logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 11.07 - 17.07.2022

Автор: Надя Брайт

Овен

Единственото за годината пълно(супер)луние в Козирог в сряда, изпраща нещо като мотивационен взрив във вашия десети дом на успеха. Целите, за които сте работили през изминалата половин година – от новолунието в Козирог на 2 януари – най-накрая могат да достигнат повратна точка през следващите две седмици. Ако сте близо до финалната линия, сега е моментът да удвоите усилията си. Имате ли нужда от подкрепа, внимание, финансиране? Искайте и ще ви бъде дадено под тази овластяваща Луна, Овни. И тъй като десети дом е във вашият обществен сектор, не пазете усилията си в тайна от света. Мислете за вашата реклама. Споделяйки на правилните места, бихте могли да привлечете вниманието на точния човек, който да ви помогне да преминете на следващо ниво. И докато сте на лов, попълнете всички пропуски в знанията или уменията си, с образователни курсове или с помощта на коуч.

Също в сряда структурираният Сатурн се свързва с приветливата Венера. Планетата на изобилието е във вашата зона на комуникация и местни събития, така че ще бъдете точно толкова сами или придружени, колкото вие искате! Не забравяйте, че най-важното е да направите добро първо впечатление и да вдъхнете доверие. Когато се срещате с хора, започнете непринуден разговор и оставете нещата да протичат естествено, като се ръководите от чуждите идеи и реакции (колкото и да ви напира овенското и да желаете да водите разговора). Денят е добър да започнете някои позитивни нови начинания, като йога клас или излизане с приятели за здравословна вечеря. И тъй като все още сте под влиянието на суперлуната в Козирог, спокойно можете да преливате лични в служебни разговори и обратно.

В неделя Венера се мести и се установява в Рак. Не само ще почувствате вълна от желание да прекарвате времето си вкъщи, но е възможно и желание за преместване. Следващите четири седмици са подходящи за изготвяне на план по въпроса. Този период също ще бъде перфектна годишна възможност да обмислите вашите индивидуални нужди и дали те са удовлетворени. Ако вече живеете с партньора си, този цикъл на Венера може да ви помогне да се почувствате още по-уютно заедно. А ако сте необвързани, направете някакво преустройство на дома си, за да насочите енергията към привличане на някого с потенциал за сродна душа!

Телец

Тази сряда ще отбележи единственото за годината пълно (супер)луние в Козирог. То ще освети вашия свободен девети дом на пътувания, приключения и като цяло - разширяване на хоризонта. Къде мечтаете да отлетите? Твърде много възможности и недостатъчно време или средства? Не се ограничавайте от тази мисъл. Помислете за приятели и роднини, които живеят на вдъхновяващи места и които биха се радвали да им гостувате. Самото бягство от дома може да ви подейства невероятно освобождаващо, особено след пандемичния период. Ако не можете да излезете от обичайния си живот точно сега, все пак не се ограничавайте да мечтаете и да правите планове! Така ще си дадете време, да спестите достатъчно, за да финансирате желаното пътуване. Мислете нестандартно и използвайте силата за стратегическо мислене, която ще ви даде пълнолунието, за да реализирате мечтаната си фантазия. Ако идеята за пътуване все пак не кара сърцето ви да прескача, имайте предвид, че деветият дом управлява предприемачеството, образованието и дейности, свързани с публикуване. Използвайте силата на Луната, за да осъществите идеите, които имате в изброените сфери. Дайте си малко засилка и зачакайте ответа на Вселената. Щом чуете „Да“ - действайте!

Ако ще предприемате някакъв ход, не се колебайте, защото и в сряда трудолюбивият Сатурн във вашия дом на кариерата образува подкрепящ съюз с очарователната Венера във вашата зона на парите! Добри новини може да дойдат изневиделица или пък нещо, към което сте проявили интерес преди време, може внезапно да се появи в живота ви. Моментът е подходящ да подхванете най-практичната перспектива и да се устремите към нея. Бъдете дружелюбни с всички, с които общувате, но слагайте ясни граници, когато хората се опитват да се възползват от вашата трудолюбива природа. Ако това, което искате не ви намира само - бъдете проактивни.

Романтиката преминава към по-бавна и по-приятна за вас скорост в неделя. Вашият управител, Венера, напуска бурните Близнаци и навлиза в Рак и вашия трети дом на приятелства и флиртове, като смята да се задържи там до 11 август. Като земен знак, вие клоните към по-прагматичен поглед над живота. Вълнувате се от неща като сигурност и обвързване, но при този стремителен транзит ще покажете по-игриво поведение. Необвързаните Телци може да почувстват нужда от приключения и да се отворят към по-креативно „изследване“ от обикновено. Но ако играете с някого, който има чувства към вас само за задоволяване на егото, спрете и се откажете! Това не е честно и ще ви натрупа лоша карма. По време на този сладък цикъл двойките трябва да планират заедно забавни и игриви дейности, като например къмпингуване на музикални фестивали до пътувания за дегустация на храна и вино до осиновяване на нов домашен любимец заедно.

Близнаци

Ооо, Близнаци! Какво виждам тук? Единственото за годината пълно (супер)луние в Козирог зарежда осмия ви дом на съблазън и интимност! Това е и царството на вашите най-дълбоки и интензивни емоции, които често се прикриват от игривото ви поведение. Но тази похотлива Луна може да ви предизвика да не сдържате чувствата и желанията си. И всъщност… Защо изобщо бихте искали да го направите? Тези горещи Лунни лъчи могат да активират либидото ви, независимо дали сте обвързани или сте „на пазара“. Ако сте се надявали на нещо ново или нестандартно с партньора си, време е да поемете инициативата. Също – започнете да се движите повече – гимнастика, плуване, преходи, както и се насочете към по-здравословни храни. Тялото ви е храм, Близнаци, зачитайте го! Ако връзката ви е в застой, напълно вероятно е да се активизира отново по време на пълнолунието. Постарайте се да прекарвате качествено времето си с партньора си, за да улавяте миговете. Необвързани? Кажете на Вселената „Готов/а съм“ и вижте какво ще ви прати в ответ.

Също - тази сряда дисциплинираният Сатурн се свързва позитивно с ценностно ориентираната Венера, която тази седмица приключва годишната си визита във вашия знак. Структурираният Сатурн може да даде рамка на вашия освободен оптимизъм и да донесе необходимото съчетаване с реалността. Амбициозната визия е важна, но това, от което наистина се нуждаете, за да постигнете целта си, е практичен план. И именно това е силата на Сатурн. Въпреки че едва ли ще постигнете перфектния баланс, поне ще се усещате, когато се наклоните твърде много в едната посока.

В неделя влюбената Венера излиза от вашия знак и влиза в Рак и вашия втори дом на сигурността. И нищо, че вече я няма при вас, едва ли ще забравите влиянието ѝ скоро. Докато Венера беше в Близнаци, може да сте били по-небрежни и флиртуващи. Но след като тя се настани в знака на опитомения Рак и вашия заземен втори дом, вие ще жадувате за нещо, на което може да се разчита. Може с изненада да откриете, че сте готови за сериозна връзка например. Въздържайте се от прекалено анализиране на тази промяна. Все пак като „променлив“ знак, трябва по-лесно да приемате различните положения. Също – не бъдете предубедени: вчерашната скука може да се почувства като желана стабилност сега!

Обвързани ли сте? Венера във вашия втори дом насочва фокуса ви към финансите и нуждите от сигурност. Следващите четири седмици са идеалното време да прегледате бюджета си, да запушите всякакви парични течове и да си поставите нови цели за спестяване.

Рак

На преден план излизат връзките ви, Раци. Те ще станат още по-динамични, започвайки от сряда, когато единственото за годината пълно (супер)луние в Козирог наелектризира вашия седми дом на взаимоотношенията. Искате ли да официализирате някое партньорство, да сключите творчески съюз или да направите следваща стъпка с гаджето? Mотивиращите лунни лъчи ще насочат мислите ви към бъдещето и дългосрочни ангажименти. Така че ако вие искате това, но някой се колебае, поставете фокуса върху нуждите си. Двете седмици след тази Луна дават възможности за възстановяване на баланса във всяко партньорство, което не е подходящо. Но не чакайте другата страна да го инициира. Може да чакате дълго време… Ако сте необвързани има възможност да срещнете някой с потенциал, който не влиза в обичайния ви типаж. Просто се доверете на сърцето си. Ако има привличане, защо пък да не пробвате? Особено ако имате допирни точки в ценностите... Само едно (важно) предупреждение за вашия знак: Не бързайте да се въплъщавате в ролята на грижещия се. Както и не си позволявайте да влезете във връзка с човек, чиято тенденция е да глези вас. Щедростта е едно, но зависимостта - съвсем друго.

Другото голямо планетарно влияние от сряда може да ви помогне да намерите правилния баланс в отприщването на любовния си на ентусиазъм. Два пъти в годината влюбената Венера преминава в подобно взаимодействие със сдържания Сатурн. Този път и двете планети са в комуникативни знаци – но също и в най-емоционалните и самовглъбени домове. Това може малко да ви обърка в началото. Ще трябва да откриете собствената си истина и желания, но няма да навреди да се въздържате от твърде голяма директност. С Венера във вашия дом на фантазията, може да не виждате нещата ясно или пък да не сте подбрали правилното време за разговор. Има ли във връзката ви реален потенциал, то той няма да се изпари за един ден. Ако го поискате – Сатурн ще ви помогне да разберете, дали наистина нещата са сериозни. А ако ли не – Венера ще ви помогне да си изфантазирате каквото си искате. Изборът е ваш.

В неделя, Венера ще влезе във вашия знак до 11 август, което ще насочи прожекторите към вас. Да се ​​наслаждавате на светлините им не е нормалното ви поведение, но с планетата на любовта, която ви благославя с нейната вълнуваща енергия, ще блестите много добре под тях! Възхищението към вас е напълно заслужено (а и е полезно) за вашето самочувствие. Необвързаните Раци определено трябва да ползват този скок в популярността, за разширяване на кръга си от интересни познати. Внимавайте обаче - времето ви е ценно, така че не го губете, за да бъдете просто любезни с някого или да помпате егото си. Обвързаните Раци пък могат да тласнат връзката си към следващото ниво, ако се чувстват готови за това. Отделете си достатъчно време, за да се занимавате с дейности, които ви носят радост и не губете нито минута за неща, които не ви носят смисъл. Любовта към себе си е фундаментът на всеки друг вид любов.

Лъв

Сряда, 13 юли, е вълнуващ ден в небето, Лъвове! Единственото за годината пълно (супер)луние в Козирог изпраща мотивационен тласък във вашия организиран и фокусиран върху изцелението шести дом, което може да бъде чудесно за всичко при вас. Дисциплинираната и методична енергия на Козирог ще бъде във вашата зона на работа и служба и може да ви помогне да рационализирате живота си. Рискът е, че можете малко да се увлечете и да потънете в детайлите. Ще ви кажа какво да не правите: Не се хвърляйте в нищо с пълна сила. Начертайте реалистичен план за систематично справяне с малките проблеми и си поставете срокове за действие. Също, може да делегирате някои задачи и да се откажете от ангажименти, които не ви вълнуват. Разбира се, като игрив и лоялен Лъв, вие мразите да разочаровате хората или да не се отзовавате на покани. Обаче нека сега по-важен решаващ фактор от това бъде колко стрес ще добави някой ангажимент към живота ви.

Опитайте се да не отделяте твърде много внимание върху личната си програма, за да не пропуснете шанса за дълбоко свързване с партньора си. Взаимоотношенията излизат на преден план също в сряда. Ще стане благодарение на срещата на структурирания Сатурн във вашата партньорска зона и любовната Венера във вашия сектор на обществени контакти и дейности. С активирането на тези две зони може да разширите разбиранията си за любов – или параметрите си за намирането й. Първо обаче трябва да си направите трудна проверка на любовната реалност и да спрете да се фиксирате върху някой, който не е вашият човек. Колкото повече влагате цялата си енергия и внимание в преследване и укрепване на това, което наистина желаете, вместо да слагате фокус на това, което не искате, толкова по-бързо ще намерите идеалния си съюз.

Любовният ви живот може да започне да прилича на истинска фантазия от неделя, когато пищната Венера премине в Рак и вашия дом на въображението до 11 август. Наслаждавайте се на усещането, но се опитайте да запазите поне някаква връзка със Земята. През следващите няколко седмици ще бъде твърде лесно да се потопите в света на мечтите. Този визионерски цикъл на Венера ви потапя в интуицията, креативността и състраданието, до които ще можете да се докоснете дълбоко и да ги пренесете във вашите взаимоотношения и ежедневие. Може да сте по-емоционални или чувствителни от обикновено, поради което е наложително да внимавате да не проектирате страховете или съмненията си върху другите. За обвързаните това е страхотен момент да разкриете някои от най-съкровените си и тайни желания на своя партньор. За необвързаните Лъвове тази чувствена фаза може да ви вдъхнови за по-сериозни усилия в сферата на запознанствата.

Дева

Творчество, страст, романтика? Да, моля! За ваш късмет, Деви, единственото за годината пълно (супер)луние в Козирог в сряда се приземява във сектора на картата ви, който управлява и трите неща. Любовта и забавлението в живота ви през следващите шест месеца ще бъдат с повишени нива. Трикът да се случи това обаче е вашият по-скоро тих знак да излезе от ъгъла си и да се срещне с Вселената (поне малко). Ако сте или искате да бъдете изпълнител или артист, тази Луна може да предизвика един от най-сензационните и продуктивни периоди в годината за вас. Това може означава успехи на вече реализирано творчество или пък продуктивен период за вдъхновение и творене насаме. Петият дом управлява славата и насърчава (интелигентното) поемане на риск, така че не се притеснявайте да бъдете малко по-драматични от обикновено. Експериментирайте и тествайте границите си, за да предизвикате и разширите таланта си. Експериментирайте и с романтичните си връзки. Вижте какво би станало, ако поемате повече инициатива в тях, независимо дали в преследването на нова връзка или споделянето на най-съкровените ви желания с партньора. Ще бъдете магнетично привлекателни, така че не пропилявайте възможността.

Също в сряда структурираният Сатурн във вашата трудолюбива зона се среща дружелюбно с изобилната Венера във вашия дом на кариерата и плановете за развитие. Посланието на предпазливия Сатурн е да забавите темпото и да се отдръпнете крачка назад, за да оцените по-добре какво и как планирате. Колко реалистично е то сега, в светлината на всичко, което сте мислили тази година? Къде сте прекалено амбициозни или оптимистични? Какво научихте наскоро, което може да наложи да промените или дори подобрите тези планове? В сряда отделете време, за да направите проверка на реалността. Систематичният Сатурн може да ви помогне да поставите нещата в интелигентен и изпълним план, като разделите цялото на подстъпки. Такъв подход би помогнал на фокуса и мотивацията ви.

От неделя ще можете да видите отблизо как с екипна работа се осъществяват мечти. Тогава Венера прави своята годишна визита в знака на Рак и в живота ви просто няма да има място за егоистични или мързеливи хора (поне до края на транзита на 11 август). Независимо дали сте лидера или човек от екипа, важно е да се уверите, че правилните хора са на правилните позиции, играейки за колективна победа! Доколкото е възможно, бъдете проактивни, за да отстраните всякакви недоброжелатели, мързеливци или мрънкачи и да се уповавате на вдъхновяващи и подкрепящи колеги. Между неделя и 11 август животът може да се почувства като купон безкрай. И тъй като Венера управлява изкуствата, музиката и модата, а в този период при вас и хуманитаризма - мислете по-креативно и съзнателно за това как изразходвате времето, енергията и парите си.

Везни

Независимо от вашата репутация на супер социален знак, тази сряда, единственото за годината пълно (супер)луние в Козирог енергизира вашата зона на дома и семейството. Въпреки че може да се наложи временно да ограничите общуването, което така добре владеете и обичате, едва ли ще станете отшелник. Всъщност домът ви може да стане най-живото място в града през следващите няколко седмици и дори - месеци! Това Лунно влияние на Козирог може да хвърли светлина върху всеки домашен проект, който сте искали да осъществите през изминалата година, от ремонт, през реорганизиране на кухнята, до започване на търсенето на по-симпатичен квартал. И никой не казва, че трябва да направите всичко това сами. Поканете приятели с подобно мислене, за да обмените идеи и им покажете благодарност, като организирате домашно парти за тях.

Също в сряда, вашият галактически пазител, очарователната Венера, се завърта в дружелюбен танц с практичния Сатурн във вашия любовен пети дом. Ограниченията и границите ще бъдат ваша тема и ще я подложите на експеримент. Възможно е например необвързаните да са по-щастливи с лятна връзка, отколкото с потенциален стабилен партньор. Не се ограничавайте да пробвате краткотрайни флиртове, за да прецените, как работи за вас (ограничете се, разбира се, в подвеждане на отсрещната страна). Сатурн ще ви покаже ясно, дали наистина не търсите стабилност или просто се подвеждате по игривата Венера. Ако откриете, че си падате много по някого, за когото знаете, че ще е беля – по-добре дори не се опитвайте. Когато кажем „не“ на грешните опции, отваряме място за правилните да влязат.

Време за професионално рестартиране! Тази неделя Венера (вашият управител) влиза мощно в Рак и вашия десети дом на амбицията до 11 август, давайки ви зелена светлина на кариерния път. Венера управлява ценностите, стила и креативността, така че уверете се, че знаете точно какво искате и как ще се чувствате, когато го постигнете. Вашият знак може би най-добре разбира, че не е важно само какво знаете, но и кого познавате. През следващите няколко седмици работете стратегически със списъка си с контакти. Разбира се, нямам предвид да използвате някого… Давайте реципрочно на полученото. Да не забравяме, че Венера е планетата на любовта и когато тя е на върха на картата ви, трябва да имате много (много) шансове в любовта. Необвързани? Не се занимавайте с „играчи“ и се насочете към някой, който е лоялен и който може не само да говори, но и да слуша. Във връзка? Този четириседмичен период е идеалното време да обсъдите вашите дългосрочни цели и, ако не сте напълно синхронизирани, да работите за това.

Скорпион

Въпреки репутацията ви на най-потайния знак на зодиака, може да станете направо бъбриви и откровени благодарение на единственото за годината пълно (супер)луние в Козирог, което захранва вашата зона на комуникацията тази сряда. Тези Лунни лъчи ще осветят за вас ползите от работата (и забавлението) с хора, отворени за общуване. За да се възползвате максимално от това ваше „отваряне“, ще трябва да направите две неща: Да приберете малко ноктите и да спрете да гледате на всички като на конкуренти. Направете своя мисия да се свързвате със симпатични, вдъхновяващи хора, които не са просто ваши послушни почитатели, а допринасят с качества, умения и гледна точка за подобряване на резултатите ви. Това е по-скоро в зоната на платоничните контакти, но както знаем – удовлетворението от намирането на правилни партньори за работа, не е за подценяване. Вече сте намерили такъв човек? Това пълнолуние може да донесе повратна точка или успешен завършек на ваш общ проект. Празнувайте победата си, но след това бързо си поставете нови цели – това е влиянието на Козирога.

Също в сряда, вашите инстинкти да отидете под дълбоко прикритие се появяват, когато заземяващият Сатурн своята комбинация с чувствената Венера във вашия осми дом на интензивни емоции (т.е. дома на Скорпион). Тъй като Сатурн не прикрива нищо, можете да се отдръпнете крачка назад и да направите трезва проверка на реалността. Ако сте в твърдо заявен личен съюз, можете да се запитате, дали обектът на вашата привързаност наистина е на една вълна с вас по въпроса за бъдещето ви. Допринасяте ли и двамата еднакво - и всеки от вас чувства ли, че това е така? И независимо от статуса ви, колко се стараете да поддържате чувствата си? Ако се хващате, че започвате да се обсебвате, да ревнувате или да се ядосвате струва си да помислите над нещата. Влиянието на Венера е по-емоционално и може да влоши нещата в моментите на раздразнение, но Сатурн би ви помогнал да се успокоите и да структурирате действията си. Само трябва да изберете как предпочитате да действате.

„Приключение“ е вашето второ име, започвайки в неделя, когато Венера влиза в Рак и вашия дом на експанзията до 11 август. През следващите няколко седмици ще се чувствате по-свободни и по-смели от обикновено. Ако не сте пътували в продължение на месеци (или години!), може да развиете внезапна страст към пътешествия, която блоговете за пътуване няма да могат да задоволят. Ако можете да се измъкнете, намерете оферта за мечтана дестинация или се свържете с приятели, които са ви поканили някъде. Ако сте необвързани, този транзит на Венера ви вдъхновява да излезете извън зоната си на комфорт и да дадете шанс на различни хора да ви впечатлят. Обвързани ли сте? Това е идеалното време да предприемете пътуване заедно с партньора или поне да започнете да проучвате и планирате общ списък с желани места за посещение. А междувременно - запалете отново искрите с романтично пътешествие или почивка през уикенда!

Стрелец

От сряда ще се обърнете към най-дълбоките си ценности и принципи, защото тогава ще настъпи единственото за годината пълно (супер)луние в Козирог. То ще влее енергия във вашия дом на сигурност, етика и финанси. Въпреки, че знаете, че е страхотно да сте по-толерантни към хората с „различно мислене“, така и не сте научили да правите компромис с основните си убеждения. Това заземено пълнолуние може да ви принуди да заемете позиция по даден проблем - вероятно дори публично. Като откровен и спонтанен знак обикновено не е необходимо да бъдете подтиквани да изричате вашата истина. Но тази разумна Луна ще ви накара да станете малко по-наясно с тънката граница между честност и обида. Освен ако наистина не искате да изгорите мост, може би дори безвъзвратно, настройте се да внимавате за това какво е правилно да кажете и кое би било просто прекалено.

Също в сряда отношенията попадат в светлината на прожекторите, тъй като укрепващият Сатурн издига „поддържащо скеле“ около Венера и вашата сфера на партньорство. Ако сте във връзка, това може да е моментът, който сте чакали, за да започнете сериозен разговор. Не е задължително да е разговор за решаване на проблеми. Сега всъщност е подходящ момент да седнете (или да се разходите) заедно и да споделите скорошни преживявания и чувства, които са останали встрани по време на натоварения ви живот. Просто бъдете проактивни в поддържането на взаимното свързване с любимия си човек. Сатурн е фокусиран върху бъдещето, а Венера върху общото и заедността. В комбинация тези планети могат да укрепят връзката ви и да ви помогнат да изведете нещата на съвсем ново ниво. Ако сте необвързани или сте в скоро започнала връзка, все още можете да се възползвате от това да бъдете честни в романтичните си взаимоотношения и да действате почтено (какво означава това, оставям на вас да си разтълкувате).

Денят в неделя се отличава с много различен вид емоционална енергия, тъй като романтичната Венера напуска непостоянните Близнаци и се потапя в уязвимия Рак и вашия осми дом на съблазън, интимност и постоянна връзка и ще бъде там до 11 август. Ако сте необвързани, може почти да загубите апетита си за случайни срещи за една нощ, и да изключите флиртовете, които не предлагат надежда за дългосрочен потенциал. С планетата на любовта в тази зона за търсене на дълбочина, душата ви жадува за истинско свързване. Колкото и независими да сте били, внезапно визията ви за любовно партньорство започва да включва взиране в очите и сливане на душата. Така че поставете високо летвата и не я сваляйте, независимо колко уморително е да я поддържате нависоко. Това е начинът, по който изпращате посланието си към потенциалните ухажори, Вселената и към себе си — че няма да се примирите с по-малко. Обвързан? Следващите няколко седмици са идеални за обсъждане на по-сериозни стъпки, от размяна на ключове до срещи със семейството на другия. Това е особено благоприятно време за споделяне на онези неизразени тайни фантазии, които са били заключени във вас. Но бъдете нащрек за силни емоции като ревност и гняв, които също могат да се надигнат от дълбините. Честността е знаковата политика на Стрелеца и е много важно да я поддържате и сега. Само помнете какво ви казах в началото на хороскопа. Успех!

Козирог

Какво чакате? Започвайте с летните празненства! В сряда единственото за годината пълно (супер)луние в Козирог ще освети небето и това ще е голям ден за представителите на вашия знак! Пълнолунията се свързват с кулминации и повратни точки. Може да се почувства и като награда за добре свършена работа. По ирония на съдбата, човекът, който е най-малко вероятно да признае вашата упорита работа, сте си самите вие, Козирози. Обаче тази вдъхновяваща Луна има потенциал да промени всичко това. Трябва обаче да се опитате да влезете малко по-дълбоко в мислите и мотивите си и да разберете защо сте склонни да подценявате успехите си. Всеки, който е работил с вас, знае колко безценни са вашето усърдие, талант и прозорливост за резултатите на екипа. Възможно ли е на някакво ниво да вярвате, че гордостта от работата ви принизява духом? Защото всъщност не е срамно да се насладите на удовлетворението от добре свършената работа без да се чувствате неудобно. Така че под тези лунни лъчи, тествайте себе си, като увеличите обема на саморекламата, както онлайн, така и офлайн. След това бързо се върнете към следващия си проект, който като един ориентиран към бъдещето Козирог, вероятно вече сте задействали.

Също така в сряда работата, финансите и вашето лично благополучие ще са в още по-голям фокус, защото управителят ви - дисциплинираният Сатурн, прави дружелюбна среща с Венера във вашия дом на упорит труд, здраве и организация. Скоро да сте се чувствали малко извън играта си? Е, това свързване на планетите ще ви помогне да балансирате лявото и дясното мозъчно полукълбо, като ви даде най-доброто от двете, когато става дума за логическо и креативно мислене. Ако усетите, че залитате в твърде ограничено мислене, натиснете пауза и насочете вниманието си извън пределите „на кутията“. И обратно – ако фантазията ви отлети твърде далеч – върнете я обратно с помощта на Сатурн. Бонус е, че с фокуса на Сатурн и Венера, които ще активират вашето здраве, няма да е трудно да се върнете в хармония и с тялото си.

В неделя влюбената Венера влиза в Рак и вашия седми дом на сериозни връзки до 11 август. Това е годишното посещение на планетата на любовта във вашата зона „всичко или нищо“. И ако сте готови за сериозно обвързване, нещата може да влязат в супер ускорен режим. Ето защо е много важно да сте наясно какво точно търсите в потенциалния си партньор и с какво не бихте направили компромис. Ако вече сте в стабилно партньорство, имайте едно наум за възможността да приемате нещата (и особено хората) за даденост. Не допускайте животът ви да се движи на автопилот. Защото опасността един ден се събудите и любовта да е изчезнала, без да знаете как да я върнете е реална (за съжаление). Ако това е сценарий, който искате да предотвратите - старайте се за любовта си. Необвързаните Козирози пък ще се радват на вълна от забавни флиртове. Но ако търсите нещо постоянно, уведомете отсрещната страна още в началото.

Водолей

Тази сряда ще имаме единственото за годината пълно (супер)луние в Козирог и то ще влезе във вашия дванадесети дом на почивка, изцеление и интроспекция. Това е вашето време за годината, което да използвате, да намалите темпото и да правите неща, които хранят душата ви повече отколкото неспокойния ви ум. Може да се наложи активно да усмирявате чувството си, че нещо изпускате. Ще ви издам една тайна – едва ли изпускате нещо кой знае какво... Освен ако не е наистина VIP събитие или пък такова, което се случва веднъж в живота, сигурна съм, че ще получите много подобни шансове по-натам във времето. Сега е важно за вас да се свържете с това, което ви вдъхновява и да се заредите с творческа енергия. А за тези от вас, които напоследък работят с на повече от пълни обороти, това е не само добра идея, а и нещо, което може да ви спаси от прегаряне и да запази здравето ви. Следващите две седмици са идеални за превантивна грижа за себе си. По-добре не пренебрегвайте.

Също в сряда Сатурн ще излъчва заземяваща енергия към Венера, която пък от своя страна ще действа бурно във вашия дом на любовта и гламура. Тази планетарна комбинация придава чувствено и земно настроение на всичко, което казвате и правите. Ако търсите любов, не би трябвало да имате проблем с привличането на заинтересовани – и интересни! – кандидати. Но бъдете сигурни, че можете да отговорите на този въпрос: Какво искате повече от всичко друго и колко сте готови да станете сериозни? Ако знаете, че в момента вашата свобода ви е по-важна от обвързването - тогава го признайте. Единственият грешен отговор е неискреният. Не сте сигурни какво искате? Излезте и общувайте повече – взаимодействията в реалния живот могат да ви дадат незабавна обратна връзка. След като изключите ситуации и хора, които не са в съответствие с това, което сърцето ви желае, ще бъде много по-лесно да разберете какво искате. Планетите ще действат и във вашата зона на творчество, така че си дайте достатъчно време и пространство, за да следвате музата си и да видите накъде ще ви отведе!

Тази неделя съблазнителната Венера влиза с гръм и трясък в Рак и дома на благополучието ви, където ще пребивава до 11 август. Ако вече сте започнали по-здравословен режим, трябва да започнете да виждате резултати през следващите четири седмици . Но не попадайте в повърхностен капан. Здравословният живот включва множество навици, като пиене на вода, управление на стреса и получаване на достатъчно качествен сън. И когато решите да пробвате различен стил на хранене, споделете новостите с приятелите и семейството, като експериментирате с рецепти и организирате вечери. За несемейните това може да е вдъхновение да бъдат проактивни в запознанствата. Обвързани? Включете съвместни физически упражнения в седмичната си рутина и се насладете на допълнителните ползи от… покаченото либидо.

Риби

Отборният дух се засилва значително тази сряда, тъй като единственото за годината пълно (супер)луние в Козирог осветява вашия дом на технологии, работа в екип и обществен активизъм. Пълните луни са свързани с финализиране и могат да доведат до повратни моменти веднага или в рамките на няколко седмици. Благодарение на това Лунно влияние може да получите наистина вълнуващи новини около екипни усилия. Ако това стане, не забравяйте да споделите радостта от успеха с всички, с които сте работили. Но все пак - не скромничете дотолкова, че индивидуалният ви принос да не се забележи.

Също в сряда – и въпреки отборната победа – може да почувствате привличане към по-базови ценности и преживявания. И не става дума непременно за бягство от другите или (не дай Боже!) сваляне на нивото на очаквания към живота. Просто, благодарение на дружелюбна среща в този ден между заземяващия Сатурн и проницателната Венера във вашия най-личен и интроспективен дом, вие ще почувствате желанието да се скриете в собственото си вкъщи. Сатурн в мистичния ви дванадесети дом увеличава така или иначе вече богатото ви въображение и духовни наклонности, а планетата-естет Венера в домашна ви зона иска да си играе на интериорен декоратор. Разбира се, не е задължително да харчите състояние, Риби. Всъщност може да се справите с подръчни материали. Купчина дрехи, спално бельо и други произволни неща могат магически да се превърнат в модерни нови артикули за гардероба или спалнята. Но отделете малко време, за да се съсредоточите върху това, което наистина ще напълни душата ви. Имате ли нужда от повече време с творческата си страна? Или пък - качествено време с любимия човек? Ако живеете с други хора, този ден е перфектен за приятелски (но твърд) разговор за домашните правила, границите и също - как да се забавлявате повече заедно под един покрив.

Ако сте се възползвали напълно от организационните дарове на Сатурн в средата на седмицата, до неделя ще сте готови да спечелите от любовната изобилие, което Венера предлага, когато влезе в Рак и вашия пети дом на страстта. Ако сте необвързани и търсите човек, помислете за начините, по които може би несъзнателно затруднявате нещата и се самосаботирате. Потенциалните гаджета знаят ли, че сте „на пазара“ изобщо? Разбира се, дори когато се отваряте за нови запознанства, не изоставяйте стандартите си. Нека летвата е високо и очакванията реалистични. А след това просто се дръжте като трофейният улов, който сте! Двойките трябва да върнат фокуса си върху забавлението и да бъдат по-активни в търсенето му. Музика, танци, ваканция: Всичко, което е забавно и пълно с живот, може да накара кръвта ви да се задвижи по-бързо! 

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Тук можете да чуете едно интервю на Надя, в което говори не само смешки. 

Последно променена в Понеделник, 18 Юли 2022 09:25

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам