logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 18.04 - 24.04.2022

Автор: Надя Брайт

Овен

Слушайте внимателно, няма да повтарям, Овни! В понеделник не се поддавайте на конспиративни мисли и желания за разкриване на „тайни“. Плутон ще бъде в конфликт със Слънцето и, за съжаление, ще ви кара да мислите, че около вас е пълно с хора, които ви действат зад гърба. Гласът, с който си мислите, че говори интуицията ви, е всъщност гласът на Плутон. Той обича да създава мистерии и да обърква. Разбира се, ако имате много сериозни подозрения за нещо – не бих ви карала да ги пренебрегвате. Само изчакайте два-три дни, преди да се хвърлите в разкрития.

В четвъртък Слънцето излиза от ваше владение и влиза в Телец. Дойде време да се впуснете в осъществяване на дръзките планове, които ви се завъртяха в главата в последните четири седмици. Имате много добри аспекти за начинания, които да ви донесат пари. Ако имате нещо наум – не се колебайте, а действайте!

В събота Луната ще бъде в своята четвърт във Водолей. Това ще извади на дневен ред никак немаловажната тема за баланс между работа и свободно време. Обмислете добре, дали не се преработвате, каква е цената за това и дали не е по-добре да промените нещо вече. Също – много полезно ще бъде, ако си дадете сметка как и с кого прекарвате личното си време. Зареждат ли ви достатъчно хората, с които се виждате или взимат повече, отколкото дават? Не си заравяйте главата в пясъка – важно е каква енергия си давате, за да водите пълноценен и удовлетворяващ живот.

Телец

Нещата отиват на добре, Телци! Само да прескочите понеделник… В този ден Плутон, който е във вашия дом на ученето и разширяването на хоризонтите, ще се конфронтира със Слънцето. Това ще ви донесе неточност в преценката и разминаване между представите ви и реалността. Денят не е добър за взимане на решения или вадене на крайни изводи за хора и ситуации. Дори да сте сигурни, че виждате нещо точно такова, каквото е – имайте предвид, че любимото на Плутон е да изкривява реалността. Изчакайте два-три дни да мине влиянието и ако след това още мислите така – тогава предприемайте действия.

В четвъртък Слънцето напуска Овен и влиза във вашия прекрасен знак. Вадете тортите и слагайте свещите, защото предстои да празнуваме рождените ви дни! А вие като цяло ще си празнувате живота. Ще усетите прилив на много и позитивна жизнена енергия. Предстои ви период на нови идеи и усещане за оптимизъм. Използвайте следващия месец не само за равносметка какво сте направили до тук и какво е можело да бъде по-друг начин. Обърнете поглед в бъдещето и си пожелайте най-добрите развития. Сигурна съм, че веднъж начертаете ли плановете, ще успеете да ги изпълните!

В събота Луната ще бъде в своята четвърт във Водолей и това ще ви балансира. В следващата седмица ще можете ясно да видите какво наистина искате и какви ресурси са ви необходими за това. Също – обърнете внимание на темата за балансиране между работа и личен живот. С благословията на Луната имате шанс да постигнете хармония, а това е много важно за емоционалното ви здраве и общия тонус.

Близнаци

Амбиции и спокойствие за вас, Близнаци! Да, противоречива смес, но никак невъзможна за знак като вашия…

Започваме с понеделник, когато прикритият Плутон ще се конфронтира със Слънцето. За вас това е ден, в който ще почувствате прилив на енергия за покоряване на света, но и някакви неясни ограничения. Последните идват именно от Плутон и може да бъдете спокойни – ще успеете да ги преодолеете. Единственото, за което трябва да внимавате е, да не се поддавате на прекалени съмнения. Ако чувствате раздразнителност – по-добре не я пускайте на воля. Това са временни Плутонови смущения и не си струва да им придавате по-голямо значение и да носите последици от това.

В четвъртък Слънцето ще влезе в Телец и вашия дом на спокойствието, баланса и равносметките. В месеца преди сезона на рождения ви ден, е добре да направите оценка за изминалата година и това, което искате напред. Никак няма да е лошо да се потупате по рамото за постигнатите резултати до тук и да заложите в програмата си да бъдете по-добри към себе си в бъдеще. Не забравяйте, че е важно да се зареждате с позитивна енергия и че е добре, когато работите, за да постигате не само успехи, но и лично удовлетворение.

За този процес ще ви помогне и Луната, която ще влезе в своята четвърт във Водолей в събота. Това е влияние на баланс и намиране на хармония между работа и личен живот. Възползвайте се от този момент за да поставите тези два аспекта на заслужените им места, за да изпитвате по-голямо удовлетворение от живота.

Рак

Раци, седмицата ви ще е добра, но по-скоро трябва да я минете на слалом, а не на бързо спускане. И слаломът ви започва още в понеделник, когато Плутон ще се конфронтира със Слънцето. От една страна – вие работите на пълни обороти и Слънце в Овен се грижи да имате вятър в платната. От друга – Плутон ви създава някакви тревоги свързани с вмешателство във връзката ви или възможни интриги. От добри или лоши намерения някой ще се набърка там, където не е негова работа и може да внесе известен смут в личните ви отношения. Не бързайте да „преценяте“ и да предприемате действия. Подобни проблеми се решават твърдо, но все пак обмислено и дипломатично.

В четвъртък Слънцето ще влезе в Телец и строго астрологично погледнато излизате от амбициозния си период и влизате в социалния. Очаква се повече да се виждате с приятели, да се запознавате с нови хора и т.н. Според мен влиянието по отношение на работата ви – мотивация, планове и като цяло – подем, беше много силно и няма да отшуми толкова бързо. Възможно е да съчетаете двете влияния и да използвате това желание за общуване, за да подкрепите по някакъв начин проектите си. В следващия месец имате много добри възможности за използване на технологиите във всеки аспект на живота ви.

В събота Луната ще бъде в своята четвърт във Водолей. Проверявайте всичко, на което се съгласявате, за да сте спокойни в какво се въвличате. Има някои аспекти, които налагат предварително проучване.

Лъв

Започвам без да бавя топката, Лъвове! В понеделник ще чувствате огромно желание да бъдете искрени и откровени до край. По принцип това не е нещо лошо. Проблем обаче може да възникне в този ден, заради Плутон. Планетата на тайните и понякога подмолни ходове ще се конфронтира със Слънцето. Това може да доведе до силно раздразнение у вас и неразбиране от страна на околните. Тоест – рискувате, ако пуснете енергията си неуправляемо срещу другите, да има по-унищожителен ефект, отколкото бихте искали. Затова, ако се чувствате силно фрустрирани, по-добре измислете друг начин да излеете това от вас. Например спорт или танци – хем полезно, хем приятно, хем никой няма да пострада.

За щастие това Плутоново влияние ще отмине най-късно до четвъртък. Тогава Слънцето ще се премести от Овен в Телец и във вашата зона на кариерни успехи. В следващите четири седмици работата ви ще спори. Най-добре е да приемете типично лъвски подход - да работите със размах и най вече със и за хората. Вие имате вродена лидерска харизма и ако я използвате добре – резултатите ви ще се умножат. Освен това периодът е подходящ и за завършване на проекти и обиране на плодовете от труда ви.

В събота Луната ще е в своята четвърт във Водолей и това ще ви даде възможност да пооправите динамиката във връзка, която малко е излязла от добрите пътища. Ако в последно време сте пренебрегнали някого или пък комуникацията е била нарушена – в следващата седмица имате всички шансове да се сближите отново.

Дева

Тази седмица предимно ще ви занимава любовта, Деви… А към края ѝ – подреждането!

Първо в понеделник няма да сте много наясно със себе си… Дали изпитвате любов, привличане или просто някой толкова много ви дразни, че занимава мислите ви по цял ден?! Тази лека невъзможност да се определите може да доведе до фрустрации. Обаче добрата новина за фрустрациите е, че първо са излишни и второ – ще бъдат кратковременни. Дължат се на влиянието на Плутон и неговия конфликт със Слънцето в този ден. Това, което се иска от вас е да издържите и да не избухнете срещу обекта на интереса си около два-три дни. След това Плутоновото влияние ще се разсее и ще видите съвсем ясно кого обичате, кого просто искате да вкарате в леглото и кой ви дразни…

В четвъртък Слънцето ще се премести от Овен в Телец и за вас ще настъпи едномесечен период за романтика и пътувания. Хич и не се дърпайте от това влияние, а му се отдайте… Колкото повече разширявате хоризонтите, толкова по-голям е шансът да срещнете нова любов. А за обвързаните – пътуванията ще скрепят връзката ви и ще ѝ придадат дозата вълнение, от която имате нужда.

В събота Луната ще бъде в своята четвърт във Водолей и това ще ескалира всичко Девешко у вас… Около седмица след тази събота очаквам амбициозно подреждане и почистване на всичко, което ви заобикаля – от дома, офиса и компютъра ви, през ежедневната ви програма до отношенията ви с хората.

Везни

Седмицата ви ще е добра, стига да преминете успешно през подводните камъни, Везни.

Понеделник ще е малко по-критичен ден, защото Плутон ще се конфронтира със Слънцето. Може да почувствате някакви противоречия в партньорствата си. Плутон има навика да вади на повърхността скрити конфликти или тайни. Уловката обаче е, че тези „тайни“ понякога, под влияние на тази планета, само изглеждат като такива. Ако ви се струва, че нещо се прави зад гърба ви – не се доверявайте веднага на това шесто чувство. Помислете добре и най-вече – преценявайте според действията на хората, а не според интуиция и фантазии. При всички положения – ако усетите желание все пак да се конфронтирате, ще е по-добре да изчакате два-три дни, когато ще виждате по-ясно.

Въпреки, че казвам „по-ясно“, трябва да отбележа, че преместването на Слънцето от Овен в Телец ще ви подейства доста романтично… А романтиката все пак ви действа малко опияняващо. Няма страшно – това е доста по-добро влияние отколкото на Плутон. Няма да е само романтика обаче – ще има и изявено сексуално желание. Ще имате силна подкрепа от планетите за приключенията, в които искате да се впускате. Само мога да завиждам на тези, които ще бъдат харесани и пожелани от Везни в следващия месец – предстоят им магични и лирични моменти :)

В събота Луната ще бъде в своята четвърт във Водолей и това ще донесе за вас нещо, което умеете и без което не можете – баланс. Лунното влияние ще ви уравновеси и ще внесе мир в душата ви. Имате възможност да подредите тези неща, които ви притесняват и да се почувствате наистина щастливи.

Скорпион

Хубава седмица идва, Скорпиони, поемете дъх и се пускайте!

За разлика от останалите зодии, които лесно ще стават жертва на заблуда в понеделник, за вас това е ден за прозрения. Вашият управител Плутон ще се конфронтира със Слънцето и тази среща ще изостри интуицията ви по отношение на платоничните ви връзки. Възможно е да осъзнаете, че сте поставени в некомфортна за вас ситуация, за която си мълчите. Или пък да провидите нелоялно отношение към себе си, което досега не сте забелязвали.  Препоръчвам ви да запазите тези открития, без да реагирате. Изчакайте все пак конфликтното влияние на Плутон да отмине за два-три дни и тогава предприемете действия, които ви се струват правилни.

В четвъртък Слънцето се мести от знака на Овен и влиза в знака на Телец. За вас настъпва златен период по отношение на личните ви връзки. В следващия месец ще можете да задълбочите връзката си с партньора и да изчистите противоречията от последните месеци, ако е имало такива. Тези от вас, които са във връзки с неясен статут, ще имат подкрепата на планетите да установят безболезнено какво е положението им и да изяснят този аспект от живота си. Подходящо е да взимате решения за следващо ниво на обвързване. А тези от вас, които не са във връзка, имат шанс да срещнат новия си любим човек.

В събота Луната ще бъде в своята четвърт във Водолей и това ще обърне фокуса ви към вашия дом. Ще имате нужда да преподредите или пък смените интериора с нещо, което импонира по-добре на душевността ви. Поддайте се на това желание – домът е важен за душевния мир на всеки, дори и на железния Скорпион.

Стрелец

Между задълженията и забавленията ще се колебае тази седмица вашата иначе жизнерадостна душа, мили Стрелци!

Още в понеделник ще усетите тези разнопосочни желания хем да си свършите работата, хем всъщност по-малко да работите и повече да се забавлявате. Плутон ще ви ги играе тези номера, защото ще се конфронтира със Слънцето и ще ви докара колебания. Ако имате нужда от мотивация в някаква посока – проверете банковата си сметка. Тя най-добре ще ви каже, дали можете да си позволите малко да му отпуснете края… Стискам палци за най-доброто!

В четвъртък, когато Слънцето ще се премести от Овен в Телец, ще си припомните, че вие сте може би най-спортната натура на зодиака (защото малко го бяхте забравили по време на Овена). Сега обаче ви идва и мотивацията, и силата, и всичко… Направо взимайте една карта за фитнес и почвайте. Заради темперамента ви, съм длъжна да отбележа, да бъдете по-внимателни с екстремните спортове, все пак.

В събота Луната ще бъде в своята четвърт във Водолей и ще освети вашата зона на приятелствата и връзките ви с роднините. Отворете дома и сърцето си за събирания с близките си. Ако сте имали някакъв конфликт с тях, сега имате добри аспекти да го разрешите и да продължите напред доволни и щастливи.

Козирог

Седмицата започва пречистващо и завършва обещаващо, Козирози!

В понеделник Плутон ще влезе във вашия знак и ще се конфронтира със Слънцето. Това ще ви даде възможност (а даже и тласък) да изчистите отношения, които са били компрометирани по някакъв начин, но все още са важни за вас. Ако нещо ви тежи (но го прикривате по Козирожки), Плутон ви подкрепя да разкриете чувствата си и да доведете историята до по-добри развития. Не се страхувайте да покажете уязвимост – дори и да излезете малко наранени, поне ще знаете, че сте направили всичко по силите си. А и всъщност шансовете да се случат позитивни и щастливи неща не са малки.

В четвъртък Слънцето ще влезе от Овен в Телец и във вашия дом на страстта, интимността и радостта от любовта. Обвързаните сред вас ще направят половинките си много щастливи в следващия месец. Отпуснете се и отдайте на чувствата си, щастието е в моментите на споделеност. За необвързаните шансове ще дебнат навсякъде. От вас зависи да ги разпознавате и да действате. Сега… малко под сурдинка да ви споделя, че може да ви минат и мисли за изневяра в следващия месец. Няма да се бъркам, само гледайте Слънцето като излезе от Телец, да няма наранени.

В събота Луната ще е в своята четвърт във Водолей и ще ви помогне по отношение на финансите. Ако отделите време и енергия в тази посока, може да откриете нови начини за печелене на пари. Също тази Луна ще ви повлияе позитивно и най-вероятно ще си позволите да се поглезите малко с парите, които сте изкарали досега. Радвайте се на тези моменти!

Водолей

Фокусът през цялата ви седмица ще си бъдете самите вие, Водолеи. Обикновено сте много отворени към комуникация и взаимодействие с други хора. Сега обаче планетите ще поставят пред вас други задачи.

Първо в понеделник Плутон ще влезе в Козирог и ще се конфронтира със Слънцето. Това за вас е ден, в който ще бъде най-добре да се изолирате, доколкото е възможно и да се съсредоточите върху собствените си мисли. Със сигурност има неща, които не можете да решите в движение (както обичате) и трябва да ги обмислите добре. Е, понеделник е вашият ден.

В четвъртък пък Слънцето се мести от Овен в Телец и вие ще влезете по-скоро в домошарски режим в следващия месец. Не си мислете, че това е скучно, моля ви. Просто ще съберете достатъчно сили, за да може, когато дойде сезонът на Близнаците, отново да разперите крила и чар и да тръгнете сред хората. През следващия месец се опитайте да обърнете максимално внимание на дома си – да го направите уютен за себе си и да прекарвате качествено време в него. Ще видите, че накрая ще излезете по-свежи и отпочинали от този период на домашни забавления.

В събота пък Луната ще е в своята четвърт именно във вашия знак. И тук вече идва голямото фокусиране върху собствената ви личност, вашите желания и стремежи. Ще можете да направите равносметка на постигнатото през последните месеци и да прецените в каква посока поемате от тук. Честно казано, това ми звучи добре, предвид целеустремената ви натура :)

Риби

Седмицата идва с прозрения и си тръгва със спокойствие, Риби (а по средата – купони).

В понеделник, когато Плутон ще се конфронтира със Слънцето, на вас ще ви се изяснят някои картинки. Като например, че не искате да се примирявате с половинчати отношения, с вещи, които не ви вършат достатъчно работа и… с вашите собствени поведения, които ви вредят. Изобщо – доста радикално ще осъзнаете, че искате само това, което е добре и това, което работи. Поздравявам ви, обикновено след такива решения, се чувстваме преродени. Все пак бих ви посъветвала да изчакате два-три дни влиянието на Плутон, защото повечето знаци ще са малко нестабилни. След сряда е най-безопасно да преминавате към действия.

В четвъртък Слънцето ще се премести от Овен в Телец и за вас настъпва месец на много социални контакти, събирания с приятели и други подобни мероприятия. За вас това ще е много освежаващо, ще ви откъсне от дребните ежедневни мелодрами, както и от по-големите, но все пак не толкова съществени драми в живота ви. С една дума – ще ви бъде леко на душата и това никак не е зле! Всички, които имат приятели Риби и четат този хороскоп – извадете новите дрехи, изпийте си витамините и звъннете на своята Рибка за забавления!

В събота Луната ще бъде във своята четвърт във Водолей. Това ще ви помогне да оставите зад гърба си всичко, което ви тежи и ви дърпа назад. Спокойно и мъдро, както вашия знак може, преценете какво не ви е нужно повече в живота ви и плавно, но решително се отървете от него. 

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Последно променена в Вторник, 26 Април 2022 08:46

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам