logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 09.05 - 15.05.2022

Автор: Надя Брайт

Овен

Чудесни новини, Овни! Във вторник планетата на късмета Юпитер влиза точно във вашия знак и ще ви подсилва със силно позитивните си вибрации чак до 28 октомври. Дотогава всички начинания, които са свързани с изразяване на личността ви, ще бъдат силно подпомагани от Юпитер. От вас се иска да преследвате това, за което наистина копнеете и което дава израз на талантите ви. Накратко казано – ако правите това, което душата ви иска, ще имате подкрепата на планетите. И имайте нещо предвид – Юпитер е планета на късмета, но той не дава нищо даром. Само помага на вашите собствени действия. Но така или иначе, доколкото ви познавам, едва ли ще бездействате с цялата ви енергия… Успех в начинанията!

Във вторник се случва още едно събитие – Меркурий се завърта ретроградно. Това ще продължи до 3 юни и ще има влияние върху технологиите и комуникацията ви. За да ви е мирна главата, повтаряйте по два пъти, когато водите важни разговори. От една страна – какво сте разбрали и вие и от друга – как вас са ви разбрали. Бъдете внимателни с пароли, ПИН кодове и всякакви такива. Не натискайте „Изпрати“, преди да сте прочели внимателно какво сте написали. В общи линии – разбрахте ме – внимавайте с комуникацията на живо и в интернет.

В неделя срещу понеделник ще имаме пълнолуние в Скорпион и това ще запали страстите ви. Ще станете като еротичен динамит и… ще ви хареса. Отделете време в следващите седмица-две за такъв вид забавления в живота си. Имате нужда, а и партньорът ви ще го оцени високо :)

Телец

Настъпва време за малко забавяне на темпото и заслужена творческа почивка, Телци. След като последните шест месеца бяхте постоянно на педал и работехте здраво, сега Юпитер ви дава период на релакс. Във вторник планетата на късмета ще влезе в Овен и вашия 12 дом на себерефлексия и интроспекция. До 28 октомври по-скоро ще е време, в което да обърнете внимание на себе си, отколкото да препускате по задачи. В този период на Юпитерово влияние по-скоро гледайте да храните душата си и да ѝ давате от каквото се нуждае, защото през това ще минава пътя на израстването и добруването ви.

Във вторник ще имаме и друго важно събитие – Меркурий се завърта ретроградно и ще го прави до 3 юни. До 22 май при вас влиянието ще бъде върху финансите ви. Проверявайте по няколко пъти дали сте направили всички необходими плащания, пазете си данните на кредитната карта, не се съгласявайте бързо на сделки. Тъй като ретроградността ни свързва с миналото, възможно е на дневен ред да излязат стари задължения. Не се плашете – такива периоди ни дават възможност да подредим каквото не сме до този момент и да започнем на чисто.

В неделя срещу понеделник ще имаме пълнолуние в Скорпион и то ще има много силно влияние във вашата зона на връзките. В следващите две седмици е възможно да се определите в отношения, които са неизяснени. По принцип вие не сте знак, който може да живее „и така, и така“ и пълнолунието в Скорпион много силно ще ви напомни това. Предстои ви подреждане на личните партньорски отношения и изглежда ще е за добро.

Близнаци

Седмицата започва с добри новини за близките ви, Близнаци! Юпитер влиза в Овен във вторник и започва силно да енергизира вашата зона на приятелства, социални кръгове и екипна дейност. До 28 октомври не само ще бъдете отворени към общуване и свързване с приятели и колеги, а и Юпитер ще подпомага всички инициативи, свързани с това. Всъщност, това не е единствената посока, в която ще помага. Имате много добро влияние, свързано с технологии и изразяване, чрез тях. Тоест – за пореден път планетите са благосклонни към това да направите подкаст или ютуб канал. А ако вече имате такива – Юпитер ще помага за популяризираните им.

Във вторник се случва и още нещо – Меркурий се завърта наобратно. Ще бъде ретрограден до 3 юни, а до 22 май ще е във вашия знак. Докато е там ви препоръчвам да внимавате колко точно се опитвате да разпореждате на другите какво да правят и колко обръщате внимание какво ви казват те. Защото има риск да влезете в леко диктаторска позиция спрямо околните и не вярвам, че това ще донесе голяма полза. Най-много всички да излезете с опънати нерви накрая. За да предотвратите това, опитайте се да действате по-спокойно и наистина да чувате, когато някой ви казва нещо.

В неделя срещу понеделник ще има пълнолуние в Скорпион. Влиянието ще е много силно и при вас ще се отрази в дома ви на уелнес и грижа за себе си. Не пропускайте шанса в следващите две седмици да започнете нова диета и да подсилите спортния си режим. Резултатите ще бъдат много добри.

Рак

Много хубав хороскоп, Раци, дръжте се!

Първо – във вторник Юпитер, планетата на късмета, влиза в Овен и вашия дом на кариерата и ще бъде там до 28 октомври. В този немалък период ще имате много мощно положително влияние върху професионалното си развитие. И като казвам „мощно положително влияние“, имам предвид точно това. Заемете се с постигане на целите си без колебание и без страх. С каквито и обстоятелства да се съобразявате и това да ви дърпа назад – спрете да го правите. Юпитер ще подкрепи вашите начинания, стига вие наистина да работите за тях. Затова не си слагайте спирачки, мечтайте нашироко и правете така, че да сбъдвате мечтите си. Откажете се от скромността и покажете талантите си на всички. Периодът е златен за вас – не го пропускайте.

Във вторник имаме и още едно събитие – Меркурий се завърта ретроградно и ще се върти така до 3 юни. До 22 май ще бъде в Близнаци и зоната ви на поставяне на граници на другите. Това означава, че до 22 май най-големите ви предизвикателства ще бъдат свързани с това, да не губите себе си и да не следвате чужд път. Просто бъдете внимателни в този период да не се поддавате на влияния, които ще ви отклонят от собствените ви желания и цели.

В неделя срещу понеделник ще има пълнолуние в Скорпион, което ще е много благоприятно, ако искате вие или работата ви да добиете популярност. Следващите две седмици са период, в който неуморно да говорите и да показвате каквото правите. Шансовете да разпространите ефекта надалеч е много голям.

Лъв

И нека стане интересно, Лъвове!

Почвам направо – във вторник Юпитер влиза в знака на Овен и вашият дом на откривателстване и приключения. Вас по принцип никак не ви е страх да се впускате в нови неща и да изследвате непознати емоции. До 28 октомври това ще важи с пълна сила. В този период ще разширите всичките си хоризонти, ще се развиете и може би ще промените някои от пътищата, които сте поели. Трябва да напомня обаче, че Юпитер помага, без да сбъдва нищо от само себе си. Тоест – за да вземете максимума от положителното влияние на периода, не пренебрегвайте вътрешните си импулси за опознаване на непознатото и не се подхлъзвайте по благородната си леност, а преследвайте желанията си като истински хищник.

Във вторник се случва още нещо – Меркурий става ретрограден. Ще бъде ретрограден до 3 юни, а до 22 май ще е в знака на Близнаци. До 22 май много внимавайте с комуникацията си. Уточнявайте по няколко пъти какво сте казали и какво сте разбрали, преди да приемете, че разговорът е приключен. Ако можете – не подписвайте нищо важно в този период, а ако е наложително – четете много внимателно всеки документ. Прочитайте по два пъти какво сте написали в имейл или съобщение, преди да натиснете бутона за изпращане.

В неделя срещу понеделник ще имаме пълнолуние в Скорпион и то ще ви повлияе в посока подреждане на дома. И като казвам „подреждане“, нямам предвид, че ще пуснете прахосмукачка и ще сортирате прането (макар и това да не е лошо). По-скоро ще направите така, че да се чувствате по-уютно и удобно там, където живеете. Както и може би ще добавите нещо, което да отличава интериора ви. Все пак, нормално е интериорът на един Лъв да се отличава, нали?

Дева

Деви, направо аз се вълнувам, докато ви пиша хороскопа, не знам вие как ще сте, докато го четете!

Започвам с много интересна новина. Във вторник Юпитер влиза в Овен и ще бъде там до 28 октомври. Това за вас ще е период на много силни страсти. И под „страсти“, разбирайте всичко – еротика, ревност, любов, нагорещени емоции. От вас зависи как ще управлявате и ползвате това. В такива периоди силните връзки се заздравяват, а слабите не издържат на напрежението. Освен това няма да сте лишени от изкушения и какво ще правите с тях, ще зависи от собствената ви преценка за ситуацията. Накратко – предстои около петмесечен период, в който ще ви бъде много интересно, емоционално и понякога драматично и след който не мога да ви гарантирам с кого ще преминете накрая и какви ще бъдете самите вие. Мога да ви гарантирам само, че Юпитер е добър и влиянията са му добри. Но посоката, в която да ползвате тези влияния, избирате вие.

Във вторник се случва още нещо – Меркурий става ретрограден. Ще се върти наобратно до 3 юни, а до 22 май ще бъде в Телец. Докато е в Телец ще се отразява предимно на работните ви ангажименти. Внимавайте какво казвате, уточнявайте как са ви разбрали. Изяснявайте си добре поставените ви задачи, преди да преминете към изпълнение. Внимавайте с писмената комуникация – прочитайте си всичко още един път, преди да натиснете „изпрати“.

В неделя срещу понеделник ще имаме пълнолуние в Скорпион и то ще ви донесе две седмици на силна харизма и влияние върху другите. Ще бъдете много обаятелни, ще се изказвате много добре и ще спечелите много фенове. На ваше място бих помислила как да извлека полза за делата си от такава популярност.

Везни

Идвам с добри новини, Везни!

Във вторник планетата на късмета Юпитер влиза в Овен и ще бъде в този знак до 28 октомври. Това ще се отрази много силно и позитивно на вашата зона на израстване и връзки. Независимо от Статута ви – обвързани или необвързани, ще почувствате стремеж да осъществите истинско пълноценно партньорство с всичките му производни. При необвързаните това означава, че ще узреете за брак и ако в момента не сте с подходящ партньор, ще се насочите към това да намерите такъв. За обвързаните е най-добре да приобщят любимия човек в своето духовно пътуване и ако преживяват някаква промяна в ценностите – да не изолират партньора си от нея. Юпитер много би помогнал на връзките ви, но за да се случи това, трябва вие първо да зададете посоката и да започнете сами работата по въпроса.

Имам и една по-малко добра новина, но все пак – нищо страшно няма в нея. Във вторник се случва още едно нещо – Меркурий се завърта наобратно. Планетата на комуникациите ще бъде ретроградна до 3 юни, като до 22 май ще бъде в Близнаци. За вашия знак това може да донесе предимно затруднения и обърквания с логистичните въпроси. Така, че ако ще се занимавате с каквито и да е пратки (включително прикачени файлове), просто бъдете внимателни с процеса. Не се ядосвайте излишно на обърквания – просто Меркурий е ретрограден, не е краят на света. Ще мине.

В неделя срещу понеделник ще имаме пълнолуние в Скорпион. Това пълнолуние ще ви се отрази много силно и много добре на финансите. Следващите две седмици са вашия момент да търсите нова работа, ако имате такива планове. Или пък да обмислите инвестиция, както и да ви върнат заем. Изобщо – отваряйте си очите на четири за ниско прелитащ пари.

Скорпион

Нещата ще се развиват доста във ваш стил, Скорпиони…

Първо във вторник Юпитер ще влезе в Овен и ще стои там до 28 октомври. Това е период, в който планетата на късмета ще влияе много силно на вашата зона на уелнес, здраве и грижа за себе си. И преди да сте махнали с ръка, колко е скучно това, искам да ви кажа, че подобно силно влияние имате веднъж на 12-13 години. Така, че в следващите пет месеца, стига да поискате, може да станете машини. Ако положите дори малко усилия, Юпитер ще ви подкрепи толкова много, че ще се почувствате по-жизнени и енергични от всякога. Нали знаете как всички искаме да започнем да се храним по-чисто, да спортуваме по-често и да живеем по-спокойно, но почти никога не го правим? Е, сега имате възможност да станете този човек, за който всички се чудят как е успял да се промени така.

Освен движението на Юпитер, във вторник ще имаме и още едно движение – това на Меркурий. Планетата на комуникациите ще се завърти ретроградно и ще го прави до 3 юни. До 22 май ще бъде ретроградна в Близнаци и това ще се отрази на прогреса ви. Ще имате чувството, че срещу вас е създадена някаква конспирация, за да ви спъва да вървите напред. Нищо такова няма, просто Меркурий – ще мине. Използвайте този период за да изчистите неща свързани с миналото – подредете си стари файлове и папки, направете преоценка на пътя си до тук и какво искате занапред и др. под. дейности.

В неделя срещу понеделник ще имаме пълнолуние не в кой да е знак, а именно във вашия. Това означава, че в следващите две седмици ще имате пълна подкрепа от Луната да изразявате себе си във всички полета на живота и да берете плодовете на това, за което сте положили труд досега. Разположете се удобно точно под светлината на прожектора, моля!

Стрелец

Очертават се доста върхови моменти, Стрелци!

Започвам без да се бавя. Във вторник Юпитер влиза в Овен и ще стои там до 28 октомври. Това е период, в който планетата на късмета ще влияе изключително мощно на всички ваши развития, свързани с творчество, слава, романси и гламур (гламур е повече от блясък). За тези от вас, които се занимават с творчество, периодът ще е чувствително по-различен от по-скоро летаргичните последни шест месеца, които имахте. Сега ще се радвате на вдъхновение и на положителни реакции от последователите си. Накратко – независимо каква е професията ви, ако дадете пространство на творчеството си – то ще намери своите почитатели и поле за изява. А за тези, които се занимават с изкуство – периодът ще бъде забележително успешен.

По отношение на романсите – имате много добри перспективи за споделяне на незабравими моменти с избраника на сърцето си. Имате и добри възможности за пътуване… Не знам нещо по-добро за един Стрелец от пътуване, съчетано с любов и забавления. Така, че – вие планирайте, а Юпитер ще помага.

Леки смущения в комуникацията във връзката си ще имате от този вторник до 22 май. Тогава Меркурий ще бъде ретрограден в Близнаци (целият период на ретроградност е до 3 юни). Ако имате някакви неразбирателства с любимия човек или започнете да имате усещане, че говорите на различни езици, не се шашкайте. Влиянието ще отмине без сериозни последствия, ако не позволите да задълбаете в неразбирателствата.

В неделя ще имаме пълнолуние в Скорпион и то ще ви донесе две седмици, в които ще усещате, че сякаш имате подкрепа свише. Това се дължи на влиянието на Луната във вашия 12 дом – на духовност, интуиция и свързване с Вселената на по-дълбоко ниво. В този период ще можете да се доверите на интуицията си, както и да получите някои важни прозрения.

Козирог

Скъпи Козирози, във вторник планетата на късмета Юпитер, ще влезе в Овен и във вашата зона на дома. Влиянието на Юпитер е много мощно и ще продължи до 28 октомври. В този период може да искате и да се стремите към много неща – кариера, пътуване и др. и няма никакви пречки пред реализирането им. Но каквото и да искате, каквото и да постигате – винаги ще ви дърпа към вкъщи и за вас ще е много важно какво се случва там. Това ще е вашето пристанище – от където тръгвате и където се връщате. Затова ви съветвам да не се противите на влиянието на Юпитер, а да го ползвате. Помислете за дома си – какво и кого искате да заварвате там, как да изглежда и как да се чувствате в него и го направете според своите представи. Домът ви ще е мястото, където ще си отглеждате късмета – помислете над тази фраза :)

Във вторник се случва и още едно събитие – Меркурий се завърта ретроградно. Планетата на комуникациите ще се върти наобратно до 3 юни, като до 22 май ще бъде в Близнаци. До 22 май внимавайте със сроковете за изпълнение, писмената комуникация, това как ви разбират и какво разбирате вие, като ви говорят. Изобщо – с всичко дребно в изпълнението на задачите, което изведнъж се оказва не толкова дребно, като се обърка. Не се ядосвайте на такива проблеми – от Меркурий е, ще отмине. Просто се опитайте да не се взирате в проблема, а да гледате по-скоро към целите си.

В неделя срещу понеделник ще имаме пълнолуние в Скорпион и то ще има силно влияние в следващите две седмици. За вас влиянието ще е в зоната ви на екипна работа. Обърнете внимание на хората, с които работите добре и ги привлечете за проектите си. Както и положете старание да заздравите връзката си с тях. „Сговорна дружина – планина повдига“ ще важи с пълна сила за Козирозите след това пълнолуние.

Водолей

Както винаги – при вас е интересно, Водолеи!

Във вторник Юпитер ще влезе в Овен и ще бъде там чак до 28 октомври. За вас това е силен период за прогрес. Има една интересна подробност – най-големи шансове за успех имате, ако действате локално. Дали ще са проекти, свързани с мястото, на което живеете или пък ще работите с хора, които са от вашата локация – каквото и да е, стига да е в малък радиус около вас. Ако все още нямате такива идеи или контакти – какво чакате? Обиколете района си, посетете местните събития, запознайте се с хората. В работата си използвайте връзките и контактите, свързани с мястото ви на професионално развитие.

Във вторник ще има и друго събитие. Меркурий се завърта ретроградно и ще бъде там до 3 юни. За вас е добре в този период да не купувате нищо, без да сте сигурни в гаранцията му. И като цяло – много да внимавате с новите неща, защото може да не работят както трябва. И тук имам предвид всичко – от сокоизтисквачка до бизнес партньорство. Дори и да срещате проблеми, недейте да ги приемате твърде сериозно или много да се ядосвате – Меркурий е. Трябва да сте търпеливи, да проверявате по няколко пъти и да не се отчайвайте. Ще мине, докато се усетите.

В неделя има пълнолуние в Скорпион и следващите две седмици за вас са време да жънете богато резултатите на труда, който сте положили до момента. Не бъдете скромни нито когато получавате възнаграждения, нито когато ги искате. А най-малко – когато говорите за успехите си.

Риби

Идват интересни влияния, през които ще преплувате майсторски, Риби!

Във вторник Юпитер влиза в Овен и ще стои там цели пет месеца – до 28 октомври. Това влияние ще работи във вашия дом на финансите и се характеризира с няколко неща – много е силно и благотворно, но не прави нищо от само себе си. Тоест – ако вие поставите началото на някаква дейност, свързана с печелене на пари – Юпитер ще ви подкрепи много силно и шансовете ви ще са много добри. Но ако чакате парите да паднат от небето – едва ли ще стане. Затова не губете време, а прегледайте финансовите си планове и възможностите да изкарате някой лев (или евро).  

Във вторник се случва и още едно нещо – Меркурий се завърта ретроградно. Ще бъде така до 3 юни, като до 22 май ще е в Близнаци. В общи линии проблемите с комуникацията са неизбежни, но за да имат по-малко поражения, все пак се старайте да се уточнявате дали правилно сте разбрали какво ви се говори и дали правилно вас са разбрали какво казвате. Внимавайте с имейлите и всяка писмена комуникация, както и с подписването на документи. Но най-вече – внимавайте за заметени под килима конфликти с най-близките ви, които могат да излязат на повърхността в този период. Не че е лошо да си изясните каквото имате за изясняване – напротив. Просто се опитайте да управлявате емоциите си така, че да не нанесете/понесете по-неприятни последствия от необходимото.

В неделя срещу понеделник ще имаме пълнолуние в Скорпион и за вас това ще отвори две седмици на желание и възможности за пътуване и приключения. Както и за успехи в работата, които да излязат от границите, които обитавате. Отворете съзнанието си и помислете както къде ви се ходи, така и колко далече можете да разпространите дейността си. 

 

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Тук можете да чуете едно интервю на Надя, в което говори не само смешки. 

Последно променена в Понеделник, 16 Май 2022 08:37

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам