logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 01.08 - 07.08.2022

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 01.08 - 07.08.2022 Фотограф: Чефо

Овен

В четвъртък Меркурий се мести в знака на Дева и до 25 август ще влияе на вашата уелнес зона. В този период задачата ви от планетите е да обърнете внимание на баланса между работата и останалия си живот. Възползвайте се от влиянието за да намалите стреса или да въведете по-здравословни практики в живота си, които да ви помогнат да поддържате добри нива на енергия. Гледайте на това като инвестиция в дългосрочен план.

В неделя ще имаме две астрологични събития. Първото е, че любовната Венера се среща с мечтателния Нептун и широко отваря третото ви око и всички чакри за даване и получаване на любов. Съвсем възможно е в няколко дни след неделя да припламне някоя неочаквана искра и да запали и без това пословичната ви страст. (Да имат предвид обожателите на Овни, които четат хороскопа им – от неделя – нападайте!)

Другото, което ще се случи в неделя е, че Сатурн и Марс се срещат във вашата зона на парите. Това ще доведе до някаква промяна в концепцията ви по отношение на харченето и печеленето на пари. Каква ще бъде промяната зависи от вас и вашите нагласи или нужди – всичко е възможно, от това да решите да харчите повече, до това да откриете спестовен влог. Важното тук е, че парите ще бъдат тема и ще имате нови виждания. Успех и да почерпите!

Телец

В четвъртък Меркурий влиза в Дева и дава начало на сладък и приятен период за вас. До 25 август ще усещате нужда да си доставяте удоволствие и по-добре недейте да пренебрегвате този импулс. Какви да бъдат хубавите неща, с които да се засипете, не мога да ви кажа – питайте сърцето си (или тези органи, които намирате за важни). Мога да ви кажа само, че ако планетите повеляват нещо такова – ефектът би бил много добър, ако ги послушате. Ще се освежите, ще получите нова енергия и вдъхновение.

В неделя Венера се съчетава благоприятно с Нептун или иначе казано – любовта се прегръща с мечтите. Това ще направи Телците особено жизнерадостни и ще запърхате от цвят на цвят… Сега, какво точно ще правите на тези цветове аз не знам… Това зависи от вашите възможности и интереси. Някои ще намират нови приятели, други – нови флиртове, а трети просто ще си купонясват. Каквото и да е – никак няма да е лошо :)

Също в неделя Марс и Сатурн се срещат и ще ви повлияят в зоната на кариерата. Огледайте се за нещо ново в сферата на професионалното си развитие и си тренирайте фантазията и мотивацията как бихте могли да го осъществите. Всъщност не е лоша идея да ползвате и влиянието на Венера, за да създадете нови работни контакти.

Като цяло – силата е с вас, ползвайте я!

Близнаци

В четвъртък Меркурий се мести в знака на Дева и до 25 август ще сте много вдъхновени за промени в дома. Имате добри аспекти за всичко - от претапициране на дивана, през остъкляване на тераса до смяна на жилището. Ако чувствате нужда от нещо такова – не отлагайте, това е вашият момент за добри развития по отношение на дома.

В неделя ще има две важни астрологични събития. Първото е, че любовта и мечтите, в лицето на Венера и Нептун ще затанцуват заедно и това ще отрази мащабите, в които разсъждавате. Ще започнете да мечтаете по-нашироко и като нищо от тези мечти ще произлязат и планове за бъдещето. Обърнете внимание на всички идеи, които ви минават през ума в неделя и два-три дни след това. Нищо чудно да се окаже, че в тях лежи основата на следващото важно нещо, с което ще се захванете.

Неделя може да бъде много интересен ден за вас във всеки смисъл на думата, затова бъдете внимателни. Предимно със себе си. Марс и Сатурн се срещат под ъгъл, който провокира към промени. За вас конкретно влиянието ще е свързано с това, че много ще ви напира директно да изразявате някои истини. Въпросът тук е да не се въвличате в излишни конфликти. Просто премисляйте какво казвате, преди да сте го изрекли. Малко сложно за отворени комуникатори като вас, но пък не е невъзможно. Успех!

Рак

В четвъртък Меркурий влиза в знака на Дева и до 25 август ще ви влияе в посока да подобрите баланса между работа и свободно време. И не само този баланс, а и балансът за кое в работата колко енергия харчите. Ако използвате добре периода е възможно да преразпределите задълженията си така, че да оптимизирате усилия, както и да откриете нови и по-добри начини за релакс. Надявам се, че не е нужно аз да ви казвам, че който не може да почива, не работи добре… Лято е, послушайте Меркурий.

В неделя ще имате едно интересно и едно предизвикателно влияние от планетите. Интересното ще ви го доставят Венера и Нептун – любовта и мечтите. Двете планети ще се обединят и ще ви въздействат да разчупите малко границите, които си слагате (а вие граници обичате, защото те дават сигурност). В този ден и два-три дни след това, е силно препоръчително да се запознаете с нов и интересен човек или да направите нещо, което досега не сте правили. Новостите може да имат недостатъци, но пък безспорно зареждат с нова енергия и вдъхновяват.

Предизвикателното ще дойде от Марс и Сатурн, чиято среща може да ви донесе неприятни изненади, следствие на общуването с хора. Възможно е някой да ви говори зад гърба или пък ваши думи да бъдат цитирани нарочно злонамерено. Не се въвличайте в конфликти, опитайте се да се измъкнете с дипломация и да не храните интригата. В крайна сметка – и това ще мине, както знаете.

Лъв

В четвъртък Меркурий влиза в Дева и ви дава супер силата да решавате проблеми и заплетени ситуации с помощта на логическо мислене и с лекотата, която по принцип носите в себе си. До 25 август поставете по-сложните си ситуации на масата пред вас и ги огледайте от различни ъгли. Имате всички добри аспекти да опростите сложното, да разрешите каквото ви дърпа назад и да продължите напред свободни от излишни утежняващи обстоятелства.

В неделя ще има две астрологични влияния и двете в някаква степен ще се отразят на личния ви живот. От една страна планетата на любовта - Венера и тази на мечтите – Нептун ще се срещнат в благоприятен ъгъл. Тази среща ще ви даде особено емпатична чувствителност и ще извади нежната страна на личността ви на показ. Това е прекрасно, ако успеете да насочите любвеобилността си към някой, който отговаря на чувствата ви. В противен случай може да се почувствате малко по-уязвими от обикновено и това да ви затормози. Ако пък не отговорят на чувствата ви – не го взимайте навътре. Сигурна съм, че ако се огледате, ще видите някой, който с радост ще го направи.

Другото влияние идва от Марс и Сатурн, чиято среща няма да бъде абсолютно хармонична. Възможно е да ви направи по-мнителен към партньора, да изпитате тревожност и съмнения дали сте достатъчно обичани. Съветът ми е да не се измъчвате и да не реагирате в неделя и два-три дни след нея. Изчакайте да преминете влиянието и премислете отново (ако все още ви е тема).

Дева

Хей, хей! Меркурий влиза във вашия знак в четвъртък, Деви! До 25 август вие ще сте на гребена на комуникационната вълна. Каквито и идеи и планове да имате, които са свързани с послания, публичност и пр. – не се бавете, а ги вкарайте в ход. Да не говорим, че от това ползата няма да е само за вас – всички ще се обогатим, ако дадете публичност на идеите си. Затова – хващайте устройството, на което си записвате творчеството и действайте!

В неделя официалните представители на любовта и мечтите – Венера и Нептун ще имат благоприятна среща, която обаче на вас ще се отрази в едно леко усилване на критичността. Знам, че обичате всичко да е както трябва, да е изпипано, хората да са чисти и учтиви и отношенията да са честни. Знам и всички оценяваме вашето желание за перфекционизъм. Въпросът тук е, че не всеки път е нужно да напрягате себе си и другите, заради някакви несъвършенства. Препоръчвам ви по-лежерно отношение към нещата в неделя.

Другото, което се случва в този ден е една немного хармонична среща между Марс и Сатурн. Но истината е, че влиянието макар и не най-приятното, може да бъде полезно за вас. Защото има възможност да видите ясно кой в живота ви иска повече, отколкото дава и кой за вас е всъщност в тежест. Подобни открития може да доведат до конфликтни ситуации в краткосрочен план, но и в качествени промени в дългосрочен.

Везни

Я каква интересна и полезна работа може да си свършите, докато Меркурий е в Дева, скъпи Везни! Планетата на комуникациите ще бъде в Дева от този четвъртък до 25 август. Този период за вас е чудесна възможност да прегледате връзките си – лични, професионални, платонични и всякакви и да прецените с кого наистина си заслужава да общувате. Вашият знак обича да е свързан с хората и често се случва да постави самата нужда от контакти над мисълта колко качествен е всъщност този контакт за вас самите. Така, че едно такова приоритизиране и преподредба няма да са ви никак излишни. Ще махнете каквото не е достатъчно стойностно за вас и ще отворите пространство за нещо по-добро.

В неделя Венера и Нептун ще се срещнат и ще поставят пред вас въпроса, дали се грижите достатъчно добре за тялото си и трябва ли ви почивка. Повярвайте, ако имате нужда от почивка, но се преструвате, че не е така – Нептун ще ви даде знак. И, нали знаете, че обикновено такива знаци не са приятни, свързани са с някакви болежки или прилошавания, които ни карат да се замислим… Добре, че четете хороскопа ми преди неделя, за да можете да вземете мерки и да не се налагат почивки изневиделица! Просто се погрижете отсега за себе си и всичко ще бъде наред :)

Освен това, в неделя не си играйте на събуждане на ревност у партньора, нито особено се впечатлявайте от ревността, която вие усещате. Това са Марс и Сатурн, които се опитват да ви създадат проблем в тази зона. Бъдете умни и изчакайте два-три дни, за да отмине влиянието.

Скорпион

В четвъртък Меркурий ще влезе в Дева и до 25 август ще ви превърне в душата на компанията. Това е, което ще ви радва най-много – общуване с компании, групи, излизания с приятели… Всичко шумно и свързано с повече хора. Сезонът е чудесен за подобно настроение, така че не виждам какво може да ви спре да си изживеете влиянието на Меркурий с пълна сила.

В неделя Венера и Нептун ще танцуват заедно и при вас ще се отрази наистина буквално. Имам предвид – това са планетата на любовта и мечтите и вие ще се превърнете в любовни мечтатели или в мечтателни любовници… За тези от вас, които не са сериозно обвързани е хубаво да имате предвид, че някой може да обърка силната ви романтичност с любов (предупредете хората). А сериозно обвързаните направо да резервират деня си за романтично гугукане с половинката си.

Още едно нещо ще се случи в неделя – Марс ще се срещне със Сатурн и за няколко дни ще ви направи особено чувствителни към личните ви граници и опитите те да бъдат нарушавани. От една страна това е добре, защото ще ви даде мотивация да разкарате досадниците от главата си. От друга – внимавайте да не го отнесе някоя невинна душа, която без да иска ви е настъпила скорпионската опашка…

Стрелец

Меркурий влиза в Дева от четвъртък до 25 август и някак много ще улесни комуникацията ви, Стрелци. Вие по принцип лесно говорите… Аз тук имам предвид, че ще улесни частта с какво чуват околните, защото това понякога създава леко напрежение. Е, сега ще имате известно време, в което ще можете спокойно да си говорите и посланията ви да достигат по правилния начин. Ползвайте периода за развитие на личния си бранд и разпространение на идеите си.

В неделя планетата на любовта Венера и планетата на мечтите и фантазията Нептун се срещат в любовен танц и на вас ще се усетите в доста романтично настроение… На обвързаните препоръчвам да си организират уединен уикенд с половинката и там да изразят любовта и фантазиите, които Венера и Нептун ще им спуснат. На необвързаните ще препоръчам да побързат, да си намерят партньор за уикенда, защото фантазии и те ще имат.

В неделя ще има още едно астрологично събитие – Сатурн и Марс ще се срещнат в такъв ъгъл, от който по-скоро излизат уроци за нас, отколкото хармонични преживявания. За вашия знак влиянието ще е в зоната на споделените финанси. Добре е в следващите два-три дни да прегледате отново с кого и как си споделяте разходи и приходи. Може да излязат интересни и важни идеи за промяна.

Козирог

Леле! Меркурий влиза в Дева в четвъртък и до 25 август ще влияе много сериозно върху вашата зона на експанзия, разширяване на хоризонтите и постигане на нови неща. Този период за вас е особено подходящ да положите първите стъпки на нещо качествено ново, интересно и смело. Всеки сам знае какво за неговите мащаби е експанзия. За някои може да означава нов бизнес, за други – записване на магистратура, за трети – нещо съвсем различно. Помислете какво е това, което тегли вас към нов хоризонт и действайте.

В неделя ще има две астрологични събития с много различно действие. Как ще комбинирате влиянията и кое ще предпочетете, разбира се, зависи от вас. Първото е, че Венера и Нептун ще се срещнат в хармоничен танц. Или иначе казано – любовта и мечтите се завихрят и точно такова ще е влиянието над вас – ще бъдете романтични. Обвързаните да не се ослушват, а да организират времето си така, че да го прекарат с любимия човек. И то – далеч от чужди очи. Необвързаните два пъти по-малко да се ослушват, защото ще е много добре да си намерят партньор за уикенда, с който да консумират енергиите на Венера и Нептун.

Другото влияние в неделя ще е по-практично – Марс и Сатурн се срещат и няма да са много хармонични помежду си. За вас влиянието ще е в зоната на финансите. Имате добри аспекти за преглеждане и оптимизиране на бюджета си. Смятането в неделя и два-три дни след нея би ви се отразила благоприятно в дългосрочен план.

Водолей

Доста любовен период предстои, Водолеи! В четвъртък Меркурий влиза в Дева и активира вашата зона на романтика и споделени чувства. Ще имате нужда от интимност и близост и не само ще я търсите, но и ще раздавате щедро нежност и страст. Като цяло този период ще повлияе добре на всичките ви връзки, защото естествено ще чувствате желание да работите за тях. За необвързаните има сериозни шансове да се свържат с някого, докато Меркурий е в Дева. Ще трябва обаче да мислите за баланса между идеалистичните си представи и реалността. Във всеки смисъл, който тази тема поражда.

В неделя може да помислите за финансите си. Венера, която е планета не само на любовта, но и на изобилието и Нептун, който е кармична планета, се срещат хармонично във вашия дом на финансите. Значи тук не говорим просто за един преглед на бюджета, оптимизиране на разходи и пр. Става дума за влияние върху вас за визия за бъдещето, креативност и… С две думи – помислете как да изкарвате повече пари по различни начини – твърде вероятно е да ви дойде добра идея.

Също в неделя Сатурн и Марс ще направят една не толкова хармонична среща и ще отворят за вас темата кой иска повече, отколкото ви дава в живота. Чудесна тема, защото няма нужда да влачите който и да е като раница на гърба си… Само внимавайте енергията на Марс да не ви направи по-резки от необходимото и всичко ще бъде наред.

Риби

В четвъртък Меркурий ще влезе в Дева и ще остане там до 25 август. Това ще е период, в който вие, Риби, ще искате всичко в любовта. Ама всич-ко! Отдаване, романтика, разнообразие и… каквото още там може да искате. Да му мислят партньорите ви, защото ще е много интензивно. Но пък най-вероятно ще е и доста хубаво. Голямо щастие ще пада така да се каже. Не съм сигурна, че необвързаните много ще се затичат към сериозни връзки. Но определено ги виждам да пробват различни варианти, ако ме разбирате. За обвързаните е много важно ясно да комуникират желанията си, за да не се окаже, че не получават каквото искат и друг им е виновен… Изобщо – бурни любовни вълни ви очакват и вие ще плувате уверено и щастливо в тях.

В неделя ще има две астрологични събития. Първото е хармонична среща на любовната и изобилна Венера с мечтателния Нептун. Това ще ви направи малко по-склонни да покажете скритите си мисли и фантазии… И като съчетаем това влияние с влиянието на Меркурий, какво излиза? Доста интересна неделя за партньора ви, как какво?

Второто нещо, което се случва в неделя, е една не толкова хармонична среща между Сатурн и Марс. Това малко ще затрудни комуникацията ви с най-близките. Нищо фатално, просто обмисляйте добре какво казвате и как може да се разтълкува.

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Тук можете да чуете едно интервю на Надя, в което говори не само смешки. 

Последно променена в Понеделник, 08 Август 2022 21:05

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам