logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 30.05 - 05.06

Автор: Надя Брайт

Овен

Започваме с понеделнишкото новолуние в Близнаци, което ще ви се отрази силно благоприятно, Овни. В четирите дни след понеделник ще почувствате силен прилив на енергия във всички ваши дейности, в които има замесена комуникация. В случай, че сте във връзка с неособено подходящ за вас партньор – това е време, в което може ясно да си проличат несъответствията. Тези от вас, които са с правилния човек, ще прекарат приятно и забавно времето си с него. А останалите – ще си преценят по-добре с кого искат да си прекарват времето.

Ако работата ви е свързана с комуникация – натиснете педала на газта сега! Новолунието ще работи за това посланията ви да стигат надалеч и да бъдете правилно разбирани.

До края на седмицата Меркурий все още ще е ретрограден и за вашия знак ще „работи“ в зоната на финансите. Това означава да сте внимателни с детайлите, когато правите плащания, за да не платите повече или пък да пратите парите на погрешно място. В този период е възможно да изскочат забравени задължения или други подобни изненади. Като цяло – не се очакват сериозни сътресения, просто бъдете една идея по-осторожни и не позволявайте да си изхарчите парите до стотинка, защото е важно да сте подготвени.

В събота планетата на уроците и дългосрочните перспективи Сатурн се завърта ретроградно в знака на Водолей и вашата зона на екипна работа и технологии. Това е период от няколко месеца, в който да обърнете внимание на връзките, които сте създали. Добре е да отделяте повече внимание на ценните за вас хора, както и да направите преоценка кой е наистина ценен във вашия живот. Дори и да звучи малко дребнаво - един поглед под микроскоп на отношенията ви няма да навреди. Ако се възползвате правилно от периода, накрая ще излезете с по-здрава връзка с важните хора и с по-малко неважни хора в живота си.

Телец

Така, така… В понеделник имаме новолуние в Близнаци и то ще ви донесе едни интересни две седмици, Телци. Много е важно да се отнасяте внимателно и уважително както към финансите си, така и към източниците си на приходи. Възможно е да излязат някакви непредвидени разходи в периода или пък забравени стари задължения. Нищо страшно, просто бъдете по-пестеливи, за да имате нещо настрани и да се справите с подобни ситуации. Също така – може би ще ви дойдат идеи за смяна на работата или за монетизиране на някаква идея. Колкото и да изглежда лесно и просто да осъществите плановете си, бъдете стабилни и в настоящата си работа. Недейте да режете клона, на който сте стъпили, дори и да сте уверени в новите възможности.

В петък, най-накрая Меркурий ще спре да се върти ретроградно. След немного дълъг, но за сметка на това изтощителен период, ще можете да се отървете от дребните противоречия, които ви преследваха. Усещането, че понякога говорите на различни езици със събеседниците си, също ще отмине. Сега остава да използвате възможността за добра комуникация и да се заемете с осъществяването на проектите си.

В събота най-„тежката“ планета – Сатурн ще се завърти ретроградно в знака на Водолей и вашата зона на професионално развитие. Тъй като Сатурн е планетата на уроците и на дългосрочните планове, ретроградността му ще ви повлияе предимно в две посоки. Първата е, че ще трябва да се научите да изпипвате детайлите в работата си. Успехът, който Сатурн позволява е дългосрочен и значим, но само ако всички стъпки са извървяни като по учебник. Втората посока на влияние ще е върху собствените ви амбиции. Ще искате повече и няма да се задоволявате с посредствени резултати. За постигане на целите си обаче задължително ще трябва да ползвате характерната си упоритост и последователност. Както сте ѝ свикнали – успех ще има, но нищо няма да е наготово.

Близнаци

Започваме с много хубаво събитие за Близнаците – новолуние във вашия знак в понеделник. Това ще е нещо като рожден ден за всички представители на зодията. В следващите две седмици имате две задачи. Първата е да манифестирате какво искате от живота и себе си – мечтайте нашироко и си поставяйте високи цели. Също много важно – градете планове за постигане на целите си. Втората ви задача е да си дадете ясна сметка какви са препятствията пред вас и кое евентуално спира развитието ви. И най-трудното в тази работа ще бъде да си признаете кои са вашите лични черти на характера и модели на поведение, с които се саботирате. Вече върхът на постиженията е, ако успеете да се отървете от това, с което сами си пречите и да продължите напред.

В петък най-накрая Меркурий ще спре да се върти ретроградно и ще ви остави на мира с дребните, но много дразнещи затруднения в комуникацията, които ви създаваше. Може да си отдъхнете и спокойно да влезете в ролята, в която се чувствате най-комфортно – на човека, който умее да говори с другите, да ги увлича и убеждава.

В събота бавният, но стабилен Сатурн ще започне да се върти ретроградно в знака на Водолея и вашата зона на експанзия и разширяване на хоризонтите. За вашия знак не е много приятно, когато свободата и възможностите за обикаляне на света са ограничени. В този смисъл – периодът на карантина никак не беше лек за вас. Сега няма да е чак толкова тежко, но отново ще срещате затруднения да бъдете навсякъде, където искате. Използвайте този период от няколко месеца, за да приоритизирате желанията си за пътуване и да се научите да планирате по-добре, за да не зависите от късмета (защото Сатурн няма да помага на късмета).

Рак

Започваме още в понеделник с новолуние в Близнаци, което може да ви донесе много важна яснота по отношение на житейските ви дела. За тази цел обаче трябва да си осигурите няколко дни (около две седмици) забавяне на темпото и вглеждане в себе си. Периодът е особено подходящ да преосмислите какво наистина искате в живота си и дали правите това, което желаете или просто се носите по течението от задължения. Подходящо е и да начертаете планове за това как да промените ситуацията си към по-добро, ако е нужно. Важно е да подходите осъзнато, да разчитате на собствените си действия и да рефлектирате върху поведението си. Накратко казано – периодът е подходящ да осъзнаете как трябва да действате, за да получите това, което искате. По-добре е към реални стъпки да подходите след петък, когато приключва периодът на ретроградност на Меркурий.

И като заговорихме за това – след петък ще можете да възстановите баланса в личните и професионалните си връзки. Меркурий малко измъчи комуникацията ви с околните и е възможно в ретроградния му период да сте се чувствали неразбрани. Сега тези пречки няма да стоят пред вас и е най-добре да не се хващате за стари неразбирателства, а да се постараете да сте част от полезна и здравословна комуникация. Разбира се – сложете една обица на ухото от уроците, които получихте в последната седмица.

В събота Сатурн ще се завърти ретроградно в знака на Водолей и ще повлияе на партньорствата ви. Сатурн е „тежка“ и бавна планета, той влияе на структурата на живота и дългосрочните развития в него. В следващите няколко месеца ще трябва да бъдете внимателни по отношение на това с кого влизате в съдружие, както и при започване на нови лични връзки. Претегляйте внимателно хората и ситуациите и не се впускайте импулсивно или лековерно в нови съвместни начинания от какъвто и да е характер.

Лъв

Новолунието в Близнаци в понеделник ще насочи прожекторите към Лъвовете в следващите две седмици. Доколкото ви познавам – това никак няма да ви се отрази зле. Цялостната картина е, че ще имате желание да участвате в много инициативи, официални и неофициални събития… Изобщо – във всяко по-интересно мероприятие. Това е чудесно, единственото, за което е добре да внимавате е, да не се пренатоварите. Недейте да възприемате всяка покана като нещо задължително, подбирайте си къде да се появите. Все пак, за да можете да вземете всичко от някое преживяване, трябва самите вие да сте отворени към тази енергия, а не да препускате през нея.

В петък Меркурий спира да е ретрограден и това ще даде тласък на кариерата ви. Сега, когато няма да ви преследват комуникационни неразбории и ще имате енергия да общувате, можете да постигнете чудеса с екипна работа. Помислете дали не искате да се върнете към някоя идея, от която може би сте се отказали в последния месец. Възможно е тогава просто да не ѝ е било времето и сега да реализирате потенциала ѝ.

В събота Сатурн ще се завърти наобратно в знака на Водолей и във вашата зона на личните партньорства. Тъй като Сатурн е планетата на структурата и на дългосрочните развития, влиянието му ще бъде основно върху сериозната/ите ви връзка/и. Възможно е да осъзнаете, че трябва да направите радикална промяна или пък да задълбочите партньорството. През следващите няколко месеца може да поставите отношенията с партньора си под микроскоп и от това внимателно вглеждане да излязат важни изводи за вас. Трансформациите на Сатурн са бавни и водят до стабилни резултати. Така че – да видим с какъв статус ще бъдете в края на октомври.

Дева

В следващите две седмици ще имате желание за промяна в работата. Даже може да ви навестят някои революционни мисли по въпроса. Това се дължи на новолунието в Близнаци, което ще се случи в понеделник. Представителите на вашия знак ще започнат да се оглеждат за нещо по-добро в професионален план и силно ще искат да получават повече за положените усилия. Всичко това е чудесно. Единственото, за което трябва да внимавате е, да не разместите твърде много пластовете на сегашното си работно място, ако още не сте си намерили ново. А дори и да не става дума за ново място, а за желание за повишение или нещо подобно в настоящата ви работа – бъдете дипломатични, колкото и силно да гори ентусиазмът ви.

В петък най-накрая Меркурий ще се завърти в правилната посока и ще ни освободи от негативното ретроградно влияние. Прецизният ви знак може да си отдъхне от дребните, но дразнещи проблеми в комуникацията – закъснели имейли, пропуснати срокове, конфликти по оперативки и т.н. Вече ще имате възможност отново безпроблемно да разгръщате потенциала си. Така, че – пълен напред и без колебания, Деви!

В събота планетата на житейските уроци, структурата на живота и дългосрочните ни планове ще се завърти ретроградно за няколко месеца в знака на Водолея. За вас това ще е период, в който можете да осъществите фундаментални промени в живота си. Като започнем през режима ви на хранене и спорт, минем през професионалното ви развитие и стигнем до семейния ви статус – до края на октомври ще можете да променяте реалността си така, както смятате, че е във ваша полза. Разбира се – нито ще бъде лесно, нито ще стане без усилия. Всичко ще е във вашите ръце. Но колкото и трудно да е постигаме промените сами, два пъти по-хубаво е, когато сами определяме посоката на живота си.

Везни

Направо сте на нисък старт, Везни! Искате да сте навсякъде, „само не и тук“. Това се дължи на новолунието в Близнаци, което ще се случи в понеделник и ще ви влияе следващите 2 седмици. Ако точно сега не можете да тръгнете надалеч – не се ядосвайте, Луната ще ви помага и в пътешествия, които са по-скоро метафорични, отколкото реални. Например – може да се запишете на образователен курс или пък да се свържете с приятелите си зад граница, за да си поговорите кой как живее. Също така, това, че сега не можете да пътувате (ако е така), не означава, че е можете да планирате пътуване, нали?

Още една новина в подкрепа на плановете за пътешествия е, че Меркурий спира да се върти ретроградно в петък. Не по-малко обаче е влиянието на Меркурий върху връзката ви. Възможно е в последните три седмици да сте започнали нова любовна история и тя да е била с малко драматичен уклон или да сте имали някакви проблеми във вече съществуващата си връзка. Е, след петък ще дойде моментът на истината, защото ретроградността няма да замъглява преценката ви повече. Това означава, че с правилния човек нещата ще потръгнат добре, а който не е за вас… ще си отиде, където му е мястото.

В събота Сатурн ще се завърти ретроградно и това може да ви поизнерви в полето на любовта, изявите и креативността. Съветвам ви да не се нервирате, защото структуроопределящата планета ще бъде ретроградна чак до края на октомври. Най-доброто, което можете да направите, е да приемете нейното влияние и да си вземете уроците. А уроците са да не се хвърляте необмислено в нови начинания, да оглеждате детайлите на това, което правите и когато имате някаква пречка, да не се вторачвате в нея, а да гледате по-голямата картина. Успех!

Скорпион

Как сте, Скорпиони? Готови ли сте да покорите всички с магнетичния си, невъздържан сексапил? Всъщност за вас, знам че винаги сте готови. Другите да му мислят… Новолунието в Близнаци ще налее ракетно гориво в тази ваша (да го наречем) особеност и в следващите две седмици ще се превърнете в нещо като бомба от феромони. Добре е да помислите как ползвате тази енергия, за да не стане някой проблем. Например обвързаните може доста да зарадват партньора си. Тези в нови връзки ще организират един приятен, но все пак немного лесен тест за издръжливост на новите си партньори. А необвързаните ще имат когото пожелаят (напомням да внимавате какво си пожелавате).

В петък Меркурий спира да се върти ретроградно и ще помогне на тези от вас, които са имали неразбирателства във връзките си. Когато изчезнат смущенията, които планетата на комуникациите донасяше в отношенията ви, ще можете да видите много ясно в какво сте се забъркали. За някои това може да е период на облекчение и успокояване и да продължите напред по-уверени заедно. За други може да се окаже, че не искате повече да стоите в трудни отношения и да вземете решение да си търсите щастието другаде. И в двата случая посоката е добра за вас.

В събота Сатурн ще се завърти ретроградно и ще бъде така до края на октомври. Това е планетата на важните житейски уроци и дългосрочните решения. При вас ще влияе в зоната на дома и ще предизвика у вас желание за уединение. Вашият знак има нужда от лично пространство и ревниво го пази. В периода на ретрограден Сатурн домът ви ще е източникът, от който се зареждате най-силно и там ще взимате важните за вас решения.

Стрелец

Готови ли сте за ренесанс в любовния си живот, Стрелци? Готови или не – любовта ви ще разцъфне с новолунието в Близнаци в понеделник. Обвързаните сред вас ще могат да оставят зад гърба си рутината в двойката, евентуалните дребни неразбирателства и като цяло – всички тихи разрушители на любовта. В следващите две седмици ще изгреете в пълния романтичен блясък на Стрелеца – секс и веселие. За тези от вас, които са в нови връзки периодът също ще бъде вълнуващ, защото ще отделите повече време на партньора си и така ще имате възможност да се сближите. Не гарантирам, че няма да ви се обади фобията от обвързване, но… то си е ваша работа как ще го отиграете.

За необвързаните имам съвет от планетите – показвайте се сред хората и общувайте с тях. Настроението и излъчването ви ще са достатъчни за да привлечете потенциални гаджета. Избирайте внимателно – сега ви е паднало.

В петък Меркурий спира да е ретрограден и ще ви освободи от влиянието, което имаше върху вас през последните три седмици, и заради което допускахте малки досадни грешки. След петък можете спокойно да планирате нови професионални успехи и да мечтаете нашироко, без излишни дразнители. Всичко зависи от вас.

В събота структуроопределящата планета Сатурн ще се завърти ретроградно в знака на Водолей и ще бъде така в следващите няколко месеца. На вашия знак това ще се отрази предимно на платоничните ви връзки – приятели, братя и сестри и познати. В този период бавно, но сигурно ще заложите на качеството, а не на количеството. Възможно е накрая да сте с по-малко хора в обкръжението и това да ви накара да се чувствате по-добре.

Козирог

В понеделник ще имаме новолуние в Близнаци и това ще даде старт на двуседмичен период, в който всички Козирози да се погрижат за себе си. Новолунието в близнаци е веднъж годишно, така че ще ви помоля да четете внимателно и да не пренебрегвате съвета ми. Сложете себе си на първо място и обърнете внимание на всичко, което влияе на вашето добруване – сън, хранене, спорт, ментална и емоционална почивка. Колкото и да сте силни, никой от нас не е неизчерпаем източник на енергия, затова ползвайте новолунието за да презаредите и да се почувствате по-добре. Това неминуемо ще се отрази и на външния ви вид. Което пък е важно за следващото влияние, за което ще прочетете.

В петък Меркурий спира да се върти ретроградно и това ще донесе много романтика в живота ви – направо ще вдишвате и издишвате любов. Това обаче не означава, че ще търсите какви да е любовни удоволствия. Напротив – ще искате истинско вълнение, интересни флиртове, а ако имате партньор – дълбоко сливане с него. Затова в следващите седмици за вас са възможни всякакви развития. Необвързаните може да намерят своя човек, обвързаните – да задълбочат отношения или да осъзнаят, че не получават достатъчно. В каквато и посока да ви отведат чувствата ви, най-важното е да ги пуснете на свобода и да не ги потискате. Само така ще достигнете до вашата истина в любовта.

В събота най-„тежката“ и бавна планета – Сатурн, ще се завърти ретроградно. Това ще се отрази на вашата зона на парите. Спокойно обаче – нищо, че е ретроградна, влиянието няма да е непременно лошо. Просто до края на октомври бъдете внимателни с харченето и планирайте. При добро планиране няма да стигнете до неприятни непредвидени ситуации и (не дай Боже) лишения. Всичко ще бъде наред, вие си знаете как да действате!

Водолей

Някакво мощно разцъфтяване в душата ви се задава, Водолеи! Носи го новолунието в Близнаци, което ще се случи в понеделник и ще ви влияе в следващите две седмици. Много силно за вас ще се възродят както любовните и романтични трепети, така и вдъхновението ви да сте креативни. Не ми е ясно накъде повече ще ви дърпа сърцето – към творчески проекти или към любовни приключения, но, знам че ще имате успех и в двете поприща. В този период ще ви върви, ако използвате технологии и като цяло – ако се отворите повече за общуване със света.

Минахте през малко необичаен за вас период, в който като че ли взимахте нещата твърде лично. Обикновено не сте от тези, които ще седнат да се задълбочават в чуждите думи или пък да търсят негативното в ситуацията, но… Три седмици Меркурий беше ретрограден и това съвсем не ви остави безразлични. Добрата новина е, че в петък планетата на комуникациите ще се завърти в правилната посока и вие пак може да си бъдете себе си. Възползвайте се от това, че Меркурий ще спре да създава проблеми и подредете пространствата около себе си, както и графика си, за да отворите възможности за нови, интересни и зареждащи дейности и неща.

В събота Сатурн ще се завърти ретроградно (ей, не ни оставиха!) и то не къде да е, а точно във вашия знак. Но спокойно – не е лошо. Сатурн е планетата на житейските уроци, на важните ни посоки и на структурата на живота, която сами градим. Това, че ще е ретрограден, означава, че ще имате задача да подредите важните за вас неща. Чувствайте се свободни понякога да слизате от въртележката на задълженията си, за да обмисляте дали се движите в правилната посока или искате промяна.

Риби

Добри новини, Риби! Ще се вихрите в декорации, разкрасяване на пространствата около себе си и обновяване на интериора. Това ще се случи под влиянието на новолунието в Близнаци, което ще започне в понеделник и ще продължи около две седмици. Тоест – за радост на близките ви, само две седмици ще пренареждате домовете си. Макар, че всички знаем какви естети са представителите на вашия знак, така че със сигурност резултатът ще е добър. Това желание за естетическа промяна ще завладее всички сфери на живота ви и най-вероятно тези сред вас, които се занимават с творчески дела, ще ни изненадат с нещо ново.

Има и още една добра новина – в петък Меркурий спира да е ретрограден. Край на необмислените изказвания, на които после трябва да берете плодовете (или срама). Ще си отидат и временните неразбирателства с хора от обкръжението ви. Което означава само едно – след петък ще можете да работите безпроблемно в екип, ако го пожелаете. Ако имате идеи за реализиране – започвайте да мислите от сега, на кого да се обадите в петък, за да го привлечете към своя отбор.

В събота Сатурн ще се завърти ретроградно (изобщо не ни дават спокойствие тия планети) и ще бъде така до края на октомври. Тъй като Сатурн е свръх сериозна планета и покровителства житейските ни уроци, както и пътя ни в дългосрочен план, а на Рибите ще ви влияе в работа със „сянката“, не мисля, че периодът ще мине много безгрижно за вас. Позитивното е, че гмуркането в сянката не е непознато за философската ви натура, както и че вие сте най-добрите ученици на живота в зодиака. Така, че по всичко изглежда, че това ще бъде е период на израстване, добиване на нови знания и преминаване на по-високо духовно ниво. 

****************

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Тук можете да чуете едно интервю на Надя, в което говори не само смешки. А ако искате да я видите на живо, заповядайте тук.

Последно променена в Понеделник, 30 Май 2022 21:05

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам