнете да отмятате, ще ви тежи и ще ви спира да се радвате пълноценно на другите аспекти от живота си.

В петък Марс и Венера се срещат под напрегнат ъгъл и ще объркат емоциите на представителите на вашия и без това чувствителен знак. Възможно е да се почувствате наранени от някого (или повече хора) и веднага да влезете в режим на защита. А всички знаем, какво се случва, когато Рак се защитава – тежко и горко на този отсреща – ще бъде наранен дълбоко в душата си. Лошото е, че дори, когато печелите такива битки – вас също ви боли, нали Раци? И затова, за да си спестите всички тези неприятни последици, просто в петък и 2-3 дни след това, бройте до 100. Бройте, преди да приемете нещо за обида, бройте и преди да реагирате. Просто Марс… ще мине!

Лъв

Тази седмица е добре да подбирате слушателите си, Лъвове. Благодарение на ретроградния Меркурий начинът, по който се изразявате, в момента е доста експлозивен. Възможно е, когато говорите, волно или неволно да наранявате околните. А когато нараняваме околните, обикновено те реагират, за да се защитят. Подобна динамика може да доведе до много конфликтни ситуации, които биха били излишни за вас. Защото се съмнявам, че вие реално искате да си печелите врагове… По-скоро имате желание да изкажете своята истина на глас, дори и с цената околните да не я приемат. Добре е да ползвате ретроградния Меркурий по предназначение – да вземете уроците, които той ви носи. Урокът тази седмица е да проверите, по какъв начин вашата истина резонира в околните и какво може да научите от обратната им връзка. Затова – изказвайте се по темите, които ви вълнуват. Просто не го правете пред всички, а само пред тези, които биха разбрали добрите ви намерения и спокойно биха ви дали своята гледна точка.

В петък Марс и Венера се срещат в напрегнат ъгъл и това, за добро или зло, може да изкара ваши скрити чувства на показ. Ако имате тайна тръпка към някого например, може би петък е денят, в който ще поискате да признаете чувствата си. Или пък ако имате нещо премълчано във връзката си, Марс ще ви подтикне да отворите темата. Не мога да ви посъветвам дали да предприемате действия или не – това зависи от вас. Мога само да напомня, че енергията на Марс е агресивна и вероятно ще е по-добре, ако не ѝ се поддавате изцяло.

Дева

Казвам го направо – внимавайте с парите, Деви! В ретрограден Меркурий сме и представителите на вашия знак трябва да бъдат особено внимателни с всичко, което касае потокът на парите при тях. Най-вече трябва да обмисляте добре харченето и инвестициите си. Знаете важните неща за харченето – да се запитате дали нещо ви е наистина необходимо, преди да го купите, да обмислите цената му и т.н. Що се касае инвестициите – иска ви се да вложите в нещо, от което ще спечелите пари. Въпросът е, че много добре трябва да помислите, дали нещото е сигурно и дали не гледате с твърде алчен (и съответно – замъглен) поглед на инвестицията си. Да, има случаи на бързи и големи печалби… Но дали този случай ще е такъв или Меркурий просто ще ви даде урок? Аз не знам… От вас зависи да прецените.

В петък Венера и Марс ще имат напрегната среща. Това ще постави пред вас въпроса за мястото ви в партньорствата, в които сте и дали сте доволни от него. Независимо дали в личен или в професионален план, възможно е в този ден да извадите везните и да започнете да мерите получавате ли достатъчно за това, което давате. Отсега ви казвам, че каквито и да са резултатите, шансът точно в петък да изясните този въпрос с партньора си, не е голям. Енергията в този ден е конфликтна и рискувате да избодете очи, вместо да изпишете вежди. Разумно е да изчакате 2-3 дни да премине това влияние и след това да повдигнете въпросите, които ви вълнуват.

Везни

Спокойно, Везни, спокойно… Меркурий е ретрограден във вашия знак, което значи, че обърква вашата комуникация най-много в целия зодиак. Но както казах – спокойно, има решение и това. На първо място – не се нервирайте, ако не ви разбират правилно. Това са излишни нерви. Просто обяснете втори път по-бавно. На второ място – ако имате нещо важно за казване – премислете добре кога и по какъв начин да го поднесете, за да има по-малко щети за оправяне след това. И последно по място, но не по значение -  – намерете си сигурно пространство, в което да вентилирате свободно негативните емоции, за да не ги вентилирате върху другите и после да ги лекуваме от посттравматичен стрес…

В петък пък Марс и Венера са ви приготвили едно малко комуникационно предизвикателство (да го наречем). В този ден двете планети ще имат среща под напрегнат ъгъл и е възможно околните да проявят желание да ви кажат неща, които не са ви приятни. Отново ще трябва да ви припомня принципът, който ще ви спаси през тази седмица – спокойно, Везни, спокойно… Каквото и да ви говорят, опитайте се да го обмисляте, без да го взимате много навътре. Удебелете малко кожата – това ще ви помогне хем да вземете някаква поука от това, което чувате, хем да не страдате излишно. Просто бъдете себе си – умни и чувствителни, но над нещата и всичко ще бъде наред!

Скорпион

Ретроградният Меркурий ви прави много замечтани и самовглъбени, Скорпиони. Не само вие не сте свикнали да сте в подобни състояние, но и околните не са свикнали да сте такива. Що се отнася до околните мога да кажа само едно – да свикват. По важно е вие как ще преминете през този период. Обикновено ретроградността на планетите се случва, за да ни даде урок и за да ни прикани да довършим стари неща. Това, което ще е полезно за вас, е да обърнете внимание на мислите и фантазиите си, дори и да изглеждат отвлечени и сюрреалистични. Вероятно там се крие нещо важно за вас – нещо, което искате да преживеете или да постигнете или старо преживяване, което трябва да преработите по някакъв начин. Осигурете си време, в което да бъдете насаме със себе си и да се потопите в мислите си.

В петък Венера и Марс ще имат напрегната среща и под тяхното влияние вие може би ще внесете напрежение във връзката си. Независимо дали имате сериозен или несериозен партньор или просто флиртувате с някого – може би ще поставите този човек на изпитание. Вероятно ще ви се иска човекът нещо да ви докаже, но е възможно да не сте наясно точно какво е това нещо. А шансът да получиш каквото искаш, когато нямаш идея какво искаш, нали знаете какъв е… Затова ви призовавам в този ден да обмисляте добре, преди да поставяте искания и условия пред избраника на сърцето си.

Стрелец

Ох, Стрелци… Знам, че не искате да спирате, да се оглеждате, да рефлектирате себе си и поведението си и други подобни „глупости“… Обаче какво да правим, като Меркурий е ретрограден в зоната ви на екипна работа и просто за вас самите ще е по-добре, ако за момент се спрете и се огледате около себе си. Тази седмица не само е подходяща, а и поставя пред вас като задача да общувате с хората, с които работите. Трябва да обърнете внимание на комуникацията си с тях – да чуете техните нужди и идеи, да обмените мисли и изобщо – да се свържете помежду си. Знаете много добре, че ако имате добри връзки с колегите си, се работи по-спокойно и се постигат по-добри резултати. Това, което понякога ви убягва е, че добра връзка се гради, ако реално изслушвате хората понякога. Успех!

В петък Марс и Венера ще направят напрегната среща помежду си и това ще внесе напрежение във вашите романтични отношения. Възможно е в този ден да се почувствате пренебрегнати или да изпитате ревност… Колкото и реални да ви изглеждат тези чувства, не бързайте да скачате в тях и да се спускате по спиралата на съмненията. Едва ли и със създаване на конфликтна ситуация бихте решили проблема си. Най-разумното поведение е да потърсите близостта на партньора си, за да не се чувствате сами и изолирани, но да повдигате въпросите, които ви измъчват 2-3 дни, след като отмине влиянието Марс/Венера.

Козирог

Малко почивка от амбициозни планове? Как ви се струва това, Козирози? Надявам се, че ви се струва добре, защото това е печелившата ви стратегия за тази седмица. Меркурий е ретрограден във вашия дом на успеха. Спокойно, това не означава, че няма да имате успехи в периода на ретроградност… Означава само, че трябва да премисляте (още) по-внимателно, да не бързате и да не си оказвате сами натиск, че трябва да си постигнете целите на всяка цена. Също – по-здравословно за вас ще е да не се поддавате на влияния от околните – кой какво очаква от вас и др. под. Който каквото очаква си е за него, вие живеете собствения си живот и сами определяте темпото си. Сега за вас важи принципът „Бързай бавно“ и в това няма нищо лошо – пак ще стигнете накъдето сте тръгнали, просто ще имате по-малко досадни пречки по пътя си, защото ще сте се подготвили по-добре.

В петък Марс и Венера ще се срещнат под напрегнат ъгъл и това ще породи у вас противоречие между подредената ви страна и тази, която иска да захвърли всичко и да поеме на приключение. Не знам кой избор ще е по-добър за вас – да си отметнете задачите или да отпътувате нанякъде. Знам само, че заслужавате да се чувствате добре и на ваше място бих избрала точно това, което ще ми зарадва душата.

Водолей

Ретроградният Меркурий успява да развълнува душата и ума ви, Водолеи. Това е така, защото действа в един много важен за вас дом – този на глобалните инициативи и приключенията. Една част от вас (както винаги) страстно желае да се хвърли в нещо мащабно или пък ново и вълнуващо. Но друга част вижда възможните спънки и проблеми и просто се колебае. Колебанията не са нещо лошо, нали знаете? Те ни помагат да преценим добрите и лошите страни и да вземем решение на база трезва оценка. Предлагам ви да се възползвате от ретроградния период и чувството на несигурност, което той ви носи и да си дадете време и свобода да прецените в какво начинание да участвате и защо. Имате време да мислите чак до 2 октомври, когато Меркурий отново ще се завърти в правилната посока и ще можете да реализирате решенията си.

В петък Марс и Венера се срещат малко напрегнато и това отприщва сексуалната ви енергия (zdr Mars). Поради напрежението между двете планети обаче, трябва да ви предупредя, че може да имате известни проблеми с реализирането на тази енергия. Защото не е сигурно, че партньорът ви ще е в същото настроение. Не се поддавайте на чувството, че сте отхвърлени и неразбрани и не се въвличайте в конфликти. Просто планетата на любовта и тази на секса са в противоречие… какво да се прави? Изчакайте 2-3 дни да мине влиянието и всичко ще бъде наред.

Риби

Хм, хм… Предстои ни седмица на необичайни проявления за Рибите, скъпи представители на този знак. А именно – благодарение на ретроградния Меркурий, ще бъдете малко агресивни. Разбира се, няма да изливате агресията си върху невинни хора или да я проявявате безпричинно. Просто тази седмица вероятно ще решите да отстоявате себе си и да се изправите срещу всеки, който нарушава личните ви граници. Мисля, че хоризонтът ви рязко ще се изчисти от тормозчии и обикновени досадници. Само внимавайте, мили Риби, покрай сухото да не изгори и суровото. И под „суровото“ най-вече имам предвид – вашия партньор. Ако има неща, които ви дразнят – опитайте се да говорите спокойно по темата, не ставайте твърде защитни и не предизвиквайте конфликти. Освен ако наистина, наистина не се налага, разбира си… Вие си знаете.

В петък Марс и Венера ще се срещнат под напрегнат ъгъл, като ще предизвикат много интересно противоречие у вас, за което е хубаво да бъдете внимателни. Хем ще си искате сигурността и комфорта на сериозните отношения, хем ще ви се иска малко таен флирт… Даже не знам как да продължа с хороскопа след това изречение… Може би ще ви посъветвам да не се отнасяте твърде много във фантазии и да обмисляте добре, какво предприемате. Защото Марс и Венера ще се разделят, до 2-3 дни влиянието ще отмине, но всички ще носим последствията от решенията си, взети под тяхно влияние. Надявам се за вас последствията да са просто, че много сте се забавлявали!

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Тук можете да чуете едно интервю на Надя, в което говори не само смешки.

Последно променена в Понеделник, 08 Май 2023 10:10

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам