logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 06.06 - 12.06.2022

Автор: Надя Брайт

Овен

Вашата стремглава енергия не е 100% съвместима с вглеждането в детайлите, но сега ще трябва да се овладеете малко и да станете по-внимателни, Овни. Във вторник Луната влиза в своята четвърт в Дева и ви поставя задача  да изпипвате всичко, което правите, както и да добавяте допълнително усилие от себе си. Независимо, дали става дума за професионален ангажимент или за личните ви отношения – дайте отгоре на това, което се изисква. Например – ако правите подарък на някого – добавете истински лично послание. Ако подготвяте презентация за работа – отделете време да я „доизкусурите“, за да впечатлите истински с нея. Ако положите тези усилия, Луната в Дева ще ви подкрепи и даденото ще ви се възвърне.

Внимавайте с нивата си на стрес тази седмица – грижете се да балансирате времето си така, че да има както и за задачите ви, така и за вас самите. Това, че обичайно се чувствате като машини, не означава, че нон стоп трябва да сте в такъв режим. Угодете си, поглезете се – заслужавате го.

В събота ще има съвпад между изобилната Венера и иновативния Уран и това ще повлияе на финансовата ви зона. Влиянието ще е 50/50, така да се каже. По-скоро негативното е, че може да ви се появи някоя неплатена сметка, за която сте закъснели. Също, че ще  сте склони на импулсивни покупки или инвестиции. Да, заради Уран късметът ще е на ваша страна, но едва ли е добре да разчитате само на него. Ако ще купувате нещо, насочете се към вещи, които могат да ви възвърнат разхода, ако се наложи – картини, антики, недвижимо имущество.

Телец

Добри новини за любовта, Телци! В сряда Луната ще бъде в нейната четвърт в Дева и това ще се отрази много благотворно на личните ви отношения. В случай, че сте необвързани, но имате мерак на някого (колко хубав израз) – действайте в посока разкриване на чувствата си. Дева ще покровителства обмислените постъпки и чистите намерения. Тоест – не правете гръмки романтични жестове, но бъдете себе си и бъдете искрени. Луната ще помага с каквото може…

За обвързаните периода след сряда ще благоприятства баланса във връзката ви, спокойната и искрена комуникация и качественото време, прекарано заедно. Ако сте имали някакви неразбирателства наскоро – от сряда ще можете плавно и спокойно да ги изчистите.

Подходящо е и за съвместни планове за задълбочаване на връзката, брак, купуване на жилище или каквото и да е стъпка към установяване на по-сериозни отношения, която стои пред двойката ви.

В събота вашата покровителка Венера ще направи съвпад с Уран, а това е много добро влияние за вас. В последващите 3-4 дни ще имате възможност да спечелите всеки, който искате да приобщите в екипа или тесния си кръг от познати. Периодът е подходящ и да блеснете пред шефовете си с нова идея или работата си до тук. Печелившият подход е да бъдете изцяло себе си, да изразявате собствените си мисли и изобщо – да се разкриете такива, каквито сте. Венера е на ваша страна, а Уран обича смелите. Успех!

Близнаци

Малко „а напред, а назад“ ще е положението, Близнаци. Но вие сте царе на финтовете и сложните ситуации, така че няма да ви мисля твърде много.

Първо във вторник Луната ще е в своята четвърт в Дева. Ще имате желание да се впуснете в живота, както само Близнаците могат, но… като че ли няма да разполагате с много енергия за такива дела. Това е защото Луната ще освети вашата зона на усещането за принадлежност, вашите корени. Тоест – ако насочите енергията си в занимания със семейството и роднините, ще имате повече полза, отколкото от излизания с приятели. Можете да заздравите връзките си, да изгладите противоречия помежду си и най-вече – да прекарате приятно време с близки хора.

По отношение на изглаждането на противоречия с близките – ще имате по-голям успех в това начинание, ако действате спокойно и деликатно. Ако целта ви е мир, а не да докажете, че вие сте прави и подхождате по този начин – Луната ще ви помага с всички сили.

В събота Венера ще се срещне с Уран и това ще ви се отрази точно по начина, който символизират двете планети – изобилието ще срещне радикалните промени. И то – във вашия дом на вдъхновението. Значи не пропускайте какви идеи ви навестяват през уикенда – може би точно там се крие ключът към бъдещо успешно начинание. Може би дори ще си направите услуга, ако си дадете известно време, в което да останете насаме със себе и да повикате вдъхновението. Вие си знаете как работи това за вас – някои медитират, други четат, трети пишат на лист идеи… Като нищо може да изскочи заек от този храст.

Рак

Цялата седмица ще е под знака на комуникацията, скъпи Раци. Напоследък не ви беше лесно да се изразявате. Имаше различни пречки пред вас и ретроградния Меркурий ви влияеше да се автоцензурирате, дори в ситуации, в които бяхте прави. Е, край на премълчаването, сега ще осветлите когото трябва какво ви вълнува и защо.

Първи принос за това ще има Луната, която ще бъде в своята четвърт в Дева във вторник. Тя ще освети вашата зона на комуникация, но не толкова по отношение на изразяване към света и изяви, а във вашия личен живот. В случай, че има нещо, което искате да изясните с партньора си или с друг близък – сега е подходящ момент. Най-важното е да имате предвид, че Дева ще помага за спокойната и искрена комуникация. Това е начинът, да бъдете разбрани и да изразите и отстоите своята гледна точка. Говорете за чувствата си, но не позволявайте те да вземат връх и да нажежат обстановката до степен, в която да се прекъсне нишката на добронамереност.

В събота също ще имате влияние в сферата на общуването и този път ще обхваща по-широк кръг от хора. Уран и Венера ще се срещнат и у вас ще се събуди желание за разширяване на хоризонтите и смислено и ценно общуване. Потърсете възможност да се срещнете с умни и интересни хора от обкръжението си (или пък да се запознаете с нови такива) и да поговорите с тях по теми, които ви вълнуват. Необвързаните може да усетят привличане към някого, породено именно от интелектуална стимулация.

Лъв

Нещата се въртят около пари и кариера тази седмица, Лъвове.

Започвам с парите. Във вторник Луната ще е в своята четвърт в Дева и ще трябва да ви предупредя за нещо в следващите няколко дни – бъдете внимателни с харчовете. По принцип вие не сте никак стиснати, лесно помагате и давате пари за разни неща. Луната в Дева обаче ще иска от вас да сте по-разумни сега, за да не се ядосвате после. Добра идея е да си направите бюджет и да се придържате към него. И да, знам че на вас една екселска таблица не може да ви казва какво да правите… Но все пак – ако бъдете разумни тази седмица, след това ще сте си благодарни.

Друг аспект на влиянието е да се образовате допълнително на тема финанси и пари. Помислете какво не знаете или какво още може да научите и се захванете с курс или просто четене на полезна информация. Приемете това като инвестиция в себе си, която Луната ще ви възвърне.

В събота изобилната Венера ще се срещне с планетата на трансформациите Уран във вашия дом на успеха. Това е много силен момент за представителите на вашия знак да направят някаква положителна промяна в кариерата си или поне да насочат мисълта си в тази посока. Тъй като Уран покровителства технологиите, помислете как могат да ви бъдат полезни в развитието ви.

Дева

Има ли някакво свободно време в календара ви, Деви? Най-вероятно – не. За щастие – Луната ще бъде в нейната четвърт във вашия знак във вторник. Това ще ви помогне (а даже и ще ви насочи към това) да погледнете малко по-сериозно към постигането на баланс между личен и професионален живот. И най-вече – между това, което се чувствате длъжни да направите и това, което наистина искате да правите. Никой не оспорва, че за да вървите напред, трябва да отмятате задачи и че искате да се грижите за близките си и това също иска старание. Просто е важно да мислите и за себе си, защото от празна чаша не можеш да наливаш вода. Е, Луната ще ви помогне да разместите ангажиментите, вие само го поискайте.

Откраднатото свободно време използвайте за рефлектиране върху нуждите и желанията си и опитайте да насочите ежедневието си така, че да отговаря на тях.

Наистина няма да е лошо да релаксирате преди събота. Тогава Венера ще съвпадне с Уран и това ще отвори пред вас широки хоризонти. Изобилната и чувствена Венера ще ви насърчи да мечтаете нашироко и да разпознавате възможностите, а Уран, както винаги, ще действа с размах и ще ви даде увереност. Оглеждайте се и се ослушвайте за неочаквани предложения за работа от близо и далеч (по-вероятно е да дойдат отдалеч).

Везни

Тази седмица се погрижете за себе си – външно и вътрешно, Везни. И то – в по-дълбок смисъл от това да хапнете по-здравословно и да се наспите по-добре. Огледайте се дали начинът, по който живеете и средата, която обитавате, ви дава енергия или пие от вашата. Фината ви чувствителност се нуждае от балансирана и здравословна среда и, колкото и да ви се иска, не можете да пренебрегнете влиянието ѝ. Така, че – помислете добре от какво имате нужда, какво ви зарежда, как искате да виждате себе си и ако нещо не е точно така – действайте да го промените.

За промяната ще ви помогне Луната, която ще е в своята четвърт в Дева във вторник. В този ден и няколко дни след него би било най-подходящо за вас да детоксикирате живота си.

А ако заговорим по-практично – периодът е подходящ и за физически прегледи при лекар. Както профилактични, така и за онази болежчица там, която от известно време се правите, че не забелязвате. Просто действайте сега, за да си благодарите после.

Особено ще си благодарите през уикенда, ако сте се погрижили да сте в добра кондиция, защото Венера и Уран са ви приготвили приятна изненада. Планетата на любовта и съблазънта и планетата на риска ще са в съвпад във вашия дом на чувственост и еротика. Има ли нужда да казвам повече? Предстои ви вълнуващ уикенд и само мога да завиждам на обекта на интереса ви…

Скорпион

Малко предизвикателна седмица предстои, Скорпиони…

Първо във вторник Луната ще е в своята четвърт и това ще има влияние на зоната ви за „взаимоотношения“ с технологиите. Напишете името си в гугъл и проследете специално какво излиза като резултат. Може би има неща, които е по-добре да махнете… Прегледайте и социалните си мрежи – сигурно ви е било забавно в момента на постване и качване на снимки. Но дали е добра идея тези неща да остават и след това?

Схванахте за какво говоря – проверете много внимателно каква дигитална среда сте оставили. Това винаги е полезно. А при тази Луна е и силно препоръчително – не знаете кой и защо също ще ви търси в интернет. Между другото – точно поради тази причина за вас ще е най-добре да ограничите онлайн присъствието си под всяка форма между вторник и четвъртък. По-малко действия – по-малко възможности за грешки.

В събота мечтателната и изобилна Венера ще е в съвпад с радикалния рисков играч Уран. В следващите два-три дни не само не подписвайте нищо, но и не приемайте уговорките за окончателни. Просто бъдете подготвени, че може да има изненади и че не сте стигнали до окончателно развитие.

Уикендът може да се отрази и на хората, които са в някакъв вид връзка. Възможно е тези от вас, които не са в подходящо партньорство, да вземат решение да разделят пътищата си с човека. Може и да не звучи много добре, но пък ще е за добро. Успех!

Стрелец

Ако ви сърби гърбът тази седмица, това е защото сте толкова праведни, че ви никнат крилца… Започваме с работата ви. Във вторник Луната ще е в своята четвърт в Дева и ще ви влияе в професионалната зона. Обаче пък вие малко ще сте разсеяни като че ли. Най-доброто, което можете да направите е сами да си наложите дисциплина. Ако положите старания и сте целенасочени, ще берете добри плодове от труда си. Но ако позволите да се разсейвате и да не си отмятате задачите – просто ще изпуснете подходящия момент, който Луната ви дава, за да инвестирате в резултати на работното поле.

Един доста добър начин да сте съсредоточени над нещо, е да се чувствате предизвикани. Това просто ви е в природата. Луната в Дева е добър момент за вас да измислите ново начинание за себе си или най-накрая да подхванете работа по идеята, която имате отдавна.

В събота изобилната Венера се среща с рисковия играч Уран и този съвпад ще повлияе на вашата уелнес зона. Ще искате да се чувствате и да изглеждате по-добре. Това е страхотно, само не влизайте в някакви свръх амбициозни фитнес програми. Уран обича крайности, но от това няма особена полза, само ще се натоварите. Обърнете се към по-леки и приятни начини да подобрявате кондицията си и да се чувствате добре. Може да пробвате нещо нетрадиционно като акупунктура или тай чи, например.

Козирог

Тази седмица фокус ще имат приятни неща в живота ви, Козирози!

Започваме с вторник, когато Луната ще бъде в своята четвърт в Дева и за вас на преден план ще излязат плановете ви за пътуване. Още нямате планове за пътуване? Ами направете си – време е. Луната ще ви влияе пътешественически, ще искате да сте по-далеч не само от мястото, на което живеете, но и от обичайното си ежедневие. Всичко е постижимо, стига да направите добър план и да го следвате. Не забравяйте, че Луната е не в кой да е знак, а в този на Дева. Това означава, че ще ви помага, ако сте подредени и последователни. Вие това го можете, така че не ви мисля – скоро ще сте стегнали куфарите за някое интересно място…

Дори по-вълнуващо ще стане за вас през уикенда, когато планетата на любовните страсти Венера ще влезе в съвпад с рисковия играч Уран. Комбинацията от хедонизъм и лекомислие може да ви отведат на неочаквани места в края на тази седмица. Затова може би най-работещия за вас подход ще е да се отдадете на желанието да си угодите, но и да внимавате с какво си угаждате. Може би шотовете текила могат да се заменят с някакво друго по-малко опасно прегрешение?

Уикендът е много подходящ да си създадете нови романтични преживявания и да внесете разнообразие във връзката си. От кога не сте се вихрили във вихъра на страстта си и не сте постъпвали безрасъдно от любов? Вгледайте се в тази своя страна и я пуснете на свобода. Ще създадете незабравими спомени за себе си и партньора!

Водолей

Уж спокойна седмица, пък ще ви се отрази на няколко аспекта в живота, Водолеи… Пари, любов и дом – не ми се струва маловажно.

Във вторник Луната ще бъде в своята четвърт в Дева и ще отвори за вас добър период от няколко дни, в който да помислите за инвестиции или допълнителен доход. Най-добре е да разпрострете мислите си „извън кутията“ – неща, с които нямате опит до момента и по някакъв начин ви привличат. Нахвърляйте няколко идеи на лист, без да разсъждавате сериозно – просто стреляйте. После огледайте и вижте какво от това ви се струва привлекателно.

Страстите ви също ще се подпалят под влиянието на Луната. Определено ще имате желание за секси забавления и няма да пестите чар, да си ги набавяте. При някои от вас това усещане ще бъде дори по-задълбочено и ще искате да усещате сериозна интимност. За много от вас е възможно тази седмица да преминат на ново ниво във връзките си.

В събота пищната Венера ще се срещне с планетата на промените Уран и тази среща ще повлияе на зоната ви на дома. Ще чувствате силно вдъхновение да направите нещата вкъщи по-различни. И не говоря за това да смените мястото на две лампи. Говоря за такава промяна в интериора, която може да промени енергията на дома и усещането, което атмосферата му носи. Естествено, тази промяна ще е според вашето вътрешно състояние. Очаквам резултатите с любопитство…

Роднини, съседи и близки познати ще търсят компанията и съветите ви през уикенда. Не се чувствайте длъжни да решавате проблемите им – вие можете да дадете само своята гледна точка, не можете да промените ничие поведение.

Риби

Уж нищо особено няма на хоризонта, а всъщност седмицата ви ще е съвсем чудесна, Риби!

На първо време във вторник Луната ще влезе в своята четвърт в Дева. За вас това ще са няколко дни, в които ще можете да обмислите на спокойствие решенията, които ви предстои да вземете. Едно от най-неприятните неща, които могат да се случат на една Риба е някой да я притиска да побърза или да иска от нея да действа с чуждо темпо, а не със собственото си. Е, Луната ще ви извади от подобни ситуации и ще можете да влезете в собствен ритъм.

Седмицата до петък е подходяща за взимане на решения за нови начинания, както и за изчистване на недоразумения по противоречиви ситуации в миналото или настоящето. Добре ще работи спокойният и дипломатичен подход, както и искреното отношение към другите. Така работи Луната в Дева.

Интересното става в събота, когато Венера ще се срещне с Уран. Или иначе казано - планетата на любовта и изобилието ще е в съвпад с планетата на риска и промените. Това ще се отрази на сектора на комуникация при вас. Ще бъдете във вихъра си и всяко нещо, което казвате, ще има потенциал да се запомни от другите. Уикендът е добър момент за отправяне на послания, ако сте блогър, влогър, ютубър или пък работите в комуникационния бизнес. Също така – имате много добри перспективи за работа в екип.

И, нека ви прошепна нещо – може да се окаже, че приятелските ви чувства с някого, са се трансформирали в нещо повече. 

****

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Тук можете да чуете едно интервю на Надя, в което говори не само смешки. А ако искате да я видите на живо, заповядайте тук.

Последно променена в Понеделник, 06 Юни 2022 10:31

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам