logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 23 май - 29 май 2022

Автор: Надя Брайт

Овен

Започвам с горещи новини, Овни (и до края ще си останат такива)!

Във вторник вашият управител и повелител на битките ще влезе в Овен. След две години обиколка в останалите знаци, Марс ще бъде във вашия знак до 5 юли. Това е много силен период за вас, да сбъднете смелите си мечти, които съчинихте в последния месец, докато Марс беше в Риби. За времето, в което червената планета ще ви гостува, най-добрият принцип, който можете да усвоите е „продуктивност“. С подкрепата на Марс ще постигате значително повече от преди и имате възможност да стигнете много далеч. Разбира се, имайте предвид, че не всички ще се движат с вашето темпо. Недейте да се изнервяте, а се опитайте да ги приобщите и да ги мотивирате да пожелаят вашите цели като свои.

В събота пък Венера ще излезе от вашия знак и ще влезе в Телец. От тогава до 22 юни ще намалите страстите и ще насочите поглед към моментите с партньора ви, които ви носят по-скоро интимност и свързване. Ще откривате романтика дори в споделянето на ежедневието и това ще е също красив период за вас. Като цяло – от търсачи на вълнения, се превръщате в търсачи на стабилност.

И ето още едно много интересно нещо! В неделя, за първи път от 2011г. насам Марс и Юпитер се срещат във вашия знак. Това ще довее много силен вятър в платната ви. В следващата седмица може да получите най-неочаквани шансове за развитие. Все пак – вашата планета – планетата на действието, се среща с планетата на късмета - това няма как да ви остави с празни ръце! Оглеждайте се и се ослушвайте за птичето на късмета, защото пърха около рамото ви!

Телец

От вторник натам ще почувствате, че искате да го карате малко по-леко… Няма лошо, разбира се. Това ще е заради Марс, който ще влезе в Овен и ще ви повлияе да забавите темпото. Но тук не говорим съвсем напълно за почивка – да седнете крак връз крак и да отпивате коктейл. И това може да го направите в някакъв момент, разбира се. Все пак Марс ще е в Овен чак до 5 юли. Но по-важното е, че ще намалите темпото, за да може да се отдадете на размисли и да отпуснете креативната си мисъл да твори. В този период може да ви дойдат разни свежи идеи или пък да почувствате желание да се занимавате с нещо различно от обичайните ви дейности. Наистина – възползвайте се от влиянието, дайте свобода на мислите си и нека да видим накъде ще ви отведат те…

В събота Венера влиза във вашия знак и романтичните ви души ще почнат да излъчват любов навсякъде. Това влияние ще продължи до 22 юли. На необвързаните сред вас ще им върви много в запознанствата с евентуални интимни партньори. Ще ви връзва, това е! Най-важната ви задача ще е да избирате добре, за да не си губите времето, а да го дарявате там, където ще намерите щастие. За обвързаните периодът също е благодатен. Ако проявите романтичната си натура, ще срещнете ответ и ще можете да създадете нови спомени, изпълнени с любов за вас и партньора ви.

В неделя дръзкият Марс се среща с късметлията Юпитер в Овен и вашия дом на завършването и приключването. Ако има нещо, което искате вече да ви се маха от главата по един или друг начин – било задача, ситуация или човек, седмицата от неделя натам е подходящо време да се освободите. Позволете си този комфорт!

Близнаци

Много работа в екип, много колаборации, много забавления с приятели, много чудо направо!

Две са влиянията, които ще ви насочат в тази посока. Първото е влизането на Марс в знака на Овен във вторник. Второто е срещата на същата тази огнена планета с Юпитер в неделя.

Марс ще бъде в Овен до 5 юли и в този период ще благоприятства много силно работата ви в екип. Не се чудете, а прегледайте задачите и целите си и се опитайте в максимален брой от тях да въвлечете и други хора. Вие имате много добри заложби да общувате с другите и да ги мотивирате, използвайте ги на пълен капацитет. Имайте едно наум, че планетата на битките ще ви направи малко по-припряни от обикновено. Добре е да не прехвърляте това на околните и да се опитате да не им се дразните. Не всеки ще чувства вашия плам и това е нормално. Важно е работата да ви спори и да ви е приятно да си сътрудничите.

В неделя, когато Юпитер се срещне с Марс, ще ви се засили желанието за споделени забавления. Проверете какви са плановете на приятелите ви за седмицата от неделя натам и се включете в тях. Със сигурност душата на компанията не бива да изпуска купоните. Особено в период като този, в който биха ви донесли истинска радост.

Венера ще влезе в Телец и във вашия дом на фантазията в събота. Планетата на любовта ще бъде там до 22 юни и в този период любовните ви трепети ще минават по-скоро през света на фантазията ви, отколкото през реалността. Щастливи ще ви правят отношения тип „приказка“ с партньора. Хубаво е това, сигурно и ще е вълнуващо… Просто не потъвайте твърде дълбоко в нереалистични представи, за да няма риск от неприятно „пробуждане“ после.

Рак

Дошло е време да заблестите силно, Раци!

Във вторник Марс влиза в Овен и вашият дом на публичния успех. Планетата на действието ще стои в тази позиция до 5 юли. Дотогава имате всички шансове гласът ви да се чуе надалече или пък работата ви да бъде оценена от по-широк кръг хора. Не ви казвам, че всичко ще става безпроблемно. Все пак Марс покровителства битките и състезанията, така че ще трябва да се потрудите. Обръщайте внимание на детайла и влагайте дори повече усилия от обикновено. Важното е, че трудът ви има всички шансове да бъде оценен от много хора, както и добре възнаграден.

В събота Венера влиза в Телец и вашия дом на социалните активности и срещите с хора. До 22 юни просто не си стойте вкъщи. Излизайте навън, като се опитайте да разширите обхвата от контакти и събития, които посещавате. Запишете се в литературен клуб, например, идете на уроци по танци… Изобщо – направете нещо, което ви е интересно и не сте правили досега. Необвързаните имат добри аспекти да срещнат нов партньор на някакво подобно събитие. Също така – ако искате да срещнете нова любов, в този период ще имате късмет и с технологиите. Приложенията за запознанства и социалните мрежи може да се окажат вашият източник на нови вълнения.

Обвързаните Раци ще освежат връзката си, ако измислят съвместни забавни дейности, които да споделят с партньора. Естествено – за вас важи влиянието да излизате и да се забавлявате. Така че – за известно време зарежете романтичните вечери с вино и сериали вкъщи и се впуснете в нощния живот.

В неделя Юпитер се среща с Марс и това силно ще повлияе на амбицията ви и желанието за успех. Под егидата на тези две планети, използвайте седмицата напред, считано от неделя, за да правите нови контакти, както и да се свързвате с подходящи хора, които вече познавате и може да са полезни за реализация на плановете ви.

Лъв

Очаквам тази седмица (а и след нея) много силно присъствие на Лъвове, които да пръскат чар навсякъде! Сега ще разберете защо…

Във вторник Марс влиза в Овен и това отваря голям апетит за живот на представителите на царствения знак на зодиака. Влиянието на планетата на действието ще продължи по този начин чак до 5 юли. Дотогава вие ще искате и ще взимате всичко от живота – успех, приключения, любов… Като нищо в този период може да планирате работа във или със чужбина, да започнете ново образование или просто да увеличите фен базата си, като им представите с нови блестящи идеи. Възможно е също така да създадете нови силни приятелства или съдружия. Разбира се, имайте едно наум, защото не мога да ви обещая, че всичките ви решения ще бъдат успешни в периода и гледайте да не прибързвате. Радвайте се на живота, но не се впускайте лековерно в него. Всъщност, вие умеете този баланс…

В събота Венера влиза в Телец и вашия дом на успеха, като ще седи там до 22 юни. За вас това означава, че ако включите чара си и започнете активно да правите контакти, ще имате много добри шансове за реализация на бизнес начинанията си. Бъдете наблюдателни по отношение на хората, с които се запознавате. Може някой от тях да се окаже ключ към успеха ви.

По отношение на любовта (все пак говорим за Венера), необвързаните имат шансове да срещнат подходящ кандидат за сърцето си на събитие, свързано с работата им. А пък за обвързаните период ще е добър за стартиране на съвместен бизнес с партньора. Ако вече работите заедно с партньора си – Марс ще благоприятства сделките ви.

В неделя Марс се среща с планетата на късмета Юпитер и това ще стартира за вас едноседмичен период на силно желание за пътуване. Разширете хоризонтите си и си позволете да мислите за далечни дестинации. Ако започнете планиране сега, има всички шансове да е успешно.

Дева

Леле, много силна седмица предстои, Деви! Направо почнах да се вълнувам за вас…

Във вторник Марс влиза в Овен до 5 юли и влива енергия във вашата зона на близките връзки (лични и не само). И като казвам „влива енергия“, имам предвид, че направо ще ви изстреля в космоса… Ако си пожелаете най-доброто и си поставите за цел да го имате – Марс ще ви съдейства. Можете да изведете личните си връзки „едно ниво нагоре“ и да ги направите по-сериозни. А що се касае до професионалните – там може да затвърдите съюзите и да поставите начало на успешни съвместни начинания. Също ще имате късмет и с финансите. По-скоро в сектора на инвестициите и на харченето (опитайте се да балансирате двете дейности). Ключът към всичко това е вашият собствен манталитет – трябва да искате и да действате по въпроса, а Марс ще дава вятър в платната.

В събота Венера влиза в Телец и вашия дом на свободата и волното съществуване. До 22 юни ще бъдете настроени за приключения, за нови неща и по-скоро ще гледате любовта от нейната жизнерадостна страна. Няма да толерирате драми, а само качествено прекарани моменти и наслада. Може да стане доста горещо в спалнята ви. А може да акостирате и в чужди спални... Все пак – не решавайте всичко импулсивно, за да не се окаже, че сте се забъркали с някой, който е недостоен за богатата ви душа на Дева.

В неделя Марс се среща в Юпитер и в седмицата след това ще бъдете особено магнетични за всички около вас. Силата на привличането ви ще действа както на любовния фронт, така и в работата. Изобщо не се колебайте да използвате чара си, за да постигнете целите си. И без това най-вероятно всички ще са доволни накрая :)

Везни

Любов, любов, варен картоф… разчупиш ли го – той ще е много горещ при вас, Везни! Просто всички влияния се въртят около любовта и съблазняването тази седмица. Е, има и щипка професионална амбиция…

Започвам от вторник, когато Марс влиза в Овен до 5 юли и започва силно да ви мотивира (направо ви ръчка) да се забърквате във флиртове и авантюри. И то, понеже сте Везни, ще търсите и повече от повърхностен флирт – нужни са ви романтични вълнения и усещане, че сте намерили точния човек. Това, насложено върху нетърпението и конкурентността на Марс, може да ви доведе до много чакащи на телефона ви, ако сте необвързани. А ако сте обвързани и не внимавате, може да стреснете партньора си с настойчивата си романтичност и сексуалност. Успокойте се и помнете, че сами няма да останете (все пак сте Везни), така че няма защо да напрягате нещата.

Струва си да отбележа, че този лек зор и напрежение за обвързване и съвместни действия ще го има и по отношение на работните ви партньорства. Наистина е по-добре да го давате по-кротко.

В събота Венера влиза в Телец до 22 юни и ви прави още по-магнетични и съблазнителни. Като прибавим това към горното влияние, нещата стават малко експлозивни. За да излезете без излишни драми от този период, ще е най-добре да канализирате енергията си и в различни посоки. Хобита, работа – всичко, което е свързване със създаване, е добре дошло за влиянието на Венера сега.

В неделя Марс и Юпитер се срещат и в седмицата след това ще усетите силна амбиция за постигане на целите си. До тук чудесно – Юпитер е планета на късмета, той ще ви помага. Само култивирайте Марсовата енергия на конкурентност, за да не разплачете някой и всичко ще бъде наред.

Скорпион

Както обикновено – няма празно при вас, Скорпиони!

Започваме с вторник, когато Марс влиза в Овен и във вашата зона на работа и кариера. Вие по принцип сте доста работливи и амбициозни, но сега комбинацията Марс и Овен ще ви запали много сериозно. Този период е до 5 юли, така че трябва да ви помоля да внимавате със себе си и да отделяте време и за почивка. Ако не ви свърта на едно място – измислете някакви активни начини за релакс – спорт, планинарство, танци… Каквото и да е, стига да давате възможност на мозъка ви да се изпразва от напрежение. Иначе работата ви не я мисля – вие сте си топ, а планетите са на ваша страна – ще има успехи.

В събота Венера влиза в Телец и вашия дом на партньорствата, като смята да остане там до 22 юни. Това е период, в който е възможно връзките ви да се задълбочат. Ако сте в нещо засега несериозно или пък сложно, няма да се учудя, ако се трансформира в по-сериозна връзка. Една препоръка от Венера – не сдържайте твърде много чувствата си, защото може прекалено добре да заблудите обекта на интереса си, че наистина не ви пука…

В неделя Марс и Юпитер се срещат и ще повлияят на вашето желание за структура, подредба и ежедневна рутина. В седмицата от неделя натам ще се почувствате добре, ако подредите дома и работното си място, както и графика си. Планетите казват да изхвърляте смело – всичко ненужно, неносено, всичко с кофти спомени и пр. Дайте си въздух около вас и ще се почувствате по-добре!

Стрелец

Много страсти, много нещо, Стрелци!

Във вторник Марс влиза в Овен и вашия дом на романтиката. Планетата на действието ще активира във вас желание да се наслаждавате на всички аспекти от романтичното общуване. Ще бъдете и съблазнители, и любовници, и лирични поети. Но най-важното е, че ще имате много привлекателна аура и който поискате – ще пада във вашия плен. Този горещ период ще продължи до 5 юли. През това време необвързаните имат шанс да намерят своята половинка. Или пък да прекарат приятно време с много кандидати за половинки… Обвързаните ще направят добре, ако отделят време в графика си за избраника на сърцето си. Така или иначе това ще ви влече, не си създавайте излишно напрежение, като се затрупвате с работа. От вторник до 5 юли е супер подходящо да организирате някаква ваканция или екскурзия с любимия човек.

В събота Венера влиза в Телец и вашата зона на уелнес. До 22 юни е вашето време не само да влезете във форма, а да направите така, че да се чувствате по-добре телом и духом. Препоръчвам ви не само да станете редовни със спортните занимания, за да изразходвате енергия и да поддържате фигурата си. Ще е много добро решение да обърнете внимание на практики за успокояване на ума и постигане на спокойствие.

В неделя Марс се среща с вашия покровител – жизнерадостния късметлия Юпитер. Отново – силно влияние в дома на романтиката. Комбинацията Марс и Юпитер (действия и късмет) ви правят много безстрашни. В седмицата от неделя натам е време, в което очаквам много Стрелци да направят първа крачка към някого, ако са необвързаните. Обвързаните сред вас сигурно ще направят крачки за задълбочаване на връзките си.

Козирог

Вълнуващи дни се задават, Козирози!

Във вторник Марс ще влезе в Овен и вашата зона на дома и ще стои там до 5 юли. Това ви гарантира много неща, но не и скука вкъщи… Комбинацията от планетата на действието с един от най-експлозивните знаци може да ви донесе най-разнообразни емоции. Възможни са размествания и ремонти, защото ви е хрумнало, че нещо ще е по-добре по друг начин и искате да действате на мига за промяната. Няма да се учудя ако някои Козирози се сдобият с нови домашни любимци или сменят съквартирантите. Може и да вземете решение за преместване или покупка на нов имот в този период. За съжаление – конфликтите с близки и роднини под влиянието на Марс в Овен не са изключени. Не се поддавайте на първосигнални импулси и не реагирайте остро, за да не влошите проблема. Уповавайте се на Козирожките си качества и премислете внимателно ситуацията, преди да предприемете нещо. Така шансовете конфликтът да се разреши са много по-големи.

Особено силен период на промени по отношение на дома и близките ви свързани с него може да имате в седмицата от неделя натам. В неделя Марс се среща с Юпитер, като тази среща отново ще влияе на зоната на ви на дома. Ще имате много силни импулси за промяна и разместване във всеки смисъл на думата. Каквото и да предприемете, имайте предвид, че планетите ви карат да сте по-импулсивни от обикновено и затова се старайте предварително да премисляте добре действията си.

В събота Венера ще влезе в Телец и до 22 юни вие ще сте много силно въвлечени в темата за любовта. Хубавото е и че ще ви върви в нея. Този период ще ви е много романтичен, не се опитвайте да оказвате съпротива. Необвързаните имат шансове да срещнат избраника на сърцето си. И най-вече – имат шансове да привлекат всеки, когото поискат, защото Венера ще ги направи особено магнетични. Обвързаните ще търсят възможности да прекарат повече време с половинката си. Помислете как да разнообразите връзката си с нови преживявания, това ще се отрази добре и на двама ви.

Водолей

Ще станете местна звезда и ще има любов у дома ви, Водолеи! Накратко това ви е хороскопът за седмицата, но ако искате да разберете малко повече, продължавайте да четете…

Във вторник Марс влиза в Овен (до 5 юли) и насочва вниманието ви към събития и хора, които „виреят“ в близък радиус около вас. Огледайте се какви са активностите в квартала ви, запознайте се със съседите… Изобщо – бъдете активни около местата, където живеете и работите. Това ще ви донесе интересни емоции, нови и полезни запознанства и… дори любов, за тези от вас, които я търсят. И понеже вие сте Водолеи, а влиянието е Марсово, няма как да пропуснем, че няма да бъдете просто зрител или незабележим участник в събитията. Вие (естествено) ще заблестите силно като новоизгряла звезда. Шансът някой потенциално важен за вас човек да ви забележи никак не е малък.

Особено в седмицата от неделя натам, когато Марс се среща с Юпитер и към горното влияние се добавя щипка импулсивност и щедра доза късмет. В тези дни не пропускайте да се включите във възможно най-много активности, защото там ви дебнат шансовете ви.

В събота Венера влиза в Телец и вашата зона на дома. Любовта ви ще минава през дома и това може да е период както на спокойствие, така и на промени. За обвързаните, които вече живеят с любимите хора препоръчвам да организирате романтични преживявания у дома си. Това ще зареди връзката ви и вас с положителна любовна енергия. Много от обвързаните Водолеи, които още не живеят с партньорите си, ще направят крачка към събиране. А съвсем необвързаните ще ползват дома си като част от арсенала си за съблазняване… И ще върши работа :)

Риби

Пари и купони! Какво повече, Риби?

Във вторник Марс влиза в Овен, като смята да седи там до 5 юли. През цялото това време ще влияе на зоната ви на пари, приходи и реализиране на проекти. Особено наблягам на последното, защото Марс подкрепя резултати, ако е имало амбиция и действия. Дошъл е моментът на осъществяване на мечтите, които си измечтахте последните два месеца. Сега, за да видите идеите си реализирани и да усетите положителна разлика в банковата си сметка, трябва да се структурирате, да измислите план за действие и да го следвате. Ще ви помогне ако промените малко манталитета си за този период и започнете да мислите повече в цифри, статистики и доказани вероятности, отколкото в категории като какво ви се иска, как би могло и пр.

Особено силен период за печелене на пари от идеите ви е седмицата от неделя нататък. Тогава Марс се среща с Юпитер, отново във вашия дом на пари и работа. Това означава, че към действената сила на Марс, ще получите и прилив от късмета на Юпитер. Тогава е времето да засилите много усилията си и да вървите уверено към успеха. Ако трябва да убедите някой в нещо – шеф, колега, клиент, партньор и пр. – Марс и Юпитер ще помагат силно.

В събота Венера влиза в Телец и вашия дом на срещи, излизания и т.н. до 22 юни. Значи любовта ви ще минава през социални събирания, купони и интересни събития. Това всеки да си го разбира както може - обвързаните да излизат с половинките си, а необвързаните да си търсят късмета на тези места. На подобни мероприятия ще срещате не само любов, но и ще имате възможност да се изявите. Околните ще се радват на компанията ви, а на вас ще ви е много приятно да сте център на внимание. Възможно е в този период на Венера да ви забележи някой, който ще се окаже важен за бъдещето ви. Излезте и се радвайте на живота! 

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Тук можете да чуете едно интервю на Надя, в което говори не само смешки. А ако искате да я видите на живо, заповядайте тук.

Последно променена в Понеделник, 30 Май 2022 21:04

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам